Dimarts, 21 de setembre de 2021         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tŔcnica, per afavorir la millora de l'experiŔncia del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'˙s de galetes. MÚs informaciˇ

Comentaris pregunta 58 de l'entrevista a l'alcalde d'Olocau

LÝnea
   P : 58.-┐Els papers de l'ajuntament majoritÓriament es fan en valenciÓ? ┐Per que el cartel de “Terme d'Olocau“ no esta escrit en valenciÓ (com el de LlÝria o Serra). ┐Hi ha alguna instalĚlaciˇ municipal en quŔ un ciutadÓ al dirigir-se en valenciÓ obtinga resposta en una altra llengua o simplement no l'entenguen? ┐Aixina volen potenciar el valenciÓ?
   R : L'Ajuntament intenta buscar la normalitzaciˇ i el us del valenciÓ. Si el cartell de Terme d'Olocau no estÓ escrit en valenciÓ, no ha sigut competŔncia d'este Ajuntament la seua instalĚlaciˇ. En qualsevol dependŔncia municipal, quan alg˙ pregunta en valenciÓ li se contesta en valenciÓ, per suposat que es respecta a tota aquella persona que parla en castellÓ o altre idioma.

Linea de separaciˇ
Enviat el dia
 Missatge 
29/10/2006
De : Alcalde alguna volta diu la veritat? Tema : Entrevista a l'Alcalde
respondre a este comentari
El nostre alcalde ens diu "L'Ajuntament intenta buscar la normalitzaciˇ i el us del valenciÓ." aix˛ no s'ho creu ni ell ... una volta mes un exemple lamentable :
http://www.olocau.com/pdf/iniciacion_procedimiento_pai.pdf http://www.olocau.com/pdf/bases_gral_pai.pdf
La documentaciˇ del sobre el abobinable SUPER-PAI la trobem ˙nicament en castellÓ a la web municipal, "que pasa que asi somos mas educados?".

Eixe es l'esforš que fa l'ajuntament d'Olocau per promocionar el valenciÓ?
De qui es culpa aix˛ de vostÚ? dels responsables de cultura del seu partit D¬ Raquel Alambiaga Zurriaga i D. Daniel Calvo Zurriaga ?
O de qui es responsabilitat que es discrimina la nostra llengua en els documents de l'ajuntament. I despres ens gastem els dines en la trobada de les escoles, aix˛ que es per llavar-vos la cara o la consciencia? o era simplement un acte de propaganda davant progres d'altres municipis?
04/07/2006
De : An˛nim Tema : Alcalde, passa de tot?
respondre a este comentari
Senyor alcalde, hem sembla acceptable (tenint en conte lo mentirosos que son el polÝtics) que vostÚ mentisca quant diu "En qualsevol dependŔncia municipal, quan alg˙ pregunta en valenciÓ li es contesta en valenciÓ" (encara que vostÚ siga perfectament conscient que aix˛ es FALS), el que ja no hem sembla tant acceptable, es que passat el temps NO S'ESTIGA FENT RES per resoldre el problema.
Nota: Dit lo anterior, dir-li tambÚ que hem semblen apropiats els "criteris" de selecciˇ de personal fixe de l'ajuntament, per˛ per favor, busque la manera de gratificar al personal per donar un servei de qualitat.
15/03/2006
De : Habitant d'olocau Tema : RE: A les dependŔncies municipals d'Olocau es discrimina el valenciÓ.
respondre a este comentari
Estic d'acord amb tu, la franga llinguistica del catalÓ (o valenciÓ)-castellß pasa per el nostre poble i es pedra si no parlem en catalÓ (o valenciÓ) tambÚ l'estatut del PaÝs ValenciÓ diu que els comerciants tenen el deure de saber la llengua catalana (o Valenciana).
09/03/2006
De : Alex Tema : A les dependŔncies municipals d'Olocau es discrimina el valenciÓ.
respondre a este comentari
Estimat ALCALDE FALTA A LA VERITAT quant ens diu "En qualsevol dependŔncia municipal, quan alg˙ pregunta en valenciÓ li es contesta en valenciÓ" l'exemple mes greu LA PISCINA MUNICIPAL en els ˙ltims 2 o 3 anys NO HE ACONSEGUIT ni que em contestaren NI EL "BON DIA".
A la BIBLIOTECA en 2 ocasions ME A TOCAT CANVIAR D'IDIOMA ( amb la mateixa persona, que tambÚ treballa a L'AJUNTAMENT ).
NO FALTE A LA VERITAT ! ! !
Tornar a l'entrevista
Informaciˇ
.: L'entrevista :.
.: Noticies :.
.: Reportatges :.
Titulars de la web d'Olocau.ORG
Olocau.ORG
.: Banda de m˙sica :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Hist˛ria d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'esglÚsia :.
.: Localitzaciˇ :.
.: Monuments i fonts :.
.: NotÝcies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: TelŔfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: ProxySQL Error: Access denied for user 'andillametolo'@'10.20.118.152' (using password: YES) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexiˇn amb la bd
B˙stia de correu eletrˇnic | Olocau.ORG © 2000-2021 | Avis