Dimarts, 23 de juliol de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Política de galetes

Línea

Les galetes al nostre lloc web

Les galetes són arxius de text emmagatzemats al dispositiu quan accedeix a la majoria dels llocs web a Internet o obrir certs correus electrònics. Entre altres coses, les galetes permeten que un lloc web per reconéixer el dispositiu i recordar si has estat al lloc web abans. Fem servir el terme galeta per referir-se a les galetes i tecnologies que fan una funció similar a les galetes (per exemple, les etiquetes, els píxels, balises web, etc.). Les galetes poden ser llegides pel lloc web d'origen en cada visita posterior i de qualsevol altre lloc web que reconeix la galeta.
El lloc web utilitza galetes per a fer el lloc web més fàcil d'usar, per donar suport al subministrament d'informació i funcionalitat per a vosté, així com per proporcionar informació sobre com s'utilitza el lloc web perquè puguem assegurar-nos que és com fins ara, rellevant i lliure d'errors.

En utilitzar el Lloc Web vosté accepta l'ús de galetes, inclosa la creació i lectura de galetes al seu dispositiu. Vosté pot optar per restringir o bloquejar lesa través de la configuració del navegador en qualsevol moment. Tingueu en compte que algunes galetes poden establir tan aviat com vosté visita el lloc web, però pot eliminar utilitzant la configuració del navegador.
No obstant això, tinga en compte que la restricció o el bloqueig de les galetes en el Lloc Web pot afectar la funcionalitat o el rendiment del lloc web, o impedir que l'ús de certs serveis oferts a través del lloc web. També afectarà la nostra capacitat d'actualitzar la pàgina web per atendre les preferències de l'usuari i millorar el rendiment.
Recordeu que els tercers (inclòs, per exemple, els serveis externs, com serveis d'anàlisi web) també poden utilitzar galetes, sobre les quals no tenim control, encara que podem rebre els serveis d'aquests tercers.

Les galetes utilitzades per aquest lloc web:

Nom Què fa? Informació addicional
240plan, 240planBAK Galetes tècniques utilitzades pel servidor. Durada: Sessió.
PHPSESSID Aquesta galeta es fa servir pel llenguatge d'encriptat PHP per permetre les variables de sessió. Durada: Sessió.

Com puc activar o esborrar les galetes?

Si desitja bloquejar les galetes d'aquest lloc web, pot fer-ho mitjançant la configuració del navegador. Generalment, vosté pot trobar aquests ajustos en les "opcions" o menú 'preferències' del seu navegador. Pot utilitzar l'opció "Ajuda" en el seu navegador per a més detalls.

No obstant això, per favor, recorde que les galetes s'utilitzen sovint per permetre i millorar certes funcions en el nostre lloc web. Si decideix bloquejar determinades galetes, és probable que afecte el funcionament del nostre lloc web.

_
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis