Divendres, 19 d'abril de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

Avis.

Línea
1.- La pagina web denominada "Olocau.ORG" i baix la direcció URL http://www.olocau.org es una pàgina personal, elaborada sense ànim de lucre, per fomentar la difusió i coneixement en general sobre el municipi d'Olocau de Carraixet, al municipi i a la resta del mon. Esta pàgina web esta editada per Paco amb la col·laboració desinteressada de moltes altres persones.

2.- Esta pàgina personal no te cap vinculació amb cap empresa o institució. Tampoc no rep cap ajuda econòmica. Cap empresa o institució esta capacitada per fer servir o cedir a tercers material o contingut d'esta web. Qui desitge fer servir material contingut d'esta web deu posar-se en contacte amb el webmaster i esperar a tindre resposta positiva, per escrit, al respecte per poder fer us d'eixe material.

3.- En cap de les pàgines que componen esta web es presta cap servei genèric o específic que supose benefici econòmic directe o indirecte per la persona que la ha creat i manté la web.

4.- Seccions especials:
4.1 - L'espai "El Pregó" i baix la direcció URL http://olocau.org/el_prego es un fòrum d'opinió, en el que cada participant es el responsable del contingut del seu missatge.
4.2 -L'espai "Empreses" i baix la direcció URL http://olocau.org/empreses es un espai dedicat a les diferents empreses del nostre municipi. El webmaster no manté cap vincle econòmic amb cap d'estes empreses

5.- En alguns apartats de la pagina web es sol·licita el correu electrònic dels visitants. Estes direccions hans permeten confirmar o rectificar si cal alguna cosa, a més passen a formar part de la base de dades del webmaster, per us exclusivament particular a efectes de comunicar a estos visitants novetats o actualitzacions tant de la web com d'altres coses relacionades amb Olocau. En quantsevol moment podeu sol·licitar que la vostra direcció s'esborre de la base de dades. A més, baix cap concepte estes direccions de correu electrònic són o seran cedides a cap empresa per us comercial.

Paco
webmaster@olocau.org
http://www.olocau.org
Linea de separació
Pàgina en construcció.
Pàgina en fase de correcció i actualització.
En uns dies estarà ja finalitzada.
Disculpeu les molèsties.
Olocau . ORG
.: Avis :.
.: Col·labora :.
.: Qui ho fa possible? :.
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis