Dissabte, 20 d'abril de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El pregó!!! Mensatge núm: 1152

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
22/06/2007 De : Simpatitzant  Tema : Resposta a Flor d'ametler ¿? Jo he votat a l'esquerra?¿
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1152
Tu mateix has dit en altres escrits, que molt del que esta passant a Olocau et ve de nou ,perquè portes molts anys sense viure al poble. Per això veig convenient que abans de parlar del pacte "anti natura", com així anomenen alguns, deuries haver-te preocupat d'aglutinar impressions i no cegar-te per les opinions que la "suposada esquerra d'Olocau" t'haja pogut passar.
Segons el teu missatge aprecies que hi ha una focalització en la persona d'Agustí, deixant en evidència, que l'única cosa que pretenia EU era deixar-lo fora de l'Alcaldia. Possiblement haja sigut així, però no tinc suficients dades com per a afirmar-ho, però segurament motius no n'hauran faltat. Aci molts hem sigut testimoni de l'interés tan gran que hi havia per part dels tres regidors del PSPV a votar a favor del PAI, del dia 13 de setembre. Ens han volgut fer veure que el que hi ha publicat en la memòria justificativa d'este macro projecte, no té res a veure amb la realitat (no saben ni per on van). He vist amb els meus propis ulls algunes de les notes registrals de les propietats que tènia l'ex-Alcalde en eixa zona. M'han dit que el PAI no obeïa a interessos particulars, (demostrat esta, que no és cert). He sigut testimoni del despotisme que hi ha als Plens, inclús quan es demanen explicacions per part de l'oposició, el ex-alcalde responía que les donaría << quant éll ho estimara oportú>>. Me n'he adonat que l'Alcalde perpetua la política clientelar i d'amiguisme. No han tingut cap interés a agilitzar els tràmits, per a la construcció d'una nova escola per part de conselleria. Els pressuposts de gastos referents al 2006 és 1.000.000 de Euros més elevat que el de Marines del 2007, com ho veus?,ara ves i compara els dos pobles, i que sapigues que allí també mana el PSOE. El dia 27 de Maig es van presentar a votar, les dos persones que tenien censades a l'Ajuntament, i totes aquelles persones que no viuen ni apareixen a Olocau des de fa anys llum, però això si, decidixen el futur dels què ací vivim...curiòs no?
Possiblement, si no s'arriba a presentar EU a estes eleccions li haguera eixit el tir per la culata a més d'un, perquè quasi amb certesa haguera guanyat el PP per majoria, i huí no tindriem cap representant d'esquerres dins de l'equip de govern. Que sàpies que un 95% dels vots a eixa candidatura han sigut de persones de "esquerra" farts de veure com han manifassejat l'Ajuntament al seu capritx.
T'aconselle que t'intentes informar per mitjà de gent més neutral, i que et puguen aportar proves, i creu-te només el que veges.
Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis