Divendres, 19 d'abril de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El Pregó !! - Missatges del 201 al 300

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
28/09/2006 De: Anna Tema : RE: Desde el Hacho
ID 300 Quin és el model urbanístic dels polítics locals d´Olocau?
No penses que ja es deixen portar per la iniciativa privada ?
Vols dir que encara estem a temps de que ens escolten?
28/09/2006 De: VAZ Tema : Proposta.
ID 299 És molt interessant el que dius del model de ciutat, encara que a mi em resulta prou raro anomenar ciutat a Olocau. De totes maneres entenc el raonament.
A mi em costa molt imaginar que els polítics de l'Ajuntament es posen a pensar en eixos detalls No obstant, jo crec que nosón detalls Són una cosa molt important També crec que la culpa la tenim els que vivim ací Al cap i a la fi es diu allò que cada u té el que es mereix.
A Olocau la majoria de les persones són prou majors i els jovens o treballem fóra d'ací o tenim poques ganes de coloborar.
Si que és veritat que en altres pobles hi ha mes activitat cultural. Abans es deia de realitzar un debat sobre tindre un punt d'accés wifi a internet per a tot el municipi.
Es podria utilitzar "El castell" per a periodicamente realitzar tertúlies literareas amb invitats.
Tertúlies i debats i confercncies sobre els temes mes importants per a la nostra zona. Seria interessant. Jo proposaria realitzar estos actes, encara que se que el mes difícil és començar.
Jo propose a l'Ajuntament que elabore un calendari de confercncies sobre temes d'actualitat i que tinguen relació amb els jovens.
Vull proposar també que es porte a Ferran Zurriaga perquè ens faça unes xarrades obertes a la participació sobre l'historià de la nostra comarca i la història de València.
28/09/2006 De: Boro Tema : Soles demane una cosa.
ID 298 Soles demane una cosa a qui guanye les eleccions la pròxima legislatura, no mireu a un altre costat quant vegeu gent consumint o traficant en drogues. Feu tot el que estiga al vostre abast per resoldre el problema "a casa" sense que ningú haja de visitar el jutjat.
28/09/2006 De: valencian@-parlant Tema : Aclaració... final!
ID 297 Només vull aclarir-li a "Antoni" que el fet d'escriure el correu inicial en castellà i no en valencià fou, vertaderament, de forma conscient però pel missatge que volia transmetre (com una forma d'il.lustrar-lo) i no per vore el que passava. De fet, amb un "no m'havia adonat que només es publicaven missatges en valencià", començava el meu correu.
Després de les aclaracions del webmàster, he escrit -com sempre- la resta de missatges en valencià, sent respectuos@ amb ell i la resta de participants del fòrum. No ha sigut en cap moment la meua voluntat "tocar el nasos". Qui fà ara una interpretació maliciosa? Però deixe ja el tema... No vaig a estar continuament fent aclaracions, punt per punt, pels correus de resposta que vaig rebent.
I com em dóna la sensació de què només s'enten allò que es vol entendre, ho considere, a més a més, improductiu. Així que no contestaré a SIAU ni faré cap altre cometari al respecte. Sembla que alguns estan acostumats a llançar opinions i comentaris en aquest fòrum i vore'ls després recolzats per altres correus... perquè -vaja!- no pensava jo que la meua actitud "crítica" amb la "motivació última" (després confirmada) de la proposta, anara a exaltar tant els ànims...
27/09/2006 De: Poeta Tema : "La poesia es un arma cargada de futuro"
ID 296 Diners de tort fan veritat,
e de jutge fan advocat;
savi fan tornar l'hom orat,
pus que d'ells haja.
Diners fan bé,
diners fan mal,
diners fan l'home infernal
e fan-lo sant celestial,
segons que els usa.
Diners fan bregues e remors,
e vituperis e honors,
e fan cantar preïcadors:
Beati quorum.
Diners alegren los infants
e fan cantar los capellans
e los frares carmelitans
a les grans festes.
Diners, magres fan tornar gords,
e tornen lledesmes los bords.
Si diràs "jas" a hòmens sords,
tantost se giren.
Diners tornen los malalts sans;
moros, jueus e crestians,
lleixant a Déu e tots los sants,
diners adoren.
Diners fan vui al món lo joc,
e fan honor a molt badoc; a qui diu "no" fan-li dir "hoc".
Vejats miracle!
Diners, doncs, vulles aplegar.
Si els pots haver no els lleixs anar;
si molts n'hauràs poràs tornar
papa de Roma.
Anselm Turmeda
¿¿¿Per que sera que ui en dia, perquè el zero valga una mica ha d'estar a la dreta???
27/09/2006 De: GONAL Tema : Molt animat !!
ID 295 En tota REMAVIDA ja ja ja ja, açò esta mes animat que mai.
26/09/2006 De: EL FITI Tema : A QUI LI PIQUE QUE SE RASQUE
ID 294 Ja estic fart de llegir, que si a la fi de la processó se toca el himne d'Espanya, que si pareix que estem als anys 50, que si el capellà deuria de parlar valencià a les celebracions, que si les banderetes... que voleu tapar el sol en un dit??, és a dir, tapar la cultura i tradició de tota una vida fent campanya política barata?? perquè aquestos comentaris no són altra cosa més que això... pareix que certa gent que diu ser demòcrata, progre... la sang li bull quan sona l'himne d'Espanya i de València, té diferents, opcions no acudir als actes ja que estic segur que de cristià té ben poc, respectar el que es fa perquè darrere porta càrrega cultural i tradicional dels pobles de la "COMUNITAT VALENCIANA" i a més a més d'Espanya(no hi ha més cego que qui no vol vore) i callar com altres fem quan sentim comentaris o presenciem actes festius com les "trobades" defenent altres ideals polítics o interesos d'altres territoris veìns. Està clar?. el altre tema que m'ocupa es recordar-vos que a la Comunitat Valenciana hi ha dos llengües oficials, senyors dos, així que el capellà pot utilitzar les dues de la forma que li vinga en gana, no obstant en moltes ocasions ha fet eucaristies en les que ha utilitzat les dues, d'altra banda una pregunta, quantes converses haveu tingut amb ell? perquè jo us asegure que jo he parlat valencià amb ell. per cert les banderetes s'han deixat de posar perquè s'ha dit que a una persona li molestaven al dormir quan feia aire, clar con vosaltres podeu pensar és de pes polític al poble, qui siga que s'entenga, ah i a qui li pique que se rasque.
25/09/2006 De: El boticari Tema : Parlem germans...
ID 293 Que parle l'home de la penyeta roja
25/09/2006 De: Mes val callar... Tema = Per Anna
ID 292 Sembla que hi ha alguna cosa en marxa. Quan dic en marxa significa que hi ha gent que ja sap que va el tema.
En el cas que la Conselleria o altra administració vullga desenrotllar algun PAI és probable que haja parlat amb l'Ajuntament d'Olocau.
Però cura, sempre hi ha gent que s'assabenta abans que ningú.
Evidentment aquesta informació és or!!
El que aquesta clar és que en aquests moments hi ha diverses empreses madrilenyes i catalanes que estan comprant terrenys en l'entorn de València. I no parle de terrenys que estiguen qualificats ja, sinó de terrenys que potencialment són molt atractius per la seua posició respecte d'infraestructures de transport o altre punts d'especial interes.
Tot se saber exactament qui es el que esta comprant.... Endevina endevina!!
El vídeo al que es fa referència i que duia per títol "Per un grapat d'euros" ha desaparegut d'on estava.
Però es pot seguir cercant. Estava en google. En l'eina de cercada de vídeos en la xarxa. Au!
25/09/2006 De: Otubre Tema : Al webmaster
ID 291 En primer lloc salutacions a tota la gent d'aquest fòrum. En segon lloc vull fer-li una pregunta al webmaster a vore si potser:
podria traduir aquesta pàgina a les següents llengües???
castellà, Galaic, èuscar, anglés, alemany, italià, portugués, xinés, rus i àrab.
Es que, com ja som de tants continents, crec que no li costaria gens fer una pagina multilingüe.
Confie que puga satisfer la meua petició.
Moltíssimes gracies
24/09/2006 De: Antoni Tema = Re valencian@parlante
ID 290 Voldria dir-li, que em sembla perfecte que en aquesta pàgina s'expose en valencià, no per res, si no per que es la llengua com diu garrofa, de la majoria dels olocauïns. A molts ( com per exemple a mi ) ens ha servit per a posar en pràctica l'escriure i llegir millor la nostra llengua. En ningun moment veig una actitud radical per part del webmaster, si per part de valencianoparlant; vosté diu en el seu missatge, que el valencià es la llengua que habitualment parla, i en la que sempre escriu en el fòrum, però que aquesta vegada conscientment ho ha fet en castellà per vore si cadascú, pot triar la llengua que vol per a expressar-se en aquesta web...
Perdone que li diga... però es una contradicció dir: "que no es d'aquelles persones que Quan li parlen en castellà contesta en valencià" i vore que en aquesta pàgina la gent escriu en valencià, i vosté conscientment ho ha fet en castellà per vore el que passa. Això es diu "voler tocar els nassos" a la persona que ha fet aquesta pàgina, que de manera desinteressada i sense cap motiu lucratiu esta portant endavant aquesta web. No m'arribat a cap lloc, estem on estàvem, vosté si que ha fet una interpretació maliciosa de les paraules del webmaster per no tindre aquesta pàgina en valencià i en castellà.
24/09/2006 De: Garrofa Tema = Re:Encanador
ID 289 Gràcies per respondre'm a la qüestió sobre l'aigua de la Font de la Penya. Crec entendre que seria fàcil solucionar el problema de l'arsènic a l'aigua de la Font de la Penya amb una sèrie de filtres. Per tant, perquè no tenim aigua de qualitat? hi ha altre problema més difícil de solucionar a més de l'arsènic? Gràcies Encanador, per la teua resposta però potser algun altre ens deuria respondre a aquestes qüestions.
24/09/2006 De: SIAU Tema: "In aeternum" versus "Mutatis mutandis"
ID 288 Com has arribat a la deducció que SIAU pretén imposar el Valencià en l'església?
Per que no es desprèn de cap de les meues afirmacions! Encara que volguera no ho podria fer!!
Qui esta imposant un únic idioma en la celebració dels actes religiosos és l'església; entesa aquesta com "organització" que administra allò que és de la seua competència.
Perquè des de quan a sotmès a referèndum aqueixa organització la llengua que aquests actes han de celebrar-se?
Demanaria que es contara fins a 10 abans de fer determinades afirmacions.
!En psicologia això es diu "mecanismes" de projecció psicològica! I resulta ser aquella circumstància que algú pretén veure en els altres les seues pròpies contradiccions.
Però bé, si estan dispostos a posar en qüestió el dret del valencià a no tenir de competir amb cap altra llegua perquè puga usar-se amb absoluta normalitat, endavant, endavant, endavant...
Però també apareixen en l'argumentari de Valencian@-parlante algunes adverbis - o són complements circumstancials?- com... sempre s'ha fet, allò que ha sigut sempre, com sol ésser habitual, cada volta resten menys coses per canviar....etc que denoten una inclinació al "establit" per sobre del mes elemental sentit comun, raonament lògic o comprovació empírica.
Aixi, en aquest camp de joc comença a ser difícil jugar a alguna cosa.......
Per a acabar ja amb aquest debat, a SIAU ni li molesten les banderes, ni els himnes, ni de bon tros els senyals d'identitat, -no s'enganyen ni els uns ni els altres són senyals d'identitat de res-. A SIAU el que li resulta molest és la utilització que es fa d'aqueixos suposats signes d'identitat per qui tenen com únic fi "distraure l'atenció" dels ciutadans i dirigir-la cap a assumptes de la mes absoluta intranscendència.
I ara ànim a qui aposten per que el món seguisca canviant.... a millor!
Des que els primers homínids s'alçaren sobre les seues potes del darrere per a atalaiar l'horitzó i despres de diversos milions d'anys d'evolució seria lo mes normal que ara les coses deixaren de canviar....!!!!!
23/09/2006 De: Garrofa Tema: Re: Valencian@parlante sobre webmaster
ID 287 Voldria dir-te que sí que has fet una interpretació maliciosa de les paraules de Carrasca per voler una missa en valencià i també del webmaster al tindre de moment una web monolingüe.
Dir-te que olocau.org va nàixer com homenatge al poble d´Olocau i als seus habitants, els quals són la majoria valencianoparlants. Per altra banda dir-te que olocau.org va ser la primera pàgina del poble en valencià.En contraposició de la pàgina de l'Ajuntament: olocau.com que va tindre els seus orígens en castellà, ara ja és bilingüe. Per això crec que li degam donar també un vot de confiança a aquesta pàgina web. Ojalà un dia fins i tot siga una pàgina amb difusió internacional i pogam veure-la també en alemany i en anglés... Sincerament jo no veig ninguna connotació radical en tindre aquesta pàgina només en valencià.
22/09/2006 De: Arroconio Tema: Re: valencian@parlant
ID 286 Quan acaba la processó i ens posen l'himne d'Espanya sembla que estiguem en un acte dels anys 50, no més falten els tricornios presidint l'acabament del festeig. Dons jo veig millor que posen l'himne de València al finalitzar la processó, que el d'Espanya.
22/09/2006 De: Encanador Tema: Re: Garrofa
ID 285 Suposant que l'únic problema que tinga l'aigua de la font de la penya siga el Arsènic i pressuposant que l'Arsènic probe de sals dissoltes en l'aigua abans d'arribar al diposit de forma natural (sempre que l'activitat humana no siga la responsable de l'arsènic). El mètode normal per solucionar el problema seria relativament senzill ja que hi ha filtres que son capaços d'absorbir l'arsènic, això simplement caldria conèixer els consums i concentració. Amb eixes dades es pot buscar el filtre més apropiat i una volta instal·lat el sistema te que anar acompanyat d'una sèrie de controls periòdics per garantir el correcte funcionament del sistema, i el més important el correcte manteniment i substitució 'quan toque' dels filtres, ja que uns filtres bruts produirien l'efecte contrari al desitjat.
Confie haver aclarit els teus dubtes. Per a més informació pots visitar de NRDC : http://www.nrdc.org/water/drinking/qarsenic.asp (en Angles).
22/09/2006 De: CANDIDATURA Tema: Resposta a OBSERVADOR
ID 284 No t'amoines. Al llegir el meu missatge hauries d'haver-te adonat que el meu nom "CANDIDATURA" no significa, de moment, que represente cap candidatura que tinga pretensions de governar, de moment, només volia propiciar un debat perquè els nostres polítics, (que normalment, quan fan alguna cosa no solen preguntar o no els importa l'opinió de la gent) s'assabenten de les idees que té la gent del poble, i no estic pensant en un banquet ací.. una paperera allí.. (que també), em referisc a impulsar el poble cap al futur, et val com a FINALITAT? (llig el missatge de "Desde el Hacho" ID 276 de 18/9/2006). Respecte de les meues opinions, si tinc, o si no tinc, o si no conteste, tant se val, m'interessa més que sentiu/que senten les opinions de qui vulga opinar, proposar, sugerir.... entre les que també estarà la meua. Potser qui gestiona la cosa pública ja se li acabaren les idees (sic) i ara viu acostumat a escoltar només l'opinió d'uns pocs amics-aduladors, als quals els interessa més estar a l'ombra del poder, que enriquir la seua opinió amb les opinions dels altres.
Dir-li al WEBMASTER que participe de la resposta donada a valencian@-parlante (16/9/06)
SI HI HA ERRORS DE TRADUCCIÓ LA CULPA ES DEL "SALT"
21/09/2006 De: Anna Tema: Re:Mes val callar...Camps de golf i ignorància
ID 283 Primer dir-te que no he pogut vore el video que ens volies mostrar, no sé si per l'enllaç o pels meus problemes amb la red. Però volia preguntar-te,si tenim també perill els olocauïns, perquè jo també he escoltat alguna cosa referent a algún "superPAI" a Olocau, què saps d'això?
21/09/2006 De: vaig a dirme...325 Tema: Re: Candidatura
ID 282 Estic d'acord en l'ús que se li ha donat fins ara al castell, pero no m'agradaría que en un futur, es quedara com a sala d'exposicions del passat com diu "candidatura". M'agradaría que s' utilitzara per cualsevol altra cosa que els ciutadans d'Olocau li tragueren mes profit. Sempre estem parlant del 1700 i del 1800, que està molt be, pero això està ahi, i ja ens ho sabem de memoria. Ja fa temps que l'Ajuntament tindría que haber escomençat a vore quin futur se li dona a este patrimoni. Des d'una residencia, fins un centre cultural, passant per una biblioteca.... jo que se, cualsevol cosa que ens puga aportar més del que aporta.
19/09/2006 De: valencian@-parlant Tema: Re: Carrasca i SIAU
ID 281 En primer lloc aclariré que des de primera hora vaig dir que, personalment, no m'oposava que la missa es celebrara en valencià (per les respostes que he rebut sembla que no s'ha interpretat així i consideren la meua actitud com a defensiva)i, d'altra banda, diré també que citar la cooficialitat de les llengües -encara que a SIAU li parega que no ve al cas i que resulta, fins i tot, contradictori per la meua part- fou per fer vore que l'opció actual també era vàlida (ja pareixda que no...!) Alguns correus deixaven entrevore la "necessitat" del canvi i, a més a més, aquells que els firmaven s'erigien en una espècie de "jutges" que, en un desplegament de bonança, estaven disposats (fins i tot!?) a disculpar al capellà la seua falta d'accent i les seues errades... Faltaria més!
Jo no tinc cap prejudici contra la nostra llengua (cap de les dues) -tal i com pensa SIAU- però allò que em diferencia d'ell és que jo no vull "imposar" (perquè sí i encara que no vaja) que la missa es faça en valencià sinó que ho proposaria i respectaria el que decidira la majoria... Partint de la base que qualsevol de les dues opcions és vàlida, tot és parlar-ho... No decidim ja d'entrada per altres!! (No fa falta que t'ho recorde, eres "demòcrata").
Ah! Vull recordar-li a Carrasca que qui va "relacionar immediatament" (així ho diu ell) el tema lingüistic-religiós amb la política no fon jo sinó "Vicent". I a aquest se li suma ara SIAU que sí ho afirma obertament. Respecte al tema de l'himne… sí podria debatir-se si és apropiat o no que sone al final d'una porcessó. Sempre s'ha fet i no mai ha despertat tanta repulsa ni ha ferit la sensibilitat de ningú; pero em dóna a mí la sensació que a eixes persones els molesta sone on sone (siga el d'Espanya o el de València), fins i tot si és la peça final d'un concert com sol ésser habitual (vaja, aquest estiu, en el concert d'agost no va ser així, curiós). I, com no, el tema de l'himne va lligat al de bandera i a més de ferir-los el fet que sone l'himne els molesten també les banderes (fins i tot les que tota la vida han adornat el carrer en festes…). Allò que ha sigut sempre una mostra d'un poble en festes (la música, les banderetes…) ara va i resulta que és ofensiu per a determinades persones ( a pesar que estem en Espanya, en València i que, junt amb la llengua, són signes de la nostra identitat). Tal volta em perd alguna cosa que no veig on radica eixa agresssió que suposa per a alguns eixos "símbols"? De tota manera, en Olocau, ja no es veuen banderetes en festes… Un problema menys?... Ànim, ho estéu fent francamente bé, cada volta resten menys coses per canviar. I ho estéu fent a soletes… Sense demanar opinió… Aixó es democràcia.
19/09/2006 De: Garrofa Tema: La Font de la Penya
ID 280 Voldria saber: si és possible solucionar el problema de l'aigua de la Font de la Penya. Si es pot solucionar amb un manteniment del depòsit o si es tracta d'una cosa no factible... Voldria saber si es pot fer alguna cosa al respecte perquè és una llàstima que tinguent com hem tengut tota la vida varies fonts al poble ara no disposem de ninguna amb aigua de qualitat.
Per altra banda, també és vergonyós l'aspecte que presenten els seus voltants, amb els bancs trencats, falta de neteja...
19/09/2006 De: Cronica Tema: No se si estic dient una estupidesa.
ID 279 Cadascuns dels missatges d'aquest fòrum a menuda escala estan formant una menuda crònica d'Olocau.
Fa uns anys vaig veure una exposició de fotografies de San Antonio en la casa de la cultura. Em van semblar molt interessants.
Podria ser una bona idea manar fotografies antigues a aquesta web explicant que consisteixen i ajudant a crear una crònica mes àmplia d'Olocau.
Aconselle al webmaster que faça còpies dels missatges que es envien al fòrum perquè en el futur explicaran moltes coses.
Au
19/09/2006 De: Passejant per l'horta Tema: Saber un poquet mes
ID 278 Vull demanar a l'Ajuntament d'Olocau que es publiquen en la pàgina web de l'Ajuntament els acords del Ple i de la Junta de Govern Local.
Aixi com l'acta de les sessions.
Disposar de les actes en el tablo d'anuncis de l'Ajuntament és clarament insuficient per a garantir la correcta informacio als ciutadans.
No fa massa s'ha aprovat una ordenança relativa -crec- a les condicions que han de complir els agents urbanitzadors o als condicions de seleccion o adjudicacion de PAI's
Pel que demane que les ordenances es publiquen el la pagina web de l'Ajuntament o en defecte d'això en aquesta pàgina web.
I no existeix cap excusa ja que els documents de caracter electrònic resulta molt facil que es publiquen en una web en format PDF.
No em extranyaria que en molt poc temps explote l'activitat urbanística a Olocau.
Pel que els ciutadans deberiamos estar previnguts cap al que se'ns ve damunt.
Está el poble informat de quines seran les conseqüències per al seues terres?
Vaig a demanar que es habra un debat en aquest fòrum sobre aquest assumpte.
El home de la penyeta roja deuria estar atent "ojo avizor" a lo que passa i tocar "arrebato" en cas que fora necesari
18/09/2006 De: Carrasca Tema: Resposta a Valenciano parlante
ID 277 Crec que Valencano-parlante ha fet una interpretació maliciosa de les meues paraules.
Per que dubta que esta petició no siga integradora. Lo mateix podria pensar jo del lo poc o res que el rector d'Olocau ha utilitzat el Valencià en missa.
És un plantejament radical demanar que la missa es faça en la llengua dels Olocauins. Em pareix a mi que no.
I en qüestions polítiques no em vaig a posar encara que vosté pareix que ho ha relacionat immediatament.
Insistisc en la meua petició. El Valencià és la llengua materna de la immensa majoria de ciutadans d'Olocau i la meua petició és que els actes religiosos es facen en Valencià.
18/09/2006 De: Desde el Hacho Tema:
ID 276 Se suggerix que des d'este fòrum es diguen quins són els principals problemes que Olocau té, perquè els polítics locals els assumisquen davant de les pròximes eleccions municipals.
I en eixe sentit es posen de manifest alguns problemes , importants, que s'haurien d'afrontar aportant solucions adequades. I totes elles destaquen perquè formen part de servicis de caracter obligatori, ja siga de l'Ajuntament o de la Generalitat Valenciana. Educació, transport, abastiment d'aigües, cultura, sanitat, manteniment etc.
En interes d'aportar alguna opinió respecte d'això crec que hauríem de començar per definir models.
Em pareix que per damunt de tot -crec que no es fa habitualment, i després explicare perquè no es fa- cal definir el model de poble que volem tindre. Olocau que per les seues dimensions té la seua millor definició en la paraula "poble" no deixa de ser una ciutat xicoteta.
Les persones viuen en entorns purament rurals -masies, masos, vivendes aïllades...., o en ciutats. Olocau és una xicoteta ciutat perquè el seu entorn de convivencia es realitza en un entorn urbà on es presten servicis tant públics com privats i on hi ha un poder local constituït que regula les relacions entre eixos ciutadans. Damunt esta molt pròxim València amb la qual cosa el seu caràcter de ciutat s'amplifica.
Qualsevol ciutat, per xicoteta que siga, necessita mirar cap al futur. Preparar el futur és el treball que fonamentalment han de desenvolupar els responsables polítics. Sense que això signifique que els problemes als que es fa referència abans s'obliden. Damunt de preparar el futur han de solucionar el present.
I el futur només es prepara establint models de desenvolupament a mitjà i llarg termini.
Són necessaris establir models de desenvolupament econòmic (agrícola, industrial, servicis).
Models de desenvolupament urbanístic. ¿Com volem que siga la nostra ciutat en el futur? Volem que siga una ciutat dispersa,... una ciutat agrupada,... una ciutat molt densa? !Cada una d'estes tipologies ens plantejara problemes diferents! Seria millor que ens els plantegem abans de decidir.
Necessitem tindre un model de desenvolupament social...Volem que siga mes o menys participatiu?
Necessitem establir un model de cultura. Pot estar fonamentat simplement en la realització d'actes culturals o potser en la promoció de la participació dels ciutadans i en la canalització de les iniciatives populars que serien el rovell de l'ou de la cultura popular.
I açò és important per que hi ha molts models que donen resultats completament diferents. Encara que el pitjor d'ells és el model que s'identifica amb la "inexistència de model".
I esta "inexistència de model" - que explique ara - és el model que mes agrada als grups i partits conservadors. Això els permet no tindre cap condicionant a l'hora d'improvisar en funció dels seus interessos personals i no de les necessitats i els interessos dels ciutadans.
Admet que hi ha responsables polítics conservadors que són un exemple d'honradesa, treball dedicació i bonhomía.
Però ideològicament encara existixen diferencies entre esquerra i dreta!!
Així es poden veure els despropòsits, urbanístics, per exemple, que s'estan donant des d'Orpesa (Marina d'or) fins al Cap de Gata.
Eixos despropòsits estan alimentats pels interessos-delinqüents dels qui només els importen obtindre beneficis a curt termini sense importar-los ni valors mediambientals ni les verdaderes necessitats dels ciutadans.
Desgraciadament algunes d'eixes situacions es donen per que alguns responsables locals no ténen un mínim de sentit comú ni de responsabilitat amb la seua ciutat. Realment és penós el que esta passant en la comunitat valenciana!!
Per a anticipar-nos a eixe tipus de possibilitat o probabilitat no hi ha una recepta màgica. Només hi ha una forma de previndre-ho. I eixa forma s'anomena "Prendre la iniciativa"
Els responsables polítics de la ciutat han de prendre la iniciativa i definir els criteris i models de desenvolupament a futur. Alguns el diuen "pla estratègic".
Si eixes estratègies de futur no es plantegen des de !JA! Vindrà la iniciativa privada a decidir com serem els pròxims anys.
La por a pendre l'iniciativa es el pitjor que ens pot passar!
Probablement vindrà algun "agent urbanitzador" (per cert legislat des de l'esquerra, i ara rebutjat des de la Unió Europea) i es farà ric amb la propietat i els interessos dels ciutadans d'Olocau.
I si els polítics locals no prenen la iniciativa cal ajudar-los que la prenguen. Des de la societat civil podem moure'ns per a generar eixe estat d'inquietud que propicie l'elaboració d'un programa de govern per a la CIUTAT i la presa d'iniciativa en els aspectes mes importants de la vida i del futur dels ciutadans d'Olocau.
I ara vull opinar ací també que la indisciplina en els carrers d'Olocau per part dels conductors residents i forasters és total. Els passos de vianants no servixen per a res per que no es denuncia a ningú.
Propose que es pinten les zones on és possible estacionar i aquells que no estacionen bé siguen multats exemplarment.
18/09/2006 De: Mes val callar i semblar tonto que disipar el dubte definitivament ! Tema: Camps de golf i ignorancia!
ID 275 Pose un enllaç a un video que reflecteix de forma clara la politica urbanistica de molts municipis de la nostra comunitat.
Val la pena perdre 20 minuts perquc és francament il·lustratiu.
Si aquests són els polítics que ens estan administrant apanyats anem.
Com es diu al final: solament existeixen dues coses infinites, l'univers i l'estupidesa humana.
Entreu ! Per sucar..... Uns alcaldes de la comunitat parlen de compatibilitzar la sostenibilitat, el medi ambient i els camps de golf i urbanitzacions. Alucinant !!
http://video.google.es/videoplay?docid=6936977827843670450&hl=es
16/09/2006 De: SIAU Tema: Missa en Valencià
ID 274 Entraré en el debat/polèmica respecte de la utilització del valencià en les celebracions religioses. I no amagaré el meu interés "polític" sobre el tema.
Interés d'algú que es considera demòcrata, d'esquerres, liberal i progressista.
En primer lloc em pareix encertada l'opinió que ja resulta oportú celebrar la missa en valencià. Es com a mínim paradoxal si no ridícul argumentar la cooficialitat de les dos llengües però no haver utilitzat mai una d'elles en els actes religiosos després de 25 anys. Per que eixe argument no servix a l'objecte del debat.
Tampoc resulta imprescindible ser un devot feligrés per a desitjar que la cooficialitat de les llengües es practique en tots els àmbits. Si l'església catòlica haguera de transitar per el món terrenal acompanyat únicament dels seus devots feligresos ho tindria francament difícil.
També s'argumenta que l'important és el missatge i no la llengua en què este s'expressa. Em pareix un exercici de reduccionisme tendenciós. Càbria argumentar ací que es comença per no respectar les formes i s'acaba per perdre la raó. I per no donar-li importància a les formes...perquè no continuem amb el llatí....
I no és que es tinga problemes d'entendre o no el castellà, mes ben al contrari, pareix com si es tinguera algun tipus de prejuí contra la nostra llengua. !Pareix prou evident! No?
Respecte de la denominació de la llengua personalment no em molesta que es denomine d'un o d'una altra manera. Habitualment es posa l'enfasi en una o en una altra depenent de escorament polític del subjecte que la utilitza, ja siga antiespanyol o anticatala. Si se'm permet una grosseria !Me la sua! la denominació.
Com tampoc m'agraden les banderes i els himnes. Al cap i a la fi són l'aliment de la ignorància.
I si d'himnes estem parlant s'argumenta una actitud radical a qui defén que no es toque l'himne espanyol al final d'una processó. Perquè, sí, esta sí que és una proposta essencialment política. Sincerament creu Valencian@-parlante que eixa petició respon a una actitud radical ?
En què fonamentaria eixa afirmació?
Podríem posar exemples d'actituds radicals per part de la societat civil i també de l'església catòlica i segurament exiriem mal parats tots.
Si s'utilitza el sentit comú, el sentit de la proporció i l'equitat no serà necessari posar-nos a la defensiva davant de propostes que encara que noves són indiscutibles per la seua evident raó.
16/09/2006 De: Webmaster Tema: Re: valencian@-parlant
ID 273 Ja fa 5 o 6 anys vaig començar a editar Olocau.org, vaig plantejar-me portar-la endavant tant en valencià com en castellà, però per una simple qüestió de temps lliure per dedicar a la pàgina web vaig considerar oportú fer-ho únicament en valencià.
L'any 2003 vaig crear la secció del pregó , i com un espai mes dins d'Olocau.org vaig entendre com "lògic" que els textos/opinions que alli apareguen estiguen en valencià. Jo porte anys participant en fórums i grups de noticies que res tenen a vorer amb Olocau i m'expresse amb total naturalitat SENSE SENTIR-ME DISCRIMINAT ni COHIBIT DE LES MEGUES LLIBERTATS en les llengües que fan servir a eixes pàgines be siguen webs en castellà o angles (llengua que no domine i que m'obliga sobint a fer servir traductors).
A Olocau.ORGquant he rebut un correu electrònic provinent d'un particular, en castellà sempre l'he contestat en castellà a més des de fa un temps tinc pensat fer una web multilingüe també sobre Olocau que tindrà la segua versió en Castellà, però lamentablement encara no he tingut temps suficient ni d'estructurar el disseny (Olocau.EU).
En referencia a "la vida de carrer" de normal faig servir el castellà o el valencià simplement depenent de en qui parle i en algunes persones indistintament faig servir una llengua o un altra (depenent com em pega, com supose que fa el 99% dels olocauïns). Per descomptat que si algu em pregunta en castellà li conteste en castellà.
En fi, confie que m'entengues i no t'enfades.
15/09/2006 De: valencian@-parlant Tema: Re: webmaster
ID 272 No m'havia adonat que en aquest fòrum només es publiquen missatges en valencià, fins al punt de traduïr aquells que han sigut escrits en castellà. En altres ocasions,he participat en aquest fòrum i m'he expressat en valencià perquè eixa es la llengua que parle habitualment. Aquesta vegada, però, el missatge (l'original que vaig escriu-re) el vaig escriure en castellà de forma conscient amb una finalitat: fer vore que casdascú pot TRIAR lliurement per expressar-se la que vulga perquè, tant el valencià com el castellà, són llengües cooficials.
Jo no tinc cap problema, parle valencià. Però no soc d'aquelles persones que contesten en valencià quan se'ls hi pregunta en castellà, ni d'aquelles que intenten imposar que tot, absolutament tot, s'anuncie i s'escriga, en valencià... SOLS en valencià (com és el cas, segons he pogut hui comprovar, d'aquest fòrum). On hem arribat? Es vol, aleshores, imposar el valencià de la mateixa manera com es va imposar (i tant s'ha criticat) el castellà fa tant de temps enrere?
Em pareix una actitud lamentable... I si no puc expressar-me en aquest fòrum amb la llengua que jo lliurement trie de les dos reconegudes oficialment en aquesta comunitat autònoma, aleshores no participe. M'agrada formar part de projectes integradors, que aglutinen la major part de gent possible perquè crec que la diversitat enriqueix... Una cosa és difondre el valenciá i la nostra cultura, una altra es imposar-la i una altra molt més greu es imposar-la com a única. On estem exactament?
15/09/2006 De: Observador Tema: Re: Candidatura
ID 271 És curiós el teu missatge.
Abans de preguntar als altres, ¿no seria el més normal que tu donares primer la teua pròpia opinió? ¿O és que no tens, no saps, no contestes...?
Curiós, molt curiós que no proposes res que no siga que els altres aportem idees...
¿Podries dir-nos també en quina finalitat?.
14/09/2006 De: webmaster Tema: El pregó
ID 270 Varies coses :
Per favor envieu els textos en valencià, que sinó em toca anar traduint i es fa pesat. Aixina entre tots farem que el pregó funcione mes fluid i evitarem possibles errors de traducció. Recordeu que si no domineu massa el valencià, podeu descarregar l'aplicació Salt (traductor/corrector de valencià, gratuït editat per la generalitat valenciana).
http://www.cult.gva.es/salt/docs/Salt_423.zip

En quant al missatge enviat "DES DEL PUNTAL DELS LLOPS", dir-te que la noticia que m'has enviat no se fins punt la puc publicar "al complet" (per qüestió de drets d'autor) aixina que he mirat de buscar l'enllaç al servidor original i no l'he trobat per-ho l'he substituït per una noticia "idèntica" del diari LEVANTE. Espere no t'importe.
Referent als abocadors d'olocau (gestió de residus ...) tenia/hem pensat fer un reportatge, però per varies raons se a retardat massa i al final no se si ho publicar-he.
12/09/2006 De: mochilanga Tema: RE Vicent, Peticions
ID 269 Per que tinguen una idea els polítics locals, de quines són els prioritats ( per a mi ) que necessita el poble, són els següents:
 • Pressió a conselleria, i tindre prompte una escola nova, amb menjador i jardí d'infants.
 • Piscina i poliesportiu en condicions.
 • Mes pressió d'aigua, i allumenat de carrers.
 • Equipar el castell, de manera que sega útil, be com a centre cultural per a la gent jove, o centre social, o el que siga.
 • Mobiliari urbà i bon manteniment dels parcs i zones verdes.
 • Consultori mèdic com toca.
 • Servei d'autobús diari.
12/09/2006 De: Tirant Tema:Valencià
ID 268 Encara que no s'escriure en Valencià i pel que el faré en Castellà, em pareixeria molt adequat que des de la parròquia es tinguera la iniciativa de realitzar els actes religiosos en Valencià.
Crec que l'arribada de nous residents a Olocau des de la nostra terra o des d'alguns països de la comunitat europea aporta diversitat cultural, mestissatge i contrast d'idees, que sempre és bo.
Però crec també que una comunitat de persones com és Olocau necessita conéixer la seua història, la seua llengua i promoure els valors culturals, linguisticos...propis.
Ja va acabant l'estiu i l'activitat social disminuïx....
En favor de promoure els valors a què cap a referència i enllaçant-los amb la menor activitat durant l'hivern vull proposar a l'Ajuntament d'Olocau que organitze algunes activitats durant esta època de l'any. Segurament des de la universitat, la conselleria de cultura o des d'algun organisme que es dedique a promoure la cultura es podria organitzar algunes classes d'història de València, llengua valenciana, inclús activitats mes lúdiques... Gimnàstica per a adults (correctiva). Qualsevol activitat social és bona per a promoure la trobada entre els ciutadans.
Qualsevol cosa menys romandre en cas assentat mirant la tele durant llargues hores.....
(Per que ni al bar es pot anar durant esta època de l'any)
Gràcies.
12/09/2006 De: valencian@-parlante Tema: Re: Missa en valencià
ID 267 Em sorprén l'èmfasi que alguns missatges d'este fòrum fan sobre el tema que la missa es duga a terme en valencià. Done per suposat, llavors, que es tracta de devots feligresos que assistixen amb assiduïtat a l'eucaristia dominical. Si no és així, no tindria sentit que sol·licitaren, simplement perquè sí -i tal vegada per uns interessos més polítics que religiosos- que es realitzara la missa en valencià. He de recordar-li que l'important és el missatge, més enllà de la llengua amb què s'expresse? Però, si a pesar que el castellà i el valencià són llengües cooficials i a pesar que a ningú li ha ocasionat problemes d'enteniment (perquè tots som coneixedors d'ambdós llengües), a eixes persones els suposa un problema... tot és plantejar-ho. Per descomptat, deuria llavors poder-se'ls veure entonant els càntics en el seu tan volgut i venerat valencià. O he de rectificar i dir "llengua catalàna" perquè també poden molestar-se? He comprovat que ambdós actituds solen anar parelles...
Però si, a més, coincidix que els que suggerixen que la missa es faça en valencià són les mateixes persones que es molesten perquè l'himne d'Espanya sone al final d'una processó, llavors ja és més que sospitós... Perquè, llavors, el tema que la missa es duguera a terme en valencià seria merament anecdòtic, la punta de l'iceberg d'un plantejament prou més radical i que comprén altres esferes.
I, sí, parle valencià, però també castellà. I mentres la proposta siga integradora i no excloent, a mi no em suposa nigún problema que la missa es faça en castellà o en valencià.
11/09/2006 De: Garrofa Tema: D'acord amb Vicent
ID 266 Estic d'acord amb Vicent pel que fa referència a la música de la processó, crec que es deuria ja de canviar "el chip" i deixar l'himne d'Espanya per a altres ocasions.
11/09/2006 De: DES DEL PUNTAL DELS LLOPS Tema: CONTAMINACIÓ MEDIAMBIENTAL/ABOCADOR
ID 265
Dia : 07/02/2006 Font : Levante-emv
Titular El PSPV denuncia que emanen gasos tòxics de l'abocador d'Olocau L'ALCALDE contradiu el diputat del seu partit i ASSEGURA QUE ELS FUGUES NO SÓN ROÏNS. V.C.M ., Olocau
11/09/2006 De: CANDIDATURA Tema: Xarxa sense fils per a tots.
ID 264 Ens agradaria obrir un debat entre la joventut d'Olocau amb el fi de plantejar la possibilitat d'instal·lar una xarxa sense fils, que done servei d'internet a tot el nucli urbà del poble.
11/09/2006 De : CANDIDATURA Tema: Present i futur del castell
ID 263 Ja fa diversos anys que el "Castell" o "Casa de la Senyoria" forma part del patrimoni públic d'Olocau, de tot el poble d'Olocau. Des d'aleshores, i despres de la rehabilitació, s'ha destinat a distints usos, tots ells positius i sembla ser que provisionals. fins que es trobe un "us principal" per que este patrimoni que tants dines ha costat (vingueren d'on vingueren), li done una projecció de futur al nostre poble. De cara a les pròximes eleccions municipals vull proposar-vos un debat sobre el futur d'este patrimoni. ¿Ha de ser una permanent exposició del passat d'Olocau? ¿ha de ser un centre d'activitats culturals estivals? ¿ha de ser un centre d'estudis del parc natural? ¿ha de ser una residencia para la tercera edat? o ¿a més a més de tot això pot ser un motor que projecte el poble cap el futur? o.... pregunta concreta.... ¿QUE PROPOSEU QUE SE FASSA AL CASTELL?
11/09/2006 De: Un fidel Tema: La nostra Església i la nostra llengua
ID 262 D'acord amb el que diuen "carrasca", "vicent" i "arroconio" he de dir que resulta molest que després de tants anys la nostra església encara ens faça les mises en castellà, més quan EL SENYOR RECTOR ES VALENCIOANOPARLANT, i ens mescle la religió i la política tocant l'himen "nacional" d'España en actes religiosos. Un himne molt respectable quan es toca "on toca". Estic pensant seriament en NO TORNAR A ANAR A MISA NI A LA PROCESSÓ en tant tot això no s'arregle !VIXCA SANT ANTONI!
07/09/2006 De: TT. Tema: RE : MCNS
ID 261 Es veritat, podría convidar l'ajuntament, a Artur Valls per a fer la presentació de les festes, de fet aquest estiu s'ha deixat vore per el poble en més d 'una ocasió.
Molt bona idea.
07/09/2006 De: arroconio. Tema: Re Carrasca
ID 260 No em sembla gens mal la idea de que fagen la misa en valencià, ademés jo si que he sentit parlar al senyor retor amb la nostra llengua, i ho fá molt be. A mes a mes parlar el valencià, desde fá uns anys, sembla que està de moda entre alguns sectors de la població valenciana, pero castellanoparlants. "Dons si, que el senyor retor ens done la misa en valencià".
06/09/2006 De: Garrofa. Tema: Biblioteca
ID 259 Ens agradaria gaudir d'una biblioteca en codicions. L'horari d´apertura és molt limitat i sempre estàn els mateixos llibres. També ens agradaria poder conectar-se més temps a internet la qual cosa no és possible al obrir sols unes hores a la setmana.
06/09/2006 De: Vicent. Tema:
ID 258 L'any que ve hi ha eleccions municipals. En comptes d'esperar que els candidats ens diguen que pretenen fer en els pròxims 4 anys perquè no diem ara quines són les necessitats que segons nosaltres té el poble. Hauríem de e ser al mateix temps prudents. Olocau no és Lliria
I hauríem d'ordenar-lo per temes.
Exemple. Neteja, manteniment i mobiliari urbà esports festes i oci; cultura i medi ambient, urbanisme etc.
És simplement un exemple.
Podria eixir d'aci, qui sap, una orientació mes clara per als futurs responsables.
Inici les meues demandes: A Olocau la presió d'aigua en moltes cases és insuficient.
De vegades, sobretot a l'hivern mantenir la temperatura d'aigua calenta és impossible perquè la presió no és suficient per a regular l'eixida d'aigua freda i calenta. Segur que la solució és molt senzilla...... Jo la sé.
Anime amb les peticions i a veure si el webmaster i els seus amics son capaços d'ordenar-les.....
Salutacions.
06/09/2006 De: Vicent. Tema: D'acord amb Carrasca.
ID 257 Estic d'acord amb Carrasca. Demanaria al rector d'Olocau que faça les misses en Valencià. És la nostra llengua. Ha estat oblidada i injuriada per les instàncies oficials d'Espanya i de València però segueix sent la nostra llengua.
Evidentment també en Valencià els cants i els salms.
Però ademes vull fer referència a alguna cosa que no he entés mai. Solament he vist que succeeix a València, perdó, i en alguna comunitat mes.
Perquè quan entra la processó amb el Crist o la Verge o qualsevol Sant la banda de música toca l'himne d'Espanya?
És que existeix alguna vinculació entre l'estat espanyol i l'església catòlica?
O és que aqueixes imatges i el que representen són autoritats de l'estat?
En els actes de caràcter institucional de l'estat es toca l'himne d'Espanya en molt poques ocasions. Quan el rei assisteix o quan alguna cosa o algú esta representant a la totalitat de l'estat. D'aquesta manera, utilitzant, la simbologia de l'estat amb moderació es com podem reconéixer-nos en els moments oportuns. Demanaria que no s'establisquen vincles entre l'església i l'organització de l'estat perquè recorde que aquest és una estat " aconfessional".
Seria preferible que es tocara musica clàssica, que la hi ha, adequada per a cada cas. Aquesta és una petició que faig i que dirigisc a qui es responsabilitzen de l'organització dels actes religiosos de les festes d'Olocau.
És una llastima que una manifestació de fervor religiós dels ciutadans d'Olocau, sincera, normal i natural tinga l'aspecte de les celebracions dels anys 40 i 50.....recordem la vinculació entre el franquisme i l'església catòlica?
04/09/2006 De: Carrasca. Tema: La missa.
ID 256 Si la nostra llengua és el valencià perquè no es fa la missa en valencià.
En moltes comunitats autònomes d'España amb llengua pròpia es fa la missa en la seua llengua.
En la nostra terra, i a Olocau són molt poques les parroqies on es fa la missa en valencià.
Volguera des d'aquesta tribuna demanar als participants en aquest fòrum opinió sobre el tema.
Si el rector no sap parlar en valencià, ja és hora que ho vaja aprenent. Li disculparem la falta d'accent, els errors etc. i valorarem la seua bona voluntat i la seua iniciativa per posar al nivell la nostra preciosa llengua.
04/09/2006 De: Achus. Tema: Re: Aigualeig, ¿? , Arrua.
ID 255 En primer lloc vuic dir que estic totalment d'acord amb Aigualeig, perque al recinte on esta el venturer, no hi ha cap lloc on poder sentarse, si ho fem baix del arbre correm el perill de que es caiga alguna rama, com va passar fà poc. Es veritat que els bancs que hi havien a la ombra feien molt de paper a la gent major, que es podia sentar allà a pendre l' aire. Els bancs que hi ha al passeig , no m'extranya que la gent jove es sente de cualsevol manera, perque son molt incomodeses, ja els podrien jubilar, que ja han rendit prou. Hi ha que equipar el poble de mobiliari urbà QUE BONA FALTA LI FÀ. Més bancs, papereres, faroles, i menys exageraciò amb baranes, com les que han posat a la carrasca, NO SE LO QUE PAREIX TOT EIXE ENRREIXAT, barana esta be, pero això que han possat, resulta RIDICULLL.
També estic molt d'acord amb ¿?, tot el que passa referent a bandalisme, i a tirar basura on no es deu, pasa perque no hi ha autoritat, i el mateix dic dels cotxes que aparquen on no deuen. En cuant al comentari de Arrua, li ha faltat dir una cosa, que ja es hora de que posen aigua calenta a les dutxes dels vestuaris de la pisina, perque en lo que es paga de entrada i de passe, no tenim perque anarsen a casa sense dutxarse, per no agafar una pulmonía de l' aigua tan gelada dels vestuaris. De pas que en posaren en el camp de futbol també els podríen haber posat en els de la pisina.
03/09/2006 De: Garrofa. Tema: Re:Falta de sancions.
ID 254 Voldria donar suport a l´afirmació de ¿?que té tota la raó al dir que caldria sancionar a aquells que tiren el fem i altres deixalles on no correspon.Així com a aquells que estacionen on esta prohibit perjudicant la circulació d´altres vehicles o als vianants.
01/09/2006 De: Arrua. Tema: Indignació.
ID 253 Estic indignat, perque estic fart de sentir ya varies vegades el mateix comentari. Quant parlem de que la pisina del poble no te el manteniment que necesita, en cuant a equipacions com per eixemple, cambiar la gespa,les dutxes dels vestuaris etc etc, sempre hi ha algú que te ix diguent "es que la pisina cada estiu l' únic que te son pérdues, ganancies ni un duro". Anem a vore, si no te mes ganancies, es perque no esta equipada com deu mana. I jo em pregunte: ¿ cuantes ganancies ha donat la trobada ?, ¿ i les exposicions de "sempre lo mateix" que es fan al castell ? i la penya ciclista ? , ¿ i el futbol Olocau ? va home va... asi no més dona pérdues lo que alguns volen.
01/09/2006 De: ¿?. Tema: Falta de sancions.
ID 252 A este poble, fa falta una mica de mà dura per a la gent que tira la basura i els trastos on li dona la gana. Resulta vergonyós vore com la gent tira bicicletes, residus de obres i altres objectes al costat dels contenidors destinats per al reciclatge, fins i tot estant vuits ho tiren al terra. Si a cadascun que veren fer això li posaren una bona denunsia, tot açò no pasaría.
Al igual que pasa en els vehicles, la gent arriva i estaciona on li dona la gana i auu. La plaça Cervantes es un lloc, que a l'hora dels esmorzars, estan els vehicles en mig del carrer, i moltes vegades ocasionant problemes per a poder circular. Igual que dic la placeta, podría dir, la plaça , carrer major i altres punts del poble. Sembla que vivim en un lloc que tot val.
30/08/2006 De: Aigualeig. Tema: carrasca
ID 251 Bancs en la carrasca.
Vull transmetre una queixa manifestada per algunes persones d'edat d'Olocau.
Els bancs que estaven situats en el parc de la carrasca i que han estat eliminats en l'última remodelació, prestaven la seva funció a l'estar situats sota dos arbres (crec que del gènere "ficus"). Avui no existeixen ni els bancs, ni els arbres.
La gent major ja no pot gaudir ni de l'ombra ni dels bancs.
No habian pensat els responsables municipals en aquests detalls quan van pensar en la remodelació del parc?
Es agrairia la seua reposició....
D'altra banda ... no creuen els responsables municipals que els bancs del passeig de la carrasca ja estan amortitzats despres de mes de 35 anys?
Són incomodos! Són baixos, freds etc etc. i no compleixen la mes mínimes condicions d' ergonomía!
Per favor cambienlos en cuant sia possible!
07/08/2006 De: MCNS. Tema: A la regidoria de cultura i festes
ID 250 M'agradaria proposar que algun any, es fera el pregó de les festes del poble desde el balcó de l'Ajuntament. Perque no invitar a Artur Valls per a fer-lo???.
28/07/2006 De: Aix. Tema: Cinema al carrer
ID 249 La iniciativa de fer cinema al carrer esta molt be, pero pense que el Castell en lloc de la plaça es mes apropiat per a gaudir d'aquesta activitat. Igual que posen cadires per a vore els concerts, també les podrien posar per a vore el cinema. Trove que es una manera més, de aprofitar aquest reciente, ja que es ideal per a fer activitats lúdiques i culturals.
10/07/2006 De: Ouipv Tema: Cicle de Música en Valencià Ovidi Montllor de la Pobla de Vallbona
ID 248 Cicle de Música en Valencià Ovidi Montllor de la Pobla de Vallbona. Hi actuaran Obrint pas, el grup de la Vila-joiosa, Sant Gatxo i obrirà el concert el grup mixt (la Pobla de Vallbona-Benissanó) Indòmits.
El concert serà el divendres 21 de juliol, a les 24.00 hores al Parc Municipal de la Pobla de Vallbona. L'entrada del concert és debades.
30/06/2006 De: Veí Tema: Re a Miguel
ID 247    "LLIG" amb tranquil·litat el que he escrit i reflexiona-ho, NO veges queixes que JO no he escrit, però si que és molt il·lustratiu el que tu mateix has escrit i més tenint en compte que la meua queixa anava referida al que NO organitza la regidoria.
Moltes Gràcies per les teues informacions.
29/06/2006 De: Miquel Tema: RE: Veí -> Eixides.
ID 246   L'eixida ciclista d'este passat dissabte, per mi fon un èxit total (mes de 100 participants) .   Jo crec que haguera sigut impossible haver-la fet a Olocau, per dos raons:
 • La inclinació moderada del recorregut el feia ideal per que pogueren participar gent de totes les edats
 • La seguretat, era un trajecte de 25 km pel que únicament circulen ciclistes o gent a peu.
"ARA" a Olocau simplement no tenim cap trajecte que tinga ni una sola d'estes condicions.
 Si la teva queixa es pels costos econòmics, cal recordar que hi ha pròximes eleccions locals i els polítics sembla que quant s'aproximen estes dates tenen pressupostos molt mes grans.
  Ara estaria d'acord amb tu que es deuria fer moltíssimes coses mes per que "els dies de cada dia", es poguera practicar l'esport a olocau amb comoditat, primer obrir les portes del poli-esportiu i renovar el material sempre que es trenque alguna cosa.    Instal·lar aparcaments per bicicletes en les proximitats de TOTS els edificis públics/fonts/parcs i gardins.    I presentar al·legacions per garantir que les inversions que en carrils bici es feren amb "trellat" fomentant la seguretat de TOTS i aixina evitar, el desperdici de dines públics en carrils bici mal senyalitzats, pitjor dissenyats i que no fan mes que traure a la llum la incompetència i descoordinació de les administracions.
    Per favor, a vore si aconseguim que mes veins "s'enganxen" a l'esport.
26/06/2006 De: Veí Tema: Eixides.
ID 245 A mi el que m'intriga és el per que sempre s'organitzen "eixides" per part de la regidoria d'esports, en compte de compatibilitzar-ho amb "el foment" d'este tipus d'activitats en la localitat.
21/06/2006 De: Pi Tema: Suggeriments pels polítics locals.
ID 244 Un parell de suggeriments pels polítics locals, les pròximes voltes que organitzeu "Eixides cicloturistes" intenteu no fer-les coincidir amb la revetlla de Sant Joan (tant tradicional pels valencians), aixina aconseguirem una major participació. També seria bo que si teniu ocasió de fer la via verda "De ojos negros" completa, per favor, fixeu-vos que hi ha túnels que encenen les llums únicament quant passa gent i tenen les llums apagades la resta del temps. Cosa que no costaria gens d'implementar en determinats punts d'Olocau, reduint moltíssim el consum energètic i minimitzant l'impacte ambiental d'algunes faroles.
01/06/2006 De: Ajuntament d'Olocau Tema: Agradecimiento.
ID 243 Des de l’Ajuntament d’Olocau volem agrair-te la col·laboració en la V Trobada d’Esdcoles en Valencià del Camp de Túria, pel que fa a la difusió que s’ha fet des de la web que gestiones, tant del programa d’activitats com de les fotos posteriors del desenvolupament d’eixes activitats.
Al mateix temps volem agrair també la difussió que es fa del poble durant tot l’any.
Raquel Alambiaga
Regidora de Cultura
24/05/2006 De: Agenda Tema: La I Trobada de Músics i Cantants en valencià / Serra Calderona
ID 242 El pròxim divendres 26 de maig a les 20 hores començara "La I Trobada de Músics i Cantants en valencià / Serra Calderona" al poliesportiu de SERRA
El dissabte 27 (des de les 18.00 hores) i diumenge 28 de maig (durant tot el dia) podreu gaudir també de la "II Fira Tradicional de la Calderona" i del "Dia de la Cirera". Vos esperem!!!
7/05/2006 De: SNCM Tema: "La Trobada... Un Exit."
ID 241 Hola, despres de tots els dubtes que teniem referents a si Olocau estaba preparat o no, per afrontar un event tant multitudinari com la " Trobada " ,m'agradaría comentar, qu' em estat a l'altúra de qualsevol poble fins i tot més gran que Olocau. Caldría destacar la participació de la gent del poble que desinteresadament ha participat i de tots els ciutadans que acostumats a tindre els carrers lliures, per unes hores, han acollit els nombrosos stands de les nombroses escoles que han participat. Per últim també vullc destacar la feina i el treball dels que ho han organitzat.
18/04/2006 De: Pepet Tema: "DES DEL PUNTAL DELS LLOPS"
ID 240 Algú sabria dir-me com va el tema de l'abocador "Maria Rosa" i per que els representants del poble esan tan callaets?
29/03/2006 De: CENTRE EXCURSIONISTA Tema: "XIV MARXA PER LA CALDERONA 2006"
ID 239 El proper dia 2 d'Abril a la població d'Albalat dels Tarongers, que es troba situada en la comarca del Camp de Morvedre, tindrà lloc la "Marxa per la Calderona"
Amb una estimació d'uns 600 assistents i més de 30 voluntaris organitzadors, es realitzarà la ruta senderista. La inscripció en aquesta edició de la Marxa és gratuïta i es realitzarà en el mateix punt d'eixida, entregant als participants un quadern informatiu sobre la serra Calderona, amb l'objectiu de donar a conèixer als ciutadans/es les muntanyes i paratges del Parc natural.


Els horaris previstos són:
8,30 a 9 h. Inscripció en la població d'Albalat dels Tarongers.
9 h. Inici de la Marxa
11,30 h. Arribada al Morro, esmorzar i parlaments.
14,30 h. arribada a Albalat dels Tarongers. Sorteig de material i dinar de germandat.

El recorregut té una durada de 4 hores i mitja.
21/03/2006 De: VEÏNA D'OLOCAU Tema: Bruticia
ID 238 És increïble com alguns veïns/es d'Olocau no s'adonen del poc respectuosos que són amb el seu poble i amb la resta dels seus veïns. Un lloc tan tradicional com el llavador municipal es convertix dia darrere d'un altre en un contaminant i un abocador.
A part que tota l'aigua bruta del llavador s'aboca directament "barrejada amb tot tipus de detergents, lleixius i brutícies" al barranc (allí la gent llava de TOT), és inacceptable que a l'acabar i abans de tornar a casa ens deixen els nostres propis veïns junt al barranc tot el fem: els paquets buits de detergents diversos, botelles de lleixiu, inclús un matalaf porta allí tot l'hivern.
Ja que no hi ha cap contenidor en eixa zona per a depositar-los, crec que al tornar a casa, buits han de pesar menys que en el viatge d'anada al llavador, és una porqueria i altres coses que calle tirar-los junt, o, i al barranc.
20/02/2006 De: El home de la penyeta rotja Tema: compromis
ID 237 Hola a tots,ja fa molts anys que vos vinc vigilant desde l'alt de la penyeta. El estiu pasat em vareu acollonir molt,amb el foc.He pres un decició aquest 2006, em compre un ordinador i em comunique amb els meus amics de la vil-la. El primer comentari el faré clarament destinat als nostres gobernants. A vore si per favor,ens feu un poc de cas al veinat i acondicioneu el poble amb tot el necesari pera fomentarlo,que teniu molts esPAIS avandonats que son necesaris per-a bona evolucio de la vil-la. Totes quelles inversions que es pogueren fer,acosteules al poble, perque al meins podreu decidir lo que feu, i no espereu que vingua altra gent i ens pase una autovia per damunt del cap, que entonces ja no ni-haura remei. L'escola,la Senyoria, ven dotada com asilo,cal mege, i l'orta de vaix comunicada amb la rotonda primera i fer parceles.No cal fomentar tant la pedralvilla, (ja son mes que al poble)aixo si,tots plegats per un futur comú amb bona comunicació, i amb un poligon pera que ens quedem a trevallar. A mes animar a les noves generacions per-a que ocupen les vacants,que ens van deixant els majors, com els forns, i posibles empreses familiars. Per ultim als de fora, quedeuse ja de un viatge, que no veig moviment entre setmana,...i tingau iniciativa.
18/02/2006 De: Olocau Tema: RE Malalt
ID 236 Espere que del refredat estigues millor. No més dir-te que tens molta raó en lo referit al consultori, que està en condicions lamentables, pero son tantes i tantes les coses que estan en les mateixes o pitjor condicions... estariem fins demà enumerant-les. Ara be, no em critiques lo de la pintadeta dels carrers, per que la veritat es que feia un temps que la pintura habia desaparegut, i relliscaba molt, de fet conec varios casos de caigudes fortetes. La questió es que es vagen fent coses, que no es deixe el poble de la ma de Deu, que vagen fent, que falta li fà.
13/02/2006 De: Serra Calderona Tema: Excursió al "Puntal dels Llops".
ID 235 El diumenge 5 de Març a les 9 del matí, hi ha prevista una excursió al "Puntal dels Llops" a Olocau. Posteriorment es visitara "La Casa de la Senyoria".
El recorregut fins al Puntal és de no arriba a 2 km, però amb cert desnivell. No aconsellat per a xiquets molt xicotets.
L'atractiu d'este itinerari està en la possibilitat de conéixer un Fortí Iber, del segle IV a.d.c. i en les meravelloses vistes de la Vall del Túria des de la cima.
És una activitat gratuïta, però és SEMPRE necessària la inscripció pels mètodes habituals: telèfon o correu electrònic.

Tel.: 96.168.1993 / 679.19.52.38
serra_calderona@gva.es
09/02/2006 De: Malalt Tema: Consultori indecent
ID 234 Estic refredat, molt refredat.
Ja sé que no té massa importància, però és que me trobe fatal, i quan me trobe així estic de molt mala llet.
He anat al metge i me trobe pitjor, sí senyors, i no és per incompetència mèdica.
És que uno va al consultori d'esta la nostra vila trobant-se mig regular i ix d'allí malament o pitjor.¡Ale que no fa fred en la sala d'espera!, però és que després entres a la sala de consulta per cridar-lo d'alguna manera o a al zulo d'infermeria, i després de l'auscultació i la injecció, el fred ja no se m'en va de damunt , amb la qual cosa, ara estic pitjor i amb una congestió que sumat a la meua edat li han donat un grau més a l'inicial refredat.
Com diu un lletreret del consultori "A qualsevol malaltia, el remei és la paciència", però paciència, paciència amb el mal que me trove ja he gastat molta al llarg dels meus anys.
¿Tenim regidor de sanitat o paregut??????, pues això, a qui corresponga, que fa molt de fred, que les portes sempre es queden obertes i encara es calfa menys, que me diuen que no toque el aparatet de calfar-se perquè se'n va la llum, i dic jo que costarà menys revisar això que pintar els carrers que no ens servix de molt, però clar fa bonico , que tampoc puc anar al lavabo perquè "No funciona", que el consultori no està massa net i els xiquets van a arrastrons pel terre i queden pintats com els carrers, que tampoc hi ha paper higiènic, assecar-se les mans fa fàstic, i quan te manen amb un gotet al WC per davant de tota l'audiència pues això......, que hui m'he assabentat de totes les malalties dels què han anat a consulta, perquè pareix com si la consulta tinguera un micròfon connectat a la sala d'espera i damunt quasi caic a l'abaixar l'escaló del zulo de la infermeria.
Perdoneu, ja sé que no vos ha d'importar molt el meu refredat, però ja vos he dit que estic de molt mala llet quan no me trobe bé, no se si als altres els passa el mateix.
06/02/2006 De: Info Tema: Gasos tòxics a l’abocador d'Olocau
ID 233 El portaveu del PSPV en la Comissió de Medi Ambient de la Diputació de València critica obertament l'abocador d'Olocau.
Edeta.org/www/LliriaDigital/LliriaFebrer06.html
14/01/2006 De: Antoni Sanchis Florit Tema: Busca d'avantpassats i família a Olocau
ID 232 Salutacions a tots;
Sóc descendent de família d'Olocau, encara que vaig nàixer a Mallorca al ser destinat el meu iaio en 1924 que era funcionari.
He aconseguit esbrinar que el meu rebesiaio que es deia Pascual Sanchis Martínez i la meua iaia Josefa Ucedo Campos eren d'Olocau, i també que el fill il·lustre d'Olocau el sr. Francisco Paya Sanchis està relacionat també amb la família.
Agrairia qualsevol col·laboració i informació que m'ajudara a esbrinar alguna cosa més sobre estes famílies
Tinc una pàgina web en què es pot consultar la procedència fins ara coneguda i el seu actual desenvolupament. http://www.mallorcatren.com/sanchis
Moltes gràcies a tots.
Antonio Sanchis Florit
antonisanchis@gmail.com
03/01/2006 De: Paco Tema : Visita del reis mags d'orient a Olocau
ID 231 El pròxim 5 de gener els Reis Mags d'orient vindran a Olocau, a les 19 hores els farem una benvinguda al pont i els acompanyarem en el tradicional passeig pel poble. Despres entregaran els regals, als xiquets i xiquetes a la Casa de la Cultura.

Nota : La Casa de la Cultura estarà oberta de 16,30 a 18,30 per a rebre encàrrecs d'última hora.
23/12/2005 De: Snef Tema: El nostre ajuntament es passa pel forro les directives europees?
ID 230 Sol·liciten la nul·litat d'una dotzena de PAI per no aplicar les directives europees un d'ells a Olocau. Llegiu la noticia es molt interessant :
http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pIdNoticia=...
21/12/2005 De: Serra Calderona Tema: Celebra el Dia de l'Arbre, amb un passeig.
ID 229

Celebra el Dia de l'Arbre, amb un passeig pel P.N. De la Serra Calderona


Dates :
 • Diumenge 29-01-2006 ( eixirà de Gàtova )
 • Diumenge 05-02-2006 ( eixirà de Beselga ).
Els itineraris seran dirigits per les monitores del parc Natural, a fi de conéixer la nostra vegetació i el paper que exercix en l'ecosistema.
 • Preu : Gratuït
 • És imprescindible la inscripció prèvia.
 • Data límit per la inscripció : una setmana abans.
 • Máxim de persones per itinerari : 25.
 • Hora d'eixida : les 9 del matí.
 • Durada : 4 hores.
Inscripció :
 • E-mail: serra_calderona@gva.es
 • Telèfons: 961681993 - 679195238
Nota: És aconsejable agarrar esmorçar per qué es farà l'esmorçar a la muntanya.
20/12/2005 De: Paco Tema: Entrevista completa de la 97.7 en format MP3
ID 228 Ja podeu descarregar el programa complet "historia de un futuro" de la 97.7 que van intervindre el nostre alcalde i dos regidors. La durada de l'entrevista es de 60 minuts en format mp3 ocupa 6.78 Mb (per poder-ho descarregar en temps real des d'ordinadors amb mòdems de 19k2).
16/12/2005 De: Perplexe Tema: 97.7
ID 227 Hi ha gent que té molta vocació, però vocació no és sinònim d'exercir bé l'ofici. No sé si plorar o riure a carcallades després de sentir i escoltar l'entrevista.
És prou indigne tindre una “Casa senyorial”, vendre-la perquè no tens diners per a poder mantindre-la, que la compre un ajuntament, amb la qual cosa passa a ser la “Casa Senyorial” de tot el poble, que es vaja restaurant a poc a poc amb diners procedents de subvencions, com contraprestació per l'abocador, i amb diners municipal i que continue sent una espècie de Sant Santorum dels antics amos i els seus amics.¡Vaja amb el patrimoni que té el poble!.
Per favor que se'ns explique on estan els “suficients restes iberes i romans” per a fer un museu etnològic.
D. Daniel, per no tindre, no tenim ni Club esportiu Olocau, això no existix.I els terrenys per a una nova escola, vinga D. Daniel, assabente's o no diga mentides, els terrenys els tindrà l'ajuntament el dia que se'ls compre al seu propietari, no crec que ell se'ls vullga regalar al poble en un acte de gran amor pels xiquets.
I Senyor alcalde, per favor, no se'ns tanque, si el que volem no és tindre un alcalde “tancat”(¿¿??), el que volem és un alcalde que de VERITAT es preocupe dels temes que en l'entrevista diu li preocupen, el que volem és que treballe per aconseguir el transport, les millores socials, del col·legi, del consultori……., però que treballe de veritat per a aconseguir-ho per al poble, per a TOTS els veïns, amb les mateixes ganes que treballa venent els seus terrenys per a deixar construir sense els permisos que li demanaria a altres que no hagueren fet negocis en vosté i per a vosté.
15/12/2005 De: Webmaster Tema: "faltes ortogràfiques"
ID 226 Les "faltes ortogràfiques", primer que res dir-te, que no m'ofens. Soc consient que les faltes son la gran assignatura pendent i m'agrada que m'avisen per poder-ho corregir.
13/12/2005 De: XUS Tema: descarrega del traductor
ID 225 Nomes m'agradaria comentar que m'ha fet ¨gràcia¨trobar-me amb un parell de faltes ortogràfiques:teba,ex:la teva participació;i publicar-he, ex:envieu-me les vostres opinions i jo les publicare,despres de veure que es pot descarregar un traductor molt útil i correcte.només això i sense ànim d'ofendre a ningú.
pd:BONES FESTES A TOTS ELS CIBER-OLOCAUINS.
pd2:perdoneu les meves faltes aixi com els meus errors de puntuació
13/12/2005 De: Altra veïna Tema: com "escurrir el bulto" via ràdio
ID 224 Sr. Alcalde i col.laboradors: M´ha resultat molt educativa i amb molt sentit de l´humor l´entrevista oferida per vosté "A LA CARTA", quina il.lussió! La pena, és que en el matex moment podien haver oferit en directa una entrevista amb els pares i mares del poble, pel tema de l´escola i aleshores, podiem haver disfrutat més de les seves opinions i la del seu èquip.
09/12/2005 De: Una veïna Tema: Entrevista de ràdio al Sr alcalde
ID 223 Em resulten molt gracioses les paraules pronunciades per l'alcalde al llarg de l'entrevista de ràdio que cite textualment: "la gent d'Olocau és lo més important per a mí". No tota, senyor alcalde, no tota. No em façca riure!
M'alegre que ARA -després de tants anys al capdavant de la corporació- li preocupe l'estat en què es troba l'escola, que el dispensari siga insuficient o la pràctica absència de transport públic (per no nomenar altres, molt més importants, que no s'ha molestat en citar, tal volta perquè no li interessa). Sent molt dir-li que, per desgràcia, eixos problemes no són nous i que des de fa temps Olocau ve sofrint les conseqüències de carències palpables que no han fet sino pasar factura i reduïr al municipi a allò que és ara, pràcticament una aldea. I no tota la culpa és de la falta de suport per part de l'administració. La mala gestió dels presupostos municipals (superiors a pobles veïns que, contràriament, han anat a més) i una política poc acorde a les vertaderes necessitats del poble han tingut molt a vore. No s'excuse...
Però ahí estan, parlant de que "OLocau ven naturalesa en estat pur" (i el verteder de residus tòxics?), del "nuevo complejo polideportivo" (construït en tantes fases com programes electorals presentats per vosté) i obviant que Olocau, ara més que mai, s'ha quedat enrere.
07/12/2005 De: Carmen Tema: Entrevista ràdio
ID 222 L'entrevista de la ràdio l'he trobat en la pàgina Entrevista 97.7
30/11/2005 De : Vull i no puc Tema: Entrevista Radiofónica Alcalde
ID 221 Anit algú em va cridar per telèfon: ¿Pots captar l'emissora de ràdio per la qual esta parlant el nostre alcalde?, pues NO, no puc. Primer no m'havia assabentat que existira la mencionada entrevista radiofònica, i segon, que, NO, no puc, i eixa va ser la resposta de totes les persones que en segons ens vam posar en contacte, "NO, no pillem l'emissora". ¿Per a què una entrevista que ningú en nucli urbà pot sentir????
Vegem Sr. alcalde, quan concedisca alguna entrevista radiofònica, per favor, ens agradaria saber-ho (Zero elevat a l'enèsima potència per a la informació que rebem a través de la Web municipal), i per favor, concedisca-la en una emissora que puga ser captada pels aparells del poble, o és que potser no s'ha assabentat molt bé que captar emissores a Olocau és un exercici de malabarisme posicional, postural,contorsionista a vegades inclús o pura xamba?.
Si algú ho a escoltat que ens ho conte als demés per favor.
28/11/2005 De : Webmaster Tema : Comentaris entrevista a l'alcalde.
ID 220 Si voleu ja podeu enviar comentaris a l'entrevista de l'alcalde, ho podeu fer des de la mateixa entrevista amb les opcions llegir i enviar comentari.
Agrairia que fereu els comentaris en valencià i demanar-vos també que eviteu paraules malsonants o termes racistes.
El formulari enviara les dades tant Olocau.ORG com .BIZ i les publicarem en el moment tinguem temps tant a Olocau.ORG com .BIZ
Este nou formulari permet adjuntar fitxers (fotos, pdf, etc) de fins 3,8 Mb.
P.D: Agrair tant a Blotts com a TT la segua paciència i col·laboració desinteressada que han fet possible que este nou formulari funcione.
27/11/2005 De: CHEK Tema: S.O.S
ID 219 LA ESCOLA DEL POBLE ESTA EN MOLT MALES CONDICIONS. ´QUE ESPEREN A QUE SE CAIGA, PER A PENDRE INTERES SOBRE EL TEMA?. PER ALS NOSTRES FILLS ES DE PRIMERA NESESITAT. NESESITEM ALGÚ QUE ENS APOYE I QUE ENS DONE UNA SOLUSIÓ. JA PARLAREM SI VE UNA PLUJA FORTA...JA PARLAREM. A LES AUTORITATS ELS TINDRIA QUE REMOURE LA CONSIENSIA DE PENSAR QUE AHI VAIX DE IXE SOSTRE PLE DE GOTERES I DE GRIETES, HI HAN XIQUETS DE 3 A 12 ANYS.
27/11/2005 De: Anònim Tema: Re Esther ruiz
ID 218 Mira, asi tot el mon parla del tema de l'escola, pero ningú de tots diu: " anem a unirse tots els pares i anem a averiguar si es l'ajuntament o consellería el culpable de que no li se done curs al tema de la nova escola". Ens estan donant llargues entre uns i altres, i lo mal serà el dia que passe una desgràsia, perque em sembla que si vinguera un ingenier, i analitzara el estat de l'escola, segur que es precintaría i ho declararía com a edifici en ruines. Es VERGONYÓS que es vullga promocionar per mediació de la trobada d'escoles en valencia,el poble. Jo ixe día obriría les portes de l'escola, i que veren tots els visitants, de quina manera estan els alumnes d'Olocau. A vore si hi ha altre centre en el camp del túria que estiga com el de este poble. Asi hi ha molta tontería en coses que no valen pa res, pero en coses que realment son per al be del poble, res de res.
22/11/2005 De: Esther Ruiz Pinar Tema : Maria "Escola digna"
ID 217 Estic molt d'acord amb "indignat" en el tema de l'escola, les actuacions per ara per part de l'Ajuntament són nul.les, el tema de la pintura és un pegot, ja que l'escola té problemes molt més greus que la pintura i molt més urgents, (ja s'han expossat en un escrit dirigit a l'ajuntament). Els pares i mares no volem pegots, volem una escola digna pels nostres xiquets i xiquetes.
22/11/2005 De: Rocío Tema : Fem front a la violència contra les dones.
ID 216 El pròxim divendres 25 de novembre, a motiu de la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, hi ha convocada una manifestació a les 19,30 h a la Glorieta, València.
Amb el lema "No! al boicot del govern valencià a la llei integral. Fem front a la violència contra les dones."
22/11/2005 De: Parc Natural Serra Calderona Tema : Xarrades IDECO dia 26
ID 215 El pròxim 26 de novembre, a les 18.45 h. a la sala d'actes del castell de Bétera es celebrara la III Jornada de Sostenibilitat Ambiental i Participació Ciutadana.
22/11/2005 De: Webmaster Tema : Comentaris a l'entrevista de l'alcalde.
ID 214 He rebut alguns comentaris, en referencia a l'entrevista l'alcalde d'Olocau, dir-vos que Juan Carlos i jo estem buscant la manera de poder publicar tots els comentaris a les 2 pàgines.
Però pot ser encara tardarem uns dies en tindre ho tot operatiu.
Gracies per la vostra comprensió.
22/11/2005 De: Webmaster Tema : Re a HJLRI assumpte "Igualtat"
ID 213 Responent a la teva pregunta no he rebut mai cap "detallet" per part de l'ajuntament.
I que a mi hem conste, Juan Carlos, l'únic que a rebut es una carta signada el 9 d'octubre de 2005, per haver participat a les exposicions de l'estiu 2005.
Aclarir també que si ara m'arribes un "detallet" per part de l'ajuntament "pel fet" de fer Olocau.org (pàgina que vaig iniciar l'any 1997 i que des de l'any 2000 tinc amb domini propi) crec que aconseguirien arrancar-me un somriure.
Confie haver aclarit els teus dubtes.
16/11/2005 De: indignat e indignant Tema: "Actuacions"
ID 212 En el "INFORMA'T" núm. 8 veig que es pretén informar de les ultimes ACTUACIONS dutes a terme per l'ajuntament (alguna d'elles de ja no me puc recordar quan de tant que fa, però bé, actuacions son), i entre elles figura la PINTURA de l'escola. Per favor, ¿per a que servix pintar el col·legi, si realment no s'actua en el que és deu, treballant per a tindre un col·legi digne dels nostres xiquets?, ¿de què servix pintar el col·legi si quan plou, plou dins del col·legi també i se'ns queda inservible la instal·lació elèctrica i no es pot donar classe en condicions?, espere que pintar el col·legi no siga una excusa per a dir que s'estan duent a terme actuacions en el col·legi, que és més el que pareix, una ACTUACIÓ pero.... d'aficionats.
14/11/2005 De : HJLRI Tema: Igualtat
ID 211 Nosaltres voldriem preguntar al webmaster, si ell també ha rebut algun detallet per part de l'ajuntament, en agraïment de la seua tasca desenvolupada en aquesta web. Ho dic perque em consta que J. Carles, de olocau.biz, si que l'ha rebut. No vullc comparar ninguna de les dos pagines, l'unic que vullc recalcar, es que aquesta pàgina porta ja molt de temps funcionant, i ens ha fet un paper molt important per a alguns grups de gent del poble, i pense que tindríes que haber segut gratificat al igual que ho han fet amb J. Carles.
09/11/2005 De : Miquel Tema : Reportatge de la RAI
ID 210 Reportatge de la Televisió Publica Italiana (RAI), referent a la utilització d'armes químiques per part dels Estats Units d'Amèrica, contra la població civil de Fallujah.
- Descarrega reportatge
Dura : 22 minuts
Ocupa : 35 Mb.
Idioma : Italià.

Per a mes informació podeu visitar :
http://freeiraq.splinder.com
http://www.rainews24.rai.it/ran24/inchiesta/video/fallujah_ITA.wmv
08/11/2005 De : Paco Tema : l'entrevista a l'alcalde d'Olocau
ID 209 Primer que res agrair a tots la vostra alta participació en l'entrevista a l'alcalde d'Olocau, aixina com l'educació demostrada.
Ja esta disponible l'entrevista a l'alcalde d'Olocau amb totes les respostes tal i com les he rebut.
Puntualitzar que de totes les preguntes rebudes a Olocau.org, les he tingut en conte a l'hora de formular l'entrevista a excepció d'una que va enviar "aro" el dia 16 de setembre i que era de tipus familiar (pel que no he considerat convenient incloure-la).
Confie comprengueu que era necessari fusionar preguntes, per evitar excessivament les redundàncies.
Dir també que estem estudiant la possibilitat de crear un, fòrum, conjunt d'Olocau.org i .biz per que tots pugueu enviar les vostres opinions. (de moment es unicament una idea).
29/10/2005 De: Agus Tema : Loteria de Sant Antoni
ID 208 La loteria de Sant Antoni ja esta a la venta.
17/10/2005 De: Serra Calderona Tema : Xerra Àguila perdiguera
ID 207 Segur que alguna vegada l'has vist sobrevolant la teua mirada pel cel de la Calderona.
Segur que has comprovat la seua majestuositat i grans mides.
Segur que t'has fet moltes preguntes sobre ella: Àguila perdiguera.
Anomenada AU DE L'ANY 2005 no et perdes la xarrada que Mario Giménez de la SEU/ BirdLife nos donarà sobre els seus costums, hàbitats, etc...
  Divendres 4 de novembre de 2005 a les 19 hores en la Casa Cultura d'Olocau.
17/09/2005 Nom: Mila Tema: Retirada de trastos
ID 206 Menys mal, que ja s'han retirat els trastos dels contenidors del carrer Alt. Esperem que no tornen a tirar res més que no es dega.
14/09/2005 Nom: Ascen Tema: Bandalisme
ID 205 És una llàstima que algunes persones per a entretindre's o divertir-se tinguen algun cromosoma alterat que fa que la seua diversió siga a costa de destrossar mobiliari urbà, i ara li ha tocat al banc de la Font de la Penya, quan algú fa quelcom així hauria de quedar-se algun distintiu en el seu front perquè els altres sapiem qui necessita classes de civisme i respecte.
07/09/2005 Nom: PPs Tema: Re: Mila
ID 204 Veig que als contenidors del carrer Alt, es continua tirant coses que no es deuen tirar. Desde que MILA va escriure al pregó, dient que els contenidors estaven plens de trastos vells, la gent continua, i continua tirant, fins i tot, una taula i un water o no se extactament el que es, perque dona fàstic arrimarse a tirar el fem. No sé qui es el que s'atreveix a tirar tot això, pero el que ho fà... vaya MARRANADA, per no dir un altre calificatiu, a esta persona o persones que tiren tot això.
06/09/2005 Nom: Webmaster Tema: Empreses d'Olocau a Internet
ID 203 Des d'Olocau.org volem fomentar la presencia de les nostres empreses a internet, per això estem oferint un servei per les empreses o autonoms d'Olocau, que encara no disposen de cap pàgina i que vullguen tindre presencia a Internet.
Per a mes informació feu clic ací.
01/09/2005 Nom: Paco Tema: La II MOSTRA: UNA CASA D'EXPOSICIONS
ID 202 El pròxim cap de setmana sera l'ultima oportunitat per visitar "La II MOSTRA: UNA CASA D'EXPOSICIONS" el dissabte 3 de setembre o podreu fer de 19 a 21 hores i diumenge 4 de setembre d'11 a 14 hores.
27/08/2005 Nom: Vam Tema: A falta de justícia... iaia espia.
ID 201 "La iaia espia de Brasil" es cansa de veure com la justícia no actuava, i als seus 80 anys va decidir passar a l'acció, grava a persones comprant i consumint drogues en una favela de Rio de Janeiro i va permetre la detenció de 15 narcos.
ací haurem de fer el mateix?
Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis