Divendres, 31 de març de 2023         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El pregó!!! Mensatge núm: 729

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
04/01/2007 De: Defcon2 Tema : Ple extraordinari del 2 de gener
ID 729 Abans de que passen mes dies, m'agradaria compartir amb vosaltres les meues reflexions sobre el ple extraordinari del passat dia 2 de gener.Encara estic un poc al.lucinat,no em pensava mai que la corporacio minicipal encapçalada per el Sr.Alcalde adoptes eixa actitud xulesca amparant-se en la autoritat( tal volta autoritarisme)que representa el seu carrec,pero el mes sorprenent es que els altres dos concejals del PSPV li seguiren les formes, ahi em van demostrar el tipus de persones publiques que son.
Hi han varies coses que m'hagues agradat dir-los,no ens van deixar,pero al menys ho vaig a compartir amb vosaltres.
Al Sr Alcalde, dir-li que si tan en contra esta dels PAIS,¿Perque ha donat suport a eixa proposta?, es mes si tant li interesa l'opinio del ciutadans, ¿ Per que no va convocar un referendeum abans de presentar la proposta?.Pero encara hi ha una cosa que m'indigana mes, al ple anterior ens va llegir una carta segons la qual, voste afirmaba que no hi havia ningun compromis entre l'ajuntament i Maexpa,i que no suposoria ningun tipus de carrega economica per al consistori municipal.En el passat ple del dia 2, les coses ja havien canviat,calia esperar per no tindre que fer front a cap indemnitzacio.Sr Alcalde ¿ Quan diu voste la veritat?¿En l'altre ple, en aquest,o pot ser mai?.De debo pensa que podem confiar en la seua paraula de que votara que NO,¿Perque va desaprofitar l'ocasio del dia 2?.Ja esta ve de mentires!

Sr regidor d'urbanisme,durant el Ple ens va dir que ens callarem, q tal volta nosaltres sabiem molt, pero que voste no.Fins aci podiem arribar, que no ho sapiga jo que soc un ciutada, passa, pero que no ho sapiga voste que es la seua RESPOSABILITAT com a regidor, el coneixer quines son les consecuencies economiques, socials i juridiques que un proyecte d'aquesta magnitut pot tindre per al seu poble,i al qual voste li ha donat suport, es poc mes que per a cridar.I digan, a que es dedica el Sr secretari de l'ajuntament, que suposadament es el tecnic encarregat d'assesorar-lo en aquestes questions?.¿Quin tipus de carrecs publics tenim?.

Per ultim,i no menys important,Sra Regidora Dña Raquel, si hagues defentat amb tanta vehemencia, com la vaig vore al ple,davant de la conselleria d'educacio la construccio d'un nou centre escolar per al poble,ja fa temps que el tindriem.Pero con ho anava a fer, si ja estava projectat a la zona PAI, 18 unitats de Primaria i no se quantes mes de secundaria, d'allo mes fashion al costat del club de Polo, que mes es pot demanar,No?.Quina decepcio mes gran, a mes de sentir-me enganyat,juga amb el futur del nostre poble, i aixo si que no te cap justificacio, pq el futur del poble passa per el xiquets/es d'olocau,i entre ells esta el meu fill.
No li val cap excusa,pq voste deu coneixer allo a lo que li dona supor, si no ho fet es una irresponsabilitat,i si ho fet ens ha enganyat a molts.

Amb tot aço,sols expose una part del que vaig sentir,m'agradaria dir mes,pero sera en un altra ocasio.

Salutacions per a tots
Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2023 | Avis