Divendres, 29 de març de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Premis als Gavanencs del 2002

Línea
Els Gavanencs del 2002, lliurats en una cerimònia el passat divendres 13 de desembre al Casal Municipal de Cultura American Lake, van correspondre a:
- La localitat valenciana d'Olocau, pels llaços d'amistat que té amb Gavà a partir de la presència a la nostra ciutat de molts famílies que provenen d'aquest poble del Camp de Túria. El premi l'ha recollit l'alcalde d'Olocau, Agustí Agustí.
- Albert Solé, running-back dels Pioners de L'Hospitalet, amb qui ha estat campió d'Europa de futbol flag, variant del futbol americà, a la categoria cadet, i també ha estat escollir el millor jugador de la Lliga catalana de futbol americà.
- L'Esplai Masia Espinós, que treballa des del 1987 per donar resposta a les necessitats educatives i de lleure dels nens del barri de Ca N'Espinós de Gavà i que han aconseguit posar en marxa la campanya "Un llibre, quin amic".
- Finnpower Ibérica, empresa del Parc Industrial de Gavà que s'ha modernitzar, ha incorporat noves tecnologies, maquinària més competitiva i mètodes de treball d'avantguarda.
- Joan Josep Blay, músic i compositor amb 15 anys de trajectòria professional, que va des del rock fins a la sardana, camp en el que està considerat com un gran innovador.
- L'Associació Espanyola contra el Càncer de Gavà, per la tasca de donar suport i confiança a moltes persones que passen per la dura situació de patir aquesta malaltia i als seus familiars.
- El Centre Cultural de Gavà, per continuar sent, 50 anys després de la seva fundació, el referent cultural, esportiu i d'oci de la ciutat.
- Rosa Maria Grau, ballarina, coreògrafa i directora de la Companyia Colors, per l'esforç d'oferir espectacles de dansa que defugen els tòpics del flamenc i plantegen nous camins artístics en la dansa contemporània.
- Joan Carles Escuté, alpinista que ha assolit l'Aconcagua i diversos cims importants a l'Himàlaia, on ha passat recentment la seva lluna de mel, després de casar-se.
- L'escola Sagrada Família de Gavà, que enguany compleix 50 anys, per ser una de les escoles més prestigioses de la ciutat i que ha format diverses generacions de gavanencs i gavanenques.
- Joaquim Verdú, dissenyador de moda, que recentment ha presentat els seus dissenys al Saló Gaudí i porta vint-i-cinc anys entre els millors modistos del món.
- Joan Solé i Margarit, poeta, músic i activista cultural, per tota una trajectòria d'amor a la seva ciutat, de promoció de la cultura catalana i de solidaritat amb els altres


Informació facilitada per Mª Ascensión Arnal i Gavà televisió.
Sub menu
.:XAT - En Proves -
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis