Dimarts, 28 de març de 2023         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El pregó!!! Mensatge núm: 1168

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
26/06/2007 De : Flor d'Ametler  Tema : Conteste alguns missatges: sobre tot a Simpatitzant
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1168
Vull aclarir algunes de les coses que em dieu. En primer lloc, i per situar-vos una mica, no es que duga uns anys fora del poble i ara haja tornat, vinc de fora totalment amb tot el que això comporta. No m'he cegat amb cap opinió de ningú perquè he rebut opinions de tots bàndols majoritaris, i és més...a casa tan sol m'ha arribat propaganda i el programa del PP. Ho he dit a tots els meus missatges, si he votat IU es per ideologia purament, el meu vot es d'esquerres i el més esquerrà que teníem ací era aquest. Mai he votat PSOE.
Estic d'acord amb el que argumentes (Simpatitzant)després, total i absolutament d'acord. Dius que ho has viscut i m'ho crec. Però res del que dius es contradeix amb el que jo he dit. Ja vaig mostrar el meu desacord amb el PAI i el meu descontent amb el PSOE, ho he mostrat també a les urnes. Esta clar que si ha hagut amiguisme i han hagut coses mal fetes s'hauran de solventar i el PSOE també ha pagat el preu.
Però ningú m'ha justificat encara perquè es millor opció governar amb el PP i obtindre representació al govern que haver-se abstés en el nomenament i no mostrar-se partidari de cap dels dos partits, utilitzant el dret a vetar o no les propostes del partit majoritari (en aquest cas el PSOE). Ja vaig dir a l'ultim dels missatges que per a mi era un error estratègic de cara a futures eleccions, perquè desvirtua el vot ideològic d'esquerres i li prepara el terreny futur al PP.
Anem a veure, pareix ser que als pobles menuts tot val, qualsevol pacte és vàlid, no? com és menut, ja se sap...Escolteu, la dreta ja sabem per on va, no? tot el que està fent en linees generals amb el tema de l'especulació de la terra i la construcció, i sabem que també que hi ha grans diferències ideològiques de base, sobre tot amb el tema social. Per tant, IU i PP poden estar d'acord en coses puntuals però no en linees generals i ideològiques. Una vegada s'haja frenat el PAI tinguem una escola com cal i un centre de salut decent, que? Per a mi eixes coses puntuals són les que interessen realment a tot el poble (encara que el PSOE no haja sabut dur-les i les haja descuidat), i es podien haver resolt d'un altra manera; no és lògic que EU i el BLOC estiguen fent campanyes contra el PP i després pacten amb ells. Si realment la ideologia ha d'estar en un segon pla absolut doncs que es presenten com a independents i prou.
Dius que intente assabentar-me o informar-me millor. Realment ho intente, de fet res del que he dit m'ho he inventat, no he acusat a ningú de res, perquè he d'aportar proves? no estic anant a per ningú. Com a votant de IU en aquestes eleccions, m'ha decebut la decisió de IU, i molt. I obviamnet intente donar les raons possibles per justificar el meu pensament. No m'he deixat dur per ningú; no sé, pareix que esteu un poc paranoics amb el tema de la manipulació.
També per a Renato, dubteu de si he votat a IU perquè pose en qüestió el pacte? es que tan fàcil us pareix el que havia de fer IU. Em dieu les coses com si defenguera al PSOE, des d'el meu punt de vista ha sigut un error estratègic perquè la gent d'esquerres que ha votat al PSOE en aquestes eleccions creeu que a les pròximes votarà IU, molt bé ho hauria de fer IU per superar eixe "handicap". D'un altra manera IU haguera pogut tindre el control sobre les decisions que es prenien i guanyar-se alguns vots d'esquerres, no?
Puc assegura-te que amb aquesta decisió un pocs vots si els ha perdut.
Quan parleu de Marines, doncs teniu raó, quanta gent d'Olocau fa ja més vida a Marines que al seu propi poble? estic d'acord en que els diners es podrien reinvertir millor, si es que no defenc al PSOE...
I per últim em mostre en desacord amb el tema de l'alliberament, que siga precisament IU qui demane això...? crec que la polítia en un poble tan menut no ha de ser eixa, però bé, aquestes són altres coses...
Que conste que el que intente es fer una crítica costructiva i que no he insultat a ningú ni he desqualificat. No sé tampoc quin és eixe escrit que dieu...
Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2023 | Avis