Dissabte, 27 d'abril de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El pregó!!! Mensatge núm: 1138

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
20/06/2007 De : Flor d Ametler  Tema : Pacte IU-PP. Jo he votat esquerra?!
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1138

Bé, pareix ser, que seré l'únic votant de IU que es manifeste en contra d'aquest pacte a aquest fòrum. Ja vaig comentar algunes de les raons per les que no m'agradava. Seguisc pensant que el que ha passat ací, a Olocau, té més a veure amb el tema personal i no tant amb la ideologia (encara que estic d'acord i compartisc de manera limitada el vostre descontent amb Agustí).Està clar tot el que no ha fet o a fet Agustí, soc el primer que no vull el PAI, el primer que voldria una escola com cal, etc. però no puc compartir eixe "odi" que teniu respecte a Agustí perquè visc a Olocau només de fa uns anys. Des que vaig entrar en aquest fòrum moltes de les frases sonen a "AGUSTIN, A LA P... CALLE!" i semblants; dona la impressió que la única raó o la de més força per no pactar amb PSOE és fer fora a Agustí i prou. Doncs, per a mi no és raó suficient per fer el que s'ha fet des d'un punt de vista estratègic, pot ser haguera estat més intel·ligent que IU s'haguera mantés al marge de regidories, haguera exercit el seu vot o dret a vetar propostes.
Per a mi,-i ho dic en un to general respecte al pais Valencià i m'incloc en el "meollo"-s'ha pecat de prepotència, pensar que ara els demés faran el que EU o el Bloc vulga doncs...que voleu que us diga, supose que és el perill de te tindre la clau d'un govern. IU seguix sent un grup minoritari, el qual només té un regidor (i el PSOE, ens agrade o no, és la llista més votada).Crec, que amb tot açò IU dona a entendre que estava ben clar el que anava a fer, ho estava abans de les eleccions (fins i tot em van arribar rumors i encara així el voti ) i ara en aquestos moments no sé si tot això de reunir-se amb el PSOE ha format part d'aquest muntatge circense que és la política en general.
Pareix, que a aquestos partits que tenen la clau se'ls ha pujat al cap i entren en una carrera frenètica per obtindre representació, regidories i demés. Crec que les coses s'han de fer des de la base i a poc a poc. I no fa falta negociar una regidoria per recolzar i obtindre coses pel poble amb els resultats que hi havia.
Per a mi aquestes eleccions municipals es plantejaven amb una incertesa gran, el meu vot ha sigut purament ideològic, no coneixia ben bé a ningú i encara que alguns rumors em van arribar vaig exercir el meu vot pensant que IU no podria fer mai un pacte amb el PP. Crec que aquest pacte el que farà es preparar-li el terreny al PP per a les pròximes eleccions, i estic segur que faran coses bones pel poble, moltes que Agustí no havia engegat. Però com sol passar en aquestos casos, els aplaudiments no seran per als minoritaris sinó per als que ja estan més consolidats; realment crec que és un suïcidi cara al futur.
Amb tot el que està passant arreu del país, estic plantejant-me el meu vot en futures eleccions, no m'agrada el que està fent la dreta, però es que l'esquerra (per a mi ja pràcticament inexistent) esta "lluint-se".
El que passa al País Valencià amb els grups polítics "progressistes" o que "pretenen" ser d'esquerres és demencial. Ahir vaig llegir a l'Avanç una llista on apareixen poblacions on el BLOC pactava amb el PP, encara me'n recorde de la maneta on s'escrivia ADEU PP, no és un poc hipòcrita? fins i tot surreal...Després de la bufetada tan gran que s'hem endut en les eleccions esperava que l'esquerra començara a replantejar-se les coses, reflexionara una mica. Crec que tot açò crea més incertesa i desconcert dins del vot d'esquerres.
Ara n'estic convençut, el PP governarà per molts anys a Olocau.
Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis