Diumenge, 26 de setembre de 2021         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Comentaris pregunta 5 de l'entrevista a l'alcalde d'Olocau

Línea
   P : 5.-Hola Sr Alcalde. Volia comentar-li que la Carrasca està un poc descuidada i que podrien plantar un poc de gespa i arbres xicotets etc. També volia mencionar que l'Ajuntament podria col·laborar amb els actes que l'Església està fent per a arreplegar diners per a les rehabilitacions.
   R : Intentarem millorar el Parc i estem oberts a qualsevol tipus de suggeriment. L'Ajuntament col.labora i a col.laborat ara i abans en l'Església.

Linea de separació
Enviat el dia
 Missatge 
15/02/2006
De :Blanco Tema : L'esglesia
respondre a este comentari
L'esglesia a l'igual que el castell, es un edifici emblemàtic que forma part del nostre patrimoni històric i cultural, en la meva opinió este fet deuria ser suficient per que l'ajuntament d'Olocau posara el seu granet d'arena, en les tasques de rehabilitació.
També es cert que a canvi d'este granet d'arena de fons públics, es deuria negociar contrapartides, per exemple un horari coherent de "portes obertes" fora d'hores de missa pels visitants del nostre poble. En definitiva es podria potenciar el turisme rural a l'hora que salvem el nostre patrimoni històric.

Nota : Vull deixar clar que per a mi, el poder polític i el religiós hagen d'anar per camins totalment separats, però també crec que des de les institucions publiques es te que fer el possible conservar tot el patrimoni cultural.
05/12/2005
DE: ppee Tema : Esglesia
respondre a este comentari
No creuen que el que te que colaborar de debó es el Arzobispat?. Ells poden més que ningú. No crec que un ajuntament que te el presupost del de olocau, tinga que damunt destinar diners per a la rehabilitació, hi han moltes mes coses al poble que mantindre i rehabilitar. D'aixó es tindría que fer càrrer la institució que toca, que al fi i al cap, son els que mes tenen.
Tornar a l'entrevista
Informació
.: L'entrevista :.
.: Noticies :.
.: Reportatges :.
Titulars de la web d'Olocau.ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: ProxySQL Error: Access denied for user 'andillametolo'@'10.20.109.240' (using password: YES) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2021 | Avis