Dilluns, 17 de juny de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El Pregó !! - Missatges del 1475 al 1484

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
26/12/2014 De : info  Tema : PETITESES, EL DVD
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1484
El grup de teatre Rodamóns, d'Alboraia, ja te disponible el seu primer DVD, perfecte per regalar als mes menuts de la casa.Per mes informació rodamonsteatre.com
4/10/2012 De : Fira  Tema : Fireta d'aliments naturals de la vila d'Olocau (Dissabte 6 d'octubre)
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1483
31/08/2012 De : PC220  Tema : 2 Propostes pel cap de setmana
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1482

09/02/2012 De : Dignitat.  Tema : Soterren els seus familiars el regidor d'Esquerra republicana de Gatova afusellat el 1939
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1481
Dia : 07/02/2012 Font : levante-emv
Titular Bernardino ya descansa en Paiporta

25/01/2012 De : indignat.  Tema : Sense paraules
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1480
Dia : 25/01/2012 Font : vilaweb.cat
Titular El jurat popular declara no culpable Camps

25/01/2012 De : indignat.  Tema : Demà dijous manifestació en defensa dels serveis públics a València.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1479

Els sindicats convoquen una nova manifestació en defensa dels serveis públics.

La negativa del Consell a retirar les retallades que afecten als serveis públics en general, forcen noves convocatòries de mobilitzacions.

Els sindicats, UGT, CCOO, CSI·F, FSES i INTERSINDICAL VALENCIANA, de forma unànime convoquen una manifestació dijous, dia 26 de gener, a les 18,30 hores a València, Alacant i Castelló. Amb el lema de "No a les retallades en els serveis públics, depuració de responsabilitats en el Consell", la manifestació s’iniciarà a la plaça de Sant Agustí (a València).

08/09/2011 De : Llorenç Roviras  Tema : Sant Antoni 2012
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1478
Hola, voldria saber en quina data se celebrarà la festa de Sant Antoni el 2012.
Moltes gràcies
08/04/2011 De : 400 Anys  Tema : COMMEMORACIÓ DE L’ARRIBADA DELS NOUS POBLADORS (1611- 2011)
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1477
Fitxer adjunt 1477-400a4.pdf
30 ABRIL 2011

COMMEMORACIÓ DE L’ARRIBADA DELS NOUS
POBLADORS DE LA VALL D’OLOCAU, MARINES I GÁTOVA. (1611- 2011)
Commemorar és una activitat de la memòria històrica i l’arribada dels nous pobladors a la Vall d’Olocau, Marines i Gátova, el 1611, és un fet de fa quatre-cents anys. Per recordar-ho, els tres Ajuntaments, l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria, el grup Scout Cotopaxi de Marines, les Societats Musical i el Parc Natural de la Serra Calderona, vos conviden a caminar i descobrir els paisatges de la Vall i participar de la festa.

TRAVESSA
Eixida a les 9.00 hores:
Caminants d’Olocau i Marines, des de la plaça Major d’Olocau.
Caminants de Gátova, des de la plaça del País Valencià de Gátova.
Lloc de trobada a l’Olla. De l’Olla, anirem a Marines Vell on dinarem a la Plaça Major.

FESTA DEL REPOBLAMENT Marines Vell. 17’30 hores, plaça Major
Entrada de les bandes de musica: Societat Musical “La Marinense” de Marines, Agrupació Musical “La Melodia” d’Olocau i la Societat Musical Sta. Cecília de Gátova.
Audició musical. Parlaments.
Cants de jotes i albades.
Balls populars.

INSCRIPCIONS : Ajuntaments: Gátova (96.4126001) , Marines (96.1648017) i Olocau (96.2703011). Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria (mmanez2@gmail.com). Grup Scout Cotopaxi de Marines i Parc Natural de la Serra Calderona. (Cal portar esmorzar i dinar)

400 ANYS
¡ VOS CONVIDEM A CELEBRAR-HO !

19/02/2011 De : TV3SAT  Tema : Com vorer TV3SAT
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1476
Pots veure TV3CAT per satèl·lit en obert:
ASTRA 1L
Aquest satèl·lit té cobertura a les zones, Europa, nord del Marroc, Algèria i Tunísia
Per poder sintonitzar TV3CAT cal un receptor/descodificador en obert, una antena parabòlica de 50 cm a 120 cm de diàmetre, encarada al satèl·lit Astra 1L, i un convertidor LNB de 0,7 db de figura de soroll.
A qualsevol botiga de venda i instal·lació d'antenes parabòliques es pot trobar aquest material i un tècnic d'antenes el pot configurar segons els paràmetres indicats al gràfic inferior, per a la correcta sintonització de TV3CAT. Amb aquest equipament també podràs veure d'altres canals que emeten per satèl·lit en obert.
També pots sintonitzar Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.
Dades tècniques:
Orientació 19.2º Est
Transponedor26
Freqüència central11.597 Ghz
PolaritatVertical
FEC5/6
Symbol Rate22000

HISPASAT 1C
Pots veure TV3CAT a pràcticament tot el continent americà, a través del satèl·lit Hispasat 1C
TV3CAT emet en obert a través del satèl·lit Hispasat 1C. Per poder sintonitzar TV3CAT cal un receptor/descodificador en obert, una antena parabòlica, de 50 cm a 120 cm de diàmetre, encarada al satèl·lit Hispasat 1C, i un convertidor LNB de 0,7 db de figura de soroll.
També pots sintonitzar Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.
Dades tècniques:
Orientació 30º Oest
Transponedor15
Freqüència central12052 Mhz
PolaritatVertical
FEC3/4
Symbol Rate27500
ÀudioMusicam
ModulacióNTSC
18/02/2011 De : ACPV  Tema : Com vorer TV3SAT
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número

Declaració pública d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV)

València, divendres, 18 de febrer del 2011

Reunida la Junta Directiva d’Acció Cultural del País Valencià el dijous 17 de febrer del 2011, ha pres la decisió de cessar les emissions de TV3 al País Valencià. Això és provocat per les renovades amenaces de noves multes del govern valencià. La nostra entitat ja ha pagat una primera multa de 126.943,9 euros i ara ha de fer efectives dues multes més que sumen 600.000 euros. La data límit per a fer-ho és el 20 de març, si no volem que s’inicie el procés de constrenyiment i embargament de comptes corrents, ajudes i propietats, com l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Ara, a més, se’ns amenaça amb noves multes que significarien 120.000 euros més cada mes.

Davant aquesta decisió, Acció Cultural considera:

Primer. Aquesta campanya de persecució contra Acció Cultural és obra del Molt Honorable Senyor Francisco Camps, president de la Generalitat Valenciana.

Un dels motius fonamentals és utilitzar el tancament de TV3 com a pantalla de les greus acusacions que pesen sobre la seua persona com a encausat en el cas Gurtel.

Segon. Aquesta persecució contra Acció Cultural per part del Sr. Francisco Camps va contra l’esperit de tota la normativa europea.

Tots els tractats internacionals garanteixen la llibertat de circulació dels productes àudio-visuals. Així s’evita que les fronteres polítiques i administratives siguen un obstacle per a la promoció de la diversitat lingüística i cultural europea.

Tercer. El Sr. Francico Camps ha modificat arbitràriament i expressament la legislació valenciana per a poder forçar al tancament de TV3.

Ha arribat a l’extrem d’impulsar una modificació de llei, amb la nostra entitat com a únic objectiu i destinatari: es tracta de la modificació de la Llei 1/2006 de la Generalitat, del Sector Audiovisual, per la Llei 16/2010, del 27 de desembre, de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera i d’Organització de la Generalitat. Subratllem que encara no han passat dos mesos de la modificació de la llei.

Quart. El Sr. Francisco Camps sap que sí que ha existit la reciprocitat de TV3 i Canal 9

Acció Cultural va ser la primera entitat cívica que impulsà la creació de Canal 9. També, des del 1989, va ser la que impulsà l’arribada de Canal 9 a Catalunya. Posteriorment, el govern català va facilitar la recepció de Canal 9 a Catalunya durant dos anys, mentre esperava tancar un acord de reciprocitat amb la Generalitat Valenciana. Aquest acord va ser rebutjat pel Sr. Francisco Camps i es continuà la persecució de TV3.

Cinquè. El Sr. Francisco Camps nega als valencians una televisió en la seua pròpia llengua.

Considerem que aquesta discriminació és un atac gravíssim a la llengua i la cultura del País Valencià, contra els interessos del nostre poble.

Per tot això, demanem

Que el Partit Popular substituesca el Sr. Francisco Camps com a candidat a les properes eleccions autonòmiques, perquè entenem que és una persona que no respon als interessos valencians. Només així es podran resoldre els preocupants nivells de degradació de la democràcia que actualment pateix el nostre país i aconseguirem que les institucions valencianes recuperen la seua dignitat.

Tot i això, Acció Cultural no considera tancada la història de TV3 al País Valencià. Primer, perquè el fons del conflicte jurídic resta pendent de resolució al Tribunal Suprem i, posteriorment, si cal a unes altres instàncies europees. Perquè tenim la raó.

Finalment, volem agrair l’esforç i la solidaritat que, tant durant els darrers 26 anys com en aquests moments, han mostrat cap a Acció Cultural del País Valencià els seus socis, centenars de milers de ciutadans dels País Valencià, Catalunya i les illes Balears i tota la societat civil del nostre país, siguen associacions, partits polítics, sindicats, etc. A tots, moltes gràcies.

Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis