Dimarts, 28 de març de 2023         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El pregó!!! Mensatge núm: 1044

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
18/05/2007 De : Un veí anònim  Tema : CARTA OBERTA A MÒNICA I A MIREIA
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1044
Això de donar la cara està molt bé, podríem dir que és "instint d'autoprotecció familiar", però tindria més mèrit si haguéreu donat la cara prenent una postura pública davant els esdeveniments que últimament han ocorregut al nostre poble, per a la qual cosa ja teniu edat, però no, només es molesteu en donar la cara quan ataquen al pare o a la tieta. Haguéreu pogut aconsellar-los que hagueren donat la cara explicant públicament QUE ÉS EL QUE TENEN DE BO PER AL POBLE ELS PAI O QUE ÉS EL QUE TÉ DE BO PER AL POBLE L'ABOCADOR etc, etc. perquè si no, dona la impressió que els vostre familiars són simples alguatzils de l'alcalde. Que els polítics tenen dret a ser respectats? ¡i tant!, però, només aquells que són respectuosos amb els altres (això per a ells, com a càrrecs públics és UNA OBLIGACIÓ). això no s'ha donat en el cas de cap dels regidors socialistes d'Olocau (supose que no haureu assistit a cap Ple de l'Ajuntament els últims mesos). El respecte és alguna cosa més que l'educació, és utilitzar certes actituds, certes formes de fer les coses, certs comportament davant dels altres, i no altres actituds, com les que venen utilitzant els socialistes governants a Olocau. Vos recordaré, o vos informaré per si els vostres familiars no vos ho han contat que l'actual alcalde i cap de llista del PSOE al qual els vostres familiars donen suport és un PRESUMPTE DELINQÜENT URBANÍSTIC (això vol dir que la Fiscalia Anticorrupció, ha rebut denuncies AMB PROVES presentades per veïns d'Olocau, i ha considerat que HI HAN INDICIS i ho ha remés al jutjat de Lliria, on segons tinc entés l'alcalde ja ha anat a declarar (pregunteu, pregunteu en casa, allí sabran alguna cosa més).

Les vostres families, pel fet de tindre un polític a la familia, no són, en absolut, responsables, ni tan sols subsidiariament, dels fets i les actituds dels seus membres majors d'edat, és intolerable que se'ls falte al respecte. Possiblement això no passaria si ells HAGUEREN DONAT LA CARA. Si en lloc dels PAI, l'abocador, el castell, les festes i els favors a certes persones, s'hagueren preocupat de l'Escola, del consultori, de la joventut, d'un poble que han posat en perill d'extinció etc, etc, de segur que tot açò no estaria passant.

En quant al tema de l'anonimat en els foros, tant utilitzat per aquells que tenen pocs arguments, és tot un símptoma del dèficit democràtic que s'ha viscut al poble durant molts anys. No obstant recordar que hi han molts textos anònims (per alguna raó en els seu temps s'escriurien anònimament) o escrits amb pseudònim que mereixen la consideració i la reflexió de qui els llegeix, sense importar gens la identitat de l'autor.
Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2023 | Avis