Dijous, 18 d'abril de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El pregó!!! Mensatge núm: 1209

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
10/07/2007 De : Tonno  Tema :
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1209
Segons es desprén dels missatges que escriu a este fòrum flor d'ametler, entenc que l'única cosa que ha de prevaldre a l'hora de governar, és que mane l'esquerra. No importa res, ni el poble, ni els ciutadans, ni les infraestructures, ni que els que han estat fins ara hagen actuat bé o mal, no importa res, només importa la ideologia, això és el que entenc.
Jo et diré el bé que li fa a esquerra unida este pacte, o almenys jo ho veig així, no se que pensaran ells. A este partit no li fa cap bé particular l'haver pactat amb el partit popular, a la vista està que han sigut el punt de mira de les critiques del partit d'Agusti despres del pacte, però si que li han fet bé al poble, que és del que es tracta, o almenys han aconseguit canviar el mal camí que havien pres les coses. Han apostat per un canvi necessari, fora d'interessos de partit. Més que demostrat ha quedat fins ara, que estar en l'oposició governant el PSOE de sempre, no val per a res, inclús si els socialistes hagueren manat amb minoria. No oblidem que l'Alcalde té poder per a adquirir moltes de les competències, i ningú fins ara, ni els del seu propi partit han sigut capaços de veure les coses des d'una altra perspectiva, cosa que no entenc i és el que m'ha fet desconfiar d'algunes persones que formaven l'equip de govern. Al meu entendre, ja era hora que algú s'enfrontara al poder i demanara explicació de tot el que els ciutadans per llei tenim dret a saber, i això és el que ningú fins ara ha tingut nassos de fer. Si l'esquerra del PSOE era tan d'esquerres, no havien d'haver permés o almenys havien d'haver demanat comptes, de tot el que s'estava guisant, i ningú es va encarregar de donar cap explicació.
Per descomptat que cal aconseguir el més elemental per al municipi, però això només s'aconseguix d'una manera, i és havent treballat i pressionat per a fer-ho. I ara no em digues que no s'ha aconseguit perquè des del partit popular autonòmic no ha interessat, perquè pobles pròxims al nostre i practicament en les mateixes condicions que este, ho han aconseguit manant a nivell municipal el PSOE.
Jo no sé que passarà en les pròximes eleccions, i de moment no m'interessa, però el que si m'interessa, és que la nova corporació mire pel be general d'este municipi, cosa que fins ara no s'ha fet.
Dels teus missatges es desprén que jutges sense cap tipus d'informació. Estas justificant la mala gestió del PSOE amb les mitges veritats que t'ha d'haver comptat algun incondicional. Ara dic jo, quina diferencia ha hagut entre la dreta de fa anys, i l'esquerra de estos últims vint anys?
Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis