Dijous, 30 de novembre de 2023         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Comentaris pregunta 11_12_13 de l'entrevista a l'alcalde d'Olocau

Línea
   P : 11.-Perquè s'a canviat de lloc l'aigua de la Peña a l'esquerra i per què es diu que eixa aigua és d'aixeta no és de brollador com de costum?

   P : 12.-Sóc una veïna d'Olocau, i com la majoria de veïns estem indignats perquè no sabem el per què la Font de la Penya l'han tancat al públic, i no han donat explicacions de cap classe. Ens podria donar algunes?

   P : 13.-¿Quines substancies contaminants es varen trobar a l'aigua de la font de la penya, que la feien no apta pel consum humà?¿Quina solució s'adoptat? ¿Es una solució temporal o definitiva?¿per que no publiqueu a la vosta pàgina web els resultats dels anàlisis de tots aqüífers amb regularitat i normalitat?
   R : 11 / 12 / 13.- En quant a l'aigua de la Font de la Penya, fins a l'any 2004 els paràmetres de qualitat de l'aigua estaven enmarcats, concretament el de l'arsènic en 40. Les noves directrius sanitàries l' estableixen en 10.
   Als anàlisis d'aigua de la Font de la Penya el paràmetre d'arsenic sempre ha estat al voltant de 11 i eren considerats com a correctes per la Conselleria. Amb els nous paràmetres de la Conselleria de Sanitat, l'aigua es considerà com no apta per al consum humà, pel que ens recomana el tancament de la mateixa, per quant la cloració no es la solució.
   El tindre l'aixeta a l'esquerra es perquè en l'actualitat l'aigua es de la red d'aigua potable. S'ha respectat l'altra aixeta per a quant l'aigua de la Font estiga en condicions o es tornen a modificar els parametres.
   En quant a la publicació dels resultats analítics de l'aigua a la página web, no hi ha cap inconvenient.

Linea de separació
Enviat el dia
 Missatge 
31/05/2006
De : Concha Tema : Anàlisi de l'aigua
respondre a este comentari
Fa ja temps l'alcalde, en l'entrevista que li vau fer, comenta que no hi havia inconvenient a publicar els resultats de les anàlisis de l'aigua en la pàgina web municipal, he estat buscant la dita informació i no l'he trobat. Algú em podria facilitar l'enllaç, per que jo no ho he trobat?
24/05/2007
De : Gat Negre Tema : La Font de la Penya.
respondre a este comentari

La Font de la Penya o Font de la salut, per algunes persones es "alguna cosa mes que una simple font". Per això els dirigents del PSPV d'Olocau, devien haver fet alguna cosa mes per mantindre-la en condicions.

L'aigua l'han convertit en una presa de pel constant. L'aixeta de la dreta (la de tota la vida) resulta que com ells reconeixen esta contaminà amb Arsènic i no es apta pel consum humà.

Podien haver optat per filtrar l'aigua i eliminar l'Arsènic, però els dirigents del PSPV-PSOE d'Olocau van optar per ficar una aixeta al costat amb aigua potable. Molt be, ells trien. Però podien intentar que funcione, dic jo.

Cada volta que han fet obres prop de l'escola ens hem passat 3 setmanes amb una mescla d'aigua roja i aire eixint per l'aixeta de l'aigua potable (la de l'esquerra).

I ara que no estan en obres, ¡¡ SORPRESA !! No hi ha cap aixeta, aixina que tampoc tenim aigua apta pel consum. Únicament es pot omplir aigüa de la tuberia que be del depòsit i la poca que cau esta contaminada.

Per súmmum en cap lloc s'explica que l'aigua te Arsènic i mentres tant hi ha gent omplint garrafes i garrafes d'aigua contaminada.

Però la cosa no acaba aquí, hi ha una tauleta de fusta que esta trencada des de fa anys i anys sense que els serveis municipals actuen.

I del banquet que hi ha en el camí de la font que podem dir, que porta anys trencat, que n'han retirat banquets similars de la carrasca i els podien haver-hi instal·lat en el seu lloc, etc.

A mes si anem un diumenge podrem observar com hi ha xiquets que s'enfilen dins del depòsit, per l'obertura lateral que fa mes de 10 anys que esta mig oberta. Per ara no hem tingut cap desgracia, seguirem tantejant a la sort ?

En definitiva, els pròxims polítics que arriben a l'ajuntament tindran treball garantit, i un bon grapat de veins disposats a fer los complir.

Bona nit i Bona sort.

Nota : Fa casi 2 anys Agustin, ens va dir "En quant a la publicació dels resultats analítics de l'aigua a la pàgina web, no hi ha cap inconvenient." Algu els a vist?

Tornar a l'entrevista
Informació
.: L'entrevista :.
.: Noticies :.
.: Reportatges :.
Titulars de la web d'Olocau.ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2023 | Avis