Dissabte, 18 de maig de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El Pregó !! - Missatges del 701 al 800

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
08/02/2007 De: Esport nacional Tema :
ID 800 Ja veig que hi ha gent que li agrada parlar de tot, amb coneiximent o sense ell,a mes a mes s'atreveixen a dir als demes el que han de fer,quan i com fer-ho,atribuint-se per ser membre de....(supossadament es clar) funcions que no li corresponen.
En primer lloc,dir que els estatus de l'associacio encara no estan aprovats( continuem en proces de legalitzacio),encara que hi ha algu que se'ls sap de memoria( no se com,la veritat).
Es cert que s'han fet pegatines(tot el q ha passat per la taula els diumenges n'ha pogut agafar), s'han fet samarretes es va donar tota la publicitat possible, sentada a la plaça es va penjar a internet i es van repartir octavilles.
En segon lloc,les reunions que s'han fet han segut de la junta directiva,i llogicament han assistit les persones que hi son membres,no els socis,donat que nomes s'ha convocat una asamblea,el que es parla a eixes reunions no deuria trascendir,si algu ho ha fet es perque te altres interessos, a mes de molt mala baba.
Si es fa o no una candidatura d'esquerres ja es vora, a la associacio hi ha gent de tota condicio i opinio politica,a mes a mes ahi s'esta com a ciutada, i com a ciutada cadasqu te la seua ideologia, el que ens uneix es la nostra ferma voluntad de parar els PAI's,i millorar el desenvolupament d'aquest poble, i estem trevallant per aixo,fent tot lo mon un gran esforç personal.
Cadasqu de nosaltres sabem perfectament el que hem de fer,i el que no,i en cap moment s'ha utilitzat l'associacio per fer proselitisme ( com diuen alguns),i si arriba el moment i tenim que deixar l'associacio,dons la deixarem,pq cap de nosaltres te cap apego al carrec.Al contrari,jo vaig dir i torne a repetir que la gent que vam començar i ens ficar-se a la junta directiva ho ferem per poder començar a trevallar(teniem poc de temps i erem els que erem,no hi havia molta mes gent alli a les primeres reunions),pero que quan es convocara la propera assamblea o quan es puga ,pq encara estem provisionals, els carrecs es ficarien damunt la taula.
Es molt facil parlar dels demes,pero abans d'aixo, caldria que es pegarem a nosaltres mateix una volteta.
08/02/2007 De: Garrofereta Tema : Per a Associació de veïns vs plataforma politica
ID 799 Per a Associació de veïns vs plataforma política.

Crec que són dos coses absolutament diferents. Qualsevol membre de l'Associació pot pertànyer o crear si vol una plataforma política. De fet els regidors del PP són membres d'un partit polític.
En virtut de que, altres dels membres no haurien de pertànyer o potser crear un altre partit polític?
Per a abundar en este tema i al marge de l'Associació a què jo també pertanc, vull manifestar ma predisposició a ajudar en la creació de qualsevol plataforma política que ajude a cambiar el rumb polític de Olocau en els últims anys.
Repetisc, al marge de l'associació. La qual cosa no implica que altres membres de l'Associació coincidisquen en este tema i s'impliquen en el projecte.
Però també al marge de l'Associació, a la que n o vull polititzar, jo puc parlar i acordar amb qui em parega, siga de l'associació o no la incorporació a qualsevol projecte polític.
Amb això l'únic que vull dir és, que no intente ningú limitar els drets de qualsevol ciutadà a pertànyer a qualsevol plataforma política alhora que pertany a una associació de veïns.
Per que això no és ni mes ni menys que una limitació interessada dels que pretenen que la dreta política cope el poder en l'Ajuntament d'Olocau.
Atenció amb les apreciacions que ací no ens xuplem el dit.
Esta clar?
08/02/2007 De: La Safor Tema : Comentaris sobre l´Associació
ID 798 Com a soci de l´Associació diré que,potser sembla que l´Associació no té massa mitjans per fer arribar la informació als seus socis.Per això pense que ben prompte es farà alguna assamblea ( crec que estàn esperant-se a tindre la informació del pròper ple).Fins ara supose que ja han tengut prou despeses entre advocats i altres assumptes que no vaig a entrar ara a valorar. De moment l´únic mitjà que han tengut és anar correguent la veu d´uns a altres per anar comunicant-se coses.Potser a alguns no els ha arrivat amb claretat la informació ni siquiera la dels seus estatuts que de moment no estan aprobats i per tant encara no s´han publicat i que per altra banda algú presumeix de dominar. Ninguna Associació de Veïns pot excloure als seus membres per la seua ideologia. De fet en ella hi ha gent de dretes i d´esquerres. Això no és res mal sinò tot el contrari. El que aniria en contra dels estatuts és anar en contra dels seus fins com associació, voler lucrar-se amb ella o danyar la seua imatge... Potser en eixe sentit caldria que es prengueren algunes mesures.
07/02/2007 De: La Fonteta Tema : La Pobla de Vallbona (Tant de PAI i després...)
ID 797 Primer ve el descontrol urbanístic i després venen els problemes col.laterals.
Dia : 07-02-2007 Font : lasprovincias
Titular El Consistorio de la Pobla denuncia que la lista de espera en el centro de salud es de 15 días
07/02/2007 De: Almansa 1707-2007 Tema : valensianoparlaescuxante
ID 796 valensianoparlaescuxante: fes el favor de parlar el valencià i no el blavencia que açi ho parlem be. i no amb les normes d'El Puig o millor dit d'eL puich XD, t'ho demane com a favor, ja que danya a la vista nomes llegir els teus missatges.
06/02/2007 De: Pedralvilla Tema : Ple
ID 795 Per favor, aviseu deseguida de la convocatòria del ple. Ens agradaria acudir. Gràcies.
05/02/2007 De: Taronger Tema : PAI/Canvi Climàtic
ID 794 De què serveix que els polítics facen el gest d´apagar 5 minuts les llums dels monuments més significatius de les nostres ciutats si per altra banda permeten la destrucció del sòl que agreuja molt més el problema del canvi climàtic????
Sigau conseqüents amb els vostres actes i no es feu sols la foto que us interessa i poseu a la pràctica tot el que pregoneu.
05/02/2007 De: Almansa 1707-2007 Tema : eixim al carrer!!
ID 793 Nomes escrivim açi en contra de el PAI, ya es hora de fer algo gran en el poble, eixim al carrer per fer sentir la nostra paraula, perque escrivint açi...val, se quedem tranquils,pero qui vol entrar a mirar-ho, entra, i si no, no entra, si eixim al carrer ens farem sentir encara que la gent este a favor o en contra de el PAI els forasters sabran el que esta pasant al nostre poble, deixem als amics o familiars d'una banda i fem el que siga el millor per al nostre poble!! MANIFESTACIO YA, PER UN OLOCAU SENSE PAI's!!
No especulació
03/02/2007 De: Tema : Associació vs plataforma política
ID 792 Volguera llançar una pregunta... Quin sistema segueix l'Associació anti-PAIs per convocar reunions i difondre la informació entre el seus membres. Ho dic perquè sóc membre de l'Associació i ningú m'ha informat mai de si hi havia una sentada davant l'ajuntament o si s'havien fet pegatines i camisetes... Sempre m'entere tard i per atres...
I d'altra banda voldría dir que m'ha arribat a oïts que es pretén fer una cadidatura d'esquerres per part d'alguns membres de l'Associació. Si és així he de recordar-los que ja ho poden fer deslligant-se completament de l'Associació i independentment d'aquesta perquè, de no ser així, estarien incomplint el punt nº 5 dins l'article 11 (Deures dels socis) que fa referència a "no utilitzar l' Asociación com a plataforma d'interessos de grups o formacions polítiques" i, a més a més, seria un motiu per perdre la condició de soci "fer proselitisme politic i anteposar criteris de matís u orientació política als fins de l'Associació".
Per cert, un apunt: si Dani després de "reflexionar profundament" respecte al tema dels PAIs i el seu suport inicial al PSPV s'adonà que no beneficiava gens al poble, motiu pel qual va renunciar al càrrec de "concejal"... No haguera sigut més coherent que ho haguera fet després del Ple Municipal del dia 2 i haver votat NO? El seu vot junt als tres de partit popular hauría pogut parar aquest irracional -però rentable per a alguns- projecte urbaznitzador...
02/02/2007 De: Sherlock Holmes Tema : EL BUSCADOR DE PROVES
ID 791 Després de tot el que hem vist, el que hem oït i el que han callat aquells que tenen la obligació de donar explicacions, crec que ha arribat el moment de buscar les implicacions entre estes persones tan interessades en l'urbanisme salvatge i Maexpa, de segur que ens trobarem en més d'una sorpresa. Per tot això us convoquem a que, qui tinga proves o indicis (no simples suposicions o sospites), els denuncie o els comunique per a que es pugen denunciar. Ànim i endavant, el final està prop. PER UN DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE PER AL NOSTRE POBLE.
01/02/2007 De: Mistera Tema : PAI
ID 790 Tothom es pregunta què passarà al pròper ple que per cert encara no està convocat i ja toca. Hi ha molta gent que està esperant una resposta al tema dels PAI però no poseu massa expectatives que ja estem prou decebuts amb l´anterior en els que molts esperabem s´aturaren els PAI. Sembla que ja estan massa compromesos en MAEXPA per a tirar açò arrere fàcilment i sinò és aixina com s´explica?????? Per altra banda potser que vullguen vendre´ ns la moto de que volen ara portar a terme un PAI més menut. Però encara que així siguera el seu objectiu a llarg plaç seria el mateix. Jo ja no confie en aquell partit polític que un dia vaig votar i en el que vaig posar tota la meua confiança, m´han decebut moltíssim perquè han volgut canviar l´estructura d´un poble en un ple municipal sense ínformació, debat, participació i col.laboració entre els seus veïns i això diu molt d´ells i en la seua contra, per cert.
01/02/2007 De: Almansa 1707-2007 Tema : La CUP de Terrassa denuncia l'especulació
ID 789 La Candidatura critica l'especulació i les agressions al municipi mitjançant l'exposició 'Terrassa, la ciutat de les constructores'Aquest dijous 25 de gener la Candidatura d'Unitat Popular de Terrassa ha presentat davant de l’Ajuntament de Terrassa el plafó antiespeculatiu, recollint dades de diferents fonts i denunciant les principals agressions al municipi. L'exposició es podrà veure durant els propers mesos pels centres cívics de la ciutat.
La Candidatura afirma que segons les dades més actuals disponibles de l'Institut d'Estadística de Catalunya (IDESCAT), el 2001 a Terrassa hi havia 13.760 cases desocupades (un 17'44% del total, que és de 78.873). Al mateix any al conjunt dels Països Catalans els habitatges buits eren 811.954. En menys de 4 anys el preu del metre quadrat a la nostra ciutat s'ha duplicat: de 1.372 euros el 2002 hem passat a 2.876 euros el metre quadrat el 2006, a l’hora que la població ha augmentat en més de 26.000 persones (segons l’INE).

Exposició: Terrassa, la ciutat de les constructores.

Més informació:
http://www.terrassa.cup.cat
01/02/2007 De: amisdelaterre Tema :5 minuts de treva per al planeta
ID 788 Avui entre les 19h 55 i les 20 hores. L'Aliança per al Planeta llança 5 minuts de treva per al planeta, una crida a l'atenció de tots els ciutadans:
L'1 de febrer de 2007 entre les 19h 55 i les 20h 00, apaguem tots els equips elèctrics i llums. No es tracta d'economitzar 5 minuts d'electricitat, sinó de cridar l'atenció de tots els ciutadans, mitjans de comunicació i responsables del balafiament d'energia i la urgència d'entrar en acció!
5 minuts de treva per al planeta, no costa res, i això pretén conscienciar els polítics, que el canvi climàtic és un problema que han de prendre de debò.

Anim en la vostra lluita contra la corrupció urbanística i salutacions des de la Cerdanya !
http://www.amisdelaterre.org/
31/01/2007 De: defcon2 Tema :
ID 787 Sabeu el que no pot ser , que Quatre persones i una empresa com Maexpa desideixquen per tot un poble.L'interes que puga tindre l'empresa es comprensible, per aixo la van crear,l'interes que tenen eixes quatre persones es mes que questionable,sobre tot perque tal com han fet i continuen fent les coses donen molt que malpensar.Que els mou a actuar aixi?,des de luego no es l'interes general.NO sera tal volta l'interes personal?,i si es l'interes personal, de quin tipus es?,tal vegada economic?.
A mi en sembla perfecte que els propietaris vengen els seus terrenys, si volen, que per a d'aixo son seus,per a fer amb ells el que mes el interese,i ningu deu obligar a ningu a fer amb lo seu el q no vol fer.Vos queda clar,Agustin amb companyia?.No pots atribuir-te el dret de decidir per tot un poble(per mes alcalde que sigues),perque t'interese molt personalment ( que ja sabem masa be quin son els teus interesos),deixa ja d'especular i dedicat al que et toca al be general i si no estas capacitat ves-te'n a casa.Ja has fet prou de mal,retirat a temps abans de fer la REFINITIVA,pero no sense contar-nos que t'uneix tant a Maexpa.
30/01/2007 De: La Fonteta Tema :
ID 786 A més de posar en boca de l'Associació de Veïns algunes qüestions. Alguns volen posar en boca de l´Associació també l´afirmació de que els anti-PAI´s no volem que la gent que vullga vendre les terres les venga. No faltaria més...Això és pot fer sempre (hi haja o no hi haja PAI) Però el que ningú es planteja és el cas contrari: Per què ens han d´obligar a vendre els terrenys els que no volem vendre´ls? i és més, a malvendre...quan al recal.lificar-se els terrenys valen molt més que el que ens estan oferint.Es qüestionen ací alguns drets que garanteix la nostra Constitució com: Dret a l´herència, dret a la Propietat Privada... entre altres. I això si que s´ha de permetre? ???? Per favor REFLEXIONEU
29/01/2007 De: Coveta del pla Tema : PAI i mentides
ID 785 A Olocau algunes persones estan recriminant a la gent que no està a favor del Pai, que el que no volem és que venguen la terra, "AÇÒ ÉS TOTALMENT FALS". No se d'on naix esta idea, nosaltres el que no volem es que es duga a terme la barvaritat que volen fer (PAI), pareix que si no compra la terra Maexpa, no la vaja a comprar ningú. Cada u és amo de fer el que li vinga en gana amb la seua terra, com si vol regalar-la. L'únic que hem dit en alguna ocasió és que eixos terrenys encara que no es venguen ara, no perdran el valor, al contrari, cada día valdràn més.
Per altra banda el que diu Marx sembla deveres, al terme Lliria estan pagant a més del doble, l'únic que se, és que algú traurà cinc vegades més que vosaltres dels vostres terrenys, el negoci està servit.
També vull fer una puntualització. El PAI també està portant moltes mentides. Mentides sense fonament, posades en boca de persones amb certa Cultura (aparentment), pero que l'únic que han acoseguit és deixar-se portar per la imaginació de moltes persones que tenen certa falicitat per a inventar el que no hi ha. Jo li aconselle a la persona o persones que van parlant de interessos urbanístics al voltant d'alguns, que deixen de dir mentides, i que s'assesoren abans de dir semblant falsedad.
28/01/2007 De: Marx Tema : Propietaris de terrenys
ID 784 Volia comunicar-vos que a alguns propietaris de terrenys ja ens estan oferint fins i tot 24000 euros per fanegada (si es porta a terme el famós PAI). Pern vos he de dir també que al terme de Llíria i el de la Pobla de Vallbona s´ha arribat a pagar de 60000 a 90000 euros pel mateix tros de terra.
25/01/2007 De: defcon2 Tema : Resposta a veina
ID 783 El tema del PAI continua el seu procediment endavant.Despres de que s'acabara el placç d'exposicio publica que va ser el passat 7 de gener, l'empresa promotora Maexpa te deu dies per presentar l'acta notarial,suposem q aixo ho faria al dia seguent (dia 10),des de esixa data l'ajuntament te dos mesos per convocar la taula on es te que triar l'agent urbanitzador, es a dir MAEXPA.Segons el ilustrisim mentider-alcalde Angustin ( no me he equivocat al escriure el seu nom,en que ja dona angustia), aixo ho fara a traves d'un ple municipal,cosa que fins ara no ha fet, i molt em dona en le nas que intentara retrasar-ho al maxim,les eleccions estan al girar el canto,i la pasta que hi ha en joc es moltissima.
Pense que hi ha que seguir donant-li la llanda,exigint-li que convoque ple i complisca la seu promesa de declarar desert el procesident,ara mes que mai em de fer-se vore i notar.
Anim!!!!
25/01/2007 De: Almansa 1707-2007 Tema : NO TENIM CASA
ID 782 Un centenar de subsaharians viuen sota un pont, el pont d'Ademús, a la ciutat de València, Pero hi ha altra noticia (no tan dura, pero que ens danya als joves d'olocau) i esta al vostre costat i a l'abast de l'ajuntament, aquesta noticia es que els joves d'olocau tenen que estar les nits de fred en el caixer perque l'ajuntament no ens vol donar un local i sempre ens dona excuses prou roines...com per exemple: que no teniu casa? (cosa que sol sentar mal i que ho diu la regidora de joventut, realment impresionant),o cuan varem anar a la mateixa casa del generalisim Agusti de Ribera: yo no me ocupo de esas cosas! (ostia que voste es el alcalde una miqueta de.... bueno deixa-ho)
Nomes voldria dir que ja que l'ajuntament no ens dona un local digne (bueno, ni digne ni indigne) que ens deixaren estar en el caixer, que com diria la regidora de joventut:
NO TENIM CASA!! XDDD
25/01/2007 De: Almansa 1707-2007 Tema : Els politics d'olocau
ID 781
Els politics
24/01/2007 De: 324 Tema : Televisió de Catalunya a Olocau
ID 780 València: viure a sota un pont
24/01/2007 De: Almansa 1707-2007 Tema : Futur en venda
ID 779
Futur en venda
24/01/2007 De: Sorolla Tema : Amb seven
ID 778 Potser ens donen un premi, el premi al PAI més gran de tota Espanya. Si contem les 500 hectàrees de la zona PAI i tot el que es va a expropiar... ja em direu. Podriem entrar al GINNESS WORLD RECORDS. Açò si que és INCREÍBLE.
23/01/2007 De: Anònim Tema : Re: Gat Negre
ID 777 Pot ser tingues raò en que no haver correfocs/cordà, siga una de les consequències de no haber-hi clavaris, pero hi han vegades que els mateixos diners poden condir més o menys, tot depen de les ganes i de l'interés que hi haja en fer les coses. Aci fins i tot en les festes es possa poc d'interés, fan el de sempre, ni més ni menys.
23/01/2007 De: Veïna Tema : Moltes qüestions
ID 776 Ja veig que a la web de l´ajuntament no ha aparegut el resum de l´últim ple. He tengut que conformar-me en veure el resum que ha fet defcon2 a aquesta web. Hi ha algú que em puga dir amb claretat en quina situació es trobem pel que fa als PAI en estos moments? Ja que els de l´Ajuntament no respiren per informar de res. Algú que estiga sabedor del tema suposa alguna cosa? s´ha parat tot o continua avant? En els supost que s´haguera parat quin preu deuriem de pagar a Maexpa els olocauins? Asies
23/01/2007 De: La Font Roja Tema : Sotmesos
ID 775 Algú ha dit alguna cosa sobre si estem sotmesos a Olocau. Crec que té raó. A moltíssima gent no li sembla be açò dels PAIS però no vol fer-se massa de notar parlant-ho obertament al carrer el que li sembla una barbàrie. La gent s´amaga per reconèixer que tampoc li agraden els PAI s . Algúns fins i tot no s´arrimen ja als que declaren obertament que no volen els PAIs. Altres pensen que declarant obertament que no volen PAIS i apuntant-se a l´associació de veïns fan mal als seus familiars o amics regidors ( no sé per què?). Cadascú ho està enfocant de diferent manera però els que no volen PAIs que ho declaren obertament, el que no volen són els PAIs (vamos supose jo), el que no vol dir que també hi ha gent que a més de no voler els PAIs està molt decepcionada i està pensant entre altres coses que deuria formar-se una candidatura vertaderament d´esquerres i també pense que hi haurà d áltres que volen enfocar-ho d´altra manera, però perquè hi ha gent que jo pensava que eixiria en contra d´açò i està amagada a casa?
Es que hem de tindre por a d´alguna cosa? És que hem d´estar sotmesos a la voluntat dels polítics encara que pensem que s´han equivocat? És que dir-los que s´han equivocat és alguna mala cosa?
23/01/2007 De: valensianoparlaescuxante Tema : tots paisanos
ID 774 xe, pais sanos com aneu maguera agradat vorer la foguera que li fa hombra a la de canals, un altre any sera, quina televissio va agafar imagens pa poder vorer la vostra foguera? huan fet lla? quin dia? algu hua grabat? es que nomes en foto no sapresia
23/01/2007 De: Info Tema : Taula redona a la Universitat de València
ID 773 Fitxer adjunt 773_CAGX63W9.jpg
La reial societat econòmica d'amics del pais i el centre excursionista de valència organitzen una taula redona, sobre el temà :"L'accés motoritzat al medi natural" dins del 2on cicle sobre:"Territori i paisatge".
Se celebrarà el día 28 de Febrer, a les 19:30 hores a l'Aula Magna de la Universitat de València, C/Universitat, 2 (València)
21/01/2007 De: La lloma Tema : Creixement demográfic / Creixement urbanístic
ID 772 No crec que calga entrar en conflictes ara de si urbanisem alrededor del poble o a 3 kilómetres. Pero lo que es una animalá es construir 14000 vivendes. Sempre podriem debatir per a on creixer i de quina manera encara que ni ha gent que pensa que no es tindria que tocar l horta de al costat del poble pero de totes maneres no crec que siga la solusio estos PAIS tan grans per a preservar l horta de la vora el poble. Deuria d´anar en relació amb el creiximent demografic i la demanda de la gent jove del poble. Estos PAIS ni protegisen l horta ni ens solucionen els problemes de vivenda dels olocauins, sols lucra a uns cuants i el xicotet propietari es queda sense terra barat a res.
18/01/2007 De: valensianoparlaescuxante Tema : a triler-o
ID 771 Segur que tu eres un agustiniero, cul que vech cul quiero, no tens per que ficarte en el PP que ua fet molt be, sabsten quan no sap de que va lasunte este dels pai i despres demana sanule el famos PLENO que estaba vuit de contingut
18/01/2007 De: Almansa 1707-2007 Tema : Generalisim Agusti de Ribera!!
ID 770 Pero encara no vos haveu assabentat de que L'Ajuntament no vol res amb nosaltres??, no dona informacio sobre els PAI's ni explica les seves raons per dur a terme aquestes animalades, els concejals i l'alcalde es refujien a les seves cases (encara que aço es tipic d'olocau ya que mai hi ha ningu per el carrer) Olocau pareix el poble sotmes baix el Generalisim Agusti de Ribera!!
18/01/2007 De:FAC Tema : A Plataforma no al plà de ponent
ID 769
Em sent dolguda amb el paràgraf que encapçales el teu escrit.
Entre altres coses perquè pel que he pogut llegir a la vostra web, no te res a veure el problema d'Olocau amb el problema de Gavà. Si fora com vosaltres digueu, Gavà no estaría només agermanada amb Olocau, estaría agermanada amb molts pobles arreu d'Espanya. No es deu de frivolitzar el tema de l'agermanament entre Gavà i Olocau per respecte a tots aquells que van haver d'abandonar Olocau i traslladar-se a eixe lloc on van ser rebuts maravellosament, i en el qual molta gent ha deixat els seus arrels. Este va ser el cas dels meus antepassats i el de tantes altres families que veuen a Gavà la seua ciutat d'acollida.
Fa huit messos que hi vaig ser a Gavà, i el poc que em va donar temps a veure va ser una ciutat a banda de bonica, consolidada. No es poden comparar ambdós casos. El que preteneu amb la vostra plataforma, entenc, és parar el creixement de Gavà, i tots els problemes que viure en una gran ciutat comporta, a banda de salvar l'últim corredor biològic, el qual no conec pero em sembla correcte.
Desde el meu punt de vista, el problema que te Olocau es totalment l'oposat. Olocau no tè carències, no, el problema es que mai em tingut a ningú que haja encaminat al poble a un desenvolupament, amb el meu respecte als polítics que em tingut fins ara. Per no tindre, no tenim transport public conectat diariament amb el cap de comarca, el dispensari metge no està adequat a les necessitats dels ciutadans, les escoles estan en un estat lamentable i sense servici de comedor, tenim molt d'espai verd, pero gens cuidat, més be abandonat, manca de mobiliari urbà, barreres arquitectòniques, poliesportiu per acabar durant molts anys, només tenim un forn i una carnissería, la gent jove no sap on deixarse caure, hi ha desde fa alguns anys uns terrenys destinats per a la industria, pero cap empresa s'ha instal.lat, no sé perquè, son moltes coses les que necessitem, i no s'ha possat remei. Per altra banda encara que poc, al casc urbà encara disposem de terreny urbanitzable el qual habera servit per promoure vivendes i allotjar a unes quantes families que haberen afavorit la millora dels pocs servicis que disposem.
Ara en tot açò del PAI, ens veurem amenatzats en que les dotacions que aci tanta falta ens fan, les traslladen a uns quants kilòmetres del poble, a banda de expropiar-nos terrenys del poble per cada metre cuadrat que s'urbanitze on volen fer les 12.000 vivendes. Espere que les meues raöns us hagen donat una idea del perill que estem vivint els ciutadans d'Olocau.
Salutacions per a la gent d'Olocau, Gavà i Sant Pere de Ribes.
18/01/2007 De: Seven Tema : A qui es done per entés
ID 768 És increïble les comparances que s´estàn fent entre els dos pobles que res tenen a veure pel que fa al tema urbanístic.Em refereixc a Olocau i Gavà. Ja volguera que a Olocau li hagueren donat algún premi d´alguna cosa encara que a d´alguns no els agradara el motiu. Ací com no ens donen el premi Carranc...(Anem arrere).
18/01/2007 De: Gat Negre Tema : RE: Almansa 1707-2007 / INDIGNANT
ID 767 No tindre correfocs/cordà, per a mi, és una de les conseqüències de no haver-hi clavaris, que durant tot l'any es dediquen a recaptar diners i a preparar la festa.
Sense il·lusió, no hi ha festa.


Per que hem perdut la il·lusió? (és la pregunta)
16/01/2007 De: Falcons Tema :
ID 766 http://www.youtube.com/watch?v=3p2VWr2SJfU
http://www.youtube.com/watch?v=VNUsU_MwEoo
16/01/2007 De: Anna Tema : Re:Veïna
ID 765 Estic d´acord amb veïna. Podia penjar l´Ajuntament els acords plenaris a la seua web. O és que aquest Ple del 2 de gener no volen publicar-lo per alguna raó?. De tota manera crec que hi havia molta gent que ens podia contar el que allí es tractà, de fet van acudir quasi un centenar de persones segons pareix. I crec que Defcon2 ja va contar alguna cosa d´eixe ple. Veïna et recomane que mires messatges anrere si vols vore el resum que va fer Defcon2 ací al pregó. http://olocau.org/el_prego/vore.php?id=729
16/01/2007 De: Fàtima Tema : PAI
ID 764 S´heu enterat del PAI De Serra???, en la urbanització Torre de Portacoeli estàn bons també... Aixina que 2000 o 4000 vivendes prop de la Torre més les 12000 o 14000 a la zona de Pedralvilla ( Olocau). Anar a Bétera prompte serà un suplici pel trànsiti fins i tot anar a Llíria serà de bojos. De veritat que algú veu alguna cosa bona en açò????? La veritat el món s´està tornant boig o què???
16/01/2007 De: Mº Pilar Tema : Almansa
ID 763 Jo també estic d´acord amb tú. La gent deuria d´animar-se i formar una nova candidatura d´esquerres de veritat. Crec que açò dels PAI s va a marcar un abans i un després en la història d´Olocau. Potser no es paren els PAI i sols es modifiquen però alguna cosa més important canviarà i sinò temps al temps.
16/01/2007 De: Quasi major d'edat Tema : Persones insolidaries
ID 762 Ultimament m'estic trobant amb casos que quan es planteja que Olocau ha de créixer i que són les zones mes pròximes a Olocau les que han d'urbanitzar-se em contesten que ells opinen que no ha d'urbanitzar-se res. Els que diuen això generalment són persones que creuen que Olocau és el seu jardi particular. Estes persones, empadronades i residint des de fa algun temps creuen que com ells ho tenen tot resolt els altres estem en el mateix cas.
A Olocau viuen moltes persones que necessiten servicis diaris, necessiten desplaçar-se, necessiten treballar. Olocau no és el jardí de ningú. Olocau són persones que tenen, 18 o 20 anys, 30 o 40 i molts de 65 per a dalt.
Nosaltres no veiem a Olocau com un jardí. Ho veiem com un poble que té moltes necessitats i que si no creix acabara per morirse.
Hi ha molta gent que només pensa en l'interés particular. Estos a mi em pareixen igual que els que volen fer negoci amb les terres.
16/01/2007 De: PER AL FUTUR Tema : ES BUSCA
ID 761 ES BUSCA VOLUNTARI QUE VULGA PRESENTAR-SE A LES PRÒXIMES ELECCIONS COM A ALCADE D'OLOCAU. S'OFERIX UN LLOC DE TREBALL SEGUR COM A ALCALDE O REGIDOR, UN TREBALL FÀCIL (AGUSTÍN L'HA FET 20 ANYS), I UNA REMUNERACIÓ A CONVENIR AMB EMPRESES DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ. LES QÜESTIONS DE LA INDUSTRIA, LA EDUCACIÓ I LA SANITAT NO DONEN CAP PROBLEMA. LA GENT DEL POBLE ES CONFORMA AMB POCA COSA. EL CEMENTERI ES GRAN I ESTÀ NOU.
15/01/2007 De: esporles Tema : Els premis
ID 760 http://olocaunoquierepais.multiforos.es/viewtopic.php?p=151#151
15/01/2007 De: T R I L E R - O Tema : AL QUE ÉS VALENCIA VALENSIA.
ID 759 Al que diu que es VALENSIA VALENSIA, com si els demés no ho forem...que s'haurà pensat!! ... però igual dona, parla en tercera persona de sí mateix, te una fixació EXTREMA amb els sociates de l'Ajuntament, però que s'haurà pensat? qui es ell per anomenar-nar triler a ningú?. No comprenc com no et dones conte , els teus missatges son pessats enrevessats, poc honrossos i amb el misteri i la importància que tu li vols donar. A mi t'asegure que no em deixen bocavadat. Si tant mal ho han fet els sociates, que han fet els peposos per parar-ho?.
15/01/2007 De: Almansa 1707-2007 Tema : FELICITATS
ID 758 Dins de poquet el nombre de visites sera de 70000!!!, i tot gracies als PAI's (es broma) jajajajaja
15/01/2007 De: Amadeo Tema : Per a Plataforma NO al Pla de Ponent.
ID 757 Agrairia a qui intervé en el fòrum amb el nom "Plataforma NO al Pla de Ponent" que utilitze els fòrums que eixa plataforma té establits ja. Per que entre altres coses als ciutadans d'Olocau el que passa en Gava ens la repanfinfla. Però a mes em consta que esta plataforma realitza una critica barruera i destructiva, mentint sistematicamente.
Esta Plataforma, teoricament oberta a tot el món, resulta ser el braç mes radical i intransigent d'Esquerra Republicana de Catalunya.
Amb tots els meus respectes, per a ERC i ERPV.
Però millor que s'apliquen el refrany " Cada perro que se lama su cipote"
Nosaltres no opinem del Pla de POnent, dons......!
15/01/2007 De: Webmaster Tema : Rectificació missatge 719.
ID 756 El passat dia 2 vaig rebre un missatge en el pregó enviat per "esporles" i amb tema "aluqab" per un ERROR MEU DE TRANSCRIPCIÓ en el lloc del nom vaig ficar el que realment era el tema "aluqab".
Lamente sobretot el retràs en la rectificació, i confieu que entengueu que últimament el pregó te una activitat massa gran i a voltes les preses hem juguen males passades. Demanar-vos a TOTS que hem disculpeu pels errors que puga cometre.
Gràcies a tots per la vostra comprensió
15/01/2007 De: LEVANTE-EMV Tema : PAI salvatges en la Calderona
ID 755
Dia : 13-01-2007 Font : Pedro Bonache Meliá - LEVANTE-EMV
Titular PAI salvajes en la Calderona
15/01/2007 De: esporles Tema : Artícle 302
ID 754 http://vila-real.net/viewtopic.php?p=2200#2200
14/01/2007 De: Veïna Tema : Ple
ID 753 M´agradaria que es publicara en la pàgina web de l´Ajuntament el resum del ple del passat 2 de gener,com es va fer en l´anterior ocasió.
13/01/2007 De: esporles Tema : L E I versus J U S T C I A
ID 752 http://vila-real.net/viewtopic.php?p=2173#2173
11/01/2007 De: Almansa 1707-2007 Tema : NO ALS PAI's
ID 751
NO ALS PAI
10/01/2007 De: Eliot Ness Tema : Pla de Ponent
ID 750 El missatge 719 ha incorporat vincles al tema de Pla de Ponent de forma malintencionada i tendenciosa. Ha demostrat ser un desequilibrat, un immadur i un inadaptat. I a mes volent fer mal a algú que escriu regularment en este fòrum.
Per si algú té algun dubte. Esta Pla de Gava s'esta estudiant des de l'any 1990. Total 17 anys. En el procés de participació ciutadana de l'any 2000 es va votar amb el 95% dels vots favorables i sense cap vot en contra i mes ha rebut l'any 2006 el premi a la millor "iniciativa urbanística sostenible" a nivell de l'estat espanyol.
Ara, el que se pique, que se rasque.
10/01/2007 De: Almansa 1707-2007 Tema : li done la rao a Kilo Eco
ID 749 Cal crear una candidatura d'esquerres JA!!!!!
10/01/2007 De: Almansa 1707-2007 Tema : INDIGNANT
ID 748 Se que el tema dels PAI's es molt important pero vull expresar la meua opinio de les festes de sant Antoni 2007, es indignant que no façen correfocs!!, es l'unica festa en la que els joves ens divertim, fan festes pensades per a la 3a edat!! sincerament, estic pensant si putjare o no...
10/01/2007 De: Plataforma No al Pla de Ponent Tema : Olocau i Gavà, agermanades per l'especulació urbanística
ID 747 L'agermanament entre Gavà i Olocau no es limita només a la tradició i a la cultura. En aquest inici del segle XXI un nou element agermana les dues viles, l'especulació urbanística que promouen els seus consistoris.
A Gavà, no cal dir-ho, el Pla de Ponent posa en perill l'últim corredor biològic entre el Delta del Llobregat i el massís del Garraf en una agressió al medi ambient embolcallada sota la necessitat d'edificar vivenda protegida que només suposarà el 30% -el mínim legal establert- de les vivendes construïdes; a Olocau, dos plans d'actuació urbanística (PAI) amenacen l'entorn.
Si les xifres del Pla de Ponent són escandaloses, 5.000 vivendes de les que el 70% es vendran a més de 600.000 €, les xifres del PAI d'Olocau voregen l'absurd: 12.000 xalets que multiplicarien per 15 l'actual població de la vila.
09/01/2007 De: valensianoparlaescuxante Tema : ja que te ja
ID 746 yo com soc VALENSIA VALENSIA De de veres, de bo, a procurat escoltar tot lo que dieu sobre els PAIS quels Sosiates volen fer a Olocau i au caigut en la seua trampa, ara diran que no pasa res que no van a ferse i sereu tan llepaloquesiga que caureu no teniu que disar al ESPORLES el dels misages honrrosos, misteriosos, llargs y farragosos que sen vacha aisina de cualsevol manera, es el pare de massa fills com pa desapareixer i pa una vega que parix algo dixeuli que cumplisca com un home, a que ara resulta que me sensureu com a atres.
salut y fartons que no falten.
09/01/2007 De: Vicent Navarro Sierra Tema : Com podrem retindre a la gent en Olocau?
ID 745 Si durant un parell d'hores del nostre temps passetjem per tots els carrers d'Olocau i simplement ens dediquem a comptar les cases, que, estant en condicions d'estar habitades, romanen buides o molt mal ocupades, arribarem a la conclusió que són mes del 25% de totes les vivendes d'Olocau.
Esta és un data molt reveladora. És un dada que quan es constata "in situ" causa quasi estupor.
Amb esta dada, aïllada, però reveladora en definitiva, podríem concloure que Olocau no resulta atractiu com a lloc on viure. Que ni tan tan sols com "ciutat dormitori" resulta atractiva.
En algun cas he rebut alguna contestació semblant a "!Ja estem bé com estem!".
Estaria bé, si no fóra perquè les ciutats que no creixen i no són capaços de retindre els seus natius probablement estan en el camí de desaparéixer com a comunitat.
Perquè roman la gent en la seua ciutat?
Que atractius, o millor, que qualitats ha de tindre una ciutat per a retindre els seus ciutadans?
Sense ser exhaustiu anem hi ha enumerar algunes de les qualitats que ha de tindre una ciutat per a retindre els seus ciutadans

Ha de ser capaç d'oferir vivenda adequada.
Ha de tindre una oferta de servicis que cobrisca les necessitats bàsiques.
Ha de tindre un entorn agradable.
Ha d'haver-hi bon ambient per a la convivència.
Ha d'estar relativament ben comunicada.
Ha de tindre una adequada oferta de llocs de treball.
Millor que no estiga molt allunyada d'una ciutat mitjana o gran que oferisca els servicis complementaris als bàsics que ja s'oferixen des de la ciutat.

Esta llista de qualitats necessàries es podria ampliar, però crec que amb les ja enumerades podem entrar a analitzar la situació d'Olocau.

Olocau esta en condicions d'oferir vivenda adequada?
--Pareix que SI, quan estem veient que un 25 o 30% de les vivendes estan buides o molt mal ocupades. I quan és possible a mitjà termini oferir vivenda junt amb el nucli urbà.

Olocau té una oferta de servicis que cobrisca les necessitats bàsiques?
--Pareix que Olocau NO té una oferta de servicis bàsics adequats. Sobretot per a les persones majors.

Olocau té un entorn agradable?
--Sense cap dubte. SI.

Olocau té un bon ambient per a la convivència?
--Sense cap dubte. SI.

Olocau esta relativament ben comunicada?
--Sense cap dubte. NO.

Olocau és capaç de tindre una bona oferta de treball?
--Sense cap dubte. NO.

Olocau esta prop d'un mitjà o gran centre urbà?
--SI. Esta prop de València.

Tenim com a resultat 4 sis i tres nos.

Solament amb els quatre sis no optarem per quedar-nos a Olocau. Es molt agradable viure en este entorn i gaudir de bona convivència, però amb això no es viu. Cal treballar i millor que siga prop de casa!

Que nos tenim?
NO tenim oferta de servicis.
NO estem ben comunicats.
NO tenim oferta de treball.

Des d'un anàlisi molt bàsic pareix que estos tres nos ens poden donar una pista sobre que problemes tenallen a Olocau.
Des del meu punt de vista els mes importants són, la falta de bones comunicacions i la falta d'oferta de treball.
Segurament si treballem per a solucionar estes dos, la tercera, -l'oferta de servicis- se solucionara per si mateix.

En primer lloc caldrà fer un esforç per comunicar-se adequadament amb l'exterior, és a dir amb la comarca i amb València. Per a això caldrà reclamar i segurament fer quelcom fora del normal perquè els responsables autonòmics, i provincials es vegen obligats hi ha fer algo. Probablement l'Ajuntament d'Olocau haurà de fer un esforç econòmic i segurament els usuaris també, en atenció a què el transport és un dels servicis mes difícils i cars d'implantar. Si ho aconseguim haurem donat un pas de gegants.

En segon lloc però de forma paral·lela caldria pensar com Olocau es pot convertir en un "ofertador" de llocs de treball.
L'oferta de treball només pot vindre de l'administració pública, de les empreses publiques o de les activitats econòmiques i empresarials, inclosa l'agricultura.
Pareix que l'entorn mes pròxim a Olocau, és a dir les hortes pròximes no són les mas adequades per a grans explotacions agrícoles -per grandària- i tampoc pareix que siga el lloc mes oportú per a instal·lar activitats econòmiques. Entre altres coses perquè en els pròxims centenis se suposa que els nostres fills, néts, besnéts etc etc voldran continuar vivint a Olocau....i per tant no seran suficients les cases que hui estan buides i no els quedara mes remei que anar ocupant alguns espais mes allà del nucli urbà.
Davant este prisma tampoc pareix probable que les administracions públiques instal·len cap ministeri ni cap conselleria a Olocau.
Pel que el mes probable és que les activitats que poden oferir llocs de treball s'hagen d'instal·lar fora d'este entorn mes pròxim a Olocau però no prou lluny com perquè desincentive la permanència en este poble.
Però a Olocau només li queden disponibles 480 Hectàrees per a situar eixa activitat econòmica. Tot l'altre forma part del PORN de la Serra Calderona.
Eixes 480 Hectàrees de terreny ocupades parcialment per vivenda aïllada i per activitat agrícola han de ser les que permeten que Olocau oferisca llocs de treball.
Una de les raons mes esgrimides ultimament és la que afirma que les activitats agrícoles no permeten obtindre rendes suficients per a viure. Probablement comença a ser cert. Cada dia mes els països del tercer món poden competir en producció agrícola. I segurament sera millor que siga així, perquè en cas contrari sera difícil controlar els fluxos migratoris.

Al mateix temps Olocau, per la seua posició geogràfica, forma part ja de l'àrea metropolitana de València. Això significa que segurament en els pròxims anys l'influx de València sera cada vegada major. !Amb tot el bo i probablement amb tot el pitjor!
L'Únic avantatge que tenim és que som conscients d'això i anem a preparar-nos per al futur.

Tornant a les 480 Hectàrees...Si només ens queda eixe espai davant la competència municipal, i necessitem oferir llocs de treball, a "groso modo" podríem afirmar que eixe lloc és el que li ha de permetre a Olocau retindre els seus habitants. ! Ja podem començar a voler-lo i a mimar-lo!
!Eixes 480 Hectàrees seran "la mamella metaforica" d'Olocau!
Com espremerem la mamella?
!Amb cariño!
!Per que si no ho fem amb cariño, el mes probable és que done llet per poc de temps!
Que significa "esprémer-la amb cariño"?
Ja s'ha dit mes d'una vegada. "Estudi, debat, participació i sentit comu" per a buscar les millors opcions per a tots els Olocauins.
L'oferta de servicis sera la conseqüència de la retenció dels habitants d'Olocau, a Olocau.
No se si estic en la veritat, però qualsevol consideració que ajude a discernir un poc mes l'arrel del problema i les solucions, benvinguda siga.
09/01/2007 De: FAC Tema : Els pai's
ID 744 Jo no opte per els pai's perque això no és el que ens fa falta a Olocau, però no s'equivoquem, al poble fan falta un miler d'habitants que ens fagen sortir del clot on estem ficats. Jo no estic d'acord amb els pai's, però tampoc estic d'acord amb aquells que volen que la construcció a Olocau es limite al que hi ha. Dit açò, vull deixar ben clar que em referisc al nucli urbà.
09/01/2007 De: Sorolla Tema : eleccions
ID 743 Sent dir, que després dels últims esdeveniments que s'estan donant a Olocau a consequència dels Pai's, aquesta gent que ara està al front de l'ajuntament,si pensen presentar-se a les pròximes eleccions, per la meua part ho tenen clar!. Ni a ells ni a cap persona vinculada amb ells, que estiga per formar algúna candidatura li pense donar el meu vot, ni per supossat a ningúna llista que vaja algúna de les persones que hui ja son regidors o regidora. Després d'açò he tengut prou en la quantitat d'anys que porten a l'ajuntament, per a donar-me conte que NO son aptes per a representar als que aci vivim. No m'agraden les dretes, i es justament el que ells estan fent, una política de dretes, amagats darrere del pspv.
09/01/2007 De: esporles Tema : La trampa que ve
ID 742 http://olocaunoquierepais.multiforos.es/viewtopic.php?t=82
09/01/2007 De: Kilo Eco Tema : Candidatura d'esquerres Ja!
ID 741 Cal crear una candidatura d'esquerres JA!
08/01/2007 De: ANDREA ALAMBIAGA ZURRIAGA Tema : Resposta al missatge d'aluqab de 2/12/06
ID 740 Fitxer adjunt 740 MANIFIESTO NO AL PLA DE PONENT DE GAVÀ.doc
vertaderaament increible
08/01/2007 De: Tomeu Tema : Re a Miguel
ID 739 Hola Miguel, jo desde que tinc ús de raò se que la vida progresa i evoluciona, i esclar que tenim que anar endavant, no cap enrrere com hem anat fins ara. Fà molts anys que els nostres polítics tenien que haber buscat una solució al gran problema que tenim al poble, pero no han estat per la llavor. El PAI no és cap luxe per a nosaltres, el luxe per als ciutadans habera sigut que hui en día disposarem JA de tot allò que ens fa falta per a cobrir les nostres necessitats, per a tindre una qualitat de vida, que molts diuen que tenim, però que jo no veig per cap lloc. L'única cosa que podem anomenar com a qualitat de vida a Olocau, és el paratge, l'entorn, la natura, i això no ens ho han proporcionat els polítics, ells eren els encarregats de satisfer les necessitats dels ciutadans, posant mitjos per a no tindre eixa manca de servicis tan fonamentals que tenim, pero no han estat a l'altura. El PAI portarà eixos servicis allà on el fagen, no a nosaltres, nosaltres continuarem esperant eixe desenvolupament que no arriva mai i que necessitem de manera inmediata. No es poden comparar amb nosaltres els PAI que es fan a altres pobles, a altres pobles més grans que Olocau estes actuacions els beneficia o els perjudica d'altra manera, el càs de Olocau és diferent, perque nosaltres no tenim infraestructures per als pocs veïns que residim tot l'any, i tindrem que vore com ens les posen fora del casc urbà, per a satisfer les necessitats de la gent que ocupe les vivendes del PAI. Si tant desitjes que es conserven espais verds, com estas a favor de que fagen eixa urbe de 14.000 habitatges?. És una contradicció molt gran el que dius.
Hi ha que ser objetius i vore les coses tal i com son, no com ens les volen fer vore, encara que els que hagen fet esta marranada siguen els del nostre pròpi partit.
Salutacions.
08/01/2007 De: NO M'HO PUC CREURE Tema : ALLÒ DE MIGUEL RAFAEL
ID 738 ¡INCREIBLE! ALLÒ DE MIGUEL RAFAEL ES COMENTA SOL. INCREIBLE el grau d'ignorància al que es pot arribar, "CAL EVOLUCIONAR I PROGRESAR" "EL PAI ES UN AVANÇ I UN LUXE "COMPETIR CONTRA ALTRES POBLE" "COL·LEGIS I CENTRES PER A COMPRAR" i està d'acord ¡sempre que hi hagen zones verdes! Jajajajajaja.
Este ha de ser algú de l'ajuntament que te el coneixement posseit per l'Agustí o algú que es vol presentar per la llista del PSOE les pròximes eleccions. NO M'HO PUC CREURE!
07/01/2007 De: los simpson Tema : la gent jove
ID 737 ES UNA PENA VORE A LA GENT JOVE EN L'ENTRADA DEL CAIXER DEL BANC INTENTANT ENTRETINDRE'S , DIVERTIR-SE I PASAR-HO BE PERO UN BANC NO ES BON LLOC.
PERQUÉ ELS DISSABTES I DIUMENGES NO PODEN DEIXAR EL LOCAL DE LA CASA DE LA CULTURA DE 5 A 8 OBERT???
ESTAVA TAN ANIMADA EL DÍA DE REIXOS, QUE LÁSTIMA QUE ES APROFITE PER A TAN POCS EVENTS...
PERQUE NO ENS LA DEIXEN ALS JÓVENS?
UNES HORES A LA SETMANA PER APODER ESCOLTAR MÚSICA , PARLAR...
A CAS NO ES MILLOR LLOC DE REUNIÓ QUE UNA PARADA D'AUTOBÚS O EL CAIXER DEL BANC?
07/01/2007 De: esporles Tema : Di.Mi.Tó
ID 736 http://olocaunoquierepais.multiforos.es/viewtopic.php?p=138#138
05/01/2007 De: Defcon2 Tema : resposta a Miguel rafael
ID 735 Anem a vore Miguel,pero tu a quin mon vius?, que et penses que es aço la guerra dels mons?.Pq hem de competir amb ningu?. Competir en que en vore qui asfalta mes nombre de metres quadrats?.Y quin benefici te aixo?.
jo el que busque es qualitat de vida,no quantitat de gent amuntanada sense trellat,pq si buscara aixo me n'aniria a viure a Valencia, que tal volta es el que t'agradaria tu, alli si tens amunto de parcs.
A mes, si tant t'agrada el verd,i els arbres pq no deixes la zona PAI tal com esta,mes verde crec q ja no es posa.
Que tu vullgues els PAI en sembla respectable,no ho compartisc en absoltu,pero busca raons que obeisquen a la realitat del benestar comu, a mi per a que em serveixen el col.legi i els serveis a 4 km d'on jo visc, per a res,nomes per acabar d'afonar allo que tant estime EL MEU POBLE.
Em sembla que estas molt equivocat,a mi encara no m'has donat cap argument convincent,potser perque no en tens cap, quina llastima en lloc d defensar el poble contribueixes al seu enfonsament.
I ara no em vingues amb el conte de que no es poden llogar baixos per a ficar negocis al poble, pq et contestare el mateix, el poble necessita creicer al voltant del casc urba per a tindre mes volumen de poblacio (no a 3 km) i crear serveis.
Reflexiona.
salutacions.
05/01/2007 De: Vicent Navarro Sierra Tema : Per a miguel rafael
ID 734 M'agradaria raonar amb tu sobre el tema!
Si vols parlem-ne!
M'agradaria coneixer els teus arguments!
05/01/2007 De: esporles Tema : Benvolguts reixos d'orient
ID 733 http://vila-real.net/viewtopic.php?p=2106#2106
05/01/2007 De: Vicent Navarro Sierra Tema : Consideracions
ID 732 Calç trencar amb la tendència manifestament acceptada per l'Ajuntament d'Olocau que son les empreses amb interessos immobiliaris els que determinen que i com s'ha de desenvolupar una determinada zona.
El fet que Maexpa haja adquirit el 30, el 40 o el 60% del la "zona PAI" no significa que Olocau haja de plegar-se al projecte que ha presentat o a qualsevol altre que puga presentar.
Olocau és amo del seu futur. Han de ser els Olocauins els que despres d'un estudi tranquil i rigorós dels condicionants naturals, econòmics, mediambientals etc. traguen conclusions i decidisquen quines son les seues oportunitats, les seues millors opcions, i prenguen una decisió.
Eixe estudi rigorós ho han de realitzar tècnics no vinculats a cap sector de poder polític o econòmic. Els resultats de l'estudi han d'explicar-se i exposar a tots els ciutadans i a partir d'ahí obrir-se un procés de debat public que determine de que manera el desenvolupament d'eixe sector contribuïx millor als INTERESSOS GENERALS d'OLOCAU.
Pensem que el Porn de la Serra Calderona ocupa tot el terme municipal i només queda fora del Porn precisament eixa franja de 480 Hectàrees.
Pel que pareix molt mes raonable que s'estudie detingudament que és el millor per als interessos d'Olocau. Trobar la solució no és cosa fàcil. Cada u de nosaltres podem tindre la nostra millor opció. Però per l'escàs del territori disponible, per la importància de la seua situació i pels interessos i els taurons immobiliaris que la ronden, gens millor que estudiar el tema amb tranquil·litat i rigor per a trobar la millor solució a este dilema.
Fa aproximadament 3 anys li comenti a un regidor de llavors i ara d'Olocau que el mes important de la gestió del territori era mantindre la iniciativa respecte de les opcions i possibilitats del desenvolupament del territori municipal. Va haver de prendre els meues paraules no com un consell sinó com una critica a lo què estaven fent. Ara estem veient els resultats de cedir la iniciativa.
Quan és deixa la iniciativa als particulars, els interessos generals comencen a oblidar-se.
El que esta succeint ara és un exemple d'això.
Fa uns dies pregunte quin era la "deute" del municipi amb entitats financeres. Em van contestar que cap o molt escassa. CONCLUSIÓ: O Olocau és un poble molt ric, o no té cap necessitat, o els responsables polítics estan a Babia.
La no existència de deute és un signe de mala salut municipal.
Un municipi, com una família necessita satisfer necessitats bàsiques que van molt mes allà d'un període electoral, mes allà inclús d'una generació...
Eixes necessitats bàsiques tots els ajuntaments les cobrixen amb finançament alie. El deute que pot tindre un municipi esta regulat per llei. I eixe deute se subscriu per a acometre necessitats bàsiques, importants i que afecten o tots els ciutadans o a sectors de població que per les seues circumstàncies necessiten ser atesos. Encara en el segle XXI ha d'haver-hi qui pensa que deure diners als bancs és roín. En el cas d'OLOCAU simplement és signe de mala salut política!
04/01/2007 De: JA ÉS HORA Tema : CONTRA LA POR ÉS LA VIDA
ID 731 M'agradaria saber qui estarìa disposat a eixir al carrer en MANIFESTACIÓ LEGAL CONTRA ELS PAIS I PEL FUTUR DEL POBLE, per acabar de trencar amb la por. Penseu que no s'ajuntarien 100 persones? seria una demostració de que a Olocau encara hi ha vida i ganes de lluitar. Dis-me en aquest foro ¿tu estaries disposat a eixir del armari? Jo sí. Si es demostra interés suficient es podría convocar. ¡Vosaltres direu!.
04/01/2007 De: AMB GANES DE VOTAR-LOS Tema : S'AC0STA EL "REFERENDUM" PROMÉS
ID 730 Quan el Sr. Alcade va dir allò del referèndum sense dubte estava pensant en les pròximes eleccions (són d\'ací 5 mesos). Si les guanya, haurà guanyat "el referèndum" i no hi haurà deu que el pare. NO ENS CONFIEM, te aienes per a guanyar les pròximes eleccions i no repararà en el que haja de fer per a aconseguir-ho, perquè ara ja no es pot tirar enrere, TE LES MANS DINS DEL SAC DE MAEXPA. Si no i ha una nova CANDIDATURA que trenque el "bipartidisme" i acabe amb la majoria absoluta ho tindrem clar, TINDREM EL QUE ENS HAUREM MEREIXCUT. Encara estem a temps. ¡FEM ALGUNA COSAAAAAAAAA!
04/01/2007 De: Defcon2 Tema : Ple extraordinari del 2 de gener
ID 729 Abans de que passen mes dies, m'agradaria compartir amb vosaltres les meues reflexions sobre el ple extraordinari del passat dia 2 de gener.Encara estic un poc al.lucinat,no em pensava mai que la corporacio minicipal encapçalada per el Sr.Alcalde adoptes eixa actitud xulesca amparant-se en la autoritat( tal volta autoritarisme)que representa el seu carrec,pero el mes sorprenent es que els altres dos concejals del PSPV li seguiren les formes, ahi em van demostrar el tipus de persones publiques que son.
Hi han varies coses que m'hagues agradat dir-los,no ens van deixar,pero al menys ho vaig a compartir amb vosaltres.
Al Sr Alcalde, dir-li que si tan en contra esta dels PAIS,¿Perque ha donat suport a eixa proposta?, es mes si tant li interesa l'opinio del ciutadans, ¿ Per que no va convocar un referendeum abans de presentar la proposta?.Pero encara hi ha una cosa que m'indigana mes, al ple anterior ens va llegir una carta segons la qual, voste afirmaba que no hi havia ningun compromis entre l'ajuntament i Maexpa,i que no suposoria ningun tipus de carrega economica per al consistori municipal.En el passat ple del dia 2, les coses ja havien canviat,calia esperar per no tindre que fer front a cap indemnitzacio.Sr Alcalde ¿ Quan diu voste la veritat?¿En l'altre ple, en aquest,o pot ser mai?.De debo pensa que podem confiar en la seua paraula de que votara que NO,¿Perque va desaprofitar l'ocasio del dia 2?.Ja esta ve de mentires!

Sr regidor d'urbanisme,durant el Ple ens va dir que ens callarem, q tal volta nosaltres sabiem molt, pero que voste no.Fins aci podiem arribar, que no ho sapiga jo que soc un ciutada, passa, pero que no ho sapiga voste que es la seua RESPOSABILITAT com a regidor, el coneixer quines son les consecuencies economiques, socials i juridiques que un proyecte d'aquesta magnitut pot tindre per al seu poble,i al qual voste li ha donat suport, es poc mes que per a cridar.I digan, a que es dedica el Sr secretari de l'ajuntament, que suposadament es el tecnic encarregat d'assesorar-lo en aquestes questions?.¿Quin tipus de carrecs publics tenim?.

Per ultim,i no menys important,Sra Regidora Dña Raquel, si hagues defentat amb tanta vehemencia, com la vaig vore al ple,davant de la conselleria d'educacio la construccio d'un nou centre escolar per al poble,ja fa temps que el tindriem.Pero con ho anava a fer, si ja estava projectat a la zona PAI, 18 unitats de Primaria i no se quantes mes de secundaria, d'allo mes fashion al costat del club de Polo, que mes es pot demanar,No?.Quina decepcio mes gran, a mes de sentir-me enganyat,juga amb el futur del nostre poble, i aixo si que no te cap justificacio, pq el futur del poble passa per el xiquets/es d'olocau,i entre ells esta el meu fill.
No li val cap excusa,pq voste deu coneixer allo a lo que li dona supor, si no ho fet es una irresponsabilitat,i si ho fet ens ha enganyat a molts.

Amb tot aço,sols expose una part del que vaig sentir,m'agradaria dir mes,pero sera en un altra ocasio.

Salutacions per a tots
04/01/2007 De: Almansa 1707-2007 Tema :EL PAI DESTRUIRÀ UNA ANTIGA VIL.LA ROMANA.
ID 728 EL PAI DESTRUIRÀ UNA ANTIGA VIL.LA ROMANA.
Esquerra Republicana del Camp de Túria ha denunciat que la futura construcció de 12.000 vivendes en el PAI previst a Olocau destrossarà una vil·la d'època romana que està situada entre els barrancs del Carraixet i el de Safra. La justificació que ha donat l'empresa promotora és que la construcció d'aquestes vivendes servirà per a depurar els problemes ambientals ja existents.
El president d'Esquerra a la comarca, Àlex Gisbert, ha exigit l'Ajuntament (PSOE) que "faça tot el possible per protegir el patrimoni cultural del poble d'Olocau" i ha afegit que "tot i que l'Ajuntament encara no ha aclarit si aquest jaciment arquològic serà protegit o destruït, esperem que a la fi impere el sentit comú i predomine l'interés general per damunt dels interessos d'uns pocs".
Per últim, Gisbert ha conclòs dient que si Esquerra al 2007 obté representació "desenvoluparà polítiques per a la protecció del patrimoni històric i contra els interessos urbanístics, que només busquen el lucre d'uns pocs a costa del territori i la cultura del nostre país".
04/01/2007 De: Almansa 1707-2007 Tema: Lliria ens ajuda!!!
ID 727 Hola, nomes vull dir que vaig dir lo que pasava a olocau en una web que entre molt sovint i m\'han contestant i vull oferir aquesta oportunitat al poble, recordeu que totes les ajudes son poques per parar aquests Pai's http://www.antiblavers.info/forum/viewtopic.php?id=436
04/01/2007 De: miguel rafael Tema: pai
ID 726 no us doneu compte que la vida progressa que cal evolucionar i progressar i també competir el pai és un avanç i un luxe el qual ens donara poder per a competir contra altres pobles i ens donara col·legis centres per a comprar,etc... jo estic d'acord amb el pai però sempre que hagen zones verdes.
03/01/2007 De: esporles Tema: efecte psico.lisérgic
ID 725 http://vila-real.net/viewtopic.php?p=2082#2082
03/01/2007 De: Carlampio Tema: Agustin, que baix has caigut
ID 724 Aguntin esta tan enmerdat amb Maexpa que ara té un problema important.
No pot tirar arrere perquè té compromisos amb esta empresa i no pot seguir avant perquè el poble s'ha tornat en contra dell.
Intentara arribar a un acord amb Maexpa per a aparentar parar tot açò però en realitat el que busca és facilitar-li les coses a l'empresa. Al tant amb el que fara els proxims dies.
03/01/2007 De: SISI INSTITUT Tema: MASTER.
ID 723 Doctor honoris causa en enganyar al seu poble imparteix MASTER en mentires continuades, especialitat "tramitacions i mentires urbanistiques"
Disposem de la millor ubicacio on desenrottlar les clases: la sala de plens de l'ajuntament.
La clase magistral la impartira el ilustrissim Sr, Alcalde de Olocau Sr, Agustin Agusti Sanchis rector "cum laude"
No garantin se s'el puga entendre.
BENVINGUTS a tots! Preus especials a correveidiles i llepaculs
03/01/2007 De: Welcome Institut Tema: MASTER.
ID 722 Doctor honoris causa en enredros y enganys imparteix MASTER en el curs de "Enredraor i enganyador de primer nivell" especialitat abuelos i xiquets i enredros d'almassera.
Farem el curs en Olocau on s'ha instalat l'universitat de referencia en estes tècniques.
BIENVENIDOS AL CURSO !
03/01/2007 De: Lupus Cannis Tema: Omplim de llensols.
ID 721 Omplim de pancartes i llensols els nostros balcons. NO VOLEM PAIS.
NO VOLEM MENTIRES.
02/01/2007 De: La Penyeta Roja Tema: Rectificació.
ID 720 En el núm. 1 de "La Penyeta Roja" hi ha un error en l'article "Dani termino su reflexión" Es fa menció de la urbanització de 560.000 Hectàrees. Esta dada és errònia. Un error de transcripció. El correcte és parlar de 560 Hectàrees. és a dir 5.600.000 metres quadrats de sòl.
Si foren 560.000 Hectàrees serien 5.600.000.000 la qual cosa equivaldria a urbanitzar quasi les províncies de València i Alacant.
De totes maneres, paciència, que al pas que anem arribarem prompte.....
I a aquells que aparentment es molesten per un error de transcripció, dir-los que no és això el que els molesta. El que succeïx és que no estan acostumats que les seues decisions siguen objecte de critica popular.I eixo es el que els frustra.

Tot lo demes es absolutament correcte!
02/01/2007 De: esporles Tema: aluqab
ID 719 http://olocaunoquierepais.multiforos.es/viewtopic.php?t=75 http://olocaunoquierepais.multiforos.es/viewtopic.php?t=76
02/01/2007 De: esporles Tema: I N C R E I B L E.
ID 718 http://vila-real.net/viewtopic.php?p=2063#2063
31/12/2006 De: info Tema: PLE MUNICIPAL : PAI's i renuncia regidor (PSPV-PSOE).
ID 717 Dimarts a les 19 hores, hi ha ple municipal a l'ajuntament d'Olocau, en el següent orde del dia :
  • Primer : Proposta d'acord del grup popular de l'ajuntament de: "Anulació dels acords presos en el ple extraordinari celebrat el passat 13 de SETEMBRE .
  • Segon : Presa de coneixement de l'escrit de renuncia presentat pel regidor del PSPV-PSOE, Don Daniel Calvo Zurriaga .
31/12/2006 De: esporles Tema: ... argúcies de trilers ...
ID 716 http://vila-real.net/viewtopic.php?p=2041#2041
29/12/2006 De: Camp del Túria Tema: IMPRESENTABLES??????????
ID 715 POS SI SENYORRR!!! qui ha dit això?????????? no serà el senyor alcalde el que ens ha possat de impresentables????, el únic impresentable es ell que diu ser d'esquerres i te més tracte amb les altes esferes del PP que amb el seu propi partit, ixe si que es un impresentable. Per l'amor de Deu... a on hem anat a parar!!.
28/12/2006 De: Encarna López Tema: Concentració
ID 714 No vaig poder acudir a la concentració del passat divendres a la plaça, però tots sabeu que d´alguna manera també estava allí,perquè no vull els PAI i no per això em considere ni pocavergonya ni impresentable.
28/12/2006 De: Arenal Tema: Manifestació YA !!
ID 713 Hola, em dirigisc a este fòrum per a manifestar la meua opinió sobre la poca reacció que esta tenint la gent que residix en el poble, a l'hora de rebutjar els ja famosos PAI. Estic encara bocavadat de la poca participació amb alguns actes que s'han fet en contra dels pai's. Per el que jo mateix he pogut sentir, estic per dir que hi ha més gent en contra que a favor, pero hem mosqueja que no vulguen manifestar-se en públic, es més hi han alguns que ho fan amagats i en por. Si senyors amb por. Pero que passa aqui? quin problema hi ha en expresar un desacord?. Jo soc un afectat dels que vaig anar a l'ajuntament amb la meua carta, i no veig gens clar este asunt, i pot ser que es ara quant estic donant-me conte de que açò va a condicionar la meua vida, pero supose que més condicionats que jo, van a ser els que residixen normalment a Olocau, i m'extranya molt que els del poble no aprofiten el temps que els queda per a rebutjar el que pot fer canviar el seu ritme de vida. Francament seria una llàstima que no s'esgotaren tots els recursos que els ciutadans tenen per a tirar fora tot este desenvolupament massiu. Ara va a ser que els que tenen un parell de collons ben possats son els que ja porten un temps volent parar tot açò, el que no es normal es que el poble continúe mirant les musaranyes davant d'este abús tan gran. REACCINEN JA, VOLEN CARREGARSE EL PATRIMONI QUE ELS PERTENEIX, POC A POC ES VAN A QUEDAR SENSE RES.
26/12/2006 De: esporles Tema: P E N E D I T S que llàstima!!
ID 711 http://vila-real.net/viewtopic.php?p=1970#1970
26/12/2006 De: AIXÌ ENS VA Tema: NEGOCIAR AMB AGUSTIN
ID 711 Algú anomenat Esporles diu en "olocaunoquierepai" del 2 de novembre de 2006 (fa casi dos mesos) ... yo siempre intentaré, hasta el día 10 de Enero, más allá imposible, "negociar con éste Ayuntamiento", el que hemos votado todos, la posibilidad de que detenga ésta sin razón...(referint-se als PAI's i criticant una posible candidatura per a poder al menys fer que l'Agustí perda el "referendum", com que NOMES QUEDEN 150 DIES PER A LES VOTAES, VOLDRÍA SABER COM VAN LES NEGOCIACIONS.
GRÀCIES.
23/12/2006 De: esporles Tema: 16 de NoviemBRe ... fun, fun, fun ...
ID 710 http://vila-real.net/viewtopic.php?p=1908#1908
22/12/2006 De: webmaster Tema: Rectificació !!!!! la concentració es a les 20 hores
ID 709 L'Associació de veïns d'Olocau convoca a tots els veins a la concentració davant de l'Ajuntament HUI divendres dia 22 a partir de les 20 hores (les 8 de la nit).
Volem que es convoque un ple extraordinari perquè retiren els PAI
Porteu-vos l'entrepà i la cadira.
Acudix!
El futur del poble és cosa de tots!.
22/12/2006 De: Veí Tema: RE Jose Navarro i altres coses.
ID 708 Jose, tu diràs el que voldrás, pero en este moment, lo de menys es possar el nom o no. La causa requereix convocar a la gent del poble i que òbriguen els ulls... Açò fa olor a podrit. Per una banda es creuen intel.ligents, pq han fet creure a un sector del poble, que ho fan pel be d'ells, pero per un altra, es pensen que som uns ignorants, i que no anavem a ser capaços de sentir el mal olor que açò fa, ESTAN EQUIVOCATS... encara que s'enprenyen en fer-mos vore la legalitat del projecte, sabem que hi han coses que no son com ells ens volen vendre.
El mínim que podríen fer els regidors que queden, es llavar-se les mans com ha fet Dani, en conte de continuar amb este embolic...encara estan a temps, saben de massa que no han fet be, i això ho portaran a la seua consciencia molt de temps, podríen encara rectificar, segur que es lleven un bon pes de damunt.
El meu esforç es unic i exclussiu per parar els Pai's, no vull fer cas de les llengües que parlen de corrupció... que ausades que n'hi han, no vull pensar que el que diu molta gent puga ser deveres, ya no més faltaba això!!!!!!.
21/12/2006 De: El home de la penyeta rotja Tema: Web de l'ajuntament
ID 707 Senyor alcaldeee,..que no s'aclarisquen en les societats,no es vosté qui o te que solucionar,(aixina mos va.)Lluny de donar exemple s'apunta al carro del despiste, i ara lliçons de €uros?. Mire,..en olocau tot son pai's...i en Marines s'aveinen,.. i en Gátova que confiaben.. ens estan fent les olives?.."Marchese Sr. Agustin", ...perque surtiran totes les financiacions, liu garantice,.Han avut alcaldes que no tenien clar a qui arrimarse, perque lluny de beneficiarmos es lucraven a costa dels demes.Pero voste voste tindra que fugir, a esta marxa. ..Al xalet de Campo olivar, a pedralvilla o a LAOS.
-Normalment es dificil el concens en totes les agrupacions,pero si no se EMPATITZA,o si no ni-a SINERGIA,en cap societat se arriva a cap lloc. LLeialtat,dignitat.En definitiva que volem i,on anem a parar.Ha segut normal,en Olocau escoltar que en esta asossiacio o en aquella,..fulano no eu fa be o sultano no es de fiar.Per descontat son opinions personals per les que ni-a que estar a l'altura.No fer cas.
Ni-a que saber cedir, i si de alguna responsabilitat algu pren conciencia ésta sometrela al grup, i no parlar de algo que per-a mi de una persona que forma part de una asossiacio no deu airejar.En algo es normal cedir, pero tambe ha de ser proporcional a la rentabilitat que uno espera, eixa cesio.No poden gastar uns un be, a costa dels demes.Tots avem tengut errors o debilitats en la vida, pero ni-a que ser consecuent i responsable dels actes i asumirlos.I AIXO TAMBE ES PROPORCIONAL AL ERROR. Pensateu be, Agusti perque jo no me crec que la llosa de formigo siga tan beneficiosa.Ja no tens mes imaginació?, costa tant un ordenament adecuat? mingu no invertis en indstria? no ni-a mes activitats? es podria fer algo normal en Olocau? o anem a estar tota la vida donant la nota.T'aprofites de la agonia de tothom. Pero aço ja no se olvida. En quin nom de la evolucio vares fer el primer articul?. 9.000.000 de metros. za qui estas financiant?
"Jo cuant siga major Banquer i despres Alcalde.. perque deu ser la ostia"
21/12/2006 De: VEÏNA D'OLOCAU Tema: Web de l'ajuntament
ID 706 Com a veïna d'Olocau, després d'haver llegit allò que s'ha publicat en la pàgina web de l'ajuntament, m'assalta el dubte del per què ja que segons pareix té el senyor secretari de l'ajuntament redactada l'acta del ple ordinari del dia 5 de desembre segons llig literalment " a reserva dels termes que resulten de l'aprovació de l'Acta de la sessió corresponent" no la publica en la seua totalitat per a una millor i total informació de tots o ¿és que no és pot publicar tal Acta per no haver sigut aprovada en ple i no haver sigut diligenciada pel Sr.Secretari?, jo pregunte perquè no sé, per a això tenim en l'ajuntament al senyor Secretari, perquè ens diga sempre el que és correcte i el que no.
Segons llig també de la web de l'ajuntament: "Moció presentada pel grup socialista......" i no obstant va i posa en el seu lloc un "Acord", ¿que li passa Sr Agustín com és possible que haja pogut cometre este xicotet error?, clar, clar, que l'error no ha sigut del Sr Agustín com no he caigut en això, l'error ha sigut de la persona que ho ha escrit a la web, el senyor alcalde mai té la culpa de res.
Demá ens vorem a la plaça, i al senyor alcalde li demane que també acudisca per favor, així podrà veure'ns bé a tots i explicar-nos-ho tot com a ell li agrada, sense mentides, ni envolics, ni mitges tintes, pero en la foscor de la nit. Fins demà.
21/12/2006 De: Peterpan Tema: Pàgina web de l'ajuntament
ID 705 Dir-vos a d'aquells que estaveu interessats en saber de què va anar el ple de l'altre dia. Han fet cas per fí i han publicat a la web de l ajuntament www.olocau.es allò dels últims plens. Després cadascú que traga les seues pròpies conclusions.
Senyors...fan menció altra volta de que vol aclarir qualsevol dubte sobre la legalitat del procediment PAI i torna-li...fa menció de tots els butlletins on està publicat... Parla també d' unes reaccions diverses i contradictòries..voldrà nomenar a aquells que estàn en contra del PAI i no trauen la cara?...,no sé...
També argumenta que degut als casos gens clars de corrupció en nombrosos llocs fan que este no siga el moment més adequat per a un debat tranquil i detallat amb pros i contres sobre un pla de desenvolupament urbanític tal com es podria haver efectuat al nostre poble...
El que hi ha que sentir...potser per això mateix mereixiem una informació adequada i un debat abans de l' inici d aquest procediment...però clar que van a dir ara...En fi, llutgeu per vosaltres mateixa.
21/12/2006 De: P.E Tema: VALÈNCIA 23-D MANIFESTACIÓ VIVENDA DIGNA.
ID 704 Amics i amigues, vos comuniquem la convocatòria de MANIFESTACI0 que per al proper dia 23 a les 17 hores, a la Pl. de st. Agusti, de Valencia, organitza la Plataforma per una Vivenda Digna.
Des de "Compromís pel Territori" recolzem aquesta manifestacio, amb l'objectiu de la qual ens identifiquem plenament, objectiu que era un dels lemes de capçalera de la nostra manifestació del 3 de juny, i que hem tornat a reivindicar en l'acte de protesta contra la Fira Urbe Desarrollo recentment.

Ens trobarem amb la pancarta de "Compromís pel Territori" al centre de la plaça de St. Agusti (illeta dels autobusos). ACUDIU!
20/12/2006 De: LLIURE EXPRESSIÓ Tema: DONAR LA CARA I ALTRES REFLEXIONS
ID 703 A José Navarro dir-li que el fet de que no donem la cara no és més que un síntoma de la situació social del poble creada per l'Alcalde i la seua cort d'honor. Potser al poble encara no ha arrivat la democràcia, i d'això tenim la culpa tots. A ningú se li pot exigir que actue amb comportaments heroics. L'anonimat permet una llibertat d'expressió que, si es respectuosa amb les persones, és tan válida com qualsevol altra, de tota manera allí ens coneguem tots i sabem casdascú de que va.

A Dani dir-li que ha fet com aquells animalets que abandonen el vaixell (en aquest cas el poble) quan està afonant-se, segur que molts en el poble no li ho perdonarem mai.
Al regidor o regidora substitut/a de Dani dir-li que la vida li ha jugat una mala pasada, ara te a les seues mans el futur del poble, una situació especialment dissenyada per a valets, ¡ojalà que estiga a l'altura de les circumstàncies i pense en el futur del seu poble, i no en els beneficis d'uns quants. O també pot fer com “Pilatos” (o com Dani): llavar-se les mans i que pase el següent. De segur que alguns del poble sempre recordarem, aquestos dies, i les actituts d'alguns “progres” com “Els amics del Castell”, vertader Ple de l'Ajuntament a l'ombra, els quals “por un puñado de Euros”, van a vendre a eixe poble que diuen estimar tant.
Trobe a faltar a la Raquel d'abans, amb aquella dignitat que tenía, amb aquell progresisme que exhibia, amb aquelles raons que donava, des de que treballa amb l'Alcalde no es la mateixa, NO PERC L'ESPERANÇA DE QUE DESPERTE DEL MALSON,

Al propietaries de terres afectades dir-lo que és respectable que venguen les seues terretes, però que se'n adonen que, pel mateix preu estan venent al seu poble.

I a la resta del poble, entre els que m'incloc, crec que tenim el que ens mereixem. Hem estat molts anys en l'edat mitjana, sense menejar-nos. Encara estem a temps pero només per unes dies. Després Olocau, com a poble, haurà passat a la història.
20/12/2006 De: Vicent Navarro Sierra Tema: Urbanisme delirant.
ID 702 Des de fa mes de quaranta anys, Olocau alié al món exterior, roman immutable, perdent població lenta però inexorablement. Contràriament al que succeïx un poc mes enllà, on la improvisació i la inèrcia pressiona sobre el territori i el transforma al marge dels interessos generals.
Durant segles els habitants d'Olocau han anat sedimentant amb el seu treball, el seu esforç i les seues aportacions un assentament humà que ha perdurat fins hui.
En el segle XXI les intervencions sobre el territori han de fer-se amb prudència i sensibilitat, amb intel•ligència i amb la cura necessària que permeta intuir el futur i accepte caminar cap al progrés preservant l'herència rebuda i mantenint la identitat en la ens reconeixem.
Necessitem, recapacitar conjuntament per a valorar les necessitats i els interessos actuals i futurs però també tenim l'obligació de preservar els valors de l'assentament humà i l'entorn mediambiental
Des de la perspectiva que les persones són el primer i que a elles ens hi devem.

El terme municipal d'Olocau té unes possibilitats extraordinàries, que són conseqüència de la seua posició respecte a la gran ciutat que és València, però també en relació a la seua diversitat i a la seua estructura territorial.

L'actuació sobre eixe territori de manera reflexiva i intel•ligent pot oferir a Olocau un efecte multiplicador sobre les possibilitats que té de forma natural.
No obstant, durant els últims anys s'han desenvolupat unes dinàmiques a la Comunitat Valenciana que estan comprometent i posant en risc eixes potencialitats i les possibilitats d'un desenvolupament equilibrat.
El creixement i la urbanització extensiva, amb ocupacions de sòl galopants amb molt baixes densitats, esta propiciant l'especialització excessiva i la fragmentació dels espais naturals, hipotecant el creixement equilibrat i encarint els costos dels servicis d'abastiment d'aigua, d’energia i de mobilitat, eliminant els valors naturals i paisatgístics.
S'ha generat un marc de competitivitat per ser qui ocupa abans tot el seu territori amb ambets residencials, despreciant els usos econòmics i productius i incrementant les necessitats de mobilitat per a accedir a ells.
El resultat ha sigut una especialització excessiva del territori, que ha banalitzat i empobrit la vida de les ciutats.
L'encariment del mercat del sòl ha centrifugat als que tenen menys capacitat econòmica cap a ambets allunyats dels centres urbans, creant grups socials descohesionats i reclosos en barris que acaben sent guetos amb els problemes que comporta de relació social i d’accés als servicis.
Pel que és necessari afrontar els reptes derivats de la pressió urbanitzadora, de l'especialització funcional i dels riscos de segregació social.
És necessària una acció decidida de caràcter públic, que siga capaç de aprofitar les oportunitats, prenent la iniciativa per a reorientar les polítiques urbanístiques contradient la tendència actual.
Contràriament a la tendència i les afirmacions de que és necessària una desregulació del sòl, en l'ambet de l'ordenació del territori, les polítiques urbanístiques publiques han d'afirmar la necessitat un major compromís col•lectiu d'intervenció per a garantir una major eficiència econòmica i social, perservant els valors naturals i la sostenibilitat ambiental.
Per a la defensa d'estos valors es requerix apostar per models d'urbanització que compacite i integre en un tot complex els assentaments, que són la garantia de la preservació del sòl no urbanitzable i del paisatge.
De tal manera que enfront de la dispersió de les urbanitzacions sobre el territori, s'ha de créixer en continuïtat, en densitats mitges diferenciant clarament entre la ciutat construïda i els espais lliures.
Vindicant, enfront de l'especialització funcional, la mescla d'usos, la riquesa de la vida en ciutat i l'espai public com un dret. I enfront dels riscos de segregació social dels ciutadans en funció de la capacitat econòmica per a accedir a una vivenda, apostar per espais de cohesió, de convivència i de redistribució social.
Olocau ubicada espacialment a 35 quilòmetres de València afronta en este moment la disjuntiva de gestionar adequadament el seu territori de tal manera que li permeta afrontar les pròximes dècades amb garanties de progrés o per el contrari acabar sent una ciutat dormitori o un gueto social.
Les expectatives no són res falagueres. L'equip de govern municipal ha apostat per un desenvolupament extensiu de caràcter residencial, despreciant el valor del territori com a oportunitat per a tots els Olocauins i liquidant el patrimoni municipal de sòl per a posar-ho en mans de la iniciativa privada al marge de qualsevol consideració de conveniència política i social.
El temps ha de passar factura no sols als que van prendre les decisions sinó al conjunt de ciutadans d'Olocau que no podran retrocedir en el temps per a esmenar un procés equivocat des del principi.
Els que han pres eixes decisions al marge de l'opinió dels ciutadans intenten criminalitzar ara als que es resistixen a acceptar una imposició capritxosa davant un pretés esquerranisme social. Però ni són tots els que estan, ni estan tots els que són. El temps ha de posar a cada un en el seu lloc.
20/12/2006 De: Defcon 2 Tema: Concentració davant de l'Ajuntament.
ID 701 OLOCAU NO Als PAI
L'Associació de veïns d'Olocau convoca a tots a la concentració davant de l'Ajuntament divendres que ve dia 22 a partir de les 9 de la nit.

Volem que es convoque un ple extraordinari perquè retiren els PAI
Portar-vos l'entrepà i la cadira.
Acudix!
El futur del poble és cosa de tots!.
Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis