Divendres, 19 d'abril de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El Pregó !! - Missatges del 301 al 400

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
25/10/2006 De: De FITI per a TOMEU. Tema: PAIs.
ID 400 El altre dia em varen tratar de radical, pot ser, es mal interpretaren les paraules,dona el mateix, no tinc por als catalans, si tinc por als que estan en Olocau en l'Ajuntament a eixos sí, perquè ja m'estic imaginant el meu poble com una pedania de... es clar ¿no?, ara pregunte jo ¿ hi ha millor exemple de radicalitat que el que hem vist en l'aprovació, per baix mà del PAI? QUI ÉS ARA EL RADICAL? on ha estat ací la democràcia? éste tipo és representant del socialisme progre?? ja veig com progressa Olocau. Bó, si les seues butxaques sí que han progressat, i continuaran omplint-se...però açò no servirà d'escarment als ciutadans d'Olocau, i si no ja ho voreu a les pròximes votacions.Supose que es deuria de catigar ¿no?
Pd. He llegit totes les opinions i si teniu raó, però tan sols són opinions i ahí es quedaran ( ells s'ho passen tot pel forro), està tot molt ben lligat pense jo, ojalà m'equivoque. ah l'altre dia no pretenia ofendre a ningú.
25/10/2006 De: Batiste Tema: Que la dreta no s'aprofite.
ID 399 Vull demanar als regidors del PP d'Olocau que estan intentant a través d'este fòrum acostar el brasa a la seua sardina, que es deixen d'utilitzar el tema del PAI en benefici propi.
Que ells no estan en condicions de mostrar-se com un exemple de polítics responsables.
Recorden que ells governen la comunitat valència i són ells els que estan en evidència davant de les autoritats europees com a responsables de les barbaritats urbanistiques que s'estan fent en la nostra comunitat.
La dreta d'Olocau ja sabem el que historicament ha sigut. O sera necessari que ho recorde?
I a l'esquerra de veritat, que vol al seu poble i es preocupa pel seu futur, !Que es pose les piles! I comence a buscar un candidat amb cara i ulls.
25/10/2006 De: Peterpan Tema: Re: Tonet
ID 398 Tonet té tota la raó. Ningú ha estat a l´altura en aquest tema tan important per a Olocau, ni l´equip de govern ni l´oposició. Perquè abstindre´t perquè encara no has rebut la informació sol.licitada, no té perdó. Perquè supose que allò de les 480 hectàrees es nomenaria en el plé... dic jo. Així que no cola... Però de tota manera tampoc és lícit ara aprofitar-se com a partit d´aquesta situació (com molt bé diu també Tonet). Ara hem de tindre una preocupació comuna, tant els de dretes com els d´esquerres.Els PAIs ens afecten a tots i no em de fer divisió si no unitat en aquest tema.Així que sense por tots el llençol o pancarta al balcó.
NO ALS PAI s
25/10/2006 De: esporles Tema: ALS interessats a actuar contra imposició PAI
ID 397 Permeteu-me unes idees amb la intenció, no només de clarificar la meva postura si no també com forma de coordinar les línies d'una possible mobilització contra la imposició dels *PAI.
Segurament, a partir del pròxim Dimarts dia 31.10.2006 podré fer públic el meu nom i el d'alguns, pocs, que estem disposats a organitzar-nos de forma immediata.
Enfrontar-nos contra els polítics locals (per cridar-los d'una forma convencional) llevarà potència i profunditat a les accions que puguem emprendre contra els *PAI.
Entrar en el terreny de "el personal" és lluitar en el camp del nostre enemic, que ha sabut fomentar aquesta divisió i el tremend desgast que això produïx a qui pretén qüestionar qualsevol de "els seus capritxos".
L'esforç anti PAI serà molt dens i ple d'obstacles, necessitarem molta concentració i capacitat d'un treball resolutiu i constant, dilatat en el temps i en els embulls burocràtics. Encara així l'empresa és molt difícil.
Necessitem "una entitat" ... curiosament, per a la *admon. sense constituir-nos en associació, no som gens.
Necessitaríem un fòrum bilingue i d'actualització immediata, uns comptes d'i-correu exclusius.
Necessitem un lloc per a les primeres reunions.
Qualsevol que estigui contra la imposició dels PAI és el nostre company, sempre que, com diu Vicente Navarro, el "alma mater" de la meva aparició en els fòrums, ja que el seu treball i la seva valentia va posar arguments sòlids i paraules clares a les meves inquietuds, "no faci proselitisme polític en nom de qualsevol partit polític"
Semblaria interessant, mentre ens organitzem, que redactéssim les queixes que aquesta actuació municipal suscita i les passéssim al mateix Ajuntament per registre d'entrada, quantes més, més concretes i més estructurades millor, no es tracta, de moment, de signatures, es tracta de tenir una constància "oficial" del nostre pronunciament, i no és necessari -encara que molt interessant- que anem cadascun amb el nostre foli, una sola persona pot presentar per "registre d'entrada" tants documents com vulgui.
No crec que una lluita contra "l'alcalde i els seus regidors" pugui plantejar-se dintre de la lluita contra els PAI´s, això ens restarà unes energies i una atenció que necessitarem moltíssim per a frenar els *PAI´s.
Hem de tenir clar que ens costarà diners de la nostra butxaca i no és segur que aconseguim el nostre propòsit, amb el que hauríem d'assumir les "petites i miserables venjances quotidianes" dels quals -se suposava- eren els nostres representants.
25/10/2006 De: esporles Tema: a Vicente Navarro, a Tonet, a "Un d´esquerres" ...
ID 396 Vicente, així es farà, evitant "qualsevol color polític" en la difusió del teu document i mitjançant lliurament directe al major nombre d'veïns possible.
En la primera fulla es transcriuran "les condicions de difusió" i es pregarà que tot receptor, i possible difusor, les respecti a ultrança.
Hola Tonet, veig que has llegit el meu enviament " resposta a Tomeu (també serveix a Garrofa) i alguna cosa per a Eliot Ness" i veig que estàs d'acord en "gairebé tot" ... això és important.
Només dues diferències menors i rotundament evidents:
Qui han votat "SI" han estat els nostres, i en el cas que l'oposició hagués votat NO als dos *PAI´s, ho ha aprovat igual.
La prova més evident és que a pesar del "NO" del PP al "*PAI *Joype/Pla de Marc" (per ser breu) ho van aprovar igual.
Això és la realitat, i és molt simple d'entendre.
No entenc que et refereixes amb el de "aprofitar-se ara des d'un punt de vista de partit" ... em sorprèn el silenci del Pàg.
Hola "un d´*esquerres", desgraciada i decebedorament, aquests que nomenes ja han pres partit, i s'han definit clarament.
Amb el suport imprescindible del seu vot la uneixi, amb el seu silenci i "deixar fer" còmplice l'altre i els altres.
Alguns ens hem quedat sols, alguns no podem seguir els seus passos entre altres coses per que no han estat capaces d'explicar-nos els seus motius. I l'explicació hauria de ser del nivell i profunditat de la de Vicente Navarro, qui va donar llum, arguments i paraules amb les quals puc canalitzar el meu descontentament.
És la dolorosa realitat, i els tindrem davant si intentem una organització seriosa.
25/10/2006 De: El xiquet de la Sella. Tema: Que es la desgracia de Olocau per al PP
ID 395
Veig algunes intervencions en el fòrum que pretenen justificar l'abstenció del PP en la votació del PAI de Pedralvilla. Pareix que esta clar que pretenen aprofitar-se d'esta circumstància per a guanyar adeptes.
En primer lloc puc entendre que vullguen aprofitar l'ocasió per a millorar el seu posició política a Olocau.
Però el que no em pareix licite és que ho pretenen en les actuals circumstàncies que esta passant Olocau.
Però ademes cal recordar que el Parit Popular no pot donar exemple de res.
Molts dels seus edils estan implicats en situacions de corrupció urbanística en la comunitat valència però també en la resta d'Espanya.
La diferència amb els imputats d'altres partits entre ells de PSOE és que partint de la consideració que el percentatge de poquesvergonyes en un partit i un altre han de ser els mateix, el PP porta \"el tracte de favor\" i \"la corruptela\" en la seua pròpia essència.
Mentres l'alcalde de Cienpozuelos estava cobrant una comissió per requalificar terrenys, els promotors immobiliaris, vinculats a la gent del PP eren els que ho pagaven.
Recordem també al director d'urbanisme de la comunitat de Madrid?
Rocordem al tio d'Esperanza Aguirre?
Recordem el mateix Zaplana dient que estava en política per a fer-se ric?
Recordem les requalificacions urbanístiques en Terra Mitica per a tapar l'empastre de Zaplana?
Recordem el cas Naseiro?
Recordem Alacant, Oriola, Redován?
Als adeptes al PP d'Olocau, no intenteu traure profit partidista d'una desgràcia per a Olocau. Alguns de nosaltres ens dedicarem en cos i ànima a impedir-ho.
25/10/2006 De: Jonathan. Tema: ¿?
ID 394 A qui ens portaran en esta ocasió per a promocionar els habitatges que aniran en la zona dels PAIs? Es veritat que vindra Julio Iglesias?.
Jo tia que wayyy.
24/10/2006 De: Yesu. Tema: especulacio
ID 393 En tot aso del urbanisme se estan pasant. Si mirem les nocicies, no sentim una altra cosa que fraude por urbanismo.
Ja qui a costa de cuatre llauraors vol fer el agost. a vore si es para tot aso perque mos estan invadint. Ara es en Olocau i el terme lliria, pero tame mos afecta als de Marines, en ca que mosatros tenim menos terme.
Asi tanbe se esta costruint, pero a un altre nivell, que es com te que ser. Espavileuse, i aneu a on tingau que anar.
Teniu el suport de molta gent.
24/10/2006 De: El home de la penyeta rotja. Tema: El horror s'aveïna.
ID 392 Jo ja tinc el aljup preparat i ja tinc presupost de unes plaques solars.A mes a mes com la llei em permet educar als meus fills a casa, pase de enviarlos a un col-legi sense servicis i que lo unic que va a dependre es "unes normes.. que tothom es vota pel forro" Home poc a poc els meus fills aniran descobrint el progres , pero al criarse en la penyeta no tindran ambicions subrealistes, i els ensenyare a estar en pau amb ells mateixos. Ah una cosa, si ve algu amb diners amb voses de fem ojito!!!
DE VERES VOS DIC, QUE AÇO NO ES NI PSPV NI PP. Aço desde els despaxos ens veuen amb satelits i ens col-loquen tunels,autopistes, que despres no poden manternir, la gent mor cremada,o xoquen entre ells . on anenm a parar. Jo estic fart de pedreres carreteres i viure sense viure i sempre competint. El que vullga que arree. jo camviare de penyeta. Ojo "el que no guarda cuant te no minja cuant vol" i arrieros somos.. Lluiteu pel consens de tots i no per un grapat d'euros que pronte o tart s'acaven i la merda es queda.
MILLOREM LES INFRAESTRUCTURES QUE JA NIHAN, FEM UNES CASES PER PORTAR GENT AL POBLE I ELS QUE HAN FET ALGO IL-LEGAL QUE PAGEN LA LEGALITZACIO, AMB DESAIGUES AMB PERMUTES TERRENY PER VIES AMPLES, I SI ES DECLARA UN POLIGON PER TINDRE FEINA FACILITEU EL ACCES A LA GENT.COMPARTIR AMB MARINES LA ÇONA INDUSTRIAL. S'ALCOMENÇA PER LO DIFICIL PERQUE LO VARAT(Ò FACIL)RESULTA CAR.
24/10/2006 De: Un d'esquerres. Tema: Tots NO som iguals!!!.
ID 391 M'indigna que algú que diu representar al partit socialista a Olocau tinga la poca vergonya de ser el promotor de la major pla d'especulació urbanística que s'ha fet mai. Per això i no soles per això, cal fer canvis immediats al partit i al govern municipal (Si no se fans des de dins del PSPV-PSOE d'olocau, vindran ordenats des de fora i portaran conseqüències mes greus per a tots) .
El regidor d'urbanisme i l'alcalde deuen abandonar els seus càrrecs públics a disposició de partit, es deu formar un nou equip de govern al que no deuria haver cap membre vinculat al sector immobiliari.
El principal objectiu del nou equip deu ser parar el PAI i les construccions il·legals abans de les eleccions. Este govern "provisional en caràcter d'urgència" deuria avisar públicament de "cada pas que done" (per mirar de demostrar que des de l'esquerra d'Olocau també es poden fer les coses amb transparència).
Daniel Calvo Zurriaga i Raquel Alambiaga Zurriaga deguen triar hui mateix entre estar del costat dels especuladors o del costat de les persones d'esquerres que som honrats, deuen deixar clar amb els fets si es vareu ficar en política pels ideals o pels dines...
24/10/2006 De: CAMP DEL TURIA. Tema: NO.
ID 390 Difundiu per tota la comarca i diguem tots junts NO ALS PAIS !!
24/10/2006 De: Boro. Tema: Dedicacio a l'ajuntament.
ID 389 Despres de quasi 30 anys de democràcia municipal i a la vista del que esta passant en els últims temps, és necessari que Olocau modernitza la seua estructura municipal.
Això passa per que el futur alcalde reba una compensació econòmica que li obligue a romandre amb total dedicació a les labors de l'alcaldia.
Ja esta bé de posar escuses. Olocau necessita com poc dos persones a dedicació completa.
Estes persones han de percebre un salari adequat que els compense de la dedicació que necessita un municipi.


Si això no és així, no hi haurà ningú que vullga ser alcalde; i el que ho vullga ser acabara per aprofitar-se de la situació.

Els salaris que es paguen a un alcalde, es recuperen facilment si es dedica bé al seu treball.

Ser alcalde no és ser un monjo ni haver fet vots de pobresa. Normalment els alcaldes també tenen dona o home i fills i per suposat mengen i tenen necessitats com tots.

Al mateix temps els ciutadans han d'exigir-li a eixe alcalde professionalitat i dedicació en el seu treball diari.

Si qualsevol negoci a Olocau requerix que els seus amos estiguen treballant per a mantindre-ho , com es comprén que un poble com Olocau tinga un alcalde que esta però no esta, i uns regidors que s'assabenten quan s'assabenten i van quan els criden.
24/10/2006 De: Tonet Tema: Consideracions a Esporles.
ID 388 En este moment IMPORTANT per a Olocau ni l'equip de govern ni l'opocsicio han estat a l'altura de les circumstàncies.
I es pot dir que no hi ha hagut temps per a estudiar la documentació.
És tan desastrosa la idea d'urbanitzar un sector de 480 Ha. que la resposta rotunda, al marge de consideracions, és NO.
Aprofitar-se ara des d'un punt de vista "de partit" no és lícit.

Olocau requerix en estos moments "unitat"
Unitat de tots els seus ciutadans per a evitar la mort física i social del poble.


De cara a les pròximes eleccions és necessari aflorar un candidat que estiga disposat a afrontar la gestió d'este problema.
Perquè els que estan ara en l''Ajuntament no estan en condicions de generar confiança a ningú.
CAL ACONSEGUIR QUE ES PAREN ELS PAI.
CAL EIXIR AL CARRER PERQUÈ ENS SENTEN
CAL OMPLIR ELS BALCONS DE PANCARTES
I CAL BUSCAR UN NOU ALCALDE, PER QUE EL QUE HI HA ARA ESTA ACABAT.
LA OPOSICIO QUE ASIMISCA LA SEUA RESPONSABILITAT PER HABERSE ABSTINGUT.
23/10/2006 De: Carlos Tema: Entrevista a l'alcalde d'Olocau.
ID 387 Havia fet una carta despres de sentir l'entrevista amb l'alcalde d'Olocau, però he decidit no escriure-ho ací.
L'ultim que he escoltat ha sigut dir que coneix els sentiments de la gent

PER FAVOR SENTIR UN ESTONA EN SENTIR L'ENTREVISTA.
I DESPRES DE SENTIR-LA, M'HE QUEDAT SENSE PARLA.
Si algú vol OPINEM però a mon em fa vergonya.
23/10/2006 De: Roman Tema: Video "per un grapat d'euros"
ID 386 http://video.google.es/video...
Link al video dels alcaldes i el golf
Si no funciona el enllaç, buscar en google video: "Per un grapat d'euros"
!!Val la pena!
23/10/2006 De: Tant se val! Tema: Açò ja es veia vindre...
ID 385 A aquestes altures de la legislatura i després de quasi vint anys de govern per part del PSPV d'Olocau, no em sorprén gens haver arribat a aquesta situació. Ara és el tema del PAI allò que ens alarma i que sembla que ha fet reaccionar als veïns del poble, però ja abans estigué d'actualitat el tema de l'abocador,que sembla que no va tenir tanta repercusió i del que l'alcalde va intentar eludir responsabilitats per a atribuir-les, en última instància, a la Diputació. Però no és la primera vegada que el alcalde "no va de cara"… Tal és el cas de la famosa "pedrera" a la qual el nostre alcalde va donar primerament suport (i així constà en premsa i fou declarat pels alcaldes amb qui es va reunir) i ho va negar després en vore les reaccions del poble, arribant, fins i tot, a encapçalar -en una mostra de cinisme suprem- una manifestació en contra.
És certa l'aclaració que "esporles" fa de com es van desnvolupar les votacions en el ple on s'aprovaren els PAIs i m'agradarïa remarcar-la perquè pot ser s'alcen algunes veus intentant englobar també el PP d'Olocau en aquesta decisió. Votaren NO a un dels PAI i s'abstingueren en l'altre per falta d'informació…que eixa és una altra! De fet, ja considere una "maniobra de despistaje" que Eliot cite l'exemple de Parcent (amb referències als "esPPculadors") i la política urbanística del Govern de la Generalitat Valenciana. També podem discutir-ho, si vol, però ara parlem d'Olocau, del PSPV d'Olocau i de la nefasta política que han dut a terme i que ha tingut com a conseqüència que Olocau, malgrat presupostos superiors a altres pobles del voltant, s'haja quedat enrere.
Per què ara? Que interessos s'amaguen davall els PAIs? Hem de demanar respostes a qui els ha aprovat, exigir responsabilitats, defendre amb vehemència i respecte allò que volem que siga Olocau i votar en conseqüència!!
23/10/2006 De: Didac de Fenollet. Tema: Agustin, t'has portat malament?
ID 384 Agustin, t'has portat malament?
23/10/2006 De: Nacho9. Tema: Nous Politics
ID 383 Vos comente lo següent, el pròxim alcalde que tinga olocau, segur que és d'esta urbanització.
Ací som molts els que cada vegada ens costa mes creure en les paraules del vostre alcalde.
22/10/2006 De: Tomeu. Tema: On esteu?
ID 382 Vinga a pleitejar en si la missa en castellà o en valencià, que si el imne d'Espanya... que si les banderetes...etc
On esteu tots els que debatieu el tema del idioma?. Em refereixo a valenci@naparlante, arroconio,candidatura,vicent,carrasca,antoni,fiti i tants. En estos moments hi ha un tema candent, que cal l'atenció de tot el poble, i també de tots els que estem a este foro, i que es de vital importancia per al futur de Olocau. Deixeu les vostres opinions al respecte. M'agradaría saber que penseu dels PAIs.
22/10/2006 De: Difundir informacio. Tema: Correus a tots els medis de comunicacio.
ID 381 Escriviu correus elctronicos al PSPV-PSOE, als periòdics El País, Levante, Les províncies, a la cadena ser i a qualsevol mitjà de comunicació. Doneu informació concisa però clara.
22/10/2006 De: Peterpan Tema: Re: Elliot Nes i altres sobre LA POR
ID 380 Pel que fa referència a la por et diré que hi ha molta gent a olocau que encara que està en contra del PAI potser té por a expressar-ho obertament o bé perquè estàn molt relacionats amb els que formen l´ajuntament per un motiu o per altre o bé perquè són socialistes de tota la vida i tenen por d´oposar-se als seus col.legues. La veritat és que per a dir-se socialistes pensen ben poc en el seu poble, jo estic per pensar que els que tenien por a fer-ho públic eren ells mateixa, per això el poble en general no s´ha enterat d´aquest super PAI fins que no ha estat aprovat en el ple del dia 13 de setembre. Igual no interessava fer massa "bando" del tema per si de cas el dia del ple acudia la gent a armar-la. Ara encara que s´enteren dona igual ara ja esta aprovat i ben aprovat en tots els butlletins i ells passe el que passe ja ho tenen ben lligat i els seus interessos ocults cuberts. Però ara jo pense; aquells que ho han aprovat, no tenen por? no tenen por d´haver canviat la vida del nostre poble per sempre? no tenen por de que els seus fills algún dia els ho tiren per cara? en la seua conciència quedarà haver pensat ben poc en el seu poble.
22/10/2006 De: Elliot Ness Tema: Qui ha comprat?
ID 379 Fitxer adjunt corredor d'infraestructures. JPG
Pareix que hi ha qui ha estat comprant prou terrenys en el sector en què s'autoritza el PAI de Pedralvilla.
Casualitat que no haja comprat res en l'ambit ocupat pel corredor d'infraestructures,
Si ha comprat terrenys com pareix hauria d'haver-ho fet utilitzant informació privilegiada. I procedent d'on?
Que fem amb este tema?
Incloc en este correu una imatge del pas del corredor d'infraestructures pel terme municipal d'Olocau.
Algú havia vist estigues imatges a partir de la informació que rep l'Ajuntament per a presentar alegacions?
22/10/2006 De: Pepe. Tema: manifestació ja. No al PAI. Alcalde dimissio.
ID 377
Eixim al carrer a la processó, eixim a la carrasca ha fer paelles, eixim quan guanya el València i ens anem a quedar en casa veient com destruïxen el futur dels nostres fills?
Donem la nostra opinió ja. Parcartes en els balcons ja.
Manifestació en la plaça ja.
22/10/2006 De: El carter crida totes les vegades siga necessari. Tema: Envieu correus al PSPV
ID 376 http://www.pspv-psoe.org/pspv/ Us envie la web del PSPV-PSOE
Entre en la web i dirigiu correus a Ignaci Pla explicants el tema del PAI i digent que no esteu d\'acord i que la decisio a estat presa a esquenes dels olocauins.
En la part de dalt on diu Ignaci Pla
Dirigiuvos a ell

Envieu molt correus. Es important. El tema de la corrupcio es molt candent. Aprofitemlo.
Envieu molt correus!
22/10/2006 De: Boig per Olocau. Tema: Per a tu , Agustin, amb tot el meu menyspreu!
ID 375 LO QUE PUEDE EL DINERO (Arcipreste de Hita any 1283/1350)
Hace mucho el dinero, mucho se le ha de amar;
Al torpe hace discreto, hombre de respetar,
hace correr al cojo al mudo le hace hablar;
el que no tiene manos bien lo quiere tomar.
También al hombre necio y rudo labrador
dineros le convierten en hidalgo doctor;
Cuanto más rico es uno, más grande es su valor,
quien no tiene dinero no es de sí señor.
Y si tienes dinero tendrás consolación,
placeres y alegrías y del Papa ración,
comprarás Paraíso, ganarás la salvación:
donde hay mucho dinero hay mucha bendición.
El crea los priores, los obispos, los abades,
arzobispos, doctores, patriarcas, potestades
a los clérigos necios da muchas dignidades,
de verdad hace mentiras, de mentiras hace verdades.
El hace muchos clérigos y mucho ordenados,
muchos monjes y monjas, religiosos sagrados,
el dinero les da por bien examinados,
a los pobres les dicen que no son ilustrados.
Yo he visto a muchos curas en sus predicaciones,
despreciar el dinero, también sus tentaciones,
pero, al fin, por dinero otorgan los perdones,
absuelven los ayunos y ofrecen oraciones.
Dicen frailes y clérigos que aman a Dios servir,
más si huelen que el rico está para morir,
y oyen que su dinero empieza a retiñir,
por quién ha de cogerlo empiezan a reñir.
En resumen lo digo, entiéndelo mejor,
el dinero es del mundo el gran agitador,
hace señor al siervo y siervo hace al señor,
toda cosa del siglo se hace por su amor.
Arcipreste de Hita
22/10/2006 De: Vicent Navarro Sierra. Tema: Resposta a Esporles.
ID 374 No tinc cap inconvenient en què utilitzeu el meu escrit per a difondre-ho entre qui ho vullga llegir.
No mes demane que eixe escrit no és difonga amb el pretext de fer proselitisme polític en nom de qualsevol partit polític. Eixe escrit ho fa un ciutadà que va a Olocau en quant pot i que li preocupa el futur d\'Olocau i el dels seus ciutadans.
Es pot poder copiar, fotocopiar, imprimir,traduir, difondre, etc. cuant mes millor.
Vicent Navarro Sierra
22/10/2006 De: Bartolo. Tema: El poble es mor.
ID 373 No entenc perquè continueu parlant del consultori i de l'escola. O és que encara continueu creient que amb 20000 persones en Pedralvilla tindreu col·legi ací?
O que amb 20000 persones en Pedralvilla tindreu un consultori ací?


Creieu que la conselleria va amentener un col·legi a Olocau quan haurà de fer els menys 3 en Pedralvilla? Creieu que va a mentener un consultori medique quan haurà de fer un ambulatori en Pedralvilla? Es dóna per assabentat el que preguntabla que perjudica algú que no tinga terres en Pedralvilla? de veritat creus que és tot tan simple?
Que edat tens?
Saps tots els vells que hi ha a Olocau?
Saps quantes botigues estan obertes?
Saps tots els assistents socials que hi ha?
OLOCAU ES MOR I NO SOM CAPAÇOS DE FER RES....
22/10/2006 De: Falte dede fa 35 anys. Aixi no se si tornare. Tema: Els pocogergonyes de l'ajuntament.
ID 372 En alguns missatges al fòrum encara som condescendents amb la gent de l'Ajuntament. Jo no ho vaig a ser. I donaré ma opinió. Esta opinió li la donaré personalment als implicats quan puga tindre una conversació amb ells.

En primer lloc diré que ni Raquel ni Vicente tenen ni personalitat ni opinió pròpia.

Dani es una abrazafarolas amb de verborrea incontinent que lo unic que l'interesa es medrar. Ja m'agradaria a mi saber que pot assessorar este en Villareal.

Agustin és un tractant de bestiar que considera que som una bandada de borrecs. Valentin un altre que no té personalitat ni opinió pròpia. A Ascensió no la conec, crec que té bona voluntat però no em fie ni del que representa i del seu voltant.

A Vanesa caldria considerar-la l'heroïna d'este Ajuntament.

I dels que parlen i parlen i no fan res que són la majoria en eixe poble, vos diria que teniu el que vos mereixeu.
21/10/2006 De: Vicente Navarro Sierra. Tema: Olocau devant el se futur II.
ID 371 Per a profunditzar i tindre una opinió fundada respecte del PAI a què ens estem referint és necessari fer una lectura atenta a les bases d'execució i condicions particulars publicades en el BOP del 27 de setembre (Suplement 1, pagina 12 i següents).
Salta a la vista en primer lloc que ja des d'un inici este document ha sigut redactat per personal competent però que no ha tingut ningun tipus de premissa de caràcter tècnic i/o econòmic i en absència completa de qualsevol tipus de criteri polític que contemple alguns de les especials caracteristiques que afecten el municipi.
De fet este document esta ple de vaguetats d'estil de
Enunciat: Base b) Memòria necessitats i objectius PAI.
Resposta: Donar resposta a les necessitats sorgides de l'evolució econòmica,
demográfica i sociològica.

Algú és capaç d'entendre que es referix? De que necessitats esta fentse resó?
¿De quina evolució demogràfica esta parlant?
I a que evolució econòmica i sociològica es referix?
De veritat estan parlant d'Olocau?

Seguim....
.....(Enunciat) Per tant els sòls urbanitzable actuals
Mai podran oferir una nova oferta de sòl residencial a Olocau
que done resposta a les necessitats sorgides de l'evolució econòmica,
demográfica i social que reclama, hui amb més intensitat que
quan eixe va aprovar el pla general, noves vivendes en entorns
adequats. Resposta Com veieu torna a insistir en les necessitats de l'evolució econòmica demogràfica i social que reclama mes vivendes???? en entorns adequats????
I així podríem seguir. Este és un exemple de com la gramatica es pot utilitzar per enredar al personal!!!
Despres de donar un xicotet repàs als elements gramaticals com a exemple d'utilització perversa passem ara a les matemàtiques.
Des de la consideració de que s'esta plantejant un sector de 480 Hectàrees i entenent que una densitat raonable i xicoteta de vivendes per Hectàrea estaria en l'entorn de 25, arribaríem a la conclusió que en este sector,- (!des de l'evolució social, econòmica i demogràfica!),- es necessiten construir12.000 vivendes.
Que cuadra amb l'edificabilitat bruta del 0,30 establida en les bases i que dóna com a resultat que es construiran 1.440.000 Mt2 de sostre total. !El que significa aproximadament 12.000 vivendes.!
Es a dir un minim de 20.000 persones.
!Qui ho diria. Olocau en 20.000 habitants!

!Tot això per a resoldre els greus dèficits de vivenda que patixen els ciutadans d'Olocau!
Però seguim.
En cap lloc de la bases s'establix ni es concreten quines seran les cessions de sòl o sostre que rebrà l'Ajuntament de forma gratuïta per a cobrir necessitats de tipus social, econòmic o demogràfic. !Ha de ser per que consideren en l'Ajuntament que no te ni tindra cap necesitat en els propers anys!
Ni tampoc es concreten obres necesaries per a la colectivitat. Tot es dixa a la bona voluntat de MAEXPA, o l'empresa adjudicataria.
S'establix un cànon de 0.60€ per metre quadrat de sòl. El que equival que per este concepte Olocau pot rebre 480.000.000,- Ptes. !Al tanto!
!!És una quantitat ridícula!!
Com a mínim Olocau hauria d'estar demanant de l'orde de 2500.000.000,-Ptes i em puc remetre a convenis firmats per administracions publiques i promotors en sectors molt mes xicotets del que estem parlant i amb moltes menys vivendes. !Si algu no ho creu, li puc facilitar la informacio concreta i documentada!
Le carregues urbanistique se evaluen en 85.000.000,- €
Algo menos de 18€ per metro cuadrat. En eixo no hi ha ni per escomenzar!
De aqui es derivara una falta de qualitat en la urbanitzacio i en el tractament dels espais lliures que redundara en els que els ciutadans de Olocau tindran que pagar les carencies de la baixa qualitat dels projectes urbanistics.
!!Tot eixo es el que deuen considerar que es el progres!!
Amb estes poques dades els ciutadans d'Olocau ja poden fer-se a la idea que tenen els dies comptats. Que ha partir d'este moment es van a convertir en una espècie animal en extinció per mor de la decisió del seu alcalde i d'alguns dels seus regidors. Olocau acabara sent una pedania d'ell mateix!!
Encara que certament em consta que dins de l'equip de govern no tots estan ni convençuts ni d'acord.
Mes encara , es diria que estan neguitosos pensant que estan traint les seves conviccions y allo que abans de les últimes eleccions digueren que mai farien.
Enfront d'este tipus de despropòsits fets al marge i d'esquena als habitants d'Olocau hi ha altres models de desenvolupament que prioritzen els valors de conviviencia i la cualitat del entorn i els servicis per damunt dels projectes faraònics que unicament beneficien als que pretenen especular amb la propietat aliena i el futur dels Olocauins.
Des d'esta pagina demane a tots els ciutadans d'Olocau que no es queden callats, que opinen, que parlen, que discutisquen entre ells, que raonen i reflexionen...i que actuen. Que no facen seguidisme de persones que en cap moment els estan tenint en compte. Que decidisquen sobre que futur volen per als seus fills i amb els seus fills.
Que Olocau té potencialitats importants. Que unicament és necessari treballar eixes potencialitats. Que el seu entorn natural i paisatgístic és un recurs no renovable que no es pot deixar al capritx de decisions arbitràries.
Que no poden quedarse quets, que el futur es guanya dia a dia, que no poden estar a voreles vindre, que necesiten pendre l'iniciativa, que hi ha molt que fer!
I que no s'obliden que de la carretera de Llíria cap amunt hi ha un altre PAI en marxa per a goig i gaudi de l'empresa propietària del tarongerar.
A punt de finalitzar un mandat elctoral els polítics d'Olocau, de forma il·legítima prenen decisions que afectaren de forma irremeiable a les pròximes generacions d'Olocauins.
La seua sensibilitat social en esta ocasió l'han posat de manifest de forma clara!!

Despres de, no se, 20, 24 anys de govern...que aportació han fet al progrés d'Olocau?
Ara el progrés d'Olocau arriba en forma de PAI agafant-los sense cap tipus de planificació, estudi tècnic o alternativa de desenvolupament que respecte el entorn, i els interessos dels seus ciutadans.
Vicent Navarro Sierra.
21/10/2006 De: Antoni. Tema: Dura Realitat.
ID 370 La realitat és senyors, que el PSPV d'Olocau en el ple del 13 de setembre va votar unànimement SI a l'inici del procediment de concurs de 2 PAIs, eixa és la realitat.

La realitat senyors, és que TOTS ells van votar SI perquè els va donar "la gana", perquè "van voler".

La realitat és que a l'equip governant no li fan falta els vots ni el beneplàcit de l'oposició per a "RES" i per això mateix ni es molesta a donar informació ni a ells ni a ningú ¿per a què? sinó els fan cap falta.

La realitat, és que es parla d'un superPAI, i són 2.

La realitat és que un d'ells és en part Sòl no urbanitzable i en part sòl industrial i està afectat pel PORN de la Serra Calderona , i a pesar d'això, davant d'esta realitat, l'equip de govern va votar SI i l'oposició NO.

La realitat senyors, és que l'altre PAI, el de les 480 Hectàrees, està format en part per Sòl Urbanitzable i en part ja está edificat i NINGÚ, repetisc NINGÚ fins al dia de hui havia mostrat la seua disconformitat amb esta realitat.

La realitat, és que llig en l'escrit de Vicent Navarro Sierra literalment : "Sense una REFLEXIÓ i un debat ciutadà on tots esl interessats puguen INFORMAR-SE, opinar, exposar els seus dubtes i pendre UNA DECISIÓ MEDITADA respecte això", i no obstant, a eixa postura, alguns li diuen covardia i altres coses des de la covardia que dóna l'anonimat.

La realitat senyors és dura, però és la realitat i encara que no agrade no deixa de ser la realitat.
20/10/2006 De: Elliot Nes. Tema: Concert.
ID 368 El dissabte 28 d'octubre 2006 als 19 h. Tindrà lloc a l'església un concert de flauta (Clara Novakova) i guitarra (Bertrand Chavarría) .
Programa: Marin Marais, Yoshihisa Taira, Jacques Ibert, Astor Piazzolla
L'activitat artística em pareix essencial per a l'equilibri de les persones (Nota del forero)
NOTICIES
El discurs veu al fil de què ha avançat en una entrevista a este diari el director general de la Guàrdia Civil, Joan Mesquida, sobre els plans per a crear unitats de la Benemèrita especialitzades en dret urbanístic i en la investigació de patrimonis personals per a combatre la lluita contra el qual ell denomina corrupció urbanística de baixa intensitat: "hi ha una corrupció relacionada amb reclassificacions, amb plans generals, amb declaracions d'interés social, que els mecanismes actuals de lluita contra la corrupció no aconseguixen detectar (...) delictes en què és produïx un tracte de favor a un determinat particular, empresari, que pot determinar modificacions en la normativa urbanística i per això rebre algun tipus de compensació".
Les províncies:
PODRIEM ESTAR PARLAN D'OLOCAU? (nota del forero)
Prop de 2.000 persones clamen contra la construcció indiscriminada a Parcent
Els manifestants demanen l'anul·lació del ple en què el PP va aprovar alçar 1.800 cases
Unes 2.000 persones es van manifestar ahir a Parcent per a rebutjar a l'execució dels tres projectes urbanístics aprovats al Gener per l'equip de govern del PP, que suposaran 1.800 noves vivendes. En la manifestació els convocants van exigir l'anul·lació d'eixos projectes i van exigir la celebració d'un referèndum.
CARLOS LÓPEZ PARCENT
Al crit de ‘‘Salvem el nostre poble'' i "alcaldessa dimissió", més de 2.000 persones es van manifestar ahir pels carrers de Parcent per a mostrar la seua frontal oposició a l'execució dels tres programes urbanístics aprovats el passat mes de gener, un dia abans d'entrar en vigor la Llei Urbanística Valenciana, i que suposaran 1.800 vivendes més.
Els manifestants van ser més que veïns té el poble perquè la Plataforma Veïns de Parcent va comptar amb el suport de nombrosos col·lectius comarcals, tots amb un objectiu comú: evitar les urbanitzacions en zones d'alt valor ecològic.
Una pancarta amb el lema Salvem els nostres pobles no a la destrucció , va encapçalar la comitiva, en la que afectats i nombrosos veïns mostraven pancartes més xicotet com No als esPPculadors , Salvem Parcent i No volem tres muntons de formigó prop de Parcent .
A més, els manifestants van corejar crits contra l'alcaldessa del PP, María del Carme López, i la van acusar de "vendre al poble per un plat de llentilles".
El punt final de la concentració va ser la plaça del poble, on el portaveu dels veïns, Joan Carles Poquet, va llegir un manifest reivindicant el poder de decisió del poble en un assumpte que "podria augmentar la població fins als 10.000 habitants".
"ESTOS NO TENEN POR DE RES........!!!!" " Nota del forero"
Els tres projectes urbanístics en els sectors d'El Replà, Cantalans i La Solana, de les Normes Subsidiàries que regixen l'urbanisme de la localitat, suposen, segons els veïns, "un greu atac a la naturalesa i la sostenibilitat d'un poble", a més, "el secretari municipal de Parcent va realitzar un informe en contra d'eixos projectes".
Per este motiu els veïns demanen a la seua alcaldessa que deixe de "menysprear-los" i els tracte "amb més respecte".
"Dios los cria, ellos se reproducen y se colocan......(Nota del forero)
Demandes
En el comunicat també li van exigir que anul·le el ple del dia 30 de gener i els programes urbanístics anteriorment citats, perquè comence a treballar en la redacció d'un Pla General d'Ordenació Urbana que "permeta una activitat urbanística lògica".

Però en les seues peticions, els veïns consideren que el consistori de Parcent hauria d'immobilitzar els diners que les promotores li cedisquen per a poder "tornar-los en el cas que les urbanitzacions no s'aproven".
Un de què va intervindre en els parlaments va ser el cronista oficial de Benissa Joan Josep Cardona, el qual es va recordar d'aquells veïns del poble que no estaven presents en la manifestació: "no tenim por a la gent del poble que no ha vingut", va declarar.
De fet, un d'ells, va trencar el minut de silenci que els convocants van guardar en memòria de la víctimes de l'atemptat del 11-M, del que ahir es complien dos anys.
El manifest final va ser traduït pels organitzadors a diversos idiomes, inclòs l'anglés i l'alemany, perquè tots els participants, entre els que es trobaven residents estrangers, entengueren el perquè de la mateixa.
Tots els participants en la manifestació van firmar en uns fulls per a sol·licitar al Parlament Europeu que intervinga en este assumpte, i desautoritze l'aprovació dels tres programes urbanístics. En la taula d'arreplega de les firmes, l'activitat va ser frenètica i al final tots van exigir un reférendum
JOSE IGNACIO CASAR PINAZO. Arquitecte i Inspector Cap de la Unitat de d'Inspecció de la Conselleria de Cultura, que per llei li correspon avaluar els plans especials de protecció del patrimoni històric i emetre un informe desfavorable quan el contingut de la mateixa destrossa valors protegits i favorable quan servix per a protegir els béns culturals. Després d'estudiar el pla especial de Cabanyal va emetre un informe desfavorable al Pla per estimar-ho destructor de valors culturals protegits i il·legal. Al poc de temps el van destituir del càrrec i ho van traslladar a un racó de la Conselleria d'Urbanisme.
EMILIA CABALLERO ALVAREZ. Sindica de Greuges de la Comunitat Valenciana que va remetre un informe, abans d'aprovar-se el Pla Especial del Cabanyal, a l'Ajuntament i Conselleria de Cultura, recomanant la seua retirada per estimar-ho contrari a la legislació de patrimoni cultural. Va ser insultada i injuriada i perseguida pel Govern de la Generalitat Valenciana fins que van aconseguir destituir-la. Mai li van perdonar que actuara com a òrgan independent al servici dels ciutadans i la defensa del dret constitucional dels ciutadans de gaudir d'un patrimoni històric conservada.
El discurs veu a l'agulla de què ha avançat en una entrevista a este diari el director general de la Guàrdia Civil, Joan Mesquida, sobre els plans per a crear unitats de la Benemèrita especialitzades en dret urbanístic i en la investigació de patrimonis personals per a combatre la lluita contra el qual ell denomina corrupció urbanística de baixa intensitat: "hi ha una corrupció relacionada amb reclassificacions, amb plans generals, amb declaracions d'interés social, que els mecanismes actuals de lluita contra la corrupció no aconseguixen detectar (...) delictes en què és produïx un tracte de favor a un determinat particular, empresari, que pot determinar modificacions en la normativa urbanística i per això rebre algun tipus de compensacio.
PERDONEU L' EXTENSIÓ PERÒ EM SEMBLAVA INTERESSANT. ¿Pregunta: Per la importancia del tema del PAI, no se podria fer una còpia dels missatges rebuts a este fet i colocar-los en un apartat específic? Gràcies
20/10/2006 De: Vladimir Von Kramst. Tema: Des de l'oceà pacífic con amor a Olocau - News.
ID 368 Se considera que el que se denomina «urbanisme irresistible» té el seu màxim exponent en la legislació urbanística en vigor a la Comunitat Valenciana. «La ja derogada Llei Reguladora de l'Activitat Urbanística (LRAU) ha suposat durant els seus deu anys d'aplicació la urbanització de 120 milions de metres quadrats, amb prop d'altres cent milions en procés de sucumbir davall la rajola», assenyala.
I asseguren que tant a Alacant com a València i Castelló «s'ha requalificat sòl per a triplicar els nivells actuals d'urbanització. Tant, que al desembre el Parlament Europeu va condemnar contundentement les pràctiques auspiciades per la dita llei denunciant la falta de transparència, els mètodes lleonins d'expropiació i l'absència de definició clara del concepte «interés públic. La citada LRAU va ser substituïda per la Llei Urbanística Valenciana (LUV) que també ha sigut expedientada per la Comissió Europea el passat abril per perpetuar les irregularitats de la seua predecessora», apunten.
20/10/2006 De: Faraona. Tema: A pedralvillero.
ID 367 Dime de que presumes y te diré de lo que careces.... jajajajaja
20/10/2006 De: Elliot Ness. Tema: Un dibuixet.
ID 366 Fes clic aquí per ampliar la imatgeFes clic per ampliar
20/10/2006 De: esporles. Tema: resposta a Tomeu (també serveix a Garrofa) i alguna cosa per a Eliot Ness.
ID 365 Vegem, un poc de llum a la teva confusió, i alhora fugir junts d'aquest terreny tan relliscós que ens aparta l'atenció del nostre problema urgent; el PAI. (a part del consultori, clar)
Jo vaig estar en el Ple, els PP es van abstenir (amb l'excepció que comentes) per que no havien rebut la documentació sol·licitada amb el temps necessari per a estudiar-la i emetre criteri. Això va dir la portaveu PP i hauria de reflectir-se en l'acta.
De ser cert això, que la meitat de l'equip de govern no disposi amb temps de documentació, i respecte a un tema de gran importància, no fa més que augmentar les calamitats d'aquest equip de govern i evidenciar la seva intenció ocultista i la seva vocació de "fets consumats" ...
Aquest pla d'actuació integrada correspon (segons defineix "informa´t") \"a l'oest del terme municipal, sud de la CV-25 sòl en part urbanitzable i en part no urbanitzable"(sic), vagi on la fotovoltaíca.
Respecte al segon PAI també van votar entusiastament "SI" els del PSPV i en aquest l'oposició va votar "NO" rotund i va advertir que aquesta zona es veu afectada pel PORN (\"a l'oest del terme municipal, nord de la CV-25 sòl no urbanitzable\" segons \"informa´t\"), on està Joype i al costat del Pla de Marc, vagi ...
Pero això no és ni important ni transcendent, el PSPV va votar SI en bloc i aquest és el problema que penja sobre el futur d'Olocau.
L'important és que podem fer per a reconduir-lo/evitar-lo i no caure en aquestes embulls basats en informacions esbiaixades i tendençioses que han estat, històricament, el mecanisme més utilitzat per a evitar responsabilitats i confondre al poble.
No ens deixem confondre Tomeu, i no dividim les nostres forces en batalles que no condueixin a detenir aquests excessos.
Demanem informació, expressem-nos amb coneixement exhaustiu de causa, reflexionem, siguem un equip amb una meta comuna: detenir els PAI´s
Hola Eliot Ness, entenc la teva indignació, però et crido a reflexió ... ¿què és més important, atacar a l'alcalde (i els seus "mariachis") o detenir els PAI´s??? ... la por es combat amb informació ... amb la calor dels companys, amb la força d'un equip ... no és necessari amenaçar al teu oponent.
20/10/2006 De: Eliot Ness Tema: Contra la por diguem NO
ID 364 Contra la por.
Des de l'Ajuntament, el Sr. alcalde intentara acovardir a la gent d'Olocau. No és que ho intentara, és que és l'estratègia que s'utilitza des de fa segles en l'ambit rural. Així va nàixer la màfia a Itàlia. La pòr és el fonament dels màfies.
Sense pòr no hi ha mafiosos. Afortunadament no estem a Sicília.
Mes que pòr ací el que funciona és l'amenaça vetlada dels que tenen algun poder (no tots) sobre els ciutadans.
Però no vós espanteu que estos "no fan cap" perquè puntals sotàs uns covards....
Demane als ciutadans d'Olocau i sobretot als mas jóvens que no tingueu por. Que són ells els que han de tindre por.... Han de tindre'ns por a nosaltres.
De veritat, que no passa res, que un regidor o un alcalde només fan irregularitats quan nosaltres els permetem.
Per tant, no heu de tindre cap por. Poseu llensols en els balcons amb algun eslògan en contra del PAI i en contra de l'alcalde. Especialment en contra de l'alcalde. I si intenta alguna represàlia amb algú tots de la maneta al jutjat i a la fiscalia anticorrupcio.
Si vós manteniu ferms este tipus s'ha d'anar d'Olocau!
CONTRA LA POR ....DIGUEM NO!
Nota del webmaster per Eliot Ness.
Per favor , agrairia que em facilitares informacio referent a l'ordinador des del que m'has enviat el formulari : Quin sistema operatiu tens instalat, Versió de navegador, Idioma del navegador, per que el missatge que m'has enviat arribat amb text parcialment illegible i he hagut de reconstruir algunes paraules (les cuals confie estiguen be).
Perdona les molesties
20/10/2006 De: Tomeu Tema: Resposta a esporles
ID 363 Tant covardes son els que han votat a favor dels Pais siguent que no estan d'acord en eixe projecte, com els que s'han abstés.
Que es una abstenció????? donar-li la raó a la majoria, i la majoria va dir SI als pais.
Us sembla bonico? per que vareu donar carta blanca al que diguera la majoría?.
Estic encés, encés de vore que tots son iguals tants uns com els altres, per el que veig no més va haber una persona consequent en les seues idees, i damunt prou jove.
La admire.
20/10/2006 De: Tomeu Tema: Comparances
ID 362 Un dels temes d'actualitat a part de altres, en este moment, es el comedor de l'escola. Dons be, en altre escrit a este forum, vaig fer referencia al que esta pasant a la Pobla de Vallbona, i els problemes que hi ha a les escoles a consequencia de la gran masificació. Sabieu, que damunt de tota la problematica que tenen, als xiquets de les urbanitzacions els faciliten els diners del servici de comedor, i als que viuen en la mateixa Pobla, no els donen ni un duro?. Que poca vergonya!!, així es com han facilitat la venda de vivendes unifamiliars, pagant el comedor als crios de fora, i als que viuen al nucli urbà, que s\'ho paguen ells. Igual aci ens farien el mateix. Senyors abans de fer projectes de tal embergadura, posen mitjos per a que els ciutadans d\'Olocau no tinguem que patir el que estan patint en tants i tants pobles de la comunitat valenciana. I vullc fer referencia al que diu " un fill d'este poble ", dir que a Olocau tindre de cara a certes families, a canvi de cuatre favors es molt important, no importa el ideal politic, ni estar d\'acord o no en el futur del poble, importa que els afavorisquen de alguna manera, i si no, que peguen una miradeta cap enrrere, que hi ha qui sa cagat (parlant malament) en els seus principis ha canvit de favors. També dir, que veig molt poca personalitat per part d\'algunes persones que formen part del equip local. Fa uns anys no interessaba lo mes absolut, que el poble creixquera en uns quants habitants, ara interessa, i molt. Se estan tragant les seues propies paraules!!, estic perplexe. No teniu opinió propia?, sempre afavoriu la decició del alcalde, inclús no estiguent d\'acord?. Pense que en la decisió que habeu pres i que damunt habeu afavorit sense vorela be, esteu possant en perill els pocs servicis en que contem els ciutadans de Olocau. Jo no vullc anar al metge, i que em donen cita, al cap de 5 o 6 dies, com en alguns pobles, jo no vullc que si en un futur forme una familia i tinc fills vagen a una escola nova i damunt en barracons, jo no vullc que el meu poble es comvertixca en una pedania de un conjunt de cases adosades en camp de golf. No es pot urbanitzar menys terreny, pero al voltant d' Olocau?, dons clar que es pot, el que passa es que no interessa. I a tot açò..... que pensen de este tema el grup AMICS DEL CASTELL? m'agradaría que algun representant de ixe circul es pronunciara al respecte. Fins un altre rato. Bona vesprada.
20/10/2006 De: Esporles Tema: anem a pams ...
ID 361 A part de recordar que el tema del consultori em pareix molt important i ocult davall la capa de "les actuacions impunes" d'este consistori, m'agradaria respondre a:
"Un fill del vaig poblar"
Jo vaig estar en el ple del dia 13, tots van votar a favor de "això" que analitza amb gran altura Vicente Navarrés, bo, tots els del PSPV. Si han votat per "covardia", els compadisc i els recomane que deixen el fer públic i es dediquen amb tota intensitat a la seua salut mental, si ho van fer per "interés personal", els entenc i dec convatirles amb feresa, i si ho van fer per "desconeixement" els avorrisc i voldria veure'ls molt lluny del timó d'esta comunitat.
Tenen una sola eixida "digna" ... la dimissió ... a menys que ho hagen fet "per convenciment", i en este cas haurien d'argumentar amb l'altura, profunditat i autoritat amb què és capaç de fer-ho Vicente Navarrés. El contrari, no argumentar i/o no dimitir, només ens dóna la mesura de la seua "dignitat".
Pretendre que els que han muntat semblant despropòsit siguen els que ho reparen, em pareix, com menys candorós, i em fa dubtar de la clarividència de qui "anima" a continuar a qualsevol dels responsables. És com alimentar a la malaltia en compte d'intentar la curació.
Però entrar en este terreny no em pareix tan important com el fet d'organitzar-nos per a intentar "minimitzar" o "reconduir" el que es va aprovar en aquell ple. I que van aprovar els que créiem eren de "els nostres" ... que ironia ...
Sobre el "personatge" que deté sempiternament el càrrec de "alcalde" ningú, repetisc, ningú pot donar-se "com sorprés" davant de les seues arteroses maniobres, el seu discurs de la confusió, les seues amenaces vetlades, els seus "regalets enverinats" i les seues generoses promeses que tendixen a col·locar al receptor en un lloc molt difús, entre el favor personal i l'omissió del compliment legal. Promeses que, si es materialitzen, arriben tard, sempre molt malament i mai complides com es van oferir.
Òssia, que ningú del seu equip tinga la gosadia d'intentar "eixir-se de rosetes" carregant les seues responsabilitats sobre les voluminoses alforges de l'alcalde. Cada cosa en el seu lloc, per favor !!!
"Vicente Navarro Sierra"
Ens demanes que no quedem callats, que raonem ... que actuem ... qualsevol et donarà mil motius per a quedar-se quiet, per a "no pensar" i per a callar per sempre ...
Els més atrevits es pronunciaran davall l'empara d'una organització, davall la il·lusió d'una meta, que encara que es plantege difícil d'aconseguir , meresca la pena intentar-ho.
Per als més antics, recordar el "tema de la pedrera", un altra pilotada que va intentar posar el marxa l'actual alcalde i que es va menjar amb creïlles ... en aquella ocasió alguns van creure en les seues paraules, van creure que si, que "havia sigut un error" ... ell el va considerar un error per que no li va eixir bé ... altres ja vam tindre la mesura dels seus interessos molt clara.
La quantitat d'informació, ordenada informació, que rebut dels teus enviaments, a més de "posar paraules i raons" als meus arguments, m'anima a preguntar-te:
Què es pot fer, activament, per a detindre eixos PAI?
De poder-se fer una miqueta més que una "associació cívica" quines possibilitats té d'èxit?
Qual seria el cost econòmic d'una iniciativa seriosa i decidida?
Et demane permís per a imprimir -i traduir al castellà a fi d'oferir les dos lectures- els teus enviaments per a fer-los arribar al nombre més gran possible d'habitants d'Olocau.
19/10/2006 De: Garrofa Tema: NO AL "SUPER PAI".
ID 360 No entenc res. Si estem quasitots en contra del SUPERPAI, almenys els que escrivim al pregó, com els nostres representants, tant del partit majoritari com de l´oposició ( excepte un ) voten a favor o s´abstenen al respecte?. Ara ja està publicat al BOP i al DOGV. Quina cosa es pot fer ara?
pengem al balcó un llençol blanc amb un no al SUPER PAI?
Doneu idees.
19/10/2006 De: Comisions irreals? Tema: El devastador PAI al DOGV.
ID 359 DOGV numero : 5370 .
Data: 19.10.2006 .
Pagina: 121.
En PDF:
http://www.pre.gva.es/dogvimg/2006_10/pdf/5370.pdf
En HTML :
http://www.pre.gva.es/DIARIOCGI/BASIS/DIARIO/WEB...
19/10/2006 De: ????????. Tema: OLOCAU RACÓ DE PAI.
ID 358 Estimats amics:
Soc visitant asidu d'Olocau des de fa mols anys, I voldria saber:
En que penseu que li afectarà (beneficiarà o perjudicarà) el SUPER-PAI a una persona que no tinga terres?
En què li afectarà econòmicament?
En què li afectarà socialment?
En que li afectarà en quan a la seua qualitat de vida?
Agrairé que em contesteu. Gràcies.
19/10/2006 De: Un fill d'este poble. Tema: El desastre.
ID 357 Demane als integrants de l'equip de govern del PSPV en l'Ajuntament d'Olocau que presenten una moció de censura contra l'alcalde. Que siguen coherents amb el seu ideari polític i amb les responsabilitats adquirides amb els habitants d'Olocau. Si per covardia o per por al seu partit no ho fan han de dimitir dels seus carrecs.
I a Daniel Calvo mes explicitament li dic que es deixe de tanta verborrea i tinga mes en compte a la seua gent.
A Vicente Mañez que ha sigut el suport d'Agustin durant tants anys li dic que trenque definitivament amb ell.
A Raquel li demane que no s'acovardisca i que siga valenta.
I a Agustin li dic QUE NO TÉ DIGNITAT. Que actua com un vulgar intermediari i que mes prompte o mes tarda es va a saber tota la veritat.
I no seria la primera vegada que un alcalde d'Olocau acaba en la presó.
18/10/2006 De: Vicente Navarro Sierra. Tema: Olocau devant el seu futur II.
ID 345 Per a frofunditzar i tindre una opinió fundada respecte del PAI a què ens estem referint és necessari fer una lectura atenta a les bases d'execució i condicions particulars publicades en el BOP del 27 de setembre (Suplement 1, pagina 12 i següents).

Salta a la vista en primer lloc que ja des d'un inici este document ha sigut redactat per personal competent però que no ha tingut ningun tipus de premissa de caràcter tècnic i/o econòmic i en absència completa de qualsevol tipus de criteri polític que contemple alguns de les especials caracteristiques que afecten el municipi.

De fet este document esta ple de vaguetats d'estil de

Enunciat: Base b) Memòria necessitats i objectius PAI.
Resposta: Donar resposta a les necessitats sorgides de l'evolució econòmica,
demográfica i sociològica.

Algú és capaç d'entendre que es referix? De que necessitats esta fentse resó?
¿De quina evolució demogràfica esta parlant?
I a que evolució econòmica i sociològica es referix?
De veritat estan parlant d'Olocau?

Seguim....

.....(Enunciat) Per tant els sòls urbanitzable actuals
Mai podran oferir una nova oferta de sòl residencial a Olocau
que done resposta a les necessitats sorgides de l'evolució econòmica,
demográfica i social que reclama, hui amb més intensitat que
quan eixe va aprovar el pla general, noves vivendes en entorns
adequats. Resposta Com veieu torna a insistir en les necessitats de l'evolució econòmica demogràfica i social que reclama mes vivendes???? en entorns adequats????

I així podríem seguir. Este és un exemple de com la gramatica es pot utilitzar per enredar al personal!!!

Despres de donar un xicotet repàs als elements gramaticals com a exemple d'utilització perversa passem ara a les matemàtiques.

Des de la consideració de que s'esta plantejant un sector de 480 Hectàrees i entenent que una densitat raonable i xicoteta de vivendes per Hectàrea estaria en l'entorn de 25, arribaríem a la conclusió que en este sector,- (!des de l'evolució social, econòmica i demogràfica!),- es necessiten construir12.000 vivendes.
Que cuadra amb l'edificabilitat bruta del 0,30 establida en les bases i que dóna com a resultat que es construiran 1.440.000 Mt2 de sostre total.
!El que significa aproximadament 12.000 vivendes.!
Es a dir un minim de 20.000 persones.
!Qui ho diria. Olocau en 20.000 habitants!

!Tot això per a resoldre els greus dèficits de vivenda que patixen els ciutadans d'Olocau!

Però seguim.
En cap lloc de la bases s'establix ni es concreten quines seran les cessions de sòl o sostre que rebrà l'Ajuntament de forma gratuïta per a cobrir necessitats de tipus social, econòmic o demogràfic. !Ha de ser per que consideren en l'Ajuntament que no te ni tindra cap necesitat en els propers anys!

Ni tampoc es concreten obres necesaries per a la colectivitat. Tot es dixa a la bona voluntat de MAEXPA, o l'empresa adjudicataria.

S'establix un cànon de 0.60€ per metre quadrat de sòl. El que equival que per este concepte Olocau pot rebre 480.000.000,- Ptes.
!Al tanto!
!!És una quantitat ridícula!!
Com a mínim Olocau hauria d'estar demanant de l'orde de 2500.000.000,-Ptes i em puc remetre a convenis firmats per administracions publiques i promotors en sectors molt mes xicotets del que estem parlant i amb moltes menys vivendes.
!Si algu no ho creu, li puc facilitar la informacio concreta i documentada!

Le carregues urbanistique se evaluen en 85.000.000,- €
Algo menos de 18€ per metro cuadrat. En eixo no hi ha ni per escomenzar!
De aqui es derivara una falta de qualitat en la urbanitzacio i en el tractament dels espais lliures que redundara en els que els ciutadans de Olocau tindran que pagar les carencies de la baixa qualitat dels projectes urbanistics.

!!Tot eixo es el que deuen considerar que es el progres!!

Amb estes poques dades els ciutadans d'Olocau ja poden fer-se a la idea que tenen els dies comptats. Que ha partir d'este moment es van a convertir en una espècie animal en extinció per mor de la decisió del seu alcalde i d'alguns dels seus regidors. Olocau acabara sent una pedania d'ell mateix!!

Encara que certament em consta que dins de l'equip de govern no tots estan ni convençuts ni d'acord.
Mes encara , es diria que estan neguitosos pensant que estan traint les seves conviccions y allo que abans de les últimes eleccions digueren que mai farien.

Enfront d'este tipus de despropòsits fets al marge i d'esquena als habitants d'Olocau hi ha altres models de desenvolupament que prioritzen els valors de conviviencia i la cualitat del entorn i els servicis per damunt dels projectes faraònics que unicament beneficien als que pretenen especular amb la propietat aliena i el futur dels Olocauins.

Des d'esta pagina demane a tots els ciutadans d'Olocau que no es queden callats, que opinen, que parlen, que discutisquen entre ells, que raonen i reflexionen...i que actuen. Que no facen seguidisme de persones que en cap moment els estan tenint en compte. Que decidisquen sobre que futur volen per als seus fills i amb els seus fills.

Que Olocau té potencialitats importants. Que unicament és necessari treballar eixes potencialitats. Que el seu entorn natural i paisatgístic és un recurs no renovable que no es pot deixar al capritx de decisions arbitràries.
Que no poden quedarse quets, que el futur es guanya dia a dia, que no poden estar a voreles vindre, que necesiten pendre l'iniciativa, que hi ha molt que fer!

I que no s'obliden que de la carretera de Llíria cap amunt hi ha un altre PAI en marxa per a goig i gaudi de l'empresa propietària del tarongerar.

A punt de finalitzar un mandat elctoral els polítics d'Olocau, de forma il·legítima prenen decisions que afectaren de forma irremeiable a les pròximes generacions d'Olocauins.
La seua sensibilitat social en esta ocasió l'han posat de manifest de forma clara!!

Despres de, no se, 20, 24 anys de govern...que aportació han fet al progrés d'Olocau?
Ara el progrés d'Olocau arriba en forma de PAI agafant-los sense cap tipus de planificació, estudi tècnic o alternativa de desenvolupament que respecte el entorn, i els interessos dels seus ciutadans.

Vicent Navarro Sierra
18/10/2006 De: Finques A&M Asociados. Tema: ES VEN POBLE.
ID 355 ES VEN POBLE. Xicotet i tranquil.
Té instal·lació d'aigua potable i llum elèctrica. Ben comunicat.Els seus habitants són dòcils i no solen protestar. No necessiten reforma.
Abstindre's esquerrans.
ALT POTENCIAL ESPECULATIU.
BARAT, BARAT.
Per a major informació:
Finques A&M Associats
18/10/2006 De: Esporles. Tema: ... més opinió sobre *PAI´s.
ID 354 Feia massa temps que no llegia/escoltava una mica coherent, concret, precís i amb ànim d'acció.
La immensa majoria no tenim ni idea de com ens afectarà semblant despropòsit, i, entre altres coses per que no tenim ni un només document sobre el qual puguem opinar ... ningú ha explicat gens, realment res de res ... paraules que formen frases, però sense cap contingut ... sense intenció d'explicar, exactament igual al nuvolosíssim cas del consultori.
Maniobres que sembren la confusió i provoquen la divisió maniquea ... quedi bé clar que en aquest tema, el consultori, només hi ha un expedient obert, gens més ... després de dos anys, l'Ajuntament només ha dit a Sanitat que "vol un consultori nou a Olocau" però no ha dit ni on ho vol ni quan ho vol.
Fum, sempre fum i embulls incomprensibles. Gens d'informacions que propiciïn el "debat ciutadà" al que fa clara i rotund esment Vicent Navarro Sierra.
Seguint en la tècnica de presentar fets consumats (aparentar que així és) ... en aquell ple de 13 de Setembre, l'alcalde , en un sorprenent exercici de socialisme populista, va poder prometre, i va prometre (ha de constar en acta) que exposaria al públic, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, tota la documentació relativa a "els dos *PAI" ... això, a data d'avui, no ha ocorregut, com cabia suposar ...
... a més ens va parlar d'un estudi que -em va semblar entendre- havia encarregat a la UPV per a saber quin hauria de ser el preu per m2 del sòl no urbanitzable ... 3,00*EUR/m2!!!! ... (sí, transcric bé "tres euros metre quadrat") i repeteixo "em va semblar entendre"...
Mai sabrem el cost ni la intenció ni l'interès de "semblant encàrrec". Tampoc.
Dir que comparteixo la inquietud i aplaudeixo la reflexió de Vicente Navarro Sierra, i que seria molt necessari algun motor capaç de canalitzar les accions necessàries per a intentar reconduir el que, sens dubte, sembla fruit de la immediatesa i de la falta de previsió. Almenys.
18/10/2006 De: Anna. Tema: Re:Pedralvillero.
ID 353 Pense que la contestació de pedralvillero està feta amb un to sarcàstic, no vull entendre-ho d´altra manera. Pense que en el fons està d´acord en els olocauïns en que és una "animalà" massificar el nostre terme d´aquesta manera quan encara no tenim ni una escola,ni un consultori mèdic, ni un poliesportiu, ni una biblioteca, ni unes comunicacions en condicions. I que en cas de portar-se a terme aquest SUPERPAI les noves infraestructures (de fer-se quan fora) es farien en el lloc on està més concentrada la gent.
18/10/2006 De: SIAU. Tema: Per a preocupada.
ID 352 Encara que no sóc creient, si que he interioritzat molts dels missatges de l'evangeli, que estudie en ma època d'això, d'estudiant.
I un d'ells per damunt dels altres. No fer malament a ningu. Encara que és meresca i encara que tinga moltes guanyes de fer-se'l....
En este moment Olocau esta en un encreuament. Se cernden sobre ell les boires de l'avern en forma de PAI.
Ara els problemes del col·legi, del consultori o de l'autobus queden xicotetes enfront del que s'acosta.
Si vius a Olocau i vols continuar vivint amb un mínim de qualitat de vida t'aconselle que ants la veu en contra dels pretensions tenebroses de Llucifer encarnat en la figura d'un alcalde, perquè si no entrarem en el període mes fosc de la història d'Olocau.
Dons que Jaume I entra en els terres de València, cap ha pogut afectar mes als habitants d'Olocau que la decisió de posar en marxa un PAI este calibre.
Demane perdó per endavant si algú se sent ofés pels metàfores.
18/10/2006 De: El promotor urbanistic del PAI de Pedralvilla. Tema: Compre, compre.
ID 351 Faig una proposta a tots els propietaris.
Jo compre tot el terreny que m'oferiu a 25 milions de pessetes la negada.
A condició que despres em compreu un xalet en la costa del sol per un mòdic preu de 200 milions amb jacuzzi, piscina, sauna, negre que et vente,...O negra, abonament a camp de golf i embarcador en Banus...
!Però vos n'aneu d'Olocau...eh!
Per a premiar la vostra amabilitat em compromet a enviar-vos mensualment unixes botifarretes i uns choricets perquè mai oblideu on vivíeu abans.
Veieu com es pot ser feliç quan vens les teues propietats a bon preu.....?
18/10/2006 De: El xiquet de la Sella. Tema: Europa i València.
ID 350 No m'estranya que des de la Unió Europea ens criden l'atenció. Si és que tots els xoriços s'han instal·lat en la comunitat valenciana. Be alguns també se'n van anar a Marbella, però com eren mig panolis ja els han agarrat.
De moment per ací continuen fent faena.....
18/10/2006 De: L'Ajuntament. Tema: CONCERT de FLAUTA i GUITARRA.
ID 349 El dissabte 28 d'octubre 2006 a les 19 h. Tindrà lloc a l'església un concert de flauta (Clara Novakova) i guitarra (Bertrand Chavarría) .
Programa: Marin Marais, Yoshihisa Taira, Jacques Ibert, Astor Piazzolla.
18/10/2006 De: Mandonguilla - Dundee . Tema: Ascens.
ID 348 Te anem a pujar de categoria.
desde este mateix moment pases a ser encarregat d'obra en premi a la teua exemplar paciencia per llegir enradera tots els misatges.
Per donarte feina rapidamente, pasat per l'ajuntament d'Olocau i parle en el Alcalde. Segurament te donara feina en el PAI de Pedralvilla!
Arrimat ve a ell que algo treuras. I de pas ens fas de "topo" en el asunt.
18/10/2006 De: Chiuaua . Tema: D'acord amb TUNING
ID 347 He estat llegint el teu escrit, i dius coses que em pasen tots els dies per el cap, cuant sent parlar certes tonteries, que a la fi i a la cap, poden causar molt de mal ( en eixa intenció ho fan, clar ),Es molt fort, pero es un problema, que per desgràcia no esta en perill d'extinció, perque cada volta la edat del " marujeo " s'adelanta més. En vega de estar preocupant-se tant dels demés, podíen assistir, a algun Ple municipal, i vore que es porten entre mans els nostres politics, i deixar-se de tant de xafardeig. Tota esta gent que no para de comentar i de alegrar-se del mal del veí,els tindriem que tindre una temporadeta dins de una caseta de contaor de la llum, que poguera voreu tot, pero que no poguera parlar amb ningú, a vore si feia examen de consiensia, que xarrar tant no porta res de bo. Es que no hi ha feinaaaaaaaaaaaa!!!!!!. Pero si els sents, son els que mes trebaillen.
18/10/2006 De: PAI . Tema:pero que esta pasant?
ID 346 Pero que esta pasant en este poble?. Jo soc una persona que he confiat plenament en els nostres politics locals, pero ja fa temps que estic posant en dubte algunes coses.

Desde fa una temporada que es rumorejaba que habia una barbaritat de pai que es volia fer en terme del poble, pensaba que jo era la unica persona que vivia aci i que estaba en contra de que tal cosa es portara a terme. Ara me estic donant conte, que no es aixi, que hi ha una gran majoria que pensa que els nostres politics se han pasat cinc pobles aprovant tal barbaritat. I jo dic: si la majoria han votat en un ple municipal que SI al pai, quin paper ha tengut la oposició en este asunt??????? també esta de acord en esta bogeria????.
Pero que esta pasant aci?????? que tot el mon te por de parlar del tema?????, senyors que no estem en una dictadura, i cadasquu pot expresar la seua opinió al respecte, a no ser que els interessos siguen tan forts, com per a que s'aprove sabent que va a ser perjuducial per al poble. No estic d'acord, i m'en alegre de que la gent se haja donat conte de que açò es una bestialitat. I molt mal, pero que molt malament, per els que estiguent en contra, han votat a favor de tal cosa, o se han abstés, no mes que per donar gust a d'alguns. Estem en un pais democràtic, i cadascú pot expresar el que sent lliurement, GRACIES A DEU.
18/10/2006 De: DIMISIO . Tema: Agustin dimisio.
ID 345 Agustin si te queda una minqueta de vergonya vesten del Ajuntament.
Has trait al teu poble, estas actuant como un corredor de finques i no mereixes la confianza que depositarem en tu.
I el que van derrere teu lo que tindrien que fer es dimitir tambe.
Perque de tots el concejals del ajuntament la unica que ha salvat la cara per el poble a segut Vanesa.
Els demes no veleu un quincet.
ALCALDE DIMISIO
ALCALDE DIMISIO
ALCALDE DIMISIO
ALCALDE DIMISIO
18/10/2006 De: Un indignado . Tema: Açò és un país de pocavergonyes.
ID 344 Que em perdone l'encarregat de fòrum, però és que estic indignat. Pilotades pertot arreu. Que expliquen tots els regidors de l'ajuntament d'Olocau totes les propietats que tenen en el lloc que va el PAI i que diguen quantes fanecaes tenen. No puc creure que no tinguen cap interés. I que ho expliquen ací. Ara l'Esperanza Aguirre. Açò és un país de pocavergonyes.
Un indignat
18/10/2006 De: WEBMASTER. Tema: Vore un missatge en concret.
ID 343 Abans que res demanar-vos disculpes per que estan pendents de publicar els formularis enviats en les ultimes 24 hores (per falta de temps per la meua part).
Com he vist que alguns envieu enllaços als vostres amics per que puguen llegir un missatge concret, per fer-ho mes fàcil, he creat un nou sistema per que pugueu enviar un enllaç específic per cada missatge. Primer cal esbrinar el número de missatge. Per fer-ho seleccioneu el text del missatge i a la cel·la inferior esquerra voreu escrit alguna cosa aixina com ID 343. Això ens indica que es el missatge 343, en eixe cas l'enllaç correcte per vore únicament eixe missatge seria :
http://olocau.org/el_prego/vore.php?id=343
Nota: En cas de dubte podeu contactar amb mi amb el formulari.
16/10/2006 De: Juan. Tema: Comparances
ID 342 La Generalitat valencian retira les competencies urbanistiques al municipi de CATRAL per que te 1270 cases illegals. Cuantes competencies no li tenien que haber retirat al Ajuntament d'Olocau per la desidia demostrada en el control i sancio de construccions il-legals en tot el terme municipal?
16/10/2006 De: SIAU. Tema: Es lo que tenim....
ID 341 Notícies Hui: Un informe oficial situa a la C. Valenciana al capdavant del desenvolupament insostenible a Espanya Levante 12/10/06
16/10/2006 De: SIAU. Tema: Atencio al tema
ID 340 Notícies Hui: La Comissió Europea insta de nou a modificar la Llei Urbanística Valenciana PER INCOMPATIBILITAT AMB LA NORMATIVA COMUNITÀRIA Actualitzat dijous 12/10/2006 13:48 (CET) BRUSSEL·LES.- La Comissió Europea hi ha llançat un ultimàtum a les autoritats valencianes perquè modifiquen la Llei Urbanística Valenciana (LUV) al considerar que incomplix la legislació comunitària en matèria de contractació pública. Si en un termini de dos mesos el Consell no respon a esta petició, Brussel·les portarà el cas davant del Tribunal de Justícia de la UE. La petició té la forma d'un dictamen motivat, segona fase del procediment d'infracció que l'Executiu comunitari va obrir contra la LUV el passat 4 d'abril. Brussel·les considera que la nova llei, aprovada al desembre del 2005, no remeiava les possibilitats d'infracció que ja havia detectat en la polèmica Llei Reguladora de l'Activitat Urbanística (LRAU), a la que va substituir. La Comissió va insistir en el fet que els plans d'actuació integrada (PAI) previstos en el marc de la LRAU i de la LUV són contractes públics i per tant estan subjectes a les obligacions del dret comunitari. Les autoritats valencianes havien al·legat, al contrari, que els PAI no són contractes públics i, en conseqüència, ni la LRAU ni la LUV són incompatibles amb les directives comunitàries. L'Executiu comunitari assenyala que, "encara que la LUV simplifica el procediment de selecció dels agents urbanitzadors, continua Violant la directiva de contractes públics en diversos aspectes". En concret, menciona entre les infraccions "la situació dels promotors que demanen l'inici d'un PAI, el contingut i la publicitat dels anuncis de licitació, alguns criteris d'adjudicació del contracte, i la possibilitat de modificar parts del contracte o projecte seleccionat després de la seua adjudicació". La Comissió censura a més que les autoritats valencianes no han atés a les advertències prèvies i han continuat concedint contractes en el marc de la polèmica LRAU fins a l'1 de febrer del 2006, data en què va entrar en vigor la LUV, amb la consegüent violació de les disposicions de les directives de contractació pública de la UE.
16/10/2006 De: PSPV. Tema: Document marc de la conferencia Politica del PSOE. Ho han llegit els nostres politics?
ID 339 432. Ese reforzamiento competencial en ciudades que son cada vez mayores exige poner el acento en la transparencia de la gestión. Por una parte, el crecimiento urbano distancia cada vez más en términos físicos a ciudadanos y gobernantes, incluso en las ciudades, lo que exige que éstos puedan conocer con la mayor certeza posible los objetivos del gobierno local, su gestión y el resultado de la misma, y el uso de los recursos de la ciudad, porque son importantes los intereses de todo orden que están en juego, empezando por los de naturaleza económica. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
433. Los gobiernos locales deben rendir cuenta continua de su gestión, tanto ante la asamblea municipal y la oposición –como corresponde en un sistema de gobierno democrático- como ante los ciudadanos y los medios de comunicación social.!!!!!!!!!!!!!!!!! La legislación sobre el régimen local debe establecer los mecanismos necesarios para garantizar esa transparencia, que constituye el contrapeso necesario al fortalecimiento competencial del ejecutivo local y que, a la postre, estimula la mejor gestión de éste.
434. Todas las reformas del gobierno urbano en los países occidentales se orientan, de hecho en esa doble y complementaria dirección, que garantiza simultáneamente las condiciones para el ejercicio de un liderazgo democrático fuerte y responsable de la comunidad, y el control de su ejercicio tanto en las instituciones como por parte de los ciudadanos y de la opinión pública. 435. Información para la ciudadanía
436. Ese control, como ya se ha puesto de manifiesto anteriormente, pasa necesariamente por una política proactiva de información, tanto con y para los ciudadanos como con los medios de comunicación.
437. La información constituye una condición necesaria para cualquier política participativa. Un gobierno local que predique una política participativa y que no practique la transparencia, la comunicación y la información sencillamente carece de credibilidad.
16/10/2006 De: Curro Ximenez. Tema:
ID 338 Els propietaris que tinguen parcel·les entre la carretera de Bétera, la carretera de Llíria, el barranc i Pedralvilla que no venguen els terrenys. Este estiu els estaven comprant a 2 milions de Ptes la negada.
A partir d'ara els asustaran dient-los que hauran de pagar la part que els correspon de les obres que s'han de fer. Açò ho fan sempra les empreses constructores per a eliminar els xicotets propietaris. Els compren a 3 i després els venen a 12. Els que compren a 12 quan fan els xalets trauen 20. En Bétera tenen prou experiència d'açò.
16/10/2006 De: Olocaui descontent. Tema: PAI.
ID 337 Lo primer que deuriem fer seria una asamblea per a parlar de tot eixo. I al mateix temps perque no posem als nostres balcons un llansol blanc o una cartulina que diga No al pai de Pedralvilla Salvem Olocau de la especulacio Per cert vull recordar lo del arbres de la Carrasca, lo dels bancs, lo de la llum, lo de la piscina i tantes cosas que van mal. Doneu idees per favor, pero posemles en practica.
16/10/2006 De: TUNING. Tema: Dedicatòria.
ID 336 Açò va dedicat a tot aquell que no te altra feina, que parlar de uns i de altres en bona, o mes be en mala fe, a eixes o eixos que estan a tot hora a la porta de casa, o al carrer parlant veritats, o mes be mentires de qui els ve en gana. A tots estos que no paren de posar-se en casa dels demés, i es preocupen tant i quant de que si a menganita o fulanito, l'han vist en nose qui, que si fixat tu... !! menganito encara te les garrofes en la muntanya...i els fills tocant-se els C...... tot el día !!, que si el veí s'ha comprat un cotxe nou i deu mes que divisa...!! Dons si, estes comverses es viuen dia a dia a Olocau, ( i a altres llocs també ). Vull desde este foro, dir-los a tota eixa gent que tot es el mateix, "IGNORANCIA", gent sense vida propia, que es tenen que posar a la dels demés. Feu llàstima. En el mon en que vivim, en la quantitat de problemes i de trabes que tenim que anar esquivant tots els dies,que estiguen a tot hora indagant i farolejant, es depriment. Per favor, preocupeuse de coses verdaderament importants, i avans de parlar de ningú, pegueuse una rodaeta, perque estic segur, que vosaltres teniu molt i molt que parlar. I si us tapen alguna vegada la boca, no us ofengau.
16/10/2006 De: Vicent Navarro Sierra. Tema: PAI i futur per Olocau.
ID 335 Fitxer adjunt 335_Concurso_y_bases_ejecucion_PAI.doc
El passat dia 13 de setembre, l'Ajuntament d'Olocau, pren l'acord d'aprovar l'inici del procediment de concurs per al desplegament i execució de diversos PAI a instància de diversos grups empresarials. Un d'ells afecta 480 Hectàrees de sòl del municipi. Esta decisió afectara i condicionara de forma irreversible el futur d'Olocau, dels seus habitants i el futur de les pròximes generacions. Esta decisió té tal transcendència i afecta de tal forma als Olocauins que un es pregunta si es pot prendre sense la participació de tots els ciutadans d'Olocau. Sense una reflexió i un debat ciutadà on tots els interessats puguen informar-se, opinar, exposar els seus dubtes i prendre una decisió meditada respecte d'això. A partir d'eixe estat de coses càbria preguntar als que han pres eixa decisió, quins són els supòsits a partir dels quals es conclou que el mes oportú per a Olocau és urbanitzar eixes 480 Hectàrees. ¿Beneficia a Olocau urbanitzar 480 noves Hectàrees de sòl fent créixer el seu padró d'habitants de forma exponencial? ¿Respon a interessos socials i col·lectius dels ciutadans d'Olocau? ¿Eixe nova aportació de sòl urbanitzat solucionara els problemes que els ciutadans d'Olocau té hui? ¿Respon a una necessitat real de vivenda la decisió d'urbanitzar 480 noves Hectàrees de sòl? La resposta crec que és clara i rotunda. NO. Esta decisió esta presa a esquenes a les necessitats dels ciutadans d'Olocau. I respon només als interessos de promotores urbanístiques quina finalitat és maximitzar els beneficis especulatius derivats de la promoció de sòl urbanitzable i no urbanitzable. ¿Han pensat els polítics d'Olocau quines seran les conseqüències per als seus conciutadans d'eixe model de creixement, insostenible i dispers? Evidentment no ho han fet! Segurament tampoc l'hauran tingut molt en compte! ¿Han pensat les autoritats com es van a integrar en la realitat social i cultural d'Olocau eixe gran nombre de nous ciutadans? ¿Han pensat les autoritats d'Olocau que este model de creixement es fonamenta únicament en: Plusvàlues per al sector privat. Obligacions per al sector públic?. ¿Han pensat que eixe model desenrotllista una vegada implantat no té tornada i que a partir d'ací i després que els promotors-especuladors hagen obtingut els beneficis previstos els quedaren les obligacions econòmiques derivades de l'urbanisme dispers i insostenible ? ¿Han pensat les autoritats d'Olocau les conseqüències d'un canvi tan radical de l'estructura social de la població? ¿Han pensat les autoritats d'Olocau en les implicacions del desplaçament terriutorial del poder polític? ¿Han pensat les autoritats d'Olocau en les implicacions del desplaçament social del poder polític? ¿Han pensat les autoritats d'Olocau en les implicacions del desplaçament cap a altres models de conviviència? Evidentment no ho han fet! S'ha instal·lat a la Comunitat Valenciana un model urbanístic que res té a veure amb la nostra realitat social de país mediterrani, organitzat en ciutats compactes, pròximes i ben dotades. Apostar per un model de ciutat jardí mes propi de països anglosaxons - adornat, això sí, per la baixa qualitat dels projectes urbanístics i arquitectònics, - resulta com a mínim poc intel·ligent i irreflexiu. La legislació urbanística actual ha deixat en mans dels sectors privats el planejament. El planejament per definició, ha sigut sempre de titularitat pública. Ara això ja no és així. És el sector privat qui té la paella pel mànec. És el sector privat qui controla el planejament, la programació, la urbanització i la reparcelacio, usurpant, amb el beneplàcit de les autoritats, la voluntat democràtica dels ciutadans i atribuint-se la prerrogativa de decidir com ha de ser l'entorn en què vivim, arribant en molts casos a realitzar expropiacions encobertes per a maximitzar les plusvàlues a obtindre. En definitiva és un model d'urbanisme fàcil i irreflexiu sense fonamente en les necessitats socials i col·lectives. El resultat final d'eixe procés de decisions errònies ho podrem identificar amb els noms i cognoms dels que tenint l'autoritat, van permetre eixe desastre. Enfront d'eixe model de desenvolupament i recolzant-ho, en les que , des del meu punt de vista, són les necessitats reals d'Olocau, el model que s'ha de seguir seria el següent: La component demogràfica a Olocau no creix o a penes té creixement. Per tant resulta necessari incorporar de forma urgent i sostinguda un nombre de noves famílies que podria estar en l'entorn de 25 famílies/any. En un període de 10 anys Olocau podria tindre 250 noves unitats familiars. El resultat serien de l'orde de 700-800 nous habitants. Amb el que s'hauria doblat el numero d'habitants –En nucli urbà- durant eixe període. La incorporació d'eixes noves famílies es realitzaria incorporant nou sòl urbà a partir del sòl urbanitzable –Previst o no previst i per tant caldria fer la previsió- en forma de taca d'oli i des de les zones mes pròximes al nucli urbà. (Horta de Baix i Horta de Dalt entre el barranc i la variant) La morfologia urbana actual d'Olocau hauria de traslladar-se a eixe nou creixement, des de l'homogeneïtat però no des de la uniformitat. Deurien preveure una altura màxima de 3 plantes, amb una densitat de vivenda un poc superior a l'existent en l'actualitat a Olocau. Els servicis viaris s'haurien de projectar a partir dels ja existents i a continuació d'ells, passant a l'altre costat del barranc d'Olocau, com a mínim , amb passos de vianants. Les noves vivendes haurien de ser vivendes protegides o vivendes accessibles a parelles jóvens. És a dir , haurien d'estar dirigides a les classes mitjanes. Donant solució en primer lloc a la demanda interna. (Les Caixes d´estalvis i altres organismes tenen fundacions que tenen com a objecte la promoció de vivenda assequible.) Incorporar en estes noves zones d'expansió del nucli urbà les reserves per a equipaments i zones verdes necessàries en funció de les necessitats de la nova component demogràfica resultant. Programar nous sectors per a la ubicació de xicoteta indústria que estiga en condicions de crear llocs de treball. (S'hauria de pensar quina seria la millor ubicació). Fomentar la instal·lació de servicis de tipus comercial, restauració, turístics, oci etc, i per tant l'augment de l'activitat comercial i econòmica en el municipi. Prioritzant aquells que resulten necessaris, i, a vegades, imprescindibles tenint en compte que la població actual té una edat mitjana important i té dificultats per a desplaçar-se a les zones de servici de caràcter comarcal. Fomentar la rehabilitació del parc immobiliari del municipi incrementant la disponibilitat de vivendes en el nucli urbà. Este apunt d'estratègia de desenvolupament a mitjà termini per a Olocau minimitzaria el consum de sòl, maximitzaria l'aportació d'espais lliures, zones comunitàries i d'equipaments, prolongaria la morfologia urbana, garantiria la integració social i cultural dels seus nous habitants i garantiria la pervivència dels valors naturals, paisatgístics i culturals que formen part de la seua essència i que junt amb la seua realitat física es convertix en una realitat emocional que habita en el més profund de la nostra ànima. En definitiva, adoptar les iniciatives necessàries per a prendre la davantera en la definició de quins són els models de futur per al nostre poble sense haver d'esperar que siguen altres els que al final decidisquen pels verdaders titulars de la sobirania local. Este escrit vol ser un breu apunt d'un pensament més ampli d'orde social, polític i cultural que adquireix cos i consistència a partir de reflexions realitzades amb altres ciutadans d'Olocau al voltant del present i futur del nostre poble. Vicent Navarro Sierra
16/10/2006 De: Contacte. Tema: Contactes.
ID 334 paiolocaunogracies@hotmail.com . Es el correu electronic per consultar els dubtes i les estrategies tant per el propietaris de finques con per els que estan en contra del desenrroltllamente dels PAI's Agregeulo al MSN. Parlarem!!
16/10/2006 De: ESPAI AMB EL PAI. Tema: Pedralvillero no mereix resposta i altres consideracions
ID 333 Recordeu allò de "llora como un niño lo que no supiste defender como un hombre" això ens va a pasar.
A partir del PAI el poble serà com Olla o Marmalet, un poble residual. Ens hem dormit "en los laureles". Sempre hem mirat malament i fins i tot el que podia abusava del "forasters" ara ve la rebenja. I ara, ara que poden (i més que podran) apareixen casos com "pedralvillero" un prepotent i un gilipolla en una mateixa persona. Les autoritats d'Olocau de les darreres legislatures pasaran a la historia per allò de l'avocador i per açò del PAI. Trist record.
15/10/2006 De: Garrofa. Tema: QUE FORT!!!
ID 332 La veritat és que ací estavem molts del foro ( incluint-me jo mateix ) discutint de si el valencià o el castellà a la web o a l´església i els nostres polítics locals anavem fent faena en el PAI eixe. Hem d´estar tots els olocauïns units amb aquest tema si no volem convertir Olocau en allò que no volem. Estic d´acord jo també amb Vicente Navarro.
FEM ALGUNA COSA PER FAVOR.
ALGÚ QUE APORTE ALGUNA IDEA PER PARAR-HO.
15/10/2006 De: Capataç d´obres de Gaudí. Tema: Els Catalans. Per Mandonguilla Dundee i demés
ID 331 Et demane disculpes per l'errada per no llegir entre linies el teu escrit.
Visça l'agermanament entre Olocau-Gavà es una iniciativa molt bonica del veïns d'Olocau.
11/10/2006 De: Preocupada Tema:
ID 330 Estic llegint els correus que parlen del pai i pense que tingueu rao en cuant a que primer tenim que solucionar els temes del poble de una forma mes racional i poc a poc. Es cert que ens fa falta una escola nova, tambe un nou consultori amb totes les comoditats per als metges, tambe ens fa falta (encara que penseu que no) una linea diaria de autobus cap a lliria. tot aixo i seguramente altres coses que me olvide. Pense que tenim a vegades culpa les mateixes persones que vivin a olocau, ja que cuan es diu de montar (per eixample) un comedor i que com a minimin fan falta 15 xiquets, no som capaços ni de arribar a eixe numero, per una altra banda per el que sé en els actes de agermanament que es van celebrar varen estar convidats tots el representants de les entitats culturals i no culturals del poble. crec que no va estar mal. el que si que tinc que indicar es la falta de asistencia de les autoritats a la misa major que es celebraba en honor a la "alcaldesa perpetua" de la vila. Estic de acord en que es un tema religios i que molta gent no vol saber res de la esglesia pero pense que no haguera estat mal el haber entrat un moment a vore la mare de deu nomes per ser els representants tant de les persones crellents i no crellents de olocau i gava. de tot aço crec que degan pensar que el poble el formen tots i que caben totes les idees amb tolerançia.
11/10/2006 De: Pedralvillero. Tema: Resposta a Anna
ID 329 A mi res me importa la la teva escola. Jo porte els meus fills al colege Britanic on pague 800 € mensuals. Pero per els que no puguen pagar lo que jo, la escola la farem en Pedralvilla, i vosaltres tindreu que vindre a la escola açi, esta clar?
I el consultori medic,¿perque voleu un consultori medic, si sou cuatre gats i ademes vells. El consultori medic estara tambe en Pedralvilla i ademes sera mes gran i mes bonic. Encara que a mi no me importa perque com comprendreu jo me pague la asistencia privada que me costa 300@ al mes.
11/10/2006 De: Normativa. Tema: Normativa adjudicacio PAI.
ID 328 Adjunte un ficher de la publicacion de BOP on estan marcades les cuestion mes rellevants.
11/10/2006 De: Escoltador. Tema: D'acord en visitant.
ID 327 Estic d'acord en visitant. A part de que li fa falta tindre un guio abans de tirarse a parlar en public, eixe dia en el balco de l'Ajuntament semblaba que estaba begut. "no afirme que ho estiguera, pero ho semblaba".
Per lo tant, abans de parlar que se ho prepare un poquet perque si no fem el ridicul.
Escoltador
10/10/2006 De: Ferran. Tema: De travessa per la serra. 21 i 22 d'octubre
ID 326 XV Travessa al Parc Natural de la Serra Calderona.
Presentació
Seguint el rastre de la pedra blanca la toponímia de les valls d'Olocau.
Un itinerari de poca dificultat, malgrat que travessarem els barrancs de Carraixet i Pedralbilla (caldrà calcer adequat). Hi ha la recerca de la toponímia i una descoberta dels voltants d'Olocau: l'Almadec, la Cova del Bandoler, els Doblegons, la Cova del Jueu ... I la diferència entre quebrantades, canyades, llomes i turons.
Farem nit al mas del Capellà. Hi haurà sopar i presentació de publicacions de l'Institut. Així mateix, presentarem els projectes del 2006-07.
Itinerari:
- Cal portar l'esmorzar i dinar de dissabte.
- Cal també esmorzar de diumenge. Sopem i desdejunem al mas (inclós al preu).
- Portarem damunt la motxilla d'atac (les menges i la beguda durant la caminada).
- La resta de material (motxilla, sac i altres) ens el portarà el camió d'intendència al mas.

EIXIDA, dissabte 21 de octubre.
9.30 Olocau - Font de la Carrasca - L'Almadec - El Portitxol - esmorzar - Coveta del Bandoler - Barranc de Pedralbilla - Els doblegons - Cova del Judio - dinar - Quebrantades de la Seu - Corral de la Seu - Canyada del Comte - Lloma de les Clotxes - L'horta Nova - Mas del Capellà.

ARRIBADA, diumenge, 22 d'octubre.
10:00 Mas del Capellà - Barranc del Carraixet - La Paridora - Pla de Sanchos - Algepars - La Pastràssima - L'Almadex - Olocau.
13:00 Visita a la Casa de la Senyoria - les exposicions d'Olocau

Cost per persona (transport material - sopar - desdejuni i dormir). 20 euros.
Inscripció fins al 18 d'Octubre. Contacte :

Màrius 650096772 - marius-betera@mesvilaweb.com
Pasqual 607476850 - pascualesteve@aznartextil.com

L'Institut d'Estudis Comarcals del Camp de Túria 2006.
10/10/2006 De: SIAU Tema: PAI
ID 325 Acabe de trobar en la pagina web de la Diputació de València en el Butlletí Oficial de la província del dia 27 de setembre, l'anunci del concurs per a l'adjudicació del desenvolupament a què fan referència.
Em costava creure que fóra cert, però una vegada llegit el butlletí (7 u 8 pàgines) resulta ser cert.
Es pot prendre una decisió d'este tipus sense que la gent del poble sàpia res?
Es poden imaginar les conseqüències d'esta decisió?
Als polítics d'Olocau els importa algo la gent?
Infinitat de preguntes podríem continuar fent.
Que nivells d'indiferència hem arribat!
A partir d'ací i amb l'únic interés de comprendre algo la ment se'm va cap a raonaments que no m'atrevisc a escriure....
Que interessos ocults o no hi haurà per a una decisió d'este calibre?
!Són incapaços de fer possible que el frontó i la pista funcione adequadament i no obstant no tenen pudor a alterar radicalment el furur de tots els ciutadans d'Olocau sense preguntar abans!
Els habitants d'Olocau portem massa temps en el mas absolut desinterés i indiferència del que passa per ací.
I això no pot seguir així. !Perquè la nostra indiferència és el seu poder! I ja estan contents amb eixa indiferència.....
A Sisi....ja la va bé.
10/10/2006 De: AGERMANAT Tema: Imagineu de fons la musiqueta del NODO
ID 324 El passat cap de setmana es van celebrar els actes d'agermanament entre els pobles de Gavà (Barcelona) i Olocau (València). En el parc de la carrasca d'Olocau, acabat de remodelar, varen ser rebuts en olor de multituds els representants de Gavà, els quals junt amb els d'Olocau i nombrós públic van desfilar, acompanyats d'una banda de música pel carrer Major fins arribar a la plaça de l'Ajuntament on es va descobrir una placa commemorativa de l'esdeveniment. Posteriorment els veïns acompanyats de nombrosos feligresos van sentir la Santa Missa, en la qual no van faltar unes paraules en la llengua vernàcula. Acabat l'acte religiós es va procedir a realitzar l'acte institucional de “agermanament” entre els dos municipis amb discursos pronunciats pels seus respectius alcaldes, ambdós plens d'eloqüència, van fer menció a aquells temps en què els habitants d'Olocau, per voler conéixer la cultura de la regió veïna, van decidir canviar de residència. L'acte va ser clausurat amb l'intercanvi de regals institucionals i un vi d'honor al qual va ser invitat tot el poble. Per a finalitzar aquesta històrica jornada d'agermanament, el M.I. Ajuntament d'Olocau va celebrar un dinar de despedida al qual varen assistir els representants municipals d'ambdós corporacions locals i distingits amics de l'Ajuntament d\'Olocau. La resta dels agermanats van celebrar tan històrica jornada en les seues cases junt amb els seus sers volguts. Així quedà patent com, malgrat l'interés d'alguns grups que només pensen en separar allò que vol estar unit, els dos pobles, conduits pel seus preclars dirigents, saben molt bé que són “una unidad de destino” juntament amb la resta dels territoris de la gran nació espanyola.
10/10/2006 De: agermanat Tema: S'han agermanat els ajuntaments o els pobles?
ID 323 S'han agermanat els ajuntaments o els pobles?
Haguera estat bé un dinar/sopar/berenar de germanor entre tots els visitants de Gavà i els d'Olocau. No?.
(perdò, no me n'havia adonat que el pressupost per a entrepans es va acabar el divendres)
10/10/2006 De: relector El Capataç d´obres de Gaudí
ID 322 Estimat amic llegeix bé el que diu "Mandunguilla dundee" perquè crec que l'has interpretat en la clau que no toca. Rellegeix-lo per favor.
10/10/2006 De: El visitant Tema : Els discursos de l'alcalde.
ID 321 Si el nostre alcalde no te ningú que li escriga els discursos ¡QUE LI BUSQUEN A ALGÚ! i si té algú que el canvie, però ¡Per favor, NO EL FEU PATIR MÉS!
09/10/2006 De: SIAU Tema : Butlleti Ofiacial de la provincia
ID 320 Les bases del concurs per l'adjudicació del PAI de les 480 Hectarees a que fa referencia Vicent Navarro esta publicat en el BOP del dia 27 de Septembre Suplement 1
Podeu accedir a traves de la web
www.diva.es
Utilitats
BOP
09/10/2006 De: Pitera Tema : Lo de les 480 Hectarees.
ID 319 Comencem pel final.
Este és un país molt atrasat.
Esta mateixa nit hem pogut veure en el telenotícies que un xicotet poble d\'Àvila pretén construir 4 camps de golf i mes de 4000 vivendes. "La ciutat del golf, diuen"
Ens hem tornat bojos?
Fa 3 o 4 dies Deia el periòdic llevant que a Espanya es construïxen mes vivendes que a França, Itàlia, Anglaterra i Alemanya juntes.
No té cap sentit!.
!Que passa que ací som menys, i també volem camps de golf i moltes adossades!
Així, la comunitat valenciana és la que mes camps de golf té en projecte.
On pararem!
És evident que este és un país molt atrasat i en l'ajuntament fan esforços per millorar la nota mitja!
Estic completament d'acord amb Vicente Navarro. Ací el que fa falta és solucionar els problemes que actualment tenim i no crear nous problemes.
Per la grandària de la urbanització que es pretén i comparant-la amb altres semblants de l'entorn estem parlant de 5000 noves vivendes.

Penseu que volen urbanitzar mes del 10% del terme municipal. Mes del 10%.
Si no mes contarem les zones planeres posiblement volen urbaniztar el 50% de les zones planeres!.

!!!Veïns d'Olocau sabeu el que significa això????

Que si jo fora un d'eixos 5000 veïns faria que l'Ajuntament es traslladara a Pedralvilla, on faria centre comercial, poliesportiu, piscina etc etc. per a poder-ho tindre el mas prop de la meua residència.

Insistisc, és que estem molt atrasats!.
Els que han decidit açò, són els que teoricament ens representen, els que vetlen per les nostres necessitats, i no es donen compte que s'estan cavant la seua pròpia tomba.
Mes que mai la joventut d'Olocau ha de reaccionar davant este despropòsit!
A Candidatura li diria que mes que mai Olocau necessita un canvi generacional per que estos són incapaços de donar resposta a les nostres necessitats.
Parafrasejant SIAU a canvi que se'n vagen els farem un abonament perpetu en una escola de golf.
"Hace mucho el dinero, mucho se le ha de amar
.................................
de verdad hace mentiras, de mentiras hace verdades.
Arcipreste de Hita "Del año 1300"

Adéu.
Continuara.....
09/10/2006 De: Sorpresa mayuscula Tema : Sorpresa mayuscula
ID 318 Em pareix una autentica barbaritat. Si no em fallen les matemàtiques, significa multiplicar per 100 l'extensió d'Olocau.
Ací té que haver quelcom mes.
O s'han tornat bojos tots. O hi ha quelcom mes.
M'induïx a sospitar immediatament.
Vull pensar amb tranquil·litat el que acabe de llegir. Però m'agradaria parlar d'este assumpte amb altres persones d'Olocau.
09/10/2006 De: Anna Tema : Re: Vicente Navarro
ID 317 Algú sembla haver escoltat la meua preocupació sobre els inminents PAI´s al nostre poble.
En resposta a les teues preguntes contestaré que:
-NO beneficia al poble augmentar la població de forma exponencial.
-NO respon a interessos socials dels olocauïns.
-NO soluciona els problemes dels olocauïns.
-NO calen 480 hectàrees urbanitzables per a solucionar el problema de vivenda dels olocauïns.I més quant estàn posant problemes per a edificar en les urbanitzacions ja existents,sembla una incongruència no?
CONSEQÜÈNCIES:
-Què passarà en l´escola nova? es quedarà curta abans d´inagurar-se? si no ens posen prompte l´escola en condicions per als pocs alumnes en els que ja contem actualment, com solucionariem una massificació? algú ha pensat en tot aixô? els nostres polítics municipals sembla que no.
-Algú ha pensat en el consultori mèdic? que ens posaràn un Centre de Salut per a poder asumir tota la població?. Oblidem-se de que ens vegen en el dia en el nostre consultori i anem pensant ja en el sistema de cita prèvia que està instal.lat en les ciutats, amb una demora de 7 ó 10 dies a que ens visite el nostre metge. A més, mentre existeix eixe nou Centre de Salut per a assomir tot aquest increment de la població, anirem massificant el consultori a més de l´escola?. Algú ha pensat en tot això? els nostres polítics municipals tampoc.
Per què s´aproven tan ràpidament els PAI`s ? i tan espaiet la costrucció d´una nova escola ? perquè no es posen primer els recursos ? com anem a acollir aquesta "animalà" de gent?
DIGUEM NO ALS PAI s
09/10/2006 De: Garrofa Tema : Re:El capataç d´obres com Gaudí
ID 316 Sols dir-te que no has entés el que vol dir Mandunguilla Dundee. Quan parla de que els catalans són un perill no està fent una afirmació sinò que està contestant a Fiti que és el que sembla tindre por dels catalans pels que es desprenen dels seus comentaris.
08/10/2006 De: Mandonguilla Dundee Tema : Per al capataç d'obras de Gaudi
ID 315 !Chavalin, que estas errant el tir!
!Que no sóc jo qui pensa d'eixa forma!
!Llig entre linies!
!Que hi ha una important càrrega d'ironia!
!Torna cap a arrere i llig un poquet mes!
¿T'ho tinc d'explicar mes clar?

Mandonguilla Dundee
08/10/2006 De: Tomeu Tema : Re: suport Vicent Navarro
ID 314 Done tot el meu suport al que has escrit. Es una animalada el que es preten fer en terme d'Olocau. Esta clar, que el poble te que creixer, pero creixer de una manera controlada. Açò no ens beneficiaría de cap manera, al contrari, no estem preparats. De tot açò els unics que traurien bona tallada serien les empreses urbanistiques que ja estan comprant on es preten fer eixe SUPER PAI. D'altra banda cal aconsellar als propietaris que tenen terrenys per ixa zona, que no venguen, que per molt que els donen, no es res comparat al que trauran les promotores. I si no, fixeu-se el que esta passant a la Pobla de Vallbona a conseqüencia del creixement desorbitat, fa dos anys que feren una escola nova i l'institut , i els xiquets ja tornen a estar en barracons degut a la gran masificació. Si ixes 480 hectàrees se urbanitzaren a Olocau, açò ja no tornaría a ser mai com ara. A mi si que m\'agradaría que el poble creixquera, pero no de esta manera.
08/10/2006 De: Olimpia Tema : RE: Capatas d'obres de Gaudí.
ID 313 Et recomane que tornes a llegir el escrit de mandonguilla. Has entés tot el contrari del que ell o ella ha volgut dir. T'has ofuscat en el parraf que parla dels catalans, i t'has precipitat. Caldría que et llegires també el que diu Fiti , que es a qui contesta mandonguilla. Reflexiona, perque crec que la que has dit gilipollades has segut tú, al no entendre be el texte de mandonguilla.
08/10/2006 De: Vicent Navarro Sierra Tema : PAI i futur per Olocau
ID 312 El passat dia 13 de setembre, l'Ajuntament d'Olocau, pren l'acord d'aprovar l'inici del procediment de concurs per al desplegament i execució de diversos PAI a instància de diversos grups empresarials. Un d'ells afecta 480 Hectàrees de sòl del municipi.
Esta decisió afectara i condicionara de forma irreversible el futur d'Olocau, dels seus habitants i el futur de les pròximes generacions.
Esta decisió té tal transcendència i afecta de tal forma als Olocauins que un es pregunta si es pot prendre sense la participació de tots els ciutadans d'Olocau. Sense una reflexió i un debat ciutadà on tots els interessats puguen informar-se, opinar, exposar els seus dubtes i prendre una decisió meditada respecte d'això.
A partir d'eixe estat de coses càbria preguntar als que han pres eixa decisió, quins són els supòsits a partir dels quals es conclou que el mes oportú per a Olocau és urbanitzar eixes 480 Hectàrees.
¿Beneficia a Olocau urbanitzar 480 noves Hectàrees de sòl fent créixer el seu padró d'habitants de forma exponencial?
¿Respon a interessos socials i col·lectius dels ciutadans d'Olocau?
¿Eixe nova aportació de sòl urbanitzat solucionara els problemes que els ciutadans d'Olocau té hui?
¿Respon a una necessitat real de vivenda la decisió d'urbanitzar 480 noves Hectàrees de sòl?

La resposta crec que és clara i rotunda. NO.
Esta decisió esta presa a esquenes a les necessitats dels ciutadans d'Olocau. I respon només als interessos de promotores urbanístiques quina finalitat és maximitzar els beneficis especulatius derivats de la promoció de sòl urbanitzable i no urbanitzable.
¿Han pensat els polítics d'Olocau quines seran les conseqüències per als seus conciutadans d'eixe model de creixement, insostenible i dispers? Evidentment no ho han fet! Segurament tampoc l'hauran tingut molt en compte!
¿Han pensat les autoritats com es van a integrar en la realitat social i cultural d'Olocau eixe gran nombre de nous ciutadans?
¿Han pensat les autoritats d'Olocau que este model de creixement es fonamenta únicament en: Plusvàlues per al sector privat. Obligacions per al sector públic?.
¿Han pensat que eixe model desenrotllista una vegada implantat no té tornada i que a partir d'ací i després que els promotors-especuladors hagen obtingut els beneficis previstos els quedaren les obligacions econòmiques derivades de l'urbanisme dispers i insostenible ?
¿Han pensat les autoritats d'Olocau les conseqüències d'un canvi tan radical de l'estructura social de la població?
¿Han pensat les autoritats d'Olocau en les implicacions del desplaçament terriutorial del poder polític?
¿Han pensat les autoritats d'Olocau en les implicacions del desplaçament social del poder polític?
¿Han pensat les autoritats d'Olocau en les implicacions del desplaçament cap a altres models de conviviència?
Evidentment no ho han fet!
S'ha instal·lat a la Comunitat Valenciana un model urbanístic que res té a veure amb la nostra realitat social de país mediterrani, organitzat en ciutats compactes, pròximes i ben dotades. Apostar per un model de ciutat jardí mes propi de països anglosaxons - adornat, això sí, per la baixa qualitat dels projectes urbanístics i arquitectònics, - resulta com a mínim poc intel·ligent i irreflexiu.
La legislació urbanística actual ha deixat en mans dels sectors privats el planejament. El planejament per definició, ha sigut sempre de titularitat pública. Ara això ja no és així. És el sector privat qui té la paella pel mànec. És el sector privat qui controla el planejament, la programació, la urbanització i la reparcelacio, usurpant, amb el beneplàcit de les autoritats, la voluntat democràtica dels ciutadans i atribuint-se la prerrogativa de decidir com ha de ser l'entorn en què vivim, arribant en molts casos a realitzar expropiacions encobertes per a maximitzar les plusvàlues a obtindre. En definitiva és un model d'urbanisme fàcil i irreflexiu sense fonamente en les necessitats socials i col·lectives.
El resultat final d'eixe procés de decisions errònies ho podrem identificar amb els noms i cognoms dels que tenint l'autoritat, van permetre eixe desastre.

Enfront d'eixe model de desenvolupament i recolzant-ho, en les que , des del meu punt de vista, són les necessitats reals d'Olocau, el model que s'ha de seguir seria el següent:
La component demogràfica a Olocau no creix o a penes té creixement. Per tant resulta necessari incorporar de forma urgent i sostinguda un nombre de noves famílies que podria estar en l'entorn de 25 famílies/any. En un període de 10 anys Olocau podria tindre 250 noves unitats familiars. El resultat serien de l'orde de 700-800 nous habitants. Amb el que s'hauria doblat el numero d'habitants –En nucli urbà- durant eixe període.
La incorporació d'eixes noves famílies es realitzaria incorporant nou sòl urbà a partir del sòl urbanitzable –Previst o no previst i per tant caldria fer la previsió- en forma de taca d'oli i des de les zones mes pròximes al nucli urbà. (Horta de Baix i Horta de Dalt entre el barranc i la variant)

La morfologia urbana actual d'Olocau hauria de traslladar-se a eixe nou creixement, des de l'homogeneïtat però no des de la uniformitat. Deurien preveure una altura màxima de 3 plantes, amb una densitat de vivenda un poc superior a l'existent en l'actualitat a Olocau. Els servicis viaris s'haurien de projectar a partir dels ja existents i a continuació d'ells, passant a l'altre costat del barranc d'Olocau, com a mínim , amb passos de vianants.

Les noves vivendes haurien de ser vivendes protegides o vivendes accessibles a parelles jóvens. És a dir , haurien d'estar dirigides a les classes mitjanes. Donant solució en primer lloc a la demanda interna. (Les Caixes d´estalvis i altres organismes tenen fundacions que tenen com a objecte la promoció de vivenda assequible.)
Incorporar en estes noves zones d'expansió del nucli urbà les reserves per a equipaments i zones verdes necessàries en funció de les necessitats de la nova component demogràfica resultant.

Programar nous sectors per a la ubicació de xicoteta indústria que estiga en condicions de crear llocs de treball. (S'hauria de pensar quina seria la millor ubicació).
Fomentar la instal·lació de servicis de tipus comercial, restauració, turístics, oci etc, i per tant l'augment de l'activitat comercial i econòmica en el municipi. Prioritzant aquells que resulten necessaris, i, a vegades, imprescindibles tenint en compte que la població actual té una edat mitjana important i té dificultats per a desplaçar-se a les zones de servici de caràcter comarcal.

Fomentar la rehabilitació del parc immobiliari del municipi incrementant la disponibilitat de vivendes en el nucli urbà.
Este apunt d'estratègia de desenvolupament a mitjà termini per a Olocau minimitzaria el consum de sòl, maximitzaria l'aportació d'espais lliures, zones comunitàries i d'equipaments, prolongaria la morfologia urbana, garantiria la integració social i cultural dels seus nous habitants i garantiria la pervivència dels valors naturals, paisatgístics i culturals que formen part de la seua essència i que junt amb la seua realitat física es convertix en una realitat emocional que habita en el més profund de la nostra ànima.

En definitiva, adoptar les iniciatives necessàries per a prendre la davantera en la definició de quins són els models de futur per al nostre poble sense haver d'esperar que siguen altres els que al final decidisquen pels verdaders titulars de la sobirania local.
Este escrit vol ser un breu apunt d'un pensament més ampli d'orde social, polític i cultural que adquireix cos i consistència a partir de reflexions realitzades amb altres ciutadans d'Olocau al voltant del present i futur del nostre poble.
Vicent Navarro Sierra
07/10/2006 De: El Capataç d´obres de Gaudí (El que pegava totxos en la Sagrada Familia) Tema : Els Calatalans són un Perill? Contestació a Mandunguilla Dundee
ID 311 "Els catalans són un perill!!! ens volen invadir i impossar la seva llengua?
Però Mandonguilla ¿què dius? jo creia que es la mateixa llengua amb algunes variants, fins i tot alguns la consideren més bonica.
Això d´invadir que més vodries tú i els que pensen com tú, que, per sort no són tots els valencians. Tú si que ets un invasor, vagis on vagis. Els catalans tenim la nostra llengua propia fa molts anys de la qual estem molt orgullosos i la qual parlem fa molt de temps.
¿Dius què som un perill els catalans? ¿per a qui? per a quatre radicals e ingnorants com tú.
Et felicito per la teva deducció, mira,preocupa´t de coses més importants i fes alguna cosa de profit i deixa de dir gilipollades (això últim de gilipollades segur que és en valencià).
06/10/2006 De: Altre poeta Tema : La poesía es un arma cargada de...presente.
ID 310 ESPAÑA EN MARCHA
(Alguns trosets d\'un poema de Gabriel Celaya (1955) que potser vinguen al cas d\'algunes coses que es diuen açí. ES PREGA UNA LECTURA REFLEXIVA).
Nosotros somos quien somos.
¡Basta de Historia y de cuentos!
¡Allá los muertos! Que entierren como Dios manda a sus muertos.

No vivimos del pasado,
ni damos cuerda al recuerdo.
Somos, turbia y fresca, un agua que atropella sus comienzos.
Somos el ser que se crece.
Somos un río derecho.
Somos el golpe temible de un corazón no resuelto.
Somos bárbaros, sencillos.
Somos a muerte lo ibero
que aún nunca logró mostrarse puro, entero y verdadero.
De cuanto fue nos nutrimos,
transformándonos crecemos
y así somos quienes somos golpe a golpe y muerto a muerto.
¡A la calle!, que ya es hora
de pasearnos a cuerpo
y mostrar que, pues vivimos, anunciamos algo nuevo.
No reniego de mi origen,
pero digo que seremos
mucho más que lo sabido, los factores de un comienzo.
Españoles con futuro
y españoles que, por serlo,
aunque encarnan lo pasado no pueden darlo por bueno.

(I MÉS COSES .....)
05/10/2006 De: ALBAL Tema : Re: FITI o Valencianaparlante (igual te).
ID 309 Dir-te que a mi personalment, no em vull la sang quan sent l'himne d'Espanya o el de Valencia, això es el que suposa la gent radical. Com ja han dit en aquest forum varies persones, l'himne d'Espanya està be, per a segons quines celebracions, pero per a l' acabament d'una processó, es ridicul.

En quan als actes com les "trobades", no estem defenent cap ideal politic, ni interesos de territoris veïns ( com tu dius ), estem defenent la nostra llengua, es diga valencià o català, que ja es prou. I en el tema de les banderetes, no em vaig a posar, perque trobe que es un tema sense importancia.
05/10/2006 De: El xiquet de la Sella Tema : Missatge.
ID 308 "El millor per a la tristesa -va contestar Merlí, començant a bufar i esbufegar- és deprendre quelcom. És l'única cosa que no falla mai. Pots envellir i sentir tota la teua anatomia tremolosa; pots romandre durant hores a la nit escoltant el desorde de les teues venes; pots trobar a faltar al teu únic amor; pots vore al món al teu voltant devastat per bojos perversos; o saber que el teu honor és xafat pels cloaques d'intel·ligències inferiors.
Llavors només hi ha una cosa possible: deprendre. Deprendre per què es mou el món i el que fa que es moga. És l'única cosa que la intel·ligència no pot esgotar, ni alienar, que mai la torturarà, que mai no li inspirarà por ni desconfiança i que mai somiarà de lamentar, de la que mai es penedirà.
Deprendre és el que et convé. Mira la quantitat de coses que pots deprendre: la ciència pura, l'única puresa que existix. Llavors pots deprendre astronomia en l'espai d'una vida, història natural en tres, literatura en sis.
I llavors després d'haver esgotat un milió de vides en biologia i medicina i teologia i geografia i història i economia, perquè, llavors, pots començar a fer una roda de carro amb la fusta apropiada, o passar cinquanta anys deprenent a començar a véncer el teu contrincant en esgrima.
I després d'això, pots començar de nou amb les matemàtiques fins que siga temps de deprendre a llaurar la terra."
Terence White, The Onze and Future King
05/10/2006 De: SIAU Tema : Una xicoteta aportació
ID 307 PARA LA LIBERTAD SANGRO
Para la libertad sangro, lucho, pervivo.
Para la libertad, mis ojos y mis manos,
como un árbol carnal, generoso y cautivo,
doy a los cirujanos.

Para la libertad siento más corazones
que arenas en mi pecho: dan espumas mis venas,
y entro en los hospitales, y entro en los algodones
como en las azucenas.
Para la libertad me desprendo a balazos
de los que han revolcado su estatua por el lodo.
Y me desprendo a golpes de mis pies, de mis brazos,
de mi casa, de todo.

Porque donde unas cuencas vacías amanezcan,
ella pondrá dos piedras de futura mirada
y hará que nuevos brazos y nuevas piernas crezcan
en la carne talada.
Retoñarán aladas de savia sin otoño
reliquias de mi cuerpo que pierdo en cada herida.
Porque soy como el árbol talado, que retoño:
porque aún tengo la vida.

Miguel Hernandez
04/10/2006 De: El home del Puntal del Llops Tema : Coverses amb el home de la penyeta roja
ID 306 El meu amic, "l'home de la penyeta roja" i jo hem estat parlant, de penyeta a penyeta, utilitzant el "tam tam" a falta de xarxa wifi, sobre els assumptes del poble.
A dir veritat gran part de la nostra conversació han sigut simples xafardejos; ! que si fulanito esta mas cremat que la pipa d'un indi! Que si menganita se ho fa amb sutanito! Que si tal , que si cual, que si pascual.....!
Per que com podreu comprendre "l'home de la penyeta roja" i jo ens assabentem de tot el que passa ací i allà, en la placeta i en l'arquet, de nit i de dia. ....!!!??? Des de la nostra privilegiada posició estem al corrent de tot............................................................................................................... i sabem de totes les martingales!!
Però amb l'edat les facultats no estan fallant i li hem demanat als Reis Mags que ens porten uns bons prismàtics per a poder vore un poquet mes allà.....Almenys fins a....."la coveta del Pla " i un sonotone per a cada un.
I és que a la nostra edat ja ens falla la vista, l'oïda, l'olfacte....bo l'olfacte, NO, i allò altre tampoc!
També els hem demanat un "detallet" per al webmaster. ...!Per a tindre-lo ...content!!
I somnis eròtics per a la joventut d'Olocau i per als que ens són tan jovençans, TAMBÉ!!
I un furóncol en el cul per ... fins que no s'arregle el tema del col·legi.
Bona vesprada
02/10/2006 De: Altre Poeta Tema : La poesía es un arma cargada..de presente .de presente
ID 305 LO QUE PUEDE EL DINERO (Arcipreste de Hita any 1283/1350)
Hace mucho el dinero, mucho se le ha de amar;
Al torpe hace discreto, hombre de respetar,
hace correr al cojo al mudo le hace hablar;
el que no tiene manos bien lo quiere tomar.
También al hombre necio y rudo labrador
dineros le convierten en hidalgo doctor;
Cuanto más rico es uno, más grande es su valor,
quien no tiene dinero no es de sí señor.
Y si tienes dinero tendrás consolación,
placeres y alegrías y del Papa ración,
comprarás Paraíso, ganarás la salvación:
donde hay mucho dinero hay mucha bendición.
El crea los priores, los obispos, los abades,
arzobispos, doctores, patriarcas, potestades
a los clérigos necios da muchas dignidades,
de verdad hace mentiras, de mentiras hace verdades.
El hace muchos clérigos y mucho ordenados,
muchos monjes y monjas, religiosos sagrados,
el dinero les da por bien examinados,
a los pobres les dicen que no son ilustrados.
Yo he visto a muchos curas en sus predicaciones,
despreciar el dinero, también sus tentaciones,
pero, al fin, por dinero otorgan los perdones,
absuelven los ayunos y ofrecen oraciones.
Dicen frailes y clérigos que aman a Dios servir,
más si huelen que el rico está para morir,
y oyen que su dinero empieza a retiñir,
por quién ha de cogerlo empiezan a reñir.
En resumen lo digo, entiéndelo mejor,
el dinero es del mundo el gran agitador,
hace señor al siervo y siervo hace al señor,
toda cosa del siglo se hace por su amor.
Arcipreste de Hita
01/10/2006 De: Mandonguilla-Dundee Tema : Resposta a Fiti
ID 304 En primer lloc, si estas fart de llegir coses que no coincidixen amb el que el teu pensar, el que hauries de fer, encara que només siga per no amargar-te i gastar diners del contribuent i de la seguretat social , seria no tornar a llegir res que no coincidisca al 100% amb les teues idees.
Segon. Per la meua part estic disposat a continuar polemitzant amb tu - sense fartar-me - sempre que utilitzes arguments i no parega que ens estes donant una ordre.....
Ja ha pasat l'època en què quatre "dictadorzuelos" deien el que es podia dir o no dir, lo que es podia fer o no fer i fins al que s'havia de pensar...
Tercer. Quan parles de cultura i tradició deuries no dir vaguetats i concretar un poc mes. Que cultura i tradició et referixes? A la de l'antic regne de València? A la que van deixar els descendents dels primers àrabs que van arribar a la península? Al-Qadir? Aberroes? Ibn Zaydun? Ibn Jafaya?.... A quin d'ells et referixes?
O potser estes fent referència a les imposicions del franquisme?
!Ho tens d'estar passant molttt mallllll!
Per que nosaltres no ens amarguem! Simplement que no ens agrada que s'utilitzen els símbols de l'estat per a ús i abús dels que només els interessen per a mantindre determinats estatus, prebenes i privilegis. !Per que això és l'única cosa que es pretén! Mantindre privilegis!
Quart. Quan cites els interessos d'altres comunitats pròximes hauries de ser valent i dir tot el que penses. Et referixes a Catalunya, és evident. Però potser tindràs raó! Els catalans són un perill! Ens volen invadir i imposar la seua llengua, les monchetes amb botifarra, la barretina i fins a ERC i Carod! Si, pareixen un perill. Caldrà realitzar un desembarcament preventiu en les platges del delta de l'Ebre per a neutralitzar la seua influència! Ostras acabe de enterarme que el proper disabte arriba a Olocau una "avanzadilla"!!!! !Fuig, fuig no siga que te encomanen alguna enfermetat!
Quint. No seria necessari argumentar respecte d'això de la cooficialitat de les dos llengües si has llegit els arguments dels anteriors intervinents. !Però segurament eres massa simplista i això de llegir i despres pensar, no és el teu! Et recorde que cooficialitat és utilitzar les dos llengües de forma semblant. Tot al contrari de lo que tu pretens, veritat?
I per a acabar , tú eres qui dóna el carnet de cristians?
Però en fi. Com et Deia abans, si vols discutir, polemitzar i intervindre utilitzant arguments, este fòrum és el lloc adequat. Promet llegir-te i no fartar-me. Ara si el que vols és tractar de donar ordenes i fer callar als altres, seguix retratant-te i rebolcant-te en la mediocritat perquè et coneguem mes a fons.
I si és que estes cansat pel teu treball, per que estes quadrant balanços cada dia, atenent al públic fes un esforç que la vida és en color i no en blanc i negre!
Mandonguilla-Dundee
29/09/2006 De: De Mandonguilla -Dundee a Fiti Tema : Harto ya de estar harto, ya me canse!
ID 303 Si estas fart de llegir arguments i raons per a defendre la utilització del Valencià, també, a banda de en les conversacions quotidianes dels ciutadans d'Olocau, com deia, també en els actes religiosos, el que has de fer, mes que res per no amargarte i emmalaltir, i així li estalviem diners a la conselleria de sanitat, és no llegir les opinions de tots aquells que no pensen igual que tu. O potser resulta ser, que quan dius que "estes fart" estas donant una orde perquè abandonem esta discussió? estes amenaçant a algú ? Personalment jo no estic d'acord amb les teues opinions però estic disposat a seguir llegint-les i argumentant en favor de què considere raonables i en contra de les que no considere que són raonables.
1r - Estes parlant de cultura i de tradició en termes tan generals que resulta molt difícil saber a que te estas referint. Potser parles de la cultura i tradició del "antic Regne de València"? He de recordar-te que ni la bandera d'Espanya ni l'himne espanyol formen part d'eixe acerb cultural! I no és que jo menyspree ni eixa bandera ni eixe himne ni eixa llengua. Dóna la punyetera casualitat que la meua llengua de relació quotidiana és el Castella. ! Tinc passaport espanyol i molt content de tindre-ho i quan l'himne espanyol sona, quan ha de sonar se m'ericen els pèls del cos! O potser estes parlant del solatge cultural que els "arabes-iberics" van deixar despres de 8 segles de "vacacions actives" en la "pell de bou" O potser t'estigues referint a aquella cultura imposada amb amenaça, i coacció durant la dictadura franquista. !De moment deuries aclarix-te respecte d'això!
2é - Pregunta: Hi ha alguna llei o manament que diga que per a ser bon cristià deu un acceptar sentir l'himne espanyol, valencià o chino-mandarin despres d'un acte religiós celebrat i com colofó a l'entrada de la parròquia de la Mare de Déu de Rosario o de Sant Roc ? O ets tu qui dóna el títol de cristià?
3é - I ara li toca el torn a la "trobada dels escoles valencianes". !!!Que estan defenent ideals i interessos d'altres terres veïnes a la nostra?!!!! Hauries d'atrevir-te a dir que eixa terra de què estes parlant és Catalunya! O m'equivoque! Aclarix-ho perquè tots tinguem coneixement de quina es la teua redicalitat política ! Tens algun tipus de prejuí cap als Catalans? Del sentit de les teues paraules pareix que sí. !Però pot ser que tingues raó!. Que es pot pensar d'un país imperialista que ens vol colonitzar amb la seua llengua amb les "monchetas amb botifarra", els castellers, la barretina... etc etc.! !Ens haurem de plantejar realitzar un desembarcament preventiu, en les platges del Delta de l'Ebre per a neutralitzar el perill!
4é - Argumentar de nou la cooficialitat de les dos llengües, perdona, però no significa que un puga utilitzar la que li done la gana semmmmprrreeeee. I mes en actes dirigits a la comunitat de ciutadans d'Olocau. Ja van contestar a eixe argument i estic perfectament d'acord. Es poden utilitzar les dos llengües per respecte a tots els que van a sentir la paraula de Déu. Utulizar només una d'elles, l'únic que explica és el prejuí que es té cap a l'altra. Potser per estar tot el dia treballant en una oficina, quadrant balanços capficat en els números o potser atenent molts clients i no et permet vore que la vida és rica en matisos, en idees, en creences, anem, que la vida és de color i no en blanc i negre. Hauries de fer un esforç per a acceptar i no fartar-te dels que pensen diferent de tu. Per que en cas contrari acabares sent un ressentit, te donarà úlcera d'estómac, i acabares pagant-la amb qui menys culpa té. Ma he permés un poc, prou ironia, al comtestar , però si estes disposat a continuar argumentant jo no tinc cap inconvenient a continuar polemitzant amb tu de qualsevol tema. Ara si no vols utilitzar arguments fartat lo abns possible! i ves al metge!
Uno de la corda de SIAU
29/09/2006 De: El webmaster Tema : Temes diversos
ID 302
  • Formularis perduts : Encara no se per que, però s'ha perdut algun missatge enviat pel formulari, aixina que si algu a enviat algun altre missatge i no l'he publicat per favor que mel torne a enviar. (i en lloc de ficar el correu electrònic, m'indique que ja l'havia enviat i si o recorda hem diga dia i hora per que intente aclarir que ha pogut passar).
  • Xarxa sense fils : Afegir a lo que diu Casi-Anonim que en el seu dia quant vaig enviar el correu electrònic a l'ajuntament vaig afegir la seguent nota :
    "Nota de Paco : Jo voldria aconsellar també, que si encara estan els 3 ordinadors d'abans, els podíeu afegir mes de RAM i si els segueix fallant la data, mireu de canviar una pila de boto que solen dur (normalment el model es el CR 2032) ."
    Vaig afegir esta nota per que les poques ocasions que he fet servir els ordinadors de la biblioteca hem va semblar "que van a pedals" i pot ser gastant uns quants euros això es podria resoldre, el primer problema es que 64 Mb de Ram es insuficients per ordinadors amb Windows 2000 (i mes si vols instal·lar un escàner). Un altre problema es que els ordinadors tinguen la data mal "acostuma a ser per falta de pila", conseqüències a primera vista l'antivirus no s'actualitza, alguns proveïdors de correu electrònic no funcionen etc ...
  • En resposta a Otubre, sobre si es podria traduir "Olocau.ORG" a tots els idiomes que planteja ... et contestar-he en el mateix "to" ... dir-te que "Si" jo calcule que cap a l'any 2492 d.C. tindre una primera versió acabada que a mes inclourà versió l'aranés, l'asturià, el tamazig, el kalderash, el quinqui, el caló, l'asturleonés, l'aragonés i xiule. Mentres tant intentar-he quant dispose d'un estona fer una nova web, mes reduïda que pese a ser multilingüe molt probablement no fara servir mes de 3 o 4 llengües. De tota manera moltes gràcies per en moment de "tensió" pendre les coses amb humor.
28/09/2006 De: Casi-anònim. Tema : Re: Xarxa sense fils per a tots.
ID 301 Candidatura estic amb tu, que cal obrir un debat sobre la necessitat d'instal·lar una xarxa sense fils a Olocau, però aquí o et busques la vida ... o estes fotut.
Al mes de juliol cansat d'estar al poble "incomunicat" (per que a casa no tinc línea de telèfon) vaig estar comentant en el webmaster el tema... hem va animar a enviar un formulari en les megues propostes i ell el va fer arribar a l'ajuntament.
Si vols pegar una mirada : http://noticies.olocau.org/l_entrevista/ alcalde_2005/comentaris_57.php
Eren coses que s'arreglen en 4 duros i un administratiu. Tu has vist que arreglen alguna cosa? Jo no!
Atentament un vei Casi-anònim.
Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis