Diumenge, 26 de setembre de 2021         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Comentaris pregunta 9 de l'entrevista a l'alcalde d'Olocau

Línea
   P : 9.- Des de l'ajuntament d'olocau, conjuntament amb altres municipis governats pel seu partit, han fet tot el possible per impedir el transvasament de l'Ebre. El que no acabe d'entendre, es com paralelament amb esta política fan un altra política de construcció de noves vivendes de luxe a “centenars“ (140 en el cas de Pedralvilla) amb piscines individual gegants. d'on pense traure l'aigua? Quant s'esgoten els aqüífers i augmente el tant per cent de substancies contaminants. Primer deixarem els agricultors sense aigua, no? i despres, a qui deurem tirar la culpa, a la sequera, als catalans?
   R : L'Ajuntament d'Olocau en cap moment s'ha oposat al transvasament. El 01-08-03, en sessió plenària, va a aprovar, majoritàriament, un informe municipal sobre el projecte de transferències i del E.I.A. referent al conjunt del Projecte del PHN. No al.legant, sinó suggerint unes mesures compensatòries que pal.liaren els danys medi ambientals. Per ejemple, al Pla de Sanchis estava disposa una bassa de gran capacitat i que precisava de mesures de protecció, i també hi havia un tramo de canal que anava descobert, i representava un perill potencial, per lo qual es demanà que fora tapat. Independentment d'això, l'aigua que venia del Pla Hidrològic, i molt al meu pesar, no es quedava al Terme, passava a altres llocs, que possiblement, ho necessitaven. Per tant no era aigua per a pal.liar les nostres deficiències.
   Tirar la culpa de la sequera als catalans, crec que està fora de context, tindríem que vore mes bé, si independentment de la climatologia, tenen la culpa uns o altres.

Linea de separació
Enviat el dia
 Missatge 
03/01/2006
DE : Cris Tema : Oposició al P.H.N. Per part de l'ajuntament d'Olocau.
respondre a este comentari
Em sorprén la seua resposta ja que en el diari "las provincias" Del 19 d'abril del 2005 (no estic del tot segura de la data) apareixien critiques del conseller de Territori i Vivenda, Rafael Blasco, referint-se a la "Actitud de bloqueig del PSPV-PSOE, ja que més de la mitat (11 sobre un total de 20) de les al·legacions presentades a la reserva de sòl per al transvasament impulsada pel Consell, procedixen d'ajuntaments socialistes", entre els que va citar OLOCAU, Domenyo, Algímia d'Alfara, Sumacárcer, Ona, Costur, Villena, Pedralba, Vall d'Uixó, Xest i L'Alcora.
Tornar a l'entrevista
Informació
.: L'entrevista :.
.: Noticies :.
.: Reportatges :.
Titulars de la web d'Olocau.ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: ProxySQL Error: Access denied for user 'andillametolo'@'10.20.109.240' (using password: YES) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2021 | Avis