Dissabte, 27 d'abril de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El Pregó !! - Missatges del 1101 al 1200

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
04/07/2007 De : INFO  Tema : El cantautor Paco Muñoz presenta en Serenates al Claustre -La meua terra-.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1200
Dia : 04-07-2007 Font : panorama-actual
Titular El cantautor Paco Muñoz presenta en Serenates al Claustre -La meua terra-.

04/07/2007 De : Santi  Tema : Re: Flor d´ametler
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1199
Flor d´ametler disculpa si t´he ofés pel meu comentari. El que em sembla una ximpleria es que partim de que el pacte d EU-PP no té trellat i per això en lloc d´esperar a vore com van les coses i poder entendre esta desició tan poc comuna d´una candidatura d´esquerres es limitem a criticar els termes del pacte quan encara no s´han fet públics pels implicats i comencem a jutjar eixos termes quan encara no els han anunciat ni els han explicat. Sols dir-te que si és de veres que no ets d´ací, prompte entendràs cadascuna de les decisions d´EU que al teu entendre no comulguen amb un partit com EU. Sols dir-te també que com a votant d´EU no estic pegant bots d´alegria amb este pacte però estic segur que ha segut el millor que es podia fer en les nostres circunstancies. Les actuacions del nou gobern les jutjaré d´ací 4 anys amb el meu vot. De moment confie en ells.
04/07/2007 De : Canyeta  Tema : Tranquils
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1198
Sols us dic que tots les amigues i els amics que tinc a EU no entenen el vostre comportament.
Tranquils i deixen que passe un temps i ja veurem con van les coses al poble.
03/07/2007 De : Lys  Tema : PARCENT PAI S
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1197
Dia : 03-07-2007 Font : levante-emv
Titular Parcent paraliza el futuro planeamiento del PP que incluía las 1.800 viviendas.

03/07/2007 De : Flor d'Ametler  Tema : Seguim amb el pacte, per a pometa i rebeca
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1196
Bé, està clar que no conec als que formen part de les llistes de IU, però això no vol dir ni justifica cap de les actuacions que puguen tindre al govern. Està clar que si els coneguera tindria més informació per poder jutjar millor les seues accions, però tampoc vaig a justificar-les per el fet de que els conega i m'estiguen simpàtics o sapia que son honestos. També hi ha gent del PP amb la que em duc bé i supose que poden ser més honrats que molta gent d'esquerres...per posar un exemple. És allò gran que té la democràcia.
He de dir, que puc entendre un pacte amb el PP si no hi haguera alternativa però en aquest cas hi havia....
Tots dieu que la política d'Agustí ha sigut insuportable, doncs bé; està clar que és una raó de pes per fer fora a un i pot ser justifique gran part del que haja pogut fer IU ara, però ningú parla de les possibles conseqüències que puga tindre aquest pacte de cara al futur.
Que el PSOE ha tingut actuacions més de dretes que esquerres, doncs tampoc vaig a discutir-ho, però dins dels votants del PSOE hi haurà gent d'esquerres també, no? que passarà amb aquesta gent que dona el suport d'esquerres, encara que siga al PSOE i ara s'ha vist truncat per IU.
M'agradaria que algú em diguera quin bé li farà a IU aquest pacte. A banda d'aquells projectes que engegaran perquè hi ha acord (no-PAI, col·legi, Centre de Salut) i que son de bé per al poble però que considere que IU podia haver controlat estant fora de pactes, quin bé li farà aquest pacte de cara al futur? com pensa guanyar més simpatitzants? furtant-li-los al PP? fent-ho tan bé que tot el món se n'adonarà i votarà IU?
Pareix ser que Col·legi, Centre de Salut i No-PAI s'han de obtindre a qualsevol preu. Doncs crec que s'haguera pogut pressionar i fer-ho d'un altra manera, encara que soc conscient que haguera costat molta més feina que estant dins i obviament sense cobrar, però al menys els que pensem que una ideologia d'esquerres no pot tolerar aquest tipus de pactes no s'hauríem sentit traïts.
Ningú heu parlat de tot això. Crec, que si estàs dins d'un partit també conta l'ideologia no? i no es que jo em deixe dur per la ideologia però seguisc pensant que serà un error estratègic.
Dieu de donar-li una oportunitat a IU, que el temps posarà les coses al seu lloc, doncs bé, ja veurem que passa a les pròximes eleccions...espere que li vaja bé a IU i tan de bo ho feren fenomenal i guanyaren simpatitzants... per a mi seria el millor encara que tinc els meus dubtes per l'inici que ha tingut.
02/07/2007 De : INFO  Tema : La Diputació destinarà 124.000 euros a millorar el turisme de Camp de Túria.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1195
Dia : 02-07-2007 Font : panorama-actual
Titular La Diputación destinará 124.000 euros a mejorar el turismo de Camp de Túria.

01/07/2007 De : Albaida  Tema : Re: Canyeta
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1194
No t´esforces en desacreditar la candidatura d´EU. No presumiu de ser tan d´esquerres que ja heu demostrat en 20 anys el poc important que és per vosaltres la ideologia (s´heu valgut d´unes sigles per fer i desfer el que heu vist convenient)també heu demostrat el poc important que són els interesos del poble i de les persones que ací vivim. Ah i les octavilles amb insults a la candidata d´EU ja s´ha sabut d´on han sortit i fins i tot els que les han repartit i no són precisament votants d´EU. Es desacrediteu vosaltres mateixos. Si algú dubtava el sentit del pacte d EU i PP, ara ja s´ha vist fins on heu segut capaços d´arrivar al perdre el silló. Intenteu assumir que estem en democràcia i que els carrecs no son vitalicis. Te recomane que obrigues els ulls i espere que prompte t´adones per tu mateixa de la realitat a la qual ens heu portat.
01/07/2007 De : Associació de Veïns contra imposició PAI´s  Tema : ASSEMBLEA
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1193
"L´Associació de veïns d´Olocau contra imposició PAI´s" convoca els seus socis i col.laboradors a la pròxima assemblea ordinària que tindrà lloc el dia 15 de Juliol a les 11 hores en la Casa de la Cultura.
LA JUNTA DIRECTIVA
30/06/2007 De : Pometa  Tema : Re: Flor d´ametler
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1192
Flor d´ametler, entenc els teus dubtes pel pacte PP-EU si no has viscut a Olocau molt de temps i no conèixes massa be als candidats de les formacions polítiques que es presentaven. Però els que hem viscut dia a dia les accions del PSOE d´OLocau, durant dues dècades tenim altra visió molt diferent i és la següent: PSOE d´Olocau no es igual a esquerres, ni tampoc es sinònim de transparència ni sap el que és treballar per l´interés general. Sembla ara molt dificil per a tu d´entendre que potser ho mires des de fora. Però tranquil prompte t´adonaras i ens compendras als que com a votants d EU de veritat donem suport a este pacte.
Salutacions
30/06/2007 De : 300  Tema :
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1191
Canyeta, m'ha costat, però ja es qui eres, i cap comentari que faces em pareix seriós, es del peu que coixeges, vas d'esquerres, però eres mes de dretes que l'Aznar. Ah i E.U. Si mal no recorde va dir, que en política de pactes, només faria el millor per al poble en cada moment,i el pacte PP - E.U en estos moments és el millor per a Olocau. Però el que s'ha dit ja es qui eres, i per això no em mereix cap credibilitat els comentaris que faces, ja que són PAMFLETS DEMAGÒGICS. Adéu
29/06/2007 De : Golf-NO  Tema : Ja comencem...
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1190
Proboquen un incendi prop del PAI de Serra (junt al barranc d'Olocau).
Dia : 29-06-2007 Font : lasprovincias
Titular Prenden fuego a una parcela junto a la Sierra Calderona.

29/06/2007 De : Sardina  Tema :
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1189
A ningu se li pot escapar que aquesta moguda politica en Olocau ha eixit com a reacio contra el equip de govern, pero sobre tot contra Agustin.
Ara toca governar amb el PP o amb el DIABLE per superar el moment.
Despres, una vegada que el PSOE se regenere, tambe, sera hora de pactar amb els ANGELS per a governar desde un altra orientacio politica.
Si el PSOE no cambia la seua estructura organica i se identifica millor amb la identitat valenciana, fugint del direccionament nacionalista-espanyol, pero sense despreciarlo, esta condemnat a ser un partit residual sense capacitat per a guanyar cap eleccio.
Al meus amics socialistes de Olocau aconsellarlos que arrinconen a els que han fet de Olocau un poble \"pobre\" en tots els aspectes i que definitivamen obren els ulls, Crec que encara hi ha gent aprofitable en el PSOE pero desde luego no els que el han representat durant estos anys.
I al que ha escrit el famos paperet dirli que te el anima oscura i pudenta.
28/06/2007 De : Rosaura  Tema : Re: Canyeta
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1188
Com a votant de EU entenc perfectament i cada dia més el pacte EU i PP en Olocau.
No ens despistes amb la política del PP de la Comunitat Valenciana ni del país perquè ací la situació es altra i tots els que d´aci som, i hem patit i viscut més de 15 anys ja sabem el que hi ha...I no te poses tan nerviós ni te preocupes de que EU perga vots en les properes eleccions. Els que conegam el percal del poble sabem el que s´ha fet i el perquè.
No te preocupes tant de que els votants d´EU que no coneixen be als components d´EU d´Olocau estiguen ara dubtosos perquè estaran prompte amb ells. Temps al temps...
Ah Canyeta, qualsevol diria que has perdut prou amb el canvi en l´Ajuntament...
28/06/2007 De : Rebeca  Tema : Flor d´ametler
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1187
Flor d´ametler: Sembla que no coneixes molt bé als d´EU d´Olocau.
Per altra banda si és de veritat que els has votat, tin paciència que no et defraudaran. Potser et semble molt estranya eixa unió. Però EU no ha estat mai d´acord amb la manera de fer les coses fins ara a l´Ajuntament, per això s´han presentat enguany. Si pactava amb el PSOE amb els mateixos membres que han estat 20 anys o deixava que continués, anavem a tindre a Olocau més del mateix i el candidat d EU res haguera pogut fer més que votar als plens coses puntuals. Però tothom sap que en el fons res haguera canviat substancialment.
Tothom que ha viscut a Olocau en els últims temps sap molt bé que això no haguera segut suficient per poder aconseguir eixa manera de fer les coses ben diferent.
El temps, com algu deia al fòrum posarà a cadascú al seu lloc.
Salutacions
28/06/2007 De : segador  Tema : amb les canyetes faig fardos
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1186
Mira templat,..igual te canyeta una dos que tres,..lo que si ques una vergonya es la politica d'ocultisme que estava practicant el vostre candidat(no de ara), que estic segur que no participaveu en conciencia.Fins cuant pensava estar el fulano este al carrec?? i vosaltres que sou de esquerres??? Que mireu pel vostre negoci i vos estaveu fent la faena bruta, pero clar el que no sabeu es que ell no anava de vuit.Si poc apoc sortira tot.Crec que vos varen posar en safata l'exit pero es mes facil ser victimes.
28/06/2007 De : Mussol  Tema : Abocador jaciment silenci de l'ajuntament
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1185
A continuació facilite per a l'interessat en temes relacionats amb el tema de l'abocador la Resolució de 6 de febrer de 2006, de la directora general de Gestió del Medi Natural de la Conselleria de Territori, per la qual s'ordena la part dispositiva de les declaracions d'impacte ambiental. És ben interessant i hi ha una part important que parla de la cantera Mª Rosa. A les pàgines 6059 i 6060 hi ha alguna cosa ben, ben, ben, interessant. Val la pena llegir-lo.
Enllaç:
docv.gva.es/.../2006/02/14/pdf/dogv_5198A.pdf
28/06/2007 De : Flor d'Ametler, ara 'ximple flor d'ametler'  Tema : Per a Versus i Santi. tema:pacte
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1184
A veure, Versus, ja he dit que soc conscient que son rumors i que als rumors hi ha que donar-li l'importancia que tenen, doncs això...rumors. Em dona igual si son 1.800 o 600; el fet es que un Regidor de IU ha demanat l'alliberament, i si que es cert, Santi, que cal treballar de valent i molt, però em sorprèn com s'ha fet tot per part de IU. Ja he deixat palesa la meua opinió sobre el pacte per obtindre representació. Crec que IU podria haver treballat igualment sense donar el suport al PP; pareix ser que el grups minoritaris estan deixant-se dur per una necessitat que no entenc d'obtindre representants. IU ha demanat representació junt a un partit de dretes i a més un alliberament per al seu representant. Doncs no em pareix fer política d'esquerres.
Després de tot, no seria lògic (i açò son suposicions meues) que ara un representant del PP ho demanara també? doncs això...
Jo no he negat en cap moment que faça falta un consultori o un col·legi en condicions, quan he dit el contrari? però si hi ha previsió de fer-ho -encara que sé que hi haurà dificultats- doncs raó de més per no afegir més despeses, no? El que pretenc dir al meu anterior missatge es que es volen fer moltes coses i no serà fàcil ni hi haurà diners per fer-ho tot; i a més ara hem de pagar un sou més com a mínim.
Santi, torne a dir que jo no defenc cap grup ni cap representant de l'ajuntament anterior, si abans s'ha treballat altruistament o no, no ho sé, hi haurà gent que si i haurà gent que no, no ho sé ni m'importa ara en aquestos moments. M'importa el que està fent ara IU perquè els he votat i perquè crec que una política d'esquerres no ha d'anar encaminada a d'això.
Si feren falta més diners...d'on ixiran? del poble, no? doncs l'unica solució es que paguem més impostos...o que?
Parleu del regidor de IU com si fos l'únic que està ara a l'ajuntament..com si fos un super heroi que treballarà nit i dia pel poble, l'escollit entre escollits, eixe serà el regidor de IU, el poble està a les seues mans...a vegades- i ja ho vaig dir- pequem de prepotència i això ens perd.
Acabava aquell missatge parlant d'un poble on s'havia decidit fer una política més participativa, doncs això... per a mi demanar un sou o alliberament suposa totalment el contrari a fer una politica més participativa.
Transparència, informació ciutadana i participació és el que voldriem molts. A treballar tots, ja que el poble es de tots però no per a pagar sous als demés sinó per fer coses. A mi, delegar en un altre i prou no em convenç. En ciutats més grans pot ser tinga una lògica però en pobles menuts...que ho demane l'alcalde que es el que coordina totes les regidories, no?
Bé, el "ximple flor d'ametler sense arguments"
28/06/2007 De : Canyaço  Tema : Bobaetes i canyetes
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1183
Canyeta: No em molestaré en contestar-te si tu i el teu partit "d'esquerres" no comdemneu públicament a qui, aprofitant la nit, com el delinqüents de poca categoria, ha llançat el paperet. Però... no oblides que qui riu l'últim riu millor. Prepareu-vos a donar la cara.
28/06/2007 De : Aigua  Tema : Serra es queda sense aigua, per un excés de demanda.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1182
Dia : 28-06-2007 Font : levante-emv
Titular La rotura de un pozo deja sin agua a los vecinos de Serra.

28/06/2007 De : Humorista  Tema : Sense comentaris
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1181
Dia : 28-06-2007 Font : levante-emv
Titular Sevilla valora el discurso de Camps mientras el PSPV lo equipara a mantenedor de Hoguera

28/06/2007 De : Vila  Tema : El PSPV te que fer neteja JA!
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1180
Dia : 28-06-2007 Font : abc
Titular Denuncian que el PSPV de Bolulla no presenta las cuentas públicas desde 1987

27/06/2007 De : Anaclet  Tema : FUM I FEM
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1179
Fonts fiables, dissidents de l'alcalde ixent, m'expliquen per què l'Ajuntament no es va personar com a acusador en el procediment judicial que es porta en el jutjat sobre el tema de l'abocador. La raó és ben simple: perquè l'Ajuntament anterior també està imputat en el procés per haver donat el corresponent i necessari permís municipal per a eixa activitat, inclús a pesar que els estudis d'impacte ambiental (que en aquella època no era vinculants) no ho aconsellaven. Ara entenc millor per què l'anterior Ajuntamient no es va personar: perquè TAMBÉ ESTÀ IMPUTAT.
27/06/2007 De : Austin Powers  Tema : L'executiva nacional del pspv no es fia d'alguns dels membres del comité comarcal del camp de túria?
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1178
L'executiva nacional del pspv tria a dit els diputats que representaran la nostra comarca, impedint que el comité comarcal del camp de túria del psoe tinga veu i vot.
Dia : 25-06-2007 Font : levante
Titular División en el PSPV de Camp de Túria por la elección del diputado

Quina falta de confiança, juas juas juas.
27/06/2007 De : BRAM  Tema : Pregunta a Canyeta
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1177
Canyeta...no sabrás tu res de la "miserable carta pública"????????
Una persona tan progre i que suposadament sap tant...no ha pogut escriure tan fastigós escrit...pero qui sap???...aci el que no corre, vola.
27/06/2007 De : Canyeta  Tema : barbaritat de pacte
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1176
Companys d'EUPV us voldria dir que cada dia que passa veig el pacte amb el PP ES una gran BARBARITAT, sols teniu que veure la política que ha realitzat el PP al nostre país, encar avui organitzacions ecologistes estan denunciant la política urbanística del govern valència Això no vol dir que pacteu amb PSOE, es pot fer una política encara que som una minoria, realitzant propostes per a millorar la vida al poble, el vostre soci de govern això de estar encontra del PAI es un engany perquè el dia que els grans empresaris vegen negoci al nostre poble els del PP callaran i es pareixerà be, i aleshores tot això representarà la modernitat i l'avanç per al poble, perquè els del PP son unes persones que con podeu veure a la Televisió Valenciana ells no s'enganyen mai son els millors i els demés sols volen impedir que el País València progresse.
Per finalitzar us diré que en veritat pense que L'Objectiu de alguns d'EUPV no es fer una política d'esquerres sinó que Agustin el ex no fora alcalde, però també us diré que hi han gent d'esquerres que avui no estaria amb vosaltres.
NO PACTAREM EN CAP GRUP dons va ser una gran MENTIRA.
ADÉU
26/06/2007 De : LYS  Tema : Parcent/Eleccions/PAI
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1175
Dia : 26-06-2007 Font : levante
Titular Parcent estudia medidas legales para anular los PAI sin indemnizaciones millonarias

26/06/2007 De : Menxu  Tema :
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1174
EU, No feu cas!!, es desqüalifiquen sols.Ànim i endavant!!!
26/06/2007 De : Albaida  Tema :
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1173
Un d´esquerres de veritat i votant d´ EU no pot estar a favor de la destrucció del territori.
Estes crítiques a EU les fas per ideologia ? O potser no t´interessa que PP i EU anulen els PAI definitivament???
26/06/2007 De : Olocauívaersa?  Tema : No es pot il·legalitzar una opció política per poc que agrade.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1172
Hola Canyeta

Pense que en democràcia no es deuria il·legalitzar cap partit polític.
Això mai a portat a res positiu, mes bé tot al contrari, l'únic que fa es dificultar la convivència.

Es hora de deixar arrere els temps en què era il·legal el partit comunista. I això es deuria fer sense excloure a ningú de la segua representació legitima. Va ser un error il·legalitzat EHAK a l'igual que o seria il·legalitzar els partits a què tu fas referencia.

Seria molt mes constructiu, que als plens municipals del nostre ajuntament, s'hagueren aprovat resolucions donat suport als treballadors d'empreses de la nostra comarca, que han passat per temps difícils. De ven segur que a tu, et sonaran casos com el de SAEZ-MERINO.
Salut
26/06/2007 De : canyeta  Tema : ens han enganyat
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1171
Aqui amic la cara dura la de la candidata d'EUPV que Va dir QUE NO PACTARIA AMB CAP GRUP.
cON DIUEN AL MEU POBLE AQUI HI HA GAT TANCAT.
SI AL COMPROMÍS NO AL PACTE AMB EL PP.
PER UNA VERDADERA ESQUERRA I NO AL LA MENTIRA ACTUAL.
26/06/2007 De : Canyeta  Tema : El nou parlament
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1170
Després d'escoltar al President Camps en pa pressa de poseció ,i a Gloria Marcos, encar entenc menys el pacte entre EUPV i PP.
Vull deixar clar que no estic d'acord amb el PAI que volien realitzar a Olocau, però sembla que si realitzen la nova autovía d'enllaç entre la N III i l'autovía Mudejar serà inenvitable, que eixa zona no se urbanitze, o si no el temps ho dirà.
La carta que va pareixer el cap de setmana diu moltes veritats, alguns votants d'EUPV com es natural estan molestos amb el soport que li donen al PP. Perquè jo no m'imagine EU votant a un candidat del PP a la presidancia a la Generalitat.
Es un pacte antinatural i sospitos que el temps ens ho dirà.
EUPV deu de fer la seva política i no la del PP.
PER UN PACTE DE PROGRÉS, NO AL PACTE AMB EL PP.
Espere una reunió informativa de les negociacions d'EUPV amb altres partits. CLARETAT FINS ARA POCA I TRANSPERÈNCIA MENYS.
SALUT
26/06/2007 De : BERBIQUI  Tema : LLEGIR PENSAR I BUSCAR ACTITUTS SIMILARS
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1169
Estos si que són principis i pareix que va ser ahir...o és ara mateix?

-Els principis de la propaganda

1. Principi de simplificació i de l'enemic únic. Adoptar una única idea, un únic símbol. Individualitzar l'adversari en un únic enemic.

2. Principi del mètode de contagi. Reunir diversos adversaris en una sola categoria o individu. Els adversaris han de constituir-se en suma individualitzada.

3. Principi de la transposició. Carregar sobre l'adversari els propis errors o defectes, responent l'atac amb l'atac. "Si no pots negar les males notícies, inventa altres que els entretinguen".

4. Principi de l'exageració i desfiguració. Convertir qualsevol anècdota, per xicoteta que siga, en amenaça greu.

5. Principi de la vulgarització. "Tota propaganda ha de ser popular, adaptant el seu nivell almenys intel·ligent dels individus a qui va dirigida. Com més gran siga la massa a convéncer, més xicotet ha de ser el esforç mental a realitzar. La capacitat receptiva de les masses és limitada i la seua comprensió escassa; a més, tenen gran facilitat per a oblidar".

6. Principi d'orquestració. "La propaganda ha de limitar-se a un número xicotet d'idees i repetir-les incansablement, presentar-les l'una i l'altra vegada des de diferents perspectives, però sempre convergint sobre el mateix concepte. Sense fissures ni dubtes". D'ací ve també la famosa frase: "Si una mentida es repetix prou, acaba per convertir-se en veritat".

7. Principi de renovació. Cal emetre constantment informacions i arguments nous a un ritme tal que, quan l'adversari responga, el públic estiga ja interessat en una altra cosa. Les respostes de l'adversari mai han de poder contrarestar el nivell creixent d'acusacions.

8. Principi de la versemblança. Construir arguments a partir de fonts diverses, a través dels cridats globus sondes o d'informacions fragmentàries.

9. Principi de la silenciació. Emmudir les qüestions sobre les quals no es tenen arguments i dissimular les notícies que afavorixen l'adversari, també contraprogramant amb l'ajuda de mitjans de comunicació afins.

10. Principi de la transfusió. Per regla general, la propaganda opera sempre a partir d'un substrat preexistent, ja siga una mitologia nacional o un complex d'odis i prejuís tradicionals. Es tracta de difondre arguments que puguen arrelar en actituds primitives.

11. Principi de la unanimitat. Arribar a convéncer molta gent que pensa "com tot el mundo", creant una falsa impressió d'unanimitat.

Autor:Joseph Goebbels
26/06/2007 De : Flor d'Ametler  Tema : Conteste alguns missatges: sobre tot a Simpatitzant
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1168
Vull aclarir algunes de les coses que em dieu. En primer lloc, i per situar-vos una mica, no es que duga uns anys fora del poble i ara haja tornat, vinc de fora totalment amb tot el que això comporta. No m'he cegat amb cap opinió de ningú perquè he rebut opinions de tots bàndols majoritaris, i és més...a casa tan sol m'ha arribat propaganda i el programa del PP. Ho he dit a tots els meus missatges, si he votat IU es per ideologia purament, el meu vot es d'esquerres i el més esquerrà que teníem ací era aquest. Mai he votat PSOE.
Estic d'acord amb el que argumentes (Simpatitzant)després, total i absolutament d'acord. Dius que ho has viscut i m'ho crec. Però res del que dius es contradeix amb el que jo he dit. Ja vaig mostrar el meu desacord amb el PAI i el meu descontent amb el PSOE, ho he mostrat també a les urnes. Esta clar que si ha hagut amiguisme i han hagut coses mal fetes s'hauran de solventar i el PSOE també ha pagat el preu.
Però ningú m'ha justificat encara perquè es millor opció governar amb el PP i obtindre representació al govern que haver-se abstés en el nomenament i no mostrar-se partidari de cap dels dos partits, utilitzant el dret a vetar o no les propostes del partit majoritari (en aquest cas el PSOE). Ja vaig dir a l'ultim dels missatges que per a mi era un error estratègic de cara a futures eleccions, perquè desvirtua el vot ideològic d'esquerres i li prepara el terreny futur al PP.
Anem a veure, pareix ser que als pobles menuts tot val, qualsevol pacte és vàlid, no? com és menut, ja se sap...Escolteu, la dreta ja sabem per on va, no? tot el que està fent en linees generals amb el tema de l'especulació de la terra i la construcció, i sabem que també que hi ha grans diferències ideològiques de base, sobre tot amb el tema social. Per tant, IU i PP poden estar d'acord en coses puntuals però no en linees generals i ideològiques. Una vegada s'haja frenat el PAI tinguem una escola com cal i un centre de salut decent, que? Per a mi eixes coses puntuals són les que interessen realment a tot el poble (encara que el PSOE no haja sabut dur-les i les haja descuidat), i es podien haver resolt d'un altra manera; no és lògic que EU i el BLOC estiguen fent campanyes contra el PP i després pacten amb ells. Si realment la ideologia ha d'estar en un segon pla absolut doncs que es presenten com a independents i prou.
Dius que intente assabentar-me o informar-me millor. Realment ho intente, de fet res del que he dit m'ho he inventat, no he acusat a ningú de res, perquè he d'aportar proves? no estic anant a per ningú. Com a votant de IU en aquestes eleccions, m'ha decebut la decisió de IU, i molt. I obviamnet intente donar les raons possibles per justificar el meu pensament. No m'he deixat dur per ningú; no sé, pareix que esteu un poc paranoics amb el tema de la manipulació.
També per a Renato, dubteu de si he votat a IU perquè pose en qüestió el pacte? es que tan fàcil us pareix el que havia de fer IU. Em dieu les coses com si defenguera al PSOE, des d'el meu punt de vista ha sigut un error estratègic perquè la gent d'esquerres que ha votat al PSOE en aquestes eleccions creeu que a les pròximes votarà IU, molt bé ho hauria de fer IU per superar eixe "handicap". D'un altra manera IU haguera pogut tindre el control sobre les decisions que es prenien i guanyar-se alguns vots d'esquerres, no?
Puc assegura-te que amb aquesta decisió un pocs vots si els ha perdut.
Quan parleu de Marines, doncs teniu raó, quanta gent d'Olocau fa ja més vida a Marines que al seu propi poble? estic d'acord en que els diners es podrien reinvertir millor, si es que no defenc al PSOE...
I per últim em mostre en desacord amb el tema de l'alliberament, que siga precisament IU qui demane això...? crec que la polítia en un poble tan menut no ha de ser eixa, però bé, aquestes són altres coses...
Que conste que el que intente es fer una crítica costructiva i que no he insultat a ningú ni he desqualificat. No sé tampoc quin és eixe escrit que dieu...
26/06/2007 De : VERSUS  Tema : RE flor d'ametler
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1167
Flor d'ametler, sembla que et deixes dur massa per la rumorología. El o la que t'ha dit que EU demanaba un sou de 1.800 Euros és un enrredraor/ora, embuster/era.
Els pressupostos han sigut prou quantiosos fins al moment, el de l'any passat sobrepassa els 2 milions d'euros, però de l'anterior Ajuntament no sabem res, no sabem si tenien algun alliberament i per tant algun sou. Propose al nou Ajuntament que ho averigue, el poble té dret a saber-ho.
Les infraestructures d'un municipi costen diners, clar que si, però cal tindre-les, almenys el més fonamental com el consultori mèdic i el col·legi, I AIXÒ ENCARA QUE COSTE DINERS flor d'ametler.
26/06/2007 De : Piluca  Tema : Re: Votante Conclusio
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1166
El que passa és que potser algú te por de que ho facen massa be PP i EU i aixó els deixaria en evidència.
26/06/2007 De : Santi  Tema : Re: Flor d´ametler Alliberament
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1165
Flor d´ametler, em pareix increible que es caiga en ximpleries.Sembla que ja no te queden arguments. Olocau necessita algu que treballe dia i nit en l´Ajuntament per a que pose en marxa este poble. Hi ha molt que fer i no és prou anar un dia a la setmana a passejar per l´ajuntament...Cal treballar de valent per posar Olocau en marxa. Cal que algu deixe el seu treball habitual per dedicar el temps a Olocau. Ja hem perdut prou de temps.
Vols dir que fins ara s ha treballat de valent i altruistament?
Ala, aneu dema a treballar i digau que a partir d´ara no voleu el sou...
El que hi ha que sentir...
25/06/2007 De : avergonyit  Tema : el panflet de la vergonya
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1164
Un acte que desqualifica a qui la fet, que només ens parla de la miseria moral i intelectual d'alguns i que dona vergonya aliena. ESPERE QUE TOTES LES FORCES POLÍTIQUES D'OLOCAU condemnen públicament aquest fet.
25/06/2007 De : Oleguer  Tema :
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1163
Si no existira EU en Olocau deuriem inventarla. Despres de vore lo que esta pasant en Olocau els ultims anys i despres de vore la intolerancia dels acolits de Agustin, mes que mai degam fer lo posible per acabar definitivament amb els poquesvergonyes que han pasat 20 anys pelant la mona, aprofitanse de cuatre vells i hasta de la seua propia familia.
Estan podrinse per dins. Tenen tant de resentiment que la seua propia miseria te que acabar amb ells.No fara falta que tirem ninguna fulla per el carrer, encara quea mes de u se li cauria la cara de vergonya si en un foli explicarem algunes interioritats de alguns de estos necis i mesquins.
Felicite a EU de OLocau. Felicite a Marisa i felicite a tots aquells que han fet posible este camvi.
Jo tambe soc un exvotant del PSOE. No tornare a votarlo mes.
25/06/2007 De : INFO  Tema : Oposicións a l'ajuntament de Gátova
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1162
1 plaça Subalterns - Ajuntament de Gátova (Concurs-oposició)
25/06/2007 De : Santi  Tema : Carta Pública
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1161
Vull expresar des d´ací la meua indignació a uns fets que confirmen més encara la intolerància que es viu al nostre poble i que venen a confirmar més encara la necessitat d´un canvi radical en la manera de fer les coses.
El meu total i rotund rebuig a l´insult i a la mentida.
25/06/2007 De : Web de l'ajuntament  Tema : ESCOLA D'ESTIU DE FUTBOL
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1160
DEL 2 DE JULIOL AL 15 D'AGOST
ElS XIQUETS I XIQUETES A PARTIR DE 7 ANYS.
PODEN APUNTAR-SE AL POLIDEPORTIU, PREGUNTAR PER EN ANGEL MARTINEZ
¡¡¡¡¡INSCRIPCIO OBERTA JA!!!!!!
DIMARTS I DIJOUS A PARTIR DE LES 20 H.
25/06/2007 De : CAF  Tema : POBRESA ZERO
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1159
La Plataforma Pobresa Zero del País Valencià planteja aquesta acció de repercusió internacional en plena competició de la Copa de l'Amèrica per cridar l'atenció sobre l'incompliment dels Objetivos del Mil·lenni 2000-2015 just quan es compleix la meitat del compromís signat per tots els estats.

L'acció consisteix a ocupar una superfície de 3.600 m2 (20 metres d'alçada i 180 metres de longitud) de la Platja de la Malva-rosa de València el Diumenge 1 de Juliol del 2007. En aquest espai celebrarem una Concentració de la Campanya "POBRESA ZERO" on almenys 1.000 persones formaran amb el cos, en l'espai especificat les paraules "POBRESA ZERO", perquè puguen prendre la imatge des de l'aire, des dels helicòpters que retransmeten la competició de la Copa de l'Amèrica. Hi Haurà una ampla convocatòria de premsa per cobrir l'esdeveniment.

A més a més, a prop del lloc de la Concentració, al Passeig Marítim, instal·larem unes taules per a repartir material de sensibilització de la Campanya Pobresa Zero. Todo açò servirà per difondre el missatge de la Campanya i el treball de la Plataforma Pobresa Zero.


Tota la informació la teniu actualitzada a la nostra web:
http://www.cvongd.org/


ACTES PREVISTOS:

PLATJA DE LA MALVA-ROSA DE VALÈNCIA
DATA: DIUMENGE 1 DE JULIOL
CONVOCATÒRIA HORA PÚBLIC EN GENERAL: 13:00 H
CONVOCATÒRIA HORA VOLUNTARIS DE L'ORGANITZACIÓ:08:00 h. (muntatge general) i 11:00 h (organització de les lletres).

PLAÇA DE LA MARE DE DÉU DE VALÈNCIA
DATA: DISSABTE 23 DE JUNY
HORA: 12:00 H


CONVOCATÒRIA ALS ACTES - NECESSITEM VOLUNTARIS

a. Voluntaris i voluntàries que puguen ajudar en l'organització dels actes previstos
b. Totes les persones possibles que participen formant les lletres de la nostra campanya "POBRESA ZERO" en la platja de la malva-rosa el mateix 1 de juliol.

Per a qualsevol qüestió poseu-vos en contacto amb nosaltres:
Tel: 96 391 37 49- pobrezacero@cvongd.org (Daniel Jaén)
25/06/2007 De : Canyeta  Tema : Il-legalització.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1158
Els representants dels partits polítics valencians, excepte el PP, han demanat que s'acabe amb la impunitat de l'extrema dreta, i demanen il-legalitzar ESPAÑA 2000 I ALIANZA NACIONAL.
M'agradaria que EUPV presentara en el proper ple del nou l'ajuntamen una moció per realtziar aquesta petició, aveure si el PP d'Olocau està d'acord.
25/06/2007 De : Bye bye  Tema : REPULSA TOTAL
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1157
Vull manifestar la meua repulsa contra l'escrit que ha aparegut esta matinada al poble, i que per descomptat, no l'han fet els votants de EU.
Jo pense que EU no te que preocupartse de res, el o els que l'han fet deuen
saber que s'han desqualificat sense ajuda de ningú.
Qué vergonya que pasen estes coses al segle XXI, peró de certes persones no m'esperava menys. Qué decepciò de gent, és tot fassana.
24/06/2007 De : Angels  Tema : PACTE EU PP
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1156
EU, cada vegada ho tinc més clar. Cada vegada entenc més el vostre pacte amb el PP. Potser abans em reservava algun dubte però ja no en tinc cap. Marisa,tranquila,com ja no tenen cap argument sols els queda l´insult.
Es desqualifiquen sols.
Ex votant defraudat del PSOE.
Votant d´EU
24/06/2007 De : Piluca  Tema : ENHORABONA OLOCAU.ORG
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1155
Enhorabona per les ja superades 100.000 visites. Enhorabona també per haver apostat per la llibertat d´expressió malgrat les pressions rebudes en els últims temps. Gràcies per haver estat ahí per deixar-nos intercanviar idees i pensaments en uns moments decisius per al nostre poble. Espere que s´exfume la intolerància i que prompte pogam posar els nostres noms i cognoms en lloc d´un nick. Gràcies per tot.
24/06/2007 De : Palau  Tema : Re a CANYETA
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1154
Company, no és una novetat, que en el Parlament Europeu, flipen amb la política Urbanística Valenciana, tant per part dels polítics del PP com del PSOE, no ens has dit res de nou.
En esta comarca (i en la majoria), les formes d'actuació urbanística, no responen a sostenibilitat territorial i cohesió social. Pense que per esta zona hi ha especulació a gran escala, inclús casos de presumpta corrumpció. Baix el meu punt de vista,
els Ajuntaments haurien de limitar les competències municipals sobre urbanisme, i acabar amb l'espectacular creixement desmesurat, reflexionant quin és l'interés public que justifica una gran urbanització o macro PAI com el que anaven a fer a Olocau.
Vinga ara compta'ns tu, que penses dels quasi 5 milions de metres quadrats que volien urbanitzar al nostre poble. Com justifiques tu això?

P.d....EU ha seguit des del primer moment la mateixa linea, no veig cap canvi d'actitud en la seua actuació. No se tu que és el que veus, però jo ho tinc molt clar.
22/06/2007 De : AMIC ANÒNIM  Tema : escrit dirigit al amic canyeta, referent a la gran mentida
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1153
Perdó, jo també vaig estar en el Míting d'EU a Olocau, però pareix que no parlem del mateix acte, i si és així amic...estas tergiversant malintencionadament les paraules de la candidata a l'Alcaldia, igual que segurament estas tergiversant el diàleg que va tindre EU amb el PSOE.
És cert que les dos persones d'EU que van vindre a reforçar el míting, van fer prou crítica a la política del PP, que és la que coneixen, però la cap de llista per EU, va centralitzar la seua crítica a la política que ací tenim per part del PSOE, això si, molt educada per la seua banda.
Sí que és cert que en aquell moment, assenyalà que no tenien intenció de pactar amb cap dels dos grups polítics que es presentaven a Olocau, però dic jo... que haurà succeït en eixe diàleg, per a no arrivar a un acord, i tindre que pactar amb el PP...?????????
Dius que vos han enganyat, però no dius el perquè. Explica que interés hi ha darrere de tot açò perquè Agustin haja d'ocupar altra volta l'Alcaldia, explica-ho.
Explica també que és un "alliberat", ho dic per a qué els teus amics parlen amb coneixement de causa, i deixen de calumniar.
Igual que en els plens la gent s'assabenta dels pagaments que se li han fet per treballs diversos a persones triades a dit, el polític que tinga -DEDICACIÓ- parcial o completa en un Ajuntament, ha de tindre la seua compensació econòmica amb raò del seu treball com en la majoria d'Ajuntaments. Segurament els que ocupaven fins ara el comandament, no hauran sigut una excepció, haurà que averiguar-ho. La gran diferència és que EU ha anat amb la veritat per davant, i els que han eixit, no.
LA CARA DURA, LA TENIU ELS QUE NO US IMPORTA EL MÉS MINIM EL BENESTAR DEL POBLE, NO MÉS MIREU EL VOSTRE BÉ.
22/06/2007 De : Simpatitzant  Tema : Resposta a Flor d'ametler ¿? Jo he votat a l'esquerra?¿
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1152
Tu mateix has dit en altres escrits, que molt del que esta passant a Olocau et ve de nou ,perquè portes molts anys sense viure al poble. Per això veig convenient que abans de parlar del pacte "anti natura", com així anomenen alguns, deuries haver-te preocupat d'aglutinar impressions i no cegar-te per les opinions que la "suposada esquerra d'Olocau" t'haja pogut passar.
Segons el teu missatge aprecies que hi ha una focalització en la persona d'Agustí, deixant en evidència, que l'única cosa que pretenia EU era deixar-lo fora de l'Alcaldia. Possiblement haja sigut així, però no tinc suficients dades com per a afirmar-ho, però segurament motius no n'hauran faltat. Aci molts hem sigut testimoni de l'interés tan gran que hi havia per part dels tres regidors del PSPV a votar a favor del PAI, del dia 13 de setembre. Ens han volgut fer veure que el que hi ha publicat en la memòria justificativa d'este macro projecte, no té res a veure amb la realitat (no saben ni per on van). He vist amb els meus propis ulls algunes de les notes registrals de les propietats que tènia l'ex-Alcalde en eixa zona. M'han dit que el PAI no obeïa a interessos particulars, (demostrat esta, que no és cert). He sigut testimoni del despotisme que hi ha als Plens, inclús quan es demanen explicacions per part de l'oposició, el ex-alcalde responía que les donaría << quant éll ho estimara oportú>>. Me n'he adonat que l'Alcalde perpetua la política clientelar i d'amiguisme. No han tingut cap interés a agilitzar els tràmits, per a la construcció d'una nova escola per part de conselleria. Els pressuposts de gastos referents al 2006 és 1.000.000 de Euros més elevat que el de Marines del 2007, com ho veus?,ara ves i compara els dos pobles, i que sapigues que allí també mana el PSOE. El dia 27 de Maig es van presentar a votar, les dos persones que tenien censades a l'Ajuntament, i totes aquelles persones que no viuen ni apareixen a Olocau des de fa anys llum, però això si, decidixen el futur dels què ací vivim...curiòs no?
Possiblement, si no s'arriba a presentar EU a estes eleccions li haguera eixit el tir per la culata a més d'un, perquè quasi amb certesa haguera guanyat el PP per majoria, i huí no tindriem cap representant d'esquerres dins de l'equip de govern. Que sàpies que un 95% dels vots a eixa candidatura han sigut de persones de "esquerra" farts de veure com han manifassejat l'Ajuntament al seu capritx.
T'aconselle que t'intentes informar per mitjà de gent més neutral, i que et puguen aportar proves, i creu-te només el que veges.
22/06/2007 De : votante  Tema : conclusio
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1151
despres de llegir tot el que pasa per este forum em permitix plantejar la seguen conclusio. a olocau tenim tres partits politics. el programa politic es pareixen molt, sobre tot el de eu i pp (parle de programa politic a olocau exclusivament). el del psoe tambe pero la diferencia es que el psoe ja ha estat governant durant uns anys per a fer realitat eixe programa politic que fins ara no ha succedit. conclusio: tan dificil es entendre que els membres de eu i del pp necesiten una oportunitat per a posar en marxa el seu programa, o es que realment no es vol que es cumplixca el seu programa?. es suposa que tots volem el millor per a Olocau.
22/06/2007 De : Flor d'ametler  Tema : Alliberament?!
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1150
Van sorprenent-me més les coses...ara he sentit el rumor: "alguns regidors s'alliberen", que si "1.800 euros..."
Bé, deixant a banda el sou, que encara crec que si són vertaders rumors, esta és la proposta de IU? espere que els pressupostos de l'Ajuntament siguen QUANTIOSOS, no? quants regidors van a alliberar-se? quants sous més haurem de pagar? i a més l'escola nova, un centre de salut ben bonic, etc. Com deia l'Ovidi Montllor: "...i més senyora i més...". Bé, doncs tots a treballar que molts diners ens costarà, o farem pagar més als "xaleteros que eixos no s'enteren de res i tenen molts diners".
Quina mentida més gran. Pot ser faça falta algun polític alliberat per a fer més eficaç la feina de l'ajuntament però ja comença a ser tot molt sospitós, precisament el de IU? . També voldrà l'alcaldessa, no?
Bé, supose que encara són rumors, però "cuando el rio suena..."
Si tot açò fos veritat m'agradaria saber o tindre raons suficients per justificar l'alliberament del regidor de Izquierda Unida i altres que puguen alliberar-se.
PD: recorde que una vegada, a la televisió, va eixir un poble d'Andalusia on governava Izquierda Unida i tot es decidia per votació popular, no pergam la confiança, algun dia això pot passar.
22/06/2007 De : Renato  Tema : Re:Flor d´ametler
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1149

Flor d´ametler en la meua opinió si és veritat que has votat EU, te puc assegurar que has votat esquerres. Però també he de confesar-te que jo, durant 20 anys he votat PSOE i en realitat m´he adonat que havia votat la dreta.
Per altra part si vols saber si hi ha alguna qüestió personal entre els simpatitzants pròxims a EU i alguns de la llista del PSOE d´Olocau te diré que pel que fa a EU crec que han dit ben claret en les seues negociacions que no volen al cap de llista com a representant d´un partit d´esquerres perquè no el consideren d´esquerres i a la vista està en la qüestió dels PAI . Per altra part sembla que sí hi ha alguna qüestió personal entre alguns seguidors dels cap de llista del PSOE y alguns simpatizants d´EU pues he escoltat per ahí que han segut objecte de tot tipus de calummies esta última setmana.És increible el que la gent és capaç de fer per un líder al que admira cegament.
Ah per cert, Flor d´ametler crec que després de 20 anys el PSOE d´Olocau pensa fer una assemblea informativa. Enhorabona!!Mai és tard!!!
22/06/2007 De : Olocauí republicà  Tema : Resposta a Canyeta
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1148
El dia 23 de maig vas estar en la presentació de la candidatura de EUPV, i en cap moment es van insinuar en realitzar un pacte amb el PP (el pacte amb el PP es va fer a ultima hora, ya que els dos grups arrivaren tard a la toma de posesió), si no tot lo contrari, varen fer una critica a la política del PP (la política del PP al País Valencià es tan miserable, amb tantes mentides, amb tants "polítics" clavats en tota la merda que hi ha amb els temes dels PAI al nostre País, ostia!! Igual a Olocau! Pero clar açi son "d'esquerra", encara que fan la mateixa política que el PP... i en finalitzar l'acte la candidata de EUPV va dir que NO PACTARIEN EN CAP GRUP (els nostres votants, volien un canvi per l'esquerra hi l'han tingut, YA NO ESTA EL MISERABLE DE AGUSTÍ!!!)
Ens ho enganyat i desmostreu que esteu al costat de la mentira (al costat de la mentira?, En tan poquet de temps?, Xe! Ya ens pareixem a Agustí!
De claretat fins ara res de res i transperencia res de res (ni que estiguerem 20 anys al govern per dir això...com es nota la falta d'arguments...)
EUPV??+ PP = A MENTIRA. (PsoE = MENTIRA, CORRUPCIÓ, ANTISOCIALISME, FALANGUISME, PREPOTÈNCIA....)
QUE SE SAB DELS NOUS SOUS DELS ALLIBERATS. (Nomèn es un bulo que aveu tirat els "socialistes" per confondre a la gent, ya que es la vostra política d'engany...)
TINIU MOLTA CARA DURA (La cara dura la te Agustí i els seus fanatics, que tenen molt poca vergonya al presentar-se i deixar-lo presentar-se amb un possible delicte de corrupció, això es ser d'esquerra!!)
22/06/2007 De : Fumdebotja.ORG  Tema : FALAGUERA ROCK 2007
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1147
FALAGUERA ROCK 2007, 23 de Juny Ja tenim ací la vuitena edició de l'esperat FALAGUERA ROCK. Aquest any ens adelantem a la data habitual (juliol) i el celebrem el proper 23 DE JUNY.
FALAGUERA ROCK 2007

Com de costum, se celebrarà en el POLIESPORTIU D'ALFARB, amb ENTRADA GRATUÏTA.
VOS ESPEREM
22/06/2007 De : Info  Tema : La web de l'ajuntament informa
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1146
22/06/2007 De : Cal  Tema : Ara es hora de treballar
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1145
Deixeu-se de discursos i a treballar.
Cal una escola nova amb menjador.
Cal aturar el PAI.
Cal un centre de salut nou en condicions.
Cal mes llibertat d'expressió de tots els ciutadans als mitjans públics.
Cal millorar i potenciar el poliesportiu i la biblioteca (ja que son unes de les poques ferramentes efectives per lluitar contra les drogues).
Calen FETS !!!!
22/06/2007 De : Canyeta  Tema : Pacte
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1144
Companys d'EUPV el parlament Europeu condena altra vegada els abusosos urbanistics del PP al PV.
M'agradaria saber la vostra opinió del urbanisme comarcal, perque crec que també ens afecta als d'Olocau.
Altra noticia es que la diputació subenciona amb 200.000 Euros o 32.000.000 ptas l'actuació d'Elton John a Xàtiva. El responsable de política municipal d'EUPV Josep Miquel Bort diu que es una burla per a tots, la vostra opinió es la mareixa?
Bo ja anirem donan noticies. Aneu a realitzar alguna asamblea per informar al poble el vostre canvi d'actitu?
Adeu i salut.
21/06/2007 De : RS-24  Tema : A guanyat la democràcia.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1143
Hi ha qui li molesta que uns veïns d'esquerres governen junt uns veïns de dretes.
A mi per contra el que hem molesta es que continue havent-hi ciutadans capaços de controlar algun vot més que el seu propi.
Hem molesta també que continue havent-hi, persones sotmeses a una llei, no escrita, "d'obediència deguda", mes pròpia d'una dictadura hispano-americana que d'una democràcia europea.
Això si que es roin per una societat i no la llibertat democràtica.
21/06/2007 De : Canyeta  Tema : La gran mentira
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1142
El dia 23 de maig vas estar en la presentació de la candidatura de EUPV, i en cap moment es van insinuar en realitzar un pacte amb el PP, si no tot lo contrari, varen fer una critica a la política del PP i en finalitzar l'acte la candidata de EUPV va dir que NO PACTARIEN EN CAP GRUP
Ens ho enganyat i desmostreu que esteu al costat de la mentira.
De claretat fins ara res de res i transperencia res de res.
EU=PP = A MENTIRA.
qUE SE SAB DELS NOUS SOUS DELS ALLIBERATS.
TINIU MOLTA CARA DURA.
20/06/2007 De : Xavo  Tema : Presupostos 2007
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1141
Estic bocabadat després de vore la publicació del BOP, amb la aprovaciò definitiva del presupost municipal per a l'any 2007 de l'ajuntament. flipeu...
Es normal que s'aproven en el mes de Juny?
20/06/2007 De : Gemaniel  Tema : Han quedat retratats
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1140
No pot extranyar que algunes persones defensen a Agustin despres de haber quedat demostrat que les seues intencions no eran altruistes. Despres de lo vist en Alhaurin el Grande arribem a la conclusio que el sindrome de Estocolmo es un fet real.
Els que insultaren als membres de Esquerra Unida el disabte s'han plenat la boca durant anys de esquerranisme i de revolució. Cuant han tengut la oportunitat de demostrar quines eren les seues conviccions s'han trait as ells mateixos. Una cosa es parlar felizment sense compromis i un altra cosa es fers'en avant i defendre els interesos de tots.
Han quedat retratats.
20/06/2007 De : Turmell  Tema : Ja era hora!
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1139
Ahir vaig vore que havien sigut publicats en el BOP els pressupostos d'Olocau per al 2007, pern quasi al mateix temps m'assabentava de la tremenda notícia. Per fi quelcom positiu ha succedt en l'Ajuntament d'Olocau, HA CANVIAT DE GOVERNANTS. Açn si que és una bona notícia!, i jo dic...
OLÉ L'ESQUERRA D'OLOCAU, i ho dic perquc així ho sent.
Em pareix que si Esquerra Unida ha pactat amb el Partit Popular, haurr sigut perquc ho ha vist convenient després de tot el que ha succedt en els últims temps.
El més estrany, és que encara hi haja gent que intenta "fer un arreglament" de les actuacions de l'Ajuntament ixent, veient en que situació esta el poble, i els que manen, preocupant-se de com fer un PAI a pocs quilnmetres d'Olocau. Enhorabona a tots, i avant que hi ha molt per fer. I si heu hagut de pactar amb el PP per a acabar amb el tipus de política que ha fet l'anterior Ajuntament...AVANT XICS.
Us done per aprovat el vostre pacte.
20/06/2007 De : Flor d Ametler  Tema : Pacte IU-PP. Jo he votat esquerra?!
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1138

Bé, pareix ser, que seré l'únic votant de IU que es manifeste en contra d'aquest pacte a aquest fòrum. Ja vaig comentar algunes de les raons per les que no m'agradava. Seguisc pensant que el que ha passat ací, a Olocau, té més a veure amb el tema personal i no tant amb la ideologia (encara que estic d'acord i compartisc de manera limitada el vostre descontent amb Agustí).Està clar tot el que no ha fet o a fet Agustí, soc el primer que no vull el PAI, el primer que voldria una escola com cal, etc. però no puc compartir eixe "odi" que teniu respecte a Agustí perquè visc a Olocau només de fa uns anys. Des que vaig entrar en aquest fòrum moltes de les frases sonen a "AGUSTIN, A LA P... CALLE!" i semblants; dona la impressió que la única raó o la de més força per no pactar amb PSOE és fer fora a Agustí i prou. Doncs, per a mi no és raó suficient per fer el que s'ha fet des d'un punt de vista estratègic, pot ser haguera estat més intel·ligent que IU s'haguera mantés al marge de regidories, haguera exercit el seu vot o dret a vetar propostes.
Per a mi,-i ho dic en un to general respecte al pais Valencià i m'incloc en el "meollo"-s'ha pecat de prepotència, pensar que ara els demés faran el que EU o el Bloc vulga doncs...que voleu que us diga, supose que és el perill de te tindre la clau d'un govern. IU seguix sent un grup minoritari, el qual només té un regidor (i el PSOE, ens agrade o no, és la llista més votada).Crec, que amb tot açò IU dona a entendre que estava ben clar el que anava a fer, ho estava abans de les eleccions (fins i tot em van arribar rumors i encara així el voti ) i ara en aquestos moments no sé si tot això de reunir-se amb el PSOE ha format part d'aquest muntatge circense que és la política en general.
Pareix, que a aquestos partits que tenen la clau se'ls ha pujat al cap i entren en una carrera frenètica per obtindre representació, regidories i demés. Crec que les coses s'han de fer des de la base i a poc a poc. I no fa falta negociar una regidoria per recolzar i obtindre coses pel poble amb els resultats que hi havia.
Per a mi aquestes eleccions municipals es plantejaven amb una incertesa gran, el meu vot ha sigut purament ideològic, no coneixia ben bé a ningú i encara que alguns rumors em van arribar vaig exercir el meu vot pensant que IU no podria fer mai un pacte amb el PP. Crec que aquest pacte el que farà es preparar-li el terreny al PP per a les pròximes eleccions, i estic segur que faran coses bones pel poble, moltes que Agustí no havia engegat. Però com sol passar en aquestos casos, els aplaudiments no seran per als minoritaris sinó per als que ja estan més consolidats; realment crec que és un suïcidi cara al futur.
Amb tot el que està passant arreu del país, estic plantejant-me el meu vot en futures eleccions, no m'agrada el que està fent la dreta, però es que l'esquerra (per a mi ja pràcticament inexistent) esta "lluint-se".
El que passa al País Valencià amb els grups polítics "progressistes" o que "pretenen" ser d'esquerres és demencial. Ahir vaig llegir a l'Avanç una llista on apareixen poblacions on el BLOC pactava amb el PP, encara me'n recorde de la maneta on s'escrivia ADEU PP, no és un poc hipòcrita? fins i tot surreal...Després de la bufetada tan gran que s'hem endut en les eleccions esperava que l'esquerra començara a replantejar-se les coses, reflexionara una mica. Crec que tot açò crea més incertesa i desconcert dins del vot d'esquerres.
Ara n'estic convençut, el PP governarà per molts anys a Olocau.
19/06/2007 De : ESCOPAR  Tema : FELICITACIONES
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1137
VULL FELICITAR A IU PER TOT LO QUE HEU LLUITAT EN UN POBLE QUE ESTAVA EN UNA CONTÍNUA AGONIA, SENSE IL·LUSIÓ, SENSE PROJECTES, SENSE SERVICIS, SENSE JÓVENS, EN DEFINITIVA UN POBLE FANTASMA, ARA HI HA UN AIRE NOU NOVES ESPERANCES, GENT AMB GANES DE TREBALLAR I POSAR AL POBLE ON ES MEREIX.
I AMB REFERÈNCIA A CERTS PERSONATGUETS QUE NO ACCEPTEN LA DERROTA, DIR-LOS QUE ESTEM EN UN PAÍS DEMÒCRATA I CAL APRENDRE A ACCEPTAR ALTRES DECISIONS, NO PENSAVA QUE ABAIXAR-SE DEL PODER FÓRA TAN TRAUMÀTIC PER A CERTES PERSONES
ANIM I A TREBALLAR AMB IL·LUSIÓ I TRANSPARÈNCIA PEL FUTUR D'OLOCAU
19/06/2007 De : Auditor  Tema : Els funcionaris municipals
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1136
Voldria parlar de l'actitut del secretari de l'ajuntament. A quedat clar que per iniciativa propia o per indicacions de Agustin ha estat amagant documentacio a qui eren regidors de l'Ajuntament. Ha quedat demostrat que ha sigut partidista respecte del mangoneig que se portava Agustin en l'Ajuntament. Ha quedat demostrat que ha incumplit els seus deures permetent que qui tenia interesos reals en la zona dels Pai manifessejara els procediments administratius.
Amb este historial esta persona no pot durar en Olocau un sol dia.
Igual que Agustin lo millor que pot fer es anarsen o els fets acabaran per posarlo en una situacio incomoda.
Del arquitecte municipal, "otro que tal anda" tambe ha quedat demostrat la seua inutilitat com a defensor de la legalitat urbanistica.
Estos dos funcionaris deuen en primer lloc demanar disculpes al poble per la seua actitut durant els anys que han medrat en Olocau i despres demanar el trasllat a un altre poble.
Confie en que raonen la seua situació i opten per una solució digna per a tots.
18/06/2007 De : Lluna  Tema : Pacte
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1135
EU, estic amb vosaltres, heu fet el que calia.Sabieu que fereu el que fereu serieu criticats perque tenieu vosaltres la clau. Olocau esta en una situacio molt lamentable i cal canviar-la aviat. Sé que en una legislatura es podran fer poques coses. Pero sobretot aposteu per la veritat, la transparencia i la participació ciutadana tal com vareu nomenar en el vostre programa electoral. Si teniu il.lusió en treballar aixo es vora i els possibles dubtes que alguns votants tinguen ara passaran a la historia. Ánim i a treballar!!!
18/06/2007 De : anonim  Tema : PACTES
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1134

No haguera entes el pacte EU PSOE per a donar-li una eixida digna a Agustin. L'eixida mes digna se la tenia que haber donat ell mateix i haguera quedat precisament com un Senyor no presentan-se a estes eleccions.

Cal començar a assumir els errors, i deixar-se de històries.

Hem pareix just el que ha fet EU.

Per altra banda comentar que veig molt encabronats a d'alguns seguidors del PSOE. Senyors estem a una democràcia, no ho oblideu!!

18/06/2007 De : Votant d'Olocau  Tema : Referent al Levante del 17/06/2007
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1133

El engany del que parla Agustí al levante d'ahir, em sembla patetic. Pense que Eu va fer el correcte mantenint el dialeg amb els dos partits majoritaris, i si Eu va demanar la eixida de tres persones de la llista del psoe, no podía ser menys despres de la situació que ells mateixa han facilitat. La pantomima de la que parla aquest periodic (no se si la interpreta el corresponsal o Agustí), no pense que ha sigut per part de Eu, aquesta pantomima l'han intrerpretat els del psoe, després del pacte PP-EU.

En quant als "oscurs interessos" hauría que atribuïrlos a ell mateix, per no haber estat disposat a deixar l'alcaldía. Si tant l'interesaba que guanyara l'esquerra d'Olocau, el que tenia que haber fet, era haber-se retirat a temps, pero el no haber-ho fet demostra que hi ha un "interes", que la majoría no entenem.

18/06/2007 De : Centinela  Tema : ¿PP?...¿PSOE?
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1132

Estigau tranquils, que ho habeu fet molt be. No feu cas d'eixes llengues que parlen de traició. No hi ha pitjor traició que els vots de Olocau que van a parar a l'esquerra d'Agusti i a la dreta de la Rita.

Això com es fa???

18/06/2007 De : Tito  Tema : Pactes
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1131

Des d'este fòrum vull fer pinya amb la candidatura d'Equerraa Unida. El dissabte vaig tindre ocasió de veure com va haver-hi gent que els insultava, i no em va paréixer una situació res agradable per a ells. El que han fet fins ara, ho han fet prou bé, i les seues raons hauran tingut per a pactar amb el PP. Jo per la meua part m'alegre de què haja canviat l'ajuntament, no m'agrada la manera que han tingut d'actuar, i tampoc he vist ganes de voler alçar el poble per part d'Agustin i la seua gent.

M'alegre per la decisió d'Esquerra Unida. Gràcies.

18/06/2007 De : Toll de potes  Tema : Eleccions
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1130

Parlant com a votant del Psoe, crec que el Sr. Agustí i alguns historics d'aquest partit hagueren guanyat, si a les darreres eleccions no s'hagueren presentat. Ja n'hi ha prou en tants anys home!! no us pareix???. Cregau-me ho dic amb la millor intenció. Ara cal deixar a altres persones que treballen per el poble, siguen d'un partit o d'un altre. Cal possar molt de ordre a Olocau, i no serà una tasca gens fàcil.

18/06/2007 De : El montgó  Tema : Pacte EU-els verds amb PP
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1129

A pesar de la difícil situació que hi havia, veig que no haguera tingut cap sentit que EU-els verds haguera recolzat al PSOE, almenys ací a Olocau. Se suposa que una alternativa política que va nàixer a arrel de les últimes actuacions locals, no podia pactar amb el partit que ha portat al poble a una situació tan baixa. Almenys jo ho veig així.

Jo vaig pensar que Agustin no s'en aniría de l'alcaldia, perquè EU no s'atreviria davall cap concepte a pactar amb el PP, però veig que han sigut molt valents, i han recolzat a l'única alternativa que tenien, perquè amb una abstenció, haguérem tingut el que no ens agrada durant 4 anys més.

18/06/2007 De : ANONIM  Tema : ON ESTA L'EDUCACIÒ???
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1128

No se si el dia del Ple que van constituir el nou ajuntament estàvem en un acte o en un partit de futbol en el què rebutgen els jugadors. Va ser una vergonya l'actuació verbal per part d'algunes persones. La mala educació es va fer veure per part d'alguns, que en compte d'acceptar la derrota del PSOE, es van dedicar a insultar gratuïtament els membres de Esquerra Unida, que al cap i a la fi són lliures de pactar amb qui creguen convenient. Jo em pregunte...qui són ells per a parlar de POCA VERGONYA???, qui els dóna dret a ratllar-los de TRAÏDORS???, qui són ells per a demanar explicacions a gent que porta mesos demanant-les a l'ajuntament, i no han rebut resposta???.

Mostre la meua indignació pel dany moral que li van fer eixe dia a algú pròxim, i des d'ací vull demanar EDUCACIÓ I RESPECTE, perquè eixe dia es va veure ben poca.

18/06/2007 De : Cirera  Tema : Al·leluia al.leluia
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1127

Agraïsc molt el pacte d'EU. Calia pactar amb el dimoni si feia falta, per a acabar amb la política de mas que estaven fent els del PSPV. Hem tardat a despertar, però val més tard que mai. A partir d'ara espere que comencem a progressar com fa tants anys que havíem d'haver-ho fet.

Se que a Marines habia la mateixa situació que Olocau en quant a vots, però no es pot comparar el progrés del poble veí amb el nostre. Allí els del PSPV pareix que ho han fet prou bé, a Olocau no ha passat el mateix. Només cal donar-se una volta per Marines, i notarem la diferència.

El meu mes sincer suport a EU d'Olocau. Des del mateix dia de les eleccions vaig pensar que vos pressionarien del partit, i vos obligarien a pactar amb Agustin. Estigueu tranquils habeu fet el correcte.

17/06/2007 De : Ciudadano agradecido  Tema : I ara, EL FUTUR
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1126

Vull felicitar a IU per haver alliberat a Olocau d'este grup d'impresentables que durant tants anys ha manifassejat en el poble.

Es que els del PSOE i els seus acostats estan tan enfadats com si els hagueren llevat l'herència del iaio, el rosari de sa mare o el pa dels seus fills. No estan acostumats a perdre i en democràcia unes vegades es guanya i altres es perd.

Probablement ara comencen una campanya d'atacs i difamacions contra vosaltres que heu de contrarestar no entrant al drap i informant el poble de com estan les coses.

En esta nova etapa cal començar a fer les coses bé, crec que ningú té perquè témer res del nou govern municipal, estic segur que no sols no tenen cap esperit de revenja contra ningú sinó que frenaran el revengisme si este es presenta.

Ara tots a treballar pel futur, tenint en compte que Olocau porta molts anys de retard i que vos van a demanar que, en poc de temps feu el que altres no van fer en molts anys.

L'única cosa que demane, de moment, als nous governants d'Olocau (4 PP i 1 IU) és TRANSPARÈNCIA, INFORMACIÓ i que compten amb tots els ciutadans que vullguen PARTICIPAR de bona fe per a RECUPERAR EL TEMPS PERDUT.

15/06/2007 De : Matematic  Tema : Terrenys municipals
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1125
Seria interessant que els responsables de la política municipal especificaren el perqué de haber tramitat la cessió dels terrenys que albergaran el nou consultori i no haber cedit terrenys per albergar l'escola del poble. On collons estan eixos famosos 2000 m. que diuen que hi han destinats per aquesta dotació?. Si diuen que tenen 2000 m al costat del poliesportiu, on estan?, o es que no existeixen tals metres?.
15/06/2007 De : JJ  Tema : Gas ciutat
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1124
M'agradaría que algú explicara que se sap de que vagen a portar el gas ciutat a Olocau. En el cas de que siga cert, hem sembla que el fet que el gas arrive a Olocau, pot anar vinculat al tema del PAI. No crec que tinga cap sentit, que enes posen aquest servei, per a la població que som en estos moments.
14/06/2007 De : LYS  Tema : L´aigua i els PAI
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1123
Dia : 14-06-2007 Font : levante
Titular El Síndic dice que San Antonio no garantiza el agua para los nuevos PAI

14/06/2007 De : ¡¡Mola!!  Tema : Hi ha tomata al galliner!!!
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1122
La gallina vella es passa de llesta i pedra tot el galliner. Entretant el porc intenta seduir la gallineta, per portar-se-la a l'hort.

I el mes divertit de tot, el rabosot és fins a la data l'únic encarregat de custodiar el galliner.

El desenllaç pròximament...
13/06/2007 De : Atemorit  Tema : Trist molt trist
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1121

El passat dijous a l'audiència provincial de València comença el judici contra els narcotraficants que guardaven 2,5 quilos de cocaïna a Olocau.

Tant sols 3 dies despres, la meva filla hem torna a explicar, amb quina facilitat estan accedint a les drogues els menors.

Sols volia dir això i demanar als nous polítics que miren de fer alguna cosa al respecte.

Gràcies.

11/06/2007 De : Info  Tema : Al Tall i la Banda Primitiva de Llíria
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1120
Fitxer adjunt 1120_Cartell_2_versio_Olocau_ORG.pdf
Per València, que Llíria siga un clam!

Dissabte a la nit hi hagué a Llíria un nou assaig del concert de la Banda Primitiva i Al Tall. L'esdeveniment del dia 30 de juny representa més que no un concert, perquè som en un moment clau, els valencians, tres-cents anys després d'Almansa, quinze dies després d'aquell diumenge funest d'eleccions.

El 29 de juny farà tres-cents anys també del decret de Nova Planta, i cal tornar a manifestar-nos, amb dues formacions musicals emblemàtiques, compromeses amb el país.

El concert del 30 de juny, al gran teatre de la Primitiva de Llíria, abasta més que no un fet comarcal, és una realitat cabdal que afecta el país sencer. Més enllà de València, tanmateix. Per això fóra tan important una resposta massiva en tots els sentits. De suport i ajut als organitzadors (hi ha entrades i bons d'ajut), així com d'assistència i presència per continuar guanyant espais de dignitat de la pròpia societat civil.

Contra els imponderables, cal continuar treballant de valent i aplegar esforços personals i col·lectius sensibles a la cultura, a la identitat i a un estil que també vol ser exitós, capaç de grans encontres i esdeveniments, per cantar qui som i què som.

El darrer dissabte hi hagué el segon assaig presencial de totes dues bandes, amb la incorporació de Pep Escandell, el director que finalment se'n farà càrrec de la direcció musical.

Ja sonaven dolçaines i fagots, i timbales i guitarrons i llaüts a favor d'un vent contra decrets i prohibicions. Des de Llíria, València torna al clam, amb el vostre suport necessari i la força d'una comarca que s'ha enrocat a la contra.

Quan el mal ve d'Almansa. Per València encara. Som perquè hem sigut, serem perquè som


Punts d'informació :
  • BENAGUASIL
    • Consolat de Mar
  • BETERA
    • Papereria Verdevio
  • LLÍRIA
    • Banda Primitiva
    • Forn de Susi
    • Casal Jaume I
  • LA POBLA DE VALLBONA
    • Papereria Ruiz
  • MARINES
    • Tenda Maria Angeles
  • OLOCAU
    • Carnisseria Mañez
  • SERRA
    • Bar Descanso
  • VALÈNCIA
    • Centre Octubre
10/06/2007 De : LYS  Tema : terracritica
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1119
Dia : 10-06-2007 Font : levante
Titular Guia per gaudir de la crisi inmobiliària

10/06/2007 De : LYS  Tema : Els PAI i les eleccions (II)
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1118
Dia : 10-06-2007 Font : levante
Titular La calle gana o tiene la llave en muchos sitios donde se presenta

10/06/2007 De : LYS  Tema : Els PAI i les eleccions (I)
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1117
Dia : 10-06-2007 Font : levante
Titular Los 'Salvem' no deciden elecciones

09/06/2007 De : LYS  Tema : Urbanisme
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1116
Dia : 09-06-2007 Font : levante
Titular Un magistrado del Supremo critica que el urbanismo se haga desde intereses particulares

08/06/2007 De : EU  Tema : Els videos del miting d'Esquerra Unida d'Olocau
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1115
També podeu trobar tots els videos seguits entrant en:
http://noticiesdelsppcc.blogspot.com/
08/06/2007 De : Ceratonia Siliqua  Tema : Obligacions dels regidors sortints i entrants.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1114

Tots el regidors sortints de l'Ajuntament d'Olocau inclos el sr. Alcalde de conformitat amb el que disposen els articles 75.7 de la Llei 7/1985, de 2 de Abril, reguladora de les Bases de Règim Local, i els articles 30 i seguents del Reglament d'organització, funcionament i règim juridic de 28 de novembre de 1986 deuran formular una declaracio devant el secretari de l'Ajuntament comprensiu de la relació de bens mobles i inmobles integrants del seu patrimoni indivant la ubicació la inscripció registral i la data de adquisició.

Declararan tambe, els drets reals, expresant el contingut i el reste de dades...

Dedclararan els valors mobiliaris credits i drets de caracter personal amb aconpanyament del reste de dades.....

Declararan els vehicles i els prestecs hipotecaris i personals.

Tot eixo devant el secretari de l'Ajuntament.

Esta declaracio es complementaria de la que deberen realitzar al principi del seu mandat.

Si eixo no se fa o no s'ha fet estan incurrint en un presumte delicte.

Tot eixo es valid per als regidors sortints i per els entrants.

08/06/2007 De : Gerry  Tema : Resposta a Simpson
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1113
Valencia haurà arrasat amb Rita, pero Valencia no és cap eixemple de res, no és l'alegría de l'horta. El be de Valencia es l'America's Cup, o el circuit de formula 1?...sembla que si. La sanitat pública i la educació pareix estar en 3er o 4t lloc, i el urbanisme desmessurat el que més interessa.
08/06/2007 De : Pep  Tema : Obres del Municipi
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1112
Q c...fan al Castell???? quantes xorrades més i xapuces pensen fer?????. El Castell se suposa que és del poble ¿no?, sincerament...no ho sembla. Qui controla i dissenya eixes "obres" que es fan???? el mateix que dissenyà les voreres del poble?, el mateix que va dissenyar la rampa del metge?, el mateix que va dissenyar el montícul en bancs a la Avinguda Diputació?... no ho entenc, no se si es que ningú es dona conte de lo mal fet que està tot, o és que som uns meninfots i ens dona tot igual. Deu ser això.
08/06/2007 De : LYS  Tema : Informació Ciutadana
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1111
Dia : 08-06-2007 Font : levante
Titular UV acusa al PP de Casinos de ocultar el proyecto de una línea de alta tensión por el municipio

07/06/2007 De : Gat Negre  Tema : Ús partidista dels servicis públics.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1110
Tots els partits tenen dret a fer un ús equitatiu dels mitjans públics, per això una volta passades les eleccions, volguera que hem corregireu si m'equivoque:
El PSOE va ser l'únic partit que va fer escoltar la seua veu en l'Informat 14 (el que estava vigent durant la campanya electoral).
http://www.olocau.es/pdf/informat14.pdf
http://www.olocau.net/pdf/informat14.pdf
http://www.olocau.com/pdf/informat14.pdf
La pròxima volta, a vore si poden ser corregits estos fets a temps.
http://www.elecciones.mir.es/locales2007/pdf/instruccion_jec_4-2007.pdf
07/06/2007 De : els simpson  Tema : les eleccions
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1109
esperem que per el bé d'olocau que apoyen el PP. valencia ha arrasat en Rita i el nostre poble no es pot quedar darrere.
07/06/2007 De : LYS  Tema : ASPE i els PAI
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1108
Dia : 03-06-2007 Font : levante
Titular Un desprendimiento de tierras afecta a 17 viviendas de una urbanización de Aspe

Primer fan els PAI i després ve el que ve i ja s´apanyaran com puguen els habitants... Qui va a respondre ara???
06/06/2007 De : Sandalo  Tema : El PSOE de Olocau
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1107

No se que preten el PSOE, pero lo que esta clar es que durant 20 anys este partit no ha tingut ningun respecte per la gente d'Olocau.

Ara estes eleccions han demostrat que es un partit "perdedor". Ha fracasat estrepitosament.

No ha sabut guanyarse la confianza del poble valencia.

Y ara que fem?

Cuant esta en condicions de perdre l'alcaldia es cunt reacciona?

Eixo demostra que el seu interes es unicament partidista i no li interesa res mes.

Pues a fer la ma!

El PSOE per demostrar que vol cambiar te que cambiar a la gent que ha maltractat el poble de Olocau. Te que expulsarlos del partit. Si. Espulsarlos. Te totes les ferramentes per fer-ho. Te al seu abast tots els documents que acrediten que Agustin no mes preten aprofitarse en benefici propi de la promocio urbanistica que volia iniciar.

Durant molt de temps han fet oids sors als requeriment de qui se han posat en contacte amb ells.

Ara que volen? Que els fem el parabé?

NO. Tenen que admetre publicament que estaben equivocats. Demanar disculpes per lo que pretenien fer y expulsar a aquells que han fet del carrerc public el seu "modus vivendi"

Jo aposte per pactar en el PP estos cuatre anys e incorporar a algu del PSOE si expùlsen del partit als que estaben implicats.

Ademes, persones que han intentat de totes formes amañar les eleccions no mereixen ningun respecte!

06/06/2007 De : Sol  Tema : Reflexions
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1106

Jo crec que tindria ben clar el que han volgut els votants del meu poble... la majoria vol un canvi d´alcaldia. Algú ha dit podria ser la llista del PSOE sense Agustin? En la meua opinió ell no crec que estiguera dispost a tal situació. Per altra banda no crec que EU li haja llevat massa vots al PP perquè es tracta de corrents ideològiques ben diferents. EU ha segut una opció d´esquerres, una opció més per als votants d´esquerres que no estan d´acord amb la política socialista municipal i que no volien donar el seu vot al PP.

EU ha segut votada per molta gent que abans havia votat a PSOE i que amb el seu vot està dient que vol un canvi i un canvi sobretot per la transparència i per la participació ciutadana i això tothom sap que amb el PSOE no ha pogut ser. La qüestió és i què es pot fer???... pues eixa és la pregunta del milió.

Polítics espabileu-se que en Olocau no podem estar amb aquest dubte, el nostre futur està en joc. Oblideu-se de prejuicis i respireu...per favor...

06/06/2007 De : Rodeno  Tema : Reflexió
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1105

Amb els anys que el Sr.Agustin porta gobernant no cap dubte que en més d´ una ocasió s´ha trovat amb l èxit per sorpresa, un viatge va ser, quan la pedrera i l´altre fa 8 anys quan començaren a desfilar els de la residència. S´ho van currar eh??.Però aixina i tot no ho tenen clar.Per contestar a d´alguns, dir-los que el que els vots de un tercer partit hagen restat força a un altre de les dues forces polítiques fins ara, no te sentit al menys pensem que amb el vot del desequilibri es buscaran millors acords, tot millor.Cal pensar que al municipi es vota a les persones .Jo anime des d´ací a la participació de les forces polítiques,a lluitar pel benestar d´ Olocau i el seu desenvolupament,a donar allò millor de cada partit i no fer com molta gent: que ni fa ni deixa fer.

Per què no...? m'agradaria un canvi d'alcaldia, i els propers quatre anys anirem fent,el temps dirà realment quins polítics estan per raons vocacionals i constructives i son capaços de soportar cert desgast i fins i tot guanyar d´ací quatre anys. Jo tinc ben clar el que faria sense cap dubte.

06/06/2007 De : Olocauí republicà  Tema : RESPOSTA A NEGATIU
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1104

Negatiu va dir: "EU vaix el meu concepte ha fet molt de mal al PP. Els vots que han anat cap aquest partit al poble, hagueren anat al PP si aquesta candidatura no s'haguera presentat"

Estimat Negatiu, ja era hora que a Olocau es presentara una candidatura d'esquerres de veritat, portem molt de temps amb el PsoE i amb la seva política de dretes, encara que siga un partit "d'esquerres" que diuen alguns...

Alguns dels vots d'EU eren pel canvi, per el progres, per amor al seu poble, vots d'esquerra, vots de desconfiança al PsoE d'Olocau pero tambe desconfiança amb el PP de tot el País Valencià, vots d'esquerra i de canvi que li an fet mes mal al PsoE que al PP

06/06/2007 De : webmaster  Tema : Disculpes i resposta a Sara
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1103

Hola a tots.

Primer que res demanar disculpes a tots per que el dia 31 de maig vaig deixar la web fora de servei durant unes quantes hores, sense adonar-me'n, al tocar un parametre de seguretat del servidor.

En resposta a Sara, comentari-li que tant l'apartat "el pregó" com la resta d'apartats d'Olocau.ORG son en valencià. (Vull fer una nova web multilingüe http://www.olocaudecarraixet.eu , però a este ritme ni a l'any 2707 estarà funcionant).

Sara, si t'agrada el valencià, però creus que no el domines lo suficient, pot ser et seria d'ajuda instal·lar l'aplicació SALT creada per la Generalitat Valenciana.

Esta aplicació permet :

  • Buscar faltes d'ortografia en valencià.
  • Traduir de castellà a valencià.
  • Traduir de valencià a castellà.

La podeu descarregar :

http://www.cult.gva.es/salt/docs/Salt_515.zip (57,8 mB)

Per mes informació :

http://www.cult.gva.es/salt/salt_programes_salt2.htm

05/06/2007 De : Cal  Tema : Vull pensar que ...
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1102

Estos dies hem vist com han publicat "oportunament" al diari levante els presumptes encontres entre Agustin (PSPV) i EU d'Olocau.

Vull pensar que EU coneix el tarannà de l'actual PSOE d'Olocau i actuara en conseqüència.

Vull pensar que el PP d'Olocau a presentat o presentara ofertes a EU.

Vull pensar que amb els programes del PP i d'EU sobre la taula es pot arribar a un acord bo per Olocau.

Vull pensar que cap persona sera discriminada en el futur "per ser família de ...".

Vull pensar que no esteu perdent ni un segon.

Nota : Recordar al PP i a EU que si no arriben entre ells a un acord l'actual PSOE d'Olocau ocupara l'alcaldia.

05/06/2007 De : P.N.S.C.  Tema : Calderona a la fresca.
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número

El Parc Natural Serra Calderona vos invita a un nou cicle de Calderona a la fresca, activitats lúdiques, més relaxades, aprofitant els nostres magnífics capvespres.

En esta ocasió visitarem "El Garbi", i disfrutarem d'una visita a la microrreserva de flora del "Puntal de l'Abella, guiada per Amparo Olivares (Tècnica especialista de microrreserves de Parcs Naturals).

Després d'esta interessant xarrada soparem d'aixelleta un bocata (que portarem de casa), i ens endinsarem en l'univers amb una observació d'estreles, explicació a càrrec de Daniel Gozalbo (Catedràtic de Matemàtiques i llicenciat en Astronomia).

Activitat per al Divendres 15 de Juny a les 19h.

Les places són limitades a causa del caràcter didàctic

Per a apuntar-se enviar un correu electrònic a:

serra_calderona@gva.es

O telefonar per telèfon a l'Oficina del Parc: 96.168.19.93

La data límit per a apuntar-se serà el dimecres 13 de Juny

Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis