Diumenge, 26 de setembre de 2021         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Comentaris pregunta 16 de l'entrevista a l'alcalde d'Olocau

Línea
   P : 16.-Fa temps a unes carreres de motos vaig poder vore un jove motorista amb patrocini de l'ajuntament d'Olocau. ¿Quina quantitat de dines va rebre esta persona? ¿Que requisits cal complir per rebre este tipus de patrocini?
   R : L'Ajuntament d'Olocau intentarà, dins les seues possibilitats, potenciar i estimular a aquelles persones que en algun moment, i sempre que no tinguen recursos econòmics, puguen portar per davant el nom d'Olocau.
A la vista de les opinions d'alguns Regidors s'estimà no concedir cap altre tipo d'ajuda. Lo important no fou la quantitat sinó la finalitat.

Linea de separació
Enviat el dia
 Missatge 
09/06/2006
De : J. Juan Tema : Un poc de vergonya
respondre a este comentari
Mentres el nostre alcalde o el regidor d'esports repartix/en diners amb el supòsit bon propòsit que un jove puga cremar pneumàtics per circuits de tot Espanya, altres jóvens del poble no s'han pogut ni aficionar a eixe esport, simplement per que per a això cal tindre els suficients diners per a comprar una moto, un vehicle per a poder transportar la moto d'una ciutat a una altra, llogar o ser soci d'un circuit.
Senyors governants un poc de vergonya, recorden que els majors de 16 anys d'Olocau si volen seguir estudis han de desplaçar-se en ciclomotor a Llíria o mes lluny. No els fa vergonya no solucionar este problema que arrosseguem des de fa anys i mentrestant vostés donen diners 'a dit' sense un criteri clar, ni amb una proposta publica?
09/06/2006
De : Vecino Tema : Re: Un poc de vergonya.
respondre a este comentari
Senta escolte estic d'acord amb vosté, però estos senyors de l'ajuntament no tenen cap perdó. Açò pareix Marbella! Quant de diners de tipus "B" té amagat l'alcalde?
Tornar a l'entrevista
Informació
.: L'entrevista :.
.: Noticies :.
.: Reportatges :.
Titulars de la web d'Olocau.ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: ProxySQL Error: Access denied for user 'andillametolo'@'10.20.109.240' (using password: YES) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2021 | Avis