Dimecres, 24 d'abril de 2024         Tamany de lletra :  Lletra gran  . . .  Lletra menuda
Olocau.ORG utilitza galetes amb finalitat tècnica, per afavorir la millora de l'experiència del usuari.
En navegar per Olocau.ORG acceptes l'ús de galetes. Més informació

El pregó!!! Mensatge núm: 1335

Línea
La pàgina de Vicente Navarro Sierra

Pregó d'anuncis, preguntes, queixes, ...

El pregó esta re-obert en fase de probes. He renovat el formulari per evitar l'arribada de formularis-masius ("SPAM"). Si teniu cap problema amb el formulari, no dubteu en enviar-me un correu electrònic a webmaster@olocau.org.
Confie disculpeu les molèsties
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
Pàgina en construcció.
05/03/2008 De : paualabajos  Tema : NOTÍCIES TEORIA DEL CAOS
Mostrar únicament
el missatge
del pregó
número 1335

www.paualabajos.com

La setmana del 3 al 9 de març de 2008 farem una breu gira d'actuacions fora del nostre domini lingüístic i més enllà de les fronteres de l'Estat espanyol. Tindrem l'oportunitat de visitar diverses ciutats europees i podrem presentar en directe les cançons del nostre primer disc i avançar alguns temes del segon, Teoria del caos. Malauradament no hem aconseguit tindre'l enllestit per a l'ocasió: els contratemps de la gravació i la gran quantitat de concerts que se'ns han ajuntat aquestes setmanes ho han fet del tot impossible. Si res no ho impedeix, tindrem el privilegi de fer d'ambaixadors de la cançó valenciana en diverses universitats i centres culturals de França, Occitània i Suïssa. Serà un desplaçament dur, per carretera: 3000 quilòmetres, si fa no fa, en només set dies. Cada jornada visitarem una ciutat diferent, per la qual cosa no tindrem massa temps per fer turisme. Com que tenim la intenció de deixar testimoni audiovisual d'aquesta expedició fora de les nostres fronteres, intentarem buscar-nos la vida per actualitzar diàriament aquest dietari, penjant diàriament cròniques i vídeos il·lustratius d'aquesta gira:

03/03/08 PERPINYÀ (el Roselló)

Encara a casa nostra, la ciutat de Perpinyà serà el punt de partida del nostre itinerari. Angelets de la Terra, una associació per la defensa de la llengua i la cultura pròpies de la Catalunya Nord, ha organitzat una exposició multidisciplinar que porta per títol: "Països Catalans: una llengua, una identitat". Nosaltres actuarem en la inauguració d'aquesta exposició, compartint cartell i escenari amb un grup del Quèbec anomenat Les Breastfeeders.

04/03/08 GRENOBLE (França)

Durant el mes d'octubre de 2007 vàrem fer la nostra primera escapada fora de l'Estat espanyol i actuàrem en el Espace Cultural KoToPo, situat a la ciutat francesa de Lió. Durant el procés de producció d'aquell desplaçament, barallàrem la possibilitat de fer una altre concert a Grenoble, una ciutat amb molt d'atractiu cultural i no excessivament llunyana del nostre recorregut. Malaurament, les limitacions del calendari i uns altres compromisos ens varen obligar a ajornar aquest recital. Ara tenim una oportunitat d'or per traure'ns l'espineta clavada...

05/03/08 ZURIC (Suïssa)

Creuem les fronteres de l'estat francés i ens endinsem a Suïssa. El Romanisches Seminar de la Universitat de Zuric (Universität Zürich) serà la nostra següent estació. Actuar a les aules sol ser una experiència gratificant: els estudiants es prenen el concert com una activitat acadèmica més i s'impliquen moltíssim en les cançons. A més a més, es tracta d'una molt bona oportunitat per encetar un diàleg i que els assistents puguen preguntar el que vulguen sobre la nostra llengua i la nostra cultura.

06/03/08 BASILEA (Suïssa)

Reprenem el nostre camí i fem una parada en una ciutat situada a menys de 100 quilòmetres de Zuric. La Universitat de Basilea (Uinversität Basel) també té un seminari de romanística des d'on se'ns ha convidat a fer-los una visita i presentar en directe el nostre treball. Serà una de les jornades més relaxades del viatge, no estarem obligats a fer tantes hores de carretera.

07/03/08 LAUSANA (Suïssa)

A la ciutat de Lausana existeix un Centre Català que organitza diverses activitats al llarg de l'any per tal de promoure la projecció internacional de la cultura catalana i per servir de nexe d'unió per a tots els catalans i catalanes residents a la part més occidental de Suïssa. Una de les activitats programades, a banda del nostre concert, serà una exposició sobre cartelleria dels moviments socials: nosaltres portem des del País Valencià bona cosa de material per ficar la nostra pedreta en aquesta exposició.

08/03/08 MARSELLA (Occitània)
Aquesta serà l'última de les ciutats que visitarem. El Centre Espanyol de Marsella, coordinat per un valencià, ha organitzat un concert amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona. Actuarem nosaltres i El Niño Prodigio, nom artístic d'Àlex Badia, que ja ens va acompanyar en el nostre primer viatge a Occitània, l'octubre passat que actuàrem a Montpeller. Aquest serà el final del nostre recorregut. Al dia següent tindrem per davant 850 quilòmetres fins a València, però amb tranquil·litat s'arriba a tots els llocs.

PRÒXIMES ACTUACIONS

# 3) MARÇ 13-03-08 Manresa (Bages)
Via Fora!

# 4) ABRIL 03-04-08 València (l'Horta)
Sala "El Loco". Organitza: Ateneu "Al Margen"

# 4) ABRIL 05-04-08 Gilet (Camp de Morvedre)
Marxapeu 08

# 4) ABRIL 10-04-08 Gandia (la Safor)
Aula Magna de la Universitat Politècnica de València (UPV)

# 4) ABRIL 18-04-08 Manuel (la Ribera)
amb Toni de l'Hostal

# 4) ABRIL 23-04-08 Barcelona (Barcelonés)
Universitat de Barcelona (UB) - Organitza: SEPC

# 4) ABRIL 25-04-08 Riba-roja (Camp de Túria)
IES Riba-roja

# 4) ABRIL 30-04-08 Barcelona (el Barcelonés)
5é aniversari de l'Accent - Periòdic Popular dels PPCC

# 5) MAIG 01-05-08 Alcorcón (Castella)
Bar Calle 76

# 5) MAIG 02-05-08 Castella
per determinar

# 5) MAIG 10-05-08 Cortes d'Arenós (Alt Millars)
Sant Vicent de Pedrafita

Linea de separació
Nota : El webmaster no es fa responsable de les opinions o missatges enviats per altres persones a este fòrum.
El pregó
.: El formulari :.
.: Els ultims 10 missatges  :.
.: Missatges 1401 al 1484 :.
.: Missatges 1301 al 1400 :.
.: Missatges 1201 al 1300 :.
.: Missatges 1101 al 1200 :.
.: Missatges 1001 al 1100 :.
.: Missatges 901 al 1000 :.
.: Missatges 801 al 900 :.
.: Missatges 701 al 800 :.
.: Missatges 601 al 700 :.
.: Missatges 501 al 600 :.
.: Missatges 401 al 500 :.
.: Missatges 301 al 400 :.
.: Missatges 201 al 300 :.
.: Missatges 101 al 200 :.
.: Missatges 1 al 100 :.
.: Tots els Missatges :.
NO ALS PAI
Enllaços :
.:olocau.BIZ/foro-olocau/ :.
.:Esquerra Unida del País Valencià a Olocau :.
.:EDETAdigital.NET/forum :.
.:Blog de Vicent Navarro :.
.: El Pregó :.
Edeta .ORG
Olocau.ORG
.: Banda de música :.
.: Cultius :.
.: Descarrega  :.
.: Empreses :.
.: Esports :.
.: Guia de carrers :.
.: Himne d'Olocau :.
.: Història d'Olocau :.
.: La Senyoria, una casa d'exposicions :.
.: L'església :.
.: Localització :.
.: Monuments i fonts :.
.: Notícies d'Olocau :.
.: Paisatges :.
.: Telèfons d'interes :.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'mysql51-34.pro' (1) in /home/andilla/olocau.org/inc/meteo2015/T4.inc on line 2
Error en la conexión amb la bd
Bústia de correu eletrónic | Olocau.ORG © 2000-2024 | Avis