Dimarts, 21 de setembre de 2021         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Comentaris pregunta 50_51_52_53 de l'entrevista a l'alcalde d'Olocau

Línea
   P : 50.- Per què una de les excuses donades pel consistori a la proposta de diversos regidors d'organitzar per part de l'ajuntament algun tipus de revetla per a la Nit de cap d'Any és la que no hi ha prou dispositiu policial?. No hi ha el mateix dispositiu policial durant els 12 mesos de l'any i es realitzen els festejos d'Agost? Per què es poden contractar guàrdies de seguretat a l'agost i al desembre no?

   P : 51.- Hi haurà algun tipus de “festa“ per a nit de cap d'any? Perquè som prou els que acudim i no tenim cap lloc per a poder estar un estona amb els amics i amb tota la gent que estic segura acudiria. ...i a més, potser vindrà gent de fora perquè coneguen el poble, i si els agrada, vindre ací en festes, o potser fins a estiuejar!

   P : 52.- Hi ha un pla diabòlic en l'Ajuntament perquè el poble es quede desert? Dic açò perquè no es fa res per a la joventut, només es fomenten activitats a l'estiu, però a l'hivern què?

   P : 53.- Per que no s'a considerat fer alguna festa amb bous en este poble ja que antigament se solien fer i la gent s'ho passava tan bé. Què costaria això? Atrauria a molta gent estrangera i molt més ambient.
   R : 50/51/52/53.- En cap moment l'Ajuntament s'ha oposat a cap tipus de festa, el que l'Ajuntament ha demanat es que hi haja persones que es responsabilitzen i que estiguen al front. L'Ajuntament, com no, aportarà allò que vaja en benefici de la majoria, no de grups que vullguen montar-se una festa particular.
   L'Ajuntament està obert a col.laborar en qualsevol iniciativa. Tan importants son les festes d'estiu com les de hivern, encara que al estiu acompanyen mes.
   Efectivament antigament es feien festes amb bous, jo particularment formava part d'elles. Les festes es poden fer com entre tots creguem convenients, independentment que siguen bous o coets, el que es precisa es gent que es “banye“.

Linea de separació
Enviat el dia
 Missatge 
27/12/2005
DE : Adri Tema : Re: Festa Cap d'any.
respondre a este comentari
Al final l'ajuntament a baixat "un poc" del burro. Mes val tart que mai ... pareix que entre Dani i Horte han trobat una solució a la festa de cap d'any. No tindrem carpa però tindrem local.
Pels que encara continueu sense plan pel cap d'any pregunteu a la tasca i vos informaran (un poc tart per molts :'( ).
Feliç any nou a TOTS/ES
P.D : Tots els que hàgem de desplaçar-nos (per que ja tenim comprades les entrades), molt de coneixement a la carretera. I a vore si el pròxim cap d'any l'ajuntament troba una solució factible, amb suficient antelació, per que a falta de 5 dies ... alguns ja tenim plans fets i dines gastats.
21/12/2005
DE : Una Tema : RE: Festa Cap d'any
respondre a este comentari
Quan diu que l'ajuntament esta disposat a col·laborar en qualsevol iniciativa ens esta vacil·lant o és que ho diu de cor?
Veurem si els que diu és cert, per que no recolza la feliç carpa?
Al final els que mes perdrà no serà ni vosté ni nosaltres, sinó el poble que es buidar-ha mes.
16/12/2005
DE : María Tema : Festa Cap d'any
respondre a este comentari
Sr. Alcalde, vosté no parla el mateix idioma que els altres, ¿no contesta a la pregunta o te problemes de comprensió?.
El que li pregunten no es si l'ajuntament se oposará a l'organització de una festa de cap d'any, el que se li pregunta es ¿per qué l'ajuntament no la organitza?, i la veritat vosté diu que l'ajuntament (que som tots) col.laborará, en fí es una gran col.laboració donar el consentiment per a la colocació de una carpa demanant una fiança de 6000 Euros minim, no m'estranya que cada vegada Olocau estiga mes fantasmal. Al menys no tinguera la hipocresía de donar el consentiment, i directament haguera dit que no.
Tornar a l'entrevista
Informació
.: L'entrevista :.
.: Noticies :.
.: Reportatges :.
Titulars de la web d'Olocau.ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: ProxySQL Error: Access denied for user 'andillametolo'@'10.20.118.152' (using password: YES) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2021 | Avis