Dissabte, 18 de maig de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El Pregó !! - Missatges del 0 al 100

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
29/07/04 DE :Ascen Tema parereres i musica del pregó
ID 100 De moment pareix que les papereres no es van a canviar, però si que seran buidades amb més freqüència i la musica del pregó amb els pròxims sabrem el resultat, perquè hi ha discordança d'opinions, per a uns ha de ser actualitzada i per a altres acaba de ser actualitzada amb la compra del Cd "Su majestad el pasodoble". Al menys les propostes les he fet.
29/07/04 DE: El webmaster - Tema : 100 missatges al pregó
ID 99 Ja hem superat els 100 missatges en aquesta secció . Gràcies a tots per la vostra participació
28/07/04 DE: .COM -Tema : Gràcies -
ID 98 Volia dir-li a "Paco" que ja està obert el carrer Sant Josep; supose que gràcies a la queixa que va exposar ací al pregó.També felicitar a aquells que escolten les queixes i treballen per solventar-les.Des d´ací anime a tots els que seguiu el pregó a col.laborar en ell per aconseguir un poble millor.
27/07/04 DE: .com -Tema : La Piscina -
ID 97 Si no es posen tapes a les papereres de la piscina municipal, quan fa un poc de vent eixen volant tots els papers i llaunes de beguda que es troben dins i ens cauen al cap d´aquells i aquelles que estem prenent el sol prop.
27/07/04 DE: @@@ -Tema : Les papereres de la piscina -
ID 96 Caldría buscar una sol.lució per a les papereres de la piscina, per que en el moment fá una miqueta de aire s'embola tot el que n'hi ha dintre, i va tot el fem volant per la gespa. Per este motiu, pense que tindríen que ser papereres amb tapa .
23/07/04 De : Ascen TEMA : MUSICA, MUSICAAA.
ID 95 Crec que el pròxim dijous, si el Sr alcalde ho estima convenient tindrem ple ordinari, passaré la proposta de l'actualització de temes musicals, vos imagineu James Brown "I feel good" tararararará..., a Sidoni, Dire Straits, Coldplay, Los Secretos, Safri duo, etc i els q proposeu, Jo.
20/07/04 De : Els tombitrallers TEMA : Proposta musical per als bandos.
ID 94 La nostra proposta es la següent:
posaríem música actual, com ara DRAGOSTEA DIN TEI de O-Ozone, OBSESION de Aventura, LOLA de Pastora, BLACK EYED PEAS de Shut Up, algun tema de BISBAL o CHENOA, POLICE, PHILL COLLINS,ALEX UBAGO, BEYONCE, etc etc...
Com podeu vore el repertori es molt variat d' estils, i segons la noticia que es va a donar, es pot posar un tema, o un altre.
19/07/04 De : Aspirant a paternero i la baby TEMA : WEB
ID 93

Ye tio, pren precaucions, jo se que tens temps lliure, pero sempre estas "liat", a que si tio? Eres un manta, te enrrolles més que una persiana. Estic a favor de Toni, que m´acaba de dir que es amigacho meu, Ficau tot conforme te be, sin tapujos, volgam LLIBERTAT D´EXPRESSIO, pase el que pase, es un lloc d´opinió, però el que no s´ha de fer es tirar la pedra i amagar la mà, que heu fan molts. Encara que mantenint el anonimat la gent s´expressa més i diu més coses.

Animeu-vos, que no va a resorgir el nostre ex-caudillo, per a perseguir-vos per tot arreu, el webmaster seria el primer per supost, jejejeje pobre. A més a més, se avivarà el pregó.

17/07/04 De : Paco TEMA : Un perill anar en Bicicleta a la piscina.
ID 92 Un any mes el carrer Sant Josep esta tallat y això obliga a les persones que van amb bicicleta o amb cadira de rodes a circular per la carretera de Gàtova.

Es impossible obrir el carrer durant l'estiu?

Quants dines costa adequar el parc municipal?

Quant costa una vida d'un xiquet?

15/07/04 De : Ascen TEMA : La Penya: Alerta Roja.
ID 91 Hui ha caigut un pedrot que s'ha després de la part alta de la Penya Ali Maimo, ha colpejat en el camí de la font i ha continuat la seua trajectòria cap al camí de la depuradora, al què no ha arribat perquè un pi s'ha creuat en el seu camí i l'ha frenat. Atenció al passejar per la zona: "Perill de despreniments".
15/07/04 De : Ascen TEMA : MUSICA PREGO MUNICIPAL.
ID 90 Jo també crec que la musica dels pregons ha de ser, actualitzada. S'admeten propostes musicals per a presentar una oferta, vinga ahí vull jo vore eixos gustos musicals, que els meus ja els sé.
13/07/04 DE : Els Tombitrallers Tema : Música al "bando"
ID 89 No va siguent hora d´actualitzar el repertori musical alhora de fer el "bando" ? Per a les bones noticies ens agradaria escoltar música marxosa i més actual com en altres municipis.
10/07/04 DE : @@@ - - Escola d'estiu - -
ID 88 Ja porta funcionant al poble desde fá alguns anys l'escola d'estiu, baix el meu punt de vista, crec que podríen fer-se més activitats esportives i al aire lliure. Els xiquets estan tot l'any a l'escola, i a l' estiu del que es tracta es de fer coses diferents al que fan al llarg de l'any.Se que es complicat fer-ho a gust de thothom, pe ro crec que caldría canviar una mica i fer que cada día pogueren fer una eixida, un esport, o simplement activitats paregudes a les que fan als campaments d'estiu.
10/07/04 De : Raül TEMA : Via Verda 2004.
ID 87 Ja teniu disponibles algunes imatges de la Via verda 2004
07/07/04 De : El webmaster Re: TONI TEMA : El webmaster es un mantero.
ID 86 Gracies per fixar-te tant amb la pàgina i donar-te conte que hi ha seccions que no milloren des de fa temps (en el cas "Ultimes Noticies" la veritat es que o he deixat un poc descuidat per que hi ha moltes coses a fer i el principal col·laborador el tinc treballant amb pàgines de les que si que cobra i ja no te tant de temps per ajudar-me).

Sobre el tema de la censura pot ser sobren comentaris soles pega una mirada a la pàgina.

I mai deixes de col·laborar que segur que publica-re les teves aportacions (intenta fer el mateix en pàgines que si que te costen dines dels teus impostos i ja me diràs si tens sort).

Per cert tu no se si recordes, ja que parlem de coses pendents, un carret de fotos de la neu del any 2002??? ... me pareix que no soc l'únic q t poc de temps .... jejeje quant les tingues me les passes i les fotos mes recents que crec serien també interessants (i tranquil que en un lloc o altre del servidor les posaré, mes tard o mes prompte).

Per cert aquesta setmana he posat alguna imatge dels concerts d'estiu 2004.

22/06/04 De: TONI Tema : El webmaster es un mantero
ID 85 He de manifestar a tots el meu malestar perla falta d'actualització de la web. Per exemple, el apartat 'últimes notícies'... la més nova es de desembre de 2002!!! Senyor webmaster, no es dedique només a eixir de festa, copular i dormir, pense que esta web es un servici per a tots i s'ha de mantindre al día. I respecte el meu dret a la llibertat d'expressió publicant esta queixa. La censura és cosa de PPeros.
21/06/04 De: Ferran Tema : Curset formatiu
ID 84 Avís important per als interessats en la col·laboració voluntària i en el coneixement de la història d'Olocau:
Curset formatiu impartit per Ferran Zurriaga, Cronista d'Olocau, sobre la història del Senyoriu d'Olocau i la seua Casa Senyorial. Els assitents podran col·laborar com a guies en la Casa de la Senyoria durant els dies de l'estiu que estarà oberta per ser visitada.
Interessats adreçar-se a l'Ajuntament.
09/06/04 De: Sento 40 Tema : Eleccions europees 2004
ID 83 El pròxim dia 13 son les eleccions al parlament europeu, si encara no saps tots els partits que participen vista la següent pàgina Eleccions europees 2004
08/06/04 De: Lluís Tema : Vull llogar una casa al agost.
ID 82 Si tens una casa a Olocau i estas pensant en llogar-la durant el mes d'agost posat en contacte amb mi per mig del prego.
07/06/04 DE: P-9 TEMA : NOU CAP DE LA FORÇA DE MANIOBRA (BASE MILITAR DE MARINES).
ID 81 Hui ha pres possessió el nou cap de la Força de Maniobra, és el Tinent General José Javier Arregui Asta. I ha rebut la vara de comandament, que simbolitza esta alta responsabilitat, de mans del cap de l'Estat Major de l'Exèrcit, el general Luis Alejandro Sintes. L'acte s'ha celebrat a la base militar de Marines i a ell han assistit representants de les diferents institucions de la Comunitat Valenciana. Entre els assistents, estaven el delegat del govern, el conseller de Presidència, el president de la diputació de València i els alcaldes de Marines i de València.
03/06/04 DE : PONS TEMA: Suvencions per a Olocau
ID 80
 • La Diputació de València i la Conselleria d'Indústria, Comerç i Energia destinaran enguany, a través del Pla Valencià d'Electrificació Rural (PLAVER), un total de 210.909,97 euros per a finançar quatre projectes energètics en tres municipis i una companyia elèctrica de la comarca de Camp de Túria. Olocau rep una subvenció de 89.500 Euros per a electrificar huit vivendes que no disposen de subministrament elèctric en la partida de "La Cova del Jodio", subvenció sol.licitada per el Ajuntament.
 • Així com una altra subvenció de 50000 Euros per a la restauració de la Parròquia Ntra Sra. del Rosari per part de Diputació, dins del Pla de Rehabilitació d'edificis amb valors històrics.
 • La Subvenció concedida per Diputació per a Camins rurals per al nostre poble, és de 12020.24 Euros per a l'asfaltat del Camí La Carregaora-Cementeri, també la va sol.licitar l'Ajuntament.
 • 17/05/04 DE: EL DIJOUS TEMA: PLA D'ORDENACIÓ
  ID 79 ANEM A VORE. JO NO PUC CONVOCAR CONTÍNUAMENT AL POBLE PERA TOTA CLASSE DE DECISIONS. I ENCARA QUE ESTA ÉS IMPORTANT, NO PUC SER ASSESSOR DE TOT AQUELL QUE A MITJA TERMINI ESTIGA AFECTAT.A NINGÚ NO LI INTERESSA, PERQUÈ A DE SERVIR PERA DONAR EL VALOR QUE REALMENT TE LA SITUACIÓ. TOT AQUELL AFECTAT PEL PLA URBANÍSTIC DEURÀ CONTRIBUIR PERA LA MILLORA, O VENDRE SI AIXÍ TE L'OPORTUNITAT.CREC QUE ES POSITIU PERA TOTS. ...I A DEMES ...I LO BE QUE SEU PASSARA MON PARE DESLINDANT PER AI. DE CAP MANERA M'INTERESSA. "ALA ALLALS COLLONS XE".
  25/04/04 DE : @@@ Tema: Escombreries
  ID 78 Quant agafarem conciencia de que el fem es tira als contenidors i no als eixidos o al propi barranc???. Que bonico i que net resulta asomarse al barranc per la Avenida Diputació, i vore que han refilat garrafes, bosses, botelles... en fí basura. I per la part de darrere del llavaor? tot ple de botelles de plastic de papers... A vore si de una vegada per totes deixem de vore estes coses.
  15/04/2004 De : Matxo Tema : "Pla General d'Olocau"
  ID 77

  Volguera preguntar a l'alcalde d'olocau el perque no se fa una reunio explicativa oberta a tot el poble de lo que significa per el nostre poble la modificació del Pla General d'Olocau. Es evident l'interes demostrat per prou persones. Pero que no tenen prou informacio per aproximarse a les consecuencies economique y urbANISTIQUES D'ESTA MODIFICACIO tant important. Desde aci volguera demanar a l'alcalde una resposta a traves d'aquesta mateixa web..... L'objectiu seria donar a coneixer ampliament a tots els interesats les consecuencies evidentment amb la presencie dels tecnics adecuats. (Arquitecte municipal i cualsevol altre que siga necesari)

  Moltes gracies.
  10/03/2004 De : @@@ Tema : "Propietaris de gossos"
  ID 76 Me encanten els animals, i en particular els gossos. Pero esta queixa va dirigida als propietaris. Supose que quant una persona acepta tindre un animal a casa, sap que té una serie de obligacions. Sabem que tenen que fer les seues necesitats, pero també sabem que els propietaris tenen que arreplegarles. Dons a vore si ens posem les piles, perque es vergonyos que per allà per on vas, siga el carrer o ¡ que dir de la Font de la Penya ! estiga ple de \"caca\". No costa res agafar paper i bossa i arreplegaro.
  29/02/04 De : G.D.G.d.O Tema : "Pla general d'ordenació urbana"
  ID 75 El divendres 13 de Febrer va ser publicat en el Butlletí oficial de la província de València l'aprovació definitiva del PGOU (Pla general d'ordenació urbana) d'Olocau.
  Es pot consultar la publicació en la direcció següent:
  http://www.dva.gva.es, en el menú "Tauler" , i el PGOU en l'ajuntament d'Olocau i en la Consellería de Territori i vivenda.
  26/01/04 De : G.D.G.d.O Tema : "Servici de Teleassistència domiciliaria"
  ID 74 Este servici el tenen algunes persones majors d'Olocau (els q es van assabentant). Es demana a l' Ajuntament a l'asistenta social (Susi) tots els q el han demanat el tenen, funciona dins de casa:
  La teleassistència domiciliària és un servici que, a través de la línia telefònica i amb un equip de comunicació i informàtic específic, ubicat en un centre d'atenció i en el domicili dels usuaris/as, permet a les persones majors, al polsar el botó que porten constantment i sense molèsties, entrar en contacte verbal «mans lliures», les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any, amb un centre, atés per personal especialitzat, per a donar resposta adequada a la crisi presentada, bé per si mateix o mobilitzant altres recursos humans o materials, propis de l'usuari o existents en la comunitat.
  La modalitat que s'adopta per al desenrotllament d'este programa és la denominada sense unitat mòbil.
  Este servici bàsic es complementa amb «agendes» d'usuari, que permeten recordar a este la necessitat de realitzar una activitat concreta amb la periodicitat que es fixe en cada cas. Amb això es possibilita als majors que no necessiten atenció permanent i presencial d'altres persones, tindre la seguretat que, davant de crisi d'angoixa, soledat, caigudes, emergències sanitàries o accidents domèstics, poden contactar de forma immediata amb un centre d'atenció que atendrà de forma immediata la situació de risc. El servici de teleassistència domiciliària actuarà en este sentit davant de situacions d'emergència sobrevinguda i ho fará articulant la intervenció de recursos propis de l'usuari i de la comunitat per a la resolució de la stuaó.
  D'altra banda, des del centre d'atenció es posaran en contacte periòdicament amb els usuaris a fi de fer un seguiment permanent, mantindre actualitzats les seues dades i intervindre si les circumstàncies ho aconsellen. Igualment els usuaris podran comunicar-se amb el centre quan ho estimen oportú.
  La Noticia es :
  LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA PAGARÀ EL SERVICI DE TELEASSISTÈNCIA A TOTS ELS MAJORS DE 65 ANYS DE LA PROVÍNCIA
  La Comissió de Benestar Social i Sanitat de la Diputació de València ha aprovat hui (19/1/04) amb els vots a favor de PP i UV, i l'abstenció de PSPV-PSOE i PSOE-EU-L'Entesa, l'ampliació del Servici de Teleassistència que presta la Corporació a totes les persones majors de 65 anys de la província.
  La Diputació de València elimina així el criteri econòmic que fins a la data s'utilitzava en la valoració de les sol·licituds que els Ajuntaments remetien a la Institució Provincial per a la concessió d'esta prestació social, en el que es fixava com a límit una renda de 10.800 euros en la unitat de convivència per a poder accedir a este servici.
  En avant, tots els majors de 65 anys de la província de València podran beneficiar-se de la Teleassistència, independentment de la seua capacitat econòmica i sempre que no patisquen malaltia mental greu ni manquen de línia telefònica, necessària per a connectar-se a este servici.
  Un total de 154 Ajuntaments de la província oferixen ja en els seus municipis el Servici de Teleassistència de la Diputació de València, amb la que es perseguix "proporcionar als majors ajuda concreta i especialitzada en casos puntuals d'urgència o crisi personal, a més d'estimular la seua independència i reforçar l'ajuda domiciliària que se els presta habitualment a través dels servicis socials locals", segons ha explicat el diputat de Benestar Social i Sanitat, Rafael Perales.
  El servici permet contactar via telefònica, durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any i tan sols polsant un botó, amb un centre atés per professionals especialitzats davant de qualsevol situació d'emergència personal. Este sistema els assegura l'atenció ràpida i adequada en situacions de crisi, per mitjà de la mobilització dels recursos humans o materials adequats propis de l'usuari o existents en la comunitat.
  10/01/2004 DE: Paco Tema: Sant Antoni 2004
  ID 73 Programa de festes de Sant Antoni 2004

  Avis

  Si vols asistir a la cordà, deuras apuntarte en e l'ajuntament (l'últim dia per a fero es el 14 de gener del 2004).
  20/12/03 DE: @@@ Tema: Joguines
  ID 72 Fins uns díes abans del día de reïs, a l'Esglesia hi ha una caixa, on tot el que vullga, podrà portar joguets en bon estat, per a repartir entre els xiquets que no en tenen.
  18/12/03 De: "MERCURY REV" Tema: Guarderia infantil
  ID 71 No puc entendre com a un tema de gran importancia per a el FUTUR del nostre poble i quasi que cal hui mes que mai escriure-ho en majuscules, com es el de la guarderia infantil, gairebe molta gent no li dona la importancia que cal, ni es conscient de les conseqüencies derivades de una incorrecta gestió del problema que comporta que les families (incorrecte les dones) no puguen disposar de un servici en condicions de guarderia per als xiquets menuts a on poder deixar-los en les condicions adients per a poder gaudir de lo mes elemental, es a dir, per a poder treballar, per a que els xiquets puguen relacionarse entre ells mateixos, per a que els membres de la familia te igual el seu sexe, be siga el pare o be la mare puga anar a fer coses tan quotidianes com anar al metge,al veterinari, anar a comprar(per desgracia quasi tot fora d'Olocau:Revistes,fil i agulles,queviures,ferramentes), anar al barber o a la perruqueria,cuidar dels seus majors...... i fins i tot tindre una estoneta de relax ¿per que no?, en lloc de ser la gent major despres de haber treballat tota una vida, els que tinguen que cuidar encara que puguen dels fills dels seus fills, perque molts iaios tenen un precari estat de salut que no els permeteix fer de cangurs i altres no tenen iaios.
  O
  18/12/03 De : qwert Tema : La Guàrdia Civil bloqueja Vilamarxant i Pedralba
  ID 70 La Guàrdia Civil bloqueja Vilamarxant i Pedralba en una operació contra la immigració il·legal, desenes d'agents tanquen els accessos de les localitats, identifiquen a 135 estrangers i detenen a nou. Ampliar la notícia http://www.levante-emv.es/levhoy031218/comunidad/1comunidad.html
  17/12/03 De : @@@ Tema : Vacances de Nadal
  ID 69 L'escola d'Olocau ha organitzat un festival de Nadal, on participaran tots els xiquets del col.legi. Serà el divendres día 19, a les 15 hores i en la casa de la cultura. Quedeu tots convidats a voreu.
  16/12/03 De : Clavaris de Sant Antoni Abat 2004 Tema : Anuncis al programa de festes
  ID 68 Si tens una empresa i vols que aparega un anunci publicitari al programa de festes dels clavaris de Sant Antoni Abat 2004, posat en contacte lo mes prompte possible amb algun dels clavaris.
  15/12/03 De : "qwert" Tema : Felicitats als dos nous treballadors municipals.
  ID 67 Felicitar els dos veins del poble que han aconseguit les vacants de l'ajuntament i ara a treballar pel poble i pa el poble. També m'agradaria desitjar molt ànim a la resta de participants a la convocatòria, ja que tots han demostrat un gran nivell.
  14/12/03 De : Eduardo Tema : Felicitats per la web...
  ID 66 Encantat de vore que algú es preocupa de construir i mantindre una Web del municipi. Ànim des de Pedralvilla....
  14/12/03 De : Paco Tema : Homenatge a un fill d'Olocau
  ID 65 http://brugues.gavaciutat.net/cat/asp/bru_39agen.asp#sec0
  "Rafael Blay era d'Olocau i els pares de Joan Josep Blay tambe".
  Durant molt anys, les bandes de musicals Els Blancs i Els Negres van animar els dies de festa fent sonar els instruments pels carrers de Gavá.Josep Roselló, conegut per tio Pepico, fundà la banda Joventut Artística Gavanense, coneguda popularment amb el nom de banda dels Blancs. JOsep Roselló era d'Olocau de Carraixet i va ser mestre de Rafael Blay, el director de la banda Els Negres.Tal i com es dedueix per com s'anomenava la banda, els vestits dels músics eren de color blanc, encara que en algunes ocasions lluïes uns vestits m'es foscos; van haver de ser els mateixos components de la banda qui van costejar-los. Els Negres, com se'ls coneixia popularment encara que el seu nom fos Banda Unión Musical, van aparèixer l'any 1926 per iniciativa de Rafael Blay Bernat, el qual en fou el director al llarg l'existència de la banda. Rafael Blay, procedent també d'Olocau de Carraixet, fou un dels valencians que arribaren a Gavá la primera dècada del segle XX. Els components de la banda unión musical eren tots d'origen valencià, excepte un music (Antonio Seró). (de la publicació L'Abans de Gavá).
  Concert DE BLAY A BLAY
  Data 21/12/2003 Hora 19.00 h
  Lloc Auditori Mpal. Joan Maragall
  Passeig Joan Maragall, 11 de Gavà
  Descripció :
  Concert De Blay a Blay,amb motiu del centenari d’en Rafael Blay a l’Auditori Municipal Joan Maragall. La cobla Marinada, sota la direcció de Juan Josep Blay interpretarà sardanes escrites pels dos Blay, en Rafael i en Juan Josep
  11/12/03 DE : "José" Tema: Critiques amb el consistori Re: Arxilaga (DE TOT UN POC)
  ID 64 El consistori es quasi l'única administració pública amb presencia al municipi i com a tal te que actuar d'enllaç entre el ciudada i les diferents administracions. I també tens que tindre clar ... que estan al teu servici. O no es el seu objectiu "servir al poble"?.
  - La carretera Bétera a cas l'ha fet l'ajuntament ? Jo diria que no ... l'únic que a pogut es "aconsellar" sobre modificacions al projecte.
  Et pose 1 exemple sobre la possibilitat d'un ajuntament de fomentar "l'activitat econòmica" d'un poble un poc mes gran que el nostre (prop de 1000 habitants). L'ajuntament (en el que hi havia coalició PSPV i el Bloc) va assessorar els jóvens que estaven acabant els seus estudis o en l'atur. Informant de les ajudes donaven per crear una empresa en un poble menut, quines ajudes donava el "Forcem" per a la formació de treballadors en actiu, quines ajudes hi havia d'altres organismes per impartir cursets o tallers ocupacionals i la posivilitat de prestar seveis complementaris a l'escola municipal i a la llar de juvilats.
  Resultat, un grup de jóvens va agarrar la iniciativa. L'ajuntament els va prestar ajuda administrativa i va "cedir" una sala d'usos múltiples els primers anys,a mes d'uns pocs ordinadors (Que a l'ajuntament no li havien costat ni un cèntim per que els havia enviat la diputació).
  Encara no passaren 3 anys i es van "independitzar", deixant de fer servir cap instal·lació del consistori. A este "centre de formació" l'ajuntament havia aportat únicament quantitats en concepte de cursos pels seus treballadors, i curs d'introducció a les noves tecnologies per la gent gran (que no suposa ni el 10 % dels ingressos del centre de formació). S'aconseguit crear 2 llocs de treball FIXES al poble. I uns altres 11 jóvens han anat donat cursets de les seves especialitats (Valencià, Angles, Turisme, Informàtica, Hostaleria, Pintura, ....) de manera temporal. A mes d'aquestos llocs de treball directes, una de les persones que participa en aquestos cursos se li va "premiar" amb l'encàrrec remunerat de fer la pàgina web de l'ajuntament (per cert prou millor feta que la del nostre ajuntament) i després se li encarrega el manteniment. I ara mateix et puc dir que es guanya molt be la vida ja que porta a mes les pàgines d'altres ajuntaments i de com a mínim unes 20 pàgines d'empreses privades. Es va aconseguir familiaritzar als jòvens del poble amb les noves tecnologies. Es va aconseguir també que molta gent de pobles pròxims (i no tant pròxims) acudira als cursets, i que feres també consumicions en el poble(amb l'aportació de capital que això suposa).
  Resumint:
 • - Inversió econòmica per part de l'ajuntament "reduïda".
 • - 3 futurs caps de família amb feina fixa al poble.
 • - Jóvens estudiants del poble que es traguen dines "fent els que els agradava" mentre continuen estudis.
 • - Gent jove millor formada i sense necessitat d'eixir del poble.
 • - Donant una major activitat al poble durant tot l'any.
 • - I una pàgina web actualitzada "a diari". Això no es fer les coses buscat el benefici comú? O a cas es per exemple millor pel benefici comú que :
 • - La font de la carrasca estiga tancada?
 • - Als jóvens del poble no sels informe de les ajudes per jóvens agricultors o jóvens empresaris?
 • - L'autobús de les urbanitzacions no pare al poble.
 • - La pàgina web del poble la facen gent de fora?
 • - Convertim les nostres muntanyes en abocadors.
 • - Que la gent s'assabente de les places vacants a l'ajuntament "en el mercat" i no per un mitja seriosos de comunicació de l'ajuntament. I que els jóvens no es presente ... per que mira si confien en el consistori que alguns dient "pa que presentar-se si ja estan dona-es".
  A voltes pareix, que "l'Euro" i els taulells son l'únic important.
  Pd: Això si cal reconéixer l'últim esforç que PER FI al diari de l'ajuntament, que en una de les ultimes edicions es podia "ensenyar algú de fora i no morir de vergonya" al pensar que qui o redactat allò era algú que esta al servici del teu poble.
  Nota: Lamente el retard en contestarte però no em connecte massa.
 • 06/12/03 DE : ##### Tema: La Constitució jeje
  ID 63 El día 6 de Desembre de 1978 el poble espanyol ratificà en referendum la Constitució, pero també va ser el día que va nàixer el Sr. FRANCESC NICOLAU LOPEZ I NAVARRO alies Paquito ajajajaja. Us diu alguna cosa aquest nom ???, dons sí, ixe mateix,el constructor jajaja de aquesta pàgina web. Bé Paquito dons et desitjem MOLTES FELICITATS. Ahhh !!! una cosa, ja ens contaràs lo de la invitació de la Rita jajajajaja. :P ;) P.D (entre nosaltres) faràs el favor de posaro al pregó, si noooooooooooooo!!!
  02/12/03 DE : @@@ Tema: Aliments per als més necessitats
  ID 62 Des d'església s'ha fet una crida, per a tot el que vulga portar aliments (no peribles)per als més necessitats. Tot aquell que vulga col.laborar, que ho porte durant aquesta setmana i la que ve, a l'església o que li done al capellà.
  27/11/03 De : Arxilaga Tema : ¿comfiança?
  ID 61 La primera crìtica,es per-a el Comisari Monti,famos per la nova llei per a la competencia.Em sembla que el estricte compliment de aquesta llei no sols es incomprensible, a mes que inacceptable.Voler aplicar una normativa a traves de una llei europea no es altra cosa mes que intentar que es complisca la llei, amb un desgast de diners general innecesati Sr Monti.Faça faça lleis pero concretes de tipus prohivitiu,entre paisos,de aplicacio de normes i castigue qui no les complisca, pero no nombre la cuantitat de "explotacio de una factoria,com si no saguesim on esta el nostre limit".¡¡home no!!.Defengua al usuari.SI. pero home no a costa del empresari o del jornaler.Cree un sistema de reclamacio efectiu,que es complisca la llei. Pero si no mos equiparem entre mosaltres (tota europa).Esta voste "posant multes" ya avans de tindre clar quina es la imfracció.Crec que les normes del joc son deficients pero no com pera tractar a tothom com a delincuent. Canviant de tema. Quina tranquilitat entre comisaris,politics i gobernants hem de tindre, quina comfianza en definitiva amb el sistema, si el ejemple que ens donen es incongruent.
  Personalment no'm pareis êtic, que en unes eleccions que decideis el poble, (que si que estic dacord que tots els que es presenten tenen refrendo popular) pero si guanya un partit, amb el tema de les majories o no,eixe partit es el que deuria gobernar,si nececita compartir gobern, crear un sistema de colaboracions, pero que entre ells es furten el poder aixo sembla vergonyos.Que clase de persones ens gobernen? o son hienes caronyeres.¿Podem pensar que desideixen fins i tot a qui ajudar amb els Euros no mes per simpatia?..mireu jo soc molt simpatic pero molt. I facen el favor de fomentar mes la educacio i cultura i no la competencia,amb publicitats televisives i ¡vinguen anuncis! que cada volta mes els paisos pobres estan mes fotuts i nosaltres, pensem mes en competir pel ultim joguet, o en que produir, si un virus o armes automatiques, i aixo ens va a pasar factura. AH! i als senyors del petroli, que ens diuen ..lluiten per els drets humans la salvació del seus pobles.. Bush, been laden, ó ariel , que es compren un video joc per internet i que deixen tranquila a la humanitat. MES PAU I AFECTE REALS
  20/11/03 De : Paco Tema : L'Adsl molt prompte disponible a Olocau
  ID 60 Telefònica el pròxim mes de desembre prestara servicis d'ADSL al clients que així o sol·liciten. (excepte als clients de RDSI).
  17/11/03 De : Paco Tema : Penya ciclista
  ID 59 Està en projecte la formació d'una penya ciclista. Per a més informació podeu parlar amb "Vicente Mañez".
  17/11/03 De : Paco Tema : Treball a Olocau (continuació)
  ID 58 Ací deixe una "aproximació" al "bando" fet per l'ajuntament, anunciant la creació de 2 places amb contracte de 6 mesos de duració amb categoria d'auxiliar administratiu. Qui desitge una informació mes completa que passe per l'ajuntament. L'últim dia per presentar els papers es el dia 24 a les 14 hores.
  Per descarregar el document fes clic ací
  Nota: El document soles estarà disponible des del 17 al 14 de novembre del 2003
  11/11/03 De : Wemaster Tema : El Pregó
  ID 57 Lamente molt els últims retards en la publicacions al pregó, però he estat massa ocupat.
  10/11/03 De : Arxilaga Tema : DE TOT UN POC
  ID 56 Vinc observant,que tothom demana i demana,coses al consistori.En lo referent als asunts que ens afecten a tots ,estic d'acord pero no crec que sigua correcte demanar que ens faciliten un negoci.
  Que utiliçen el patrimoni en venefici general, ja sigua oferint aules d'imformacio mijant cursos, o creant llocs de trevall.perfecte.a mes jo no opine de manera catastrofista sobre aquesta institucio,sols que si no imformen devudament del que fan, dificilment sels es pot reconeixer un exit.En cuant a les imfraestructures...la carretera de Betera,no esta mal del tot pensant amb el que pasa; sa comvertit en zona reciencial,i no es pot demanar una "via massa rápida".de tota manera jo pense que el encaminament no es el adecuat.(MENUT CARRIL BICI).Se esta aconçeguint una separacio masa gran entre els recidents dels xalets i la gent del poble.No falten execives cases si no una dotacio de infraestructures estrategicament adecua.VORE EL POBLE DESDE DALT.UBICAR LES COSES COM I ON TOCA, I FER PARTICIP A TOT HOM .POLIESPORTIU,AUTOBUSOS,LLAR DE JUBILTAS, APARCAMENTS, ZONES AMB VIES PER-A CENDERISME. Els que creguen amb aixo voran un futur al poble i es establiran amb u o altre negoci.Se que no deu ser trevall facil, i com tot trevall deu ser recompensat.Anim a tots i al meins seguim cuidant l'entorn.en la mesura de lo posible.Pero mirant al futur.
  "Arxilaga"
  06/11/03 De : Dkpptl Tema : Pobres gossos
  ID 55 Arriva la tardor, i algunes persones se han cansat dels gossets que compren o els donen a l' estiu, i la millor manera de desfer-se d'ells es deixanlos abandonats en qualsevol lloc.
  Ho dic, perque a Olocau en poques díes he vist 5 animalets perduts que no saben a qui arrimarse. Pobres animals, això es un delit, i jo no m'he trobat en el càs, pero si vera com es desprenen de un goset dabant meu, no dubtaría en denunciaro, estic segura, i això es el que vullc dir, que si algú veu com s'abandona un animal que ho denuncie. Les Multes tindríen que ser prou fortes per aquesta gent.
  04/11/03 De : Paco Tema : Treball a Olocau
  ID 54 L'ajuntament d'Olocau a fet un "bando", oferint dos places d'auxiliar administratiu, amb contracte temporal de 6 mesos. Per mes informació acudiu a l'ajuntament.
  19/10/03 De : Roman Tema : "Asistir al Ple"
  ID 53 Voldri fer una crida per asistir de forma sistematica als Ple Municipal.
  Cal fer-se vore!!!
  Si no fem algo, eixo no anira be!
  Deuriem comenzar a intimidar als nostres responsables politics....!!
  Estan dormits! o se ho fan?
  Pot ser que fent-se els dormits acabem dormits tots.....! "Y a rio revuelto, ganancia de espabilaos"!!
  En serio! Asistim de forma sistematica, que eixo no va be i tenim que comenzar a cambiar les coses o cambiarlos a ells!
  Salut per tota la gent d'Olocau!!
  Roman
  30/09/03 De : Paco Tema : "Possibles Ofertes de Feina Pública a Olocau"
  ID 52

  En breu l'ajuntament traura dos places de personal eventual d'Auxiliar Administratiu.
  A banda d'això el dimarts 30 de setembre a les 20 hores hi ha una sessió plenària. Amb com a principal punt del dia el canvi a la plantilla presentat per aprobacio del ple:

 • Eliminació de la plaça de treball (funcionari) de pogüero.
 • Eliminació de la plaça d'aguacil.
 • Eliminació de la plaça de (funcionari) secretari del jutjat.
 • Eliminació de la plaça d'Auxiliar Administratiu amb contracte eventual.
 • Crear una plaça fixa d'Auxiliar Administratiu.
 • Crear un altra plaça fixa per a personal de treballs multiples.
 • Crear també una plaça d'Auxiliar de Policia Municipal o de Policia Municipal.
 • 17/09/03 De : TONI Tema : Urbanitzar: llums i ombres
  ID 51 Ah... el procés urbanitzador al nostre llogaret... el "pelotazo del siglo" fet realitat quan encara no domine la Llei Reguladora de l'Activitat Urbanística, quina mala sort.
  Sóc absolutament contrari al famós P.A.I., els avantatges i desavantatges del mateix tots els coneixeu, per tant no els repetisc. Ara bé, com el meu bon amic el webmaster sap, és inevitable que ixca endavant, així que no li podem donar la esquena.
  Ha arrivat a les meues oïdes que s'estàn fent algunes "actuacions preliminars sobre el terreny" (art. 44 LRAU), per tant, és possible que, tard o prompte, els titulars cadastrals de terrenys afectats rebeu alguna notificació a casa... a partir d'ací, a tremolar.
  Qui tinga dubtes els hi intentaré sol.lucionar, escriviu-me al email elmillortoni@hotmail.com. Tardaré en respondre, ja que la llei no la tinc fresca en la ment, pero ho faré.
  De nosaltres pot dependre que el P.A.I. no es convertisca en un "atropello" en tota regla (que ho será, pero espere que els expropiats "mueran con las botas puestas"). Qui tinga ganes de plantar cara té a la seua disposició moltes armes jurídiques, encara que al final perdrà el terreny quasi segur, al menys tocarà els nassos, cosa que tampoc està malament, no creieu?
  15/09/03 De : Un ciclista Tema : "Carril bici"
  ID 50 M'agradaria agrair a qui "per fi", ha netejat el carril bici a l'altura del collao ja que per construcció esta tan mal fet que sempre que plou s'ompli de pedres (lo suficientment grans com per poder per fer que caigues si vas amb bicicleta de carretera).
  14/09/03 De : sisitros Tema : Fent probes
  ID 49 El divendres a mig dia, vaig sentir una veu que per un altaveu felicitaba a totes les Maries ( Maria de nom propi ),vaig suposar que estaven fent probes per arreglar la megafonía. Si es així m'alegre, perque ja feia falta, els bandos no es sentíen desde tot el poble. Quant ho vaig sentir hem va fer el efecte que estaba a un aeroport ja ja ja : ding donggggg ultim avis per als passajers amb destí a ....
  12/09/03 De : Webmaster Tema : Aportacions a la pàgina d'Olocau.org.
  ID 48
 • M'agradaria, si algú te ganes, afegir a la web una xicoteta pàgina amb els 4 o 5 menjars típics.
  I si pot ser la recepta de com preparar-los (i alguna foto si es possible). Si algú te ganes de col·laborar que envie les receptes a gastronomia@olocau.org.
  També m'agradaria comentar que si la gent s'anima i vol, puc mirar d'intentar muntar un "xat" des de la web o pot ser siga mes fàcil un canal de IRC.
  Referent alguns tems que han comentat de manera privada, per correu electrònic:
 • No hem dedique a fer pàgines per encàrrec però tractaré de trobar algú que si o puga fer. Si esteu interessats poseu en contacte amb mi i en el moment trobe algú amb ganes de dedicar-se això ja vos avisaré. O si preferiu en un futur intentaré fer un manual de html per que li interesse fer una xicoteta pagina web.
 • El que si que puc dir es que en l'actualitat, a qui me o a demanat, estic oferint redireccionament gratuït. Exemple http://olocau.org/33.
 • No dispose de migans per impartir cursets, i menys fero de manera oficial donant cap tipus de diploma (soc un particular), però el que si puc intentar es aconseguir "manuals" per mirar de deixar-los disponibles a la web. Per si algú te ganes de dependre Acces, Adobe Premier, HTML, Powerpoint, ... o coses d'este estil. I puc tractar de respondre dubtes respecte aquestos manuals "on-line" des d'un xat-web o per correu electrònic.
  Ara per fer estes coses m'agradaria que mes gent s'implicarà en l'elaboració dels manuals per que jo no tinc quasi temps lliure i la preparació es podria fer eterna.
 • 12/09/03 DE : Paco Tema : L'escola
  ID 47 M'agradaria, rectificar sobre lo dit respecte l'APA ja que pel que expliquen alguns correus electrònics rebuts, el problema no a sigut que l'APA estigues quieta i callada sinó que les autoritats no els han respaldat "activament".
  I pel que sembla les coses que s'han aconseguit (i que teníem dret per llei) a sigut gràcies a les precions de l'APA i no de les diferents autoritats que ni tan sols es preocupen d'exisigir "els mínims" que diu la llei.
  12/09/03 DE: Algú Tema: Les eleccions.
  ID 46

  Fa un temps, vaig parar-me a pensar el per que dels resultats electorals, si algú es fixa a nivell local guanyen els "teòrics progressistes" i a nivell de la generalitat "els teòrics partits conservadors". Desprès de preguntar a diversos coneguts les conclusions "comuns" venen a ser un poc interessants:

 • Als pobles es Vota per famílies no per partits (esta pot ser la primera causa).
 • Hi ha una sempre "possible existència" de promeses electorals, a nivell particular, que beneficien persones concretes i això acaba influint en el vot de famílies sanseres. (este comentari me el a fet mes d'un).
 • Els rumors que es difonen "malintencionadament" per part d'algunes "ties maries", afecten considerablement al vot de les persones conservadores ( hi ha qui no dona pa mes ).
 • I no oblidem que en general a les persones progressistes "se ens Remou l'estómac" quant tenim que votar a un partit que porta les sigles i l'historia que porten alguns. Lo lamentable es que es "el mal menor".
 • També s'important recordat el precentage de vot en blanc "possiblement" siga de persones descontentes amb el partit del govern, però tant progresistes que se'ls fa impossible fer un vot favorable al partit conservador o a un partit "blavero".
 • En tot cas son estes les regles del joc, lo únic que cal tindre clar que la gent no es queixe, si vota el que vota o en tot cas que demane responsabilitats a la persona a qui a depositat la seua confiança.

 • 11/09/03 De: Webmaster Re: Ali Tema: "Corrector ortogràfic"
  ID 45

  He estat buscant un traductor i corrector ortogràfic "gratuït" i que es pareguera lo mes possible a la variant dialectal que es parla a Olocau.
  I "de moment", col·locare al servidor la versió 1.0 de Salt (8,29Mb)(aplicació dissenyada per encàrrec de la Generalitat Valenciana, no és del tot "estable" amb plataformes win32, però per escriure textos curts pot valdré).
  Hi ha també la versió 2.0, però ocupa molt mes i al servidor d'Olocau.org preferisc fer servir l'espai per altres coses.
  Hi ha traductors "online" a la universitat d'alacant per exemple. Hi algunes versions NO GRATUïTES compatibles a aplicacions ofimàtiques.
  Si et connectes des d'una maquina que no siga Windows, en fi una Linux, Alpha, OS/2, Irix, o algun altre sistema avisa i ja buscarem solucions.

  10/09/03 De: Aigualeig Tema: Presupost participatiu
  ID 44

  Sovint, les necesitats d'un poble son moltes y normalmente dificils de solventar.
  En un poble com Olocau seria relativamente facil fer un "presupost participatiu" -no de forma asamblearia- pero si amb una paticipacio ampla de veins del poble.
  Eixo podria donar a la majoria de veins una idea real del entorn economic y presupostari del Ajuntament. Al mateix temps els responsables politics tindrien una idea real dels problemes prioritaris per el veinat.
  Avançar cap una societta mes participativa deuria ser una prioritat de l\'esquerra social (no puc amagar la meua ideologia).
  La teorica esquerra que governa en Olocau te que "posarse les piles" avançant en un model de ciutat projectat cap el furur y respectant els seus signes d'identitat.
  Al marge de la reflexio filosofica, cal treballar de valent en solucionar els problemes cotidians que afecten al veinat.
  Aigualeig

  10/09/03 De: Gent que viu tot l'any a Olocau Re. Webmaster
  ID 43

  Es referent al comentari que has fet de l'avió de guerra que ha passat aquest matí. Dir-te, que esporàdicament en pasa algún , pero no en massa freqüencia. Sí que es deveres que ha fet molt de soroll, pero com et dic, no es massa asovint, jo ja feia temps que no en veia cap, o més ben dit, fà temps que no en sentía cap.

  10/09/03 De: Un d´Olocau Tema : Piràmide d´edat
  ID 42

  Hi ha moltíssima gent censada a Olocau que viu a les urbanitzacions.Molta gent del poble que ja s´en ha anat fora i ja no està censada al poble.Però aquells pocs que queden al mateix poble tot l´any, la majoria d´ells són majors.....
  Posem sol.lució

  10/09/03 De: Webmaster Tema : Presencia d'Olocau a Internet
  ID 41

  Aprofitant la gran quantitat de visites i gent que participa en esta secció recordar que si teniu alguna web relacionada amb Olocau, o la vostra empresa o associació te relació amb el poble, i desitgeu que incloga la vostra pàgina en alguna secció d'esta web, per favor poseu-se en contacte amb mi amb el formulari.
  I a vore si algú mes s'anima a fer pàgines web :-).

  10/09/03 De: Paco Re: Piràmide d'edat
  ID 40

  Algú t'idea quants poligonos industrials disposem a Olocau?
  Algú hem pot dir quin sistema de transport cal fer servir per poder anar a la universitat o a un centre Formació Professional (amb 16 anys possiblement) a estudiar des d'Olocau?
  Algú sap quants jóvens de 16 a 35 d'Olocau l'ajuntament els a explicat com muntar una empresa, quines ajudes hi ha al ser un poble menut, quines ajudes aporta l'ajuntament, i si els ajudat a fer ho, o si l'ajuntament te naus industrials per llogar?
  L'única feina a què pot aspirar un jove d'Olocau es la construcció de xalets,o la pirotècnica?
  Quant gent d'Olocau s'entera de les convocatóries de feina de l'ajuntament, com la plaça d'auxiliar de municipal durant l'estiu?
  Pot ser els jóvens del nostre poble no estan preparats o pot ser estan massa?
  Algú hem pot dir ho'n esta la típica caseta o finestreta informació a l'empresa?
  Les feines que sub contracten des de l'ajuntament, no hi ha manera que les puguen fer jovens del poble, o pot ser no estem preparats?
  Moltes feines d'estes podrien ser llocs de treball fixes de l'ajuntament o cooperatives de jovens del poble, o no?.
  Totes estes coses que no s'han solucionat durant dècades, tardaran anys en corregir-se, però contra mes es tarde a posar la primera pedra ... mes complicada serà la recuperació del poble.
  Ara si el que volem es posar a l'entrada del poble un "Welkome to Miami (Spain)" anem pel camí correcte.

  10/09/03 De : EL Webmaster A: La gent q viu a d'Olocau durant tot l'any.
  ID 39

  Voldria fer una consulta, a vore si algú me o pot aclarir, ui dimecres estic a Olocau de vacacions i uns avions de guerra que supose que estarien fent maniobres amb la/les base/s de Marines i/o Bétera han passat sobrevolant el poble a velocitats a què provoquen un gran soroll.
  Algú hem pot dir si això es freqüent o a sigut soles esta setmana que estic jo de vacacions (Encara serè malastruc ... jejeje).

  09/09/03 De: Aigualeig Tema: Piràmide d'edat.
  ID 38

  Algú coneix la piràmide d'edat dels ciutadans que viuen a Olocau.
  Vull referir-me als que viuen en el poble , no en les urbanitzacions.
  Evidentment els que estan empadronats.
  Seria curiós saber com esta estructura esta piràmide d'edat.
  Pot ser treuriem conclusions......
  Aigualeig

  09/09/03 De: Ali Tema: Urbanitzar
  ID 37

  Perdoneu la meua insistència a escriure "en Castellà". Promet que les pròximes comunicacions les realitzaré en Valencià, però amb la condició que em perdoneu les faltes ortogràfiques que realitze. La gent que viu en Pedralvilla, (jo sóc un d'eixos) excepte excepcions no té pràcticament cap vinculació amb Olocau. En el meu quasi, visc de lloguer però el meu intenció és radicar-me a Olocau quan trobe un habitatge apropiat. Vull comentar que el procés urbanitzador, hui per hui, ja no depèn de la voluntat del municipi (corporació municipal). Gràcies al "Partido Popular" i a les seues lleis eixa voluntat urbanitzadora esta en la "propietat del sòl".
  Exemple: Si jo fóra propietari del 35% del sòl en L´horta de Baix podria iniciar un procés urbanitzador que afectara a tot eixe sector al marge de les voluntats de l'Ajuntament i de la resta de propietaris.
  Segurament deuria "pleitejar" en els tribunals però eixe procés seria imparable.
  Ali

  09/09/03 DE : "Gent d' Olocau" Tema: "Prioritats"
  ID 36

  Baix el meu punt de vista, una de les prioritats que té Olocau, es la renovació de l'escòla. La manca de menjador es un punt que a la gent de les urbanitzacions, o a la mateixa gent del poble li frena per a portar als seus fills ací. Pense que la formació que reben els xiquets a l'escola d'Olocau es correcta. No sé exactament a quí correspon, pero el que si que es evident, es que la construcció està ja molt deteriorada, i sería interessant que els xiquets tingueren unes bones instalacions de tot tipus per a completar la seua formació

  09/09/03 DE : "Webmaster" Tema: "La Bolera"
  ID 35

  Sr. Garba, Sr Garbo i Sr Tralla. Primer deprenguen a jugar "als bolos" i desprès parlem :-p

  08/09/03 DE : "Garbero dels Divendres Nit" Tema: "CAMISETES"
  ID 34

  Sr. Webmaster, faça el favor de llevar el anunci de camisetes de Sant Antoni perque no n´hi han. Si algú te´n demana una que faràs? No estaré ahí per ajudarte. Jejeje. Felicitats per esta secció.

  08/09/03 DE: Paco A: José Tema : L'escola
  ID 33

  Amb el tema de la qualitat de l'escola dir que no soles el problema el poden tindré les institucions, sinó també l'APA que com a representació dels usuaris deuria pressionar i buscar solucions creatives. Conec el cas d'un municipi, que gràcies a les actuacions de l'APA que a sabut buscar-se la vida (amb col·laboracions d'empreses privades del municipi, del seu ajuntament i el propi APA), aconseguit que les aules disposen d'un Ordinador per cada alumne, també hi ha classes fora d'horari lectiu d'escacs, Idioma estranger, repàs, pintura, o d'Informàtica. I recordar que a Olocau hi ha persones qualificades de totes estes especialitats (i d'altres que segur m'oblide), que lo mes probable es que acaben vivint fora del poble per que ací no troben feina (amb lo qual disminuirà una volta mes la població del cas urbà entre setmana i tots eixirem perdent). I com a mínim conec un cas concret que una persona a donat cursets a Marines i Gátova. I no o a fet a Olocau. Donar feina d'esta manera, així com habilitar un menjador amb una persona que s'ocupe dels alumnes que es queden a dinar ajudaria moltisim animar a mes pares a portar als seus fills a esta escola (sempre que a estes coses se'l done la publicitat adequada). També dir que si es vol ampliar el col·legi, els terrenys els hauria de facilitar l'ajuntament (les construccions de gran abast en centres escolars son responsabilitat de la conselleria a mes de la diputació i en part també de l'ajuntament). Però des de l'APA es tindria que "recordar" quines son les deficiències per que en un futur (pot ser els alumnes actuals no o vegen) tinguem un col·legi com cal. "Per que si a un hotel vols que tinga mes clients no el deixaràs enfonsar, no?" I ja per últim, i no per això menys important, si realment no hi ha bones comunicacions de les urbanitzacions amb Olocau per portar alumnes a l'escola (cosa que desconec) això si que es un tema que s'hauria de solucionar "JA" per que es un servici BÀSIC per estes persones que son ciutadans de ple dret. Però sobretot que ningú no espere que li donen les coses fetes, que això passa a pocs llocs ací o a Pequin.

  08/09/03 DE : Paco A: José Tema : La banda ampla.
  ID 32

  La banda ampla a Olocau (i espere em corregisca si m'equivoque). En l'actualitat per tindré banda ampla DE BAIXADA des d'INTERNET l'opció mes econòmica seria. Linea de Telefònica Analògica (16 €/mes ) Tarifa plana 24 hores (16 €/mes) i a més connexió via satèl·lit de baixada 512 kb mitjançant l'Eutelsat W2 (39 €/mes) amb Iva i tot fa un total de mes de 100 €/mes. La instal·lació costaria uns 150 € I en el cas que algú necessitarà banda ampla "full dúplex" , l'opció mes barata per a tindré connexió 24 hores i una "mísera connexió" de 256 kb necessitaria 2 Lines RDSI ( habilitades per telefònica per fer servir totes els canals per a dades 4x64kb) i 4 tarifes planes 24 hores. El preu es dispara per particulars però la veritat per una empresa de tecnològica això no son dines. Si el servidor el volguera col·locar des d'un altre lloc que no fora el mateix poble (un lloc que tinguera Llíria o Bétera "a vista" pot ser tinguera solucions mes barates. I recordar encara que supose que molt prompte aplegarà l'ADSL (ja que els ministeri corresponent esta donant compensacions multimilionàries a Telefònica) pot ser la connexió "full dúplex" no estic segur que l'acaben oferint a Olocau. El que pot ser si seria molt interessant si la gent i algun expert en XARXES (cosa que jo no soc) s'anima es muntar una xarxa "sense fils" per les dimensions d'Olocau en 4 duros (moltes ganes, i bona voluntat per part de tots persones he institucions) permetria una interconnexió de tots els ordinadors del poble i fer coses com les que es va fer, cap a l'any 1997, a Villena amb dines de l'aleshores "Comunitat Econòmica Europea" amb el projecte "infoville" (ui esta descafeïnat eixe projecte ja ... :-( ).

  08/09/03 DE : "Alguns d´olocau" Tema: "Peticions"
  ID 31

  A Olocau es necessita:

 • Un servei de transport públic que ens comunique amb certa freqüència amb la capital,tant per Bétera, com per Llíria.
 • Una escola en condicions i amb servei de menjador.
 • Una política d´urbanisme que facilite l´accés dels joves d´olocau a la primera vivenda en el mateix poble.

  Potser amb estos tres punts podriem aconseguir ser el poble que erem i no ser ja sols un lloc on estiuejar.

 • 07/09/03 DE : "José" Tema: "Continuació urbanitzar (Poca gent quant acaba l'estiu)
  ID 30

  Es cert que a Olocau un dia entre setmana al hivern hi ha 4 gats als carrers (hi ha carrers pràcticament deshabitats) però això no se soluciona fent cases al altre costat de la carretera, pot ser seria mes fàcils donant ajudes als jovenets per que miraren de muntar negocis (però no soles ajudes econòmiques sinó també assessorament i suport). Pot ser es podria muntar un càmping, portaria dines i ajudaria a reforçar la oferta de serveis (i això es pot fer amb una iniciativa de la autoritat municipal). No se si o saps però hi ha moltes feines que es poden fer via internet, conec representants comercials, mestres que donen cursets, i alguns altes professionals de sectors tecnològic que treballen des de casa (el 95 % del seu temps) i TOTS viuen a pobles semblants a Olocau. Lo únic necessari es 1 connexió de telèfon ( a Olocau crec que es possible contractar RDSI i si vols banda ampla, de baixada ja es possible, Via Satèl·lit tens connexió de 256kb/512kb similar al ADSL des de 39 €/mes). El que hi ha que portar es feina o ajudar a crearla de manera ordenada i donar vida al poble no deixar que els nostres jovens tinguen que treballar a 40 km de casa podent ho fer des de casa. Que estan preparats com els que mes, soles necessiten que algú els guie i els ajude un poc. Els ajuntaments municipal de pobles com Olocau tindrien que preocuparse molt mes per buscar la manera de crear futur per als ciutadans sense fer mal al entorn. I això porta esforç, però no costa tants dines com la gent creu el que falten son ganes de treballar amb il·lusió.

  07/09/03 DE : "José" Tema: urbanitzar
  ID 29

  Recordar que el poble d'olocau arribat a tindré prop de 1300 habitants al casc urbà (si les meves informacions no me fallen) i ara tenim una superfície urbanitzada que es possiblement 2 o 3 voltes superior ( i si contem les urbanitzacions, se podria multiplicar per 10) . Aixina que no crec que siga un problema de necessitat de espai urbanístic. Si algú urbanitza tindrà que ser amb permís del ajuntament que es la màxima autoritat en aquesta matèria i confiem que hi ha "regidors municipals" als 2 partits que "son persones de be" ( amb això no dic que no hagi dels altres però en cap cas crec que siguen la majoria). I crec que en temes com el urbanisme valdria mes que els regidors municipals actuaren "com a persones" que com a partit.


  El que fa falta per que serveis com l'escola funcionen es que la gent d'Olocau trobe feina al poble o puga anar i tornar amb servei públic a la feina i no tinguen que marxar a guanyarse el pa. Conec persones de urbanitzacions com "La lloma" o "Pedralvilla", que porten els fills a les escoles de Bétera, Marines o Llíria ja que la d'Olocau be per les comunicacions amb transport públic o per el estat de conservació de les instal·lacions, material escolar, oferta educativa complementaria (cosa que podria donar feina a gent del poble) o dimensions del centre son de molta pitjor qualitat. També hi ha gent d'olocau que a portat a estudiar els seus fills a Llíria des de jovenets per que pot ser?.
  Recordar que des de les urbanitzacions "La lloma" o "Pedralvilla" (les quals tenen xiquets que podrien anar a la escola que el poble d'Olocau) es mes fàcil anar amb transport públic "al seminari de Montcada" que a la escola d'Olocau. (cosa que no te ni caps ni peus, però es aixina).

  No creem un problema urbanístic que no existeix, lo únic que hi ha son ganes de fer dines per part de algú o alguns i a eixos hi ha que parar los els peus NO SEGUIRLOS EL JOC. També es convenient recordar que "el horta de d'alt" esta al altra banda del desvio del poble i que uns escolars diàriament tingueren que creuar la carretera podria acabar molt malament (o sinó pregunta al alcalde de Marines).

  06/09/03 DE : "ali" Tema: urbanitzar
  ID 28

  Quant "aigualeix" parla de urbanitzar, crec que se referís a això ... si,... a que Olocau deu incrementar la població fins un mínim "crític" que permeta garantir permanentment una escola publica ... per exemple. Hi ha dos zones susceptibles de urbanitzar... "horta de dalt" i "horta de baix". Pot que algun ... "fulano" ... que lo únic que pense es en guanyar dines ho faci molt prompte ... evidentment amb la complicitat d'alguns... "PI_PI_PI roïns" d'Olocau. Per el contrari, cap la possibilitat que això se faci de forma coherent, racional i preservant els drets dels ciutadans....

  02/09/03 DE: El Webmaster Tema: Millores a la pàgina
  ID 27

  Com a conseqüència de unes xicotetes millores que estic intentant aplicar a la web es possible que en els pròxims dies no funcione correctament. Disculpeu les molèsties.

  29/08/03 DE: Gonalitraller Tema: Adeu a les vacances,adeu Olocau
  ID 26

  Les vacances s´acaben i tothom torna al seu treball.Olocau poc a poc tornarà a la normalitat de la tardor i l´hiver.La majoria de gent tornarà a València, a Gavà...i Olocau es quedarà molt sol. Alguns tindran la sort de quedar-se, altres de disfrutar-lo els caps de setmana, altres no el voran fins Nadal o l´Estiu; però quasitots estaran dessitjant tornar.Perquè a més d´esser el nostre poble,està situat en un entorn privilegiat. Aquells que l´estimem continuarem denunciant al pregó totes les carències que hi trobem, precisament perquè: "t´estimem Olocau".

  20/08/03 DE: Els tombis Tema: Velles Glòries
  ID 25

  El proper divendres 22 d' Agost, a les 21h. en el camp de futbol d'Olocau, tindrà lloc un partit que enfrontarà a les velles glories del C.D OLOCAU.

  19/08/03 DE: Manu Comentari a : José -
  ID 24

  En el comentari de Aigualeig, en ningún moment veig que anomene el tema de urbanitzar l'horta. Jo crec que el programa urbanistic al que ell es referix es al mateix que tú anomenes. Crec que thothom ens donem conte de ixes carencies, ( en alguns casos ) que hi han a Olocau, com poden ser el allumenat públic, les aceres i la falta de asfalt en alguns carrers.

  18/08/03 DE : José. Comentari : Aigualeig Tema : Urbanistic
  ID 23

  Abans que pensar en urbanitzar o permetre que ningú puga urbanitzar l'horta, el ajuntament tindria que tindré moltes altres prioritats, recordem que el casc urbà del poble encara hi ha carrers que estan sense asfalt. L'enllumenat públic en moltes parts del poble i algunes urbanitzacions es molt deficient. Hi ha aceres que estan fetes pols des de que jo recorde (parle de fa mes de 10 anys). les aceres son inaccessibles per els minusvàlids. ¿O es que avanç de urbanitzar l'horta no seria millor deixar el poble com toca?

  Hi ha necessitat de noves vivendes fora del casc urbà?

  Al mateix carrer major hi ha vivendes deshabitades i algunes en ruïna, al igual que passa a la resta de carrers.

  A les urbanitzacions encara queden MOLTS espais lliures ... encara que també els falten molts espais públics, per generar allí també una vida de poble (qualitat de vida que es al final lo que la gent busca).

  També hi ha certes urbanitzacions que no tenen unes infrastructures adequades, ni tampoc mesures "reals" per evitar que un foc de alguna de aquestes propietats puga afectar directament a "La Serra Calderona".

  A mes de tot lo anterior ... fer un pla a gran escala com el que es proposava per l'horta i per el aigualeix, deuria ferse només en el cas que existirà una necessitar REAL de terreny urbanitzable, no com pareix que podria ser el cas com a mesura especuladora o recaptadora.

  Es deuria fer de manera progressiva i mirar de aconseguir que la nova gent que se incorpore al poble es ÍNTEGRE, aprenent la llengua (si son gent de fora) i no generar en cap cas "getos tancats", que a la llarga no porten mes que problemes de convivència ( robatoris en collites, danys en infrastructures agrícoles, i tantes coses que tots sabem ... ).

  Ampliar el poble al altra part del desvio... hem sembla un autentica XAPUSA ¿de que valdrà el desvio si el acaben convertint en un carrer mes dins del poble? o no tenim la experiència del jove "Marines Nou" que construïren el polisportiu al altre costat de la carretera i de moment "la broma" com a mínim a costat 1 mort i mes d'un sobresalt.

  Evitar un "accident" en que resulte morta una persona i traumatitzat algun conductor, ja val mes que tots els Euros que puguen "guanyar" uns o altres.

  _____________________ José a 18 d'agost del 2003 __________________

  17/08/03 DE: Aigualeig -Tema : Urbanistic -
  ID 22

  Com ara.....seria desitjable que les autoritats d´Olocau desenvoluparen els programes urbanistics pensant en els interesos dels ciutadans d`Olocau. Avans que un "urbanitzador loco" prengués l´iniciativa no més pensant en els diners a guanyar.....

  Per fer això hi ha que tindre ganes de treballar un poc...... y prendre l´iniciativa.

  Aigualeig

  17/08/03 El purigon - La Font de la Penya -
  ID 21

  Volia fer referència a la situació que es dona a voltes quan vas a plenar aigua a la Font de la Penya.A vegades acudeixes a la font de la Penya a plenar una o dos garrafes d´aigua, i te trobes gent amb més i més garrafes,fins i tot a voltes més de 20...a la fi has de tornar-te´n a casa amb les garrafes sense plenar, per no deixar-te passar endavant i no esperar allí més d´un hora i no mostrar la gent cap consideració a aquells que sols portem un envase.Crec que caldria posar un cartell com cal, indicant la prioritat d´aquell que sols porta dos o tres garrafes o almenys anar alternant els envases.Com no es pot confiar en la bona disposició de la gent trobe que cal el.laborar alguna normativa per regular-ho.

  16/08/03 Termidal - Imatges de les festes -
  ID 20

  M'han agradat molt les imatges de les festes d'Olocau que habeu posat en aquesta web. Es una petita representació del que han segut les festes.

  16/08/03 José per als visitants que ens visiten i veïns del poble.
  ID 19

  Recordeu que els camps i les collites dels arbres son propietat privada. Agafar lo que no es de ú es de ser un lladre.

  15/08/03 Del "Home de la Penyeta Roja" per al veïns i visitants
  ID 18

  - Recordeu (especialment en festes) que a Olocau, el aparcaments, no fan servir cap càrtel de bado i hi ha gent que te que treballar agafant el cotxe a la primera hora del mati NO APARQUEU EN LA PORTA DE CAP APARCAMENT, ENCARA QUE NO TINGA CAP SENYAL.

  - I recordeu "Olocau RACÓ DE PAU" ;-).

  14/08/03 DE : El Tombitraller. Resposta a Blotts- La piscina -
  Blotts a revut copia en axeliano ID 17 Blotts, no es que els valencians siguem rarets, es que Olocau esta al interior,vamos que no tenim platja, i per sufocar la calor lo únic que tenim es piscina, i quant mes a gust estàs, te tens que anar. Vosaltres si que teniu un privilegi amb això de les piscines naturals. Jo vaig poder banyar-me en una de elles a "Puerto de la Cruz", i es una gosada, i mes si te pots banyar de nit com les de "Bajamar".

  13/08/03 DE : El webmaster. Resposta a Blotts- La piscina -
  ID 16 Pa que veges que a tu no te censurem ... jejeje i te publiquem textos en "Axeliano" (però no te acostumes).

  13/08/03 De: Blotts A: - - La piscina - -
  ID 15 Weno , como veo que "els valencians" sois un poco "raritos" con eso de las piscinas, por si os interesa en "Bajamar", municipio k forma parte de la laguna (Tenerife) tenemos tres piscinas naturales (cogen el agua directamente del mar) que creo que ni por la noche lo cierran, pero vamos , no he estado por ahí de noche , asi k no se si cerraran pero creo que no. Y la gente, lo k hace es venirse desde por la mañana se queda a comer algo en el bar y después irse por la tarde. Es gratuito lo único que es eso , que es natural, vamos, que es como bañarte en el mar , pero sin que la arena se te meta en los calzoncillos y que te puedes tirar de los bordillos. El webmaster me dijo que se le invitaba, pero no se, habría que pensarlo, pero bueno, de todas formas a él si le cobraríamos la entrada ... solo para respetar sus costumbres jajajajaja.

  13/08/03 DE : Una d'Olocau. Resposta a TRINITAT - Piscina + Diari de l'ajuntament d'Olocau -
  ID 14 SOLS DIR-TE QUE HUI JA HA ACUDIT UNA FAMILIA EN EL DINAR A LA PISCINA I LA SOCORRISTA HA TENGUT K DIR-LOS QUE LA PISCINA TANCAVA A MIGDIA.

  13/08/03 DE : Uns quants d'Olocau. Resposta a TRINITAT - Piscina + Diari de l'ajuntament d'Olocau -
  ID 13 La que esta des-informada ets tu. Volem pensar que es un "error" d'imprenta el que posa en el diari INFORMA'T, però no, no es cert que la piscina tanque a les 14'30, i obriga a les 14'30. Es tanca a les 14'30 i s'obri a les 16'30.

  12/08/03 DE : Paco RESPOSTA A:Trinitat - Diari de l'ajuntament d'Olocau -
  ID 12 Referent al escrit que a senyalat Trinitat estic absolutament sorprès vore com unes urbanitzacions tenen 700 % mes comunicacions que el municipi d'Olocau.

  12/08/03 DE : Trinitat RESPOSTA A:Uns quants d'Olocau - - La piscina - -
  ID 11 Esteu des-informats a la publicació "INFORMA'T" (diari de l'ajuntament d'Olocau) Amb la segua edició "Agost 2003 Nº 0" diu:

  "Horari de la piscina minicipal

  es de Dimarts a Diumenge

  Matins ---------------- 11 a 14,30

  Vesprades ---------- 14,30 a 19,30"

  Aquesta "Piscina minicipal" esta oberta tot el dia, no cal esperar al pròxim estiu això ja es una realitat.

  12/08/03 DE : Uns quants d'Olocau - - La piscina - -
  ID 10 Pregunta per a la pròxima campanya d'estiu: no seria una bona idea estudiar la possibilitat de no tancar la piscina a migdia?; es una proposta que fem, i que segur que a molta gent li agradaria.
  08/08/03 DE : Usuari de la piscina - - La piscina - -
  ID 9 Per fi, l'aigua de la piscina torna estar clara. No preníem el bany igual amb l'aigua tan tèrbola.
  06/08/03 DE : Paco - - Camisetes dels clavaris de Sant Antoni 2004 - -
  ID 8 Els clavaris de Sant Antoni 2004 han fet unes camisetes que estan ja a la venta si estàs interessat posat en contacte directament amb qualsevol de nosaltres o per internet en la següent direcció clavaris2004@olocau.org
  05/08/03 DE : Naturista d'Olocau - - La piscina - -
  ID 7 Ens agradaria que el aigua de la piscina estiguera en millors condicions, malgrat les botelles i botelles de salfumant que tiren, l'aigua continua estant tèrbola, i els nostres cabells semblen estropall.
  02/08/03 DE : Webmaster Festes
  ID 6 Festes d'agost 2003
  25/07/03 DE : Webmaster Esports
  ID 5 Campionat d'estiu de frontó 2003
  27/06/03 DE : Webmaster FESTES
  ID 4 IV Cicle de concerts 2003
  22/06/03 DE : Webmaster
  ID 3 La piscina del poble ja esta oberta :-D
  20/06/03 DE : Webmaster
  ID 2 Ja esta mig obert el carrer Sant Josep, pareix que alguna "autoritat competent" a fet servir el sentit comú :-D
  05/06/03 DE : Paco
  ID 1 El altre dia hem vaig sorprendre al observar el carrer "Sant Josep" (a la altura del transformador) tallat per les obres dels bungalops. Confie que en obrir la piscina, estiga el carrer desocupat, ja que molta gent anem amb bicicleta a la piscina, sobretot xiquets, per aquest carrer i no tindrem casi altra opció mes que anar per un tram de la carretera de Gatova. Amb el risc que això suposa.
  29/05/03 DE : Webmaster
  ID 0 Se fa saber a petició del webmaster ... que "el pregó" queda obert i a la vostra disposició ... :D
  Linea de separació
  Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
  El pregó
  .: El formulari :.
  .: Els ultims 10 missatges  :.
  .: Missatges 1401 al 1484 :.
  .: Missatges 1301 al 1400 :.
  .: Missatges 1201 al 1300 :.
  .: Missatges 1101 al 1200 :.
  .: Missatges 1001 al 1100 :.
  .: Missatges 901 al 1000 :.
  .: Missatges 801 al 900 :.
  .: Missatges 701 al 800 :.
  .: Missatges 601 al 700 :.
  .: Missatges 501 al 600 :.
  .: Missatges 401 al 500 :.
  .: Missatges 301 al 400 :.
  .: Missatges 201 al 300 :.
  .: Missatges 101 al 200 :.
  .: Missatges 1 al 100 :.
  .: Tots els Missatges :.
  NO ALS PAI
  Enllaços :
  .:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
  .:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
  .:EDETAdigital.NET/forum :.
  .:Blog de Vicent Navarro :.
  .: El Pregó :.
  Edeta .ORG
  Olocau.ORG
  .: Banda de música :.
  .: Cultius :.
  .: Descarrega  :.
  .: Empreses :.
  .: Esports :.
  .: Guia de carrers :.
  .: Himne d'Olocau :.
  .: Història d'Olocau :.
  .: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
  .: L'església :.
  .: Localització :.
  .: Monuments i fonts :.
  .: Notícies d'Olocau :.
  .: Paisatges :.
  .: Telèfons d'interes :.

  Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
  Error en la conexión amb la bd
  Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis