Dimarts, 21 de setembre de 2021         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Comentaris pregunta 7 de l'entrevista a l'alcalde d'Olocau

Línea
   P : 7.-En el nostre poble sempre s'ha tractat, sobretot en festes ,de seguir amb la tradició, és per això que mai ha faltat una mascletá en les festes d'agost, enguany les coses estaven prou serioses pel risc d'incendi i no vam tindre la mascletá en l'Av. Font del Frare i es va tindre especial atenció amb altres actes, per això m'agradaria saber perquè el nostre alcalde va anar a un Ple de l'Ajuntament de Serra a donar suport explicitament al seu alcalde en el que al meu entendre va ser una clara imprudència per molta tradició que foren els focs pirotècnics en plena Serra Calderona junt a l'ermita.
   R : Enguany a les Festes d'Agost, i degut al alt risc d'incendis, al igual que en altres ocasions, s'han pres totes les mesures i s'ha evitat fer focs d'artifici (mascletaes).
   Si el Alcalde anà a l'Ajuntament de Serra a donar suport a algú, el donà a tot el Poble, ja que al Ple que es celebrà en l'Ajuntament, tots els Grups Polítics estaven, al igual que estic jo, en contra de les descalificacions personalitzades. Les tradicions hi ha que respectar-les i quant algunes d'estes tradicions suposen algun tipo de perill es deuen de ficar els mitjos i el diàleg necessari per a no convertir un plovisqueig en una tronà, perquè no crec que ninguna persona, desde la seua responsabilitat, vullga ficar en perill el nostre patrimoni.

Linea de separació
Enviat el dia
 Missatge 
22/12/2005
DE : Veí Tema : Mascletá
respondre a este comentari
1.-:Jo també vaig estar de paella a les festes i me ho vaig passar de Pare Mare.
2.-: A mí tampoc me preocupa molt el que es puga fer a Serra, pero si que me preocupa el que puga fer el meu alcalde en Serra, perque quan va com alcalde i no com a particular representa a tot el poble i deu ser coherent, i no sols em preocupa quan va a Serra, també quan va a Llíria, Barcelona, Madrid o al Polo Sud si va en qualitat d'alcalde d'Olocau.
3.-:Puc deduir després de tot, pues que el que li preocupava a l'alcalde no era la muntanya a l'hora de la dispará,sino que el que es pretenia amb l'excusa de la muntanyeta era gastar el mínim dels mínims i amb l'estalvi poder subvencionar subfestes a altres llocs del terme i quedar de Pare Mare en qui li convinga.
PD: ¿També repartirá a qui li convinga Caixes de Nadal i regals de Reis a qui vullga?. Espere que siguen caixes i regals ecologics, reciclables i que no perjudiquen "el ambient".
13/12/2005
DE : XUS Tema : Risc d'incendis
respondre a este comentari
He vist un comentari,em sembla que a l'entrevista al Senyor Agustin Agusti,on un vei deia que veia molt correcte trencant a les tradicions populars que no s'hagi fet la mascletá a la av.font del frare per l'alt risc d'incendis.ho veig raonable i correcte,però..... fer les paelles de nit a escassos 10 metres de masa forestal sense pendre unes mesures mínimes de garantia com ara fer una franja de seguretat des-de casa d'eusebio fins al frontó de l'arquet i netejar de runes i fustes,aixo es correcte?tenint en compte que esta prohibidissim fer foc a menys de 500 metres de masa forestal?i a mes a mes en aques periode de temps en el cual no es donava ningun permis de crema a tota espanya.
pd:no em preocupa,fins a cert punt,el que puguen fer a serra i pense que no podem criticar a ningu en tant nosaltres tambe ens passem les lleis pel forro.
pd2:jo tambe vaig participar a les paelles.
Tornar a l'entrevista
Informació
.: L'entrevista :.
.: Noticies :.
.: Reportatges :.
Titulars de la web d'Olocau.ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: ProxySQL Error: Access denied for user 'andillametolo'@'10.20.118.152' (using password: YES) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2021 | Avis