Dissabte, 18 de maig de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El Pregó !! - Missatges del 501 al 600

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
30/11/2006 De: Laia. Tema: valenci@naparlante.
ID 600 No ha sigut la meua intenció molestarte. No més vaig voler deixar clar que el remei no esta sempre a les urnes. La gent te que protestar quant cal, no es pot ser tan conformat com em sigut fins ara, i no podem tirar la culpa als que, com jo em donat el nostre vot al que hui esta a l'ajuntament. Fins ara al poble no em tingut quasi alternatives. Espere que a partir d'ara les coses canvien.
30/11/2006 De: Alienn. Tema: valencianaparlate.
ID 599 El que hem fa sospitar que pugues ser d'eixes persones que murmuren pels racons...és el teu parlar en tercera persona quan et refereixes als que estem per la labor de parar els pai's. No es guanya la batalla només expressant en un fòrum la teua disconformitat en este fet. Em pareix molt bé que en les teues queixes a nivell individual, et dirigisques a qui deus. Pero quant hi ha un problema de ambit general com el què en estos moments tenim, cal deixar la vergonya de costat, i sense més, unir-se a la iniciativa més adecuada per a posar fi al gran problema. La iniciativa en este cas és l'associació de veïns, en la qual he posat la meua confiança, i que diumenge passat done fe que gent del poble, hi havia ben poca, o al menys que jo conega.
En cap cas t'he desqualificat. Lo de xafardera es =collita teua=. Les persones que murmuren i es queixen al carrer impassibles al que esta pasant, no tenen cap credibilitat, i el que diu al carrer diu en un fòrum.
Pel que dius de no tornar a fer acte de presència, es conte teu, així entendré que la que no vol debatre ets tu. Ara be, uneixte als que s'han adonat del que serà d'Olocau com es façen 12000 nous habitatges, perque ara mes que mai necesiten el suport de autòctons i forasters.
29/11/2006 De: Anna. Tema: Per als que encara estan cecs.
ID 598 Sabeu que un dels PAI´s que ens van a fer és dels mes grans de la comunitat? Sabeu el poble de Parcent per 1500 vivendes la que va montar? i nosaltres per 12000? DESPERTEU!!!
29/11/2006 De: L´home de la peineta rotja. Tema: La gent està molt desllavassà.
ID 597 Al piloto li diria : TENS LA MEVA SIMPATIA EH pero,...no se com et dediques a pilotar amb els sinistres que n´hi-ha!.
L´entitat a la que fas referència està passant en molts llocs com a casa de cites ...d'ahi per amunt.
Això si eh ...que no ens falte moral i molt d´ànim.
A valencian@parlante li diré que si fill si...avui les armes més comuns son:tractar-te de
boig ..i eso que tiene que ver?,..això això ,..que no ves mas allà de las narices!..etc , o be,
l'altra part, que es parlar de lo mateix, estar d'acord pero, a vore qui es el bonico que diu la ultima paraula,
o be discrepar i repetir lo mateix sense fi.Això sí, estem d´acord en tot (per favor no em tingues en compte).

Als demes comfigurants del prego els dire que ni Dani ni Raquel ni res, el que vullga alguna cosa ja sap:
o pren el camí adequat... o corre mes risc de fallar.
Jo aço m´ho prenc com una llavor de recomanació al consistori, perque eixa es l'altra, alguns errors poden costar molt cars,
si no que liu diguen a l'alcalde d'Andraxs, a Barrionuevo o al mateix Trillo.Jo crec en tot, fins que es demostra el contrari,
i lo que surt al butlleti oficial es una prova, que confie es reconsidere, perque, no tenim prou ja amb les imposicions de
l´estat(corredor de infrestructures)que damunt n´hi ha un espavilat que ens dona com a solucio uns pai´s.
No es lo mateix un pla urbanistic, per ejemple, de "lliure participacio",o be lluitar perque no ens facen el tunel.
No es lo mateix aixo que uns pai´s."Vende al precio o invierte por cojones"..i si sinyor si, es legal pero, per a mi, ENS ESTAS
COBRANT JA LES PLUSVALIES ABANS DE QUE ARRIVEN.

i eso Sr Agusti no esta bien.
29/11/2006 De: Maimó. Tema: Per a Valencian@parlante
ID 596 Fins ara he estat callat, però vull donar-li tot el meu suport a les paraules de valencian@parlante.
Sàpigues que hi ha més gent que opina com tu, que llegim la coherència dels teus textos, i que ens agrada veure com li debateixes a Siau, que per cert, pareix que malinterpreta les paraules a qui ell pensa que no és del seu mateix color i es posa a la defensiva descalificante, però tu tranqui que en el fons sap que li dius veritats com a punys. T\'anime a que continues en el foro.
I a Siau dir-li que siga més objectiu en el que diu i que aprenga a respectar als demés.
NO AL PAI!!!
29/11/2006 De: kas 325. Tema: Parlar o callar
ID 595 Hi ha qui parla per parlar, i hi ha qui per a fregir un ou abans es llig la Constitució Espanyola (com diu un bon amic meu)i és com deu de ser. Abans de parlar cal parar-se a pensar si el que es va a dir, és coherent o no. Al contrari passa el que va passar el diumenge en l'assemblea.
P.D Molt bo el comentari de CANVIAR EL PAIS, bonissim.
29/11/2006 De: Rodana. Tema: l'assemblea
ID 594 Jo no pense com coveta. En evidencia no va deixar a ningun membre de l'associació, en evidencia es va deixar ella mateixa al fer el comentari que va fer. Qué poca inteligencia va tindre... li va eixir el tir per la culata, a vore si aprén de qui li va contestar, que ho va fer molt be.
29/11/2006 De: esporles. Tema: ... altra vegada "raquel" ...
ID 593 ... bé, bé ... veig i llegeixo ... qui voldrà utilitzar de nou a raquel???
Sembla que "el seu papelón" és la forma de la seva destinació. Empleada pels uns i els altres com "tapadora" com "carn de canó"
Raquel tambè ha propiciat aquesta Associació, a raquel li devem moltes hores de treball infame, un munt de signatures de veïns empadronats i un futur molt fosc que hem de "buidar".
Si raquel té intenció de "reconèixer el seu error", el seu tremend error, solament pot presentar la dimissió, explicar per Registre d'Entrada al Sr. Alcalde President de l'Ajuntament d'Olocau el per què de la seva dimissió de forma "clara" i perfectament "entendible", i ja, sense càrrec en l'Ajuntament, signar el "sol·licito".
Amb això Raquel, seria rebuda en Assemblea amb tota la dignitat i tota la "credibilitat" que ha perdut.
... però clar, mai ho farà per que això afavoriria molt que es "detinguin els PAI´s"
De dani, em reservo l'opinió.
28/11/2006 De: valencian@-parlante. Tema: Re: Alienn (i una puntualització a Laia)
ID 592 No sé a què ve això de dir-me que veus “reflectida en mi a eixes persones que van per tots els racons posant verds als de l’Ajuntament perquè és l’única cosa que saben fer…” Ets lliure de pensar el que vulgues, però no és això el que faig i crec que et falten dades per fer eixa afirmació. De fet, expresse ACÍ –com ho feu tots- lliurement la meua disconformitat amb els PAIs o amb algunes intervencions que es fan en aquest fòrum… I NO PELS RACONS! Respecte a allò de la iniciativa anti-PAIs, he de dir-te que vaig escriure l’anterior correu PRECISAMENT perquè eixe tema s’havia plantejat JA en el fòrum i em pareixia una tonteria incidir en d’on partira, PER SER TOTS VEÏNS QUE ESTIMEN EL POBLE. No sé per què em malinterpretes!! Per cert (ja pensava jo que ho havia deixat ben clar) JO TAMBÉ VULL QUE OLOCAU ES DESENVOLUPE DE FORMA SOSTENIBLE I ORDENADA, i he lamentat i sofert la falta de dinamisme fins ara. Respecte a la manca de serveis d’interés “general\", és cert que no he pres una iniciativa “individual” però, exercint el dret al vot, doní suport una alternativa que ha sigut la meua veu. Però quan he tingut alguna queixa només d’interés individual, m’he dirigit expressament de forma escrita i per registre d’entrada a l’Ajuntament… De nou, no pels racons com afirmes.
D’altra banda vull comentar-li a Laia que duc votant un canvi des que vaig vore que Olocau (perquè parle d’Olocau, perquè visc a Olocau) es quedava enrere i que,en cap moment galleje de partit. De fet, si mireu correus enrere, s’adonareu que sempre he dit que no importaven els “colors” sinó les PERSONES i els seus PROJECTES i, només vaig fer distinció expressa de partits arran de les votacions, quan pretenia equiparar-se dos pronunciaments ben distints (i sempre en l’àmbit local). No he citat jo els termes dreta ni esquerra, ni he posat com exemple a ningú. També tu em malinterpretes!
I com no estic disposada a rebre desqualificacions (com sectària, per part de SIAU) ni a que s’em considere de forma gratuita com una mena de “xafardera” (com, en poques paraules, pensa Alienn que sóc) deixaré d’intervindre… Ja m’he cansat de que se’m malinterprete – no sé si de forma intencionada- i d’haver d’ estar sempre fent aclaracions. Sembla que puntualitzacions discordants exasperen en excés, la qual cosa denota una susceptibilitat prou sospitosa! Així què… comenteu i doneu-vos la raó entre vosaltres, conteu acudits i rieu-vos vosaltres mateixa les gràcies. Tal volta vos resulte més còmode però és, sens dubte, menys enriquidor que debatir-ho.
Adéu!
28/11/2006 De: Pepe Isbert, un ejemple d'Alcalde. Tema: Pepe Isbert en el balco de l'Ajuntament.......
ID 591 "Os debo una explicación, y como alcalde vuestro que soy os la voy a dar porque os la debo".
28/11/2006 De: Piloto. Tema: Per si no ho sabíeu!.
ID 590 Encara no heu comprés a què vos enfronteu. Un perfecte organisme. La seua perfecció estructural només està igualada per la seua hostilitat. Jo admire la seua puresa, és un supervivent a qui no afecta la consciència, els remordiments ni les fantasies de moralitat... No teniu cap possibilitat, però... compteu amb la meua simpatia..
28/11/2006 De: Tryp. Tema: Qüestions sobre venda de terreny.
ID 589 Voldria saber si algú em pot respondre a esta qüestió...Si venera el terreny de tarongers de la zona pai´s on acabe de posar el rec a goteig tindria que tornar la subvenció que he rebut per instal.lar este sistema de rec? i... se me pagaria la inversió que acabe de fer en el goteig? o el meu terreny valdria el mateix que aquell que no té instal.lat aquest sistema ? gràcies
28/11/2006 De: veina. Tema: errades.
ID 588 Jo a la única persona que hem plantejaría donar-li suport es a Raquel, perque se que ho està pasant malament, se li nota. Pensa que rectificar es de sabis, thothom hem tengut alguna errada en la vida. Per grossa que siga eixa errada es preferible rectificar a temps que tragartela per sempre. Estic segura que molta gent està esperant de tu eixa rectificació. No façes càs als demés, guiat per els teus principis. El poble sap i ha vist com has sigut l'única dels que esteu hui per hui a l'ajuntament, que t'has preocupat inclús de temes que no et pertanyien , i damunt has sigut criticada. No més vullc que sapies que la majoria dels que no volem els pais et recolzariem.
Dani no em dona ninguna confiança, de que se ha ocupat fins ara aquesta persona?, si algú sap que ha fet, o de que se ha preocupat que m'ho diga, perque jo no he vist cap preocupació ni sensibilitat per la seua part.
28/11/2006 De: coveta. Tema: assemblea.
ID 587 No cal prestar més atenció a la desafortunada intervenció de qui amb no se quina intenció, va intervindre deixant en evidencia a alguns membres de la associació. Quant ja no se sap com justificar lo injustificable, es sol posar la pata d'aquesta manera.
28/11/2006 De: Ú d'esquerres. Tema: Ens has llegit el pensament.
ID 586 Per fí he pogut llegir Olocau davant el futur III. Cuanta veritat Deu meu!, tu millor que ningú has resumit tot el que molts tenim al cap, i no sabem explicar. Has exposat impecr'blement i el que és més important, sense faltar a ningú el retrocés que estem visquent al poble. Me identifique totalment en el teu escrit. VISCA OLOCAU! i també MARINES! vosaltres si que sabeu lo que és anar endavant!.
28/11/2006 De: TT. Tema: Estic amb decepcionada.
ID 585 Tens raò amb el que dius.Mentres els que estem en contra dels pai's donant la cara, sense importar-nos parlar del tema obertament i en qui se presente, estem rebent les roïnes miradetes de la gent que esta a l'Ajuntament, els veritables bocamolls continuen al carrer, rumorejant i desqualificant sempre per darrere als que hui estan al consistori. Nosaltres estem lluitant per un tema de vital importància per al nostre poble, ells amb la seua passivitat i la seua curta verborrea no aconseguixen rés, no passa del criticar per criticar, sense ser capaços de soltar paraula on la tenen que soltar.
28/11/2006 De: Laia. Tema: En quin poble vius?.
ID 584 Tan lícit es vendre els terrenys com no. Tan lícit es no voler vendrelos, per qué els terrenys mai perden valor, com voler vendrelos ara, aprofitant la ocasió EQUIVOCADAMENT, per por a que no es paguen en un futur. Això igual té, la finalitat es parar el PAI, i no deixar al poble en mans de la iniciativa privada.
Em crida l'atenció que valenci@naparlante li diga a SIAU que no es lloc aquest per a fer precampanya electoral autonòmica, en quant es ella mateixa la que la està fent aprofitant el tema dels pai's.
De veritat portes 20 anys votant per el canvi?, en quin poble vius tu?, que jo sapia, fà aproximadament 20 anys que ixe canvi es va produïr guanyant l'esquerra, per qué a Olocau ha manat tota la vida la dreta, i que han fet?.
Crec que no estàs en situació de gallejar de partit, sensevergonyes n'hi han a tot arreu, fixa't en els teus companys de partit de Telde, Andrax i tants i tants llocs d'Espanya.
No li busques cinc peus al gat, perquè Siau no ha fet més que fer referència al rumor infundat que corre pel poble, dient que en l'associació la majoria són forasters. I no deixa de ser més del mateix, rumors que llança gent desinformada, perqué que jo sapia, esta iniciativa no la ha prés ningú de fora. Però per el que estic mirant, sembla que els forasters estan molt més informats i s'han donat conte més rapit de la repercusió dels pai's, que molta gent del poble, que viu en el silenci esperant a vore que pasarà.
28/11/2006 De: CANDIDATURA. Tema: pròximes eleccions.
ID 583 Olocauins: Com sabeu el proper dia 14 de maig de 2007 seràn les eleccions municipals (queden 5 mesos i mig). M'agradaria que més enllà dels greus problemes actuals, obrirem un debat sobre la possibilitat de presentar una candidatura en gent que siga capaç de intentar reconduir els temes que a tots ens preocupen i intentar portar el poble cap al futur. Guanyar es posible. Resultats anteriors en : http://www.elecciones.mir.es/jsp/resultados/index.htm
28/11/2006 De: CANVIAR EL PAIS. Tema: una nota d'humor
ID 582 S'ENRECORDEU QUAN DE JOVES VOLIEM CANVIAR EL PAIS? DONCS HO ESTEM ACONSEGUIR ESTEM CANVIANT DE RUSTIC A URBÀ
28/11/2006 De: A RAQUEL I DANI. Tema: ELS QUEDA DIGNITAT ALS REGIDORS PSOE?
ID 581 RAQUEL, DANI, per favor, expliqueu al poble les vostres postures en relació amb els PAI's . No s'enten com persones com vosatros podeu defendre eixes postures, ja no vos queda gens d'integritat? Ja no vos queda gens de dignitat. JA NO SOU CAPAÇOS NI DE DONAR LA CARA? Alguna cosa vos ha de quedar. No us deixeu manejar per l'ambient pro PAI. No m'agradaria vore-vos en situacions desagradables. Que pensareu de vosaltres mateixos d'açí 20 anys? Podreu pasejar pel carrer amb la cara ben alta? Per favor no us deixeu influir per males companyies i sigau els que sempre heu sigut.
28/11/2006 De: Jaume Flor. Tema: Concert de tardor del Cicle de Música en Valencià Ovidi Montllor.
ID 580 Benvolguts valencians,
Benvolgudes valencianes,
Com ja deveu saber, l'Oficina d'Ús i Promoció del Valencià de la Pobla de Vallbona va crear l'any passat el Cicle de Música en Valencià Ovidi Montllor en homenatge al gran mestre alcoià. Un Cicle en què, a banda de les actuacions extraordinàries, cada estació de l'any s'organitza una actuació musical en valencià, independentment de l'estil musical, ja que l'únic requisit per participar-hi és cantar en valencià.
El 15 de desembre, a l'auditori de la Casa de la Cultura de la Pobla de Vallbona, celebrarem l'actuació de la tardor amb dues promeses de la música en valencià Pau Alabajos, acompanyat dels músics furtius i Sergi Contrí. L'espectacle serà a les 22.30 hores de la nit i l'entrada anticipada, que podreu adquirir-la a la mateixa Oficina d’ Ús i Promoció del Valencià i al Casal Jaume I de Llíria, és de 5 euros mentre que a la taquilla en costarà 7.
Us adjunte amb aquest correu el cartell de l’actuació. Un espectacle que se suma als altres concerts del Cicle de Música en Valencià Ovidi Montllor que ja hem celebrat a la Pobla de Vallbona amb cantants i grups com ara Lluís Llach, Feliu Ventura, Bajoqueta rock, Sva-ters, Skalissai, Toti Soler, Miquel Gil, Raimon, Maria del Mar Bonet, Obrint Pas, Indòmits i Sant Gatxo. A més, ja us podem anunciar que Òscar Briz serà qui actuarà al concert previst per a la primavera 2007.
Oimés, ens agradaria de demanar-vos que ajudeu a difondre aquest correu tant com pugueu perquè les actuacions musicals en valencià arriben cada volta a més gent i contribuïu així a normalitzar la llengua pròpia i històrica dels valencians en l’àmbit de la música.
Us hi esperem.
Atentament,
Jaume Flor
Tècnic lingüístic de la Pobla de Vallbona.
28/11/2006 De: Alienn. Tema: referent a valencianaparlante
ID 579 Clar que no tens que entrar en si els que han pres la iniciativa de parar els pai's son forasters o autòctons. En este càs bla bla bla a xarrar que es debades. Si senyors els que han pres esta iniciativa son del poble, i a banda de pensar en els pardalets, la Calderona, trnquil.litat... son gent que vol que açò es desenvolupe de manera sostenible i ordenada, es més, pensen que ja fa anys que tindría que haber començat eixe desenvolupament, pero no a lo bestia com alguns volen.
Per altra banda veig reflectida en tú, a eixes persones que van per tots els racons posant verds als de l'ajuntament, però això es l'única cosa que sabeu fer. Això i dir que la culpa la tenen els que els van votar. Si veig en tu a eixe tipus de persones, que esperen que els demés tiren la primera pedra, i dir que si els seus estigueren al poder, això no hauría passat. Vergonya tindríen que tindre, de estar en contra dels pai's i no fer res per a detindre-ho. Així es com es sol actuar al poble bla bla bla a tot arreu, però que se involucren els demés. Que no es veritat el que diu SIAU? cuanta gent del poble s'ha movilitzat fins ara per a demanar el comedor de l'escola, el consultori metge, el transport públic i tantes i tantes coses? ningú. Ningú ha tengut nassos de posar-se davant de l'ajuntament i demanar explicacions de per qué el poble no ha segut informat del que porten intenció de fer. Per si no ho saps, el diumenge va haber una assemblea a la Casa de la Cultura, convocada per l'associació de veïns, jo et recomane que si estas en contra dels pai's, t'associes, jo ja ho he fet, i a vore si entre rojos blaus grocs i verds podem fer que es pare el que s'ens ve damunt.
28/11/2006 De: Rodana. Tema: A fosques
ID 578 Cada vegada que sent parlar coses tan incoherents com:
  • Si no se fan les 12000 vivendes el poble s'en va a pique.
  • La plataforma de veïns esta formada per gent forastera.
  • Es la única manera que te Olocau de sobreviure, fent els pais.
  • Estos que estan en contra no volen que façen el pai, pero tampoc volen que el poble cresca.
Sabia de gent que te poca llum, el que no em pensaba es que la cosa estaba tan fosca.
27/11/2006 De: SIAU. Tema: PER A VALENCIAN@PARLANTE
ID 577 Jo no criminalitze a ningu. Es la justicia qui poquet a poquet va posant a tots en el seu lloc. Hui l'ha tocat a dos responsables del PP de Andratx!
Per cert jo mai he votat al PSPV-PSOE.
Tampoc pense votar al PP. Favorire una candidatura independent en Olocau si recull algunes consideracions progresistes en el que les persones estiguen per sobre dels diners i els drets, la cultura i l'educació estiga per sobre del atobó.
27/11/2006 De: Taronger. Tema: Assamblea
ID 576 Sembla que a l´assamblea del diumenge van quedar reflectits alguns prejudicis de la gent: alguns encara que es senten anti-pai´s no veuen be als de l´associació perquè hi ha membres que són regidors del Pp. Voleu dir que des d´ací no han habut crítiques per a uns i per a altres sobre allò del ple del 13 de setembre?. Voleu dir que des d´ací no s´ha convidat també als del PSOE per a que s´afegiren als ANTI PAI´s? Uns han fet ejercici d´humiltat,han reflexionat i s´han afegit a nosaltres, perquè no poden fer-ho també els regidors del PSOE? Tothom s´equivoca perquè no reconèixer-ho? o és que aquesta associació no té membres del partit socialista? Jo pense que sí i prou però que és gent que no es deixa arrastrar pel nom de ningún partit polític sinò pel que aquest demostra amb fets i és gent que no està disposta a tolerar állò intolerable. Sé que altres que no sou encara membres de l´associació no voleu trair al vostre alcalde fent-vos anti-pai´s però el vostre alcalde és tan fidel a vosaltres i als vostres interessos? de veritat val la pena deixar morir el vostre poble per no trair al vostre alcalde?
Sembla que el local on es cel.lebrava l´assamblea es va omplir de gent de les urbanitzacions i la gent del poble? on estava la majoria de la gent del nucli urbà d´olocau, que serà la gent més perjudicada amb el tema dels PAI´s? És qüestió d´ignorància o de por a represalies?.
O és que a d´algú els ha interessat posar-nos una etiqueta als anti-pai´s que no volem per a dividir al poble??. Amb una qüestió com aquesta que afecta al futur del meu poble. JO NO ME CASE EN NINGÚ i siga qui siga el president o el vocal de la junta de l´associació anti-pai´s m´en vaig de cap a col.laborar amb ells,encara que això cabrege al meu alcalde, perquè jo vull salvar el meu poble.
27/11/2006 De: Josep. Tema: EXIT !!
ID 575 M'alegre del èxit de l'assemblea d'ahir. M'alegre de q cada vegada haja més gent en contra dels dos PAI's. Pero hem disgusta, que encara haja gent que pose en dubte la nostra informació, i vullga aconseguir amb els seus arguments desviar l'atenció de l'associació.
Siguen de l'ideología que siguen i ocupen el càrrec que ocupen, el nostre fí es el mateix, DETINDRE ELS PAI's. Deixeu ja de defendre el que no té defensa, i sigau objetius, si esteu en contra dels Pai's el vostre lloc està amb nosaltres, no es tracta de dividir al poble, es tracta de defendre al nostre poble, i els que més raons tenim som els que vivim aci i anem a patir les consequencies.
Si els Pai's es portaren a terme, NO ENS QUDARIEM COM ESTEM, QUDARIEM ABSORBITS PER 12.000 VIVENDES, el peix gran es menja al menut.
27/11/2006 De: Decepcionada. Tema: Presències i absències.
ID 574 La primera assemblea de l'Associació de veïns contra la imposició de PAI's ha sigut un exemple de reacció contra les decisions caciquils d'Agustin i els seus bufons.
Alguna persona, a qui se li pressuposava intel·ligència, s'ha mostrat com una ignorant supina quan ha volgut intervindre i explicar-nos el mal que s'havia fet este acte.
Cada dia em sent mes avergonyida i mes incomoda vivint en este poble.
He anat repassant u per un els que han vingut a l'assemblea i crec que si no són els forasters, com diu Anna, els que ens trauen les castanyes del foc, ací serem incapaços de remeiar-ho.
Ha faltat molta gent que s'ompli la boca i parla mes del compte en qualsevol raco, posant verd a l'alcalde, als regidors i no obstant quan han de donar la cara, no la donen.
La concentració de pilotes, bavosos i llepaculs és massa gran a Olocau. Si a estos ingredients li afegim la ignorància el coctail té nom i cognoms.
26/11/2006 De: OLOCAUÍ. Tema: VOLS VENDRE?
ID 573 Que no s'enganye ningú, qui vulga vendre que venga, pero si vens les terres no vengues també el futur del teu poble. VEN LA TERRA, AGARRA LA PASTA I LLUITA CONTRA ELS PAI'S PEL FUTUR D'OLOCAU. ¡VIVA MARINES!
26/11/2006 De: CRIDA. Tema: PER OLOCAU
ID 572 Vull fer una crida a les persones progresistes del grup socialista de l'ajuntament, a aquelles que no dubte que són persones amb dignitat i amb integritat, per a que es plantejen el que els PAI's suposen per al poble. Que miren detingudament l'escrit que l'associació ha repartit pel poble i que vajen a les reunions per a explicar les seues posicions, si no ho fan hi haurà que pensar que tenten posicions inexplicables.
26/11/2006 De: PENSANT EN EL FUTUR. Tema: espai amb el PAI
ID 571 Vull donar les gràcies a aquelles persones que es preocupen d'informar al poble d'allò que altres han volgut fer casi d'amagat. Faig una crida a tots aquells que estinguen per "+OLOCAU I -PAI'S" a que s'apunten a l'associació, que participen en tot el que es faça i que ho facen al marge d'idees polítiques(com sabeu hi han dos regidors del PP a la junta directiva, i hi han altres que es senten socialistes, altres de més esquerre i altres de més dreta, però el que importa es que intentem evitar aquest suicïdi col.lectiu. Endavant.
25/11/2006 De: valencian@-parlante. Tema: forasters/autòctons:TOTS VEÏNS! i alguna nota per a SIAU
ID 570 No entraré en si la iniciativa de parar el PAIs partix de "forasters" o "autòctons", en ambdós casos, es tracta de persones que, en principi, li tenen afecte al poble (caldria només remarcar quin tipus de poble és el que estimen i, en tot cas, no mai es pot generalitzar perquè potser respon més a una preferència individual que no atén a la condició de residir o no de forma habitual al poble). Però, siga com siga, crec que hem de centrar-nos en el fet d’impedir que es duguen a terme els PAIs perquè crec que acabaria d’enfonsar un poble que ja fa molts anys va a la deriva… Clar, que si això s’acompanya d’un canvi de govern -¡més que mai necessari !- i eixes mateixes persones donen suport a eixe canvi (que busque veritablement allò que siga millor per al poble, lluny d’interessos personals) millor que millor… De fet no seria coherent el contrari! No caiguem en la ignorància de creure allò del referèndum, "ojalá" fóra cert, però hem de ser realistes i tindre present que els Alcaldes NOMÉS podran sotmetre a consulta popular aquells assumptes d’especial relevància per als interessos dels veïns PREVI ACORD PER MAJORIA ABSOLUTA DEL PLE MUNICIPAL i AUTORITZACIÓ DEL GOVERN DE LA NACIÓ.
De seguida, ha sorgit alguna veu (SIAU) que, en lloc d’equiparar eixes dues condicions "forasters"/"autòctons"- "VEÏNS TOTS D’OLOCAU" i buscar allò que els uneix, passa a fer una afirmació que excedeix la seua competència en afirmar que alguns forasters estimen més el poble que "altres que porten tota la vida residint ací i han romàs impassibles veient com cada dia Olocau es diluïx en sí mateix i el final del qual es la seua desaparició física". NO ES POT GENERALITZAR. Jo porte tota la vida ací, i vull seguir vivint al poble, i t’asegure que he votat en conseqüència durant els últims vint anys perquè açò canviara… És l’única cosa que podia fer, donar suport una alternativa real capacitada per reconduïr la situació. Això i continuar apostant pel poble, continuar ací (malgrat els incovenients que a voltes suposa) i amb la voluntat de seguir-ho fent, a pesar que la situació és penosa. El problema està en les persones que, residint o no de forma habitual al poble i que han donat suport a l’actual equip de govern per vore representats en ell els seus "interessos" (tal volta és eixe el teu cas?) sí aspiren a que tot es quede com fins ara… Tranquil.litat, poca gent, poca activitat, La Calderona, els pardalets… Sí hi ha gent amb la voluntat que açò no canvie – ni haja canviat fins ara- … per a millor.
Per cert, SIAU, no es tanta la meua defensa a ultrança com la teua voluntat de "criminalitzar" els del PP. A què ve ara citar MAEXPA, doncs? No és aquest fòrum el lloc per fer precampanya electoral autonòmica. I no extrapolem responsabilitats, parlem d’Olocau i ja has vist quin serà el paper que jugarà Conselleria. No intentes marejar i confondre. I tampoc en cap moment es tracta d’un debat al voltant de si és o no lícit vendre els terrenys" per supost que ho és! No intentes dividir.
24/11/2006 De: SIAU. Tema: Forasters?
ID 569 Estic convençut que alguns forasters, que ho siguen per obligació o per voluntat pròpia, estimen mes a Olocau que altres, que portant tota la vida residint ací han romas impassibles veient com cada dia Olocau és diluïx en si mateix i el final de la qual és la desaparició física.
I ara, eixos mateixos, que expliquen als quí pretenen fer un parell de regalets de diverses desenes de milers de milions de pessetes.
A residents d'Olocau o als gallecs de Maexpa?
als residents d'Olocau o als propietaris del taronjar?
!La seua incapacitat els delata cada vegada que obrin la boca!
24/11/2006 De: esporles. Tema: ... per a tot aquell que tingui terra ...
ID 568 ... és important que us informeu, els especuladors compren ara, aquests últims dies, a 6.000,00€ faneca el que pot duplicar-se en només dos anys.

Es facin o (tant de bo) NO els putos PAI´s, la terra, i les possibilitats d'Olocau, si sap preparar-se i adequar-se a elles, valorant i potenciant els seus recursos paisatgístics i naturals, poden ser d'un valor incalculable.

Si parem els PAI´s, podrem decidir el nostre futur, si no els parem, ho decidiran els promotors dels PAI´s.

Llegiu amb atenció:
Dia : 16-03-2006 Font : 20minutos.es
Titular El tercer cinturón de ronda de Valencia estará en 2008
23/11/2006 De: Anna. Tema:
ID 567 Hi ha gent que pensa que els que heu organitzat açò dels anti-pai´s sou forasters i no voleu el progrés del poble. Jo els convide a que almenys vatgen a l´assamblea diumenge i escolten les vostres raons i després escolten les raons que ha donat el senyor Alcalde.No és el cas, però a mi em donaria igual que aquest moviment l´haguera organitzat un grup de gent forastera si el que veig que defenen és el be del meu poble i aconsegueixen obrir-me els meus ulls tancats .
23/11/2006 De: Vicent Navarro Sierra. Tema: Extracte sentència de Parcent (Alacant).
ID 566 1. Sentència Parcent (extracte)

TERCERO.- Pues bien desde los presupuestos doctrinales expuestos debe prosperar la petición formulada, en su sía por la recurrente, porque del incidente de suspensión cautelar demuestra cuando menos dos elementos altamente significativos:


a).- Uno de ellos, es el Informe del consejo Consultivo de la Comunidad Valenciana, de fecha 08.06.2005, que a modo de conclusión sienta la siguiente, “que procede que la alcaldía de Parcent tenga por ineficaz desde su inicio la tramitación del procedimiento simplificado a que se refiere la consulta, por infracción del artículo 48 de la LRAU.”
Y ello es así, porque se ha prescindido de remitir aviso a todos los titulares catastrales de los terrenos comprendidos en la Unidad de Actuación, sobre la que incide la alternativa técnica propuesta.
De otra parte, como pone de manifiesto el informe, se ha prescindido del procedimiento legalmente establecido, faltando trámites esenciales del procedimiento de aprobación y adjudicación de los programas para el desarrollo de las actuaciones integradas.

b).- De otra parte a través del programa se intenta ordenar una superficie de 1.019.861 m2, y posibilitar la edificación de 1.496 viviendas, lo que desde luego es excesivo para este tipo de instrumento, ya que una actuación de tal naturaleza exigiría una instrumentación de carácter más general, donde pudieran ponderarse las necesidades integrales del municipio, y su sostenible desarrollo. Basta pensar que se trata de un municipio de poco más de 1000 habitantes, y la actuación cuando menos pretende integrar una población que duplica este número.

PARTE DISPOSITIVA

La Sala, acuerda suspender sin necesidad de prestar fianza el acto administrativo recurrido adoptado en Sesión Plenaria del Ayuntamiento de Parcent, de fecha 31.01.2006 por la que se acuerda la aprobación del programa de Actuación Integrada para el desarrollo del sector “El Repla” de las Normas Subsidiarias y, la selección como agente urbanizador a la mercantil “Terra de L’Horta SL”.
Está resolución no es firme y, contra la misma cabe recurso de súplica, que deberá interponerse en el término de cinco días a contar contra desde el siguiente al de la notificación.

Lo acuerdan manda y firman los Ilmos. Srs. Magistrados anotados al margen.
22/11/2006 De: Prensa. Tema: Proyectes urbanitics a la C.Valenciana.
ID 565
Dia : 23-11-2006 Font : EL MUNDO - Olocau.BIZ
Titular Mapa de los grandes proyectos urbanísticos en la Comunidad Valenciana.
22/11/2006 De: Pascual. Tema: CAFE-CONCERT a l'ATENEU MUSICAL I CULTURAL de Benaguasil.
ID 564 Fitxer adjunt Festa per a dos (PDF)
CAFE-CONCERT a l'ATENEU MUSICAL I CULTURAL de Benaguasil. "FESTA PER A DOS" .
Sergio Izquierdo i Manel Ramada ens proposen un CONCERT DE PERCUSSIÓ amb músiques de diferents cultures fusionades amb sons actuals, com ara, l'electrònica...
Si us interessa, després de sopar us esperem.
DIVENDRES, 24 de novembre a les 22'30h teniu una cita.
22/11/2006 De: Olocauï. Tema: NO als pai's, SI al creixement ordenat i sostenible..
ID 563 A tots els que estigau en contra dels dos pai's, no tingau por, cada dia es més evident que al poble no ens beneficia en res este tipus de creixement. Penseu que els ciutadans encara podem frenar tot açò, pero per a que això passe, ens tingam que unir en la causa.
Els que no tingau encara informació, demaneula a la associació, ells us donaran tota la informació que necessiteu, sobre el tema.
Dic "no tingau por", per qué encara es veuen roglets de gent que sembla que volen pero no volen, per por a que vegen que se han definit per una cosa o per un altra. La nostra llavor, no es desprestigiar a ningú, cadasqú te el seu color polític, pero en este càs, el que ens mou es fer tot el posible per a que els pai's no es duguen a terme.
Volem un altre tipus de creixement, que desde fà anys es tindria que haber imposat al poble.
21/11/2006 De: Maria. Tema: RE a veí.
ID 562 Jo no sé el per qué de les coses, l'únic que veig es que ells van endavant, i nosaltres ven cap enrrere. Durant anys he pogut vore, com Marines, a pesar de la poca població, ha anat desenvolupan-se de manera molt diferent a la d'Olocau. Mentre aci les botigues han anat tancant, allí em pogut vore, com cada vegada hi ha més activitat comercial. Mentre ací els joves després de no poder fer front al cost d'una vivenda s'han tengut que buscar la vida a altres pobles, allí han pogut obtindrela, per qué poc o molt s'ha estat contruint. Ara mateix acaven de contruir-ne 149. Mentre aci han tret xiquets de l'escola, per qué no hi ha comedor, allí els han recollit, per que si que en tenen. Mentre la guarderia d'Olocau, esta com si no estiguera, allí han fet una escoleta municipal que molts volguerem tindre. Ost.. es que son moltes coses!!, i mentre aci ara a lluitar per a que no fagen 12.000 vivendes allà a fer punyetes, per qué a cuatre descervellats els ha donat per vendrens a tota costa, i damunt es pensen que el poble va a callar com fins ara. JA N'HI HA PROU.
21/11/2006 De: Tomeu. Tema: Re: Maria.
ID 561 Mira Maria, això que preguntes, es molt fàcil de respondre. A Marines la gent esta molt unida, i sap el que vol, no com a Olocau, que som del partit de la conveniència. Ells tenen uns polítics que en este cas son del PSPV, i estan per atendre les necessitats dels ciutadans, per això encara que no més siguen 1500 habitants, tenen escoleta municipal, linea d'autobusos, comersos etc etc etc, no com aci. Jo tinc rel.lació en gent de Marines, que pensa que lo dels nostres Pai's deu de ser un rumor, diuen que no pot ser veritat, perque es una ANIMALADA.
21/11/2006 De: Veí. Tema: Re a María.
ID 560 ¿Per a que preguntes el que tu mateixa has dit?
............A Marines, María, a Marines anirem a parar despres del dos PAIs.
21/11/2006 De: esporles. Tema: Pleo i fitxes.
ID 559 ... les coses han canviat, estic preparant un nou model de manifest, en el qual els signants li demanaran a l'alcalde que convoqui un ple en el qual l'ordre del dia sigui, anul·lar els acords del ple del 13 de setembre de 2006.

En aquest cas ja proposaré dos exemplars, pensant en el diumenge, un per a empadronats i altre sense especificar la condició d'empadronat.

... la "secretari" m'ha enviat això, al meu em sembla ok, demà hem de fer "mogollón" de fotocòpies, per a tenir-les preparades per al diumenge, així que esperarem fins al vostre ok per a fer aquestes.

http://www.olocaudigital.com/FITXA_LLIBRE_SOCIS.zip

Salut.
20/11/2006 De: Maria. Tema: ¿?.
ID 558 Algú em podria explicar, com a Marines han aconseguit escoleta municipal i asi no?, per qué desde fà anys tenen una escola preparada amb comedor i tot?, per qué a Marines la gent jove es pot quedar a viure al mateix poble?, per qué tenen una activitat social i cultural que asi no tenim?, per qué tenen servici d'autobus amb comunicació en Lliria?, per qué conten amb establiments de tot tipo?. No se el per qué de esta diferència tan gran, pero hem dona embeja sana, que un poble xicotet com Marines vaja en davant com va, i a Olocau estem tan aturats.
Hem fà el efecte que les picabaralles que desde fà anys hi ha entre els dos pobles tindríen que oblidarse, i pasar a pendre model de com es fan les coses a ixe poble, per qué ells tenen de tot, i nosaltres no tenim de res, i ara faltaven els PAI'S per acabar de enfonsar-nos. A on anirá a parar Olocau?
20/11/2006 De: Carraixet Tema: Publicació del Levante.
ID 557 En la publicació del levante del disabte, el senyor alcalde torna a incidir en la legalitat del procediment dels pai's. Un altra vegada senyor alcalde?, quina manera de confondre a la gent!!. Aci ningú a posat en dubte això, la ilegalitat la transmet vosté, amb les seues paraules, i el interés que te vosté i els seus regidors en tindre a la gent desinformada. El dubte es la legalitat en quant al benefici moral i personal per als ciutadans. Quina manera de marejar la perdiu !. A voste i als seus regidors no els ha importat en 20 anys que el poble estiga cubert de les necesitats més elementals, i després de la aprovació dels 2 pai's, demostra que continua sense importar-li el que vaja a pasar en el poble. Vostés poden convencer amb les seues justificacions a uns quants, que siga per interessos personals, o perque tenen el cap entre dos parets, no els deixa vore mes enllà del que s'aveïna.
També vull fer referencia, que en la publicació de fà tres setmanes, vosté asenyalaba: " no crec que siguen més de 3.000 vivendes ", i en esta última publicació ja en son 12.000, son detalls que no pasen inadvertits a ningú, i que cada vegada tenim més clar que esta macrourbanització serà la anul.lació total de Olocau com a poble.
20/11/2006 De: @@@ Tema: Creiximent.
ID 556 Volem que Olocau cresca desde dins i de manera sostenible, no volem que el poble cresca a 3 o 4 Km. de la població. Volem estar dotats de les infraestructúres més brsiques, no volem que les infraestructures ens les posen a 3 o 4 Km. Fins ara hem parlat de vivendes, si traduim les 12.000 vivendes en habitants, ens ix 24.000 persones com a mínim. Saben que superaríem la població que hui en dia hi ha a Lliria?????. S'han parat a pensar-ho??????.
19/11/2006 De: Taronger Tema: Noticia al diari.
ID 555 Els veïns de Parcent s´han alçat tots al carrer perquè s´han adonat del que passava... Ací en Olocau,molta gent encara no s´adona de la importància del problema que s´aveïna, del que pot suposar aquesta situació per a un poble com Olocau.Els PAI´s que ens volen fer ací són molt més grans que els de Parcent.Intenteu fer vore a aquells que estan cecs perquè açò no té marxa arrere per molt que ens vullguen fer creure que ho decidirà el poble en un referendum.Tothom sap que això no és possible. De què ens volen convèncer? Sabem que els que ho han aprovat tenen molta presa per nuar-ho tot bé. Per molt que vullguen airejar al diari que són superdemocràtics i ho deixarien en mans del poble.
Per altra banda es diu que no és bon moment per al debat de pros i contres.Clar el debat deuria d´haver-se fet abans del 13 de setembre.Es torna a insistir en que el procediment és legal, tornen a repetir el que nosaltres no posem en dubte...S´acaben els arguments...Torne a fer una crida a aquells regidors del partit socialista a que ho reflexionen i a que ens acompanyen en la lluita contra els PAI´s.
19/11/2006 De: SIAU Tema: Per a Valencian@parlante.
ID 554 Será que tu no jugues a confondre el personal amb el teu escorament ideològic?
Llavors a que ve la teua defensa a ultrança dels regidors del PP?
Et recorde que es van abstindre en la votació....
I que jo sàpia Vanessa és independent en les llistes del PP.

Et recorde allò que "el que calla atorga"?
Intentar salvar a un partit com el PP a Olocau puc entendre-ho, però no voler veure que això és el fruit de la política autonòmica del PP en la Comunitat valenciana, ja em pareix mes tendenciós.
Estic disposat a admetre que no sigues sectari o sectària entre altres coses perquè no et conec, però este que esta escrivint estes esbosses, que es troba ideologicament en l'esquerra social esta en condicions d'afirmar que ha sigut l'esquerra social qui ha destapat esta barbaritat.
I que han sigut altres, la dreta sociològica, la que s'ha apuntat al carro d'acabar amb els que durant 24 anys no els han deixat posar el peu en el govern d'Olocau, en el bon sentit de les paraules "posar el peu".
Transcric algunes de les teues afirmacions anteriors per a il·lustrar ma argumentació.


"Anime a la gent que ha intentat confondre i englobar al PP com a co-responsable en l’aprovació dels PAIs a informar-se abans de parlar de la passivitat o ineficrcia de l’oposició.
Per cert, no deixa de sorprendre’m que algunes persones intenten donar la “volta a la tortilla” i convertir alguns verducs en víctimes…" .
18/11/2006 De: TT. Tema: Olocau Parcent.
ID 553 Olocau i Parcent, vindran a ser pobles pareguts, els dos conten en un miler d'habitants més o menys, pero a Olocau la animalada es prou més grossa que a Parcent. Mentre a este poble de la provincia d'Alacant el pla d'acció integrada portaria entre 1.500 i 1.700 noves vivendes, a Olocau en un dels dos Pai's, es pretenen fer 12.000 nous habitatges. Pero que forttttt senyors, que forttttt.
Per altra banda, el poble no conta en la informació que deu de tindre, perque si no, no m'explique com encara hi ha alguna que altra persona, que pensa que això ens va a beneficiar. Desde l'associació tenim que treballar a contrarellotge, per a poder parar el que porten intenció de fer, i per a pareixer-nos una mica més a Parcent, que desde la seua associació han pogut parar de moment, tot el que s'els venía damunt. Per això necesitem la col.laboració de tot el que estiga en CONTRA DELS PAI'S.
18/11/2006 De: Vicent Navarro Sierra. Tema: Comentaris a les informacions del periodic Levante de 18/11/2006.
ID 552 Comentaris al Ple Municipal del dia 16/11/2006
El passat dia 16 es va celebrar un ple extraordinari en l'Ajuntament d'Olocau.En eixe ple es va acordar iniciar la redacció del "concert previ" necessari per a la modificació del Pla General d'Olocau. El "concert previ" és el mecanisme a partir del qual s'inicia la modificació d'eixe Pla.

El Pla General reclassificarà 480 Hectàrees de sòl no urbanitzable i ho passarà a sòl urbanitzable. Tot això per a fer possible l'execució del PAI de Pedralvilla en el que es pot preveure que s'alçaran sobre 12.000,- noves vivendes i potser alguns camps de golf.....

Amb esta decisió l'equip de govern municipal amb el seu alcalde Jose Agustín Agustí Sanchis desoeix les indicacions realitzades pel responsable en matèria d'urbanisme del PSPV-PSOE perquè reconduïra els PAI's previstos.
Hauríem de concloure, llavors que els integrants de l'equip de govern del municipi d'Olocau abandonen la disciplina de partit en una matèria de tanta transcendència per a la Comunitat Valenciana.Este fet hauria de propiciar immediatament una reacció per part dels responsables del PSPV-PSOE per a tornar a la disciplina de partit a l'edil i als regidors o actuar en conseqüència. !
El que passe a partir d'ara explicarà si el PSPV-PSOE esta en condicions de diferenciar-se clarament del PP en matèria de Política Urbanística.

Però no és esta l'única circumstància irregular que afecta l'Ajuntament d'Olocau.

El Ple del dia 16 no va ser convocat amb dos dies d'antelació tal com marca la "Llei reguladora de Bases de Règim Local. Si el Ple se celebra el dia 16(Dijous) la convocatòria havia d'eixir el Dilluns dia 13 per a complir amb la norma.
Tampoc estaven a disposició dels regidors la documentació dels punts de l'orde del dia. És mes, van ser els regidors de l'oposició els que van haver de requerir i quasi amenaçar el secretari de l'Ajuntament perquè els facilitara eixa documentació.

Atés que no es van complir els terminis exigits normativament per a eixa convocatòria de Ple, els acords són impugnables en la via contenciosa administrativa i per tant càbria demanar la suspensió dels acords presos.

Al marge de la negativa a acatar el mandat dels responsables del PSPV-PSOE, i de l'incompliment dels procediments per a la presa d'acords per part del Ple Municipal, que dita siga de pas, diuen molt poc en favor de la pulcritud en el treball dels responsables polítics i d'alguns funcionaris, el trasllat de la responsabilitat de decidir via referèndum als ciutadans d'Olocau, TÉ TRAMPA.

I dic que té trampa perquè quan es justifica eixe referèndum per una votació no unànime dels membres del consistori d'Olocau, hauríem de recordar-li a l'alcalde que eixa votació no unànime JA ES VA PRODUIR!

Ens podríem haver evitat, tots, este desassossec -del qual ell és l'únic responsable- si abans de prendre cap acord, haguera explicat, debatut i reflexionat amb aquells a qui defén i als que presumiblement representa, la seua proposta i les conseqüències d'ella.ARA JA HA FET TARD!

Ara ja esta descomptant que tindrà de nou una votació "no unànime"

I en una ostentació de democràcia participativa proposa un REFERÈNDUM.
1er - Referèndum que ha d'autoritzar el govern l'estat espanyol.
2n -Referèndum que no es pot realitzar ni tres mesos abans de les pròximes eleccions municipals ni tres mesos despres.
3r -El govern de l'estat no es dedica a autoritzar referèndums en cada consell de ministres pel que probablement mai se celebre.

Qualsevol altre tipus de consulta sense les garanties que establix la norma per a estos casos no és un referèndum. ÉS UNA XARLOTADA!

Amb tot este embull l'única cosa que s'esta intentat és tramitar el mes ràpid possible tot el procediment per que cada acord que es pren fa mes difícil la volta arrere.

Probablement el Sr, Jose Agustin Agusti Sanchis sap que no esta en condicions de guanyar l'Alcaldia en les pròxims comicis.
Ara només li queda la "fugida cap avant" i de pressa... de pressa....


Vicent Navarro Sierra


Nota: Textos del la llei de Bases de Regemequen Local, de la Llei d'ordenació territorial i protecció del paisatge i de Regulació de les distintes modalitats de referèndum.


Títol disposició: LLEI 4/2004, de 30 de juny, de la Generalitat, d'Ordenació del Territori i Protecció del Paisatge. [2004/6916]
Article 13. Utilització racional del sòl 1. Els creixements urbanístics i els projectes amb incidència territorial significativa hauran de definir-se sota els criteris de generació del menor impacte sobre el territori i menor afecció a valors, recursos o riscos naturals de rellevància presents en el territori. 2. Es procurarà un model de ciutat compacta per evitar una implantació urbanística dispersa, que respectarà la morfologia del teixit urbà originària. 3. El traçat de les infraestructures lineals s'haurà d'adequar als corredors que, si és el cas, establisquen els instruments d'ordenació territorial aprovats pel Consell de la Generalitat. 4. S'establiran mecanismes de control dels increments d'ocupació del sòl, i s'articularan els instruments de gestió territorial per a fer efectiu el principi d'equitat territorial. 5. Qualsevol proposta de modificació del planejament que implique una alteració de les directrius definitòries de l'estratègia d'evolució urbana i d'ocupació del territori establerta en els plans generals municipals requerirà per a la seua aprovació la presentació davant la Conselleria competent en matèria d'ordenació del territori i urbanisme, a l'efecte de concert previ, del nou model territorial municipal que es proposa, d'acord amb el seu context supramunicipal, i s'iniciarà així el procediment de revisió del pla. 6. Tota classificació de sòl no urbanitzable en sòl urbanitzable, per qualsevol mitjà admés per la legislació urbanística al marge de la revisió de pla general, implica la cessió gratuïta a l'administració de sòl no urbanitzable protegit, no productiu, amb una superfície igual a la reclassificada amb les condicions següents: a) Estes cessions tindran el caràcter de dotació de parc públic natural que pertany a la xarxa primària en el planejament que les empare, i les computarà a l'efecte previst en l'article 8.1.c) d'esta llei, sense que en cap cas puguen comportar un increment de les obligacions dels propietaris, previstes per la legislació en matèria del règim de propietat del sòl. b) Estes cessions es realitzaran a càrrec de l'actuació, sense perjudici de les cessions de sòl dotacional públic corresponent a la xarxa secundària d'acord amb la legislació urbanística. c) El planejament podrà delimitar àrees en què es materialitze la cessió pel seu interés públic local, o que pertanyen a entorns dels espais naturals protegits. d) En municipis en què no siga possible fer efectives estes cessions, per no disposar de sòl amb les característiques referides, podran ser substituïdes per aportacions monetàries del valor equivalent del sòl no cedit, determinat d'acord amb la legislació estatal en matèria de valoracions, que hauran de ser destinades a programes i projectes per a la sostenibilitat i la qualitat de vida definits en el capítol II del títol IV d'aquesta llei. e) Queden excloses de l'obligació de tal cessió aquelles reclassificacions singulars promogudes per l'administració pública, els seus concessionaris o agents, que tinguen per objecte la implantació de qualsevol tipus d'equipament o actuacions d'interés públic i social. De la mateixa manera les actuacions d'ús dominant residencials o industrials l'índex d'edificabilitat bruta de les quals siga inferior a 0,35 m²t/ m²s.

LEY ORGANICA 2/1980, DE 18 DE ENERO, SOBRE REGULACION DE LAS DISTINTAS MODALIDADES DE REFERENDUM. Rango: LEY ORGÁNICA ARTICULO PRIMERO. EL REFERENDUM EN SUS DISTINTAS MODALIDADES, SE CELEBRARA DE ACUERDO CON LAS CONDICIONES Y PROCEDIMIENTOS REGULADOS EN LA PRESENTE LEY ORGANICA. ARTICULO SEGUNDO. UNO. LA AUTORIZACION PARA LA CONVOCATORIA DE CONSULTAS POPULARES POR VIA DE REFERENDUM EN CUALQUIERA DE SUS MODALIDADES, ES COMPETENCIA EXCLUSIVA DEL ESTADO. DOS. LA AUTORIZACION SERA ACORDADA POR EL GOBIERNO, A PROPUESTA DE SU PRESIDENTE, SALVO EN EL CASO EN QUE ESTE RESERVADA POR LA CONSTITUCION AL CONGRESO DE LOS DIPUTADOS. ARTICULO CUARTO. UNO. NO PODRA CELEBRARSE REFERENDUM, EN NINGUNA DE SUS MODALIDADES, DURANTE LA VIGENCIA DE LOS ESTADOS DE EXCEPCION Y SITIO EN ALGUNO DE LOS AMBITOS TERRITORIALES EN LOS QUE SE REALIZA LA CONSULTA O EN LOS NOVENTA DIAS POSTERIORES A SU LEVANTAMIENTO. SI EN LA FECHA DE LA DECLARACION DE DICHOS ESTADOS ESTUVIERE CONVOCADO UN REFERENDUM QUEDARA SUSPENDIDA SU CELEBRACION, QUE DEBERA SER OBJETO DE NUEVA CONVOCATORIA. DOS. TAMPOCO PODRA CELEBRARSE NINGUNA MODALIDAD DE REFERENDUM, SALVO LOS PREVISTOS EN LOS ARTICULOS CIENTO SESENTA Y SIETE Y CIENTO SESENTA Y OCHO DE LA CONSTITUCION, EN EL PERIODO COMPRENDIDO ENTRE LOS NOVENTA DIAS ANTERIORES Y LOS NOVENTA POSTERIORES A LA FECHA DE CELEBRACION, EN EL TERRITORIO A QUE AFECTE, DE ELECCIONES PARLAMENTARIAS O LOCALES GENERALES O DE OTRO REFERENDUM. QUEDARA SUSPENDIDO AUTOMATICAMENTE TODO REFERENDUM YA CONVOCADO, CUANDO HUBIERA DE CELEBRARSE EN EL PERIODO ANTES SEÑALADO, DEBIENDOSE PROCEDER A NUEVA CONVOCATORIA.


Ley 7/85 Reguladora de las Baese de Regimen Local ARTICULO 46. 1. LOS ORGANOS COLEGIADOS DE LAS ENTIDADES LOCALES FUNCIONAN EN REGIMEN DE SESIONES ORDINARIAS DE PERIODICIDAD PREESTABLECIDA Y EXTRAORDINARIAS, QUE PUEDEN SER, ADEMAS, URGENTES. 2. EN TODO CASO, EL FUNCIONAMIENTO DEL PLENO DE LAS CORPORACIONES LOCALES SE AJUSTA A LAS SIGUIENTES REGLAS: A) EL PLENO CELEBRA SESION ORDINARIA COMO MINIMO CADA TRES MESES Y EXTRAORDINARIA CUANDO ASI LO DECIDA EL PRESIDENTE O LO SOLICITE LA CUARTE PARTE, AL MENOS, DEL NUMERO LEGAL DE LOS MIEMBROS DE LA CORPORACION. EN ESTE ULTIMO CASO, LA CELEBRACION DEL MISMO NO PODRA DEMORARSE POR MAS DE DOS MESES DESDE QUE FUERA SOLICITADA. B) LAS SESIONES PLENARIAS HAN DE CONVOCARSE, AL MENOS, CON DOS DIAS HABILES DE ANTELACION, SALVO LAS EXTRAORDINARIAS QUE LO HAYAN SIDO CON CARACTER URGENTE, CUYA CONVOCATORIA CON ESTE CARACTER DEBERA SER RATIFICADA POR EL PLENO. LA DOCUMENTACION INTEGRA DE LOS ASUNTOS INCLUIDOS EN EL ORDEN DEL DIA, QUE DEBA SERVIR DE BASE AL DEBATE Y, EN SU CASO, VOTACION, DEBERA FIGURAR A DISPOSICION DE LOS CONCEJALES O DIPUTADOS, DESDE EL MISMO DIA DE LA CONVOCATORIA, EN LA SECRETARIA DE LA CORPORACION. C) EL PLENO SE CONSTITUYE VALIDAMENTE CON LA ASISTENCIA DE UN TERCIO DEL NUMERO LEGAL DE MIEMBROS DEL MISMO, QUE NUNCA PODRA SER INFERIOR A TRES. ESTE QUORUM DEBERA MANTENERSE DURANTE TODA LA SESION. EN TODO CASO, SE REQUIERE LA ASISTENCIA DEL PRESIDENTE Y DEL SECRETARIO DE LA CORPORACION O DE QUIENES LEGALMENTE LES SUTITUYAN. D) LA ADOPCION DE ACUERDOS SE PRODUCE MEDIANTE VOTACION ORDINARIA, SALVO QUE EL PROPIO PLENO ACUERDE, PARA UN CASO CONCRETO, LA VOTACION NOMINAL. EL VOTO PUEDE EMITIRSE EN SENTIDO AFIRMATIVO O NEGATIVO, PUDIENDO LOS MIEMBROS DE LAS CORPORACIONES ABSTENERSE DE VOTAR. LA AUSENCIA DE UNO O VARIOS CONCEJALES O DIPUTADOS, UNA VEZ INICIADA LA DELIBERACION DE UN ASUNTO, EQUIVALE, A EFECTOS DE LA VOTACION CORRESPONDIENTE, A LA ABSTENCION. EN EL CASO DE VOTACIONES CON RESULTADO DE EMPATE, SE EFECTUARA UNA NUEVA VOTACION, Y SI PERSISTIERA EL EMPATE, DECIDIRA EL VOTO DE CALIDAD DEL PRESIDENTE.
18/11/2006 De: esporles. Tema: Avis de convocatoria de Assemblea.
ID 551 Aquest matí, hem estat en l'Ajuntament i hem passat per registre d'entrada sol·licitud per a penjar una fulla de \"Convocatòria a l'assemblea\" per al diumenge 26 d'aquest mes i any, en el tauler d'anuncis Municipal.

El Sr. Secretari, que estava de guàrdia, ens ha atès amb generositat, cordialitat i simpatia, i ens ha recomanat la instància de sol·licitud adequada als nostres desitjos.

Dilluns vinent dia 20, recollirem el nombre de registre d'entrada.

Tot seguit, i una vegada notificat l'Ajuntament, hem col·locat aquests avisos de convocatòria en:

El bar d'Esther

En el bar La Taverna

En el bar Faustino

En el bar Els Amics

En l'estanc del poble

En la farmàcia del poble

En la carnisseria

El bar El Arquet.
Hem lliurat, en mà, personalment, al veí Agustín Agustí Agustí una còpia de la convocatòria a Assemblea, hem repartit, buscant als Presidents o representants reconeguts, en Pedralvilla, Plá de Marc, Picapedra i Clochas.
18/11/2006 De: valencian@-parlante. Tema: De nou SIAU, com no?
ID 550 Vaja, vaja… Pareix que SIAU reapareix sempre per contestar els meus correus i, aquesta vegada, aprofita fins i tot per desqualificar-me anomenant-me “sectari/sectària”. No entraré jo, en canvi, en eixe joc de desqualificacions perquè no és eixa la forma d’actuar que em caracteritza i perquè confie més en l’argumentació raonada que no necessita caure en la utilització de termes despectius per guanyar credibilitat.
En la seua darrera intervenció comenta el següent: “ has de saber que estos PAIs ja han passat per la conselleria i tenen el vist i plau dels teus amics del PP”. Bé, explicaré quin és el paper que, segons tinc entés, juga la Conselleria:

- Si el Programa d’Actuació Integrada i els plans de desenvolupament modifiquen l’ordenació estructural, l’aprovació municipal s’entendrà com a provisional i no legitimarà el desplegament i execució del PAI fins l’aprovació definitiva per la conselleria. (Aquest pot ser el cas del PAI de 70 ha que afecta el P.O.R.N de la Serra Calderona)
- Si el programa i els plans de desenvolupament no modifiquen l’ordenació estructural, bastara la simple remisió d’actuacions a la conselleria competent en urbanisme, què es limitarà a publicar i notificar l’aprovació i adjudicació (per part de l’autoritat municipal i respectant la seua autonomia)

Tal volta et refereixes a que ha eixit PUBLICAT en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana quan dius que han donat el vist i plau? Ho desconec, però hauràs de demostrar que és així amb la data en què faç eixa afirmació.
Però més enllà de colors polítics (que a nivell municipal no tenen tanta importància com les persones i els seus projectes) allò que importa ara es parar els PAIs, així que espere vore’t en l’Assemblea defensant la negativa davant els PAIs i secundant les iniciatives que es prenguen desde la \"dreta i l\'esquerra social\". Et sembla?
D’altra banda, vull comentar-li a S.M.C.2006 que vint anys donen per a molt més que per a deu enunciats d’actuacions per part de l’equip de govern. Hauríen de sobrar-te exemples i vindre’t de seguida a la memòria, si realment existiren. No deixa de fer-me gràcia allò de “mobiliari urbà i parades bus”… Millor seria que passara realment una linea regular d’autobús, no et pareix? Et sorprendria saber que els presupostos municipals d’Olocau han sigut majors que, per exemple, els de Marines. I mira on estan uns i on els altres…!
Per cert, és evident que hi havia un defecte de forma en el Ple Municipal… La seua mateixa convocatòria -irregular per no respectar els periode de temps legalment establert- ja l’invalidava. Clar que era només paper mullat!!
18/11/2006 De: Esporles. Tema: Sense Comentaris.
ID 549
Dia : 18-11-2006 Font : Levante-emv - Voro Contreras
Titular Los vecinos de Olocau votarán la aprobación del PAI en un plebiscito.
17/11/2006 De: RECORDATORI. Tema: A l'assemblea.
ID 548 Convoquem "a l'assemblea" diumenge que ve dia 26 de Novembre de 2006, a les 10:30 enfront de la porta de l'Ajuntament, per a, entre tots, planejar els treballs necessaris per a detenir els procediments de concurs per al desenvolupament i aprovació de dos Plans d'Actuació Integrada (P.A.I.) aprovats pel nostre Ajuntament en el Ple del 13 de Setembre del 2006.
http://olocaudigital.com/atodoslosvecinos.zip
17/11/2006 De: Laia. Tema: Els pai's.
ID 547 A esporles li agraixc el resum que ha fet del plé d'ahir, perque jo no sabía que habia plé extraordinari. Per una banda em sembla be, que al alcalde li hagen arrivat els nostres clams per parar els pai's, pero per altra pense que la fractura social que estem vivint es podía haber estalviat, si haberen tengut en conte que les necesitats i el futur del poble no està en eixa bestialitat que volen fer. Ixa fractura que parle, es evident i no la habem provocat els anti pai, l'han provocat vostés, amb la falta d'informació als ciutadans i als propietaris de finques. Dir també que la majoría de les finques que hi han on va el pai de 480 hectàrees, no son de veïns del poble, es de gent de fora. La gent que vol vendre se està tirant damunt dels que estem en contra del pai, dir-los que venguen el que els done la gana, nosaltres estem en contra de que fagen ixa barvaritat, no de que venguen o no. I això ho ha propiciat el mateix ajuntament. Amb les vendes de finques, es beneficien cuatre, no tot el poble.
Respecte al plé d'ahir em pregunte: ¿ i perque consellería no ho tindria que aprovar, on tants i tants en ha aprovat?, vagen preparant el referendum, perque a consellería li importa un nap, si a Olocau estem cuberts de servicis o no, i si no vagen fixant-se amb el càs que ha fet amb la m.... de col.legi que tenim, i amb la m... de consultori que disposem.
Vagen dient veritats senyors, i deixen de confondre a la gent, dient que no es tant de habitatge com se està dient, que en 480h. caben molts pero que molts habitatges, encara que estiga el barranc.
17/11/2006 De: esporles. Tema: correccions.
ID 546 Gràcies a termidal i a altre company que m'han respost:

Respecte a la signatura de "manifest", recordar-vos que qualsevol pot dur-los al registre d'entrada, i gairebé, per a no atosigar als funcionaris, és preferible que una sola persona els dugui tots d'una vegada.

Si us sembla correcte.

Respecte a la data, pense que és més còmode el diumenge al matí, per les persones que vénen de fora, digueu-me coses termidal i resta.

Gràcies a una col·laboradora/or que em fa notar que en el "avís de convocatòria" hauria de llegir-se:

"A totes les veínes i veíns d'Olocau"

On solament es llegix:

"A tots els veíns"

Així ho faig agraint, com sempre, el bon ús de les formes. Que bona falta em fa.

L'enllaç de descàrrega segueix sent el mateix, però actualitzat amb les correccions:

http://olocaudigital.com/atodoslosvecinos.zip

Salut
17/11/2006 De: Judas Iscariote. Tema: Si el pare és músic, el fill és ballador.
ID 545 El meu fill em té il·lusionat i molt intrigant. En els meus temps quan jo era "amo" dels negocis em tocava conformar-me amb 30 monedes de plata. Pern el meu fill, que dir del meu fill, quant aprés el meu fill!!!!
Vos conte, el meu fill i els seus socis han projectat construir un assentament de 12.000 vivendes en la Vall de Beit Sheán.
Els preus de les vivendes estan pel mateix cel, ara mateix tirant a la baixa vendrien eixes vivendes a una mitja de 240.000 Euros (39.932.640 de pessetes) cada una.
Aixn suposa un volum de negoci de: 28.800.000.000 d'Euros. (4.791.916.800.000 pessetes).

Vostés s'imaginen!

Al meu fill li queda un percentatge d'esta xifra i d'ací és on bé la meua intriga. Per que el meu fill no vol aclarir-me que part li toca (crec que és perquc no vol que compte a ningú, per que ell sempre diu que estes terres estan plenes d'envejosos).

Imagineu que el meu fill "només" es queda el l'1% del negoci:
288.000.000 Euros. (47.919.168.000 pessetes).
Imagineu que es queda el 2%:
576.000.000 Euros. (95.838.336.000 pessetes).
Imagineu aplegues al 3%:
864.000.000 Euros. (143.757.504.000 pessetes).
Imagineu que fóra tan llest com son pare. Jo aconseguia un 14,3 % sabeu!!
m'ix:
4.118.400.000 Euros. (685.244.102.400 pessetes).


I tot LLIURE D'IMPOSTOS!
Pern que llest és el meu fill!
Sóc un pare feliç de veure com aprés el meu fill.
17/11/2006 De: bon rotllo. Tema: totalment d'acord amb pepitogrillo.
ID 544 Totalment d'acord amb PEPITOGRILLO, tens molt de coneixement. Desitge que l'assocciació recentement constituida vaja per eixe camí, si no, "el mal rollo" ens llevarà la raó.
Gràcies per la teua aportació.
17/11/2006 De: esporles. Tema: Assemblea.
ID 543 proposta d'avís als habitants de pròxima assemblea el diumenge 26/11/2006
Nesessite les correccions com més aviat millor, ja que seria interessant poder repartir-les aquest mateix cap de setmana.
http://olocaudigital.com/atodoslosvecinos.zip
Salut.
16/11/2006 De: Taronger. Tema: Reflexió.
ID 542 M´agradaria que algún regidor del PSOE també es sumara a la lluita anti-pai´s com han fet ja els representants del PP. Espere que ho reflexionen.
16/11/2006 De: Esporles. Tema: El Ple.
ID 541 No he de tenyir una redacció de fets amb comentari algun.

Vull transcriure ""el que m'ha semblat"" entendre.

L'alcalde, que no el grup majoritari de govern, proposa:

Que tot quedi com està, si la resolució de consellería és favorable, no es pot prendre cap decisió sense revisar el Pla General, es revisa i se sotmet a votació.

Si el Ple no és unànime en la votació, es duu l'assumpte a referèndum.

El grup del "pepé", el seu portaveu, al·lega que:

El Ple té problemes de forma, pel que qualsevol decisió que es prengui en ell, podria ser impugnable en qualsevol moment, és a dir, l'oposició considera aquest Ple "paper mullat".

Abandonen el Ple.

Dani fa una síntesi del que va llegir el secretari.

Voten i per unanimitat s'aprova la "proposta d'acord de l'alcalde" (crec que així va cridar la portaveu de l'oposició al que resava la notificació de convocatòria)

the end
16/11/2006 De: esporles. Tema: A PepitoGrillo i tots els companys.
ID 540 ... molt boniques, concretes i sedants les teves reflexions, fan molta falta, per descomptat.

Pern convé, de tant en tant, - i sobretot en els principis- dibuixar la geografia, fer veure que un es pot explicar en tants llenguatges com li proposin, que un pot "canviar la seva personalitat" en funció de les pressions i de les personalitats mutants del antagonista sense major problema.

És important que tots sapiguem que el camí més frcil i més directe és el de autoimposarnos unes normes de conducta i de moral.

i quan algú decideixi saltar-se-les estrepitosa i alevosament, srpia que intentarem que no ocorri com fins a ara,
com fins ara, que "la prudcncia" de les persones ben intencionades, s'empri com aliment de la impunitat.

... ser impecable en les paraules també significa emplearles amb precisió, claredat i contundcncia

L'evident cal assenyalar-lo, cal "nomenar-lo". I sempre és espinós i molt difícil.
16/11/2006 De: Vicent Navarro Sierra. Tema: UNA PROPOSTA EN MATERIA D'URBANISME PER A OLOCAU.
ID 539 UNA PROPOSTA EN MATÈRIA D'URBANISME
Esta és una proposta de caràcter progressista, possibilista però ambiciosa, que necessita la participació dels ciutadans......

ANTECEDENTS
El medi ambient de la Comunitat Valenciana patix constants agressions motivades per l'especulació amb la terra, la sobreexplotació dels recursos hídrics, la destrucció del paisatge i del patrimoni cultural i natural. Tot això com a conseqüència d'una economia basada en la construcció, en el turisme massiu i de baixa qualitat i en detriment d'altres sectors com l'industrial. L'única finalitat d'este procés especulatiu i de sobreexplotació de recursos és la d'obtindre les màximes plusvàlues a curt termini sense aportar beneficis socials i en manifesta hostilitat amb l'opinió ciutadana.

Les autoritats valencianes han substituït l'urbanisme entés com a procés polític de definició de l'interés general per un procés administratiu que legitima la transferència de la potestat reguladora de l'urbanisme cap a mans privades.

La dimensió política de l'urbanisme és la que li dóna sentit en el marc jurídic i administratiu; sent esta la dimensió mes important en la seua accepció de planificació de territori.

Les decisions estratègiques sobre les ciutats i el territori s'estan prenent al marge del planejament. Es prenen de forma improvisada i irracional pensant solament en el curt termini per a satisfer expectatives electorals en molts dels casos. El que administrativament siga correcte el planejament no significa que no incorpore misèries urbanístiques.

Desgraciadament s'ha convertit l'urbanisme i el planejament en una maquina d'emissió de paper moneda. L'urbanisme esta sent entés com un procediment per a generar plusvàlues inclús tolerant l'especulació i que té com a conseqüència la perversió dels principis d'ordenació urbana.
L'urbanisme mal entés produïx alts costos personals i socials en l'esfera de la vida local.

Davall esta concepció de l'urbanisme s'han desenvolupat processos capritxosos i discreccionals incorporant al planejament multitud de misèries urbanístiques que en el millor dels casos han tractat de solucionar el finançament municipal o les cessions d'equipaments.

Resulta necessari elaborar una nova normativa que tinga com a objectius clars frenar l'especulació i el deteriorament urbanístic primant la protecció del medi ambient, el paisatge, el patrimoni cultural i natural i incloent mecanismes de participació ciutadana.

El concepte de "planejament" entés com a procés urbanístic encarregat de preveure i dirigir el creixement de les ciutats i el territori de la millor forma possible ha segut buidat de contingut públic quedant desenganxat de l'interés general deixant-li com a únic fi la legitimació d'interessos econòmics privats.

El planejament ha d'anticipar-se als processos que es desencadenaran sobre les ciutats i el territori a mitjà i llarg termini.

Les xicotetes ciutats hem perdut l'autoestima. Ens deixem enlluernar per models de desenvolupament inadequats . Cal reivindicar el model urbà i de convivència que representen les xicotetes ciutats. Reivindicar les nostres pròpies característiques. La relació amb el medi, l'escala humana, la falta d'estrès i de conflictivitat social

Quan s'implica els capitals privats en la transformació del territori per criteris de conveniència econòmica l'administració acaba per no poder frenar els calendaris i davant del conflicte real generat per la seua pròpia incompetència l'administració perd el control i la capacitat de parar a temps.

L'equip de govern municipal de l'Ajuntament d'Olocau pareix haver-se sumat a eixe nou model de desenvolupament. Davall l'argumentació que " si no fem el mateix que els altres fan, deixem de ser algú", estan estrangulant les capacitats de present i de futur d'Olocau.


ESBOSSES ESTRATÈGIQUES

Suspendre tots els procediments i llicències urbanístiques, siga quin siga la seua naturalesa, que puguen modificar l'estructura territorial del terme municipal d'Olocau.

Creació d'un "consell ciutadà" que siga el màxim òrgan de debat, de consulta i de participació dels ciutadans d'Olocau i que tinga com funció col·laborar en la definició de les polítiques estratègiques i de futur per al poble d'Olocau.

Creació d'un equip tècnic multidisciplinar que començe l'estudi, la reflexió i avaluació de l'estructura territorial del municipi identificant i posant en valor les característiques agrícoles, mediambientals, urbanístiques del territori, en la seua relació amb l'entorn pròxim i amb les infraestructures de caràcter autonòmic i estatal.

Este equip multidisciplinar ha d'avaluar les "oportunitats" que oferix el municipi d'Olocau des del punt de vista de la vivenda, el medi ambient, les infraestructures, les activitats turístiques i industrials, en el marc de les tensions econòmiques, urbanístiques, territorials demogràfiques i socials que afecten el territori. (Equip especialitzat en matèria urbanística. Jurista, Arquitecte, becaris.)

Revisió i replantejament del Pla General d'Ordenació Urbana d'Olocau i la seua normativa associada, dins d'un procés polític de definició de l'interés general a través de mecanismes de participació ciutadana i concertació social. Orientat a garantir la provisió de sòl public, amb destí a proveir les necessitats que es determinen en el procés previ d'estudi i reflexió fent possible un desenvolupament urbanístic mes sostenible i mes equilibrat: Sostenibilitat ambiental, cohesió social i competitivitat.

Establir polítiques clares de protecció dels valors naturals i mediambiental; de desenvolupament i renovació urbana presidits per criteris d'equitat social i de formació de capital social.


PROPOSTES

Suspendre tots els programes d'actuació integrada per a recuperar la iniciativa en la proposta de solucions al desenvolupament urbanístic del municipi, apostant per la gestió directa.
Constituir el patrimoni municipal de sòl i gestionar-ho activament per a disposar de terrenys per a la promoció de vivenda, infraestructures i equipaments. Realitzar polítiques de sòl public no pot ser una actitud heroica.
Fonamentar el desenvolupament d'Olocau en les seues potencialitats, i punts forts. Projectar la ciutat cap al futur, cap a un major grau de desenvolupament econòmic i social en un context de sostenibilitat.
Creació d'una empresa publica que siga qui execute les polítiques de desenvolupament i millora urbana. Possibilitant els acords amb entitats financeres que posen a disposició del municipi la fianciació necessària que permeta fer polítiques de sòl actives, participant a les promocions que des del municipi es lideren.
Definició d'àrees de tanteig i retracte que permeten reforçar els mecanismes de control sobre el sòl.
Programar a curt termini nous sectors residencials a partir de la ciutat existent. Mantenint les característiques arquitectòniques.
Fomentar la instal·lació de parcs activitats industrials, que incorporen mà d'obra i valor afegit als processos de producció, a través de drets de superfície i concessions administratives.
Revitalització del nucli urbà . Protecció del casc històric. Potenciar els senyals d'identitat.
Maximitzar les dotacions socials, zones verdes, parcs urbans i forestals.
Aconseguir la menor ocupació de sòl possible.
Adoptar mesures d'ordenació urbana que garantisquen la pacificació del trafic i la supressió de barreres arquitectòniques.
Promoure la rehabilitació de vivendes i locals en el nucli urbà d'Olocau.
Aplicació d'ordenances d'energies renovables.
Construir un equipament assistencial dirigit a les persones de la 3a edat d'Olocau .
Millora dels equipaments esportius i culturals.
Estudiar la peatonalització d'alguns carrers del nucli urbà.
Elaboració d'una agenda Local XXI
Estudiar la ubicació d"'un estacionament public.
Elaboració del pressupost anual de forma participativa.
Realitzar un urbanisme amable, sostenible i humà.
15/11/2006 De: esporles Tema: La Declaraçio de Portaceli.
ID 538 Curios ... realment curios ...
Dia : 20-12-2003 Font : Web de l'ajuntament - Olocau.NET
Titular La Declaraçio de Portaceli . DOC

Dia : 05-04-2006 Font : REDACCIÓN - elperiodicomediterraneo.com
Titular Luz verde al plan rector de uso de Sierra Calderona.
15/11/2006 De: Militante socialista asustado. Tema: Decàleg de mesures contra l'urbanisme salvatge i l'especulació urbanística.
ID 537
Dia : 23-09-2006 Font : PSOE .ES
Titular Decàleg de mesures contra l'urbanisme salvatge i l'especulació urbanística.
15/11/2006 De: S.M.C 2006. Tema: .
ID 536 Pot ser que no hagen fet el que esperavem, pero aci t'enumere algunes de les coses positives per el poble.

Comprar Casa de la Senyoría i remodelació.
Remodelació del parc i construcció de l'Auditori.
Via de circunvalació i carril per a bicicletes.
Canvi de aceres i asfaltat de diversos carrers.
Allumenat de la font de la Penya.
Parc de la Font del Frare.
Mobiliari urbà i parades bus.
Activitats per a totes les edats en hivern (clases de ioga, cuina, gimnàstica, anglés)(amb poca participació).
Activitats d'estiu.
Pagament de llibres i material escolar a l'alumnat de l'escola.
Servici de recollida de poda i trastos.
Prolongació del carrer Sant Josep.
Remodelació de les eres de dalt i de les maromes.
I prou coses més que ara no em venen al cap.

No vull justificar rés en tot açò, jo estic amb vosaltres que Olocau està molt avandonat i queda molt per fer, pero no tireu per terra el que se ha fet hasta ara. El presupost en que conta este poble no es com el de Betera per eixemple. No pretenc crispar el ambient, no més crec que el poble som tots, i si el alcalde esta a l'ajuntament, es perque el poble el ha votat. La gent en que ell va confiar, i els va nombrar com a regidors tampoc se ha implicat gens en el seu càrrec, llevant d'algú. I això vullges que no tamé ha segut prou negatiu per a ell.
Per finalitzar, dirvos que la meua opinió es tan valida com la vostra i tampoc estic gens de acord en els Pai's. no me vejau com un enemic, mireume com algú que vol que tot açò es solucione abonament.
Gràcies per tindrem en conte.
15/11/2006 De: Lola. Tema: Power Point.
ID 535 Fitxer adjunt desprestigio.ppt (Presentació)
14/11/2006 De: pepitogrillo. Tema: la impecabiliodad de les paraules.
ID 534 Bueno, segons pareix hi ha hagut paraules fortes i crítiques mordaces. Alguns s'han molestat, altres opinen que és massa.

I és una llàstima. Perquè eixa energia es perd amb tensions entre els uns i els altres, i pareix que es diluïx l'objectiu final, embrancats en inútils baralles absurdes. Estic convençut que tenen prou que veure amb l'anonimat que caracteritza un fòrum com este. Com no saps qui sóc, m'atrevisc a dir coses que potser cara a cara el que fariafa I és una cosa inherent als temps que vivim, on la comunicació virtual s'apodera de la verdadera comunicació, la genuïna comunicació entre les persones.
Per això crec que és important que les persones es troben, per a veure's, per a dialogar, per a posar-se d'acord.

Molts de què escrivim ací estem preocupats pel PAI que se'ns ha vingut damunt, i a alguns esta realitat vos aclapara, vos cabreja i vos fa estar de mal humor. Llavors és fàcil que eixe emprenyament acabe esguitant els companys, a qui estan amb tu i amb els que és important trobar punts comuns. I també a les persones de l'ajuntament, convertint el debat en una qüestió personal, en una rivalitat entre dos bàndols, en un a veure si t'agarre, etc. Quan no som conscients que les emocions estan manant de nosaltres, llavors perdem el nord. I acaba pagándolo qui no toca. És bo estar enfadat, perquè a vegades necessites estar enfadat per a moure fitxa, per a eixir de lo còmode del sofà i la tele, és bo indignar-se de tant en tant. Però no és bo que açò esguit de negativitat tot lo que ens rodeja.

Diu Miguel Ruiz, en el seu llibre "Los Cuatro Acuerdos", que els hòmens savis, els hòmens i les dones de coneixement, establixen quatre acords amb ells mateixos. El primer acord és : SER IMPECABLE AMB LES PARAULES. Diu: "Les paraules són la ferramenta més poderosa que tens com ser humà, l'instrument de la màgia. Però són com una espasa de doble tall: poden crear el somni més bell o destruir tot lo que et rodeja. Ser impecables amb les paraules és no ferles servir contra ningú. Si arribes a un acord amb tu per a ser impecable amb les teues paraules, això bastarà perquè la veritat es manifeste a través de tu i netege tot el verí emocional que hi ha en el teu interior".

Llig este text, i pense en com seria de bell que es poguera articular un verdader teixit de persones que s'ocupen de millorar l'entorn en què viuen, recuperar potser eixa tradició que s'ha perdut, quan les associacions de veïns tenien un sentit integrador, proposaven alternatives, estaven pròximes a les persones, es respirava un ambient de camaraderia.

Clar que hi hi ha diferències, i no tots veiem les coses de la mateixa manera. Clar que hi ha persones més pesades per a parlar, més lentes, que inclús ens irriten a nivell personal. Però així és la vida. Només si podem cristal·litzar un lloc de dialogue, de respecte, de tolerància, de mirades netes i cors oberts, només llavors mereixerà la pena estar en esta moguda. No hi haurà dos bàndols, ni persones estúpides, ni insults innecessaris, només trobada i bon rotllo.
Per això agraïsc enormement a "esporles" la seua valentia per a reconéixer i demanar disculpes, perquè les seues emocions han impregnat les seues paraules i les han convertit en algun moment en armes contra els altres. Però jo t'invite, esporles, vos invite a tots, que acordem eixa impecabilitat amb les nostres paraules que proposa Miguel Ruiz. Que un PAI no acabe amb el bon rotllo entre els veïns, que puguem defendre lo que volem per al nostre poble per dret, sense vergonya, però amb serenitat, amb veritat, amb les nostres paraules impecables.
Per cert, els altres tres acords són: NO ET PRENGUES RES PERSONALMENT, NO FACES SUPOSICIONS i FES SEMPRE LO MÀXIM QUE PUGUES. Un llibre molt senzillet i molt interessant
14/11/2006 De: @@@. Tema: D'acord.
ID 533 Estic d'acord en els últims escrits. Jo també me unisc a d'ells per demanar calma.
No s'aconsegueix rés amb un ambient de desqualificacions, contem fins a 10 abans de posar alguna cosa que puga ferir.
Aprofite per agraïr a Ferran Zurriaga, que el dissabte se unira als que estem intentant posar en marxa la associació de veïns, i convide desde aci, a tots els que vullguen agregarse.
14/11/2006 De: Garrofa. Tema: CALMEM ELS ÀNIMS.
ID 532 Veig que esteu molt alterats. Alguns fins i tot adquiriu altra personalitat al pregó per faltar a d´algú. Per què no es centrem en parar els PAI´s? o és que a tots no ens interessa?.
14/11/2006 De: TT. Tema: No cal.
ID 531 No cal portar les coses tan al limit. A vore si ens moderem una mica. Ja se que estem preocupats per lo dels PAI's, pero tots tenim familia i ells no tenen perquè sentirse mal per les coses que es parla aci. Després de vore el que pasa a Parcent, penseu que no som els únics que tenim este gran problema, i no deixarà de haver una solució, dic jo.
14/11/2006 De: P.S. Tema: Per S.M.C. 2006.
ID 530 Estic d'acord amb tu que desqualificant als nostres representants no guanyem res.
D'acord. Es mes estic convençut que s'han dedicat moltes hores a l'Ajuntament, que han perdut moltes hores de son i tot el que tu vulgues.
Pero sincerament creus que Olocau ho ha notat? Creus que han fet moltes coses be?
Que es fer les coses be?
Fer una festa major? Organitzar Sant Antoni?
Els politics estan per fer altres coses y ademes molt mes importants.
I estes coses son les que no s'han fet!
Jo continue diguent que no s'ha fet res, i eixo no pot continuar!
I no es una exigencia gratuita es simplement que no me mereix eixo. Mon pare no es mereix eixo. Els meus amics no mereixen eixo. I la gent de Olocau, tota, mereix algo mes que lo que ens volen vendre!
14/11/2006 De: esporles. Tema: Davant jo mateix..
ID 529 M'han cridat a l'ordre. M'han fet veure, sense massa paraules, de forma molt "clarita" i senzilla que he emprat en el meu enviament: "Les esquenes del poble" un to jocós feridor i verinós" ... ho estic rellegint i és cert.

No és, per res, un to ni respectuós ni constructiu ni de bon tros "aglutinador".

A més, aquestes crítiques, han vingut directament de persones vinculades des del principi a la "Associació de veïns d'Olocau contra imposició PAI´s"

No vaig a intentar justificar el "injustificable". No he estat correcte, ni prudent ni he respectat als meus companys d'iniciativa.

Ells no deurien assumiran la responsabilitat d'unes paraules, que amb menyspreu al grup, vaig escriure amb intenció de molestar.

Entès que la respectabilitat un grup organitzat, s'amida per la seva força de cohesió ... jo he fallat gens més començar.

El temps dirà si ha estat un sol error de calat, que ho és, o una "actitud" ... jo no tinc prestigi per a definir-lo. Sonaria a "escusa".
14/11/2006 De: S.M.C 2006 Tema: Tranquilitat i bons aliments.
ID 528 No us passeu, no per desqualificar a ningú es van a arreglar les coses. L'únic que s'aconsegueix així es crispar el ambient, i això no interessa. Ens tenim que centrar i fer grup per vore com es pot parar tot açò. Les desqualificacions no les poseu aci, ja tenim prou en sentirles al carrer. La gent porta anys dient frasses que aci han sortit escrites, pero no caigam nosaltres en el mateix. No s'aconsegueix rés enfrontant a ningú.Els nostres politics per molt be que hagen fet per el poble,el que s'ha fet en estos últims mesos ha pasat factura a lo demés, i fà que la feina que han fet durant anys, ara no es veja. Així que no englobeu els 20 anys que porten, perque també s'han fet coses ben fetes, i no ho dubtem.
14/11/2006 De: Tema: Olocau XXI.
ID 527
Dia : 09-11-2006 Font : LEVANTE-EMV
Titular Enric Climent: «La doctrina de Parcent va a convertirse en el punto de partida de un río de sentencias»
14/11/2006 De: Dret. Tema: RE: C.N.J.
ID 526 Torcat, agafa un mocador i torcat, que tanta baba fà fàstic. Pero ara a estes altures, quina lliçò ens vols donar?,de que? contau contau, no tingues por de anomenar la causa i el bollo que tenim que batejar.
El bollo ja està fet, perque cuatre personatges, han decidit que així siga. Sembla que a tú si que t'han fet creuere que siguen les germanetes de la caritat, i clar van a fer el bollo per el b del poble.
El magisteri fà virgueríes en algúnes persones, pero amb tú no ha donat resultats.
Ahhh caldrìa que saberes que: els que enviem al pregó, no agafem la informació dels bars, jardins, parcs, ni de la mateixa mare que ens va parir, no, normalment estem documentats del que posem. El col.loqui de carrer sense argumentació veig que el domines perfèctament. Les descalificacions estem acostumbrats a sentir-les en veu de altres. Ara això si, no es el mateix.
14/11/2006 De: FAC. Tema: a valenci@naparlante.
ID 525 M'ha costat 15 dies llegir tot el que m' interesaba del pregó, i veig que el teu historial es llarg. En valencià un 10, escrius com ningú. Pero t'equivoques, jo no he capgirat ninguna realitat, a qui jo he defensat, continúa defensant la seua posició respecte als PAIs, cosa que els que tu defenses no. Que si no teniem informació... que si encara que... s'haberen aprovat igual... que si fulanito... que si menganita... va home va, que no som crios de 10 anys. Hi ha que ser objetius valenci@naparlante, i eixa qualitat a tú et falla una mica. Discrepe prou amb tú gràcia, pero no pasa res jo i tu estem en contra dels PAIs i anem a fer tot el que es puga per parar açò de moda val?
Bsets.
A esporles una abraçadeta.
13/11/2006 De: Correa. Tema: Informacio interesant.
ID 524 ELS DIES 23 I 24 DE NOVIEMBRE JORNADES SOBRE URBANISME EN LA FACULTAT DE DRET ON INTERVE EL MAGISTRAT "MARTIN PALLIN" (ES UN TIPO GENIAL) PATROCINAT PER UNA ASSOCIACIO CONTRA ELS ABUSOS URBANISTICS
urbanismo-asociaciones 11-11-2006AUN elige presidente Enrique Climent, primer español en el cargo


La asociación Abusos Urbanísticos No (AUN), que denunció la Ley Reguladora de Actividades Urbanística (LRAU) de la Comunitat Valenciana ante la Unión Europea, ha elegido nuevo presidente a Enrique Climent, el primer español que ocupa el cargo, pues la mayoría de sus miembros son propietarios extranjeros.

Según informaron hoy fuentes de este colectivo en un comunicado, Climent sustituye a Charles Svoboda, quien pasa a ser vicepresidente y director ejecutivo.

La decisión se adoptó anoche en el transcurso de una asamblea en la que el presidente saliente advirtió de que, pese a los 'éxitos cosechados por AUN y del significado apoyo de las instituciones europeas, el saqueo y el atropello por razones urbanísticas continúa'.

Svoboda se congratuló del 'inminente inicio del procedimiento que llevará al Consell ante el Tribunal de Justicia Europeo', así como el proceso que abrirá en 2007 el Tribunal de Derechos Humanos de Estrasburgo 'contra el incumplimiento de las directivas europeas por parte de la Generalitat'.

Por su parte, el nuevo presidente recordó a los asistentes que los 'abusos y atropellos' en este ámbito están siendo 'cada vez más evidentes en otras regiones de España', aunque destacó la 'toma de conciencia' que se está produciendo y que llevará a la creación en breve de 'una federación española de asociaciones contra la especulación'.

Climent anunció que los próximos 23 y 24 de noviembre se celebrarán en la Facultad de Derecho de Valencia unas jornadas sobre urbanismo patrocinadas por AUN en las que intervendrán, entre otros conferenciantes, el magistrado del Tribunal Supremo José Antonio Martín Pallín y el ex Síndic de Greuges Bernardo del Rosal, según las mismas fuentes.
13/11/2006 De: SIAU. Tema: Per a valencian@-parlante.
ID 523 Des d'un punt de vista merament formal, els representants del PP a Olocau, a excepció de Vanessa han passat olimpicament de comprometre's en la presa de decisió respecte dels Pai's d'Olocau. Perquè els arguments aportats no justifiquen la seua inhibició.
Si bé els responsables directes d'esta barrabassada són Agustin i els seus regidors del PSPV-PSOE, per a ser just caldria dir també que el govern del Partit Popular en la comunitat valenciana és el verdader especialista en la destrucció del territori de la comunitat.
Però per a ser mes just encara dir que molts regidors del PSPV-PSOE de la comunitat han sigut alumnes avantatjats a posar en practica les polítiques neoliberals i destructores del territori i del medi ambient.

Per això, en estos moments, els ciutadans no ens fiem de ningú. Les sigles ja no ens diuen res.
Per això hauries de ser un poc menys sectari o sectària i reconéixer que no esteu en condicions de mostrar-vos com un exemple que s'ha de seguir. De fet heu convertit esta terra en la Cova d'Ali Bava.
Per cert això de botxins i victimes a què ve? És inapropiat per a ser utilitzat en este fòrum per les records que pot portar a molta gent que ha fet el paper de victima durant mes de quaranta anys...Eh!
Però una altra consideració. Explica'ns tu de que manera han explicat els regidors del PP al poble d'Olocau el que s'els vènia damunt. Per que ells el sabien des de fa prou de temps!
Coneixien l'ordenança que regulava les bases generals per a concursar els PAI's.
Que explicació van donar als ciutadans?
I ara a Olocau sera de nou l'esquerra social la que haja d'arromangar-se per a resoldre la barrabassada que els amics socialistes d'Olocau amb la col·laboració del PP de la conselleria pretenen imposar a Olocau.
Per que has de saber que estos PAI's ja han passat per la conselleria i tenen el vistiplau dels teus amics del PP.
13/11/2006 De: La torreta. Tema: Dades economiques.
ID 522 Si comptàrem el valor de la finca de 66 Hectàrees al preu que pagaven la terra en el mes De Juliol ens donaria que eixa finca val aproximadament 1500 Milions de Pessetes.

Una vegada reclassificat, aprovat el planejament que siga necessari a tenor del PAI, elaborat el Pla Parcial, executada la urbanització i realitzades les vivendes als propietaris de la finca els quedarien netes de pols i palla descomptats tots els gastos de la promoció...Absolutament tots, almenys 20.000 Milions de Pessetes.

Repetisc: 20.000,- milions de pessetes.
Vint mil milions de Pessetes.

!!Vaja regalet!!
Tot això per una decisió administrativa potestativa d'un òrgan de govern democràtic que emana del poder sobirà dels ciutadans d'OLOCAU.
13/11/2006 De: esporles. Tema: Les esquenes del poble.
ID 521 juuuaaassssss s juassssssssssssss ssss, és que "metroncho larisa" ... jejejéééééé ... ara resulta que la nostra "associació, s'ha fet " a esquenes del poble", estan venent els del "ambient agustín".

Resulta que s'han fet aquestes reunions enfront de la porta de l'Ajuntament, i que en només dues sessions ens vam posar d'acord que hem de fer l'impossible per parar aquests PAI´s, a pesar -i tot- d'un senyor "mosKa" que s'obstina a convertir el senzill en un laberint burocràtic de no es que estranya galàxia, on ha de residir ell, un "infiltradillo" a qui no suporten ni els seus de "plasta" i adhesiu que es manifesta el pobre.

Resulta que mentres el comptador oficial de "historietas" i alguns "mariachis" es passejaven pel poble, potser per a veure'l per última vegada, uns altres ens partíem els sesos i dedicàvem el nostre temps a organitzar-nos per a intentar detenir dos PAI´s. brutals.

I, pel que sembla, estàvem a "les esquenes del poble" ... juaaassssss ... al meu em sembla que aquests "sesudos señorones de medio pelo" són els quals, amb el seu silenci i l'arrogància de "els seus contes rondaires", carreguen sobre les esquenes del poble la descomunal tasca d'intentar detenir aquests insensats PAI´s.

Doncs això, els grans pensadors de la "fal·làcia sostinguda" diuen que es va fer a "esquenes del poble".

I ara resulta que "estan contra el PAI" (tampoc s'han assabentat encara que són DOS PAI´s) els quals han intentat cobrir aquesta barbaritat amb el mantell del seu silenci.

El cas és que tenim estatuts, i això "fot bastant" a aquests que es consideren, des de sempre, "el poble".

"El poble" han estat ells, les seves idees -poques, molt poques- els seus actes, molts i "variopintos", la seva filosofia, restreta i limitadora.

Ja ho vaig escriure en altre lloc, ja no tenen ni paraules per a inventar, per a tergiversar, per a espantar ... ara només "mitges frases carregaetes d'intenció" que no acaben de dir gens, però adverteixen que si segueixes per aquí, algo dolent et pot passar.

No us molesteu en derrocar-los ... ells sols s'esfondren ...Vents i Tempestats
13/11/2006 De: esporles. Tema: caceres i contes xinesos.
ID 520 No m'agraden les caceres.

No m'agrada que el descontentament general, per tot l'inconvenient del nostre sempiterno alcalde i "els seus *mariachis" se sumeix i abundi en una batalla molt clara i molt concreta: "Detenir Dues PAI´s".

Això desnaturaliça la raó de la nostra iniciativa anti PAI´s.

Això genera un ambient de perseguidors i perseguits que no conduïx més enllà dels dolents umors i la fractura social.

Això propicia l'ambient "de linxament social" que han practicat, en alguna ocasió, en l'exercici dels seus càrrecs personatges als quals no vam consentir que ens representin més.

Si fem "el mateix que ells fan" , encara que sigui contra "ells mateixos", seguirem triant al mateix tipus de personatges dels quals necessitem desfer-nos.

Una actitud concreta, clara, decidida i determinant ... detenir, esborrar de l'horitzó aquestos PAI´s.

Ells, ja ho he dit, s'esfondren, són "una ruïna" ... evitem acorralar-los, deixemels capacitat de maniobra i de paraula.

Encara que de la una els quedi bé poca i l'altra l'emprin per a contar contes xinesos.
13/11/2006 De: esporles. Tema: De la justícia i dels més joves.
ID 519 Llegeixo en olocau.org que uns companys es dediquen a "caçar" amb les seves càmeres bona part de les "cosillas en forma de construcción" que han anant sortint "per aquí" en aquests últims 20 anys.

Li esteu donant molt aire als autèntics responsables d'aquestes barbaritats.

Van a escapolir l'embalum del seu "mal fer" acusant-vos a vosaltres de "chivatos" davant els propietaris afectats.

Els que teixeixen les normes de convivència, els "coneixedors de la llei" i "els encarregats d'implementar-la" en el teixit d'una societat, haurien de ser els únics responsables de la no implementació de les lleis i del desconeixement de les mateixes.

Recordeu que "el receptor d'un regalito enverinat" ja està bastant "pressionat" i, lògicament veurà en vosaltres als responsables del possible enderrocament de les seves instal·lacions.

No ha de ser així. Vosaltres no heu d'assumir aquesta responsabilitat, no som policies ... "ells", els nostres representants, el nostre equip -diguem- "de govern" són els quals haurien de vetllar per la implementació de les normes de convivència.

I corregir a qui les hi salta ... però clar, és que són "ells" qui propicien la transgressió i el frau moral.
13/11/2006 De: Vicent Navarro Sierra. Tema: El PAI de 66 Hectàrees.
ID 518 De l’anàlisi de l’edicte de l’inici de procediment per a adjudicar el PAI de 66 Hectàrees al nord de la carretera de Llíria arribes a la conclusió que es tenen que haver-hi descotiflat una barbaritat per redactar el plec de condicions....
De fet el plec és el mateix que el del PAI de 480 Hectàrees. L'únic que han canviat son les càrregues d'urbanització que queden en 13 milions de €. De fet el plec del que estem parlant esta publicat abans.

No han tingut en compte ni qual és la situació del sector, ni qual és l'estructura de la propropietat, ni com a afecta el PORN. Res. Tot igual. Com si de botiffarres és tractara.


Ja volguera "Carnes Mañez" tindre l'habilitat per a embotir botifarres com estos tenen per a concursar PAI's.
És senzillament lamentable la irresponsabilitat i la incompetència que demostren.
Si ho feren expressament probablement no l'aconseguirien!.
Ara be, dit eixo, queden molt poquetes alternatives. I aquelles que poden salvar a Olocau passen per traure de l'Ajuntament als que despres de 20 anys no sols no han fet res per mantindre la nau a flot sinó que s'han encabotat a afonar-la l'abans possible.
13/11/2006 De: Decepdionat. Tema: En contra del pai
ID 517 Jo que en les últimes eleccions els vaig donar el meu vot, i vaig posar tota la meua confiança en estes persones que hui estan a l'ajuntament, estic decepcionat. Encara que la última marranada que han fet, ha segut la aprovació del pai, ja porte un parell d'anys que pose en dubte que estes persones estiguen capacitades per gestionar el futur de la població. Me han demostrat que no tenen CAP interés en defensar els interessos dels ciutadans de a peu. NO els interessa el més minim CAP dels problemes que tenim al poble, y que estem arrastrant ja desde fà molts anys. En quina escola han après?, perque damunt de tot, la inteligencia no els arriva ni als turmells, no han pensat que aprovant el pai s'han posat a una gran part de la població en contra, i a 8 mesos de les eleccions?. Em fà que pensar que el que hui es alcalde, no vullga tornar a presentarse, i ha volgut fer esta gambalotxa, i el que vinga darrere que arree. I qui paga estes consequencies? nosaltres, clar. A mi no m'ha tengut que convencer ningú de res, ja fà algun temps com he dit avans, que estes persones me han defraudat, i tampoc em dona llàstima ningú, llàstima de nosaltres que vivim en un poble que sembla que ens hem parat en el temps. Ni la regidora de cultura, que en algú que altre escrit de aquesta pàgina han sortit en defensa de ella. Ella tampoc ha estat a l'altura de les circunstàncies. El que m'agradaría saber, es quin mètode han utilitzat per a ferli vore algunes coses que se estan permitint a Olocau, com lo del verteder, i ara lo del increment masiu de la població. Sembla que a molts el que els ha fet vore la realitat ha segut el pai, gent que els defensaba a mort, ha tengut que arrugar el morro, i tragarse la marranada dels seus amics de partit, i en el fons de tot m'en alegre. El que també m'agradaría saber, es de a on va sortir el rumor en les ultimes eleccions de que el alcalde no es tornaría a presentar, perque s'en anava de diputat, ja ja ja, menut diputat, això no seu creu ni ell. Sent dir que a Olocau som prou curtets, i jo em fique dins d'eixe grup, perque ens han engatusat, i encara hi ha qui continúa engatusat, perque serà?, sembla que tenen por de perdre el seu estatus de simpatitzants, i escoltar sempre el que ells volen sentir. Dons vagen obrint els ulls, perque estes persones no van a estar de per vida a l'ajuntament. Açò que han fet els va a pasar factura a l'hora de les votacions, les coses cauen per el seu propi pes, no fà falta que ningú les enfonse, es de idiotes continuar creguentse que el futur del poble esta en les mans dels nous propietaris de una montonada de vivendes, dic una montonada perque: SEÑOR ALCALDE 3000 VIVENDES CONTINÚEN SENT MOLTES PER A QUE ES FAGEN EN 5 ANYS, ixes 3000 vivendes ens haberen vengut molt be, si se haberen escomensat a fer poc a poc durant estos 20 anys que vosté està a l'ajuntament, i al poble.
Per acabar avise: a Pedralvilla estan que trinen en el alcalde i regidors. Ja son moltes coses i moltes coincidencies les que estem aguantant. Ara toca parlar d'ells i de lo mal que ho estan fent. Fins ara era ni mal ni be, perque no es veia fruit de rés, pero ara han posat la pata fins al genoll, i no sols el alcalde, tots, no s'en escapa ni un.
Em dona la impresió de que costarà molts pero que molts anys alzar este poble de lo afonat que esta, pero crec que a Olocau i voltants encara hi han persones capacitades i preparades per donar un gir de 180º.
13/11/2006 De: Vicent Navarro Sierra. Tema: PLE I JUNTA DE GOBERN LOCAL
ID 516 Em pareix molt important que a partir d'ara acudiu a totes les convocatòries de Ple municipal que es realitzen en l'Ajuntament.
És important que repasseu els "ordenes del dia" plenaris abans que es realitzen i les actes del Ple despres d'haberlo realitzat.
També és important repassar l'orde del dia de la "Junta de govern local" així com l'acta.
13/11/2006 De: Sobre els pai`s. Tema: Esborrany de comunicació als veins
ID 515
VEÍ D'OLOCAU

L'Ajuntament d'Olocau té previst urbanitzar dos espais en el terme municipal.
Un d'ells esta entre la carretera de Llíria, la carretera de Bétera, Pedralvilla i el terme de Marines. En total 480 Hectàrees.
L'altre esta ocupat per la finca de Prevalesa. (El tarongar a la dreta de la carretera de Llíria. Esta finca té 80 Hectàrees.
Si teniu en compte que el casc urbà d'Olocau ocupa 10 Hectàrees, la zona que pretenen urbanitzar és com 56 vegades Olocau…
En estos dos espais el numero de vivendes que es construiran segons les dades dels acords municipals no baixaren de 14.000 o 15.000 vivendes.
El nombre de nous habitants será de l'orde 25.000 o 30.000 persones.
Tot este creixement es produirà en 4 o 5 anys. La població d'Olocau s'haurà multiplicat per 30.
L'Ajuntament d'Olocau ha pres este acord d'esquena a tots vosaltres.
I ho ha fet amb una Llei que esta denunciada per la Comunitat Europea i pels tribunals de justícia per que no respecta els drets dels ciutadans.

QUE SIGNIFICA AÇÒ PER A OLOCAU?

Olocau passara de 1.200 habitants empadronats a tindre mes de 25.000. La immensa majoria estarà en la zona de Pedralvilla. La poblacio del casc urba s’aura multiplicat per 40.
El Consultori del metge d'Olocau se'l emportaran a Pedralvilla que és on estaran la majoria dels habitants.
Tots els col·legis estaran en la zona de Pedralvilla que és on estaran els xiquets.
La carnisseria, el forn, l'estanc, les botigues, els bars i restaurants creieu que es podran quedar a Olocau? NO. Hauran d'anar-se'n a la zona de Pedralvilla si volen subsistir.
La piscina i el poliesportiu a penes s'utilitzaran perquè no quedara gent.
Olocau entrara en un procés de despoblament molt semblant o pitjor que Marines Vell.
La gent jove se n'anira del poble perquè ací no quedarà ningú.
La població d'Olocau envellirà més perquè no quedara joventut.
El transport public es reduirà encara més.
Fins a l'església s'anira quedant sense feligresos.
En les eleccions municipals els que es presenten per a ser Alcalde i Regidor seran quasi tots de Pedralvilla.
A qui creieu que votaran les 25.000 o 30.000 persones. Votaran als candidats de Pedralvilla.
L'Ajuntament se'l emportaran d'on està ara, Si necessiteu quelcom de l'Ajuntament haureu d'anar en autobus a Pedralvilla. Però será difícil que pugueu anar. Possiblement no tingueu transport públic.
Tots els servicis estaran en Pedralvilla. Olocau es deteriorara per falta de manteniment. Si ara està la Font de la Peña mal, imagineu-vos com estarà després.
A poc a poc es perdrà la cultura, la història i els costums heretats dels nostres avantpassats. Fins als records es perdran.
Els que per por o per pressa veneu la terra fareu que els que vos la compren multiplique el que vos han pagat per 20 o potser per mes.
Els que no veneu la terra no perdreu res. En el futur eixa terra valdrà molt més.
Olocau pot créixer d'una altra forma. El que vol fer l'Ajuntament és una barbaritat.


VEÍ, VEÏNA, NO DEIXES QUE AÇÒ OCÓRREGA. EN LA NOSTRA MÀ ESTÀ CANVIAR EL DESTÍ QUE ENS PRETENEN IMPOSAR PER UN ALTRE FUTUR MOLT MILLOR.
¡OLOCAU ÉS EL NOSTRE FUTUR!
12/11/2006 De: papallona trista. Tema: com anem a parar açò?
ID 514 nom = Hola a tothom. Hui he sabut de la formació de l'associacio contra el PAI. Nomes volia saber si ja es tenen algunes linees d'actuació. No se, aquest PAI es una aberracio en tots els sentits i no podem deixar que passe. Jo soc de la comarca de l'Horta Nord pero coneguent i havent estimat Olocau durant molts anys, em crea una profunda tristessa i moltissima rabia q els "politics" (mes be caciqs) del poble demostren tan poca humanitat cap a la seva terra i la seva gent. No se quines coses teniu pensades per parar açò. Per expdriències pròpies d'aci de la comarca nomes puc dir-vos que sols podreu guanyar si la vostra lluita es centra contra allò que es il.legal. A primera vista, i com ben be so han montat els PAIS per a salvar-se de marrons en la justicia, l'unic que sembla directament atacable de moment es el fet que el PAI estiga construit sobre zona protegida pel PORN. Ahi es on un abogat especialitzat (jo en conec uns quants) podrà furgar - si voleu contactes amb Agrò puc facilitar-vos-en. També he pensat en l'opció q sempre es pren per aci de aconseguir 500.000 firmes per a demostrar el suport popular contra els PAIS i obrir-se un nou cami cap a la paralitzacio del projecte. Despres tambe he estat llegint sobre "PArticipacion y medio ambiente" i suposadament el Defensor del Poble es fa carrec de moltes queixes dels ciutadans que tenen que vore amb açò. Segins el text, la majoria de queixes son acceptades. Es una altra via que pot obrir-se paralel.lament a altres accions. Està clar que l'aspecte estrictament mediambiental no és l'unic atemptat greu que provoca este PAI pero és, en primera instància l'objectiu mes fàcil contra el q arremetre. 500.000 formes semblen molt pero ja sabeu q avui dia internet fa meravelles amb emails en cadena i en el plaç de 6 mesos q hi ha per arreplegar-les, de segur q podem aconseguir-ho. Internet juntament amb els tradicionals fulls de firmes poden fer una bona faena. Ja sabeu q añ Camp de Morvedre i a l'Horta teniu una col.laboradora potencial. No hem de rebaixar la guàrdia ni pedre forçes. La lluita acava de començar. Sort i salut. NO ALS PAIS.
12/11/2006 De: valencian@-parlante. Tema: Suport a Regidor.
ID 513 El greu problema que hui ens preocupa -els PAIs- és ún més dins una llarga llista de problemes deguts a les desafortunades actuacions per part de l’equip de govern que, durant els últims vint anys, no sols no ha donat solució a les carcncies que sofria el poble sinó que, a més a més, ha empitjorat la seua situació per una gestió ineficaç, basada més en interessos particulars i on sembla que no ixen els contes… I aquest problema, per la seua magnitud y trascendcncia, ha destapat la caixa dels trons i ha fet reaccionar a les persones que, fins ara i malgrat la trajectnria descendent que seguia el poble, seguien renovant la confiança en l’equip de govern i donant suport una llista sense programa i, alln que és més greu, sense projectes… Espere que açn signifique el principi del canvi!
Vull donar des d’ací el meu suport a “Regidor” i agradr-li que haja estat defensant els interessos del poble fent una oposició constructiva, malgrat els nombrosos obstacles per part de “l’Ajuntament” (politics i funcionaris) i les descalificacions sofrides (els “plenos” són un exemple).
Anime a la gent que ha intentat confondre i englobar al PP com a co-responsable en l’aprovació dels PAIs a informar-se abans de parlar de la passivitat o ineficrcia de l’oposició.
Per cert, no deixa de sorprendre’m que algunes persones intenten donar la “volta a la tortilla” i convertir alguns verducs en víctimes… Quina manera de capgirar la realitat!!!(FAC)
12/11/2006 De: Els simpson. Tema: Els PAI's.
ID 512 Si ser anti pai es sinónim de voler un respecte a la natura, a l'espai que envolta al nostre poble,tinc que dir que la meua familia es anti pai.
No es cuestió de posicionarse de una part o altra, es cuestió de ser consequent i razonable, procurant el bé del nostre entorn i sense interessos financiers.


Tratem de millorar el que ja tenim, "no el deixem perdre" i no construyem ciutats "sangijuelas" que es formen a costa de altres i del seu entorn.

GRACIES A TOT AQUEST QUE ENS LLISCA
11/11/2006 De: G. Falcone. Tema: Informació
ID 509 La Justicia valenciana critica el desaforado urbanismo de la Comunidad Valenciana

Paraliza la construcción de 1.500 viviendas en la localidad alicantina de Parcent

11-11-2006 CADENASER.COM

El Tribunal Superior de Justicia de Valencia (TSJV) ha ordenado paralizar la construcción de un millar de viviendas en la localidad alicantina de Parcent, donde inicialmente estaba prevista la edificación de casi 1.500 viviendas nuevas, lo que triplicaría su censo de población. El tribunal considera que el urbanismo de estas características, sin planificación y al margen de los Planes de Urbanismo, impide un desarrollo sostenible.

La urbanización de millones de metros cuadrados de suelo al margen de los planes generales de ordenación urbana no es compatible con un desarrollo sostenible. Así lo advierte el Tribunal Superior de Justicia valenciano en un auto sin precedentes que paraliza un plan urbanístico en Parcent, una localidad alicantina de un millar de habitantes que, con 1.496 viviendas nuevas como mínimo, triplicaría su censo de población. El tribunal afirma que una actuación de esta dimensión requiere una planificación que pondere "las necesidades integrales del municipio, y su sostenible desarrollo".

La resolución judicial no sólo cuestiona el desaforado desarrollo urbanístico de la Comunidad Valenciana a golpe de programas de actuación integrada (PAI) que reclasifican millones de metros cuadrados de suelo rústico. El auto critica en general, a través del ejemplo de Parcent, los crecimientos desmesurados de los municipios sin una planificación adecuada.

La Sala de lo Contencioso-Administrativo del Tribunal Superior de Justicia (TSJ) valenciano suspende cautelarmente un PAI aprobado el pasado 30 de enero por el Ayuntamiento de Parcent, gobernado por el PP, y su adjudicación a la empresa Terra de L'Horta, SL. El plan prevé el desarrollo de un millón de metros cuadrados y la construcción de 1.496 viviendas. El auto notificado ayer sostiene que ordenar esa superficie con un PAI "es excesivo, ya que una actuación de tal naturaleza exigiría una instrumentación de carácter más general, donde pudieran ponderarse las necesidades integrales del municipio y su sostenible desarrollo". En esa línea, destaca que "se trata de un municipio de poco más de 1.000 habitantes y la actuación cuando menos pretende integrar una población que duplica este número".

Parcent todavía se rige por normas urbanísticas subsidiarias de principios de los años noventa, ya que su plan general de ordenación urbana (PGOU) está en redacción. El Ayuntamiento ha aprobado al margen del PGOU otros PAI y ha ignorado las protestas de la plataforma vecinal de Parcent contra un desarrollo urbanístico que elevaría a 10.000 los habitantes de este pequeño pueblo.

Una veintena de ciudadanos británicos que residen en la zona afectada por el PAI de El Replà recurrieron la aprobación y pidieron la suspensión cautelar del proyecto, al considerar que se vulneran sus derechos como propietarios de casas consolidadas desde hace años y con las licencias en regla. El diseño del proyecto no implica el derribo de sus casas, pero sí de garajes, piscinas o jardines. La ejecución del PAI, además, supone un nuevo reparto de cargas urbanísticas que deberán pagar en metálico o en terrenos.

El tribunal, que no entra en el fondo de la cuestión, apoya la suspensión cautelar porque en la tramitación del PAI "se ha prescindido" de trámites esenciales de la normativa urbanística, y hasta un 40% de los propietarios del sector afectados no fueron avisados del proyecto, lo que comporta una clara indefensión. El Ayuntamiento, además, hizo caso omiso de un informe que encargó al Consejo Jurídico Consultivo de la Comunidad Valenciana, y que instaba a detener el PAI ante las irregularidades en su tramitación, como recoge el recurso presentado por los abogados Jaume Sendra, Gisela Giner, Jonathan Lambert y Bernardo Hernández, asesores también de la organización Abusos Urbanísticos No.

Finalmente, el auto destaca que el PAI no es el instrumento adecuado para ejecutar el importante crecimiento previsto en Parcent. En la Comunidad Valenciana son decenas los municipios que han aprobado o proyectan crecimientos que multiplican su población y reclasifican suelo rústico no previsto en sus planes generales de ordenación urbana. La Comisión Europea ha dado un ultimátum a la Generalitat para que cambie la legislación urbanística, que no se ajusta a las directivas comunitarias y ha llevado a Bruselas las quejas de 15.000 afectados en situación similar a la de los vecinos de Parcent. Los PAI "han sustituido en la práctica los planes generales, que son los que marcan las directrices del desarrollo", destaca el abogado Jaume Sendra, que considera que el auto del TSJ valenciano supone "un punto y aparte" frente al "desarrollo salvaje" sin protección suficiente de los derechos de los ciudadanos y del interés general.

El urbanismo insostenible se extiende también por otras autonomías, con proyectos como el de Las Navas del Marqués, donde un juez ha paralizado las talas de pinos en una zona en la que un promotor pretende construir un complejo urbanístico de 1.600 chalés, hotel y campos de golf y ha talado 5.000 pinos en zona protegida. La Junta de Castilla y León también dio luz verde a la construcción del Parque Arlanzón, en el municipio del mismo nombre, y que incluye 640 chalés, hotel, campo de tiro y piscina cubierta, entre otras instalaciones. De las 220 hectáreas de suelo público, 76 están protegidas como monte público y lugar de interés de la Unión Europea.

Cadena Ser i El Pais
11/11/2006 De: Ciudadana de Olocau. Tema: Decepción
ID 507 Hola, fins ara no havia participat en el fòrum, em pareix que és hora que diga la meua opinió...  
  Crec que el Sr. Alcalde porta massa anys en el poder, i això ha fet que es faça corr????, crec que posseïx moltes terres, cases. , tot a costa dels diners que a poc a poc, i durant tots els anys de mandat, s'ha anat ... en la butxaca.  
  Este sr.que se suposa que és l'Alcalde, i és el que més deuria mirar pel vaig poblar, pareix que li importa un "cogombre" tot lo que tinga a veure amb Olocau, amb el seu creixement i amb la seua història. Crec que és una persona que, hui per hui, només pretén omplir-se les butxaques.  
  La prova està que Olocau abans tenia diversos autobusos al dia per a anar a Llíria..... ara NO..........., també hauríem de parlar de la gent que anys arrere venia a estiuejar i que ara sí que vénen als xalets que, segons alguns d'ells, per desgràcia pertanyen al municipi d'Olocau, però tot el gasto el fan el poble de Marines. I per què? Perquè molt senzill, perquè allí hi ha botigues.... i ací a Olocau no tenim botiga, només tenim lo poc que la carnisseria posa a la venda, que encara cal donar-li les gràcies per donar-nos un poc de servici.   
  Crec que és hora que el Sr. Alcalde se'n vaja i deixe pas a la gent jove, gent amb ganes de fer coses i intentar alçar lo que, durant molts anys, el Sr. Alcalde s'ha dedicat a deixar caure.  
  Açò del PAI és una medalla més en les moltes que posseïx el Sr. Alcalde, crec que li deuríem atorgar el premi "l'Alcalde que més ha destruït al seu poble".
  NECESSITEM UN CANVI..... I UN CANVI URGENT.
11/11/2006 De: Navel.lina. Tema: Sou sangoneres
ID 507 NO AL PAI!!!NO AL PP!!!!!!
por un poble millor,ara mes que mai cal que defensem el poble.
No volem alcaldes especuladors, ni una oposició oportunista que no sap ja com arribar al poder.Arriba l\'hora del canvi.Endavant!!!!!!
OLOCAU RACO DE PAU!!!!
11/11/2006 De: REGIDOR. Tema: VALORA EL TEU POBLE.
ID 506 Fitxer adjunt Municipio 2 .xls (Excel)
ENVIE UNA PLANTILLA AMB UN TREBALL QUE VAIG FER SOBRE ELS PRESSUPOSTOS MUNICIPALS DEL 2004 SOBRE DIVERSOS POBLES DE LA COMARCA EN ELS QUÈ VALORE UNA SÈRIE DE DADES DE L'1 AL 8 (8 POBLES SEMBLANTS AL NOSTRE) DONANT UN 1 A QUÈ MES IMPOST RECAPTA PER HABITANT EMPADRONAT, MES GASTO CORRENT, MES ENDEUTAT, MES PRESSUPOST, I IGUALMENT AMB UN 1 A QUÈ MENYS SUBVENCIONS REP, MENYS INVERSIÓ FA. EL RESULTAT LO PODEU VEURE, PERÒ PODEU CANVIAR ELS PARAMETRES I VALORAR COM VULLGUEU. PODEU TRAURE CONCLUSIONS DEL RESULTAT , AIXÍ COM VEURE QUE FA CADA MUNICIPI PRESSUPOSTÀRIAMENT EIXE ANY. TOTES LES DADES ELS HE TRET DEL BOP I DE L'INE, I VOSALTRES PODEU FER LO MATEIX, ACTUALITZAR-HO , VALORAR-HO I SI VOLEU PENJAR-HO, PODEU SABER LO QUE "COSTA" FEUVO I TAMBÉ VOS RECOMANARIA FER UNA RUTA "URBANA" PER EIXES POBLACIONS PER A VEURE COM S'HAN DESENVOLUPAT ESTOS ÚLTIMS ANYS.

NOTA: DESTACAR QUE EN EIXA DATA TENÍEM 2032 VIVENDES I 400 RESIDÈNCIES.
11/11/2006 De: Toni. Tema: NO HO ENTENC
ID 505 Feia uns mesos que no consultava la pàgina oficial de l'Ajuntament, per llegir l'Informat, i m'ha soprés molt la publicació de la convocatòria del PAI, les alegacions i respostes.
Tot i que només passo les vacances, sóc un dels descendents de la gent que va emigar a Gavà per guanyar-se la vida.
Crec que aquesta decisió produïrà l'efecte contrari a l'esperat, Olocau desapareixerà engollit per una macrourbanització i es convertirà en un nou Marines-Vell, un poble definitivament mort.
La gent del poble perdreu el poder d'influir en les decisions que es prenen, que passarà a mans d'uns nouvinguts a qui els importarà ben poc el passat , la cultura, les tradicions, la història,... del poble.
Mai hagués pensat que uns polítics d'esquerres serien els que propiciéssin un PAI d'aquestes característiques, inèdit a la Comunitat Valenciana per les seves dimensions, doblegant-se als interessos de propomotors privats instal.lats a la Generalitat Valenciana, que és la que es nega a realitzar els serveis i les infraestructures bàsiques.
Se que per als propietaris de les terres afectades pel PAI, la seva venda significarà l'obtenció d'uns guanys.
Però a qui beneficiarà això: A ells? Als seus fills que ja han buscat feina a altres indrets, i que evidentment ja no tornaran? Als pocs joves que continuen al poble? No!!!!
M'agradaria conèixer les raons que han impulsat a l'equip de govern municipal a prendre aquesta decisió, i més quan la legislatura està apunt d'esgotar-se.
Francament no ho entenc!
11/11/2006 De: Vicent Navarro Sierra. Tema: Informacions.
ID 504 La contestación de la Síndic a la Plataforma Vecinos de Parcent, que presentó 271 quejas, 200 firmadas por residentes del municipio, a propósito de los tres PAI aprobados por el Ayuntamiento de la localidad, presidido por el PP, en enero de este año, concluye recomendando al Ayuntamiento y a la Consejería de Territorio que "se acuerde la suspensión de la tramitación de los programas El Replà, El Cantalar y La Solana, y que no se aprueben mientras no haya un informe favorable de la Confederación del Júcar". Estos proyectos en cuestión se levantarían sobre una superficie de dos millones de metros cuadrados y conlleva 1.800 nuevas viviendas. La Plataforma advierte de que de ejecutarse estas urbanizaciones la población residente en Parcent se elevaría a 10.200, frente a los 1.050 habitantes actuales. Un crecimiento "a todas luces insostenible", según el colectivo. La plataforma apunta que estos programas urbanísticos son rechazados por informes técnicos.
Dia : 09-11-2006 Font : E. M. - Alicante - EL PAÍS
Titular La Síndic insta al Consell a que vete PAI sin el informe del agua.
11/11/2006 De: C.N.J. Tema: Els Bollitics de pacotilla.
ID 503 Els bollitics de pacotilla són també una altra espècie d'ànimes polítiques que proliferen per ací i que es dediquen a desqualificar a la resta perquè no poden “vendre” cap qualitat pròpia.
És molt fàcil i molt rèptil, però clar, és la bollitica de pacotilla…….es tracta de “abanderar una causa”, la que siga, això dóna igual, batejar la causa, fer creure a la resta que són germanetes de la caritat i que els interessa molt el bé del poble i començar a abocar qualsevol classe de desqualificatius personals, professionals, familiars, bulos i xafardejos de pacotilla obtinguts per bars, parcs i jardins o de la mateixa mare que els va parir, això dóna igual, però és que clar a falta de qualitats o mèrits propis han de recórrer a armar el bollo que siga.
Això és mentir?, és això ser incapaç?, no je,je….això és ser capaç de TOT, de TOT, i no veig jo que siga millor que els altres. Quin fàstic per favor!, aggggggggg.

Per cert Garrofa, no creus que te dones massa importància?, com si la resta sabérem qui nassos eres, com per a saber si eres morat, marró o groc i damunt si has votat o no, amb la de garrofes que hi ha per Olocau, que gràcia!, quin atac de dignitat més raret!, cada vegada entenc menys a la gent i més als bollitics de pacotilla per desgracia per a tots.
10/11/2006 De: esporles. Tema: ... estatuts per demá ...
ID 502
... bé, ningú a presentat alternatives o correccions als estatuts, jo, els he repassat i en l'article 2, en paràf "a", he matisat:

"Impugnar davant la Jurisdicció Contenciós-Administrativa" on només deia "impugnar davant el contenciós-administratiu"

He corregit un error clàssic de falta de nomenclatura, on deia "protegit pel PORN" ara diu "afectat pel PORN".

Gràcies a una col·laboradora anònima, que d'aquesta forma em fa sentir "menys sol" en aquests moments.

Encara que no respon mai a la meua "preguntita":

estàs empadronada??? signaries el Manifest i ho duries a l'ajuntament per registre d'entrada???

Misteris de la vida ....

Mantinc la figura del "col·laborador" que transcric literalment:

"Article 14. L'Assemblea General està formada per tots els membres de l'Associació amb veu i vot. Els col·laboradors pertanyeran a la mateixa amb veu però sense vot. L'Assemblea General, Legalment constituïda d'acord amb la Llei i aquests Estatuts és l'òrgan suprem d'adreça i govern de l'Associació, havent de reunir-se almenys una vegada a l'any."

CAPITULO II. Dels socis.
Article 8. Podran ser membres de l'Associació les persones físiques majors de setze anys que treballin o resideixin dintre de l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana així com aquelles persones que tinguin interès a servir les fins aquesta Associació. Aquests últims es denominaran col·laboradors

Podran ostentar la condició de col·laborador aquelles persones de reconeguda vàlua en el camp d'actuació de l'Associació.

Per a poder ser membre així com col·laborador de l'Associació, els interessats haurien de presentar una sol·licitud per escrit a la Junta Directiva, i aquesta resoldrà en la primera reunió que celebri. Si el sol·licitant s'ajusta a les condicions exigides en els Estatuts de la mateixa, la Junta Directiva no li podrà denegar la seva admissió.

La figura de "col·laborador" està pensada per a tots aquells que per una raó o una altra no vulguin ser socis, però la nostra iniciativa els inspiri confiança, d'aquesta forma, podran apilar tot tipus d'ajuda, si ho desitgen, sense, necessàriament, estar vinculats a l'associació.

També, a l'atorgar-los veu, es pensa en la possibilitat que les iniciatives de caràcter polític, si en els seus programes o línies d'actuació, contemplen oposar-se frontalment a aquestos PAI´s, puguin presentar-se i si ho aconsegueixen i ho mereixen, tinguin en aquesta plataforma, un camp per a les seves activitats futures.

El que us presentaré demà, surto a fer 20 fotocòpies, ho podeu descarregar d'aquí:

http://www.terra.es/personal2/pruebatusojos/o/olocau.zip

Conté l'acta constitucional, sense canvis, i els estatuts.

Insisteixo fotre!!! ..penseu en Presidenta/i,,Vicepresidenta/i,, Secretària/o,, Tresorera/o,, jo, em demano una "vocalía", poden haver fins a 15 i com a mínim han de ser tres.

Salut!
10/11/2006 De: Reporter. Tema: Informació.
ID 501 Algu me podria dir qui li porta les terres al Sr, Agustin Agusti Sanchis?
Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis