Divendres, 19 d'abril de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El Pregó !! - Missatges del 601 al 700

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
18/12/2006 De: Jose Navarro Tema: El Nou Fascio
ID 700 M'havia proposat no participar en el fòrum, sóc incapaç de mantindre una conversació entre anònims, que es convoque un acte de protesta en un acte public-esporadic en la Plaça, davall el lema "A la festa sense por" sense identificar-se, em recorda a certa directora de cert diari que escrivia centenars de breus i el seu secció es deia "El Cabinista", aixina com la convocatòria en una data assenyalada d'actes massius em recorda les "Cordas" que organitzaven els ultres en la plaça de l'Ajuntament de València a l'hora de la Mascleta, el Castell, el 9 d´Octubre o la nit de cap d'any, com en este cas.
18/12/2006 De: Olocauí Tema: La decisió de Dani
ID 699 No... si ara va a ser, que Dani ha segut el més intel.ligent de tots!. Pero no em digau que no es curiós! , a banda dels problemes interns que puga tindre el PSPV de Vilarreal, a banda d'això pense que ha aprofitat l'ocasió per a mostrar la seua renuncia com a regidor d'Olocau. Era d'esperar esta actitud... hi ha que tindre més sentit comú, i actuar amb el cor, davant un projecte tan gran per a este poble. Crec que estes persones que han facilitat que hui Olocau ixca als periòdics a consequència dels PAi, no tenen que estar passant-ho be... i més quant saben que no han actuat com deuríen de haver-ho fet.
18/12/2006 De: Veïna Tema: No vull vendre
ID 698 Jo també tinc un tros de terra a la zona PAI però de tota manera no crec que em vagen a donar tant com tot això, em tindré que conformar en el que em donen, ací no crec que em donen el que jo vullga. Però el que me dona molta ràbia, a més de que siga per a la construcció d´aquestes 14000 vivendes, que ja és prou, com deia el que em dona molta ràbia és que tinga que vendre per obligació si jo no vull. Però el que m´indigna encara més, és que d´açò no se m´haja informat abans de aprovar-ho(el inici del concurs) en un ple municipal. Jo crec que una qüestió d´aquesta magnitud que ha estat gestant-se durant tant de temps (com sembla) mereixia un diàleg i un consens ciutadà abans d´aprovar-se. JO VULL SER LLIURE DE VENDRE QUAN EM DONE LA GANA!!! no crec que els PAI siguen per al be general o comú com potser una carretera o un centre de salut. Que me venguen els PAI com per a donar prosperitat al poble... Per ahi no passe... perquè NO M´HO CREC.
18/12/2006 De: Vicent Navarro Sierra Tema: Cabilant...
ID 697 Des de fa mes de quaranta anys, Olocau alié al món exterior, roman immutable, perdent població lenta però inexorablement. Contràriament al que succeïx un poc mas enllà, on la improvisació i la inèrcia pressiona sobre el territori i ho transforma al marge dels interessos generals.
Durant segles els habitants d'Olocau han anat sedimentant amb el seu treball, el seu esforç i les seues aportacions un assentament humà que ha perdurat fins hui.
En el segle XXI les intervencions sobre el territori han de fer-se amb prudència i sensibilitat, amb intel·ligència i amb la prudència necessària que permetent intuir el futur accepte caminar cap al progrés preservant l'herència rebuda i mantenint la identitat en la ens reconeixem.
Necessitem, recapacitar conjuntament per a valorar les necessitats i els interessos actuals i futurs però també tenim l'obligació de preservar els valors, l'assentament humà i l'entorn mediambiental
Des de la perspectiva que les persones són el primer i que a elles ens hi devem.
18/12/2006 De: esporles Tema: cinc de deciembre fun, fun, fun ...
ID 696 http://vila-real.net/viewtopic.php?p=1848#1848
18/12/2006 De: Vicent Navarro Sierra Tema: Encara estem a temps...!
ID 695 De les intervencions que es fan en el fòrum es desprén molta capacitat de reflexió quan s'argumenta a favor o en contra dels Pai's.
Resulta curiós que no hi haja a penes cap intervenció a favor, quan este mig d'opinió afavoriria perfectament que s'argumentara, bé o mal, però a favor.
Jo crec que és que no existix cap argument esgrimible per a posicionar-se d'acord amb les pretensions de l'Ajuntament.
A mes crec que hi ha un cert grau d'incomoditat en molts dels responsables polítics que han votat a favor. Eixa pretesa incomoditat, possiblement per no incomodar l'alcalde pot portar a Olocau al mas absolut desastre.
En la vida, cal ser fidel als nostres principis i lleial amb les persones amb què col·laborem, però això no significa que les nostres opinions estiguen mediatitzades per compromisos personals. El temor a no dir el que els altres esperen sentir, a costa de renunciar a les nostres idees és el que porta moltes vegades a recolzar propostes desgavellades com és el cas que ens ocupa des de fa ja alguns mesos.
Les persones que ens dediquem a la política únicament tenim compromisos amb els ciutadans. Amb els que ens han votat i amb els que no ens han votat.
I sempre dirigida la nostra activitat a defendre els interessos generals.
Jo vaig nàixer a Olocau, tinc a practicament tota la meua família a Olocau, he pretés sense aconseguir-ho viure a Olocau, m'interessa el futur d'Olocau tant o mes que el futur de Gava, que és on residisc.
A pesar que residisc en Gava, Olocau és un punt de referència per a quasi tot en la meua vida.
Jo sóc un dels "afortunats" als que els Pai's podrien donar quelcom de diners, perquè la meua família té alguna xicoteta proìetat. Jo sóc un d'eixos "infortunats" que paga cada mes una hipoteca tremenda per a poder viure. I sóc uns de tants que un xicotet colp de sort econòmic em facilitaria molt la meua vida.
Però sabeu que vos dic, que els diners que podem cobrar del Pai no val res si és a costa que Olocau acabe dagradanse.
Val mil vegades mes l'entorn de vida i de convivència que pot ser Olocau si ho fem créixer de forma ordenada i sostenible que tots els diners del món.
I eixe entorn ho perdrem tots si el projecte de l'Ajuntament seguix avant.
I segurament tot per no dir amb claredat el que pensem i a quí l'hem de dir.
Hi ha altres formes de fer política. Hi ha altres formes de creixer i progressar. La política és l'art de fer ciutat "la polis grega". Però a Olocau el que es va a aconseguir és tot al contrari. Destruirem la ciutat si vosaltres Agustin, Vicente, Raquel, .... no l'eviteu.
17/12/2006 De: LYS Tema: OLOCAU DESPERTA!!!!!
ID 694 Olocau desperta!!!! Tens fins el 10 de gener per reaccionar, més tart ja sols podràs lamentar-te del que hagueres pogut fer i no feres. La gent de les urbanitzacions té menys a perdre i està indignada amb açò d´aquestos PAI.
Per cert aneu preparant-se per un futur govern municipal amb gent de les urbanitzacions.
Potser alguns olocauïns penseu que us van a donar duros a 3 pessetes??Recordeu que teniu fins el 10 de gener per signar i parar aquesta barbàrie, pocs dies ja per fer al.legacions i que després d´eixe dia tindreu que conformar-vos en allò que us plantege MAEXPA.
Per cert, penseu a vore si teniu terrenys a les muntanyes que encara està al nom dels vostres avantpassats, si no us localitza MAEXPA, no tindreu dret a res i MAEXPA farà l´agost amb les vostres terres sense identificar. Feu el favor de mirar el botlletí 289 del 5 de desembre (BOP) A VORE SI ESTA EL NOM D´ALGUN FAMILIAR o hi ha alguna parcela vostra en relació de desconeguts.
17/12/2006 De: DESPEDIM L'ANY I DESPEDIM EL PAI Tema: TOTS A LA FESTA SENSE POR
ID 693 SEGUIM TOTS LA CONVOCATORIA DE DESPEDIR L'ANY AMB UNA FESTA ANTI PAI'S, EL 31/12/06 A LES 12 H. TOTS A LA PLAÇA DEL POBLE PER A FER UNA FESTA REIVINDICATIVA (PORTEU-VOS COSES PER A VEURE). ALLÍ PACÍFICAMENT I AMB ALEGRIA PODEM DIR "NO" ALS PAIS.
17/12/2006 De: Festero Tema: jo si que aniré
ID 692 La nit de cap d'any aniré a despedir l'any amb vosaltre i contra els PAI'S, allí ens veurem.
paseu la informació!
17/12/2006 De: VEÍ FOTUT Tema: JA ES HORA DE DONAR LA CARA
ID 691 PERDEM LA POR, el 31 de desembre a les 12 tots a la plaça. També estan convidats DANI, RAQUEL I AGUSTÍN per a dir-nos que açò era un mal somni.
16/12/2006 De: Laia Tema: 2 opcions.
ID 690 Hi ha dos opcions:

Movilitzar-se i unirse tots els que estem en contra dels pai's, inclós els que tenen POR ( que és molta gent ), per a remediar el desastre.

O resignar-se a quedar com una aldea, i quant ja no es puga fer rés, arrepentir-se tota la vida del que haberem pogut fer, i no ferem.
16/12/2006 De: EL 31/12/06 A LES 12 HORES Tema: FESTA ANTI PAI'S
ID 689 El 31 de desembre a les 12 hores, tots a la plaça del poble. Despedim l'any amb una festa anti pai's amb alegria i cava.
15/12/2006 De: BONES NOTICIES Tema: NOTICIÓ
ID 688 DANI VA A DIMITIR. (VEURE INFORMACIÓNS DEL LEVANTE EDICIÓ DE CASTELLÓ D'AVUÍ 15/12/06)
15/12/2006 De: Popeye Tema: La connexio gallega
ID 687 L'alcalde del municipi d'Arroyo de la Encomienda, el Sr. Jose Manuel Mendez i una exempleada seua, la Sra. Maria Il·luminada Miguel estan sent investigades per requalificacions urbanístiques de terrenys que el Pla General va definir com a industrials passant-los a residencials.
Esta exempleada de l'alcalde pasá a formar part de la plantilla del grup MAHIA (ara s'anomena MAEXPA).
Tot això adornat amb múltiples relacions entre regidors, diputats provincials etc per a assegurar que els objectius de l'empresa promotora MAHIA (MAEXPA) isqueren avant.
Qui ens assegura que ací a Olocau no hi ha quelcom paregut?
Qui ens assegura que la insistència per part de l'alcalde no obeïx a altres motius diferents de la tan manida "finançament municipal"?
Qui ens assegura que no s'estan establint relacions de favor a futur si tot el plantejament que han fet els ix bé?

És açò la connexió gallega de les trames urbanístiques ocultes?
15/12/2006 De: Voro Tema: Renúncia amb deshonra.
ID 686 Renúncia amb deshonra.
Dani se'n va d'Olocau. Reununcia a ser regidor i se'n va a Villareal a dirigir l'oficina del candidat.
Pobre candidat. Si guanya tinc tots els dubtes que siga gràcies a Dani.
Però el mes significatiu és que despres de col·laborar en l'afonament d'Olocau este element s'en va d'ací.
Per a continuar medrant i intentant fer carrera política a costa dels contribuents.
Segurament porten dies preparant al successor o successora de Dani.

D'uan vegada a veure si som capaços d'assentar-nos i planificar la formació d'una candidatura per a les pròximes eleccions municipals.
15/12/2006 De: Archilaga Tema:
ID 685 Sobre el que parleu de la por, sembla que no estiguem al segle XXI, sembla que estigam en temps de dictadura. A banda de estar permitint el mamoneo que hi ha... en quant a favors i tal. No es deuen permitir estes coses, NO ES DEU.
15/12/2006 De: CIUDADANO Tema: NO QUIERO PAI
ID 684 El PAI a més de destrossar el paisatge, provocarà una massificació del trànsit rodat sobretot en hores punta i caps de setmana. Simplement anar a Llíria ens afectarà negativament.
En compte de promoure un desenrotllament raonable i sostenible, l'Ajuntament ha optat per la depredació del territori en favor d'uns pocs i en detriment de tots els habitants de la zona.
Per a millorar la nostra qualitat de vida, pregue als responsables, que esta BARBARITAT no seguisca avant, utilizen el sentit comú, i facen marxa enrere al projecte.
15/12/2006 De: Camp del Túria Tema: Calvo renunciará mañana al acta de edil en Olocau
ID 683
Dia : 15-12-2006 Font : Castelló - LEVANTE-EMV
Titular Calvo renunciará mañana al acta de edil en Olocau
15/12/2006 De: El Falcó d´Ali Maimó Tema: Una Bomba...
ID 682 Llegiu el Levante-emv, edició de Castelló, es una bomba....
14/12/2006 De: veïna Tema: ple
ID 681 Tenia entès que al últim ple que es va celebrar el dia 5 de desembre, el senyor MENTIDER Agustí va dir que si el poble no estava d'acord amb els PAIs no els anava a posar en marxa i que ho signaria a la notaria. Açò és així? o m'han informat malament?
14/12/2006 De: Antoni Tema: No emboliqueu la maixa
ID 680 No mescleu a ningú home!!, una cosa son les persones públiques, i altre es la familia. La familia pot estar d'acord o no, pero la decisió l'han prés els politics, no les persones, i les families no es dediquen a res d'això. Anem a intentar no fer la maixa més gran, ja en som prou. Anem a fer servir el coneixement, que per a d'això està.
14/12/2006 De: Tomeu Tema: Re a Chaletero
ID 679 Perdona, perdona, pero crec que en aquella ocasió no em vaig explicar be. Com tu dius, estaba desinformat, i no sabía com anomenar el PAI de 66 hectàrees, que va en terme d'Olocau pero en la carretera de Marines, no se si me explique..., i vaig posar la pata anomenan-lo el PAI del Pla de Marco. Perdó, em referia a que el Ajuntament el que no habia fet en 20 anys, en quant a desenvolupament, ho pretenyia fer ara tot de colp, referint-me a les 12.000 vivendes del PAI de 480 hectàrees, i el PAI de 66 hectàrees que va en la carretera de Marines, i que vos queda al costat.
Discúlpa'm.
14/12/2006 De: Voro Tema: Per Andrea
ID 678 Els que entrem en el foro no som tants. La majoria s'entera del que es diu en el foro a traves de comentaris.
I de la gent major practicament ningu entra.
Pero donarem noms en generic.
Dels Mañez no hi ha cap que estiga a favor del pai. Repetix "del Mañez hi ha cap a favor, si a cas Rosi per no deixar sol al seu home. Preguntem i vos diran....
Dels Calvo, el mateix, pero no volen portar la contra a Daniel.....
I els que estan a favor com no tenen ningun argument no poden entrar.
Creus que si haguera algun argument no hageren eixit a defensarlo en el foro amagats sota un seudonim??
Andrea aço ni te ni peus ni caps!
No vull ofendre a la persona, pero Agustin com a responsable politic es una inutilitat, pero te la gracia de manipular a le gent....
La teua germana es una excelent persona i estic segur que ho esta pasant molt malament. No li desitje res roin, al contrari, li desitje lo millor, pero crec que deuria sortir de eixe cercle i trencar amb ells.
Si no es aixi, Andrea, el poble es morira.
14/12/2006 De: Luna Tema: Per Andrea Alambiaga Zurriaga
ID 677 Com no tens por.
T'invite que realitzes una investigació i faces públics els resultats obtinguts i les teues conclusions.
Esbrina que empresa/es hi ha/n sigut la/es encarregada/es de realitzar els projectes que ja han presentat o presentaran les diferents promotores a concurs.

Esbrina quants de diners suposen estos projectes (diners que cobraren si es realitza el PAI i quants de diners cobraren si no es realitza).
Esbrina si esta/es empresa que realitzen els projectes tenen alguna relació amb algun membre de la corporació o els seus familiars directes.

Que opines d'això?

Anime amb la teua investigació i que no et passe res!!!!
14/12/2006 De: Maria Tema: Preguntes sense resposta
ID 676 Si es suposa que els que volen els pai's i els que no els volen, tots junts volen el millor per al poble, perque no veuen que la gent que vaja a ocupar ixes 12.000 noves cases, no li ve de camí vindre al poble a rés? a que van a vindre?. Un altra cosa sería que a Olocau forem 2000 persones vivint al poble, la cual cosa havera generat demanda de sevicis, una escola com la que han fet a Domeño o a Benissanó, un centre de salut amb unes condicions dignes, un comerç de peix totes les dies, ultramarins, fruita i verdura diariament, fins un petit supermercat, un poliesportiu obert i controlat per poder ejercir l'esport, una agenda cultural per a la gent jove i gran...
Pero per a poder fer tot això necessitem que els que estan al front de l'Ajuntament s'impliquen amb les necessitats reials de Olocau, que participen del que la gent demana, i que estiguen per la feina de que el poble vaja avant. Pregunteuse també..... perqué altres pobles ho tenen i nosaltres no?.
14/12/2006 De: Maria Tema: Raquel abandona'ls
ID 675 És un malson
Raquel, no puc entendre el que esta passant. Fins on arriba el teu compromís amb Agustin?
Ni en el programa electoral ni en cap lloc es proposava res semblant.
El teu compromís unicamente ha de ser amb Olocau. I no el estas tenint en compte.

Abandona'ls i posa't al costat del poble. El poble no s'esta reconeixent en els seus regidors. Abandona Raquel, abandona'ls. Utilitza el teu cor i la teua intel·ligència per a fer que el seu projecte fracasse.
Olocau et recordara sempre com la seua heroïna, com qui mes va fer pel benestar del seu poble!
Tinc poques espereances de convéncer-te perquè conec de la teua tenacitat però no vull deixar d'intentar-ho.
Abandona'ls. No et dónes compte que són uns miserables?
No et dónes compte que han utilitzat l'Ajuntament en benefici propi?
He de comptar-te com es contracten els llocs de treball en l'Ajuntament d'Olocau?
Que dirien tots els que es van presentar a les oposicions si saberen que tot estava predeterminat?
Saps que es poden demostrar moltes coses!
On esta la teua rebel·lia?
Estic segura que açò no va amb tu però sempre he pensat que el poder Que exercix Agustin amb tu és molt gran.
No et dónes compte que sempre ha utilitzat la teua vehemència i la teua tenacitat per a no implicar-se el en el treball brut?
ABANDONA RAQUEL, ABANDONA'LS. Ni ells mereixen estar on estan ni Olocau els mereix a ells.
13/12/2006 De: Maricler Tema: Son roins i tenen a qui semblar!
ID 674 Tenin que presentarse en el Ajuntament a revisar tota la documentació que ha presentat Maexpa.
Tenin que presentarse en la notaria a revisar la mateixa documentació. Tenin que colapsar el servicis.
Maexpa no esta disponible en la notaria tots els dies de la setmana. Eixo fa que la informació publica no siga la correcta.
Tenin que revisar si la documentacio presentada es tota la que demana les condicions parriculars.
Si solament espresenta Maexpa es que esta pactat en l'ajuntament. Es molt raro que so es presente ningu.
Si no es presenta ningu mes es que el procediment esta disenyat per adjudicarlo a esta empresa.
Ademes ojo al dato, en l'ajuntament han confesat que tenen pactat en esta empresa que presentara una proposta per a construir un ajuntament nou.
Tot es un mamoneo!
Sembla mentira que sabent el mal que van a fer estiguen persistint en el proposit!
13/12/2006 De: ANDREA ALAMBIAGA ZURRIAGA Tema:
ID 673 Anem a vore: ara resulta que aci tothom té por. Però por de qué? Per qué, pel que jo veig, també els qui estàn a favor dels PAIs en tenen: encara no he vist en aquest fòrum cap opinió al respecte, i no estinc referint-me al alcalde ni als regidors del Pspv; em referixc a homes i dones del poble que, pel que tots digueu, en deuen d\'haver molts a favor. Doncs, per què no donen la seua opinió? No serà que el que tenim els olocauins, és un problema de convivència i de tolerància?
13/12/2006 De: Chaletero Tema: Anim
ID 672 Hola a Tots i totes, en primer lloc he de dir NO ALS PAIs.

Sóc un "chaletero" de Pla de Marc, que porta 40 anys per ací, ací em vaig criar, vaig conéixer els meus amics i vaig conéixer la meua dona i s'han criat els meus fills, crec que no cal explicar mes l'afecte que tinc per tota esta zona.
No he llegit res respecte d'això de la sostenibilitat d'estos país, en funció de quelcom tan important com és l'aigua, ja que segons la factura que paguem "per blocs", la qual cosa que em pareix del tot justa, ja que penalitza als que mes gasten, el que no em pareix tan just és que siga mes cara que a València, en el primer bloc, és a dir per a aquells que controlen el seu consum. Açò es va imposar per part de l'Ajuntament fa uns anys, quan es patien problemes d'abastiment en el municipi.
La meua pregunta és la següent: amb tantes cases es garantix poder proveir a tot el municipi d'eixe tan preat bé?,

Aprofitaré esta intervenció per a aclarir a alguna persona, que el que vull pensar és que està desinformada quan al·lega en una de les seues intervencions en aquest espai: "I que diem del PAI del pla de marc? En eixe que fem?. El que no s´ha fet en 20 anys volen fer-ho ara, precisament ara. Seran inútils !!. El que tenen que fer en estos moments, és no anar de víctimes, el Tsunami que podem viure en uns anys l´han propiciat ells mateixa".

Ara bé Tomeu, has de saber que nosaltres no hem propiciat res, que no fa 20 anys sinó 12 que es va demanar a l'Ajuntament que s'arreglaren els carrers i es posaren alguns fanals, semblant a la Lloma, simplement això, i res més, ja que ens agrada el paisatge tal qual és i que si pot ser els nostres néts disfruten del mateix que nosaltres i els nostres fills. L'Ajuntament va dir que per Llei això no es podia fer així i que s'havia de fer un PAI, perquè la llei obligava. En eixe moment només hi havia una Associació de veïns, en la que tots confiaven, però la cosa s'anava allargant i així augmentant el preu que devíem pagar cada un de nosaltres des d'unes 800 pessetes per metre quadrat fins unes 12000 pessetes per metre quadrat que està actualment. Quan es preguntava el motiu de la demora se'ns donaven excuses tan pelegrines com que havien discutit els arquitectes, que hi havia una mà negra en conselleria que es dedicava a posar la documentació davall del muntó de què havien de resoldre i coses així, fins que sorpresa a principi del 2003 apareix una empresa que vol fer-ho per gestió indirecta, és a dir vindre a aprofitar-se de la gent i ací ens va tocar tant la moral que ens mobilitzarem, creguem una Agrupació de propietaris, ja que la gent ja no confiava en l'associació de veïns, i ens mobilitzarem parlant amb Abusos Urbanístics NO i amb tot el que vam poder per a evitar el CAOS a què ens pretenien portar, aconseguint que Al Setembre, en Ple Municipal desestimara la gestió indirecta i tornara tot a la gestió directa. Encara així encara no està açò començat, i seguix encarint-se, en eixe sentit si que som inútils. Com veuràs Tomeu no anem de víctimes, sinó que hem lluitat i aconseguit part de la nostra empresa, a més que este PAI i els dos en qüestió només s'assemblen en el nom, ja que en el de Pla de Marc hi ha molt consolidat, cosa que no succeïx en la mateixa proporció en els altres dos, per tant este Tsunami té com a epicentre l'Ajuntament i les empreses que ho propicien, no pla de marc que encara que no ho penses també ixen perjudicats amb els PAIs, igual que la resta d'urbanitzacions, en la meua humil opinió.
Anime a tots i hem de continuar lluitant amb tots els mitjans lícits al nostre abast perquè no es produïsca aquesta greu barbaritat.
De totes les maneres no he volgut estendre'm i crec que queda prou clar, però podria estar hores escrivint amb les peripècies i negociacions amb l'Ajuntament per a aconseguir el nostre propòsit.
NO ALS PAIs.
13/12/2006 De: Vicentico Tema: REFLEXIONS SOBRE EL PRESENT I EL FUTUR D'OLOCAU
ID 671 El referéndum ja te data, les pròximes eleccions municipals de maig a Olocau seran a més d'això un referéndum en el qual el poble haurà d'expressar si vol o no vol els PAI , si vol un poble residual, sense serveis, sense vida o prefereix ser un poble amb futur.
Quins avantatges te per al poble que es fasen eixos PAI?, perquè “si els altres ho fan nosaltres també”, “si no ho fem nosaltres ho farà l'oposició” “unificar els habitatges dispersos”, “que son terres no productives”, son raons d'aquelles que es donen a qui consideren idiotes (ens deuen considerar així a la majoria). Quines son les veritables raons?, el bé del poble? On veuen eixe bé que molts no sabem vore?. Perquè no expliquen d'una manera menys genèrica el que consideren bé del poble”?. Perquè si quan hi han eleccions saben convocar al poble per contar-los els seus “projectes” no ho fan ara? No és esta una decisió prou important per a reunir al poble i contar-li les raons per les quals han pres aquesta decisió. Si no o fan caldrà pensar que hi han coses que no es poden contar.
No seria millor desenvolupar primer el poble propiciant la urbanització de les rodalies del poble per a, tenint un poble consolidat i amb serveis, fer els PAI que interesse on interesse?

Queda poc de temps en el qual l'Ajuntament pot fer marxa enrere, si no ho fa prompte, una vegada ho adjudique, l'empresa adjudicatària podrà legalment, demanar indemnitzacions per les despeses que ha fet (que seran de molts milions d'euros) SI NO FAN MARXA ENRERE, AGUSTIN, VICENTE MAÑEZ, DANI I RAQUEL HAURÁN CONTRIBUIT, AMB EL SILENCI DE LA MAJORIA, AL SUICIDI SOCIAL DE TOT UN POBLE, i crec que això hauria de ser motiu de REFLEXIÓ seria i SENSE PRENDRE MOLT DE TEMPS.
13/12/2006 De: UN AMIC DE RAQUEL I DANI Tema: EL TEMPS S'ACABA
ID 670 RAQUEL, DANI, ANEU ACABANT DE REFLEXIONAR, EL TEMPS S'ACABA, expliqueu al poble les vostres postures en relació amb els PAI's, heu de tindre raons més vàlides de les que heu explicat fins ara. No s'enten com persones com vosaltres no doneu la cara, ¡teniu por! ¡por a qué!, TAN VOS HA ABSORBIT AGUSTIN?. El poble demana explicacions tigueu el valor de reunir-nos i explicar-vos. UN AMIC VOSTRE.
13/12/2006 De: Pep Tema: Almassera
ID 669 Encara que no me importa, perque no soc part afectada, pero voldría que alguna persona relacionada en la almassera me explicara que es lo que pasa en la compra-venta de aquest edifisi, perque me han contat una versió pero sembla que no meu acabe de creure. Vodría que qui sapia lo que pasa meu explicara, per vore si la versió que a mi me han donat dels fets, es igual a la de altres persones.
Volguera saber si ha una altra versió.
Pep.
13/12/2006 De: Una persona d'esquerres Tema: A cuatre pilons
ID 668 No només s'equivoca Raquel quant no es deixa portar pel seu cor, també els demés. I en això vull demanar-los una reflexió a tots els regidors del PSPV d'Olocau. Crec que es per a pensar-ho, esta en joc el futur d'Olocau. Amb ells s'han deixat arrastrar algunes persones, que perque els del seu partit han donat llum verda als PAI's, ja pensen que hi ha que estar a favor, sense analitzar ni entrar en raó del que tot este moviment ens pot portar. Jo no em crec rés fins que algú em demostre el contrari, pero el que es rumoreja pel poble, de que deuen d'haber interessos molt grans per a que els PAI's s'arriven a fer, i mirant que els polítics locals (encara que ens vullguen fer creure que no hi ha res encaminat), volen deixar-ho en mans de consellería, dona en qué pensar, no em digau que no.
També vull dir-los que els donen raons concretes als seus simpatitzants del perque els PAI's van a ser bons per al poble, perque estes persones no saben respondre del perqué esta macrourbanització va a beneficiar a Olocau, fa el efecte que no tenen idees pròpies, tenen la ment anul.lada, i això es un mal síntoma.
13/12/2006 De: Tomeu Tema: Re: Faraona
ID 667 Pots formar part de l'associació, com a soci o colaborador. Pots ajudar en la medida del que pugues. Seràs ben rebuda t'ho assegure!!.
13/12/2006 De: Tomeu Tema: Re: Andrea
ID 666 A Olocau com a qualsevol poble xicotet, les coses es viuen d'altra manera. El fet de que aci ens coneixem tots, comporta una serie de coses bones, i altres dolentes. Per xicotet que siga el problema, ací es magnifica molt més. La paraula exacta no seria "represàlia", no se com explicar-ho, pero si que et fan sentir incòmodes certes situacions, que a altre poble més gran, no tindría perqué passar. Ací per part de alguna gent es porta molt malament, que no estigues a favor dels pai's, arrivant fins i tot, a negar-te la paraula, o el cas extrem de rebre un insult. Tu creus que jo tinc alguna cosa en contra de aquestes persones???, dons NO, jo com a persones no tinc res a dir d'ells, l'única cosa és que discrepe en alguns asunts, que no m'han paregut correctes per al meu poble. I estic per dir-te, que ho porten més malament, la gent que els envolta, que ells mateixa. I això et fa sentir incòmode, et fa sentir malament. Es l'únic exemple que et puc donar.
12/12/2006 De: Anna Tema: Re: ANDREA
ID 665 Potser en el teu cas, no has de tindre tanta por. Però sé de persones que encara que estan en contra dels PAI´s no ho mostren obertament perquè tenen por .La por és molt difícil de provar però jo sé de gent que no es pronuncia obertament per por,sols ho confesen al cercle més íntim. Per supost no t´ho vaig a provar dient els seus noms. Per altra banda com nomenaries el fet de l´insult que va rebre la taula de signatures anti-pai´s per part d´eixa persona pròxima a l´alcalde?.Influeixen o no en les relacions de les persones els desacords polítics en el nostre poble? I això sense nomenar les males cares, que sols les poden provar aquells que les reben.
12/12/2006 De: LEVANTE-EMV Tema: El proyecto de las 12.000 casas en Olocau afecta a un yacimiento romano...
ID 664
Dia : 12-12-2006 Font : V. Contreras, Olocau - LEVANTE-EMV
Titular El proyecto de las 12.000 casas en Olocau afecta a un yacimiento romano y al corredor de infraestructuras
12/12/2006 De: Faraona Tema: Gracies Tomeu i Garrofa
ID 663 Com ja he vist, meu donat contestació a la meva pregunta. Ara m'agradaria saber si tambe puc forma part de l'associació, ja que estic disposada a col·laborar en tot el que faci falta, encara que no visca en Olocau.
Per altra part, jo tambe estic preparant quelcom per penjar-ho al balco.
Fins aviat!
12/12/2006 De: Els cuatre pilons Tema: Eixim del armari
ID 662 Andrea i Montse heu sigut molt valents al donar el vostre nom i l'opinió que vos mereix tot esta tema del Pai.
En un dels escrits de Vicent Navarro hi ha unes frases en què he vist reflectit quelcom que passa habitualment en la meua família, en la família de la meua família, i successivament fins on jo puc conéixer.
Em perdonàreu que per esta raó jo no done el meu nom.
Vicent Navarro parlava del favor, de la por i de la intimidació i a mes del vassallatge intel·lectual. Per a mantindre el domini de la voluntat.
He vist reflectit això en la que jo conec de la meua família directa i indirecta. Jo no conec les represàlies Peri si que conec tot això que deia abans.
Però no m'agrada. La gent major, té por de qualsevol cosa, no s'atrevix a parlar pel que diran...
Crec que els mas jóvens hauríem d'acabar amb esta situació de què alguns s'aprofiten. No m'estic referint a Raquel. Considere que és la persona que mes ha treballat i amb mes despreniment. Ara pense que s'ha equivocat. Normalment Raquel s'equivoca quan s'ha deixat portar i convéncer per Agustin.
Quan Raquel es deixa portar pel que li diu el cor és genial. Quan es deixa portar pel que li diu Agustin s'acaba equivocant. Este és el cas.
Hem de ser mes als que no aspirem als favors de ningú que aquells que estan pensant a totes hores qui els va hi ha fer este o un altre favor.
Pensar que favors demanem i devem és un atras. Els drets han d'exigir-se i exercitar-se i les obligacions cal complir-les. Ja s'ha acabat el temps en què els altres ens han de dir el que hem de fer.
Jo eixiré de l'armari dins d'uns dies.
12/12/2006 De: TUNNING Tema: Nous itineraris urbans
ID 661 M'agrada la idea que heu tengut alguns d'adornar amb motius nadalencs les vostres finestres i balcons, i heu aprofitat per a demanar-li al pare noël que no facen els famosos p a i s. Jo no puc seguir el vostre exemple perquè no tinc a on penjar-ho, si no doneu per segur que també ho possaría.
També vull comunicar-vos, que heu creat un nou itinerari turístic per a algunes persones que estan a favor dels p a i s. Dir-vos que he vist eixir a més d'una persona que mai s'havia deixat vore per segons que zones del poble. Clar... que tenen els seus informadors/ores, per indicar-los per que carrers cal passar per vore este atractiu. Cal ser morbós/ossa per anar a cosa feta a vore algo que segur no t'agradarà.
12/12/2006 De: esporles Tema: Perico
ID 660 ... el "fulanito" de l'horta de dalt és el de sempre, millor dit, "són" els de sempre, que ara caminen en tractes "raritos" altra vegada.
... tornen a ser amics, el "estraperlo" és el "estraperlo" col·lega!!
Jo simplement pensaria que Perico no s'entera de res i "ven la primogenitura per un plat de llentilles".
Salut.
12/12/2006 De: esporles Tema: Andrea
ID 659 Hola Andrea !!!! ... que m'alegra llegir-vos per aquí !!! ...
Salut !!
12/12/2006 De: ANDREA ALAMBIAGA ZURRIAGA Tema: contestació
ID 658 Montse: si tornes a llegir la meua anterior intervenció, veurás que jo no anomene a cap regidor del PP, quan em referesc als del PP ho dic en general i tu saps perfectament que aquest partit està fent barbaritats en temes urbanístics per tot arreu, no sols a la Comunitat Valenciana però a tot l'Estat Espanyol; açò no justifica que s'aproven els PAIs d'Olocau, ni molt menys.I estic d'acord amb tu en que a tots els partits hi ha bones persones i persones dolentes.
Anna: vols dir-me que jo vaig a tindre represàlies per expresar lliurement les meues opinions a Olocau, donant nom i cognoms? Penseu que la meua germana o els meus fills van a tindre problemes per això? Jo pense que, afortunadament, a Olocau no som aixi malgrat que molts ho penseu i, si estic equivocada, que algú em demostre el contrari.
11/12/2006 De: Garrofa Tema: Faraona
ID 657 Clar que podeu signar contra els PAI´s. A l´Associació hi ha un tipus de document per a aquells que no esteu empadronats a Olocau però que també estimeu el poble.
11/12/2006 De: Tomeu Tema: Clar que SI
ID 656 Clar que encara que sigau forasters podeu firmar en contra dels PAI's, faltaria més!!. Podeu vindre de fora, amb cotxe, amb bata i pantufles a signar.
11/12/2006 De: Laia Tema: Re a Perico
ID 655 Pensaria que eres un poca-vergonya, que vols aprofitar-te de la bona confiança que Pepeta te en tú.
11/12/2006 De: Garrofa Tema: Re: Per a Montse i Andrea
ID 654 Sou molt valentes per expresar-vos ací sense seudònim. Però intenteu no fer-vos mal perquè això no ens porta a cap lloc. Els que estem en contra dels pai´s us volem a les dues i també a les vostres famílies perquè siguen del PSOE o del PP sóu veïnes del nostre poble. Anem a intentar relaxar-nos tots i a lluitar els dies que ens queden per poder aturar-ho. Anem a intentar unir-nos el poble i no separar-nos, està clar que tots estimem el poble i volem per a ell el millor. Anem a intentar arreplegar moltes signatures d´aci al 10 de gener. De moment es l´únic que podem fer nosaltres i no val de res que ens enfrentem.
11/12/2006 De: Perico Tema: Contesteume per favor!
ID 653 Contesteume per favor!
Que pensarieu de mi, si jo que m'anomene Perico li aconsellara a la meua cunyada que es diu Pepeta que venguera la terra que te en l'horta de dalt a Fulanito savent que Fulanito li van a pagar la cuarta part de lo que val a Pepeta per jo cobrar una comissio?

Claretat amb lo que pensarieu de mi!!!!
11/12/2006 De: faraona Tema: una firma contra el PAI
ID 652 Soc una forastera que pasa les seves vacances a Olocau.M´agradaria sapiger si yo i la meva familia podem firmar contra el PAI.Gracies espero veures aquest Nadal
11/12/2006 De: MONTSERRAT IRENE ZURRIAGA ZURRIAGA Tema: CONSTESTACIÓ A ANDREA ALAMBIAGA ZURRIAGA
ID 651 Mira Andrea, està molt bé que defengues la teua germana Raquel, jo també me l’estime i eixe sentiment no canviarà a pesar que crec que està equivocada i que els seus motius haurà tingut per a actuar d’eixa manera i recolçar els pai´s. Però el que no està bé és que insinues que "0els del PP", com tu dius, actuen purament per interessos econòmics i electorals, o és que "cree el ladrón que todos son de su condición?, veritat que este acudit fa mal?. Assabentat millor perquè hi ha gent del PP que també pot vendre "terretes" com tu dius, i està en contra dels pai´s. En esta polèmica no es tracta de vendre o no vendre terretes, per suposat que a qui li donen un grapat de diners vendrà o és que tu no ho faries?. Aixó és inevitable i a la llarga no és podrà parar. Aci estem parlant del futur del poble que tu, jo i tots, fins els del PP estimem. Pensa que la gent del poble que està en contra dels teus ideals polítics no sempre és mala, està equivocada i actua a la "magancesa". Siguam més plurals en idees, i assabentem-se abans de fer certes insinuacions, que la ignorancia és atrevida i feriç moltes vegades. Vull que sapigues, per si ho duptes, que de la mateixa manera que Raquel (la teua germana) és regidora pel PSOE en l’Ajuntament d’0locau, i treballa moltíssim per al poble, Valentín (el meu germà) és regidor del PP i també me consta que treballa molt pel futur del poble com ha demostrar fins ara. Mira quins germans tením!!! Serà cosa de familia. Fins el Dia de Nadal.
11/12/2006 De: Antoni. Tema: Ojo
ID 650 Ojo de que es parla, no mescleu a ningú, les families no tenen res a vore en este tema. Molta gent no esta recolzant als seus en la decisió que han prés respecte als pai's, la nostra feina no es expropiar, es demanar explicacions als que han dividit a la gent del poble. Anem a concentrar tota la energia en parar esta barvaritat.
11/12/2006 De: Tomeu Tema: seudònims
ID 649 De moment no pense identificar-me, ja tinc prou en les mirades de menyspreu que algunes persones em dirigixen perquè no m'amague en mostrar-me en contra dels pai's, com si a estes altures cada un no poguera expressar la seua opinió al tema. Valore molt la teua valentía al identificar-te, i mostrar-te en contra dels pai's. Hauràs pogut llegir, que a molta gent no ens ha passat desapercebut el treball de Raquel a la seua regidoría, pero no ens cuadra el que va votar el dia 13 de setembre, i si que som molts, pero molts, més dels que te penses, els que estem esperant una rectificació per la seua part, la qual cosa no dubte i espere que es produïsca, perquè no és cap vergonya el rectificar i adonar-se que açò pot portar al poble a on està ara Marines vell. De tota manera em sembla llògica la teua aparició en defença de la teua germana. No has dit cap mentira.
11/12/2006 De: Anònim Tema: Re:Anna - Insults -
ID 648 Qui ha insultat als veïns presents a la taula informativa sobre els PAI's, ha sigut el pare de l'alcalde.
PD: Després hi ha qui es sorprèn per l'ús pseudònims.
11/12/2006 De: seudònim Tema: La llibertat d'expressió encara comporta represalies.
ID 647 Andrea pensa dos cosetes :
Hagueres posat el teu nom, si part dels teus ingressos perillara ?
Hagueres posat el teu nom si saberes que això portaria "problemes" al teu pare o algú de la teva família?
11/12/2006 De: Anna Tema: Re:Andrea
ID 646 Andrea, a mi tampoc m´agraden els pseudònims, però veig que lamentablement a un poble tan menut com el nostre on tothom es coneix, molts tenen por a patir represalies per expressar el que pensen i això es lamentable que passe en época de democràcia, però per desgràcia al poble hi ha molta gent que té por de manifestar-se en açò dels PAI´s perquè suposa anar en contra del nostre govern municipal. Raquel sap que individualment a ella se l´ha manifestat el nostre desacord però manifestar-ho obertament en un fòrum o donant la cara en una asscociació on tothom té noms i cognoms,tothom no està dispost per por de represalies o de males cares, alguns ja les està patint per penjar el Pare Noel amb el "no volem pai´s" o simplement per pertànyer a l´associació de veïns. A mi també m´agradaria viure en un poble on les qüestions polítiques no empanyaren les relacions personals però en Olocau veig que no potser. De tota manera moltes gràcies per la teua valentia d´expressar-te en aquest fòrum amb noms i cognoms. Pensa que la gent que estem en contra dels PAI´s no és tota de la mateixa manera,ni té la mateixa ideología ,ni els mateixos interessos pero tots estem d´acord en una cosa: no volem pai´s i això es el que ens uneix i per això hem de lluitar , tenim poc de temps i ho hem de fer junts.
11/12/2006 De: ANDREA ALAMBIAGA ZURRIAGA Tema: contestació a FAC I A ESPORLES
ID 645 No sé qui sou. Es la primera vegada que vaig a intervindre en aquest foro i, la veritat, no se molt bé como funcionen aquestes coses. El que si que puc dir és que no m'agrada gens ni mica que la gent s'amague darrere d'un seudònim, per això jo he ficat el meu nom i cognoms i si voleu us fique també la meua edat, el meu D.N.I., la meua adressa etc... com fa Vicent Navarro Sierra que crec que és la persona més sensata i més documentada d'aquest i ç d'altres foros que he visitat.
Després d'aquesta premisa us diré: a FAC, estic d'acord amb tot el que dius sobre Raquel, naturalment, pensareu ¿que vas a dir si eres la seua germana? ¿no? Però per a mi seria molt més facil no dir res que donar la cara per ella, el que pasa és que a més de ser la meua germana, estic convençuda de que és una persona honesta que si creu que s'ha equivocat ho reconeixerà i si pensa que no s'ha equivocat assumirà les seues decisions. Ha treballat moltissim a l'Ajuntament i això ho saben tots, fins i tot els del PP que ara sembla que no han trencat mai un plat. Gràcies FAC per la teua llança al seu favor.
I ara et toca a tu ESPORLES: ja m'estàs tocant els nassos amb tanta gerrameca, després dius que no ets politic.... jejeje que me parto de la risa(com fas tu); si tan clar ho tens tot per què no et presentes a alcalde en les pròximes eleccions?. De veritat creus que els del PP van en contra dels PAIs? (dels DOS PAIs com t'agrada especificar)? No serà que no tenen terretes que vendre en els PAIs? O que volen fer PAIs en altres llocs que els convinguen més? O millor encara no serà que estàn aprofitant tota aquesta moguda per interessos electorals de cara a les pròximes eleccions? O per ambdues coses a un temps?.

Per cert... no estic d'acord amb els PAIs i així li ho he dit a la meua germana, com crec que qualsevol de vosaltres podria fer sense més històries i sense amagar-se darrere de seudònims.
10/12/2006 De: Alienn Tema: Pleno del 5 de decembre
ID 644 Estic interesat en saber de que parlaren en el pleno del 5 de decembre, cap persona que llig el foro sap de que va anar?
10/12/2006 De: Botifarra Tema:
ID 643 Les persones que pensen pasar factura a l'ajuntament mitjançant les eleccions estan equivocades. Quant arriven les eleccions els pai's seran un fet, haurà acabat el termini per a poder fer res. Això va també per als que no tenen problema en dir que estan en contra dels pai's..., que l'ajuntament ho ha fet ben malament...,que fa anys que açò es veia vindre..., pero que a l'hora de donar suport al tema, no estan disposats a firmar o deixar-se vore amb els que han manifestat el seu rebuig als pais'. La cosa es ben clara, o se està o no se està, anem a deixar-se ja de tonteries, que portem mitja vida fent el butoni.
10/12/2006 De: Garrofa Tema: Remember
ID 642 Volia continuar mencionant altres problemes del poble que amb açò dels PAI´s semblen haver-se quedat un poc de costat. Vull refrescar la memòria a l´ajuntament que el poble necessita altres coses en lloc de tant de PAI´s i aquestos serveis els necessitem al casc urbà d´Olocau:
- Una escola nova amb servei de menjador.
- Un nou consultori metge.
- Un bon transport públic que ens comunique amb l´exterior.
- Unes bones instal.lacions esportives que a més d´admirades puguen ser disfrutades.
- Un repetidor que ens permeta veure la T.V com cal.
- Un lloc on puga anar la gent jove ara en hivern on puguen passar l´estona divertint-se sense gelar-se al carrer.
- Un manteniment de La Font de la Penya i els seus voltants que ens permeta també disfrutar altra vegada de la seua aigua.
- Una biblioteca en condicions, més ordinadors i un horari més ampli per a disfrutar-ho.Per cert algú sugeria també allò de la xarxa wifi o xarxa sense fils.
10/12/2006 De: Taronger Tema: ARRIBA NADAL
ID 641 Al poble he vist que ja ha arribat Nadal i comencen a pujar pels balcons els "Papa Noel". Molta gent els ha demanat enguany que aturen els PAI´s i sembla que molts d´ells volen ajudar-nos. També pense escriure als Reis Mags perquè ens ajuden, necessitem l´ajuda de tots aquells que vullguen col.laborar per aturar el desastre que s´aveïna a Olocau. Pengeu el vostre Papa Noel amb el " no volem PAI´s" i demaneu als Reis que signen també el manifest. Necessitem l´ajuda de tots per aturar aquest dessastre.
10/12/2006 De: Anna Tema: Insults
ID 640 M´agradaria saber si és veritat el que s´ha comentat hui en el poble. M´han dit que quan s´ha posat la taula de l´Associació de Veïns a la plaça del poble, per informar als veïns i replegar signatures contra els PAI´s, una persona molt pròxima a l´alcalde, us ha insultat. És això veritat?
Per altra banda volia donar l´enhorabona a l´associació, ha segut un éxit, sempre heu estat envoltats de veïns molt interessants pel tema. ENHORABONA!!!
10/12/2006 De: La Fera que heu creat Tema: Agustin no gastes tant en telefon
ID 639 Agustin esta gastant molt en telefon estos dies.
¿En qui estara parlant?
Jo vos dire amb qui. Tingau paciencia
Parla, parla, qui ningu te te que lliurar de la expropiacio de ta casa!
09/12/2006 De: Santiago Tema: Expropiar als Mañez
ID 638 Me pareix molt be eixo de expropiar la casa del alcalde.
De pas tambe deuriem expropiar el corral dels Mañez en la rotonda perque eixe solar esta fet tirrant terres durant molts anys i eixamplant el terreno.
A expropiarlo. Que se fota tambe.
A vore cuantes propietats podem expropiarlos mes. Vinga propostes...!
09/12/2006 De: Associació Tema: Taula informativa
ID 637 Diumenge 10-12-2006 a les 11:15 a la plaça instal·larem una taula informativa, l'associació de veins contra la imposició PAI's
09/12/2006 De: Quelo Tema: Recordatori
ID 636 Jo crec que el poble te un problema greu. Es el seguent.
L'entra al poble per el pont es molt estreta. Crec que les cases que estan a dreta i esquerre deuria l'ajuntamente expropiarles per eixamplar el pas dels vehicles.
Si ara no pot ser per raons obvies, propose l'expropiacio de les dos vivendes despres de les proximes eleccions.
!Ah que es de Agustin una de elles, pos que se fota. Amb mes rao li la expropiarem per a benefici del poble!
09/12/2006 De: Vladimir Tema: Recordatori
ID 635 Agustin, Vicente, Daniel, Raquel heu venut Olocau. Heu remogut les conciencies i vos te que eixir molt car. Tot eixo se te que tornar en contra de vosaltres.
09/12/2006 De: esporles Tema: huy huy!!! ... cuanta caGNa !!!
ID 634 ... la resposta, naturalment, açi: http://olocaunoquierepais.multiforos.es/viewtopic.php?t=66
09/12/2006 De: @@@ Tema: A Voro Contreras
ID 633 Molt b Voro, molt b per informar al LEVANTE del PAI més gran que volen fer a la comunitat. Igual té que en siguen 12.000 com 14.000, ens volen clavar la barrabassada més gran de tota la Comunitat Valenciana. I damunt pensen que ens anem a quedar quiets... Fins i tot a CAIGA QUIEN CAIGA em escrit!! i anirem on faça falta !!
09/12/2006 De: TT Tema: No m'agrada
ID 632 No m'agrada el que veig últimament en alguns escrits. Açò es un foro on cadascú pot expresar com vol les seues idées, sense faltar a ningú. Es clar que els pai's es el tema que més mals de cap ens està portant, i això gràcies a cuatre que no saben ni lo que varen votar el 13 de setembre (no saben o saben masa, una de dos), i per estes cicunstàncies hi ha gent que pensa que hauría que presentar una candidatura per a que estes persones, que un dia ens la varen jugar, ni ells ni cap altres, ho pogueren intentar de nou. L'han fet tan grossa, que ni ells saben ni tenen idea del futur que li espera al nostre poble si els pai's s'arrivaren a fer.
09/12/2006 De: Tomeu Tema: Al corresponsal del Camp del Túria
ID 631 Li vull agraïr al corresponsal de Camp del Túria del diari LEVANTE, el interés prés en el tema pai\'s. Hi ha gent al poble que no te accés a internet, ni disposa encara de una informació clara d'este tema, i el fet de que haja sortit al diari varies vegades en poc de temps ha fet, que moltes de estes persones, tinguen la inquietut de saber que és el que esta passant, per a sortir fins i tot al periódic.
Gràcies a Voro Contreras.
08/12/2006 De: Tonet Tema: Queden menys de 158 dies
ID 630 Resulta que en l'assemblea del dia 26, tu Esporles eres el primer que ix en defensa dels regidors del PP que legitimament estan assentats en la taula, com no podia ser d'una altra manera, i ara poses a parir a qui recorda que falten 158 dies per a les pròximes municipals.
Com es menja això?
O és que Ascensió no pretén ser alcalde d'Olocau?
O és que no és legitim pretendre aspirar a ser alcalde o regidor?.
O és que potser Olocau no necessita mes candidats per a les pròximes eleccions?
És que potser no creieu que siga necessari que isca gent que aspire a ser alcalde?
O és que preteneu que la cosa quede com esta?

No és la primera vegada que desqualifiques eixes opinions i sincerament no diu res en el teu favor, màximament quan ningú ha dit res d'utilitzar l'Associació per a crear una candidatura. I si així fora seria perfectament legitim que l'associació una vegada aconseguit el seu objectiu es transformara en una agrupació política.
En tot cas serien els seus membres els que haurien de decidir si això seria així o no!

Pel que et recorde que la tolerància, l'argumentació, la pluralitat de pensament i opinió és un bé que ni el teu ni ningú mediatitzarà!
Les teues opinions seran ben rebudes però sigues un poc mas equilibrat en les teues manifestacions!

Sense mes, vull recordar que falten menys de 158 dies i Olocau necessita nous dirigents polítics que estiguen mes prop del poble del que han estat altres fins ara!
Per el que qualsevol que es vullga presentar sera analitzat ell y la seua proposta amb tota atenció.
08/12/2006 De: Quelo Tema: Pixar fora de test!
ID 629 Esporles, ja esta bé d'arrancades de matxo!
Si a tu no te interesa la politica em sembla molt bé, pero tots no pensem com tu. Y per eixo no te desqualificarem!
08/12/2006 De: El home del Puntal dels LLops Tema: Parlar lliurement
ID 628 Demanaria un poquet de mesura als que intervenen per a desqualificar a aquells que apunten la possibilitat que a partir d'un moviment social com el que ha nascut de l'oposició als PAI's puga nàixer una agrupació política capaç d'afrontar el repte de presentar-se als pròximes eleccions municipals.

I els que els qualifiquen de "politiquets de mig pèl" haurien de pensar un poc el que diuen abans d'escriure-ho en el fòrum.

Recordem que les capacitats per a governar un poble com Olocau les tenen els representants polítics triats lliurement per tots els ciutadans.
I que este moviment social i la "associació de veïns" no mes és la punta de llança contra les intencions de l'actual govern municipal.
Però mes allà dels objectius que s'ha marcat l'associació, han d'eixir "polítics" que a partir del mes de juny del 2007 estiguen en condicions d'assegurar que això mai mes es va a produir.

Pretendre que en este fòrum tot el món pense igual i no es puga parlar lliurement i amb claredat de qualsevol tema posa en evidència a qui ho argumenta.

Per favor basta ja d'insults!
08/12/2006 De: Voro Tema: Per a Esporles
ID 627 Per favor Esporles mesura un poquet les teves intervencions. !Que a tu te la bufaran moltes coses pero no eres quí per dir lo que cada u pot opinar en este foro!
A mitampoc m'agraden lo que opinen altres, entre ells tú y m'ho calle!
07/12/2006 De: esporles Tema: Bous i Banyes
ID 626 Ja t'ho vaig dir, si vols ser alcalde paga-te'l tu de la teva butxaca i munta't tu la teva pròpia Associació per a jugar a *politiquillo de mig pèl.

La meva energia i el meu compromís és contra els PAI´s, els teus 158 dies abans d'eleccions me la bufen d'aquí a Lima anada i volta.

Quants dies queden fins al 10 de Gener??

¿O és que pretens ser alcalde d'una petita ciutat de 14.000 habitatges???

Estàs més sol i més llençat que aquests als quals vols llevar la cadira.
07/12/2006 De: De la Associació Tema: Re: Queden 158 díes.....
ID 625 No tinc ni la més mínima idea de qui pugues ser, però per descomptat estic segur que de l'associació NO, ja que la gent de l'associació no la FA SERVIR NI LA POT FER SERVIR per a muntar candidatures, per a això hi ha altres sistemes i altres llocs.

Com supose que no t'has llegit els estatuts al no ser de l'associació, te recomane que t'associes si es veritat que el teu interes real es que no es porten a terme els PAI's, i així els tindràs i T'ASSABENTES bé de quals són els seus objectius , i els seus deures (Art. 11 pt 5 No utilitzar l'associació com a plataforma d'interessos de Grups o formacions polítiques) NO LA VULLGUES GASTAR per al que no és, busca't el rotllo per un altre costat :

"1.- Fer, urgentment, una candidatura, independent o no"........ Si fores soci d'ella t'hagueres assabentat que l'associació no té matís polític, per la qual cosa esta coseta no la pot dir cap membre d'ella........No mareges ni confongues al personal i no intentes llevar-li credibilitat ni a l'associació ni als seus socis, sería un greu error si fores de la associació...., lo qual clar, ja he dit que no pot ser perque perdries al moment la condició de soci segons els nostres estatuts Art 12.

I per cert, si aconseguixes fer la candidatura i pots governar és molt probable que te trobes amb molts treballs bruts ja fets, que en això veig eres tot un expert.
07/12/2006 De: esporles Tema: Olocau Sigle XXI
ID 624 http://vila-real.net/viewtopic.php?p=1669#1669
06/12/2006 De: QUEDEN 158 DIES Tema: AGAFAR EL BOU PER LES BANYES ¡ARA O MAI!
ID 623 Com a conseqüència del que esta passant al nostre poble crec que seria el moment de plantejar-se, de cara a les pròximes eleccions municipals, (queden 158 dies) presentar UNA CANDIDATURA QUE ACABE D’UNA VEGADA AMB ELS PAI-ASOS que hi ha ara a l’Ajuntament. Perquè, imagineu-vos que tornen a guanyar, (això no és impossible), ¿que serà del nostre poble? ¿de que serviria el treball actual per parar els PAI’s?

Per la qual cosa la meua proposta es la següent:

1.- Fer, urgentment, una candidatura, independent o no, (no PSOE, no PP) que traga de l’Ajuntament als que volen vendre el poble.
2.- Fer un programa en el qual la màxima prioritat siga detindre els PAI’s i fer més Olocau, nou consultori mèdic, nova escola, veure de sol.lucionar els problemes de transport i els de les urbanitzacions que tan oblidades estan etc...
3.- Aconseguir per a la candidatura un parell de persones, que amb dedicació exclusiva i un sou digne, vulguen dedicarse a treballar pel poble, als quals no els va a faltar suport.

Per tot això FAIG UNA CRIDA A QUI ESTIGA INTERESSAT per a que plantejem en les reunions de l’associació de veïns contra els PAI’s, aquest tema. Perquè, si no fem res, jo veig 3 possibilitats:
1.- Que tornen a guanyar els mateixos, el que seria un desastre.
2.- Que guanye el PP, amb la qual cosa es trobarien la feina bruta ja feta i, podeu estar segurs, que continuarien endavant amb els PAI’s.
3.- Que guanye una candidatura forastera, amb la qual cosa, ¿van a tindre en compte els interessos del poble?

NO HO OBLIDEU, QUEDEN 158 DIES, I HI HAURIA QUE PRESENTAR UNA CANDIDATURA ABANS DE FALLES. ¡ARA O MAI!
06/12/2006 De: Alienn Tema: Pleno
ID 622 De que va ser el pleno de ahir? algu podria fer un resum?
05/12/2006 De: Ciudadana de Olocau Tema: ANIMO VALENCIAN@PARLANTE
ID 621 M'agradaria donar el meu suport a Valencian@parlante. Crec que tot el que dius són veritats com a cases. No faces cas a Siau, ni a tant com ell, l'única cosa que volen és armar rebombori. Continua en el fòrum i contínua lluitant pel que creus és el millor.
Els PAI'S van a acabar amb Olocau, crec que deuria parar-se tot açò, les conseqüències d'esta actuació, per part del PSOE, els va a passar factura en les pròximes eleccions. Pense que hi ha molta gent, que porta votant-los molts anys, que no està d'acord amb els PAÍS, i eixa gent, pense que si són sensats, no els votaran en les eleccions de 2007.
Però sabeu que és el pitjor de tot açò? Que tal vegada siga massa tard, que tal vegada arribades les eleccions ja no es puga fer res, ja estiguen tots els papers firmats i les decisions preses i llavors. ... el nou equip de govern, que espere i desitge siga el PP, tal vegada ja no puga tirar marxa arrere i ens hàgem de quedar amb el PAI.
M'agradaria que la gent recapacitara i no arribàrem al punt que ens imposen, a la força, el PAI.
Crec que ens deuríem mobilitzar i fer tot el necessari per a paralitzar-ho tot. Pense que l'associació està fent una bona labor.
Anem a lluitar per un poble en condicions, anem a barallar per les millores per al poble.... en definitiva anem a intentar que Olocau vaja amunt i que, aquells que per interessos desitgen el PAI, s'adonen que no és una bona solució per a Olocau.
El que deuria fer l'Ajuntament, entre ells l'Alcalde que pense que és el més interessat en el PAI (déu sap per què ... ), és intentar que Olocau puga donar els servicis mínims.
BAIX L'AJUNTAMENT
05/12/2006 De: Peterpan Tema: Re: PEPE
ID 620 Pepe no cregues que el pitjor que ens pot dur açò és el barri de La coma, no cregues que lo pitjor està a eixe barri,pensa que és gent amb poc recursos però que l´alta tasa de delinquència no la portarien ells...sino mira pels PAI ´s de la costa de Màlaga i la valenciana eixes urbanitzacions asaltades constantment per màfies rumanes, ruses ...Urbanitzacions que estan patint constantment robatoris i els pobles no poden donar la seguretat que mereixen amb els recursos en que conten i els veïns tenen que contratar seguretat privada per viure un poc més tranquils.
04/12/2006 De: OLOCAUÏ Tema: PLE
ID 619 El dimarts a les 8 de la vesprada hi ha ple municipal. Seria interessant que acudirem.
04/12/2006 De: Tomeu Tema: CRIDA A PILOTO.
ID 618 ALTRA VEGADA...PILOTO APROFITA AQUEST FORUM QUE ES ANÒNIM, I CONTAN\'S A QUÉ ENS ENFRONTEM. DEIXA D\'APUNTAR, I PARLA CLAR. MOTS ESTEM ESPERANT UNA RESPOSTA. CONTA TOT EL QUE SAPIES.
04/12/2006 De: Pepe Tema: El Barri de La Coma a Olocau.
ID 617 Atenció molt important.

En la conselleria necessiten traslladar els veïns del barri de la coma.
Estan pensant que el millor lloc per a portar-los a ells i construir 2000vivendes per a portar als que estan desallotjant d'altres llocs és Olocau.
Fa uns dies en la conselleria es van reunir diversos regidors i alcaldes per a decidir açò.
Expliqueu-ho pel poble. Si no ens mobilitzem igual que van portar l'abocador portaran el que no volen en altres llocs.
03/12/2006 De:Antoni. Tema: CARTA OBERTA AL PSPV-PSOE.
ID 616 CARTA OBERTA ALS MEMBRES DEL PSPV-PSOE D\'OLOCAU.

És impossible que l'opinió de tots els membres del PSPV-PSOE d'Olocau siga tan monoliticament unànime a favor del desenvolupament dels PAI's.
Som molts els que hem votat reiteradament esta opció política. Però som molts també als que la nostra capacitat intel·lectiva no ens permet comprendre perquè s'ha pres esta decisió.
Pareix molt estesa l'opinió que molts d'eixos votants no tornaran a votar els candidats socialistes.
Alguns s'atrevixen a dir ja que preferixen votar els representants del PP perquè estan demostrat mes connexió amb els ciutadans.

Crec que els membres del partit socialista no han valorat les repercussions de qualsevol tipus que sobre Olocau tindrà el desenvolupament dels PAI's.
Però tampoc han valorat que li va a passar a l'opció política que ells representen. I el que passara, segur, és que no tornaran a guanyar les pròximes eleccions i que possiblement no tornen a alçar cap fins d'ací a molts anys.
Imaginem que guanya el PP. I que quan governen, damunt ho fan bé. Que li passarà al PSOE? Dons que no alçara cap en 20 anys.

I a mes isquen bé o mal els PAI's no será el PSOE qui puga gestionar l'encert o el fracàs.

Crec que no heu analitzat les conseqüències dels vostres actes.
Demane que reflexioneu i feu el possible per acabar amb esta situació que no beneficia ni a Olocau ni als que votem les opcions d'esquerres.

FA FALTA QUE VOS DONEM MES DETALLS DEL QUE POT PASSAR?
03/12/2006 De:Camil. Tema: Per els amics del Castell i l'institut d'estudis comarcals.
ID 615 Em consta que la gent de l'Ajuntament s'ha reunit amb els amics del castell i amb el centre d'estudis comarcals.
Pareix que estan fent xantatge als membres d'eixes dos associacions.
Em desencantaria molt que els que s'han manifestat ja en contra del projecte d'adjudicació dels país ara es tornaren arrere.

La gent de l'ajuntament ha sigut capaç d'unir a l'esquerra i a la dreta d'Olocau.
La gent de l'ajuntament són hui els hereus dels antics cacics d'Olocau. Ells són els que manifassegen a la gent. Ells són els que donen privilegis als que els interessa.
Però tingueu en compte que ni Agustin ni el psoe tornaran a guanyar les eleccions.
Les coses canviaren i alguns de vosaltres vos canviàreu la jaqueta. Però no vos ha de servir de res.

Un altre favor, l'argument que en l'associació hi ha gent del PP és ridícul.
Ficar-vos eixe argument per on vos càpia.
Ja esta bé de manifassejar, colla de poquesvergonyes Tot açò vos ha de passar factura. Sou la vergonya d'Olocau. Que l'únic que vos interessa és xuplar del pot.
I ara a vore si els progres "amics del castell" es definixen ja!
Encara que alguns diuen que sou la emergent nova burgesia ilustrada de Olocau!
Demostreu la vostra il.lustració i uniuvos a la Asociacio de veins contra l'imposicio dels pais. MOBILITZACIÓ JA!
03/12/2006 De: @@@. Tema: Pregunte.
ID 614 Jo tenía entés, que la empresa que urbanitze en la zona pai's, també te que comprar terra en zona verda, o siga en sol no urbanitzable. ¿Eixa expropiació pot fer-la en zona urbana?.
¿ En el cas que així fora, deixaría de ser urbana?.
03/12/2006 De: Antoni. Tema: Estupidesa.
ID 613 Hui he sentit l'estupidesa més gran des que estem debatent el tema dels pai's. Algú va dient per ahí....^^ no voleu que vos facen el consultori metge i l'escola??? dons deixeu de posar-vos en contra dels pai's, allí vos posaran tot el que faça falta ^^
Pero serà inútil !!!!!!!
Hem aguantat ja massa companys, i açò va ser la gota que ompli el got.
Si els pai's es duen a terme, el que succeirà a Olocau en els pròxims anys,se li tindrà que agraïr a les persones que van votar a favor. Tan dificil és d'imaginar-se el que succeirà??????, tan dificil era oposar-se a este projecte????.
Este interés tan gran que ha tingut açò de desenvolupar-se, dona molt que pensar, pero moltíssim !!!.
03/12/2006 De:Bolet. Tema: resposta a taronger.
ID 612 Mira taronger, els que han afavorit els pais i veuen beneficis per al poble, no els importa el més minim que el poble es quede com està. Es més si ens quedem sense menys del que tenim, dons millor encara, mentre no vinga més gent a viure al casc urbà millor es senten, no s'amaguen de dir que mentre no els toquen del collau per a dins, en lo demés que facen el que els done la gana. Imaginat el que mira esta gent pel bé del poble, d'on no n'hi ha no sen pot traure. No trove el qualificatiu per a descriure a les persones que pensen d\'esta manera.
02/12/2006 De: Vicent Navarro Sierra Tema: Cartografia del Pla General d'Olocau
ID 611 Fitxer adjunt Clasificacion_suelo_Casco_Urbano_R10-03.pdf (PDF)
Ajunt a esta entrada en el fòrum, envie arxiu PDF en el que pot visualitzar-se les previsions de sòl urbanitzable al voltant del nucli urbà que preveu el Pla General d'Olocau.
Pot bservar-se en la imatge com el Pla General d'Olocau preveu varies zones de sòl urbanitzable al voltant del nucli urbà.
Açò fa molt mes evident la insensatesa dels autoritats d'Olocau que preferixen renunciar a un creixement ordenat, sostenible i compacte i preferixen afavorir alternatives que portaren a Olocau a la misèria i a l'ostracisme.
02/12/2006 De: Pregoner Tema: Cambi de jaqueta
ID 610 Avís a navegants
Aquells que han disfrutat de la política de "CLIENTELA" que ha practicat Agustin durant estos anys que vagen canviant-se la jaqueta rapidament perquc
AGUSTIN NO TORNARR A SER ALCALDE D'OLOCAU.
Així que ja saben la que toca.
REPETISC: TOCA CANVIAR-SE LA JAQUETA
02/12/2006 De: Taronger Tema: Olocau racó de PAI´s
ID 609 Tots sabem que ens lligen cada dia els que estan d´acord amb els PAI´s. M´agradaria, que aprofitant que al fòrum es podem expressar amb el nostre nick i no posant el nostre nom,aprofitant açò, foren capaços d´explicar-nos ací els motius que tenen per voler els PAI´S per al nostre poble i en quina cosa ens beneficiaria.
Per altra banda m´agradaria també que aquells que encara no són membres de l´associació de veïns i estan en contra dels PAI´s ens comentaren també mitjançant aquest fòrum aquells inconvenients que li veuen a l´ associació per la qual cosa encara no s´han apuntant a d´ella. És veritat que com s´ha escoltat per ahí, tenen por? de què? M´agradaria que ho expressareu al fòrum ja que és anònim.
01/12/2006 De: Reportera guerrillera Tema:
ID 608
Dia : 17-11-2006 Font : quepasaconelmundo.com.ar
Titular Un informe del ministerio de Agricultura reconoce que 35 millones de estadounidenses carecieron el pasado año de recursos para alimentarse
01/12/2006 De: Kas 325 Tema: Estem units.
ID 607 Hem sent ideològicament d'esquerres, pero no milite en cap partit. Entre el meu cercle d'amics i coneguts, hi ha tant gent d'esquerres, com de dretes, i no tinc cap tipus de problema perque tant uns com altres respectem la nostra ideologia. Pero si que n'hi ha molta gent que te certs prejuicis per a poder mantindre ralació amb gent que no és del seu mateix partit ideològicament parlant. Hui Algú m'ha fet vore el que esta pasant en estos moments a Olocau.
L'única cosa que tenim que agraïr als que han facilitat que a Olocau es puguen dur a terme dos pai's, és que han lograt unir a persones tant de dretes com d'esquerres, i això es algo que a Olocau mai habia pasat. És ara, més que mai, quant hi ha que lluitar TOTS JUNTS per a que els que han afavorit aquesta situació no estiguen mai més en condició de decidir el futur del nostre poble, perque així ho han demostrat. NO HAN ESTAT A L'ALTURA DE LES CIRCUNSTÀNCIES PER A DEFENDRE ELS INTERESSOS DELS CIUTADANS D'OLOCAU.
Més clar impossible.
01/12/2006 De: Tomeu Tema: A Europa continuen flipant.
ID 606 Cuatre parlamentaris de la UE que imvestiguen la aplicació de la LRAU visitaren ahir pel matí la Marina Alta. Per la vesprada es traslladaren a Valencia, on visitaren els terrenys no urbanitzables que l'Ajuntament de Riba-Roja amb el beneplacit de la conselleria de territori i vivenda, vol construir la ciutat deportiva del valencia C.F. Despres de recorrer la zona el jefe de la delegació del Parlament Europeu, que investiga els abussos urbanistics en la Comunitat Valenciana, va declarar que "és increible el que esta ocorreguent" tenen dubtes de que el Plan de Porxinos (Riba-roja) cumplisca la normativa europea sobre contractació. Segons el Eurodiputat, es tracta de un problema de "transparencia i concurrencia pública".
30/11/2006 De: Humorista! Tema: Per a CANVIAR EL PAIS.
ID 605 ¡Una genialitat! Podries fer un acudit dibuixat, registrarlo y vendrel.lo. Segur que pots treure "pasta"
30/11/2006 De: Motxa. Tema: Quanta raó tens SIAU.
ID 604 No mes fa falta sentir a l'ultime representant de la dreta "cutre i friqui" valenciana, imputat per corrupció urbanística. L\'alcalde de Riba-roja.

Va el tio i diu que com el projecte del València CF és de nivell medioalto no convé fer vivendes de protecció oficial. !Sàrria garrulo!

! SÀRRIA GARRULO!
Resulta que en quasi tots els pobles mesclen les vivendes de protecció oficial i les que no són de protecció oficial i el s\'apunta al que Siau dia abans.

Els privilegis, l'estatus social.
No els anem a contaminar! A ells que sempre van mirant de dalt a baix.!
Haver-hi si a poc a poc va eixint tota la merda de hi ha per ací i fiquen a tots els xoriços en la garjola!
30/11/2006 De: SIAU. Tema: Parlar per no callar....
ID 603 Si no m'equivoque, qui ha destapat tot este assumpte dels PAI's és algú, que milita en un Partit Socialista, que no amaga el seu nom amb un pseudònim per a intervindre en este i en altres fòrums i damunt em consta que intenta col·laborar, aconsellar i orientar les accions que pot prendre esta associació.

Possiblement esta persona s'hi podria haver desinhibit del problema.....!Perquè ficar-se en cap embolic!.... Perquè hauria d'involucrar-se en quelcom que ni li va ni li ve?
Perquè segurament, perquè com dia , Olocau és mes que una realitat física. !Olocau és una realitat emocional!
!I si al li emociona, pareix que a nosaltres en els últims anys ens ha emocionat poc!

Estic segur que esta situació a esta persona no li esta resultant res agradable. Certament no és que m'ho imagine, és que ho sé perquè ho he parlat amb ell.

En la dreta i en l'esquerra el percentatge de "fills de puta" és el mateix.
Per tant tants corruptes hi ha en la dreta com en l'esquerra. Simplement per que ser un "fill de puta" no és condició adquirida per pertànyer o simpatitzar amb un partit polític o una tendència ideològica. !Simplement que és una condició humana!
A mi encara em resulten mes simpàtics i confia mes en alguns polítics de la dreta que en altres d'esquerres; encara que no és això l'usual!!!
Pel que no em case amb N I N G U !

Independentment d'això, la dreta ideològica i els partits conservadors, tal com la paraula ho definix són això C O N SE R V A D O R S. I això vol dir "conservar el patrimoni" -guanyat o no decent o indecentment-.
Vol dir "conservar privilegis" adquirits pel "amiguisme" i el "confabule".
Vol dir conservar "estatus social" i conservar tantes coses mes.....

L'esquerra ideològica, amb les excepció del percentatge habitual de "fills de puta" opta per eliminar privilegis, per conservar el patrimoni guanyat legalment i decentment, per la igualtat d'oportunitats, per la solidaritat etc.

Amb açò el que vull dir és que "encara hi ha diferències". Però a Espanya les diferències desgraciadament són mes per les especials característiques de la "dreta".
!I sinó repassem la història des dels reis catòlics fins hui en dia.
!Hem arribat tard a tot! Fins fa quatre dies encara es cridava allò de "!Visquen les cadenes!"
De fet em pareix sentir-lo encara en boca de molts a Olocau!

Els que han tractat sempre de mantindre la gent en la ignorància:
L'esquerra o la dreta?
Els que han tractat sempre d'impedir que arribara la democràcia:
L'esquerra o la dreta?
Els que han tractat de mantindre els treballadors sotmesos a condicions de treball precàries:
L'esquerra o la dreta?

En el cas que ens ocupa. Qui esta tractant d'ocultar el PAI, les conseqüències del PAI,etc etc. .....EN ESTE CAS ELS QUE DIUEN SER D'ESQUERRES!
Pues sí! En este cas els representants de la dreta local s'han posat les piles i han eixit a la palestra. !Però que quede clar que els ha espentat un d'esquerres per que recordem la votació.......

I ara per favor que la dreta s'oblide de fer ostentacions de res per que li fa falta encara aprendre molt de llibertat, igualtat, democràcia i equitat i tants etcèteres.......
30/11/2006 De: @@@. Tema: Re Tryp.
ID 602 No se si tindríes que tornar la subvenció que has rebut per posar-te el goteig. Pero el que si que hem fa el efecte, es que la gent que esta comprant terrenys en la zona pai's, esta pagant a X euros l'anegada, siguen taronger, garroferes, oliveres, o estiga perdut, tinga goteig o no tinga una gota d'aigua. Se està comprant per a contruir i el goteig i els arbres no els necesiten per a res.
30/11/2006 De: Tomeu. Tema: PILOTO.
ID 601 Vols dir algúna cosa, pero no l'acaves de dir, parles amb molta incògnita. Si no sabem encara a que ens enfrontem, explicat clarament. Parles de organisme?, de hostilitat?, no tenim cap possibilitat de q?. Sembla que estigues parlant de mafia, de enemic, de que parles?. Per favor aclarau.
Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis