Divendres, 26 d'abril de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El pregó!!! Mensatge núm: 1219

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
17/07/2007 De : Flor d'Ametler  Tema : Per a Novena de garrofera i Tonno principalment. Ho repetisc per ...vegada!!
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1219
Bé, volia deixar estar ja el temeta però veig que com seguiu amb el mateix vaig a intentar deixar clar algunes coses que encara que ja les he intentat aclarir mil vegades seguiu pensant.

Per a "Novena de Garrofera":
Abans de res, espere que aquells que governen no tinguen l'aire prepotent amb que em respons a RES. Confesse i soc conscient de la meua ignorància, i ho vaig fer des de'l primer missatge, de molts dels temes que ací parleu; per això ja vaig dir que la meua postura estava presa des d'un punt de vista més ideològic i no tan personal. Pot ser no en tinga ni idea, però crec que tinc el meu dret de dir el que pense, postular-me davant una decisió, i que supose estareu d'acord, que no era tan clara. Tampoc he anat a per ningú, ho dic perquè crec que els teus comentaris estan ja fora de to. Jo no he dit que l'única alternativa siga pactar amb el PSOE, si he defès alguna estratègia era la de no pactar amb ningú. No pots comparar la situació actual amb l'anterior, IU no contava abans amb cap regidor, no? doncs supose que el seu vot ara conta més del que deixes a entendre al teu missatge. Supose que a l'oposició tenia molt a fer. Torne a reiterar, crec que aquesta decisió li pot costar el futur a IU (i per a mi és una qüestió important tindre un govern el dia de demà de dretes o esquerres). Obviament l'Alcalde seria difícil de controlar però pot ser pactar amb el PP siga la via dràstica i ràpida. A vegades una drecera pot converti-se en el camí més llarg, no?
Crec que les mancances al poble, i et recorde que jo també les patisc com tú, les vivim tots els que estem ací, i crec que s'han de soluciuonar (colegi, centre de salut, millors comunicacions, etc...); però IU haguera pogut lluitar per aquestes coses des d'un altra perspectiva.
De totes les vostres respostes, i també ho he dit, es desprèn un odi cap a Agustí que òbviament no puc compartir (no perquè no pense com vosaltres sinó perquè tampoc duc tants anys ací).
Torne a dir que si els caps representants dels partits (i va per tots) només pretenen lluitar pel poble i per les seues mancances, oblidant-se d'ideologies etc...doncs, que es presenten com a independents i ja està. Supose que si et presentes com a IU la idelogia haurà de contar una mica, no? Sino mireu en betra quans partits es presentaven...el que passa es que les inicials a vegades et donen un protagonisme major...

Per a Tonno.
Dius "Segons es desprén dels missatges que escriu a este fòrum flor d'ametler, entenc que l'única cosa que ha de prevaldre a l'hora de governar, és que mane l'esquerra."
No he volgut dir això; els ciutadans, el poble son la primera cosa per la que hem de lluitar, però també està la ideologia, sinó quin sentit te dir-se Esquerra Unida, que es diguen "Perico los Palotes". Tal i conforme es configura l'actual panorama polític, EU, suposem, és un dels partits representats més a l'esquerra o al menys intenten donar eixa imatge. No és el mateix com afronta EU el tema urbanístic i com l'afronta el PP, no és el mateix com esta afrontant tots el temes socials el PP i com es suposa els afronta EU...
Es pot entendre al revés també, Canvi a qualsevol preu!

Dius "A este partit no li fa cap bé particular l'haver pactat amb el partit popular, a la vista està que han sigut el punt de mira de les critiques del partit d'Agusti despres del pacte, però si que li han fet bé al poble, que és del que es tracta, o almenys han aconseguit canviar el mal camí que havien pres les coses"
Doncs...Del que es despren d'aquestes paraules és que el bé per al poble és haver pogut fer fora a Agustí, eixe canvi polítc siga al preu que siga.
De la resta...esperem a veure quin és eixe bé que li fa. Jo he parlat d'unes possibles conseqüències de cara al futur, però pareix ser que a molts us te igual qui governe després. Pareix que es demane "Colegi a qualsevol preu!"

Dius"Per descomptat que cal aconseguir el més elemental per al municipi, però això només s'aconseguix d'una manera, i és havent treballat i pressionat per a fer-ho. I ara no em digues que no s'ha aconseguit perquè des del partit popular autonòmic no ha interessat, perquè pobles pròxims al nostre i practicament en les mateixes condicions que este, ho han aconseguit manant a nivell municipal el PSOE."
Bé, Estic d'acord, torne a dir-ho, jo no defenc ni soc del PSOE. Criticar una decisió política no vol dir estar en el bàndol contrari, sabeu? I està clar que hi altres raons que la paralització d'un govern autonòmic ( posibles deficències en els gestions dels terrenys, etc). Però si es que jo no ho he defensat!

Dius"Dels teus missatges es desprén que jutges sense cap tipus d'informació. Estas justificant la mala gestió del PSOE amb les mitges veritats que t'ha d'haver comptat algun incondicional. Ara dic jo, quina diferencia ha hagut entre la dreta de fa anys, i l'esquerra de estos últims vint anys?"

Bé, primer ja li ho he dit a "Novena de Garrofera", ja sé que no dispose de tanta informació com vosaltres...no es que haja contat amb moltissima informació però he fet el que he pogut, també ho vaig dir abans de que es formalitzara el pacte, que la meua visió sempre seria una visió sesgada, però això no m'obliga a callar-me, crec que també aprenc d'aquestes discussions. I torne a repetir, no defenc al PSOE.
El que si es desprèn d'aquesta frase és allò que ja vaig dir un altra vegada: "pareix que estigueu paranoics". Sempre pensant que algun incondicional en mal informa, que algú em manipula,...

Bé, com de deduccions va la cosa, del teu missstage es pot deduir aquests punts:
1. Canvi a qualsevol preu (o fer fora a Agustí siga com siga)
2. Canvi= "és millor per al poble". Per tant donava igual a qui votara menys no fora al PSOE. NO content les Inicals d'un partit només les persones.
3. El futur d'esquerra Unida...tan se val(Pot ser ets de dretes i per això t'interessa) Ideologia=RES

Solució: Seguiu sense donar-me altres raons per les que IU justica un pacte d'eixes característiques. Bé queda la FE cega. Ja veurem que passa.

Per últim, vull adreçar-me a
"Amic Anònim": no sé qui és canyeta, ni m'ha contat res tampoc. Amics al poble en tinc pocs. No esta mal fer un poc de autocrítica no? ara, pareix ser que "...o estas con ellos, o estas con ellos" no hi ha alternativa.

a Ponent que Diu: "Em pareix bé que hi haja algun regidor alliberat, ho veig necessari. Amb açò s'aconseguiria que treballaren amb més ganes i també que no caigueren en altres temptacions."
Amb més ganes segur, d'això no tinc cap dubte. Però ara... he de creure que eixe alliberament equival a dir "transparencia" i "honestitat"? doncs rotundament no! Zaplana, a banda de cobrar un (o pot ser més) sou que no està mal ,supose que també haurà posat la ma quan a calgut. I qui diu Zaplana diu molts polítics i de molts partits. No crec que un alliberament siga sinònim d'honestitat. No crec que dorga més tranquil...Si es cert que es necessita gent que treballe pel poble, però es que sinó per a que et presentes, hauria d'ésser ja inherent aquesta premissa a la del polític, no? o es que es precís l'incentiu?

Bé, crec que ja està bé per hui....bones vacances i ja dic que deixaré un resquici d'esperança...pot ser tingueu raó.
Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis