Dimarts, 21 de setembre de 2021         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Comentaris pregunta 21_22_24 de l'entrevista a l'alcalde d'Olocau

Línea
   P : 21.-¿Per que casi sempre trobe, gran part o la totalitat de les portes poli-esportiu tancades? Dins dels poli-esportiu tenen instal·lat un abocador ¿s'han dedica ajudes d'altres institucions (que tenien com fi millorar les instal·lacions esportives municipals), per tancar el recinte del magatzem-abocador? ¿es conscient que amb estes actuacions esta negant el lliure accés de minusvàlids a les instal·lacions poli-esportives municipals? ¿vosté no a vist mai un partit de basquet, que els jugadors anaren en cadira de rodes veritat?

   P : 22.-¿Que sanció es va aplicar a qui abandonat un cotxe en el poli-esportiu? ¿Era vosté consient del risc de tindre el cotxe allí? Quant es produir “l'accident“, que es van vore implicats xiquets, es va retirar el cotxe a l'instant.¿per que no es va fer abans?

   P : 24.-En un de MirroR, un veí d'Olocau es veu avergonyit i indignat al mateix temps perquè veu com el Poliesportiu Municipal està tancat a 'cal i canto' i no hi ha manera d'entrar a jugar, a excepció de en l'estiu, però mentrestant, a l'hivern el Poliesportiu es manté tancat. Quines explicacions dóna a este fet?
   R : 21/22/24.- Les portes del Poliesportiu, estan tancades degut al vandalisme, però qualsevol que vullga utilitzar les indicades instal·lacions, pot sol·licitar-ho a l'Ajuntament, on els informaran dels horaris i altres. A ningú li se prohibís la entrada, però son unes mesures, que encara que no ens agraden a ningú, en alguns moments son precises.
   En cap moment hi ha hagut allí cap mena d'abocador. Si que es deveres que hi ha hagut alguna deixalla de forma puntual, la qual en cap moment ha impedit el pas a cap persona minusvalida.
   Per supost que he vist jugar en cadira de rodes a basquet i altres esports, i valore positivament i aplaudisc que aquestes persones puguen practicar l'esport.
   No hi havia cap cotxe abandonat. Era un vehicle que estava allí dipositat mentre es dirimia un expedient.
   Allí no s'ha produït cap accident, al marge de que es un lloc per on no deurien de passar els xiquets.

Linea de separació
Enviat el dia
 Missatge 
02/01/2006
DE : J. Pastor Tema : El poliesportiu.
respondre a este comentari
Tancar les portes d'un poliesportiu no soluciona CAP dels problemes de vandalisme, mes be els augmenta. De fet la majoria de destrosses del poliesportiu tenen com principal objectiu poder accedir a les instal·lacions. Pegueu una ullada als seguents articles :

http://www.olocau.org/irresponsables/pol_fron.php
Vosté diu "no hi ha hagut cap mena d'abocador", simplement pegueu una ullada al seguent article, amb estes imatges sobra:
http://www.olocau.org/irresponsables/riscs_poliesportiu_2004_01.php
Vosté ens diu : "no haurien de passar els xiquets" ... vosté quant jugava a futbol-sala no tirava cap pilota fora veritat ?... pues alguns xiquets si i de quant en quant els veus agafar la pilota entre vidres i ferros oxidats.

Ens diu "en cap moment ha impedit el pas a cap persona minusvàlida."
Hem sabria explicar com pot anar una persona minusvàlida a la pista polivalent quant únicament obrin la porta d'accés del camp de futbol ?

P.D: L'accessibilitat no suposa un sobrecost, es tracta únicament de fer les coses be. No fer primer les instal·lacions (o carrers) de mala manera i despres, per fer-ho vore "esmolar rastells" (això únicament val per augmentar el risc d'accident entre els vianants per res mes).
Tornar a l'entrevista
Informació
.: L'entrevista :.
.: Noticies :.
.: Reportatges :.
Titulars de la web d'Olocau.ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: ProxySQL Error: Access denied for user 'andillametolo'@'10.20.118.152' (using password: YES) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2021 | Avis