Dimarts, 21 de setembre de 2021         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Comentaris pregunta 63_64 de l'entrevista a l'alcalde d'Olocau

Línea
   P : 63.- Fa uns anys els polítics vareu “tallar la cinta“ del bus-ecologic Serra-Betera-Olocau cap polític va faltar a la foto. Fa mes d'un any ... el bus deixa de funcionar, deixant incomunicat de manera permanent un barri on vivim persones. Vaig parlar amb la companyia d'autobusos i sap quina va ser la resposta? “... se esta reestructurant el servei ... els ajuntaments implicats tenen tota la documentació ... la cosa depén únicament dels ajuntaments ... en el moment tinguem resposta favorable dels ajuntaments es restaurara el servei ...“ ¿Hem sabria explicar on esta el problema?

   P : 64.- La mobilitat dels residents a Olocau és molt important per a tot, a Olocau hui per hui pràcticament hem de desplaçar-nos per a qualsevol compra, gestió, per motius de treball, d'educació, salut, oci, etc.... M'agradaria saber si tots els tràmits que s'estan realitzant des del consistori per a resoldre este problema, són unes declaracions a un periòdic dient que si el problema no se soluciona a curt termini, l'alcalde es tancarà en l'Ajuntament. Ja que ni s'ha resolt, ni l'alcalde ha complit amb la seua paraula de tancar-se en l'Ajuntament fins a la seua resolució, ¿Podria informar-nos que altres tràmits ha realitzat respecte d'això?.
   R : 63/64.- Efectivament se intentà i estem intentant donar un millor servici en el transport públic. El servici del bus ecològic, que tant suponia per a nosaltres, fou un servici on els ratios d'utilització no superaven en cap viatge el d'un passatger. S'estudià per part de la companyia, ajuntaments i conselleria, la reducció del servici, però seguia amb els mateixos ratios de no utilització, lo qual va suposar una despesa totalment gravosa per als ajuntaments. Es sol.licità a l'administració que es fera càrrec d'esta linea, ja que a ella li corresponen les competències en matèria de transport. El servici que tenim actualment tampoc ens agrada en absolut. Volem millors servicis, i si estes línies son deficitàries que les compense l'administració amb altres de mes rendibilitat.

Linea de separació
Enviat el dia
 Missatge 
28/11/2005
DE: Usuari Tema : No hi ha cap comentari referent a esta pregunta
respondre a este comentari
No hi ha cap comentari referent a esta pregunta.
Tornar a l'entrevista
Informació
.: L'entrevista :.
.: Noticies :.
.: Reportatges :.
Titulars de la web d'Olocau.ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: ProxySQL Error: Access denied for user 'andillametolo'@'10.20.118.152' (using password: YES) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2021 | Avis