Dimarts, 21 de setembre de 2021         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Comentaris pregunta 67 de l'entrevista a l'alcalde d'Olocau

Línea
   P : 67.- Fa mesos van aparéixer pintades al parc de la carrasca i diversos adhesius a molts contenidors de fem, senyals, i altre mobiliari urbà. ¿este tipus d'actes es legal? ¿es possible omplir gran part del mobiliari urbà d'adhesius i no ser vist? ¿s'identifica els responsables? ¿quina sanció se'ls aplicat? ¿des de l'ajuntament haveu donat orde per que es netegen els llocs afectats? Hi ha municipis, de la nostra comarca, que disposen de taulers d'expressió lliure, (col·locats en parcs o en fatxades d'edificis públics, semblants als que col·loqueu en durant les campanyes electorals) per que si algu te alguna opinió a expressar o puga fer de manera controlada i sense embrutar el mobiliari urbà i el paisatge. ¿Se a estudiat alguna volta esta possibilitat al nostre municipi? ¿per que no se a fet?
   R : Hi ha qui fa gala de ser ciutadà i no respecta res i molt menys lo públic. Estos actes son totalment il·legals i irreprotxables, i si coneguérem l'autor el denunciaríem. Des d'aci vuic fer un crida per a que tots aquells que vegen coses anòmales o irregulars ho posen en coneixement d'este Ajuntament, així, i sense donar a conèixer al denunciant, intentarem aplicar les sancions corresponents. En quant a ficar “cartells d'expressió lliure“, valorem la seua aportació, la tenim prevista i la portarem a terme.

Linea de separació
Enviat el dia
 Missatge 
31/10/2006
De : Juan Tema : A Orion.
respondre a este comentari
Este matí he passat pel carreter que dóna a la carnisseria, i m'ha donat per girar-me per a veure el cartelet, perquè com tu dius en el teu escrit, algun o alguna SALVATGE el ha tornat a llevar. Tranquils, no vos preocupeu, el ha llegit moltíssima gent, i està en prou més llocs, encara que arranquen eixe que sàpien que en altres llocs també esta, i no els han arrancat. perquè no els dóna per arrancar els escrit que apega l'ajuntament en els comerços?. No val la pena, així se'ls veu el plomall a uns quants. Vos assegure que es poden comptar amb els dits d'una mà.
29/10/2006
De : Orión Tema : Llibertat d'expressió.
respondre a este comentari
Fa mes d'un any en l'entrevista a l'Alcalde ell ens va dir :

"En quant a ficar 'cartells d'expressió lliure', valorem la seua aportació, la tenim prevista i la portarem a terme."

Senyor alcalde s'acaba la legislatura ... i en estos dies hem trobar a faltar eixos cartells, on estan?
Per postre hem vist com un cartell col·locat en un local amb l'autorització del seu propietari ha sigut trencat a ma d'algun 'Salvatge'.
El cartel que a rebut este acte de vandalisme era un dels escrits de Vicente Navarro, al que vosté a contestat des de la web municipal. Vosté no sabrà qui a pogut ser el salvatge que a fet este acte de vandalisme?

Veig gustosament que vosté fa us de la web municipal per expressar opinions, cosa que m'alegra moltíssim, però m'agradaria saber, si l'oposició també pot expressar-se a la web municipal, per que hem sorprén no vore cap comentari de l'opoció.
Podem opinar també la resta de persones lliurement (cosa que ja fem a la resta de pàgines del poble) o pot ser la web municipal es de "pensamiento único"?
Tornar a l'entrevista
Informació
.: L'entrevista :.
.: Noticies :.
.: Reportatges :.
Titulars de la web d'Olocau.ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: ProxySQL Error: Access denied for user 'andillametolo'@'10.20.118.152' (using password: YES) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2021 | Avis