Dissabte, 18 de maig de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Cultius a Olocau del Carraixet

Línea
 Olocau és un poble que basa la seva economia en l'agricultura, principalment es dedica a la plantació i cultiu del taronger, encara que existeixen també altres cultius, això si la majoria de seca, com poden ser les garrofers, ametllers i oliveres, que també tenen importància en la economia d'Olocau.

 Actualment hi ha una clara preferència cap els cultius de regadiu, degut a que això provoca un major rendiment econòmic, encara que es continua arreplegant la collita de seca ... però sense fer massa inversions, ja que estos porten menys beneficis econòmics.

 A Olocau, el cultiu de seca te importància degut a la orografia del terme, es un terreny muntanyós i el aigua no aplega a tots els llocs. Encara que també hi ha vastes extensions de tarongers degut a la possibilitat de obtindré aigua, i a les transformacions (*1) de terreny que se han fet,. Les transformacions son molt costoses,  tenint en conte que aquest gasto es te que recuperar de les collites, es podria dir que tenen que passar per lo menys 7 anys des de la plantació  fins que recuperes el capital invertit, sense contar les despeses que comporta el cultiu  (aigua, insecticides, abono, pesticides,  jornals i demes). Per això se estant realitzant poques transformacions.

(*1)  transformacions de terreny : passar del seca a regadiu, se fa agafant terra rica en nutrients i posant la per damunt del camp o simplement remenegant la terra del camp, posant la de baix dalt i la de dalt baix.

Autor : Rubio
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis