Dimarts, 23 de juliol de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El Pregó !! - Missatges del 1401 al 1484

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
26/12/2014 De : info  Tema : PETITESES, EL DVD
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1484
El grup de teatre Rodamóns, d'Alboraia, ja te disponible el seu primer DVD, perfecte per regalar als mes menuts de la casa.Per mes informació rodamonsteatre.com
4/10/2012 De : Fira  Tema : Fireta d'aliments naturals de la vila d'Olocau (Dissabte 6 d'octubre)
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1483
31/08/2012 De : PC220  Tema : 2 Propostes pel cap de setmana
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1482

09/02/2012 De : Dignitat.  Tema : Soterren els seus familiars el regidor d'Esquerra republicana de Gatova afusellat el 1939
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1481
Dia : 07/02/2012 Font : levante-emv
Titular Bernardino ya descansa en Paiporta

25/01/2012 De : indignat.  Tema : Sense paraules
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1480
Dia : 25/01/2012 Font : vilaweb.cat
Titular El jurat popular declara no culpable Camps

25/01/2012 De : indignat.  Tema : Demà dijous manifestació en defensa dels serveis públics a València.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1479

Els sindicats convoquen una nova manifestació en defensa dels serveis públics.

La negativa del Consell a retirar les retallades que afecten als serveis públics en general, forcen noves convocatòries de mobilitzacions.

Els sindicats, UGT, CCOO, CSI·F, FSES i INTERSINDICAL VALENCIANA, de forma unànime convoquen una manifestació dijous, dia 26 de gener, a les 18,30 hores a València, Alacant i Castelló. Amb el lema de "No a les retallades en els serveis públics, depuració de responsabilitats en el Consell", la manifestació s’iniciarà a la plaça de Sant Agustí (a València).

08/09/2011 De : Llorenç Roviras  Tema : Sant Antoni 2012
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1478
Hola, voldria saber en quina data se celebrarà la festa de Sant Antoni el 2012.
Moltes gràcies
08/04/2011 De : 400 Anys  Tema : COMMEMORACIÓ DE L’ARRIBADA DELS NOUS POBLADORS (1611- 2011)
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1477
Fitxer adjunt 1477-400a4.pdf
30 ABRIL 2011

COMMEMORACIÓ DE L’ARRIBADA DELS NOUS
POBLADORS DE LA VALL D’OLOCAU, MARINES I GÁTOVA. (1611- 2011)
Commemorar és una activitat de la memòria històrica i l’arribada dels nous pobladors a la Vall d’Olocau, Marines i Gátova, el 1611, és un fet de fa quatre-cents anys. Per recordar-ho, els tres Ajuntaments, l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria, el grup Scout Cotopaxi de Marines, les Societats Musical i el Parc Natural de la Serra Calderona, vos conviden a caminar i descobrir els paisatges de la Vall i participar de la festa.

TRAVESSA
Eixida a les 9.00 hores:
Caminants d’Olocau i Marines, des de la plaça Major d’Olocau.
Caminants de Gátova, des de la plaça del País Valencià de Gátova.
Lloc de trobada a l’Olla. De l’Olla, anirem a Marines Vell on dinarem a la Plaça Major.

FESTA DEL REPOBLAMENT Marines Vell. 17’30 hores, plaça Major
Entrada de les bandes de musica: Societat Musical “La Marinense” de Marines, Agrupació Musical “La Melodia” d’Olocau i la Societat Musical Sta. Cecília de Gátova.
Audició musical. Parlaments.
Cants de jotes i albades.
Balls populars.

INSCRIPCIONS : Ajuntaments: Gátova (96.4126001) , Marines (96.1648017) i Olocau (96.2703011). Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria (mmanez2@gmail.com). Grup Scout Cotopaxi de Marines i Parc Natural de la Serra Calderona. (Cal portar esmorzar i dinar)

400 ANYS
¡ VOS CONVIDEM A CELEBRAR-HO !

19/02/2011 De : TV3SAT  Tema : Com vorer TV3SAT
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1476
Pots veure TV3CAT per satèl·lit en obert:
ASTRA 1L
Aquest satèl·lit té cobertura a les zones, Europa, nord del Marroc, Algèria i Tunísia
Per poder sintonitzar TV3CAT cal un receptor/descodificador en obert, una antena parabòlica de 50 cm a 120 cm de diàmetre, encarada al satèl·lit Astra 1L, i un convertidor LNB de 0,7 db de figura de soroll.
A qualsevol botiga de venda i instal·lació d'antenes parabòliques es pot trobar aquest material i un tècnic d'antenes el pot configurar segons els paràmetres indicats al gràfic inferior, per a la correcta sintonització de TV3CAT. Amb aquest equipament també podràs veure d'altres canals que emeten per satèl·lit en obert.
També pots sintonitzar Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.
Dades tècniques:
Orientació 19.2º Est
Transponedor26
Freqüència central11.597 Ghz
PolaritatVertical
FEC5/6
Symbol Rate22000

HISPASAT 1C
Pots veure TV3CAT a pràcticament tot el continent americà, a través del satèl·lit Hispasat 1C
TV3CAT emet en obert a través del satèl·lit Hispasat 1C. Per poder sintonitzar TV3CAT cal un receptor/descodificador en obert, una antena parabòlica, de 50 cm a 120 cm de diàmetre, encarada al satèl·lit Hispasat 1C, i un convertidor LNB de 0,7 db de figura de soroll.
També pots sintonitzar Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.
Dades tècniques:
Orientació 30º Oest
Transponedor15
Freqüència central12052 Mhz
PolaritatVertical
FEC3/4
Symbol Rate27500
ÀudioMusicam
ModulacióNTSC
18/02/2011 De : ACPV  Tema : Com vorer TV3SAT
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1475

Declaració pública d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV)

València, divendres, 18 de febrer del 2011

Reunida la Junta Directiva d’Acció Cultural del País Valencià el dijous 17 de febrer del 2011, ha pres la decisió de cessar les emissions de TV3 al País Valencià. Això és provocat per les renovades amenaces de noves multes del govern valencià. La nostra entitat ja ha pagat una primera multa de 126.943,9 euros i ara ha de fer efectives dues multes més que sumen 600.000 euros. La data límit per a fer-ho és el 20 de març, si no volem que s’inicie el procés de constrenyiment i embargament de comptes corrents, ajudes i propietats, com l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Ara, a més, se’ns amenaça amb noves multes que significarien 120.000 euros més cada mes.

Davant aquesta decisió, Acció Cultural considera:

Primer. Aquesta campanya de persecució contra Acció Cultural és obra del Molt Honorable Senyor Francisco Camps, president de la Generalitat Valenciana.

Un dels motius fonamentals és utilitzar el tancament de TV3 com a pantalla de les greus acusacions que pesen sobre la seua persona com a encausat en el cas Gurtel.

Segon. Aquesta persecució contra Acció Cultural per part del Sr. Francisco Camps va contra l’esperit de tota la normativa europea.

Tots els tractats internacionals garanteixen la llibertat de circulació dels productes àudio-visuals. Així s’evita que les fronteres polítiques i administratives siguen un obstacle per a la promoció de la diversitat lingüística i cultural europea.

Tercer. El Sr. Francico Camps ha modificat arbitràriament i expressament la legislació valenciana per a poder forçar al tancament de TV3.

Ha arribat a l’extrem d’impulsar una modificació de llei, amb la nostra entitat com a únic objectiu i destinatari: es tracta de la modificació de la Llei 1/2006 de la Generalitat, del Sector Audiovisual, per la Llei 16/2010, del 27 de desembre, de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera i d’Organització de la Generalitat. Subratllem que encara no han passat dos mesos de la modificació de la llei.

Quart. El Sr. Francisco Camps sap que sí que ha existit la reciprocitat de TV3 i Canal 9

Acció Cultural va ser la primera entitat cívica que impulsà la creació de Canal 9. També, des del 1989, va ser la que impulsà l’arribada de Canal 9 a Catalunya. Posteriorment, el govern català va facilitar la recepció de Canal 9 a Catalunya durant dos anys, mentre esperava tancar un acord de reciprocitat amb la Generalitat Valenciana. Aquest acord va ser rebutjat pel Sr. Francisco Camps i es continuà la persecució de TV3.

Cinquè. El Sr. Francisco Camps nega als valencians una televisió en la seua pròpia llengua.

Considerem que aquesta discriminació és un atac gravíssim a la llengua i la cultura del País Valencià, contra els interessos del nostre poble.

Per tot això, demanem

Que el Partit Popular substituesca el Sr. Francisco Camps com a candidat a les properes eleccions autonòmiques, perquè entenem que és una persona que no respon als interessos valencians. Només així es podran resoldre els preocupants nivells de degradació de la democràcia que actualment pateix el nostre país i aconseguirem que les institucions valencianes recuperen la seua dignitat.

Tot i això, Acció Cultural no considera tancada la història de TV3 al País Valencià. Primer, perquè el fons del conflicte jurídic resta pendent de resolució al Tribunal Suprem i, posteriorment, si cal a unes altres instàncies europees. Perquè tenim la raó.

Finalment, volem agrair l’esforç i la solidaritat que, tant durant els darrers 26 anys com en aquests moments, han mostrat cap a Acció Cultural del País Valencià els seus socis, centenars de milers de ciutadans dels País Valencià, Catalunya i les illes Balears i tota la societat civil del nostre país, siguen associacions, partits polítics, sindicats, etc. A tots, moltes gràcies.

16/02/2011 De : Ferran  Tema : Itinerari GATOVA
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1474
01/02/2011 De : Cultura  Tema : Nous Discos de Raimon i Pau Alabajos pel 2011
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1473
El pròxim dia 8 de febrer de 2011, eixira a la venda el nou CD de Raimon als establiments habitals per 18 Euros. El CD esta titulat "Rellotge d'emocions".
Interesant entrevista a Raimon:

Dia : 24/01/2011 Font : ara.cat
Titular El nou disc de Raimon s'estrena a l'ARA

El disc de PAU ALABAJOS el podreu trobar al Centre Social Terra de Benimaclet (València). C. Baró de Sant Petrillo, 9, el seu preu es de 12 Euros.
20/01/2011 De : Premsa  Tema : L'ex-alcalde del PSPV-PSOE d'Olocau, segons la fiscalia de valència, hauria comes un presumpte delicte de prevaricació, obtenint un benefici de 179.000 euros (aproximadament 30.000.000 de les antigues pessetes)
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1472
Dia : 19/01/2011 Font : EL PAIS
Titular Fiscalía pide dos años para un ex alcalde de Olocau

Dia : 19/01/2011 Font : LASPROVINCIAS
Titular Piden dos años para el exalcalde de Olocau por prevaricación urbanística
El acusado obtuvo un beneficio de 179.000 euros tras vender unas parcelas después de conceder la licencia de obras

11/01/2011 De : Ferran  Tema : Fotografia dels pobladors actuals el dia de la festa de Sant Antoni
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1471
Fitxer adjunt 1471-COMMEMOREM-ANUNCI400 ANV.pdf
Dia : 11/01/2011 Font : elpunt.cat
Titular Olocau, Marines i Gàtova commemoren els 400 anys del seu naixement com a poble

Enguany commemorem l'arribada dels repobladors de 1611 a la Vall d'Olocau.

Estem preparant una exposició entre altres coses i volem tancar-la amb una fotografia dels pobladors actuals.

Vull convidar els olocauins i olocauines a participar en dit acte que tindrà lloc el dia de la festa de Sant Antoni Abat del 2011. Un acte consistent a concentrant-se al carrer de Sant Francesc per poder fer la foto.

29/10/2009 De : Gat Negre  Tema : Manifestació contra els corruptes
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1470
Una processó i un soterrament de la democràcia expressarà dissabte 31 d'Octubre la indignació ciutadana contra la corrupció política. La convocatòria l’ha feta el Col·lectiu contra la corrupció, que demanarà la dimissió de Francisco Camps com a president de la Generalitat. La iniciativa va nàixer d’una gent que, indignada per les informacions sobre corrupció del cas Gürtel, va obrir un grup a Facebook. La manifestació començarà a les sis de la vesprada des de la plaça de Sant Agustí de València.
El president de la Generalitat ens ha mentit, reiteradament, i ha quedat clarament demostrada la connivència del PP amb la trama corrupta Gürtel’, diu el Col·lectiu contra la corrupció, que ja té el suport d’Iniciativa pel Poble Valencià i del Bloc.
Els organitzadors demanen un canvi i una renovació de la democràcia, i es declaren disposats a treballar ‘per posar en evidència aquesta política basada en l’aprofitament i la mentida d’un govern que ens fa vergonya’.
Tot i que la mobilització prevista per a dissabte vol ser una “processó per a soterrar la democràcia”, també vol tindre un to festiu. És per això que hi participaran colles de dolçainers de tot el país, grups de percussió i músics de banda. Al final de la manifestació es farà la lectura d’un manifest i se celebrarà “el reviscolament simbòlic de la nostra dignitat.
28/10/2009 De : PAI  Tema : MAEXPA als tribunals
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1469
Dia : 23/10/2009 Font : elcorreogallego
Titular Ramón López Casal volvió a declarar ayer en Santiago por la demanda de apropiación indebida que presentó un ex socio ·· Un juez de Valladolid le investiga para saber por qué prestó 180.000 euros a un alcalde

Dia : 27/10/2009 Font : eleconomista
Titular Imputada la cúpula de Lábaro por un presunto desfalco en la inmobiliaria

Dia : 27/10/2009 Font : laregion
Titular El Juzgado suspende un acuerdo que autorizó Cabezas para construir mil viviendas en Oira

Dia : 28/10/2009 Font : elpais
Titular El PP orensano favoreció a un edil al recalificar un parque natural

23/10/2009 De : Premsa  Tema : La brigada forestal rep formació
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1468
Dia : 22/10/2009 Font : diariocriticocv
Titular Las brigadas forestales de Imelsa reciben formación en silvicultura

21/10/2009 De : Carles  Tema : CONCERT A LLÍRIA
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1467
Fitxer adjunt 21 de Novembre concert a Llíria
  • MIQUEL GIL
  • PEP GIMENO EL BOTIFARRA
  • BANDA SIMFÒNICA DE LA UNIÓ MUSICAL
  • ORQUESTRA ÀRAB DE BARCELONA
  • BANDA SIMFÒNICA DE LA UNIÓ MUSICAL
12/10/2009 De : daniel OLmo Boronat  Tema : Nou Grup de facebook sobre OLOCAU
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1466
He creat un grup en Facebook sobre Olocau, sense ànim de fer la competencia a ningú sinó més bé amb l'ànim d'ocupar un altre front obert i més inmediat sobretot per als usuaris de la amteixa red.
Crec que pot ser una ferramenta molt úitl i directa. Si us bé de gust visistar-lo i subscriure's estaré molt content, si us interesa...
http://www.facebook.com/group.php?gid=139998098219&ref=mf

Vinga, gràcies
09/10/2009 De : Premsa  Tema : Troben a Segorb un Alemany que havia eixit caminant des de Olocau i se havia perdut
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1465
Dia : 08/10/2009 Font : lasprovincias
Titular La Policía Local de Segorbe encuentra a un alemán perdido dos días en la Sierra Calderona

Dia : 07/10/2009 Font : adn
Titular La Policía encuentra a una persona perdida desde ayer en la Sierra Calderona

02/10/2009 De : Ferran  Tema : Diptic espart Ignasi Arnal
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1464
Fitxer adjunt Diptic espart Ignasi Arnal
26/09/2009 De : Premsa  Tema : Desarticula-da una banda de traficants de cocaïna ( Entre les propietats registrades hi ha una a Olocau.)
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1463
Dia : 25/09/2009 Font : deia
Titular Desarticulada una banda liderada por un empresario valenciano que introdujo en España 1.500 kilos de cocaína

Dia : 25/09/2009 Font : adn
Titular Un empresario valenciano de 'éxito' dirigía la red desmantelada

Dia : 26/09/2009 Font : lasprovincias
Titular Un conocido empresario saguntino dirigía una de las bandas de narcos más importantes de España

05/09/2009 De : EP  Tema : Incendi
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1462
Dia : 04/09/2009 Font : europapress
Titular Arden 19,5 hectáreas de matorral en un incendio forestal registrado entre Marines y Olocau (Valencia)

Dia : 05/09/2009 Font : lasprovincias
Titular Estabilizado el incendio forestal en Llíber y controlado el de Olocau

24/08/2009 De : Sense comentaris  Tema : El món al revés
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1461
Dia : 24/08/2009 Font : elpais
Titular La doctrina Parcent, ante los tribunales

Dia : 19/08/2009 Font : levante-emv
Titular Una promotora lleva ante el juez al alcalde y cuatro concejales de Parcent

Dia : 19/08/2009 Font : laverdad
Titular El Juzgado número 5 de Dénia cita a declarar por prevaricación al gobierno de Parcent

20/08/2009 De : Vicent  Tema : A faltat Francisco Ros, exalcalde de Serra.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1460
A faltat Francisco Ros, històric dirigent del Partit Socialista del País Valencià a Serra.
Els amics i veins l'han despedit al cementeri de Serra, amb el so de la muixeranga.
Francisco Ros va dimitir en gener de 2007 del seu càrrec, uns dies despres d'aprovar-se el PAI de la Cartoixa de Porta coeli.
13/08/2009 De : Premsa  Tema : Accident laboral mortal a Gátova
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1459
Dia : 13/08/2009 Font : europapress
Titular Fallece un hombre de 55 años tras volcar su tractor en Gátova

18/07/2009 De : lapobladevallbona.es  Tema : Inauguració de Zones Wifi
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1458
El pròxim dimarts a les 20.00 hores s’inicia la implantació de zones wifi als espais públics de la Pobla de Vallbona. La primeres zones wifi son: Parc Municipal i jardins anterior i posterior de la Casa de la Cultura.
Els usuaris podran accedir de forma gratuita e ilimitada a la pàgina web de l’Ajuntament: www.lapobladevallbona.es, i realitzar tràmits on line des de l’Oficina virtual Ajunta’t.
18/06/2009 De : La tia  Tema : Mani a València
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1457

CONCENTRACIÓ I CASSEROLADA POPULAR
NO AL MALBARATAMENT

ELS DINERS DE LA FÓRMULA 1 PER A INVERSIONS SOCIALS

Dissabte 20 de juny a les 19:00
Davant l'Ajuntament de València
FES-TE SENTIR!!!!!
Acudeix amb casseroles, batukades, instruments sonors...
COORDINADORA
FÓRMULA VERDA
10/06/2009 De : GAT NEGRE  Tema : Concentració NO A LA CORRUPCIÓ ... CAMPS DIMISSIÓ
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1456
en algun poble de la terreta...
01 de juny de 2009
El President de la Generalitat ha estat imputat per la justícia i ens ha mentit. "El tio Paco" ens va assegurar no conèixer a "El Bigotes" i després el varem escoltar dient-li per telèfon "te quiero un huevo", ens va assegurar que no havia rebut trages. Però eren trages, jupetins, joies,... per a ell i la seua família. Ens va dir que no hi havia contractes amb les empreses de la "trama corrupta" i s'ha confirmat que hi ha dotzenes a diverses Conselleries. També, va manifestar que ho aclariria tot i no ha aclarit res. A més, ha fet cas omís al Codi Ètic del partit al que pertany. Per això, ara és una persona que ha perdut la dignitat i no pot seguir representant-nos.
Des del Col·lectiu Contra la Corrupció, nascut fa poc més d'una setmana des d'un grup de ciutadans i ciutadanes a internet, i amb el recolzament, de moment, de més de 6200 membres, convoquem la Concentració NO A LA CORRUPCIÓ ... CAMPS DIMISSIÓ, el proper dissabte 13 de juny de 2009, a les 18.30h a la Plaça de la Verge de la ciutat de València.
L'objectiu de la concentració és fer pública la convicció que tenim molta gent que el govern valencià ha derivat cap una pseudo-dictadura, plena de corrupció i de ridiculesa, i que no ens mereixem les persones que vivim a la terreta. Com tampoc mereixem que "El President" ens utilitze anomenant-nos cada vegada que s'intenta defensar, el poble valencià NO ha de responsabilitzar-se ni de les males maneres, ni dels errors comesos pels seus governants.
Tenim una oportunitat i una responsabilitat, única i històrica, denunciar la impunitat del Molt Honorable "Tio Paco" al cas Gürtel. Demanar la seua dimissió JA! Ara és el moment. La nostra paciència i la nostra ciutadania no ens permet tolerar més.
Sabem que hi han moltes més coses possiblement a denunciar... especulació urbanística, prevaricació, grans esdeveniments, obres monumentals, manipulació televisiva, censura mediàtica... I igualment, sabem que també podríem demanar la dimissió d'altres dels nostres governants possiblement corruptes com Fabra, Costa, Rus... Però tot té un començament, i la implicació de Francisco Camps al cas Gürtel és la gota que ha fet vessar el got.
Com probablement sabeu aquest moviment ha estat iniciat d'una manera social, apartidista i espontània, i eixe ha de ser l'esperit de la concentració. No és moment de diferències, ni de fer publicitat de partits,... és el moment del poble, de les persones, d'on van els nostres impostos, de la nostra dignitat i del nostre futur. Els pobles són de qui els habiten, no de qui els governen.
Com persones individuals, apartidistes i pseudo-anònims que som qui impulsem i organitzem, farem tot el que bonament puguem per la concentració. Per això, fem una crida a la col·laboració de la proposta de concentració amb la seua difusió. Feu-ho córrer!
Tota aquell col·lectiu, organització o entitat (social o cultural, política o sindical, gran o xicoteta) que desitge adherir-se i/o recolzar la concentració i el manifest que es llegirà, pot contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic noalacorrupcio@gmail.com.
Insistim en el to pacífic i ciutadà de la concentració. No volem cap tipus de provocació, ni d'incident, recomanem canalitzar la vostra energia en la raó de la concentració.
Per això, destaquem que és un esdeveniment festiu, tindrem permís fins les 24.00h, gaudirem de l'amenització amb batukades. Si voleu participar amb altre tipus de música o el que considereu, contacteu amb nosaltres per saber-ho, ja sabeu, organització!!
A la plana http://picasaweb.google.es/noalacorrupcio podeu trobar el cartell de la convocatòria per ajudar-nos a difondre'l, física o cibernèticament, així com altres imatges que podeu emprar el dia de la concentració o qualsevol dia, si us ve de gust.

Només ens resta agrair-vos les vostres adhesions espontànies a la idea del grup.

Col·lectiu CONTRA LA CORRUPCIÓ
PD: La concentració, ja està als mitjans de comunicació... http://www.elpais.com/...
05/06/2009 De : premsa  Tema : El ex alcalde d'Olocau declara davant la jutje per reclasificar terrenys de la seva dona
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1455
Dia : 04/06/2009 Font : levante-emv
Titular El ex alcalde de Olocau declara ante la juez por reclasificar suelo de su mujer

31/05/2009 De : premsa  Tema : Programes d'acció social
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1454
Dia : 31/05/2009 Font : elperiodic
Titular Bienestar Social y CAM destinarán más de 5,6 millones a programas de integración social

29/05/2009 De : premsa  Tema : Recollida de residus
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1453
Dia : 29/05/2009 Font : olocaudigital
Titular Olocau centro clásico genera el 3,19 % del gasto de recogida de basuras

26/05/2009 De : premsa  Tema : Ajudes per camins
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1452
Dia : 26/05/2009 Font : ldiariocriticocv.com
Titular Once municipios del Camp de Túria reciben 173.000 euros del Plan de Caminos

13/05/2009 De : CV-50  Tema : CV-50
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1451
Dia : 13/05/2009 Font : lasprovincias
Titular Fomento planea que el by-pass tenga 12 carriles a su paso por el río Turia y La Cañada

29/04/2009 De : Mamen  Tema : Olocau a la premsa
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1450
Dia : 29/04/2009 Font : levante-emv
Titular El ex alcalde de Olocau también vendió suelo suyo en otro PAI y fue investigado por un tercero

28/04/2009 De : galiciae  Tema : MAEXPA NO PAGA
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1449
Dia : 28/04/2009 Font : galiciae.com
Titular La Diputación anula por impago la venta de la Residencia Miño

18/04/2009 De : GAT NEGRE  Tema : Simplement lamentable
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1448
Simplement lamentable que la pàgina del ajuntament sense java no deixe triar l'opció en valencià, estem tornant als problemes de fa uns anys...
02/04/2009 De : Camp de Túria  Tema : La Pobla modernitza la seua web municipal
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1447
Primer va ser San Antonio de Benageber i ara la Pobla de Vallbona.
L'alcaldessa de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, ha inaugurat la nova pàgina web municipal www.lapobladevallbona.es, que oferirà una atenció continuada als veïns durant les 24 hores del dia, entre altres molts continguts.
25/03/2009 De : APC  Tema : L'HORA DEL PLANETA
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1446
Fitxer adjunt L'hora del planeta

L'Hora del Planeta

dissabte 28 de març,
de 20:30 a 21:30
acció global
contra el canvi climàtic
APAGUEM LA LLUM
lahoradelplaneta.org

23/03/2009 De : C.E.V.  Tema : Marxa per la calderona, Olocau
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1445
Fitxer adjunt Marxa per la calderona
21/03/2009 De : Gat Negre  Tema : Caos a la pàgina municipal.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1444
Si be la pàgina municipal mai a sigut una pàgina que permetera tirar coets al seu favor, cal reconèixer que ara han igualat o fins i tot han superat els millors temps.
Mireu el que carrega si tries la versió en Valencià.
20/03/2009 De : L'àvia moderna  Tema : Una pàgina estranbótica la del ajuntament.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1443
Una amiga dels jubilats m'ha comptat una de tantes xafarderies, i una d'elles era que l'ajuntament ha canviat la pàgina en internet, i la primera cosa que he fet (abans d'anar al bingo) ha sigut connectar-me en l'ordinador de la casa de la cultura i veure-la. Des del fòrum d'ací faig una crida perquè lleven eixa pàgina, o si no que posen la que hi havia abans, perquè com comprendreu benvolguts lectors, la meua vista està molt vella i cansada, he vist passar al llarg de la meua vida moltes coses, i la vista (entre altres moltes coses per desgràcia) és una de les coses que m'està fallant des de fa anys. Dic això de la vista perquè no arrive a llegir el que diuen en la pàgina de l'ajuntament, la lletra és molt xicoteta.
Eixa foto principal de la pàgina d'on és d'Olocau o del gran canó del Colorado?
També no entenc què ha de veure el temps i les temperatures en Olocau, per què ho posen en la pàgina principal? Si vull veure el temps que farà demà me posaré el teletext, que el meu fill em va ensenyar a posar-ho i buscar la pàgina del pronòstic del temps.
No entenc què vol dir-nos l'alcaldessa amb "Volem que la web municipal siga un nexe d'unió i un instrument de comunicació ... A través d'este mitjà de comunicació pretenem proximitat, disminuir distàncies", quina comunicació? Allí no podem deixar missatges, ni podem deixar les nostres inquietuds, les nostres queixes sobre alguna cosa que ens passe com a veïns que som, o dubtes sobre algun tema d'actualitat. La pàgina la veig massa senzilla i molt roïna. Qui és el responsable que l'ha feta i el responsable que admet eixe treball tan roïn? Si una part dels meus impostos va per a la pàgina de l'ajuntament, anem apanyats! Com se sol dir a Olocau, tenim el que ens mereixem.
Me'n vaig al bingo que ja escomença!!!.
20/03/2009 De : ccoo-rtvv  Tema : Manipulació i censura sobre el cas Gürtel
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1442
Burjassot, 13 març 2009
CONTINUA L'EXHIBICIÓ DE POCA VERGONYA: ÉS 13 DE MARÇ I PEDRO GARCIA ENCARA NO HA DIMITIT DE DIRECTOR DE RTVV

CCOO considera necessari el cessament en els càrrecs dels màxims responsables de RTVV, Canal 9 i Ràdio Nou per la manipulació i censura sobre el cas Gürtel

Des que fa huit dies es va confirmar que el President de la Generalitat, el número 2 del PP valencià i l'ex-vicepresident del Consell, entre d'altres, estaven sent investigats en relació amb el suposat cobrament de suborns de la trama de Francisco Correa, la direcció de RTVV ha posat en marxa tots els seus mecanismes d'ocultació informativa i manipulació per tal d'amagar la realitat als valencians.

Pedro García, el director de TVV Antxo Quintanilla, el director de RAV Javier Gomar i la directora dels serveis informatius Lola Johnson, i els seus subalterns han fet tots els possibles per a que en les nostres empreses es desterre el periodisme i se substituisca pel servilisme.

Als treballadors de RTVV se'ns obliga a dir que a Camps se l'aplaudeix i se li dona tot el suport cada volta que va a les Corts o quan dona una comferència a Madrid, però ens obliguen a amagar tant com es pot la raó de tant de suport i de tant d'aplaudiment. I s'escolta a l'oposició amb els troços més absurds i incomprensibles de les seues intervencions per a que ningú sapiga de que estan parlant. Això sí, cada volta que Camps respón "és mostra contundent i assegura que defensa els interessos dels valencians".

Però el que és més patètic de l'actitud dels nostres directius és que en els informatius -ahir va passar en Canal 9 i Ràdio 9- s'utilitzen les informacions del diari El Mundo per a carregar contra el jutge Baltasar Garzón i se silencien les informacions del mateix diari sobre el suposat regal d'un Jaguar al dimitit alcalde de Pozuelo i ex-dirigent del PP, Jesús Sepulveda, imputat per corrupció. Quin criteri periodístic s'ha seguit per a no donar eixa informació? Necessitava el senyor Sepulveda que Canal 9 i Ràdio 9 li tiraren una maneta? No pot defensar-se ell a soles? A qui estem ajudant?

¿O és que els nostres directius pensen que és normal que la gent vaja regalant Jaguars? Si és així, "¡Jaguars para todos!"

CCOO continuarà demanant la dimissió o la destitució immediata de Pedro García i dels màxims responsables d'informatius de la ràdio i la televisió públiques i continuarà denunciant públicament las seua actuació fins que a esta empresa torne la vergonya.
Font : web ccoo.rtvv Mes informació a : Comunicat d'UGT RTVV
19/03/2009 De : L'home del puntal dels llops  Tema : La plitica valenciana fa pudor
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1441
La pòlitica en la Comunitat València fa pudor.
El president Camps pot somriure a totes hores, pot rodejar-se de tots els seus incondicionals, pot fer-se acompanyar dels seus homòlegs en altres comunitats autònomes, que a pesar de tot això l'evidència li delata.

Per allò que "la mona encara que es vista de seda, mona és i mona es queda" Mai millor una frase va definir una manera de comportar-se.
Són massa anys de corrupteles i de manifasseries. D'utilitzar el amiguisme de forma habitual. D'utilitzar el poder per a atorgar contractes als amics -recorden-se els 200 contractes atorgats per Serafin Castellans als seus amics de construccions Taroncher. És senzillament fastigós el que fan estos senyors.
Per cert, em comenten que Agustin Castellans és bon amic d' alguns a Olocau.
!Déu els cria i ells s'ajunten! !Units pel negoci!
És una forma de procedir tan antiga com aquell que diuen "l'ofici mes antic del món" !Probablement els uns són "família" de l'altre!
Potser creiem que estos dos casos de què parle són els únics?
No, no ho són. En política els poquesvergonyes abunden. N'hi ha en tots els partits.
Probablement el percentatge d'eixos poquesvergonyes és parell en PP i PSOE. I el que estem asistint simplement és a la punta de l'iceberg. Iceberg que tots tracten que no isca dalt perquè a ningú li interessa. Molts són els que viuen d'això. Molts són els que reben comissions, prebenes, favors i pagaments pels tractes de favor que fan. Des de les conselleries competents en matèria de vivenda s'atorguen contractes per a la gestió de la vivenda de lloguer a empreses relacionades amb determinats personatges del partit. Des de les conselleries de Territori s'atorguen contractes per a la redacció dels plans generals al marge de les consideracions tècniques i valoratives als que despres han d'afavorir a determinades famílies relacionades amb la propietat immobiliària rustica.... Des dels òrgans que es manegen la publicitat i la propaganda institucional es fan bons negocis a costa de l'erari públic per a engrossir les butxaques d'aquells que manegen este sector de l'activitat institucional.
La política en mans de molts dels actuals responsables polítics en la comunitat autonoma valenciana i en molts ajuntaments de tot signe és una autentica estafa.
Vore el cas madrileny.......! que no és alié al que esta passant en altres comunitats.
18/03/2009 De : Premsa  Tema : CV-50
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1440
Dia : 18/03/2009 Font : lasprovincias
Titular El Consell paraliza el proyecto del mayor túnel por carretera de la Comunitat

18/03/2009 De : Curroc  Tema : Re : Teuladí
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1439
Estic d'acord amb tu que la pàgina del ajuntament d'Olocau necessitava canvis (i ara necessita mes desprès dels canvis que s'han fet 3 dies desprès del teu comentari). Però la pàgina de Benageber nova, no hem sembla un referent a seguir.
Pense que una pàgina oficial, abans de preocupar se de millores estètiques, deu complir amb uns mínims :
  • Tot el seu contingut deu estar disponible en totes les llengües oficials del territori al que afecta.
  • Deuria respectar rigorosament "l'ortografia de programació" per evitar problemes amb dispositius de navegació no majoritaris.
  • Deuria ser rigorosa i àgil publicant TOTA la informació.
  • Deuria facilitar la comunicació del ciutadà amb a l'administració i amb els seus representants.
  • I per suposat deu estar dissenyada des de cero, intentant complir uns mínims nivells d'accessibilitat .
Tot això hui per hui es poc mes que una utopia en moltes de les pàgines dels consistoris del nostres país.
Si algú te ganes de anar comprovant si es respecten les normes de programació a una determinada pàgina, es pot revisar des de :
validator.w3.org
Per analitzar el nivell de accessibilitat o podeu fer des de la pàgina : http://www.tawdis.net/taw3/cms/ca
13/03/2009 De : Marines  Tema : Detenen el presumpte autor dels tirs contra un vei de Marines
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1438
Dia : 13/03/2009 Font : levante-emv
Titular La Guardia Civil detiene a un hombre por el tiroteo a un vecino de Marines en su chalé

10/03/2009 De : Teulaí  Tema : Nova pàgina web de Sant Antoni de Benagéber.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1437
L'Ajuntament de Sant Antoni de Benagéber ha decidit tancar la seua anacrònica pàgina web municipal, """"una de les pitjors de la comarca""" ¿i la d'Olocau?, i apostar de ple per la seua presència en internet amb un portal fresc, dinàmic, i on el gran protagonista és el ciutadà.
La pàgina web funciona en proves. Els veïns poden trobar des de la informació bàsica referida al Govern Local, l'organigrama dels quals no apareixia en la vella pàgina web, fins a activitats, tràmits on line, guia de carrers o galeries fotogràfiques.
Es tracta sens dubte d'un pas avant per a un municipi que vol fer de la modernitat el seu senyal d'identitat.";
22/02/2009 De : Gat Negre  Tema :
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1436
No hem sorprén gens que s'arxivaren els casos.
Lo fotut es que el que hem sorprén es que el senyor Garzon estiga disposat a escarbar baix de la manta.
Pobre home, no sap on se esta ficant.
Dia : 22/02/2009 Font : lasprovincias
Titular Una larga serie de denuncias que los jueces acabaron archivando

21/02/2009 De : Perico  Tema : El preu de voler saber massa...
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1435
Dia : 20/02/2009 Font : elpais
Titular Garzón ingresa en la unidad coronaria de una clínica de Madrid por una subida de tensión

19/02/2009 De : Gat Negre  Tema : Camps
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1434
Dia : 19/02/2009 Font : Vilaweb
Titular El País diu que Garzón investiga Camps

10/02/2009 De : Premsa  Tema : Aran ens adonem?
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1433
Dia : 09/02/2009 Font : lasprovincias
Titular Miles de chalés de la Comunitat incumplen la normativa europea al verter aún en fosas sépticas

08/2009 De : Rosa  Tema : Premsa
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1432
Dia : 07/02/2009 Font : lasprovincias
Titular La Comisión Europea investigará si el vertedero de Olocau acoge residuos tóxicos

30/01/2009 De : Premsa  Tema : Escoles infantils
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1431
Dia : 30/01/2009 Font : panorama-actual
Titular El Consell destina 900.000 euros a la creación de plazas en escuelas infantiles

30/01/2009 De : LYS  Tema :
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1430
Dia : 30/01/2009 Font : levante-emv
Titular El ladrillo se cae en el Camp de Túria

27/01/2009 De : Luis  Tema : La Pobla / Olocau
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1429
Dia : 27/01/2009 Font : levante-emv
Titular El PSPV de la Pobla pide a la Fiscalía que investigue la situación de 100 chalés en suelo rústico

26/01/2009 De : M Pilar  Tema : Premsa
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1428
Dia : 25/01/2009 Font : lasprovincias
Titular El consorcio Valencia Interior empieza a recaudar la nueva tasa por tratar la basura

23/01/2009 De : Carraixet  Tema : Baixada a peu pel Carraixet
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1427
Fitxer adjunt VI Baixada Carraixet
21/01/2009 De : PNSC  Tema : Volant per la Calderona
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1426
Fitxer adjunt Volant per la Calderona 2009
Hola, bon dia a tots!
Ja teniu el cartell d'activitats de Volant per la Calderona per a tot l'any 2009. Comencem ja aquest pròxim 24 de gener amb una sessió teòrica sobre identificació d'aus (trucs, recursos, habilitats i materials) a Marines a les 17 hores.
Per a aquells que estiguen interessats a participar recordem que són activitats d'iniciació, gratuïtes, en col·laboració amb SEU i SVO i amb el patrocini de Novotel.
Recomanem reservar plaça cridant al telèfon 608730406.
Parc Natural de la Serra Calderona
Casa de la Cultura de Nàquera
Pça. Ajuntament, s/n - 46119 - Nàquera
Telf.: 96.168.1993 - 608730406
serra_calderona@gva.es
web
21/01/2009 De : Vicent  Tema :
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1425
Dia : 21/01/2009 Font : levante-emv
Titular PSOE y PP se unen para evitar sanciones a España por los abusos urbanísticos

14/01/2009 De : LYS  Tema : PAI de Portaceli
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1424
Dia : 14/01/2009 Font : levante-emv
Titular El TSJCV suspende el PAI de Portaceli porque 'los perjuicios serían irreparables'

14/01/2009 De : Rosa  Tema : Premsa
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1423
Dia : 14/01/2009 Font : lasprovincias
Titular Un largo paseo para tirar la basura

08/01/2009 De : CM  Tema : Any dels moriscos. Concert a Llíria de Miquel Gil, Botifarra, Orquestra Àrab de Barcelona i la Unió Musical!.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1422
06/01/2009 De : Premsa  Tema : Depuradora a la piscina municipal d'Olocau.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1421
Dia : 06/01/2009 Font : cronicalocal.info
Titular Llíria, Olocau y Ribarroja reciben de la Diputación de Valencia una subvención de 94.117,65 euros

04/01/2009 De : Premsa  Tema : Depuradora a la piscina municipal d'Olocau.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1420
Dia : 03/01/2009 Font : levante-emv
Titular Llíria, Olocau y Riba-roja se benefician de los 94.000 e adicionales del PPOS

28/12/2008 De : Premsa  Tema : Nous equips per les brigades forestals d'Olocau.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1419
Dia : 27/12/2008 Font : panorama-actual
Titular Gobernación presenta los últimos equipos adquiridos en la lucha contra incendios

Dia : 27/12/2008 Font : elperiodicomediterraneo
Titular Las brigadas forestales recibirán más vehículos

28/12/2008 De : vicent Alexis  Tema : Gas natural a Olocau
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1418
Algú sap quan passarà el gas natural per Olocau i les urbanitzacions?
Agraït, s´acomiada Vicent
22/12/2008 De : 5 Premí  Tema : "Clavarios de la Santa Cruz de Marines"
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1417
Per cada participació de 2,4 Loteria del N: 81792 en el sorteig especial de nadal han tocat 600 Euros.
19/12/2008 De : Premsa  Tema : Reclamen que la Justícia controle la firma Maexpa.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1416
Dia : 19/12/2008 Font : el correo gallego
Titular Reclaman que la Justicia controle la firma Maexpa

16/12/2008 De : Premsa  Tema : La UE investigarà els abocaments il·legals i la contaminació dels aqüífers a Olocau.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1415
Dia : 15/12/2008 Font : el mundo
Titular La UE investigará los vertidos ilegales y la contaminación de los acuíferos en Olocau

14/12/2008 De : Premsa  Tema : Els veïns sense llicència de Royal State es queden també sense la llum d'obra.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1414
Dia : 13/12/2008 Font : levante-emv
Titular Los vecinos sin licencia de Royal State se quedan también sin la luz de obra

07/12/2008 De : Mikel  Tema : EPC
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1413
Fitxer adjunt EPC
05/12/2008 De : Mikel  Tema : Presumtes suborns a funcionaris i alts càrrecs, per aconseguir fer un PAI.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1412
Dia : 05/12/2008 Font : levante-emv
Titular El ex alcalde de Paterna, el de Riba-roja y el de Vilamarxant declararán por el PAI de la Vallesa

23/11/2008 De : PREMSA  Tema : L'Audiència permet que la pista del camp de vol d'Olocau ocupe un camí i legalitze així la seua situació
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1411
Dia : 22/11/2008 Font : levante-emv
Titular La Audiencia permite que la pista del campo de vuelo de Olocau ocupe un camino y legalice así su situación

22/11/2008 De : Lys  Tema : Presó per a l'alcalde i un edil de Librilla per presumpta corrupció urbanística.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1410
Dia : 22/11/2008 Font : 20minutos
Titular Prisión para el alcalde y un edil de Librilla por presunta corrupción urbanística

16/11/2008 De : Sara  Tema : Corrupció de tots els colors.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1409
Dia : 16/11/2008 Font : levante-emv
Titular El urbanismo valenciano, en jaque

16/11/2008 De : Sara  Tema : Denuncies al Camp de Túria.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1408
Dia : 16/11/2008 Font : 20minutos
Titular Las denuncias también llegan al Camp de Túria

16/11/2008 De : Lys  Tema : Com pots recuperar els diners invertits en una vivenda que no es construirà.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1407
Dia : 16/11/2008 Font : 20minutos
Titular Cómo puedes recuperar el dinero invertido en una vivienda que no se construirá

16/11/2008 De : Sara  Tema : Corrupció
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1406
Dia : 16/11/2008 Font : levante-emv
Titular La Fiscalía de Valencia investiga un centenar de casos de corrupción en los últimos dos años

14/11/2008 De : Salva  Tema : PREMSA
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1405
Dia : 14/11/2008 Font : levante-emv
Titular El anterior gobierno del PSPV de Olocau avaló a uno de sus ediles actuales para pedir un préstamo

09/11/2008 De : Rafa  Tema : Urbanisme
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1404
Dia : 09/11/2008 Font : levante-emv
Titular Los jueces investigan en la Vega Baja a veinte cargos públicos

09/11/2008 De : Ana  Tema : ... i un atre marro
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1403
Dia : 09/11/2008 Font : levante-emv
Titular Sin aceras ni farolas en Olocau

04/11/2008 De : Mariscal  Tema : Camí dels Mestrets
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1402
Dia : 04/11/2008 Font : elpais
Titular Camí dels Mestrets

03/11/2008 De : LYS  Tema : URBANISME
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número
Dia : 03/11/2008 Font : lasprovincias
Titular Las detenciones de alcaldes ponen bajo sospecha el urbanismo de la Comunitat

Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis