Dimarts, 21 de setembre de 2021         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Comentaris pregunta 31 de l'entrevista a l'alcalde d'Olocau

Línea
   P : 31.- Com s'explica que en el PGOU aprovat definitivament el passat any, en la ubicació de gasolinera, el sòl estiga qualificat com no urbanitzable i agrícola?. És veritat que hi ha un projecte de construcció d'un restaurant, una cafeteria i una zona destinada a oficines dins d'un mateix edifici de tres plantes i un soterrani en els terrenys de la gasolinera i com a complement de la reapertura de l'esmentada gasolinera.
   R : Efectivament s'ha demanat la posada en marxa de la gasolinera junt a la pretensió de construir una cafeteria-restaurant. En este moment, independentment de la qualificació del sol, es voluntat posar-la en marxa per a tindre servici al nostre poble. Si al Pla General aprovat el lloc ocupat per la gasolinera figura com a no urbanitzable, pot ser degut a un error i com qualsevol cosa, sempre que siga en benefici dels ciutadans, es pot i es deu subsanar.

Linea de separació
Enviat el dia
 Missatge 
19/12/2006
De : Litos Tema : gasolinera i restaurant.
respondre a este comentari
I, es pensa fer alguna acció per intentar millorar la integració paisatgística de la gasolinera i l'esmentat edifici de tres plantes?

Un dels majors patrimonis d'Olocau és el paisatge (urbà i natural), i n'hi ha una finca i l'actual gasolinera que clarament desentonen amb el conjunt. I tot em fa dubtar que programar un edifici de tres altures al lloc de la gasolinera permeta millorar la situació.

Litos

PD: Jo crec que seria molt més lògic situar la gasolinera a la rodona de la carretera de Bétera amb la de Llíria, lloc de trànsit a l'eixida del poble i de pas de les urbanitzacions, però eixe és un altre tema...
Tornar a l'entrevista
Informació
.: L'entrevista :.
.: Noticies :.
.: Reportatges :.
Titulars de la web d'Olocau.ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: ProxySQL Error: Access denied for user 'andillametolo'@'10.20.118.152' (using password: YES) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2021 | Avis