Divendres, 19 d'abril de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El Pregó !! - Missatges del 901 al 1000

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
24/04/2007 De : Leonidas  Tema : Publicacio candidatures municipals
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1000
Dema dia 25 ixen publicades al BOP totes les candidatures que es presenten a les eleccions municipals.
No esteu intrigats per vore si Agustin es torna a presentar?.
La veritat jo estic molt pero que molt intrigat.
Prompte ho sabrem.....la resposta s'acosta,en unes quantes hores resoldrem l'incognita,s'ho tenen molt calladet,no us sembla?.Tindrem sorpreses despres de tanta reunio secreta del PSPV d'olocau?.
En breu ens asabentarem.
24/04/2007 De : Les forquetes Tema : RE: candidatura a pedralvilla
ID 999 jo no se si es presenta o no una candidatura a Pedralvilla,pero la veritat es que deurien haver-ho fet,donat la situacio d'abandonament en que es troba l'urbanitzacio,i el que faltava eren les 100 vivendes que estan construint que son d'autentica vergonya, a mes de ser un perill amb cables per tota arreu, son un femer sense avocador per a les aigues fecals.
la veritat es que sent vergonya dels nostre politics locals,com han pogut permetre eixa situacio?.Que estaven fent l'acalde i el regidor d'urbanisme permetent aixo?.I l'opossicio com es que no ho han tret a la premsa?.
La veritat no entenc el que passa a aquest poble, tenim un entorn magnific i unes possibilitats inmillorables per a creixer de forma racional i sostenible,i estem assistint a com quatre......(vaig a estalviar-me el calificatiu) arruinen el nostre poble, pensant-se que l'ajuntament es la seua oficina i per tant Olocau els pertany, i fan negoci a costa de tots nosaltres.
Necessitem un canvi amb urgencia.
JA HI HA PROU!!!!!.
Crec que tots nosaltres ens mereixem molt mes del que esta gent ens ha donat durant vint anys,l'Ajuntament es de TOTS i OLOCAU tambe es de tots.
Ni el poble ni les nostres urbanitzacions mereixen estar com estan, per la falta d'etica politica i diganitat dels representantes publics que tenim.
Per aixo pense que no seria d'extranyar que es presentara una candidatura en Pedralvilla,tal volta seria fins i tot adient, donat la ineficacia en la gestio municipal que estem patint durant tants anys, i l'estat d'abandonament en que es troba el nostre poble.
ANIM,APOSTEM PEL CANVI,JA ES HORA DE QUE OLOCAU AVANCE PER A TOTS.
24/04/2007 De : Anna Maria Tema : Dies de ronda
ID 998 "Dies de ronda. Agustin, - versus flautista d'Hamelin - armat amb la flauta màgica es passejara per les residències d'ancians de les urbanitzacions d'Olocau tractant de d'hipnotitzar als iaios i guanyar alguns vots".
"Els iaios, davant de la visita de l'alcalde, perdó, del flautista, impressionats pel seu poder de convicció seguiran el flautista fins a l'urna".
Ja esta maquinant com enganyar els iaios. Durant 20 anys ens ha enganyat a tots. Encara que cada vegada li queda menys crèdit tractara de guanyar alguns vots entre aquells a qui la salut o el desinterés els allunya del dia a dia d'Olocau.
Atents tots a les jugades que s'acosten. Haureu d'anar també a estos centres a explicar el que pretenien fer. Tots han de saber qui és i que dedica el seu temps lliure.
El temps s'acaba. Serà ara o no ho serà mai. Olocau no pot estar en mans de tractants i rendistes. Olocau és molt mes que el que ells creuen.
Som mes i millors i apuntales no tenim interessos immobiliaris ni personals.
24/04/2007 De : ACPV Tema : ACPV desconvoca la concentració prevista
ID 997 La Justícia no autoritza la Generalitat Valenciana a tancar el repetidor de TV3 del Mondúver

ACPV desconvoca la concentració prevista, i demana al Consell que rectifique i arxive l'expedient sancionador contra l'entitat

24/04/2007

El jutjat del contenciós-administratiu número 2 de València no ha concedit a la Generalitat Valenciana l'autorització d'entrada en el centre reemissor de TV, propietat d'ACPV, situat al cim del Mondúver, a la localitat de Xeresa (Safor) i que permet l'emissió de TV3 a les comarques centrals del País Valencià.
24/04/2007 De : ACPV Tema : CONCENTRACIÓ - MANIFESTACIÓ - CONCERT
ID 996 CONCENTRACIÓ 25 D'ABRIL 8:00 H MATÍ

VOLEM TV3

XERESA. Repetidor del Montduver

ACPV

Informació: 902 11 70 76
www.acpv.cat

MANIFESTACIÓ 5 DE MAIG 18:00 H

1707-2007 JA N'HI HA PROU

VALÈNCIA. Pl Sant Agustí

ACPV

Informació i autobusos: 902 11 70 76
www.acpv.cat

CONCERT 5 DE MAIG 21:00 H

300 ANYS DE LLUITES I CANÇONS

Al Tall, Obrint Pas, Miquel Gil, La gossa sorda, Feliu Ventura, Sva-ters, L'Ham de Foc, Soul Atac, Pep Gimeno "El Botifarra", Gàtaca, Verdcel, Voltor, Sergi Contrí i Pau Alabajos, Orxata Sound System i molts més.

VALÈNCIA. Pàrquing Campus Tarongers

ACPV

Informació, entrades i autobusos: 902 11 70 76
www.acpv.cat
23/04/2007 De : Mocos Tema : De pocavergonya i eleccions
ID 995 Esta nit finalitza el periode per a entregar les candidatures.Tindran Agustin, Vicente i Raquel la pocavergonya de presentarse?
Tindra Raquel la pocavergonya de sortir al carrer a parlar de la miseria en el mon, de la injusticia i dels empresaris explotadors.
No me ho pense, pero encara puc sentir vergonya aliena.
24/04/2007 De : Germanet Tema : Esta nit tots a l'ajuntament
ID 994 Les casetes de Pedralvilla son l'exemple perfecte del que Agustin Agusti Sanchis i la resta de regidors del PSOE volien per a Olocau.
Recomane una visita tranquil·la a eixa urbanització. Com a acte de campanya electoral estaria bé.
L'alcalde i el regidor d'urbanisme són directament els responsables d'esta situació. Si no han sigut capaços de controlar com es feien estes vivendes creieu que estan capacitats per al macro pai?
Estem apanyats si tornen a governar a Olocau. Si haguérem de posar qualificatius al que ens han volgut fer hauríem de parlar de "ATRACAMENT A OLOCAU"
Però encara tenen gent que els fa la pilota. Una quadrilla d'indesitjables.
Ara es dediquen a mobilitzar a les ames de casa per a assegurar-se alguns vots mes. Potser es creuen que estem imbècils?
No. No ho estem. Algunes d'eixes ames de casa tenen que agrair-li un lloc de treball per a tota la vida.
Han sigut incapaços de defendre el que volien fer. I han hagut d'eixir els seus propis fills a intentar defendre els seus pares amb els pocs arguments que tenen.
!Ha sigut patètic!
Es diu que estan tenint problemes per a completar una candidatura i que al final no els quedara mes remei que presentar-se als mateixos.
Pero si el PSOE presenta de nou a Agustin com a candidat a alcalde sabrem que tota la xarrameca de Joan Ignasi Pla és això simple xarrameca.
Tenim que mobilizar 400 vots per a Esquerra Unida. Cal arribar a tots els nostres familiars i veïns. Parlar amb ells. Explicar-los amb documentació el que pretenien fer a Olocau. Ensenyar els documents del registre de la propietat i les relacions d'Agustin amb les empreses immobiliàries. Cal anar a les urbanitzacions a explicar que esta passant a Olocau. Cal explicar que Agustin acabara pactant amb el Partit Popular per a tirar endavant els compromisos que té amb les immobiliàries.
Cal anar al ple d'esta nit i tirar Agustin de l'Ajuntament amb una sonora xiulada.
Esta nit tots a l'ajuntament.
23/04/2007 De : Panxo Tema : Animalades Re:Llanero solitario
ID 993 Mira, jo no sé qui ha fet esta promoció de vivendes de Pedralvilla. Pero alguna responsabilitat tindra l´Ajuntament perque és molt fort: El tema dels cables de la llum,les aigues fecals. Tot això és molt perillós. Si la Asociació de veins no funciona, supose que una persona particular tambe podra denunciaro a la guardia civil.
23/04/2007 De : Maduixa Tema : Ple
ID 992 Seria interessant que acudira qui poguera al ple de demà perquè ens contara després un poc, allò que s´ha tractat.
23/04/2007 De : Arquímedes Tema : Candidatures
ID 991 M'agradaria saber al final, quantes candidatures es presenten en Olocau. Crec que pronte es donaran a conéixer. Algú sap alguna cosa? Hi ha alguna candidatura de la Urbanització Pedralvilla?
23/04/2007 De : Bernat Tema : TOTS A L'ULTIM PLE D'AGUSTIN
ID 990 El dimarts 24 a les 20 h TOTS A L'ÚLTIM PLÉ D'AGUSTIN. SI NO ANUL·LEN ELS PAI ENS TANQUEM A L'AJUNTAMENT I EIXIREM ALS DIARIS. ANIMEU-VOS.
22/04/2007 De : Informació Tema : Ple municipal
ID 989 El día 24 d'abril a les 20 h

Ordre del día:
  • Aprobació acta anterior
  • Decrets alcaldía
  • correspondencia oficial
  • aprobació inicial presupost municipal 2007...............
  • precs i preguntes
22/04/2007 De : Lys Tema :
ID 988
Dia : 22-04-2007 Font : levante-emv
Titular Miles de personas exigen una moratoria urbanística para evitar la especulación
Censuran que los destructores del territorio «están en casa con el apoyo del Consell»

19/04/2007 DE : ACPV Tema : MANIFESTACIÓ 21 D'ABRIL 18:00 H
ID 987 Fitxer adjunt 987_Manife_21d_abril.pdf

MANIFESTACIÓ 21 D'ABRIL 18:00 H

 

PER LA NOSTRA TERRA

Prou de corrupció i d'especulació

Moratòria urbanística ara!

 

CASTELLÓ. Pl Independència (La farola)

 

VALÈNCIA. Pl Sant Agustí

 

ALACANT. Pl Ajuntament

 

COMPROMÍS PEL TERRITORI

www.compromispelterritori.org

 

20/04/2007 DE : Lys Tema : Cens
ID 986
Dia : 20-04-2007 Font : levante-emv
Titular El PSPV rechaza el crecimiento desmesurado y el PP dice que sólo está urbanizado el 3% del territorio.

19/04/2007 DE : Lys Tema : Cens
ID 985
Dia : 19-04-2007 Font : levante-emv
Titular La Guardia Civil investiga de forma rutinaria las poblaciones de Castelló denunciadas por posibles irregularidades en sus censos

19/04/2007 De : Lys Tema : Llum verda a altre macro PAI
ID 984
Dia : 19-04-2007 Font : levante-emv
Titular Territorio da luz verde a las 9.400 viviendas de Gran Manises con el voto en contra de Fomento y la CHJ

19/04/2007 De : Lys Tema : El que faltava!!!!
ID 983 I ara damunt vénen les rebaixes.
Dia : 19-04-2007 Font : levante-emv
Titular El Consell usa un reglamento para reducir la cesión de suelo protegido a los municipios

18/04/2007 De : Juez Tema : culpa in vigilando
ID 982 Des de que vaig veure els vídeos de la urbanització de Pedralvilla, donant-li voltes a lo que podria passar si es produïra una reclamació per part dels veïns o per si algú es fera mal amb alguna connexió elèctrica he recopilat esta sentència de Madrid on condemnen a l'Ajuntament a pagar indemnitzacions milionàries.
Em pregunte si l'alcalde s'ha plantejat este perill.
Com és habitual en ell no es planteja res.
" viernes, 23 de junio de 2006
El Tribunal "manifiesta 'culpa in vigilando' del Ayuntamiento" de Madrid por la muerte de un niño
·El Ayuntamiento, condenado por la muerte de un niño aplastado por un árbol en Usera El Tribunal Superior afirma que no cumplió con su obligación de vigilar el estado de los chopos

Madrid 22 Jun. - La tarde del viernes 14 de abril de 2000, el niño Óscar Escudero Rodríguez jugaba al fútbol en un patio interior junto a su casa, en la calle Cristo de la Victoria, en el barrio de Usera, cuando un fuerte viento derribó un chopo de casi 15 metros de altura que le cayó encima.

El impacto fue de tal calibre que los servicios médicos del SAMUR no pudieron hacer nada por salvarle la vida. Su muerte provocó una auténtica conmoción en todo el barrio y desató las críticas hacia el Ayuntamiento de los vecinos y de oposición municipal. Poco después de la tragedia, el Ayuntamiento, previa petición de los vecinos, procedió a talar los chopos de la calle donde falleció el niño.

Ahora, más de seis años después de la tragedia, el Tribunal Superior de Justicia de Madrid ha condenado al Ayuntamiento por no haber vigilado el estado en que se encontraban los árboles, a pesar de que tenía quejas de los vecinos desde, al menos, un año antes de que ocurriera la tragedia. La sentencia del TSJM, a la que ha tenido acceso LA RAZÓN, no deja lugar a dudas: "Ha existido una manifiesta "culpa in vigilando" del Ayuntamiento, puesto que consta en los autos varias quejas del vecindario, relativas al deficiente anclaje de los árboles, al menos desde un año antes del suceso". La sentencia -que puede ser recurrida ante el Tribunal Supremo- fija en 132.845 euros la cantidad con que debe indemnizar el Consistorio a los padres del niño.

MUTATIS MUTANDIS
18/04/2007 De : Lys Tema : Cens
ID 981
Dia : 18-04-2007 Font : levante-emv
Titular El PSPV llevará a la Fiscalía el aumento de 107 personas del censo de Dos Aguas .

18/04/2007 De : Lys Tema : OJO!!!!!
ID 980
Dia : 18-04-2007 Font : levante-emv
Titular El alcalde de l'Atzúvia censa en su hotel al secretario municipal.

18/04/2007 De : Almansa 1707-2007 Tema : Ajuntament-Església.
ID 979 Hi ha algun tipus de subvenció o d'ajuda econòmica entre l'ajuntament i l’església? Això ho tenim que averiguar...els beats que pagen si volen, però la resta d’habitants d’olocau no hi tenim perquè ajudar a pagar una cosa que estem en contra o simplement ens la rota.

Pregunta:
Hi ha algun tipus de subvenció o d'ajuda econòmica entre l'ajuntament i l'església?
18/04/2007 De : Nostradamus Tema : La censura del segle XXI a Olocau.
ID 978 Censors de la comarca de l'horta, continuen censurant dia d'arrere dia la web:

http://es.wikipedia.org/wiki/Olocau

Son els mateixos que censuren, els que defenen la innocència d'Agustín?

Censors viviu a olocau, voteu a Olocau o estimeu Olocau?

Salut !
18/04/2007 De : Agustí Tema : ELECCIONS NETES
ID 977 A la vista de les noticies que estan apareguent als mitjans de comunicació sobre els intents de frau electoral, i donades les circumstàncies que estem pasant, cal que estiguem molt vigilants en el tema dels EMPADRONAMENTS ESTRANYS i en el VOT PER CORREU. Per favor, si algú te algún indici sobre aquestes coses o veu alguna cosa rara que ho comente en aquest foro.
18/04/2007 De : Olocauí en reflexió. Tema : INTENCIÓ DE VOT
ID 976 Curiso, molt curios és el resultat que està donant l'enquesta sobre intenció de vot a Olocau del "blog noticies del ppcc" que podeu veure a la dreta d'esta pàgina. Consulteu el resultats actual i veureu com, malgrat tot el que està pasant, el 40% dels autoenquestats diu tenir la intenció de votar al PSOE d'Agustín. Molt curiós i molt depriment. Només em consola pensar que aquest tipus d'enquestes no son representatives.
17/04/2007 De : Jaume. Tema : Viure de favors
ID 975 Que algu me explique, per on te agarrat el alcalde a ixos que el defenen de dia i de nit.
Be. Que no me ho explique, esta clar que els te agarrats per el collons....
Bueno, per els collons i per algun altre lloc.
Voldria saber a que se dedica la Asociació d'ames de casa? Tinc el dubte de que algunes persones de la junta directiva de les ames de casa li deuen alguns favors importants.
Tal vegada podrien explicar les ames de casa com se ho fan per tindre els estatuts fets i aprobats tan depresa.
O tal vegada qui hi a que fer per a emplearse en l'Ajuntament sense cap dificultat? O tal vegada poden explicar com recaudaran vots per a Agustin?
Respecte de l'almassera la senyora secretaria podria sincerarse amb es socis y donar compte de quines obligacions te ella amb Agustin, com per haber de anular una oferta económica ferma?
Este poble esta secuestrat por un ramat de manguis. O s'en van o hi a que traurelos.
ANIM Y A VOTAR A ESQUERRA UNIDA.
17/04/2007 De : El urbanizador loco. Tema : Responsables....¿desde cuant?
ID 974 El responsable dels xalets de Pedralvilla és el regidor d'urbanisme i el alcalde.
Vist lo vist el millor que poden fer els dos si tenen vergonya és dimitir.
Però com no la tenen segurament seguiran en l'Ajuntament per a desgràcia de noatros.
17/04/2007 De : Anònim Tema : Re: nova era a Olocau
ID 973 NO PER FAVOR!! em negue a semblarme lo més mínim als que ens representen a l'Ajuntament, per això no tenim que caure en desqualificatius. Ells ens van tractar en alguna ocasiò de (...), i pense que nosaltres no podem fer el mateix encara que s'ho meresquen.

Demostrem que tenim prou més educació qu'ells
17/04/2007 De : El llanero solitario Tema : Animalades
ID 972 http://video.google.es/
Mireu, mireu este video i estes fotos de la urbanització que estan fent a Pedralvilla que anuncien açí en el Pregó. ¡És Impressionant!.
Jo voldria que algú em diguera ¿qui està fent això? ¿qui es el propietari o el promotor o constructor? ¿quin paper te l’ajuntament d’Olocau en esta animalada? Gràcies.
16/04/2007 De : Lys Tema : Comunicat emés als Extrangers
ID 971 Fins i tot els estrangers s´adonen d´aquestes lleis abusives pel que fa a l´urbanisme en la Comunitat Valenciana. I ací, En Olocau, encara n´hi ha gent que no s´adona?
Dia : 16-04-2007 Font : levante-emv
Titular Los residentes extranjeros desaconsejan la compra de viviendas en la Comunitat por la política urbanística

16/04/2007 De : Lys Tema : Els PAI s i les noves candidatures
ID 970 Alguns veïns dels pobles afectats pels macro-PAI s formen noves candidatures per aturar la barbàrie urbanística. Albalat dels Tarongers és un eixemple més dels despropòsits de l ésser humà. Hi ha projectades prop de 4000 vivendes molt prop també de la serra Calderona.
Dia : 16-04-2007 Font : levante-emv
Titular Vecinos de Albalat dels Tarongers montan un partido para detener el PAI de 4.000 viviendas

15/04/2007 De : Sacanyet Tema : Pròxim Ple
ID 969 A que estàn esperant per convocar el ple??? Potser a que acaven les vacances escolars, i desapareguen alguns dels possibles assistents??? Potser hi ha por a que passe com en les vacances de Nadal que es va plenar la sala de plens de gom a gom???Tranquils senyors que els PAIs estan de moment PARALITZATS..i no s´espera tanta multitut. Però això no lleva per a que alguns estem ahí seguint l´actualitat.
15/04/2007 De : Lys Tema :
ID 968
Dia : 15-04-2007 Font : lasprovincias
Titular La Comunitat, en el punto de mira europeo
El PSPV respalda el informe aprobado por el Parlamento de la UE contra el urbanismo valenciano, pese a que los empresarios lo califican de ataque a los intereses de la autonomía

15/04/2007 De : Lys Tema :
ID 967
Dia : 15-04-2007 Font : levante-emv
Titular Vecinos y ecologistas alertan de que los PAI, el AVE y el by-pass amenazan el Parc del Túria

15/04/2007 De : Lys Tema : Més problemes pels PAI s
ID 966
Dia : 15-04-2007 Font : levante-emv
Titular La Pobla pide un aumento de suministro eléctrico para 15.000 viviendas

14/04/2007 De : Lys Tema :
ID 965
Dia : 14-04-2007 Font : levante-emv
Titular El PSPV denuncia la aprobación de 50 proyectos urbanísticos de forma oculta

14/04/2007 De : Lys Tema : PAI aturats fins les eleccions
ID 964
Dia : 14-04-2007 Font : levante-emv
Titular Cullera aparca la tramitación de los PAI que proyectan 13.000 viviendas en el litoral sur

14/04/2007 De : valencian@-parlante Tema : Re: Benissalem
ID 963 Vaja, vaja... No sé per què et dirigeixes a mi. No amagaré que, encara que no sóc l'autor/a del correu signat davall el nom de "Tema" compartisc la mateixa opinió. Pot ser et preguntes el perquè de la comparança, però tú matiexa ho has dit en el teu correu de resposta: els dos són conflictes bèlics... i per tant ELS DOS SÓN CONDEMNABLES (així ho pense jo) i no hauria d'haver diverses maneres de comportar-se davant situacions similars...
Aprofitaré l' ocasió per animar a tot el poble a que vote pel canvi, a que no torne a confiar en un govern que no ha fet res pel progrés del poble durant els últims vint anys. És urgent que Olocau ixca de l'immobilisme al que ha estat supeditat durant aquestos anys, que siga capaç d'afrontar el gran repte del progrés dins la sostenibilitat, com altres pobles de la rodalia han fet sense renunciar a l'esència d'ésser poble. Olocau, més que mai, ho necessita. Així que demane a tots que voten de forma coherent i responsable, sent capaços de fixar-se en els porjectes més enllà del color polític de la formació que l'encapçale. Allò que realmente importa ara és OLOCAU.
14/04/2007 De : Rosario Tema : Nova era a Olocau
ID 962 Lo que esta pasant en Olocau no te nom.
!Un pai per a dotce mil vivendes! per avnt.
!Un abocador on va a parar tot lo que no deuria anar! Per avant.
!Un alcalde que es copropietari amb empreses inmobiliarias en el pai! Per avant.
!Una cuadrilla de regidors que ho consentixen! Per avant.
!100 cahalets sense llum ni aigua ni les minimos condicions urbanes! Per avnt.

¿Que mes podem esperar de esta gent?
Res no podem esperar res mes.
!La meua opinio es que estan enmerdats tots. Agustin, Vicent, Raquel y la que ha entrat nova igual!
Ara, que en el poble van a pasar coses increibles!
¿Algu pot quedarse tranquil pensant que el alcalde autoritza un abocador sense un informe tecnic? Pues es lo que ha pasat!
Perque el informe tecnic que presenta en el jutjat esta clar que es un frau!
I que dir de la actitut del secretari del Ajuntament! Voleu dir que no esta enmerdat ell tambe en tot este lio?
A mi no me enganyaran mes.
Durant molts anys els ha votat pero ara espere que acaben en el pugal del fem perque son uns merdossos.
SI UNS MERDOSSOS!
Tenim que acabar en esta situacio definitivament.
Jo votare amb convenciment a Esquerra Unida del Pais Valencia!
Perque em sembla que son un grup de persones que han demostrat que estimen este poble. Perque se han banyat cuant ha fet falta, abans que ningu.
Perque no es gens facil lo que estan fent. Per les ganes de traballar que tenen y perque la llista de persones que tenen preparada m'agrada!
I espere ademes que guanyen les eleccions en Olocau y puguen estar en l'ajuntament sence necesitat de ningun altre partit.
Desde ara tots aquells que estem compromesos en un Olocau millor tenim que inplicarmos amb la candidatura de Esquerra Unida i treballar colce amb colce per a transmitir el mensatge d'esperanza a tot el poble de Olocau.

!Ah i els llepaculs que van radere de Agustin que comencen a prepararse per perdre tots el privilegis!
14/04/2007 De : PREMSA Tema : La diputació invertira 60.000 euros en l'esglesia d'Olocau
ID 961
Dia : 14-04-2007 Font : ABC - VALENCIA
Titular La Diputación invierte 127.000 euros en rehabilitar cinco edificios
... Olocau recibirá 60.000 euros para restablecer la Parroquia de Nuestra Señora del Rosario ...

13/04/2007 De : El home de la penyeta rotja Tema : reflexionar no es sols un ejercici fisic
ID 960 20 Anys de distencio, 20 anys de fer el que vos a donat la gana... alguns no ens creuiem que els vots de determinades persones de tota rao social, caval i civil,en les anterios eleccions,... els vareu "condicionar" per-a que?....Si guanyar a segut pijor per-a vosaltres. ¿Vegeu el titol que he posat?.Pues aixo..i a mes a mes si sortiu be de tot aço sera perque no ni-a llei o tinc molt clar i entonces.....ja parlarem de lo que va ser olocau es i sera. Aneusen i deixeu com vareu dir repetidament als plenos sense cap compromis economic al poble perque gran part de la mentira ja sa desovert ...i si en voleu mes.. niaura molt mes. Que necesitat tenim d'aquesta burrada urbanistica...quin exemple agafem..el de pedralvilla ..evidentment com no niavia forma de que sortira be a les llaugeres tenia que sortir be per la tremenda.Des-de la zona critica vos dic que sols vosaltres sou rsponsables de lo que esta pasant, no te res a vore amb ningu mes, que amb vosaltres.. el crear falses espectatives a la gent.
13/04/2007 De : Pedralvilla Tema : Les 100 vivendes de Pedralvilla
ID 959 Lo dels adosats de Pedralvilla em fa pensar si estem a Espanya o algun lloc del tercer mon. Sembla increíble el desastre d'eixes edificacions. Veureu per a creure-ho!.
13/04/2007 De : Lys Tema : Més PAI i més irregularitats...
ID 958
Dia : 13-04-2007 Font : levante-emv
Titular El fiscal denuncia a un edil del PP de Beniatjar por una compraventa de terrenos para un PAI

13/04/2007 De : Lys Tema : Els PAI s i les irregularitats
ID 957
Dia : 13-04-2007 Font : levante-emv
Titular Vecinos de Tormos piden al juez la nulidad del PGOU por un informe hídrico «falseado»

13/04/2007 De : Lys Tema : Els ecologistes i els PAI s de la C.Valenciana
ID 956
Dia : 13-04-2007 Font : levante-emv
Titular Los ecologistas contabilizan 168 municipios con planes urbanísticos pendientes de aprobar

12/04/2007 De : Pedralvillero Tema : Els 100 chalets
ID 955 Podeu buscar en la seguent web els videos dels 100 chalets de Pedralvilla.
Voreu la calamitat que estan permetent!
Les imatges parlen per si mateix!

http://video.google.es/
12/04/2007 De : Lys Tema : Dret a la propietat
ID 954
Dia : 12-04-2007 Font : levante-emv
Titular El Parlamento Europeo insta al Consell a respetar los derechos de los propietarios

12/04/2007 De : Marraixa Tema : Videos
ID 953 http://video.google.es/videoplay?docid=8146882153289887112
11/04/2007 De : JA NI HA PROU Tema : L'AVOCADOR DE LA HISTÒRIA
ID 952 Ara ja no val "jo no ho sabia" "jo no estic segur", "no m'ho crec" Està clar que el que continua amb Agustín o pateix el síndrome d'Estocolmo, o es tonto, o te interessos inconfesables que l'impideixen allunyar-se'n d'ell.
En aquest moment ja es poden considerar còmplices d'Agustín.
Que tinguen ven clar que tard o d'hora perdràn l'ajuntament i quan el guanyen altres el poble exigirà una auditoria i podrem saber les boses de fem on han anat a parar.
¡PER FAVOR ENVIEM-LOS JA A L'AVOCADOR DE LA HISTÒRIA! (que d'avocadors en saben un poc).
Que al nostre poble arribe ja la democràcia i la llibertat.
11/04/2007 De : Almansa 1707-2007 Tema : Enquestes
ID 951 Es aquesta pagina Web hi podeu trobar enquestes sobre Olocau i el seu futur : http://noticiesdelsppcc.blogspot.com/
11/04/2007 De : Almansa 1707-2007 Tema : REPORTATGE: HISTÒRIA D'UNA EXPROPIACIÓ
ID 950 REPORTATGE: HISTÒRIA D'UNA EXPROPIACIÓ

Reportatge sobre la història d'una expropiació d'una casa de camp centenària, encara habitada, en el PAI de Vilella, a ALZIRA
10/04/2007 De : PNSC Tema : Xarrada sobre "Aus de la Comunitat Valenciana i la seua conservació"
ID 949 Fitxer adjunt 949_Convocatoria_290407.pdf
Hola i bon dia a tots !!
Des del parc Natural de la Serra Calderona hem programat junt amb la SEO/BirdLife i SVO algunes activitats que vos indiquem a continuació.

Mario Giménez, delegat a València de la SEO/BirdLife, serà qui donarà la xarrada i ens acompanyarà en les eixides pràctiques amb un col·laborador de la SVO.

DIVENDRES 20 D'ABRIL DEL 2007

Xarrada sobre "Aus de la Comunitat Valenciana i la seua conservació"

Lloc

: Casa de la Cultura de Serra
Hora

: 19 h. CONFIRMAR ASSISTÈNCIA
DIUMENGE 29 D'ABRIL DEL 2007

Eixida pràctica

: "Observació d'aus i identificació de cants"
Lloc de realització

: es confirmarà quan estiga feta la inscripció.
Descripció itinerari

: nivell senzill; un cert desnivell aprox.150m; aprox.4 km; senda frondosa per bosc de pins, pista al costat del barranc, camps de cultiu...
Hora de trobada
: es confirmarà quan estiga feta la inscripció.
S'esmorzarà pel camí i qui vullga quedar-se a menjar té els bars del poble i dos àrees recreatives en la contornada.

Nombre de places

: limitades pel caràcter didàctic de l'activitat. CONFIRMAR ASSISTÈNCIA


Un salut a tots i totes, i vos esperem.
EEA del Parc Natural de la Serra Calderona.

Parc Natural Serra Calderona
Casa de la Cultura de Nàquera
Pça Ajuntament s/n
46119 Nàquera

TELF: 961.681.993
MOV: 679.195.238
serra_calderona@gva.es
10/04/2007 De : Xavier Tema : S´estan posant les piles
ID 948 Increible però cert "Zorro" en dos messos han fet més que en 20 anys. Però quin desenfreno!!!! tan gran és el pastís que no volen abandonar?????.Tan important es continuar??? alguna coseta per acabar???No entenc el desenfreno, no passa res si guanyen altres les eleccions. Total ja sabem fins on em arribat en els que ara ens representen.Desafortunadament per a d´alguns estem en democràcia i ja sabeu que s´exposem a que no guanyen els mateixos,és el joc de la democràcia, li pese a qui li pese.
10/04/2007 De : Pastis Tema : Re: La font del follet
ID 947 Agustín no pot dimitir, no pot deixar els seus embolics com estan, te compromisos que no pot deixar a mitges. Si despres de 20 anys continua volent-se presentar a les properes eleccions despres de tot el que està passant, per algo serà.

Estic impacient per vore la seua llista. ja queda poc jajajajajaja.
10/04/2007 De : Yumangi Tema : ELS LEGADOS DEL ALCALDE
ID 946 Jo que he vist i comprobat que el Alcalde te propietats en el PAI, no faig nomes que pensar, de a on haurà rebut el alcalde eixos LEGADOS que te en companyia de totes eixes persones relevants de la Comunitat Valenciana. Es curiòs i a la vegada molt sospitós, no se...no se... hi haurà que averiguar...fa olor, molt mal olor.
10/04/2007 De : Xumsa Tema : Açò fa pudor
ID 945
Dia : 08-04-2007 Font : elmundo
Titular El alcalde de Olocau justificó un vertedero peligroso con un informe anónimo y sin fecha

07/04/2007 De : Lys Tema : Altres casos d´Urbanisme salvatge.
ID 944
Dia : 07-04-2007 Font : levante-emv
Titular Urbanismo acelera algunos de sus proyectos más discutidos en la antesala electoral

06/04/2007 De : Lys Tema : Olocau/Orxeta.
ID 943
Dia : 05-04-2007 Font : levante-emv
Titular El PSPV abre expediente disciplinario al alcalde socialista de Orxeta por aprobar el PGOU

04/04/2007 De : El Zorro Tema : TINC UNA PROPOSTA!!!!.ELECCIONS MUNICIPALS CADA DOS MESOS!!!!.
ID 942
  • JA TENIM BUS
  • JA TENIM CENTRE DE SALUT
  • JA TENIM CALDERASSA A COLP DE PEDAL
  • JA TENIM ACTIVITATS PER A XAVALS
  • ES POTENCIA L'ASSOCIACIONISME (AMES DE CASA)
TOT AÇÒ EN EL TEMPS RÈCORD DE DOS MESOS.IMAGINA-VOS EL QUE PODIA HAVER FET EN 20 ANYS.
I EM PREGUNTE, QUE HA ESTAT FENT ELS 18 ANYS I DEU MESOS RESTANTS?

CLAR, ARA EL SE...PREPARAR EL SEU PAI.
TENIM L'OPORTUNITAT D'ENVIAR-LOS A L'ABOCADOR DE LA HISTÒRIA EL PRÒXIM 27 DE MAIG,NO DESAPROFITEM L'OCASIÓ.
ANIME,L'ÚNICA BATALLA QUE ES PERD ÉS LA QUE S'ABANDONA!!!!!
04/04/2007 De : La Font del Follet Tema : AGUSTIN DIMITEIG YA!
ID 941 Agustin dimiteig ya!
No tens vergonya.
Eres un mentider.
Eres un caradura.
Eres un aprofitat.
Eres un cobard.
Eres un mangonejador al servici dels promotors urbanistics.
Eres un vulgar especulador.
Avergonixes els valors socialistes.
VESTEN YA!
DIMITEIG YA!
04/04/2007 De : Coordinació Tema : Si no son mes incompetents no serà per falta d'entrenament
ID 940 L'any 2003 (any d'eleccions) teníem una línia de bus ecològica que comunicava "La lloma", "Pedralvilla", Urb. de Serra, amb Bétera.

Esta línia de bus va obtindré fons europeus per entrar en funcionament i desprès devia haver-hi "sostingut" amb els dines dels ajuntament d'Olocau i Serra.

La línia de bus en part pels horaris i en gran part per que no aplegava ni siquiera fins Olocau (o Gatova), era inviable a llarg termini, aixina que UN ANY DESPRÈS D'ELECCIONS municipals l'ajuntament d'Olocau va decidir SUPRIMIR L'AUTOBUS ...

Ara 3 anys desprès en vespres d'eleccions fiquem una nova línia de bus que passara per totes les urbanitzacions (Fent el trallecte Olocau a Llíria passant per Pedralvilla ... quins collons!!!!) i a mes el 100% del cost te que eixir de l'ajuntament d'Olocau...

L'ajuntament de Marines fa ja temps que aplegat acords amb Llíria per sostindré una línia de Bus conjunta ¿si son mes ajuntaments no eixirem a menys dines?

Marines - Llíria 2007
Olocau - Llíria 2007

Per que Olocau i Gatova no se sumen al carro generant una línia Gatova, Marines vell, Olocau, Urbanitzacions, Marines NOU, URB. Llíria - Llíria-FGV?

Per que no comuniquem Gatova/Marines Vell/Olocau també amb Bétera, amb el suport de l'ajuntament de Serra, Marines i Gatova?

Tant INCOMPETENTS son els nostres polítics per vorer el benefici comú, que suposa un poc de coordinació dels serveis de transport públic?
03/04/2007 De : La Font Roja Tema : Sols i llunes
ID 939 Un sol per a la pàgina web de l´Ajuntament que per fi està actualitzada.
Un sol per voler millorar les comunicacions amb el transport públic.
Un sol per voler pensar en els nostres majors.
Un sol per pensar en la joventut i preparar un taller adequat per a d´ells.
Un sol per La Calderona a colp de pedal.

Una lluna ben gran per arrivar totes aquestes coses un poquet tart i en vespres de les eleccions municipals.
03/04/2007 De : LA FONT DEL BERRO Tema : EVIDÈNCIES
ID 938 NINGÚ, NI CAP PERSONA DE L'ENTORN DE L'ALCALDE EM POT DIR A LA CARA QUE AGUSTIN NO TE RES DINS DE LA ZONA ON VOLEN FER EL PAI. NINGÚ POT NEGAR EL QUE ÉS VERDADER I QUE HEM VIST AMB ELS NOSTRES ULLS.
03/04/2007 De : La Calderona Tema : Respectables
ID 937 La gent "seriosa i respectable", hem sigut els que ens hem unit i hem sigut capaços de enfrontar-nos de manera pacífica i educada , sempre defenent el benestar del poble a semejant proposta. Cosa que el nostre Alcalde no ha fet, ens ha tractat desde un primer moment de manera despectiva y sense cap respecte. A estes altures ja conegam qui han sigut els "elements, impresentables, mentiders i personatges", i qui han sigut els honrrats i transparents.
03/04/2007 De : Tallafocs Tema : Qué vol dir això D'ALGUNS VEÏNS??
ID 936 Senyor Alcalde i persones que hagen participat a redactar l'informat:

Totes i cada una de les reflexions que han tingut els veïns d'Olocau a l'hora d'oposar-se al PAI, han sigut IGUAL DE SERIOSES. No em vinga amb fantasmades anomenant a "ALGUNS" veïns. Han sigut serioses TOTES LES AL·LEGACIONS en contra d'esta barvaridad en la que vosté ens ha ficat, perquè recordem que el PAI NO ESTA ANUL·LAT, ESTA PARALITZAT, Senyor Alcalde que no ens xuplem el dit!!
03/04/2007 De : veï Tema : l'informa't nº 14
ID 935 No m'estranya res que siga veritat el que diu la Font roja, que hagen ajudat des de l'Ajuntament a la ràpida constitució de la renovada associació d'ames de casa, perquè tenen el temps suficient per a fer-ho. Estan acostumats a utilitzar el temps per al benefici particular i no general. Hi haguera favorit la pena que en compte d'ajudar a uns i a altres hagueren estat tramitant des de fa més temps el transport públic, i totes eixes actuacions que s'atribuïxen en l'informat, i no ara de cara a les eleccions.

També vull fer una puntualització. Si amb els diners de la col·laboració dels veïns en la festa de sant antoni, han pagat els rotllos, el berenar dels xiquets, la gasolina de l'encesa de la foguera, les banderetes, mistela i rotllets, esmorzar i beguda per als que van muntar la foguera, la banda de musica, discomovil i donatiu per a l'església, i l'Ajuntament ha pagat la resta (5.197 €), que és eixa quantitat per a un Consistori que no ha fet practicamnete res???
02/04/2007 De : La Safor Tema : L´Informa´t
ID 934 El per què d´un canvi??? Vol dir que finalment els personatges o elements tenien raó??? no potser!!!!noooooooooo!!!! Eixos no!!! per supost!!Han segut les influències d´eixa gent tan respectable i seriosa, però no pels personatges!!!O simplement perquè no ha segut lícit ni legal votar en eixe ple famós del 13 de setembre a favor d´un asunt on ún anava a vore´s afavorit??????? Per favor, senyor alcalde diga la veritat...
02/04/2007 De : Almansa 1707-2007 Tema : 43 morts + 47 ferits = 0 responsables
ID 933 L'Associació Víctimes del metro del 3 de juliol ha convocat una manifestació per a demà dimarts 3 d'abril a les 19.00 hores, que s'iniciarà a l'estació de metro de Jesús i finalitzarà a la plaça de la Mare de Déu de València. El lema de la manifestació serà "43 morts + 47 ferits = 0 responsables".

Demà tots allí, no podem faltar.
02/04/2007 De : Benisalem Tema : Comparances
ID 932 Collons, Tema, a tu si que et delata la teua incontinència verbal quan s'ataca al PP.
Com pots comparar Iraq amb Afganistan. És que té alguna cosa a veure?
Les dos són situacions en conflicte. La diferència és que Iraq és una guerra il·legal que servix als interessos d'uns milers de feixistes que l'únic que els interessa és controlar la regió i els recursos naturals. Situació propiciada entre altres pel nostre expresident Aznar. Ara allunyat de la primera fila continua controlant a través de la FAES mentres cobra els premis des dels Estats Units.
També estranya el teu comparació entre el Prestige i això del barco d'Algesires. Com pots ser tan tendenciós/a!
La teua frustració et delata! Et recordem la resta de mentides del PP?
Fins prompte valencian@parlante, perdó, Fins prompte Tema
01/04/2007 De : La Font Roja Tema : L´Informat: el sol i la lluna
ID 931 Un sol per dedicar varies línies a la renovada Associació d ames de casa i haver ajudat des de l´Ajuntament a la seua ràpida constitució.

Una lluna per utilitzar l´última línea de l´Informa´t per canviar-li el nom a la nova Associació de Veïns que es va constituir per aturar els PAI s.
31/03/2007 De : Almansa 1707-2007 Tema : CAMPANYA PER LA LLIBERTAT INFORMATIVA: SI A TV3 AL PAÍS VALENCIÀ
ID 930
Aquesta circular és per informar-vos de la "Campanya per la Llibertat Informativa: sí a TV3 al País Valencià".


2-. Història de TV3 al País Valencià
2.1-. 1984, Inici de TV3 al País Valencià
2.2-. Actuació d’ACPV
2.3-. 1987, Primer atac contra TV3
2.4-. Reacció d’ACPV
2.5-. La nova situació
2.6-. 1996, Arribava del PP al Govern
2.7-. 1997, Nou atac contra TV3
2.8-. Resolució del Conflicte
2.9-. Nou atac contra TV3
3-. Esdeveniments recents


1-. POSICIONAMENT D’ESTAT CATALÀ

Estat Català, com a Partit Patriòtic i Nacionalista Català, es manifesta radicalment en contra de l’apagada informativa a la que el Blaverisme i l’Espanyolisme volen sotmetre el País Valencià, imposant la censura d’opinions i prohibint la Llibertat Informativa de tots els nostres compatriotes valencians.

A tal fi, Estat Català mobilitzarà tots els seus recursos en aquest nou atac contra la nostra Cultura, la nostra Llengua i el nostre Poble, fins a derrotar novament el Blaverisme i l’Espanyolisme.

Estat Català acusa al PP i al Blaverisme d’aquest nou atac, però també denuncia públicament la col•laboració silenciosa del PSOE-PSC i ERC, sobre els quals recau la decisió i la responsabilitat històrica de mantenir la Llibertat informativa al País Valencià.

El Poble els ha atorgat la responsabilitat de governar, i el PSOE-PSC, amb el suport incondicional d’ERC, han de prendre la decisió final sobre el futur de TV3 al País Valencià.

2-. HISTÒRIA DE TV3 AL PAÍS VALENCIÀ

2.1-. 1984, INICI DE TV3 AL PAÍS VALENCIÀ

L’any 1984, poc després de l’inici de les emissions de TV3, un grup de radioafeccionats valencians va muntar un petit repetidor de TV3 a la ciutat de Sueca, situada a 30 km al sud de la Ciutat de València.

Amb aquest petit repetidor recollien la senyal de TV3 procedent de Montcar (Tarragona) i la repetien amb la suficient claredat per a què pogués ser vista per la resta de conciutadans.

Passats uns mesos amb absoluta tranquil•litat, la notícia fou esbombada per la premsa i la "Delegación de Gobierno de la Comunidad Valenciana" envià urgentment a la "Guardia Civil" per a què precintés i inhabilités tota la instal•lació.

Pocs dies després els radioafeccionats tornaren a habilitar el repetidor i la "Delegación de Gobierno de la Comunidad Valenciana" tornà a enviar a la "Guardia Civil", però aquest cop els veïns els esperaven i els van impedir accedir al repetidor perquè estava en propietat privada i disposaven de cap Ordre Judicial. Feta la petició de l’Ordre, el Jutge es negà a concedir-la al•legant que com a màxim s’estava cometent falta administrativa, però delicte, i que per tant, no procedia.

Pocs dies després, els veïns interposaren una querella contra el "Delegado del Gobierno" per intent de limitar la Llibertat d’expressió, abús d’autoritat, etc. assessorats per gabinet jurídic de ACPV (Acció Cultural del País Valencià). En aquesta querella s’hi adheriren amb firma davant de notari, 100 personalitats del món cultural i polític, artistes, escriptors, catedràtics, rectors, diputats, regidors, etc. de l’amplia majoria de localitats valencianes.

2.2-. ACTUACIÓ D’ACPV

Fou a partir d’aquest moment, quan ACPV, Entitat Cívica i Cultural fundada l’any 1975 i amb més de 10.000 socis, prengué la direcció de la batalla i inicià una campanya de venda de bons de 1.000 pessetes a fons perdut, per sufragar les despeses de muntatge de repetidors per a tot el País Valencià, amb el repte de fer arribar una televisió en la llengua pròpia del País Valencià a tots els catalanonoparlants.

*nota: ACPV (Acció Cultural del País Valencià)
http://www.acpv.net )


El resultat de la campanya fou la venda de més de 150.000 bons; cada soci de la ACPV vengué una mitja de 15 bons recol•lectant un total de 150 milions de pessetes de l’any 1984, arribant a mobilitzar més de 100.000 persones. Gràcies a aquest esforç, ACPV va comprar terrenys, construí torres de repetició i adquirí tot l’equipament dels centre emissors, situats en tots els punts estratègics i equivalents als que tenia TVE.

Els centres són Bartolo en Castelló, Calicanto a València i Carrasqueta a Alacant. A més, ACPV construí altres 5 centre menors de mitjana potència, per a cobrir amb qualitat les comarques més importants, i altres 5 centres més de baixa potència per a les poblacions petites. A tot aquest esforç cal sumar-hi les iniciatives de molts ajuntaments, que instal•laren repetidors locals connectats a la xarxa de ACPV, per a poder veure TV3.


2.3-. 1989, PRIMER ATAC CONTRA TV3

TV3 esdevingué l’únic canal que emeté en català fins l’any 1989, quan finalment i pressionada per la presència de TV3, la Generalitat Valenciana endegà les emissions de Televisió Valenciana - Canal 9, en castellà i català.

Però per a les emissions de TV3 al País valencià, ACPV havia hagut d’ocupar il•legalment els canals que el "Plan Radioelectrico Nacional" havia lloc reservat per al tercer canal autonòmic del País Valencià, en aquest cas les que legalment pertanyien a Canal-9, però que fins aleshores estaven desocupades.

En iniciar-se la emissió de Canal 9 en la mateixa freqüència, sorgí el conflicte i cap de les dues es podia rebre.

A pocs mesos de les eleccions autonòmiques valencianes, la Televisió Valenciana volia ocupar ràpidament la freqüència que legalment li pertanyia, degut a que gràcies a l’enorme esforç, tant econòmic com material que havia realitzat ACPV, la ocupació de la freqüència garantia una audiència immediata del 95% en tot el territori del País Valencià.

ACPV es negà a apagar les seues emissions si no es garantia la concessió d’altres freqüències, però la Generalitat Valenciana governada pel socialista Joan Lerma es desentenia de la situació i reclamava la legalitat vigent.

Finalment, i gràcies al suport del "Ministro de Transportes, Turismo i Comunicacions" socialista José Barrionuevo, el President Joan Lerma aconseguí poc abans de les eleccions autonòmiques, una Ordre Judicial per intervenir els repetidors de ACPV, al•legant que estaven ocupant una freqüència que tenia asignada RTVV.

La "Guardia Civil" precintà els emissors de TV3 i en tan sols poques hores, Canal 9 obtingué immediatament una antenització o quota d’audiència del 95% del territori valencià.

2.4-. REACCIÓ D’ACPV

Dies després i sense que s’hagués ofert cap solució alternativa, ACPV aconseguí canviar les freqüències d’emissió de TV3, tornant a emetre però sense trencar el precintes amb que la "Guardia Civil" havia segellat els seus equips d’emissió.

El "Gobierno Central", aleshores sota el poder del PSOE, aixecà actes sancionadores contra ACPV i imposà multes de 16 milions de pessetes per tots i cadascun dels repetidors.

ACPV començà una altre campanya per recollir donatius, ajuts i que inclogué la venda d’obres d’art que diversos artistes havien cedit a ACPV per a tal fi. Aquest cop però, ja no comptà solament amb l’esforç dels seus afiliats, sinó també de gran part dels Ajuntaments del País Valencià, Associasions Culturals, Universitats, professionals liberals i particulars de tot l’àmbit dels Països Catalans.

Es recaptaren prop de 100 milions de pessetes de l’any 1989-90, però alhora, ACPV guanyà el recurs judicial que havia interposat contra les sancions administratives.

Davant d’aquesta situació, s’arribà a un pacte verbal amb el "Ministro" socialista José Barrionuevo, de tal manera que tots aquests fons serviren per ampliar encara més els seus centres emissors i instal•lar els equips necessaris per al segon canal que emetía CCRTV, el Canal 33, i a més, les emissores de ràdio en FM, Catalunya Ràdio i Catalunya Cultura.

ACPV havia derrotat l’atac del Blaverisme i havia aconseguit una victòria per la llengua catalana, per la libertat d’expressió i contra la censura informativa.


2.5-. LA NOVA SITUACIÓ

Els espectadors valencians començaren novament a antenitzar els seus domicilis per a poder veure TV3 i el nou canal C33, recuperant en poc temps les seves quotes d’audiència.

La Generalitat Valenciana, governada novament pel PSOE-PSPV arribà a un acord amb ACPV respecte la emissió de partits de futbol, de tal manera que el partit s’emetés pel C33, amb menys antenització, que per TV3. D’aquesta manera, C-9 obtenia més audiència i més ingressos per publicitat.


2.6 -. 1996, ARRIBAVA DEL PP AL GOVERN

A mitjans de 1996 el PP, amb Eduardo Zaplana al capdavant, arribaren al poder a la Generalitat Valenciana. A partir d’aleshores, la quota de català a C-9 començà a baixar, incrementant l’ús del castellà en contra de la "Llei de creació de RTVV", que havia estat creada per a l’ús, protecció, foment i difusió del valencià.

ACPV no dubtà en denunciar públicament aquest incompliment i presentà un informe amb les dades estadístiques de la política lingüística a la baixa del PP a Canal-9. El PP feu cas omís de les crítiques i de l’informe d’ACPV i prosseguí amb la seva política de discriminació del valencià.

ACPV donà per trencats els acords que havia establert amb l’anterior govern socialista i inicià mesures de pressió per restablir els nivells de valencià a Canal-9. En aquesta línia, deixà d’intercanviar les emissions de partits de futbol entre TV3 i Canal 33, de manera que automàticament l’audiència de C-9 començà a baixar, doncs els telespectadors valencians s’estimaven més veure les retransmissions per TV3.


2.7-. 1997, NOU ATAC CONTRA TV3

A partir de gener de 1997, en iniciar-se les retransmissions de futbol de TV3 al País Valencià, començaren a aparèixer interferències que impedien seguir els partits de futbol. En acabar-se els partits de futbol, les interferències desapareixien.

*nota: vídeo sobre les interferències de TV3
http://www.youtube.com/watch?v=8bvrwebU … mp;search=


Al segon dissabte de produir-se les interferències, la majoria de telespectadors valencians passaren a veure els parits al Canal-9, recuperant aquest canal tota la audiència que havia perdut.

ACPV acusà públicament i denuncià al jutjat a RTVV- Canal 9 i al President de la Generalitat Valenciana, per estar al darrera de les interferències i instigar una actitud censora. La Generalitat Valenciana governada pel PP replicà que es tractava de mentides i falsedats d’ACPV per a desprestigiar i desgastar políticament al PP.

Durant els següents mesos, els tècnics d’ACPV realitzaren intenses recerques per a localitzar el lloc des d’on s’emetien les interferencies. A finals de 1997, les investigacions donaren resultat, localitzant el punt i sorprenent infraganti als autors de les interferències. Tots eren tècnics adscrits al departament de difusió de Canal 9.

En el moment de la localització, els tècnics de la ACPV anaven acompanyats de la "Guardia Civil" i de diversos periodistes dels mitjans de comunicació, que aconseguiren els testimonis gràfics per a què ACPV pogués aportar proves per a la querella que s’havia interposat contra els gestors de Canal 9 i el President Eduardo Zapalana.


2.8-. RESOLUCIÓ DEL CONFLICTE

Arran d’aquest fet, ACPV aconseguí forçar al govern Zaplana a arribar a un acord, que suposava retirar la denúncia contra aquest i que l’hauria posat en una situació molt compromesa, a canvi de que Canal 9 augmentés novament les quotes de valencià i que el segon canal autonòmic valencià, Punt 2, no ocupés cap de les freqüències amb que ACPV retransmetia TV3 al País Valencià.

Al 1997 doncs, s’arribà a un acord que suposava la pau entre ACPV i la Generalitat Valenciana governada pel PP, i que garantia la quota de valencià al Canal 9.


2.9-. 2006. NOU ATAC CONTRA TV3

Al 2006, ACPV tornà a ser sotmesa a una ocupació de varis dels seus punts d’emissió, en aquest cas però, per la "cadena de àmbito nacional" La Sexta.

El "Ministro de Indústria" d’aleshores, José Montilla, i actual President de la Generalitat de Catalunya gràcies al suport d’ERC, va assignar les freqüències que usava ACPV per a retransmetre TV3 al País Valencià, a la recentment creada cadena televisió "La Sexta".


2.10-. TDT I L’ACTUACIÓ DEL SOCIALISTA JOSÉ MONTILLA

La contrapartida que José Montilla va prometre a ACPV era que aquesta Entitat Cívica i Cultural podria emetre al País Valencià els quatre canals en TDT de la CCRTV (TV3, Canal 33, 3/24 i el Canal 300).

ACPV va acceptar la promesa verbal de José Montilla i deixà d’emetre TV3 i Canal 33 a través dels mitjans analògics, cedint el canal d’emissió a "La Sexta".

Milers de valencians es van comprar els aparells de la TDT per poder rebre les noves emissions que ACPV feia en digital.

La TDT (Televisió Digital Terrestre) és el nou format a través del qual es veurà la televisió del futur i que per directriu europea serà d’obligada aplicació.

*nota; més informació de la TDT:
http://www.tdtcat.net/tdtcat/AppPHP/cat/index.php

3-. ESDEVENIMENTS RECENTS

Però el Govern del PP de Francesc Camps, President de la Generalitat Valenciana, exigeix judicialment la clausura de les emissions que fa ACPV a través de la TDT. Aquesta clausura es pot fer efectiva en qualsevol moment i el "Ministro de Indústria" socialista Joan Clos, antic Alcalde de la Ciutat de Barcelona, amb el suport d’ERC, no reconeixen l’acord a què va arribar quan José Montilla era "Ministro de Indústria".

VISCA EL PAÍS VALENCIÀ! VISCA CATALUNYA! VISCA LES ILLES BALEARS!
TRES PAÏSOS, UNA NACIÓ, UNA LLUITA!
30/03/2007 De : veï Tema : Informa't nº 14
ID 929 Perquè he llegit la publicació del diari de l'Ajuntament d'Olocau, vull expressar-los la meua reflexió respecte d'això, que segurament serà la de molts veïns.

-Com vostés diuen, el grup municipal del PSPV pren al setembre una decisió que podia afectar de manera IMPORTANT al futur d'Olocau, diuen que van actuar amb el convenciment que era pel be del poble, (i així ho han fet creure a molts veïns). Amb esta decisió solucionaven el poc orde (que vostés mateixos havien propiciat), a l'haver deixat créixer eixa part del territori de manera desordenada i sempre segons vostés, incrementar el valor dels terrenys agrícoles.

Com que l'única informació que hem tingut al poble per part de l'Ajuntament sempre ha sigut a través dels Plens Municipals, m'agradaria que s'assabentaren que <
Molt a mon pesar, he hagut d'engolir-me les paraules de molta gent, que a l'hora d'alertar-los del que s'anava a fer, la seua contestació ha sigut <>. Però si de algo m'ha servit tot açò, ha sigut conéixer molta gent, gent que jo pensava que coneixia i ha sigut tot al contrari, han resultat ser uns estranys, m'han decepcionat.

Amb tots els meus respectes Senyor Alcalde, deixe de parlar de persecució política, manies, venjançes, males influències, gent desinformada, perquè la informació a què hem tingut accés, ha sigut la que vostés mateixos ens han facilitat i la que nosaltres hem llegit en les diferents publicacions oficials, i a partir d'ací traure les nostres pròpies conclusions del que podía passar.

No continuaré amb reflexions d'altres temes que es parlen a l'INFORMA'T nº 14, perquè si no podria estar fins demà comptant-los tot el que pense d'altres comentaris que son igual d'importants com puga ser el PAI.
29/03/2007 De : lys Tema :
ID 928
Dia : 29-03-2007 Font : levante-emv
Titular El PSPV exige a Camps que pida perdón por el daño al territorio

29/03/2007 De : lys Tema : Els Eurodiputats
ID 927
Dia : 29-03-2007 Font : levante-emv
Titular El Consell asegura que el informe sobre los abusos urbanísticos es falso y un delirio lleno de errores

28/03/2007 De : Mistera Tema : Enhorabona
ID 926 Almansa sí volia donar la enhorabona també al pp per haver actuat per fi com oposició, encara que per supost era la seua obligació com a tal. Però potser ha necessitat sentir el suport de la gent en el seu posicionament anti pai per a fer-ho amb contundencia. De tota manera també cap alabar la seua actuació amb la seua definició anti pai perquè també hi ha moltes famílies del PP que estaven molt interessades en que el PAI es portara a terme i han pensat que en açò estaven actuant correctament en contra del pai i han fet tot el possible per aturar-lo inclús denunciar anomalies si amb això s´aturaven els PAI i no com pensa molta gent en que es tracta sols d´una persecució política. Perquè saps molt bé que amb el moviment anti pai també s´hem sentit identificats molts d´esquerres i que amb l´excusa de que estavem amb els del pp en açò ens han criticat moltíssim i que sols per estar amb ells en aquest tema ja estavem equivocats al no voler els PAI's. Però a mi qui realment m´ha decebut no han segut els polítics del PP sino eixos que es diuen d´esquerres o amics d no se qué que han mostrat una incoherència grandísima al donar suport a aquesta barbàrie per no se quines questions. Em dona igual com s ´anomenen PP o PSOE, de moment el que he conegut millor es a la gent del poble i ja t´he dit abans qui son els que m´han decebut.
28/03/2007 De : Tema : Re: GRIF
ID 925 Ja pots amagar-te davall qualsevol pseudònim canviant... Però la teua verborrea redundant et delata. Em pareix molt bé que faces "campanya"(tal volta et va el sou amb això?) però si parlar vols de "masses", més podries parlar de tota eixa gent, sí desinformada i poc coherent, que es capaç de movilitzar-se amb un NO A LA GUERRA I S'OBLIDA D'AFGANISTAN, eixa gent que es manifesta contra la ocupació de l'Irak i no "demana" la tornada de les tropes que també ocupen l'Afganistan... Els vénen -i s'ho creuen- que estan en una mena de missió "campestre" però realment entren en combat (no fou així a l'Irak durant la SEGONA guerra de golf i sí en la PRIMERA, que molta gent s'afanyà en negar i oblidar perquè no interessava recordar que fou el PSOE qui governava en aquella ocasió). Eixa mateixa gent que es desplaçà de forma massiva quan el vertit de "xapapote" pel "Prestige" en la costa galega i no s'ha movilitzat davant el vertit en la costa andalusa (tapada i vetada pels mitjans de comunicació del grup Prisa). ACTITUDS COHERRENTES, PER FAVOR...!! No sé jo, doncs, quina és eixa massa de tebis i desinformats...TAL VOLTA AQUELLS QUE PRECISAMENT ES CONTRADIUEN?? Perquè si de masses parlem i d'adoctrinament, ahí entraría l'Educacio per a la ciudadania!!
No és que ens hagem apropiat de la bandera... És que vosaltres l'heu demonitzat, no es pot parlar d'Espanya sense que et tilde de "fatxa"però si parlar d'Eurorregió i Països Catalans; no la bandera d'Espanya pero sí la quatribarrada o la republicana. Quant de cinisme... Sóu capaços de vore la palla en l'ull de l'altre i no la viga en el vostre. Coherència... la vostra trajectòria us delata!!
27/03/2007 De : Simpatitzant del PSPV Tema : Suport a Mistera
ID 924 Molt bé Mistera, crec que ha sigut de vital importància l'actuació del PP, però esta actuació cal dir que s'ha vist abonada per molta gent que no ha tingut cap problema a donar la cara en contra de l'actuació de l'Ajuntament, persones objectives que no han actuat en benefici de cap partit polític, simplement han defés el que alguns han volgut imposar per les bones o per les roïnes, sense comptar amb l'opinió dels que anavem a patir les conseqüències que el PAI suposaria per a Olocau.
La resposta de l'Alcalde en els periòdics de la setmana passada és nefasta. Se li veu el plomall quan qualifica els fets de persecució o maniobra política. A cas es pensava ell que suposàvem el que figurava al registre de la propietat? qui pensava que açò succeiria?, potser el PP ho suposaria, però la majoría ens quedarem bocavadats.
27/03/2007 De : Almansa 1707-2007 Tema : Enhorabona
ID 923 Enhorabona al PP perquè s´ha decidit a denunciar les irregularitats que ha trobat en les gestions municipals??
Despres de 20 anys sense dir res, sense fer res, a saber les coses que an passat per alli i que no sabem....I damunt enhorabona? jo pense que l\'enhorabona es per l\'associació i per els veïns que en fet un partit de el poble per al poble EU!!
27/03/2007 De: Mistera Tema : Omisions
ID 922 M´agradaria afegir a la meua interveció anterior, una cosa molt important: El PP s´ha mogut en tot açò com a consequència de la lluita en contra del PAI, al col.laborar amb altres persones que no sols són del PP i que han propiciat que l´Oposició actuara com a tal. Per tant he de felicitar també a totes eixes persones que han lluitat contra el PAI i que sense la seua intervenció no haguerem vist la realitat.
26/03/2007 De: Lys Tema : Els PAI al Camp del Túria
ID 921
Dia : 26-03-2007 Font : levante-emv
Titular La Pobla tendrá 5.500 habitantes más en seis años con los dos últimos PAI

26/03/2007 De : Bíceps Tema : Re: Romeo
ID 920 Tranqui Romeo, no crec que calga mencionar a la família per a res. Agustin és major per a assumir ell sols les responsabilitats. No mescleu a ningú de la família que no és necessari
26/03/2007 De : Mistera Tema :
ID 919 Enhorabona al PP perquè s´ha decidit a denunciar les irregularitats que ha trobat en les gestions municipals. Està clar que li va a vindre ve en les eleccions municipals, però tampoc pense com l´alcalde que diu que és tracta d´una persecució política. L´oposició no ha fet ni més ni menys que el que era la seua obligació, denunciar allò que és irregular.
26/03/2007 De : GRIF Tema : MOBILIZACIÓ GENERAL
ID 918 Mobilització General per a defendre la Democràcia: circuleu entre amics, completeu amb llibertat

1. En democràcia, la participació en els assumptes públics es realitza per mitjà de l'exercici d'una sèrie de drets, el de manifestació, el de votació, el de lliure discussió, etc. Tot això és part d'este joc democràtic, abans que els procediments legals que els regulen. El que hem vist ahir a Madrid obliga una reflexió molt seriosa. No es tracta que el PP no tinga dret a manifestar-se. El que no té dret és a manifestar-se així, estil "batesun", buscant un tipus d'enfrontament i enverinament entre la gent basat en l'exercici pur i simple de la manipulació dels sentiments més baixos, els tribals, els que apel·len abans al prejuí que al juí. Contra tot això és necessari mobilitzar-se.

2. El terme "franquisme sociològic" es referia a eixa gran massa social que no volia comprometre's, que "no es ficava en política", que "anava al seu", que es Deia "no et signifiques". Per això va durar tant de temps el propi franquisme; no pels franquistes militants, o pels falangistes, sinó gràcies a eixa massa inerta, amorfa, que "passava"; manipulable i dirigible, una vegada convertida en "massa", com genialment va explicar Elías Canetti en "Massa i Poder". Bé, eixa és la massa que el PP està tractant ara de convocar, de mobilitzar, d'espentar.
Una vegada convertida la ciutadania en massa, sap bé el PP que els tebis, els desinformats, els que passen, no oferiran "resistència" a l'espenta d'un corrent general més sentimental i emocional que política; d'ací l'ocupació i l'apropiació abusiva dels símbols, les banderes, els himnes, tot allò que busca commoure, emocionar. Contra tot això és necessari mobilitzar-se: parlar amb la gent, amb els amics, no perdre la iniciativa en els xicotets cercles d'opinió, els de la quotidianeitat.

3. És precís tornar a repassar els principals arguments: a saber, la manipulació permanent del PP des del dia que van perdre les eleccions del 14 de març amb l'únic objectiu de recuperar eixe poder. Acumular inútilment epítets desqualificadors contra els anomenats "neofatxes" servix de poc. Les mentides i falsificacions s'han anat sumant, unes sobre altres, des de "Espanya es trenca" a Catalunya passant per la "Teoria de la conspiració" del 11-M, la de la disgregació nacional amb els nous estatuts, la de la tornada a la Guerra Civil amb la Llei de la Memòria, la de la destrucció de la família amb la Modificació del Codi Civil per a permetre el matrimoni entre persones del mateix sexe, la de la intromissió en la llibertat dels pares amb la nova LLOE i la introducció de l'assignatura d'Educació Ciutadana, la d'Espanya colador de delinqüència amb la regulació dels immigrentres il·legals i ara, l'última, la idea que és El Govern el que cedix davant d'ETA pel cas de Juana amb el verdader i ocult objectiu de "modificar Espanya en diàleg secret amb Batasuna" (M. Rajoy). Tot això pot ser molt bast o molt irreal, però pot també ser efectiu.

4. El "Partit dels Patriotes" de hui és un partit modern, que utilitza molt ben tant les tècniques de màrqueting com les corretges de transmissió tradicionals enllaçades amb els distints moviments de base i socials afins. Els tenen i els estan emprant amb profusió per a presentar agendes "independents" que directament no volen presentar, encara que immediatament assumixen els seus plantejaments. Este és el paper que està jugant la Conferència Episcopal i les seues associacions afins, Fòrum Espanyol de la Família, Concapa; l'AVT; les plataformes locals en distints llocs amb episodis com la tergiversació de l'afer dels Arxius de Salamanca, tornats als seus legítims amos, i tants altres exemples que se'ns poden ocórrer. Cada organització de base ha anat convocant les seues distintes manifestacions massives al llarg d'estos tres anys. Tot això ben agitat, arreplegat i amplificat per professionals mitjans de desinformació com Telemadrid, El món, La COPE, nombrosos periòdics i ràdios locals, i per periodistes i tertulians la verdadera professió de la qual és la de canalitzar eixes "il·lusions necessàries" (N. Chomsky) al servici del poder tradicional, del de sempre, del de "la gent sensata i de bé" (M. Rajoy), presentant com versemblant el que només és propaganda.

5. Les mentides sumades i repetides, com Deia Joseph Goebbels, ministre de Propaganda nazi es convertixen en veritat. O poden passar per veritat, i açò ho sap el seu deixeble Acebes, el Manipulador Major del Regne.

Així, qui defén l'indoctrinament religiós ortodox en l'escola des dels sis anys no tindrà empatx a declarar contra la LLOE: "Els jóvens volen una educació en llibertat, sense imposicions, sense algú que els diga com pensar" (Ángel Acebes). La conclusió de tot açò només es mesura en càlcul electoral, fred i dur. Estem ja en campanya, una campanya d'un any, amb dos cites en les urnes. La dreta està mobilitzant a les seues bases, per a acovardir psicològicament a eixa massa inerta de tebis i desinformats. Qui no desitge veure de nou a esta gent en el poder ha de fer un altre tant, i açò és difícil, perquè la gran base social progressista funciona millor "a la contra"; no quan està governant. A més, l'esquerra (siga el que açò siga hui), per feliç tradició i convicció, i per haver estat fora del poder a Espanya durant quasi tota la seua història no és monolítica, no tanca files amb facilitat, excepte en circumstàncies molt extremes. Així, i encara havent votat a Sabater fa tres anys, és patrimoni de l'esquerra el posar sobre la taula els aspectes crítics amb la gestió abans que els èxits. I això està molt bé, perquè sempre es vol anar més lluny, o d'una altra manera, perquè cada corrent o sector té la seua idea de com s'haurien de fer les coses.

6. Conclusió de l'anterior. És fonamental una mobilització des d'ara mateix, complexa, perquè es tracta de mobilitzar-se contra un Risc, contra una possibilitat, la qual cosa entranya sempre una doble dificultat addicional: la de pensar que tal risc no existix, la de no identificar-ho concrétament. Per això és necessari mobilitzar-se: dir-li a la gent que eixos cavernícoles que s'han apropiat del roig i groga, com també s'han apropiat del "Llibertat sense ira" que mai van cantar durant els anys de plom, i que representen la dreta més rància d'Europa, excepte la polonesa, sí que poden tornar. La responsabilitat que no tornen "estos" és de tots i de cada un de nosaltres.
23/03/2007 De : Dona progressista Tema : A cadascú el que es mereix!
ID 917 Vos demane a tots els d'este fòrum, que deixeu de cridar "SENYOR" quan parleu d'este element. Senyor se l'anomena a una persona que té maneres, distinció, calitat humana, noblesa o alt rang, no a un personatge que ha utilitzat el seu càrrec per al lucre personal i el dels seus acostats, deixant morir este poble i catalogant de males maneres tant als que li acompanyen com als que discrepen en les seues decisions. Només cal assistir a un Ple Municipal per a veure la desvergonya d'este tipus.
23/03/2007 De: Xàbea Tema : FELICITACIONS
ID 916 Vull agrair al webmaster el seu treball desinteressat al front d'esta pagina. Gràcies a ell molts podem expressar les nostres idees sense ser manipulades per ningú.
23/03/2007 De: Xàbea Tema : Re: Mitjorn
ID 915 Es mitjorn perqué penses que he preguntat per la existència del document... perqué no em fíe ni un pel d'aquesta gent, però ni un pel. Poc a poc ho sabrem tot.
22/03/2007 De: lasprovincias Tema :
ID 914
Dia : 22-03-2007 Font : MOISÉS RODRÍGUEZ - lasprovincias
Titular La empresa que redactó el PAI de Olocau tiene el mismo domicilio que la que certificó su viabilidad.

22/03/2007 De: Migjorn Tema : Resposta a Xabea
ID 913 No hi ha cap document pel qual l'ajuntament l'haja comunicat a maexpa la decicio de paralitzar el PAI.Es sempre la paraula del Sr alcalde.A mes a mes si us llegiu els ultims acords plenaris voreu que lo de la paralitzacio es parauleria,donat que sempre es remet als dos acords plenaris anteriors (concert previ i modificacio del PGOU).Aleshores jo em pregunte, per a que feu tot aquest paripe a l'ultim ple?.
Tampoc se'ls han tornat ( A Maexpa)els 400.000 mil euros, tambe es la paraula del Sr alcalde. Ell va dir que ho faria,pero no va dir quan.
De debo penseu que es pot confiar en la paurala del sr. alcalde?.
22/03/2007 De: Llima Tema : A VORE ARA!!
ID 912 Agustin ja no sap per on eixir i igual que ha tirat mà de tots els recursos al seu abast per a afavorir els seus fidels, ara tirarà mà de tots els recursos al seu abast per a danyar i desprestigiar a qui se li creue en el camí dels PAI de l'alcalde (mai millor dit).
Em dóna vergonya cada vegada que em pregunten que passa en este poble, però mire vosté, no em talle ni un poquet a dir que tot el que ix en el periòdic és veritat, que no té 5000 o 6000 metres quadrats, que té més de 20.000 i que esta vosté relacionat amb empreses del sector immobiliari. A qui pretén enganyar?. Algú que esta en el punt de mira del TSJ, no és de fiar. Vosté ha sigut un mal líder per a este poble, no busque més culpables, ni el PP, ni l'Associació, ni els que estan en contra dels PAI, ni fulanet, ni menganet, l'únic culpable és vosté.
22/03/2007 De: lasprovincias Tema :
ID 911
Dia : 22-03-2007 Font : lasprovincias
Titular La empresa que redactó el PAI de Olocau tiene el mismo domicilio que la que certificó su viabilidad

22/03/2007 De: Webmaster Tema : Possibles errors en les webs
ID 910 Durant el dia d'ahir (21 de març) vaig estar trastejant amb els formularis d'Olocau.ORG, aixina que si algu a enviat alguna cosa i no la publicat, que la torne a enviar per que no m'aplegat.
Comentar també que Olocau.BIZ esta de reformes a gran escala, aixina que es possible que durant tot el dia algunes coses no funcionen (conta tindreu tot arreglat a ultima hora de la hui).
22/03/2007 De: Xàbea Tema : Compromís
ID 909 M'agradaría vore o llegir si hi ha algun document, en el que el alcalde haja informat a l'empresa MAEXPA de la decisió de paralitzar el Projecte d'Actuació Integrada. Hi ha algun document, o ha segut de paraula?. És molt extrany que ho hagen paralitzat i que MAEXPA no haja demanat indemnitzacions a l'Ajuntament. Al meu poc entendre, sembla tot un "teatre" per part del grup municipal, per a donar-li continuitat si tornaren a guanyar les eleccions. El poble en les mans d'estos gobernants és com una llepolería a la porta d'una escola.
22/03/2007 De: Desde Olocau City Tema : Tinga vergonya
ID 908 A veure Agustín, a vore si d'una vegada per sempre comença a entendre:
Si vosté esta en l'Alcaldia, és perquè els seus conveïns li havem votat.
Si a les eleccions del 2003 va tornar a guanyar-les va ser perquè encara va comptar amb el beneplàcit d'alguns dels nostres vots, i també amb els dels ancianets de la residència es clar.
Si ara esta en el punt de mira de la Fiscalia, és perquè els seus propis conveïns hem despertat de la letargia i hem decidit no aguantar ni una irregularitat més.
I si ara el Fiscal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, considera que pot haver-hi indicis de delicte, serà perquè els hi haurà. Entén senyor Agustín?
Així que deixe de levitar, perquè els punts de suport, es van acabant.
22/03/2007 De: Romeo Tema : Ves al tanto Agustin!
ID 907 Voldria demanar desde este forum a la familia de Agustin que li aconselle que dixe estar l'asunt y s'en vaizxa de l'Ajuntament en pau i tranquilitat.
Perque les querelles que li han posaat segurament no arribaran ames.
Ara si vol mes guerra estem en condicions de donarli-la.
Creu Agustin que algun dels seus empleats en l'Ajuntamente aguantaria algun careix davant de un jutge?
"A buen entendedor pocas palabras bastan"
"AVISO PARA NAVEGANTES"
22/03/2007 De: Almansa 1707-2007 Tema : PAI, local....Dimissió!!!
ID 906 Senyor Alcalde; (encara que no em tindria que referir a ell d'aquesta manera tan senyorial, ja que tu amb nosaltres simplement no t'has referit per a solucionar el tema de els PAI's d'una manera lògica i moderada, només t’has referit a nosaltres en cridar-nos personatges i de mes grosseries que no deuries de dir-les ja que vos queixeu molt de la gent jove però vosaltres,(millor dit; TU I UN EDIL, tal com diuen en tots els diaris de el País valencià, i en altres a nivell de l’Estat Espanyol, i, no es una vergonya que destaquem en els diaris per açò? Si la vostra idea era eixir als diaris fem una paella gegant ostia!!) feu el mateix o de mes grans, com es el tema PAI).

El nostre poble s'ha convertit en una merda gràcies a Agustí, jo estime molt al meu poble, però sembla que als polítics locals del PsoE els te igual que sigua la nostra terra la que volen edificar i no s’en adonen de que això es una mala idea, ja que la majoria d’olocauins i d’olocauines demana que es faça una construcció al poble, que el poble avançe, però poc a poc i en el casc urbà!

També es convenient que pensaren en les pròximes generacions, que igualment es tenen que desplaçar per anar al institut o a comprar, o simplement per donar una volta o entrar a alguna tenda, ja que en Olocau ni hi ha...ni tendes ni res, però el que no haveu fet en aquestos 20 anys no ho feu en 2 o 3, que això no es bo ni per al poble ni per als seus habitants, encara que tampoc esteu per la llavor, ja que les nits de fred les tenim que passar al caixer. Ara en estiu on fem les festes?
Jo avise i açò no es cap amenaça per a ningú, si no ens donen local estarem tots els dies en la porta de l'alcalde (siga qui siga), i en totes les portes que tinguin alguna cosa que vore en l'ajuntament d'Olocau, TOTS ELS DIES I A TOTA HORA! ja que si nosaltres no podem estar en cap lloc, vosaltres tampoc, ni en la vostra pròpia casa!
Ara no me val, senyors regidors, que ens diguin que no hi ha cap local on puguem estar o que hi han goteres, ja que em estat tot l’hivern esperant una contestació de part de la regidora de joventut, perquè si algun dia nosaltres arribem a ser polítics d’Olocau, (encara que de segur no farem una bestiesa tan gran com el PAI), ¿vosaltres no voldríeu una llar de jubilats on poder passar els dies avorrits? o millor voldríeu estar en el caixer morint-se de fred?, i si jo fora l’alcalde o el regidor vos diria; ¿QUE NO TENIU CASA? O també vos diria, aneu-sen al PAI però clar com ja eres vell/vella i no pots conduir...i com tampoc has volgut edificat en el nostre poble tal i com demanavem... això es clar que li passarà a vostè, però també li passarà a tota la gent major de el nostre poble.
Perquè ja estem farts de tenir que aguantar les injustícies de l’Ajuntament, si tenim local no molestarem a ningú, perquè muntarem la nostra festa lluny de les cases on hi puguem molestar, jo crec que tot son avantatges per als joves d’olocau i per la resta d’habitants de el nostre poble.
Senyor alcalde, vostè ens a considerat personatges passius, que ens pot prendre el pel, que ens pot donar llargues fins a que ens oblidem del local, però no pensa que nosaltres no som la última generació de el nostre poble, quant nosaltres siguem grans els nostres fills també demanaran un local, perquè no acabem amb aquest turment hi ens ho dona?
Estas demostrant que eres un incompetent en tots els camps de la política i de la societat, no vull insultar a ningú, perquè no es el meu estil dir-vos a tots els representants de el PsoE a Olocau que sou uns mentiders, i que si es torna a presentar Agustí olvideu-se de governar, no soc de el PP ni cap partit de la dreta, ja que els espanyolistes i tots el de dreta em donen fàstic, perquè encara que no guanye el PsoE i guanye el PP, els seus superiors el diran de tirar endavant amb el projecte d’el “socialista” Agustí, però hi ha una nova candidatura que de segur hi tindrà moltissim pes en les properes eleccions, et parle d’EUPV un partit polític fet per el poble per a el poble!!
Si te una miqueta de vergonya dimitisca, mes val tard que mai!!
22/03/2007 De: Alicia Tema : CADAESCU QUE ASUMISCA EL QUE LI CORRESPON
ID 905 Despres de llegir les provincies de hui,on el Sr alcalde ens deleita amb un altra mostra de la seua ment fantasiosa,no ens diu que ara esta rebent cridades anonimes per a que no es presente a l'alcaldia, ahir era indefensio i conspiraci politica, que sera dema?.L'abduiran els extraterrestes?.Tal volta l'investiga la CIA?.O tal vosta es victima d'una conspiracio interestelar?.Aquest home te me imaginacio que Steven Spilberg.Sera possible, el que no vol es asumir la seua responsabilitat, aço li passa per actuar de la amnera que ho fet durant vint anys,i la gent del poble ja n'estem cansats i farts ,i ens em adonat de que l'unic interes que el mou es el seu propi interes personal.
Ja esta be de dir mentires, inventar-se coses i culpar a altres de les coses que s'ha buscat voste sols.
El que li esta passant,no es mes que la consecuencia que es deriva de les seues males actuacions.L'unic responsable de la situacio en la que es troba es voste mateix,i a mes a mes s'ho mereix.
22/03/2007 De: Tema : La desvergonya d'un poca vergonya
ID 904 Si pensaveu que ja ho havieu vist i sentint tot,pegeu-li una llegideta al diari de las provincias de hui,no te desperdici, si ahir el Sr alcalde es sentia indefens i sotmes a una persecucio politica,hui es sent intimidat per cridades anonimes per a que no es torne a presentar a l'acaldia.I dic jo, eixes cridades seran anonimes o sera la seu CONCIENCIA, vaja se m'oblidaba aquest individu no te conciencia.
Ara vol apareixer com la victima d'una conspiracio politica, ell que es tan digne, etic, decent, que no mes mira per el benestar general del poble i que a mes a mes a blindat el territori.
On esta la vergonya d'aquest home?.Una persona que descualifica als seus conciutadans per opossar-se al PAI's, que no repecta als membres d l'opossicio, que ha fet un projecte urbanistic a la mida de les seues necessitats e interesos personals i la dels seus copropietaris de terrenys,com s'atreveix a parlar de conspiracio,indefencio i amenaces telefoniques.Qui s'ho creu a estes altures?.Vinga ja!!!!!
22/03/2007 De: Citrus Tema : Als de l'oposició
ID 903 Des de fa anys, hem vist que els membres de l'oposició s'han mantingut conformats o almenys no han exercit amb força (a la vista de la majoria) el seu càrrec com a contrincants. En estos moments he de FELICITAR-LOS, perquè encara que han esperat molt, pareix que estan despertant i traient tot el que durant molt de temps, no s'han atrevit a divulgar, i encara que no simpatitze amb el PP, crec que ja era hora que adoptaren les mesures oportunes.
21/03/2007 De: Rebeca Tema : Increible!!!
ID 902 Però bueno...Açò és increible. persecució política??? ell??? que m´encane!!!
El que tracta amb despreci als seus contrincants de l´oposició en els plens municipals??
i parla de personatges i d´elements en referencia als que no volem els PAI??
estem parlant del mateix??
Sr. Alcalde si encara li queda un poc de dignitat i estima al partit que representa dimiteixca per favor!!!
21/03/2007 De: Enganyat Tema : Sobre les publicacions de huí.
ID 901 Cheee que vergonya 5000 o 6000 m2??????, o siga que tot el que figura al registre de la propietat fan 5000 o 6000 m2???.
Este home no aprén, continúa pensant que som gilipolles...continúa mentint compulsivament amb el tema de les propietats, que si algo sabem es que no s'ho ha inventat ningú, això consta i ho havem vist amb els nostres propis ulls.
I damunt al diari les provincies ens diu que "se sent indefens davant la persecució política" ... ¿ i com ens sentim els que l'hem donat el suport per a que vosté estiga al capdavant de l'Ajuntament de Olocau? ¿ vol que li diga com ens sentim?... ens sentim ENGANYATS señor Agustí, que li quede clar.
Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis