Dissabte, 18 de maig de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El Pregó !! - Missatges del 101 al 200

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
16/08/2005 Nom: Un pare Tema: Estiuejant a Marines
ID 200 Vull demanar a tots els conductors que circuleu per la carretera de Llíria, al seu pas pel poliesportiu de Marines, modereu la velocitat al màxim i poseu els 5 sentits a la carretera, per que son molts xavals (inclòs el meu fill) els que creuen la carretera diàriament per este punt, sense prendre les precaucions necessàries.
Gràcies a tots per la vostra comprensió.
01/08/2005 Nom: Mila Tema: Contenidors
ID 199 Senyors habitants i visitants d'Olocau: els contenidors del fem, la mateixa paraula ho diu,són per a tirar fem, no per a tirar mobles, matalafs, i trastos vells, per a tirar tot això, hi ha contenidors situats a diferents punts del poble. Concretament en els contenidors del carrer alt, algú se està dedicant a tirar tot allò que no deu, i es clar, passen els dies, i ningú ho arreplega, pèrque no esta on deu estar. A veure si la persona que ho ha tirat es digna a arreplegar-ho, i tirar-ho on deuría de haber-ho tirat.
01/08/2005 Nom: Vam Tema: Prou de mirar cap un altre lloc!
ID 198 El passat cap de setmana, un jove que celebrava el seu aniversari (21 anys), a perdut la vida a l'aparcament d'una discoteca de Segorbe com a conseqüència del consum de drogues. Pot ser un bon moment per reflexionar.
30/07/2005 Nom: Maria Tema: Gamberrisma a la Carrasca
ID 197 Els veïns del carrer Sant Josep estem cansats de aguantar a certes persones que es veu que a casa seva no els han ensenyat educació, civisme i maneres de comportarse. Cada nit hi ha una serie de gent que es dedica a destrossar tot el que agarra i trobe al seu pas, trencant vidres, material de construcció, papereres, parc infantil, etc., pregariem un poquet de vigilància per part de les autoritats del poble, ja que no hi ha dret que una panda de maleducats i gamberros, es dediquen a destruir tot el que uns quans intentem conservar.
21/07/2005 Nom: BOP Tema: Llistat d'aspirants, per cobrir les plaçes d'auxiliar administratiu
ID 196   En el BOP del dia 21 de Juliol de 2005 apareix la relació provisional, aspirants admesos i exclosos en la convocatòria, de dos places d'auxiliar administratiu, vacants en la plantilla de l'Ajuntament d'Olocau.
Per mes informació :
http://bop.dva.gva.es/bop/drvisapi.dll? MIval=DI_VerEdictoVis&idEdicto=695697&miIdioma=V
12/07/2005 Nom: Jo Tema: El xat!
ID 195 Vaig molt a Olocau i em pareix genial la idea del xat!!!!Espere que de molt bon resultat!!!!
11/07/2005 Nom: L'ajuntament Tema:VOLUNTARIS PER A L'ESTIU.
ID 194 Voluntariat Ambiental en Prevenció d'Incendis Forestals és un programa Que es desenvolupa des del 18 De Juliol fins al 31 d'agost dirigit a Majors de 16 anys. Els menors de 16 anys han de tindre autorització expressa Del Coordinador del Programa.
Es desenvolupa en el parc Natural de Serra Calderona. Hi ha sis torns; 18 Al 24/07; 25 al 31/07; 1 al 7/08; 8 al 14/08; 15 al 21/08; 22 al 28/08.
És un programa per a aprofitar l'estiu per mitjà de l'aventura, la Vigilància de l'entorn, la formació i en contacte ple amb la natura.
La participació és totalment gratuïta, ja que està subvencionat per la Conselleria de Territori i Habitatge de la Comunitat Valenciana.
Telèfons d'informació i contacte: 962739813 - 699420405
APUNTA'T!!!!!!!!!
30/06/2005 Nom: Pichi Tema: FESTES D'AGOST
ID 193 Estimats amics: M'agradaria saber si hi han "clavaris" per a les festes d'agost i, en qualsevol cas, que es va a fer.
Vull fer una crida per a que intentem escriure millor la nostra llengua, el "Salt" ens pot ajudar i consultar un diccionari també.
Gracies.
22/06/2005 Nom: Ascen Tema: Es molt important la protecció del menor
ID 192 Mai hauríem de fer ús d'estos recursos per a la ràpida denúncia de molts abusos, la qual cosa voldria dir que la nostra societat, és això, una societat i que sap aprofitar els seus drets, i exercitar les seues obligacions, però com veiem que açò és utòpic, fem ús dels recursos de què disposem per a poder protegir als més dèbils. Gràcies, i tireu un ullada a : www.protegeles.com
20/06/2005 Nom: Albert Tema: el Poliesportiu i en general.
ID 191 Jo soc un aficionat al frontó i sempre que anem alli a jugar esta tancada la valla i tenim que putjar i entrar per el forat que hi ha, no antenc que si es un poliesportiu public estiga sempre tancat (menys quan hi ha "campionat") i tambe voldria ficar que isquerem mes amb la penya ciclista.
19/06/2005 Nom: De varios ciutadans Tema: Vados.
ID 190 Este Ajuntament és el despitorre total.
Algú no està complint amb les seues obligacions, o cadascú estira d'un pic de la manta, que si pa ca açi, que no, pa ca alla, que no...per allí, i és que no saben fer les coses bé.
És intolerable la falta de respecte demostrada als veïns i a la ciutadania.He llegit en la revista "Informa't" del mes de juny : "Recordeu que fa uns mesos es va posar en funcionament el sistema de "VADOS", SOL·LICITAR INFORMACIÓ EN L'AJUNTAMENT" .Perquè bé, hem anat diverses persones a sol·licitar la mencionada informació i se'ns ha contestat que no saben de que va, que no tenen idea.
Un poquet de per favor senyors, que els ciutadans tenim treball com per a anar passant per l'ajuntament a què se'ns prenga el pèl i no resoldre res i damunt que no se'ns done ni un descàrrec ni una mínima informació.
Coordineu-se, sigueu responsables i compliu amb la normativa aprovada.
I el responsable de la barrabassada que per favor, siga capaç de donar la cara, que açò pareix una correguda de bous però torejant als contribuents i torejant-los, a veure qui toreja més ciutadans.
Volem els Vados JA, el simple compliment de l'ordenança municipal i un comportament digne d'un ajuntament.
Estem plantejant-nos fer una assentada davant de la porta de l'ajuntament, aparcarem allí les nostres persones humanes, fins que ens concedisquen el Vado i per supost quant aparquen algo davant de la teua casa, no pots eixir: prengueu nota.. Vos demanem colaboración porteu-nos algun bocata i beguda perquè tindrem per a dies si es continua actuant com fins ara.
19/06/2005 Nom: RODENO Tema: Nou Xat
ID 189 Volia des d´ací felicitar al webmaster per aquesta secció del pregó on cadascú pot anunciar o questionar tot allò que desitja i també donarli les gràcies per aquesta nova secció on podem parlar en directe: el xat. Des d´ací anime a tots aquells usuaris del pregó a que entren també al xat i així poder parlar de tot allò que ens preocupa en directe.Per entrar al xat sols teniu que anar a novetats en el menú de l´esquerra.
14/06/2005 Nom: Leo Tema: La pisina
ID 188 Referent al que parlen del horari de la piscina, lo correcte sería que tot allò que any d'arrere any, se ja questionat, i pensem que es per a millorar, hi hauría que buscarli solució. La veritat, que la pisina de Olocau, es un dels alicients del estiu, i com fan en la gran majoría de pisines, no tindría que tancar a mig día, el que pasa es que, asi no s'estudien les coses per a donar servici als ciutadans, asi es mira, que hi hauría que pagar a un altre socorrista, i que hauría més gasto, dons que ho paguen, i que oferisquen un servici, que no ho vagen deixant tot per la mitat.
14/06/2005 Nom: tip Tema: RE a dubtos i olocauins
ID 187 En quant al text que ha escrit " dubtos ", cal dir, que no m'he fixat en lo del fil d'aram, pero en el que diu, que en el allumenat se han passat tres pobles, si que tinc algo a dir, igual que una casa s'escomensa desde baix, el poliesportiu, tambe tindria que haberse escomensat a fer desde el principi, tindre un accés, i unes instalacions com toca. Un recinte dissenyat per un arquitecte de instalacions esportives i no anar fent i desfent segons les opinions dels que posen la cullerada en tots els llocs, la majoria de les vegades, sense tindre ni idea del que parlen. Als que es donen per aludits, els recomane, que facen la maleta i que isquen del poble, i es passegen per una majoria de pobles i municipis, per vore quines instalacions esportives tenen. Tot no es figurar en una llista. un més.
13/06/2005 Nom: Dubtós Tema: Poliesportiu
ID 186 Tinc un dubte, per si algú m'ho pot resoldre: La porta d'accés a la pista d'esport del poli està rematada de fil d'aram d'espina.
¿Està permés l'ús del fil d'aram d'espina en el tanca d'un poliesportiu?, o és que m'he confós i en compte d'un poliesportiu és una base militar d'alta seguretat?. L'il·luminat que ha tingut la idea s'ha passat tres pobles i un més.
13/06/2005 Nom: Olocauins Tema: Piscina "Made in Olocau" NO
ID 185 Este mes ja ens van a obrir la piscina, tindrem un al·licient. ¿Algú podria dir-nos si continuaran tancant els dilluns, i al migdia?. Per què la piscina d'Olocau funciona a la manera "made in Olocau"?. Per favor, reivindiquem la piscina oberta tota la setmana i al migdia.
11/06/2005 Nom: Sebas Tema: Les fonts
ID 184 Porte molts anys venint a este meravellós poble, sobretot a per aigua per a ús meu i de la meua família, però quina ha sigut la meua sorpresa, que en la meua ultima visita a Olocau, he pogut comprovar, que tant la font de la Salut, com el parc de les afores que també hi ha una font, estan totalment descuidats, bruts, i amb falta d'atenció. De veritat és penós, que llocs tan atractius com estos, no mereixen estar en condicions. És penós. No em puc creure que la gent d'Olocau este conforme a tindre la font i el parc en este estat.
Moltes gràcies.
06/06/2005 Nom: BOE Tema: Dos vacants d'auxiliar administratiu a l'Ajuntament.
ID 183 BOE 6 de Juny de 2005 Nº 134:
RESOLUCIÓ de 18 de maig del 2005, de l'Ajuntament D'Olocau (València), referent a la convocatòria per a proveir diverses places.
En el Butlletí Oficial de la província número 102, de data 2 de Maig del 2005, es van publicar les bases de la convocatòria per a la Provisió, per mitjà d'oposició lliure de les places vacants en la plantilla De personal laboral fix d'este Ajuntament que a continuació es relacionen:
Denominació del lloc: Auxiliar Administratiu.
Número de Vacants: Dos.
Els que desitgen prendre part en la dita convocatòria presentaran les seues sol·licituds en el termini de vint dies naturals a comptar del següent al de la publicació d'este anunci en el Butlletí Oficial del Estat, en el lloc i forma establits en les referides bases. Els successius anuncis relacionats amb esta convocatòria se publicaran en el Butlletí Oficial de la Província i en el tauler d'anuncis d'este Ajuntament.
Olocau, 18 de maig del 2005.
L'Alcalde, J. Agustín Agustí Sanchis.
02/06/2005 Nom: Ascen Tema: Protecció Civil a Olocau
ID 182 A Olocau tenim una Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil que està reestructurant-se, i s'estan realitzant uns cursets per a ells.
Si algú està interessat, per favor que es dirigisca a l'Ajuntament.
29/05/2005 Nom: BOE Tema: Plaça Policia Local
ID 181 BOE nº 124 (25 de Maig de 2005). Anunci de l'Ajuntament d'Olocau en Secció "Autoritats i personal : Administració local". 20 dies naturals per a presentar sol.licitud en la convocatória a partir del dia 26 de Maig de 2005.
RESOLUCIÓ de 10 de maig del 2005, de l'Ajuntament d'Olocau (València), referent a la convocatòria per a proveir una plaça.
En el Butlletí Oficial de la Província número 102, de data 2 de maig del 2005, es van publicar les bases de la convocatòria per a la provisió, per mitjà d'oposició lliure, de les places vacants en la plantilla de personal d'este Ajuntament, que a continuació es relacionen: Classificació: Escala d'Administració Especial, subescala Servicis Especials. Classe: Policia Local. Nombre de vacants: 1. Denominació: Policia Local.
Els que desitgen prendre part en la dita convocatòria presentaran les seues sol·licituds en el termini de vint dies naturals a comptar del següent al de la publicació d'este anunci en el Butlletí Oficial del Estat, en el lloc i forma establits en les referides bases. Els successius anuncis relacionats amb esta convocatòria se publicaran en el Butlletí Oficial de la Província i en el tauler d'anuncis d'este Ajuntament.
Olocau, 10 de maig del 2005.
L'Alcalde, J. Agustín Agustí Sanchis.
29/05/2005 Nom: KDT Tema: Els estacionaments
ID 180 Em pareix correcte que s'avise per mitjà de cartells que no es podrà estacionar en el recorregut de una processó. Però al mateix temps, no em pareix bé, que es done tanta importància a d'açò, i que qualsevol dia de la setmana, la gent estacione el seu vehicle " on li done la gana "(estiga pintat de groc, o no), i que no passe res. Pel que s'ha vist, ací el mes important, no es lo quotidià, ni les coses que són realment necessàries i importants. Una miqueta mes de autoritat per favor, i menys favoritismes, que estem un poquet farts ja.
24/05/2005 Nom: Ascen Tema: Radio Pati
ID 179 Agrairia que el Sistema d'informació municipal funcionara almenys igual, però a ser possible encara millor, com ha de ser, que "Ràdio Pati" o "Ràdio Macuto".
És lamentable tindre que assabentar-se de la informació municipal en el mercat o prenent-te un café per exemple. Gràcies
24/05/2005 Nom: Adolf Tema: Interesat en Olocau
ID 178 Voldria saber si hi ha alguna casa particular, prop de la plaça, per poder llogar habitacions per l'estiu.
19/05/2005 Nom: CEV Tema: Presentació del llibre "Excursiones en familia 3".
ID 177

El pròxim dissabte 21 de maig de 2005, a les 19:00 h, en la Casa de Cultura d'Olocau, es presentara el llibre "Excursiones en familia 3, 20 Rutas por la Sierra Calderona". Alli mateix es podrà comprar i al final de la presentació l'autor, Carlos Ferrís Gil, signara els llibres.

09/05/2005 Nom: IECCT Tema: II Jornades de Sostenibilitat Ambiental i Participació Ciutadana
ID 176 La secció de Medi Ambient de l'institut d'estudis comarcals del camp de túria presenta el 21 de maig: L'aigua, del luxe a la necessitat.
Lloc: La Pobla de Vallbona al Centre Social, C/ Senyera, 33 (a la vora del parc).
02/05/2005 Nom: BOP 102 Tema: Oferta publica de treball a l'ajuntament d'Olocau
ID 175 Anunci de l'Ajuntament d'Olocau relatiu a la publicació de les bases per a la provisió en propietat d'una plaça d'agent de la Policia Local.
Anunci de l'Ajuntament d'Olocau relatiu a la publicació de les bases per a la selecció i provisió de dos places d'auxiliar administratiu, personal laboral, amb caràcter o per temps indefinit.

25/04/2005 Nom: Luna Tema: L'aigua de la Font de la Salut
ID 174 Algú sap que passa amb l'aigua de la font de la Salut?. Ho dic perque vaig anar a plenar aigua, i vaig vore que habien possat un cartell on posaba "" AIGUA NO POTABLE"". El que no sabem es si en la font de la Plaça pasa el mateix, o no. Si algú sap algo d'aquest tema, m'agradaría que ho posara al PREGO, som molts els que ens interessa el tema de l'aigua.
21/04/2005 Nom: Una persona Tema: Sense comentaris
ID 173

La policia aplica la Llei Corcuera a un jove de Xàtiva per identificar-se en valencià

19/04/2005 Nom: M'he assabentat Tema: Esperem els resultats
ID 172

Esperem els resultats de les ultimes subvencions que la diputació li ha concedit a Olocau. 6000 € per a material de centres culturals en el mes de febrer. Estic intrigat en el material , i 48000 € per a reformes en les instal.lacions esportives a finals del mes de Març.

17/04/2005 Nom: El Capitan Aranya Tema: Ja tenim "CACA CAN A OLOCAU"
ID 171

Quina sort els gossos no es fan caca a Olocau!Per què sera? Perque molts amos dels gossets han decidit anar a parar a la "EXCREMENTS AVENUE" (és a dir la avinguda de la m....), em referix clar està al caminet de la Font de la Salut, abans cobert de pedretes i ara les pedretes no és veuen. És veu que la zona ha estat declarada "ZONA GRATUITA DE CAIGUDA LLIURE DE CACA", sense conseqüenciès legals. On el amos no estan obligats a "agachar el lomo" per recollir les proves.
Recomenem portar botes d´aigua o calçat ressitent a resbalons inesperats.

14/04/2005 Nom: @@@ Tema: Pregunta a Jaume
ID 170

Jaume no entenc el que ens vols dir en que tot queda a casa, podries explicar-ho???

14/04/2005 Nom: Krlos Tema: DE TOT UN POC
ID 169

Estic d'acord en Maria, i en tot el que ha posat referent a l'escola del poble. Ja es hora de que siga qui siga, prenga part en este asunt, i es done conte que asó es un tema molt serios. L'escola no esta per ampliacions ni remodelacions, esta per a fer un edifisi nou, amb tot el que calga, per a que els xiquets puguen rebre com toca, una formacio completa en totes les materies. Pareis mentira que es preocupen tant de temes tant superfols i tant poc de coses tant fundamentals.

En quant als terrenys qualificats com a urbanitzables que fa referencia EPV al seu escrit, que vol dir, que siguent zona verda, ¿ se habera pogut fer l'escola alli ?.

12/04/2005 Nom: Aficionat al Motor Tema: ITV Mòbil Motos
ID 168

El dia 15 d'Abril tindrem un equip d'ITV per a CICLOMOTORS en el poliesportiu d'Olocau. Horari: 11h-14h i 15h-18h

07/04/2005 Nom: Maria Tema: debat per una escola millor
ID 167

Em fa vergonya vore com al poble d´Olocau, es proocupa molt per unes façanes de unes cases, però de l´escola, que em diuen? A ningú li preocupa en les condicions en que es troba la nostra escola? Es clar! són molt més importants les façanes del poble, que l´educació i el benestar dels nostres xiquets i xiquetes.

06/04/2005 Nom: Jaume Tema: Felicitats alcalde.
ID 166

Vull felicitar a l'Alcalde per adjudicar la concessió per a l'explotació del servei d'abastiment d'aigua potable en part del terme a l'empresa TECVASA. Aixina tot queda a casa.

05/04/2005 Nom: EPV Tema: Una escola digna per Olocau.
ID 165

Maria, tens tota la rao del món, però si no hi ha una desgracia a l'escola l'ajuntament no moura un dit (i segur que si lamentablement això passa, ells eixiran cridant que no tenen culpa).
Ja fa anys que la situació no millora a l'escola publica "Verge del Rosari" i l'ajuntament no a facilitat ni siquiera les coses, de fet va qualificar d'urbanitzable uns terrenys que eren una de les poques esperances d'ampliació i remodelació de l'escola.
No a posat el servei públic necessari per facilitat per xiquets del barri de la lloma puguen accedir a l'escola publica d'olocau, el que a fet que hàgem de portar als nostres fills a Lliria en cotxe (posats agafar el cotxe el porten a alguna cosa mes paregut a una escola publica "normal").
Sort i que no vos passe res!

29/03/2005 Nom: Don Camilo Tema: Els colors de les façanes
ID 164

L'ajuntament deuria tindre una ordenança que regulara les condicions i els criteris per definir les tipologies estetiques de les façanes de les cases d'Olocau.

Clar que per fer eixo i ha que treballar un poc.....

Tambe deuria tindre criteris urbanistics per aconseguir lo que diu Ferran Zurriaga.

Conseguir un poble amb uns pocs veins mes pero respectant la tipologia edificatoria tradicional del nostre poble. Pero, clar i ha que implicarse y tindre criteris....

Apunte: Podriem obrir un foro participatiu per opinar d'eixo!!!

17/03/2005 Nom: Collita de taronjes gelada Tema: Subvenció per als llauradors, pero com sempre no per a tots.
ID 163

Diari Oficial de la Generalitat Valenciana: DOGV 17 de Març de 2005 Nº 4968
ORDRE de 14 de març del 2005, de la Conselleria d'Agricultura, Peixca i Alimentació, de desenrotllament del Decret 22/2005, de 4 de febrer, del Consell de la Generalitat, pel qual s'establixen ajudes per a pal·liar els danys produïts per les gelades i la pedra ocorreguts entre gener i febrer del 2005.

16/03/2005 Nom: aaasx Tema: Re: Cesc i a Veí impactat.
ID 162

Jo també estic impactat per eixes fatxades blaves, que mes semblen "clubs" que vivendes (soles falten uns poques llums de colors) i a diferencia d'altres pegots les acaben de fer anant contra el pla urbanístic que a sigut redactat i aprovat pel partit en el govern.
De tota manera els altres pegots si agues voluntat s'anirien solucionant un d'arrere de l'altre, amb l'ajuda de tots, però malament anem si en ves de resoldre problemes, en creem de nous.

06/03/2005 Nom: Antoni Gallego Romero Tema: EN VENDA ANTIC PALLER
ID 161

Tenim en venda un antic paller situat al carrer Alta núm. 7, davant de l'escola, té dues plantes, una soterrani i l'altra planta baixa, amb una superficie de 24 m2 per planta. Interessats Tel 961442400 o 606093739

03/03/2005 Nom: cesc Tema: RE. Veí d'Olocau
ID 160

Mire voste, jo quant vinc al poble, també m'inpacta vore eixes fassanes pintades de color blau, pero crec que serà questió de fer-se, i li dic una cosa, casi me impacta més, vore la finca de la entrada de Olocau, "menut pegot" , quant entres i veus eixe muntó d' atobons, que no pega ni de conya, ¿que em diu d'aixó?. Hi han tantes i tantes coses que no li diuen al poble, que per una més... ¿Cuantes cases hi han al poble pintades de color groc, taronja, rosa, vert i no passa res ?

01/03/2005 Nom: Ascen Tema: Re a Toni
ID 159

Es diu Partida de "L'Aigualeig"

26/02/2005 Nom: Maria Tema: UNA ESCOLA DIGNA PEL POBLE D´OLOCAU
ID 158

UNA ESCOLA DIGNA PER OLOCAU, JA QUE LA QUE TENIM ACTUALMENT NO COMPLEX NI LES CONDICIONS SANITARIES NI D´INFRASTRUCTURA, L´INSTALACIÓ ELECTRICA ESTA FATAL, TENIM PROBLEMES QUAN PLOU, LA CALEFACCIÓ NO EXISTEIX, ELS WC. ESTAN FORA DE LES CLASSES PER TANT SÓN UNA NEVERA, ÉS A DIR QUALSEVOL DIA TENIM UN DISGUST TOTHOM HO SAP, PERÒ TOTHOM CALLA, NO VOLEM EL MILLOR PELS NOSTRES FILLS I FILLES, PEL FUTUR DEL POBLE..., JO PREFERIX TENIR ELS MEUS XIQUETS EN UN BARRACÓ QUE EN LES CONDICIONS QUE ESTA ACTUALMENT L´ESCOLA PUBLICA "VERGE DEL ROSARI", LES AUTORITATS COMPETENS NO TENEN GANES DE MILLORAR LA QUALITAT DE L´ESCOLA DEL POBLE?...
TAMBÉ ÉS MOLT NECESSARI UN MENJADOR PER QUE LES MARES I PARES POGUEN DESENVOLUPAR-SE EN LA VIDA LABORAL TAN NECESSARIA EN L´ECONOMIA FAMILIAR ACTUALMENT. TOT AIXÒ HO SAP TOTHOM INCLOENT LES AUTORITATS DEL POBLE, COM L´AJUNTAMENT I FINS I TOT LA CONSELLERIA D´EDUCACIÓ, ¡SENYORS! ESTEM AL SEGLE XXI I NO EN ELS ANYS DE LA CASA DE LA PRADERA. VOLEM UNA ESCOLA DIGNA I EN CONDICIONS, JA QUE EL FUTUR SÓN ELS XIQUETS I AIXÒ ES VIDA PEL NOSTRE POBLE D´OLOCAU.

26/02/2005 Nom: Toni Tema: Aiguaquè???
ID 157

Tinc un dubte sobre la partida del poble que es diu "LIGUALECH", com es diu en realitat? Igualets? No crec. Aigualets? Jum, sona millor, pero no sé. Aigualeig? Hmmm, aigualejar vol dir "netejar amb aigua", podría ser... AIGUADEIX? Pues podría ser, ja que esta paraula vol dir depòsit fluvial, i pareix ser que el nom de la partida vé d'un toll del Carraixet que hi ha per allí.

Algú sap la sol.lució correcta?

26/02/2005 Nom: BOE Tema: Oferta d'ocupació pública Ajtment d'Olocau
ID 156 BOE nº 45 Dimarts 22 de Febrer de 2005:
Funcionari de carrera, Grup C.
1 vacant de policia local per a l'Ajuntament d'Olocau.
16/02/2005 De: Veí impactat Tema : Que alce la mà qui ho vullga esborrar!
ID 155

Entrava jo a Olocau motoritzat en el meu cotxe, quan a l'arribar a la rotonda de la Carrasca ¡Deu meu!, ¿Què és el que veuen els meus ulls?: la integració total en el paisatge del nostre poble.
¿Està permés pintar les fatxades de les cases com les fitxes del parxís en la Prolongació del Carrer Sant Josep?
Collins, és impossible no vore les fatxades de les cases en qüestió, l'impacte visual és tremend, tanque els ulls i no veig naturalesa, no veig parc, veig fitxes de parxís convertides en Bungalows.

13/02/2005 De : @@@ Tema : Sugerència
ID 154

Donat el tràfic de cotxes, sobretot els caps de setmana i a l'estiu, suggereixo la possibilitat de fer un pas de vianants per a poder accedir al carril bici, tant a la rotonda de la part de dalt del poble, com a la part de baix.

Els vianants, ho agrairiem.

07/02/2005 De : Toni Tema : Queixa sobre els Clavaris de Sant Antoni 2005
ID 153

Sóc l'autor de la salutació dels clavaris de Sant Antoni 2004, i quina ha sigut la meua sorpresa quan he vist que els d'enguany m'han plagiat el text. Senyorets, si no sabíeu què ficar, haver-me avisat i vos haguera fet una salutació nova. Repetir la de l'any anterior dóna una sensació de deixadesa tremenda (com conseguir la llenya 4 dies antes de la foguera).
Paco, tu també tens collons publicant-la en la web. Samuel, he vist les fotos de la processó, vaya pinta de mafiós, tió... "¡no tengo palabras!"
Ànim, sóu els putos amos

05/02/2005 De : Capitan araña Tema : El carrer Prolongació San Josep no és de Olocau??????
ID 152

Acudim a aquesta pàgina a veure, si l´ ajuntament del poble o alguna autoritat competent, d´una vegada per totes ens done alguna resposta coherent als molts escrits enviats pels veïns de la zona del carrer Prolongació sant Josep, referent al mal estat de tots els voltants del camp de futbol, es a dir tots els terrenys col.lindants, que estan fets un desastre, a més el camp de futbol esta sense canalitzar i vallar, supossem que això no té ninguna importancia, ja que fins el día de huí, ací ningú a contestat a les nostres reiterades queixes. Es que nosaltres, els veïns del carrer prolongació Sant Josep no som veïns de la villa de Olocau????. Suposem que no, ja que desde fa molt de temps que estem amb el mateix tema. Aquest missatge no esperem que el contesti ningú, ja estem acostumats a que ningú dongui la cara de una vegada per totes.

31/01/2005 De : EL XUS Tema : SALUTACIONS A TOTS ELS CIBEROLOCAUINS.
ID 151 NOMES SALUDAR I FELICITAR ALS ¨CALVARIS DE SANT ANTONI¨ PER LA CORDA. VAIG DISFRUTAR COM UN XIQUET!!!I ANIMAR A LA GENT A CONTINUAR FOMENTANT LA FESTA DE SANT ANTONI,QUE PER MI ES UNA DE LES MES EMBLEMATIQUES. AU CACAU!!!
30/01/2005 De : El Xivato Tema : Alguns agricultors no s'han pogut beneficiar de les exempcions fiscals.
ID 150

L'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA-ASAJA) critica que l'Ajuntament d'OLOCAU per no comunicar en el seu moment al Ministeri de l'Interior, a través de la Delegació del Govern, els danys registrats per les inundacions produïdes en la primera quinzena de setembre de 2004 i pels incendis al juliol i agost.

Este fet ha provocat que els agricultors d'Olocau que van tenir danys no s'hagin pogut beneficiar de les exempcions fiscals, com l'IBI de rústica, que el Reial decret-Llei publicat per Interior el 17 de setembre contemplava, així com les indemnitzacions per danys produïts en produccions agrícoles i ramaderes.

Per a mes informació :

 • http://www.avaasaja.org/cgi-bin/article.asp?sectionid=c0401&itemid=5960
 • http://www.panorama-actual.es/noticias/not161721.htm
 • 18/01/2005 De : Un exclavari Tema : Felicitats als clavaris del 2005
  ID 149

  M'agradaria felicitar als Clavaris de Sant Antoni 2005 per l'èxit de la festa, de la qual m'agradaria destacar una foguera "correcta" (sense burrades) i una corda "lo mes legal i segura possible".

  Al mateix temps felicitar a l'ajuntament que este any no els a cobrat als clavaris el servei de "Bando", i a mes a ficat com a mínim en una ocasió una cançó en valencià en el "bando" ... JA ERA HORA!

  Confie prompte apareguen nous voluntaris per ser clavaris de Sant Antoni 2006 i aixina el pròxim any tornem a disfrutar d'una bona festa amb la col·laboració de tots. A vore qui s'anima!!!!

  17/01/2005 De : Edu Tema : Algo per a la joventut del poble...i no qualsevol cosa
  ID 148

  Hola! No se si perque no es confia en la gent de casa o perque es pero esta clar que la gent jove del poble necesita un lloc on estar i poder disfrutar de la seua festa sense molestar a ningu...pero es veu q hi ha molta gent q aixo no li fa molta gràcia. Ja no es tracta de montar festes asoles, es tracta de tindre un lloc per poder estar quan fa tan de fred que no es pot ni passetjar pel carrer...per a poder reunirse tots els q volgam sense molestar a ningun veí i...per a tindre un local com en tots els puestos tenen...

  No crec q siga tan dificil...i mes en les dates q ja em deixat en el passat...desde açi vos convide a q entre tots col.laborem per a poder tindre eixe local...on anar quan no sapies q fer..i on poder passar una de les nit de l'any com es la de cap d'any...i qualsevol dia... crec q el poble es mereix molt mes del q te...i q la gent q el vol tambe ho pensa... un saludet per a tots...

  12/01/2005 De : TIPICAL SEGLE XXI Tema : SENSE LLUM I MES
  ID 147

  Ja m'ha passat més d'una vegada, i no fa molt, que en la llavadora he posat a llavar roba blanca, m'he anat a treballar, i al tornar la roba estava llavada, però ja no era blanca, era color "rodeno", i després he tingut calcetins color rodeno fins a q han mort, a més de no poder beure durant hores aigua de l'aixeta, ni guisar amb l'aigua potable de ma casa, perquè era així com "Aigua per a xocolate", allò de lo mes típic del segle XXI.Ahhhh, que ací és típic gastar la font de la plaça, doncs així perquè volem pagar aigua potable????.

  He viscut en cinc ciutats diferents i només m'ha passat ací a Olocau, ha de ser alguna cosa típica, alguna tradició que jo desconec.

  Hui a l'anar a treballar, el termòmetre marcava 1º davall de zero . Al tornar, com també és molt típic lo del Pregó per megafonia , del què només s'assabenta qui ho diu perquè la majoria de les persones estan fora treballant o a casa amb les finestres tancades, dons resulta, que hui no teníem llum. Segons em conten ho van anunciar ahir pel Pregó, no deu ser prou important per a comunicar-ho als usuaris afectats directament.

  M'he acostat al consultori mèdic a què em feren unes cures, però no es podien fer perquè no hi havia llum i estaven prenent la tensió a la gent davant de la porta del consultori, típic també del segle XXI a Olocau o ¿tercermundista?, el metge amb abric i la gent sense poder calfar les cases i jo molt geladeta.Ah!!!!!, que a Olocau totes les cases tenen ximenera i es calfen amb llenya, ja, ja, que és allò típic de tota la vida, que no és normal caldre calfar la casa ni el consultori mèdic amb radiadors elèctrics ni aire acondicionat, ni calefacció central, ja, doncs que ens conten tot això als que tenim un refredat d'impressió.

  A mes a mes estic sense cobertura al movil.

  Tot aixo en condicions "normals". ¿Estem preparats per imprevistos greus????. o també es tipica a Olocau del segle XXI la imprevisió.

  08/01/2005 De : Paco Tema : Ja es pot descarregar el cd "El puntal dels llops - un fortí Edetà"
  ID 146

  He deixat una versió reduïda del CD "El puntal dels llops - un fortí Edetà" editat pel "Servei d'investigacions prehistòriques de la diputació de València", Ocupa 53 Mb, es compatible amb sistemes operatius Win 32 ( Win 95,98, ME, NT, 2000, XP, 2003 ) . Els usuaris de MAC OS X, si esteu interessats crec que l'ajuntament te alguna copia per prestar del cd.

  I els que tinguen interes en tindre un cd original esta a la venta al "Museu de Prehistòria i de les cultures de València" (C/ Corona 36 València) alli també podrem trobar el llibre que conte tota la documentació científica: "Serie de trabajos Varios Num 99. El puntal dels llops. Un fortin edetano".

  04/01/2005 De : Olocaui Tema : RE Nit de cap d'any
  ID 145

  M'agrada vore que la gent d'Olocau, per fí, ha trobat un mig, on possar tot el que pensa, en este cas, sobre la nit de cap d'any. Crec que tots els textes que aci se han escrit, van a parar a lo mateix. Els joves també habitem el poble, i entre la corporació es troba gent que també ho es. A Olocau quant es demana una cosa, sembla que tot siga imposible, tot son problemes, pero jo em pregunte: si a altres llocs, ho fan, per qué aci no?????.

  Em crida la atenció, un comentari que ha posat SOL, al seu escrit, sobre les caixes de Nadal. Dons es que jo també em pregunte, quin criteri segueix l'ajuntament per repartir ixes caixes. Es a la gent més major del poble?, es a la gent que està malalta?, als més necessitats?, crec que no hi ha criteri, com diu SOL, a tu si, i a tu no.

  FELIÇ 2005

  02/01/05 De : Yo misma Tema : Quin avorriment!!!!!!!!!!
  ID 144

  Fa molt de temps que vinc a Olocau cada cop que tinc festa,estiu i fins i tot algun cap de setmana quant es pot.

  Meu pase d'alló mes be en Agost y sobre tot en les festes (pese a que la discomovil d'aquest any fou pesima). Trobe lamentable que per a una nit com la del 31 DE DECEMBRE no hi hagi cap ambient per els carrers d'Olocau perque la gente a hagut de marxa fora amb totes les seves conseqüencies.......

  Ja que l'Ajuntament no es capaç de ficar una carpa..........

  Ja se saps que per ficar estes coses s'ha de pagar un segur, si es tan dificil perque no es ven dies avanç les bolses de cotillon,si tant de problema hi ha per poder pagar-ho?

  Estic molt desilusionada...crec que l'any que be no pense tornar...i jo crec que molta gente fara el mateix si la cosa continua per el mateix camí.

  31/12/04 De : Xelo Tema : NIT DE CAP D'ANY
  ID 143

  Es cert que molts jóvens celebraran el cap d'any fora, però també es cert que a les urbanitzacions tenim mes clar que mes val deixa el garaig, o fins i tot la casa, que deixar que agafen la moto per anar a un altre lloc.

  I no s'arrisquem que tornen a casa en alguna copeta de mes o pitjor encara baix els efectes de "no se sap que". Per que com a mínim a mi no se'm lleva del cap que a OLOCAU fa uns mesos la policia va trobar 2 QUILOS de droga i tampoc puc oblidar que el consum de drogues no es limita als majors de 18 anys ni tan sols als majors de 16 anys.

  Pot ser els pares deuríem pendre major consciència que l'educació dels fills no se te que limitar ni a ensenyar-los a caminar, ni a portar-los a l'escola, ni pagar activitats extraescolars. "El que se sembra s'arreplega".

  I per últim desitjar feliç any nou a tots.

  31/12/04 De : Sol Tema : RE : Cap d'any
  ID 142

  Possiblement este any, tant de bo m'equivoque, la nit de cap d'any els que es queden al poble, en un poc de sort tindran unes quantes botelles de cava i 4 petards per part de l'ajuntament.

  Este fet en si no te res d'anormal i en no pose en dubte les intencions d'un regidor en concret, que poden ser molt bones, però si no disposa de llibertat per agafar un cèntim ni mitjans municipals, malament o tindrà.

  El que ja no hem fa tanta gràcia es que mentres tant, un any d'arrere d'altre, qui controla els cèntims, creu millor gastar-los en caixes de nadal, que a entregat "a tu si i a tu no", vaig un criteri que m'agradaria que ens explicara en eixes fulles informatives "que alguns tenen i altres hem de llegir a la tasca".

  El resultat de tot això es que alguns que no ens agrada i ja estem fart (per que ja son molts anys i ens coneguem tots), fem la festa a casa amb els amics i ni pugem a la plaça si no es per anar a la taska.

  Bona nit de cap d'any a tots, molta precaució a la carretera i feliç 2005 a TOTS I TOTES!!!!

  30/12/04 De : La Calderona Tema : CaP D'aNy
  ID 141

  A la atenció de qui corresponga:

  Estic molt d'acord en el que han escrit, Josep i mare m'en vaig. Tots els anys tenim el mateix dilema, On anem a cap d'any???? agafem el cotxe???, o es quedem a casa esperant que algun any es faja una festa al poble???. La marxa que portem, dins de poc aço sembla un poble fantasma. Ja sabem que les festes al poble son en Sant Antoni, Agost, i Octubre, pero que costaría fer una miqueta de festa per la juventut el dia de cap d'any??.

  Caldría reflexionar-ho...

  29/12/04 De : "Un poquito de por favor" Tema : ELS REIS MAGS sempre vénen d'orient.Necesiten ajuda.
  ID 140

  Ajuda urgent per ASIA.
  Per Ajudar:
  Cruz Roja: teléfono: 902 22 22 92
  SCH: 0049-0001-53-2110022225
  Intermón Oxfam: teléfono: 902 33 03 31
  La Caixa: 2100 0765 81 0200111128
  Caja Madrid: 2038 8978 10 6000172112
  UNICEF: teléfono: 902 25 55 05
  Médicos Sin Fronteras: teléfono: 902 25 09 02
  Médicos del Mundo: teléfono: 902 286 286
  La Caixa: 2100 4466 99 0200020000
  BSCH: 0049 0001 59 2810010006 (ref. Asia)
  Cáritas: teléfono: 902 33 99 99
  Save the Children: teléfono: 902 01 32 24
  Santander Central Hispano: 0049 0001 52 2410019194
  Caja Madrid: 2038 1004 71 6800009930
  La Caixa: 2100 1727 12 0200032834
  BBVA: 0182 5906 88 0010020207
  MPDL (Movimiento por Paz): teléfono: 91 429 76 44
  BBVA:0182 5906 83 0010003334
  Caja de Madrid: 2038 1005 10 6000754525
  Acción contra el Hambre: teléfono: 902 10 08 22
  SCH: 0049 0001 59 2810090000
  Manos Unidas: teléfono: 902 40 07 07
  SCH: 0049 1892 63 2210525246
  Fundación Vicente Ferrer: teléfono: 902 22 29 29
  La Caixa: 2100-3331-96-2200096273
  Banco Popular: 0075-0283-22-0600311966
  Bomberos unidos sin fronteras: teléfono: 91 46 71 216
  Caja Madrid: 2038-0603-28-6006434259
  Entreculturas: teléfono: 902 44 48 44
  SCH: 0049-0496-81-2410194617
  BBVA: 0182-5906-82-0201510322
  Ayuda en Acción: teléfono:902 402 404
  La Caixa: 2100-2262-13-0200206814
  Caja Madrid: 2038-1052-40-6000724418
  SCH: 0049-0001-50-2610020001
  BBVA: 0182-5906-83-0201507377
  CECA: 2000-0002-24-9100530704
  Banco Popular: 0075-0001-84-0606696673
  Intervida: teléfono: 902 19 19 19
  BBVA: 0182 7305 50 0201600004
  Caja Madrid: 2038 9804 09 6000193624
  World Vision:
  BBVA: 0182 7384 97 0201523706
  Moltes Gràcies.Ells esperen els Reis Mags.

  29/12/04 De : X Tema : RE: mare m'en vaig i Josep
  ID 139

  Si els nostres pares es preocupen quant sortim de festa els caps de setmana, quant sortim la nit de cap d'any, la preocupació es magnifica. Asi es treballa ben poc, per no dir gens per la gent jove. Els que viuen al poble, sembla que estiguen resignats, i els que venim els caps de setmana, poc a poc ens sen van les ganes de vindre. Encara que sembla que hi ha gent interessada en que aixina siga. Per favor ja esta be de charrar tant!, si no es pot fer una festa de fí d'any, habiliteu algun lloc on es pogam reunir les colles de joves del poble.

  29/12/04 De : Josep Tema : Olocau i el cap d any
  ID 138

  Senyor/ra regidor/ra de festes:

  Té voste la revetlla de cap d'any organitzada?, a nosaltres, els joves d'olocau, ens agradaría que voste fera algun esforç, i que algun any organitzara una bona festa de cap d'any.

  D'aquesta manera, nosaltres no tindríem que agafar el cotxe, i anar-sen fora del poble. Ja es hora de que es fajen alguns cambis, i una nit com aquesta tingam algun lloc on anar.

  Tindríen que contar un poc en la gent jove, i pensar que a olocau no tenim cap mena de distracció.

  28/12/04 De : MARE, M'EN VAIG Tema : La Nit de Cap d'any
  ID 137

  Ja sé que és normal que a la joventut li agrade eixir "per ahí", en fi, rular i passar-se ho bé, però el que no sé, si és tan normal que el que succeïsca, és que es vaja, o no vullguen estar a Olocau perquè no té cap lloc on celebrar la Nit de cap d'Any, i no crec que el problema siga únicament dels pares.

  "Si Bebes, no conduzcas" , és quasi l'única cosa que podrem dir-los, però i els que ni tan tan sols poden eixir d'Olocau perquè no tenen edat suficient per a conduir?.

  És una llàstima però així són les coses a Olocau.Si ets jubilat, tens lloc on celebrar la Nit de cap d'Any, però si eres adolescent o jove, ja no és el mateix. No és el mateix "Mare, m'en vaig", que "Mare, m'he d'anar", ni es el mateix, "Ja tornare", que "No vull tornar".

  24/12/04 De : El Xivato Tema : Reclassificacions en el traçat del transvasament de l'Ebre
  ID 136

  El Govern Valencià aprovarà en el primer trimestre de 2005 el decret que prohibirà reclassificacions en el traçat del transvasament de l'Ebre al seu pas per Olocau.

  Per a ampliar la notícia a http://www.agroinformacion.com/...

  10/12/04 De : Veïna olocau Tema : Felicitats Asun
  ID 135

  M'afig a les felicitacions d'Ascen per a Asun i per als seus pares ja que segur que el seu suport ha contribuït que poguera conseguirlo.

  Moltes felicitats i bona sort.

  04/12/04 De : Mª Carmen Tema : Racó de l'humor
  ID 134

  Hola Paco, tú que avegades dius que aportem idees noves, m'agradaría que a la teua pàgina web, habera un apartat dedicat a l'humor. Un lloc on es pogueren posar anècdotes que ens pasen , vocabulari, histories verídiques o no, que ens puguen reultar gracioses... en fí un lloc on cadascun expressi el que vulgui, però sempre, amb una espurna d'humor.

  Es una idea que fà temps que volíem comentar-te.

  2/12/04 De : Ascen Tema : ENHORABONA.MOLT BE
  ID 133

  ENHORABONA, a Asun.

  Asun,ex-alumna del col·legi Verge del Roser d'Olocau, ex-alumna de l'IES Camp de Túria de Llíria, Llicenciada en Dret per la Facultat de Dret de la Universitat de València, i Premi Extraordinari de Fi de Carrera. Enhorabona Asun.

  25/11/04 De : VEÏNA D'OLOCAU Tema :Abocador o Poliesportiu????
  ID 132

  És una llàstima que els usuaris del poliesportiu hagen hagut d'esperar que s'incendiara el cotxe per una criaturada (el cotxe tènia combustible encara), la qual cosa era prou previsible, perquè PER FI hi haja desaparegut de l'inapropiat lloc en què estava, així com la llavadora, i altres deixalles plenes d'òxid, etc., . Ara espere no hàgem d'esperar que retiren la resta de coses allí emmagatzemades pel propi Ajuntament supose, perquè no crec que la gent vaja depositen allí bigues, faroles, contenidors...., perquè tinguem un altre esglai o una desgràcia.

  25/11/04 De : FERRAN Tema :CD sobre el Puntal dels Llops
  ID 131

  El divendres 10 de desembre a les 19'30 a la Casa de la Cultura, és presentarà el CD sobre el Puntal dels Llops : Un fortí edetà, que ha publicat el Servei de Investigació Prehistòrica i el Museu de Prehistòria de la Diputació de València . En l'acte parlarà Helena Bonet, investigadora del SIP i estudiosa del Puntal dels Llops.

  20/10/04 De : Paco Tema : ¿ Abocador o Poliesportiu ?
  ID 130

  Des de fa MESOS part de les instal·lacions poliesportives han estat re-convertides en abocador. Algu se a parat a pensar el risc que suposa, pels xiquets/es que fan servir les instal·lacions , buscar una pilota encala en mig de fustes amb claus rovellats, ferros, vidres ... ¿Te que passar una desgracia per que algu s'adone del problema?.

  Per mes informació fes clic aci.
  08/10/04 De : Ascen Tema: Resposta a Rosa
  ID 129 La llengua servix per a moltes coses, per a fer burla: "traure la llengua", per a llepar-nos "passar-se la llengua pels llavis" Hmmm……... i també per a parlar, ¡La Mare!, com ens agrada de parlar, i poques vegades ens fa mal, perquè sabeu, la llengua no té os, i clar, és molt fàcil donar-li a la llengua, que no esta mal a vegades, però altres, de tant donar-li a la llengua, esta es desenvolupa massa i el cervell es fa xicotet, per això és pel que segons qui parla no cal fer massa cas, perquè qui tant parla a vegades poc fa, i li dóna a la llengua des del ressentiment i l'amargor. Rosa, ÀNIM, que no passa res, que el que passa és "que la llengua no té os" i qualsevol pot moure-la, però fer coses, això no Rosa, això no pot fer-ho qualsevol.
  05/10/04 De : Mª Carmen Tema: Resposta a Rosa
  ID 128 Estem en tú Rosa, jo i molta més gent. Ja es ben complicat portar a terme un treball per a una comunitat, que damunt tindre que sentir comentaris de mal gust referint-se al esforç fet per un grup de persones. Esta clar que mai es fá a gust de thothom, pero el mínim que es pot fer, es respectar el treball dels demés. Mira saps que et dic?? que al que no li parega bé, un altre any, que es pose al cap d'avant i que prove, a vore si ho fá millor.
  02/10/04 De : Rosa Tema:
  ID 127 Quan un grup de persones s'esforça a realitzar un treball per a una comunitat és mes important en un moment donat el respecte per aquest treball que tots els falsos reconeixements possibles. No val criticar sense mes, sol val l'educació que comporta el conversar i clarificar el que en un moment donat pugui semblar com una mica fet per a fastiguejar als demes. D'aquesta manera aquestes mateixes persones que critiquen es podran guanyar el respecte dels altres.
  28/09/04 De : Paco Tema: Camisetes dels clavaris de Sant Antoni 2005.
  ID 126 Alguns dels clavaris de Sant Antoni 2005 encara tenen camisetes a la venta, que ajudaran a pagar la festa. Si esteu interessats en comprar alguna de estes camisetes poseu-se en contacte amb algun dels clavaris.

  P.D: Si les vols vore en foto fes clic ací.

  22/09/04 De : Arxilaga Tema: electroencefalograma plaaa.
  ID 125 Buff!! cuanta faena,pero si arrive de trevallar i ja no em queden ganes de res,no mes tinc tems de duxarme avans d'anar al llit.Que si els llibres dels fills, que si roba, calçer..càrrega de movil,..i be,pues aixo,ès viure,i a mès,estic posat en un tinglao de societat que no mes faig que posar diners..oi oi oi!!!,bo pues aixo es vida tambe; ha de sevir perque tingam algu posat i fent trevall social .Lo del encefalograma pla,.. em be al cap, cuant pense, en si realment,tohom fa el que ha pensat o pensa en el que fa, pera fer trampes despres..com en les lleis, que no tots compliçen,i despres pasa el que pasa.Jo al meins tinc la conciencia tranquila.Si un poc refiant amb el que goberna,pero desenganyantme, al pas del tems.En olocau,desde luego,poques espectatives ni tan sols per jubilarme.Ai senyor on anirem a parar.¡A mes a mes, en lo que he pogut cotizar alli,..em jubile a la selva negra!.
  16/09/04 De : ex-clavari Tema: Resposta a G.N
  ID 124

  Ye G.N, me sona molt aixo, ja heu crec, mira si me sona que jo heu e viscut en la meua carn, si no arriba a ser per la gran gestió del SECRETARI, s´haguerem quedat al cul al aire, pero bé.

  La gent que fa mala cara son tots els del carrer major, bueno o casi tots, per culpa de la corda.

  Y en la arreplega no te puc dir res, ningu vinge a buscarme pa donarme diners. A lo millor era pq no se fiaben de mi, nose.

  16/09/04 De : Vull i no puc Tema: Radio i TV per favor
  ID 123

  M'agrada molt escoltar música.M'encantaria poder escoltar la ràdio amb tota normalitat, poder triar aquelles emissores que només puc escoltar quan vaig amb cotxe i arribe a l'encreuament de Llíria, vull escoltar el programa de Pablo Motos, també vull poder vore la televisió i no com si estiguera veient el plus codificat, vull poder vore bé els programes de Buenafuente (quan els emeten), Friends, lo + plus,les pel·lícules del programa de Garci, en fi vull vore el canal que jo vullga sense creure que tinc catarates.

  15/09/04 De : Ascen Tema: Re a Veí d'Olocau . Tema: Llibres d'escola etc...
  ID 122

  T'has parat hi ha pensar que els alumnes de la resta de Secundària que estan estudiant en l'institut, alguns d'ells també han realitzat els seus estudis de primària en el col·legi "Verge del Roser" d'Olocau i tal vegada ni han gaudit en primària d'eixa gratuïtat, llavors si han estudiat primària en el mateix col·legi i també fan secundària, perquè no poden gaudir d'eixe 50% de subvenció en la compra dels llibres de text?.

  Eixa igualtat si em pareixeria fantàstica per diversos motius en què no entraré.

  15/09/04 De : VEÏNA D'OLOCAU Tema: Re a Veí d'Olocau en el tema llibres
  ID 121

  No ho sentes per mi, si de cas sent-ho pels altres xavals d'este curs i dels passats.

  Ja en la legislatura passada es va aprovar en l'ajuntament per unanimitat en un Ple que es pagaria els llibres als xavals d'ensenyances obligatòries i que hagueren estudiat en l'escola d'Olocau, ja que ells no tenien culpa de no poder continuar els estudis de Secundària a Olocau, senzillament es va quedar a l'espera de posar una sèrie de condicionants com per exemple que no repetiren curs per fer el gandul i els canviaren els llibres (la qual cosa sol succeir) , però en cap cas fer una discriminació per cursos, i no obstant no es va dur a terme.

  De manera que encara estic esperant una resposta coherent.

  12/09/04 De : Veí d'Olocau Tema : Resposta a veïna d'Olocau
  ID 120

  Referent a la teua pregunta, sobre el critèri seguit per l'ajuntament per a pagar els llibres, et vaig a contestar. Per el que jo sé, i sense tindre res a vore en la regidoría de cultura, ni en l'ajuntament, des de fá uns anys se está fent carrec de pagar els llibres de text dels xiquets que estudien al col.legi del poble, peró a partir d' aquest any,l'ajuntament es fá carrec del 50 per cent dels llibres de text, dels xiquets que farán secundaria,i que hagin estudiat educació primària a l'escola del poble.

  A mí em sembla fantàstic, ho sent per tú, que per el que puc entendre tens un fill/a en 4 de eso, i segurament no et podrás beneficiar de eixe 50 per cent.

  10/09/04 De : VEÏNA D'OLOCAU Tema : Xiquets, llibres i ajuntament
  ID 119

  Resulta un poc difícil de comprendre el criteri seguit des de la regidoria de cultura del nostre ajuntament per a pagar els llibres de text dels escolars.

  Hi ha algun criteri racional?, algú pot explicar-me qual és?

  Per que se li paguen els llibres de text a determinats alumnes de secundària que ja no estudien a Olocau i a altres no?, els estudis de secundària no són obligatoris? o és que m'he despistat i primer de secundària és ensenyança obligatòria i quart de secundària ja no ho és ?????, m'he embolicat o és que no tots els xiquets tenen els mateixos drets?????, no sé, que m'ho explique qui sàpia la resposta.

  10/09/04 De : VEÏNA D'OLOCAU Tema : L'escola
  ID 118

  Un any més ha començat el curs escolar i l'escola d'Olocau i els voltants no estàn en condicions i seguix sense col·locar-se en la pujada del carrer que accedix a la nostra escola la barana que l'ajuntament va prometre col·locaria el passat curs.

  No sé si dir que és patètic, que és una vergonya o les dos coses.

  03/09/04 De : Usuari de la piscina Tema : La piscina
  ID 117 Ja no queda res per a que tanquen la piscina,i com va passant ja des de fà uns anys, a meitat d'estiu sempre hi ha algun problema amb l'aigua, que fà que no estiga en optimes condicions. Pense que no es normal el que passa en aquesta piscina, i crec que de un any per a un altre es podríen revisar tots els mecanísmes per a que quant arrive l'estiu estiga tot correcte. Al igual que les instalacions , que estan molt deixades, perque crec que no tenen ningun tipus de manteniment, em referisc a les dutxes de dins i de fora, als marcs de les portes de les dutxes de dintre dels vestuaris, que estan podrits i les portes unflades. Passa el mateix als vestuaris del camp de futbol???, tinc entés que no, que estan molt ben acondicionats. Olocau te molts atractius, pero la piscina es un d'ells per a la gent més jove i no tant jove, i crec que hauría de tindre més bon manteniment del que té.
  01/09/04 De : Queixa d'un veí molt fart Tema : Bitxos i brutícia
  ID 116

  Em pregunte si és normal, que en la zona de "La Plaçeta", Carrer "Sant Roc" i "Carrer d'Horta" quan no hi ha invasió o concentració de rates (mes bé superratolins), la tinguem de puces, caparres o panderoles a més de males olors,Què és el que està succeint?.

  I també em pregunte que si després de les queixes dels veïns a la invasió de panderoles, la solució passe perquè el policia municipal vaja tirant "Polsetets/Polvets" per on li pareix al pobre que puguen eixir les processons nocturnes de panderoles. És normal ?.

  01/09/04 De : Ascen Tema : Festes d'Agost.
  ID 115 Una gran part de les festes, es fa a través del programa de Subvencions de la Diputació, crec recordar que enguany els actes subvencionats han sigut:
 • "El Correfocs".
 • "La partida de pilota valenciana".
 • "El teatre d'animació al carrer".
 • "El cinema".
 • "El grup de danses Segreny" (Els Cabuts del dia de Sant Roc).
 • "La banda de música" del dia de Sant Roc.

  I crec que hem d'anar oblidant-nos de clavarieses i clavaris perquè sempre acaba repetint la mateixa gent i a més es molt dificil la coordinació i treball entre els clavaris o clavarieses perque la major part d'ells/es no viuen pels motius que siguen a Olocau, la qual cosa crema molt la voluntat i la butxaca pròpia si l'esquema no canvia.

 • 31/08/04 De : Els Tombitrallers Tema : Aquesta Pàgina web.
  ID 114 Estem d´acord en "una culé" pel que fa referència a aquesta pàgina web. Pensem que caldria actualitzar més les fotografies d´aquesta pàgina , ara per eixemple, encara no hi ha ninguna foto publicada d´aquestes festes. Sabem que el webmaster estava de viatge però si ens explicara el format necessari de les fotografies per ser publicades ací estem segurs que alguns que si que tenim bones càmeres col.laborariem.Però el que sembla és que més que un problema de bona camera...El problema del webmaster és de temps no?
  31/08/04 De : .COM Tema : Les festes .
  ID 113 Estic d´acord en Desmon pel que fa referència a la puntuació de les diverses activitats d´aquestes festes d´Agost: Corre-focs i cinema al Castell ,UN 10; Teatre al carrer i disco-mòbil un N.M ( Necessita millorar).Caldria anar perfilant ja, les festes de l´any que ve; si no hi ha clavarieses, l ajuntament podria buscar ajudes de la diputació o altres patrocinadors,intentant millorar així la qualitat de les festes.
  30/08/04 De : G.N. Tema : Preguntes al "ex-clavari".
  ID 112

  - Et pareixeria "normal" que "un ajuntament" cobrés diners als clavaris del seu poble per fer servir el servei de "Bando"?

  - Imaginat que un voluntariós edil de festes de eixe mateix ajuntament garantís "uns diners" a canví d'uns "treballs" que tindrien que realitzar els clavaris (els clavaris compliren la part del tracte al mes d'agost del any anterior a les festes) i "a mes" els va dir que l'ajuntament pagaria unes determinades despeses de les festes. A falta de unes hores per començar la festa, quant els clavaris ja tenien totes les coses contractades i hi ha una "contraordre" de "no se sap qui" informant que l'ajuntament NO faria cap ingrés en el compte dels clavaris (5 mesos desprès que els clavaris feren la feina). Això si van van assumir les altres despeses a les que també se havien compromès. Això que conte te sona d'alguna cosa ?

  Si això passarà en un cas "hipotètic", creus que seria positiu per que eixos mateixos clavaris volgueren repetir un altre any?

  - La gent que dius que et mira amb mala cara quant aneu de recollida per el poble o que posa problemes per fer una "corda", els pots contar amb els dits de les mans o te falten dits?

  - Quanta gent us ha anat a buscar, per que quant vau passar a recollir no estaven a casa, els pots contar amb els dits de les mans o ara si que te falten dits?

  29/08/04 De : RUBIO Tema : Web http://Olocau.org/33
  ID 111 AGRAISC LA VOSTRA COL.LABORACIÓ PER FER CADA DIA MES GRAN I MES CONEGUDA LA MEUA WEB, JA HE REVASAT EL MILLAR DE VISITES, TOT UN ORGULL PER A MI.

  CONTINUAREM AMB LA REMODELACIO DE LA PAGINA PER OFERIR UN MILLOR SERVEI A TOTS JAJAJAJAJA

  29/08/04 De : Desmon Tema : Resposta a " ex-clavari ".
  ID 110 Anem a vore, que passa, que a tots els pobles on fan festes, hi han clavaris o clavariesses o filles de Maria???. Dons no, no té perqué, a cas de la loteria es treu molt de benefíci???. Jo crec que hauría de buscar altres alternatives, ademés en quant a clavaris i clavariesses, se acaba el repertori, no som tanta gent al poble com per a eixir tots els anys festers o festeres nous. En quant a lo de les festes de Gatova, me pareix molt bé, de la gent que vol possar una cota ( si vol, es clar ), pero no em sembla bé que discriminen als que no en posen. En quant a les festes de aquest estiu, li donaría un 10 al cine al Castell i al corre-focs , al teatre al carrer i a la disc-movil un "necessita millorar".
  28/08/04 De : Paco Tema : Resposta a una Culé sobre la pàgina web.
  ID 109 Respecte a la secció de fotos, la veritat es que esta en ment ampliar-la (però mes ve cap al gener desprès de que passen els reixos d'orient amb una camera nova). De moment jo he publicat el que la gent me a passat, de fet cap de les fotos publicades fins ara la he fet jo... si algú me deixa mes fotos de paisatges, jo les publique però si vols fotos de algun lloc en concret, tu demana i en quant dispose de temps...

  Nota : Si eres Culé tampoc te cau tan lluny d'Olocau ... a vore si vens mes !!!

  27/08/04 De : ex-clavari Tema : festa
  ID 108

  En resposta a les festes del poble. Primer de tot, falta COL.LABORACIÓ, açò que vol dir? doncs que no nian clavaris ni clavarieses per a les festes d´agost i degut a aixo l´ajuntament a d´estirar el presupost.

  En referencia a la quota, un exemple ben próxim es Gàtova, fa unes festes de pura cepa, amb bous i tot, degut a que tenen quotes a les cases, i a la gent que no paga li cirden la atenció si la veuen a la festa. En este poble quant se is a "arreplegar" diners pa la festa, nian cases que te miren hasta mal, i despres els veus disfrutant de la festa.

  En fí, tot aniria molt millor si la gent colaborara més en la festa, ja siga economicament (arreplegà) o personalment (clavaris), però clar, sino nian clavaris, no nia arreplegà.

  Que farem doncs???

  27/08/04 De : Ascen
  ID 107 Estic d'acord amb què la disc mòbil era del pitjor, i el repertori molt, però que molt passat, i mes tenint en conte que poden fer-se revivals molt dignes i bons, però si que m'agradaria saber el que "desconegut" entén per festes dignes,que activitats festives suggerixes? tenint en conte que practicament en un parell de mesos ja cal organitzar les festes de l'estiu 2005.
  27/08/04 De : Una Culé...... Tema : la Web
  ID 106 Degraciadament, fa molt de temps que no hi vaig al poble d'Olocau, encara que allà hi vaig viure moments inolvidables. Aqueta web és una bona opció per veure i informar-me de com van les coses,... encara que m'agradaria que la secció de fotos, (per exemple), siguès més completa, o que hi haguès més participació al pregó per part dels joves... no sé és una humild proposta, ja que, encara que aquesta pàgina està molt bé, desde el temps i la distància em sap a poc!
  14/08/04 De : Desmon Tema : Resposta a Desconegut
  ID 105 Referent al que posses al teu escrit, crec que tens raó, jo soc dels que pense que més val poquet i bó que molt i.... En quant a la discoteca movil del divendres nit,la majoria de repertori musical estaba prou pero prou passat, hi havien cançons de fá dos o tres anys. En quant al que dius de posar una cuota, no estic d'acord, a ningú se li pot obligar a que pague un tant per a que fajen festes, sería vergonyós.
  11/08/04 DE : Desconegut Tema: les festes
  ID104 Crec que el poble d'olocau es mereix unes millors festes que les que he llegit al llibret.ah!! si s'ha de pagar quaota com en altres pobles es paga,però és un poc depriment.
  06/08/04 DE :Usuari de la Piscina Tema : La piscina
  ID 103 La piscina torna a estar neta.Sembla que algun aparell no funcionava bé.Que bé que s´està....!!!
  05/08/04 DE :Els Tombitrallers Tema : Gràcies Ascen
  ID 102 Volem donar les gràcies a Ascen per proposar el tema de la Música del pregó al "pleno" aixi com per fer arribar les sugerències que a aquesta secció es proposen.També volem donar les gràcies al webmaster per oferir-nos aquesta secció.
  03/08/04 DE :Usuari de la piscina Tema La piscina
  ID 101 Com va siguent habitual, la piscina a principi d'agost torna a estar bruta. No dubtem de que el personal empleat ho faja correctament. Podría ser que la depuradora, o algun altre aparell de les instalacions no funcione correctament???. Es molt extrany que passe tots els anys.
  Linea de separació
  Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
  El pregó
  .: El formulari :.
  .: Els ultims 10 missatges  :.
  .: Missatges 1401 al 1484 :.
  .: Missatges 1301 al 1400 :.
  .: Missatges 1201 al 1300 :.
  .: Missatges 1101 al 1200 :.
  .: Missatges 1001 al 1100 :.
  .: Missatges 901 al 1000 :.
  .: Missatges 801 al 900 :.
  .: Missatges 701 al 800 :.
  .: Missatges 601 al 700 :.
  .: Missatges 501 al 600 :.
  .: Missatges 401 al 500 :.
  .: Missatges 301 al 400 :.
  .: Missatges 201 al 300 :.
  .: Missatges 101 al 200 :.
  .: Missatges 1 al 100 :.
  .: Tots els Missatges :.
  NO ALS PAI
  Enllaços :
  .:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
  .:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
  .:EDETAdigital.NET/forum :.
  .:Blog de Vicent Navarro :.
  .: El Pregó :.
  Edeta .ORG
  Olocau.ORG
  .: Banda de música :.
  .: Cultius :.
  .: Descarrega  :.
  .: Empreses :.
  .: Esports :.
  .: Guia de carrers :.
  .: Himne d'Olocau :.
  .: Història d'Olocau :.
  .: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
  .: L'església :.
  .: Localització :.
  .: Monuments i fonts :.
  .: Notícies d'Olocau :.
  .: Paisatges :.
  .: Telèfons d'interes :.

  Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
  Error en la conexión amb la bd
  Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis